Goedkope design radiatoren van topmerken online bestellen

Goedkope design radiatoren van topmerken online bestellen

Op zoek naar goedkope design radiatoren✅ maar wel van topmerken en wilt u deze online bestellen, dan hebben wij een hele mooie aanbieder voor u gevonden!

 

U wilt graag designradiatoren aanschaffen maar u komt er niet uit waar u het beste moet zijn om deze te bestellen, kijk dan even hier verder!

 

 

Designradiatoren maar ook de klassieke radiatoren kunt u hier bestellen en altijd tegen een aantrekkelijke prijs. Let ook goed op de aanbiedingen deze zijn altijd spectaculair!


Goedkope design radiatoren van topmerken online bestellen

 

 

 

Jaga Panel Plus Horizontaal 81 x 280 (Koopjeshoek)

 

Productomschrijving

In de koopjeshoek :

 

Normaal kost deze radiator € 2805,= !! Nu voor 1000,00 euro!!

 

Jaga Panel Plus Horizontaal (Echt een flnke Radiator met veel warmte)

Type 22 (12 x cm diepte)

Hoogte 81 cm cm

Breedte 280 cm

Kleur Zandstraal Grijs

Wattage 5335 WATT

 

Deze radiator zit nog nieuw in de verpakking


Goedkope design radiatoren van topmerken online bestellen

Jaga Strada Wand in Kleur

 

De Jaga Strada is verkrijgbaar in 54 verschillende kleuren waarmee u ervoor kan zorgen dat deze helemaal aansluiten bij de kleuren van uw interieur. Jaga beschikt over 2 milieuvriendelijke elektrostatische poederlaklijnen met recuperatie en zonder gebruik van solventen. Na een grondige voorbehandeling worden de radiatoren gelakt en gebakken bij een temperatuur van ca. 185 °C. Dit zorgt voor een uiterst UV-bestendige en krasvaste afwerking.

De jaga Strada convector is het paradepaardje van JAGA. De voorkant is vlak/glad afgewerkt en het bovenrooster wordt gekenmerkt door strakke horizontale lijnen die over de gehele lengte van de radiator strekken.

Deze radiator hangt strak tegen de wand zonder ruimte tussen de radiator en de muur. Het is mogelijk om tegen een meerprijs te kiezen voor een Jaga Strada in speciale kleur

Deze radiator/convector maakt gebruik van de LOW H2O technologie en is daardoor ook zeer geschikt voor lage cv watertemperaturen (installaties met warmtepompen). De Jaga Tempo heeft 90% minder waterinhoud dan een reguliere radiator en geeft daardoor zeer snel zijn warmte af aan de ruimte. Hierdoor valt deze radiator onder de energiezuinige radiatoren. Kies voor een TWIN model (dubbele warmtewisselaar) zoals type 11 - 16 of 21 voor nog meer warmteafgifte.

Mocht je slechts ruimte hebben voor een kleine convector kan je deze uitrusten met een DBE unit set waarmee je toch nog de benodigde warmte in huis kan halen. Met behulp van de DBE unit set kan je ook bij lage aanvoertemperaturen hoge warmte-afgiften behalen. Deze DBE ventilatoren klik je éénvoudig op de buizen van de warmtewisselaar.

Zorg dan wel voor een stopcontact in de buurt van de convector. Klik hier voor meer informatie.

 

De werking van een convector :

De convector zuigt door onderdruk van onderaf koude lucht aan en zo treedt een systeem van warmteluchtcirculatie in werking. Er dwarrelt een aangename warme lucht bovenuit de omkasting van de convector. De omkasting rondom het verwarmingselement heeft als het ware een schoorsteeneffect. Hoe groter de omkasting is rondom het verwarmingselement des te meer warmte er wordt gegenereerd. De voorplaat van de Jaga Strada wordt niet "gevaarlijk heet" zoals bij een traditionele radiator, daardoor is deze Jaga convector veilig voor kinderen.

 

AANSLUITMATERIALEN:

 

 

De Jaga strada kan zowel links als rechts worden aangesloten d.m.v. het Jaga proventiel of het Jaga H-ventiel (de bedieningskraan) die mooi wegvalt in de omkasting. Het Jaga proventiel en H-ventiel sluit aan op leidingen die naast elkaar uit de vloer komen. Is de situatie anders en komen de leidingen horizontaal uit de muur dan kan dit opgelost worden door 2 stuks bochten te monteren op het proventiel of te kiezen voor het Jaga H-ventiel haaks. Om de leidingen te knellen in het proventiel heb je 2 stuks M24 klemsets nodig, voor het H-ventiel gebruik je 2 stuks 3/4" klemsets. Indien de leidingen niet uit de vloer komen maar aan de zijkant van de radiator kan je een recht RA-N Danfoss ventiel en een recht RLV-S voetventiel toepassen met 1/2" klemsets en een Danfoss bedieningsknop. Geef dit even door aan ons zodat wij kunnen zorgen voor een zijplaat met sleuf i.p.v. een rond gat. De Jaga Strada dient aan de wand op een hoogte van ca. 12 cm van de vloer gemonteerd te worden voor een optimale warmteafgifte. De ruimte boven deze convector dient minimaal 10 cm te bedragen, in het geval deze onder een vensterbank gemonteerd wordt. 

 

 

Let op: De Jaga Strada wordt speciaal op kleur en op maat voor u geproduceerd en kan niet worden geretourneerd.

 

Deze radiator bestellen of meer radiatoren bekijken, klik hier!

RSS productfeed

Jaga Deco Panel Verticaal Dubbel in kleur, Designradiator verticaal 2200x530 (vr, 29 mei 2020)
Een klassieker onder de designradiatoren: Deco Panel Verticaal. Met zijn vlakke vorm past de radiator prachtig bij iedere stijl. Deze bescheiden verschijning geeft een ruimte direct een andere uitstraling en zorgt net als al onze andere radiatoren voor een behaaglijke warmte. Ook in horizontale uitvoering verkrijgbaar. EUR 1200.75 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Deco Panel Verticaal Dubbel in kleur, Designradiator verticaal 2200x780 (Fri, 29 May 2020)
Een klassieker onder de designradiatoren: Deco Panel Verticaal. Met zijn vlakke vorm past de radiator prachtig bij iedere stijl. Deze bescheiden verschijning geeft een ruimte direct een andere uitstraling en zorgt net als al onze andere radiatoren voor een behaaglijke warmte. Ook in horizontale uitvoering verkrijgbaar. EUR 1721.34 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Deco Panel Verticaal Dubbel in kleur, Designradiator verticaal 2400x2800 (Fri, 29 May 2020)
Een klassieker onder de designradiatoren: Deco Panel Verticaal. Met zijn vlakke vorm past de radiator prachtig bij iedere stijl. Deze bescheiden verschijning geeft een ruimte direct een andere uitstraling en zorgt net als al onze andere radiatoren voor een behaaglijke warmte. Ook in horizontale uitvoering verkrijgbaar. EUR 721.24 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Deco Panel Verticaal Dubbel in kleur, Designradiator verticaal 2400x660 (Fri, 29 May 2020)
Een klassieker onder de designradiatoren: Deco Panel Verticaal. Met zijn vlakke vorm past de radiator prachtig bij iedere stijl. Deze bescheiden verschijning geeft een ruimte direct een andere uitstraling en zorgt net als al onze andere radiatoren voor een behaaglijke warmte. Ook in horizontale uitvoering verkrijgbaar. EUR 1545.15 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Deco Panel Verticaal Dubbel in kleur, Designradiator verticaal 2400x1160 (Fri, 29 May 2020)
Een klassieker onder de designradiatoren: Deco Panel Verticaal. Met zijn vlakke vorm past de radiator prachtig bij iedere stijl. Deze bescheiden verschijning geeft een ruimte direct een andere uitstraling en zorgt net als al onze andere radiatoren voor een behaaglijke warmte. Ook in horizontale uitvoering verkrijgbaar. EUR 2643.59 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Deco Panel Verticaal Dubbel in kleur, Designradiator verticaal 2600x530 (Fri, 29 May 2020)
Een klassieker onder de designradiatoren: Deco Panel Verticaal. Met zijn vlakke vorm past de radiator prachtig bij iedere stijl. Deze bescheiden verschijning geeft een ruimte direct een andere uitstraling en zorgt net als al onze andere radiatoren voor een behaaglijke warmte. Ook in horizontale uitvoering verkrijgbaar. EUR 1336.52 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Deco Panel Verticaal Dubbel in kleur, Designradiator verticaal 2600x780 (Fri, 29 May 2020)
Een klassieker onder de designradiatoren: Deco Panel Verticaal. Met zijn vlakke vorm past de radiator prachtig bij iedere stijl. Deze bescheiden verschijning geeft een ruimte direct een andere uitstraling en zorgt net als al onze andere radiatoren voor een behaaglijke warmte. Ook in horizontale uitvoering verkrijgbaar. EUR 1920.34 Meer informatie
>> meer lezen

Radiatorendiscounter, COMAP SET RE+BOCHT 915E SENSO, Diversen x (Fri, 29 May 2020)
Comap 2-pijps aansluit set type 915E. Recht met bocht. Inclusief Senso thermostaatkop. Het afsluitbare onderblok is voorzien van M22 draad. EUR 50.55 Meer informatie
>> meer lezen

Fondital Super B4 DL, Radiator met omkasting 407x747 (Fri, 29 May 2020)
Aluminium radiatoren van FONDITAL zijn “High Performance” radiatoren en ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie en zeker ook uitstekend geschikt voor Laag Temperatuur Verwarming (LTV). Vanwege de extreme warmtegeleiding (4x groter dan van staal) is de reactiesnelheid en afgifte erg hoog en kan de afmeting van de radiator klein blijven. Dit resulteert in een lage waterinhoud en werken onze aluminium radiatoren aldus energiebesparend. Het gewicht is bijzonder laag en maakt dit, zowel voor professional als doe-het-zelver, tot de meest montagevriendelijke radiator ooit. De radiator wordt geleverd inclusief zijbekleding en bevestigingsmateriaal. De FONDITAL Blitz 4 (de Luxe) aluminium radiatoren werken ruimtebesparend en zijn daardoor overal inzetbaar. Daarnaast zijn ze corrosiebestendig en perfect geschikt voor natte ruimtes. Voordelen: * Ideaal voor laag temperatuur verwarming; * Laag in gewicht, eenvoudig te installeren; * Uitstekende warmtegeleiding (4x hoger dan van staal); * 100% Recyclebaar; * Luxe uitstraling; * Leverbaar in meerdere kleuren (meerprijs +45% op basis kleur RAL 9010)  * 100% made in Italy; * 10 jaar garantie; * Maximale werkdruk 16 Bar, Druktest op 24 Bar; LET OP : Deze radiator wordt speciaal op maat / klantgericht geproduceerd en kan niet meer retour worden gezonden EUR 283.70 Meer informatie
>> meer lezen

Fondital Super B4 DL, Radiator met omkasting 407x913 (Fri, 29 May 2020)
Aluminium radiatoren van FONDITAL zijn “High Performance” radiatoren en ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie en zeker ook uitstekend geschikt voor Laag Temperatuur Verwarming (LTV). Vanwege de extreme warmtegeleiding (4x groter dan van staal) is de reactiesnelheid en afgifte erg hoog en kan de afmeting van de radiator klein blijven. Dit resulteert in een lage waterinhoud en werken onze aluminium radiatoren aldus energiebesparend. Het gewicht is bijzonder laag en maakt dit, zowel voor professional als doe-het-zelver, tot de meest montagevriendelijke radiator ooit. De radiator wordt geleverd inclusief zijbekleding en bevestigingsmateriaal. De FONDITAL Blitz 4 (de Luxe) aluminium radiatoren werken ruimtebesparend en zijn daardoor overal inzetbaar. Daarnaast zijn ze corrosiebestendig en perfect geschikt voor natte ruimtes. Voordelen: * Ideaal voor laag temperatuur verwarming; * Laag in gewicht, eenvoudig te installeren; * Uitstekende warmtegeleiding (4x hoger dan van staal); * 100% Recyclebaar; * Luxe uitstraling; * Leverbaar in meerdere kleuren (meerprijs +45% op basis kleur RAL 9010)  * 100% made in Italy; * 10 jaar garantie; * Maximale werkdruk 16 Bar, Druktest op 24 Bar; LET OP : Deze radiator wordt speciaal op maat / klantgericht geproduceerd en kan niet meer retour worden gezonden EUR 319.37 Meer informatie
>> meer lezen

Fondital Super B4 DL, Radiator met omkasting 557x332 (Fri, 29 May 2020)
Aluminium radiatoren van FONDITAL zijn “High Performance” radiatoren en ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie en zeker ook uitstekend geschikt voor Laag Temperatuur Verwarming (LTV). Vanwege de extreme warmtegeleiding (4x groter dan van staal) is de reactiesnelheid en afgifte erg hoog en kan de afmeting van de radiator klein blijven. Dit resulteert in een lage waterinhoud en werken onze aluminium radiatoren aldus energiebesparend. Het gewicht is bijzonder laag en maakt dit, zowel voor professional als doe-het-zelver, tot de meest montagevriendelijke radiator ooit. De radiator wordt geleverd inclusief zijbekleding en bevestigingsmateriaal. De FONDITAL Blitz 4 (de Luxe) aluminium radiatoren werken ruimtebesparend en zijn daardoor overal inzetbaar. Daarnaast zijn ze corrosiebestendig en perfect geschikt voor natte ruimtes. Voordelen: * Ideaal voor laag temperatuur verwarming; * Laag in gewicht, eenvoudig te installeren; * Uitstekende warmtegeleiding (4x hoger dan van staal); * 100% Recyclebaar; * Luxe uitstraling; * Leverbaar in meerdere kleuren (meerprijs +45% op basis kleur RAL 9010)  * 100% made in Italy; * 10 jaar garantie; * Maximale werkdruk 16 Bar, Druktest op 24 Bar; LET OP : Deze radiator wordt speciaal op maat / klantgericht geproduceerd en kan niet meer retour worden gezonden EUR 208.77 Meer informatie
>> meer lezen

Fondital Super B4 DL, Radiator met omkasting 557x415 (Fri, 29 May 2020)
Aluminium radiatoren van FONDITAL zijn “High Performance” radiatoren en ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie en zeker ook uitstekend geschikt voor Laag Temperatuur Verwarming (LTV). Vanwege de extreme warmtegeleiding (4x groter dan van staal) is de reactiesnelheid en afgifte erg hoog en kan de afmeting van de radiator klein blijven. Dit resulteert in een lage waterinhoud en werken onze aluminium radiatoren aldus energiebesparend. Het gewicht is bijzonder laag en maakt dit, zowel voor professional als doe-het-zelver, tot de meest montagevriendelijke radiator ooit. De radiator wordt geleverd inclusief zijbekleding en bevestigingsmateriaal. De FONDITAL Blitz 4 (de Luxe) aluminium radiatoren werken ruimtebesparend en zijn daardoor overal inzetbaar. Daarnaast zijn ze corrosiebestendig en perfect geschikt voor natte ruimtes. Voordelen: * Ideaal voor laag temperatuur verwarming; * Laag in gewicht, eenvoudig te installeren; * Uitstekende warmtegeleiding (4x hoger dan van staal); * 100% Recyclebaar; * Luxe uitstraling; * Leverbaar in meerdere kleuren (meerprijs +45% op basis kleur RAL 9010)  * 100% made in Italy; * 10 jaar garantie; * Maximale werkdruk 16 Bar, Druktest op 24 Bar; LET OP : Deze radiator wordt speciaal op maat / klantgericht geproduceerd en kan niet meer retour worden gezonden EUR 228.09 Meer informatie
>> meer lezen

Fondital Super B4 DL, Radiator met omkasting 557x747 (Fri, 29 May 2020)
Aluminium radiatoren van FONDITAL zijn “High Performance” radiatoren en ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie en zeker ook uitstekend geschikt voor Laag Temperatuur Verwarming (LTV). Vanwege de extreme warmtegeleiding (4x groter dan van staal) is de reactiesnelheid en afgifte erg hoog en kan de afmeting van de radiator klein blijven. Dit resulteert in een lage waterinhoud en werken onze aluminium radiatoren aldus energiebesparend. Het gewicht is bijzonder laag en maakt dit, zowel voor professional als doe-het-zelver, tot de meest montagevriendelijke radiator ooit. De radiator wordt geleverd inclusief zijbekleding en bevestigingsmateriaal. De FONDITAL Blitz 4 (de Luxe) aluminium radiatoren werken ruimtebesparend en zijn daardoor overal inzetbaar. Daarnaast zijn ze corrosiebestendig en perfect geschikt voor natte ruimtes. Voordelen: * Ideaal voor laag temperatuur verwarming; * Laag in gewicht, eenvoudig te installeren; * Uitstekende warmtegeleiding (4x hoger dan van staal); * 100% Recyclebaar; * Luxe uitstraling; * Leverbaar in meerdere kleuren (meerprijs +45% op basis kleur RAL 9010)  * 100% made in Italy; * 10 jaar garantie; * Maximale werkdruk 16 Bar, Druktest op 24 Bar; LET OP : Deze radiator wordt speciaal op maat / klantgericht geproduceerd en kan niet meer retour worden gezonden EUR 305.33 Meer informatie
>> meer lezen

Fondital Super B4 DL, Radiator met omkasting 657x249 (Fri, 29 May 2020)
Aluminium radiatoren van FONDITAL zijn “High Performance” radiatoren en ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie en zeker ook uitstekend geschikt voor Laag Temperatuur Verwarming (LTV). Vanwege de extreme warmtegeleiding (4x groter dan van staal) is de reactiesnelheid en afgifte erg hoog en kan de afmeting van de radiator klein blijven. Dit resulteert in een lage waterinhoud en werken onze aluminium radiatoren aldus energiebesparend. Het gewicht is bijzonder laag en maakt dit, zowel voor professional als doe-het-zelver, tot de meest montagevriendelijke radiator ooit. De radiator wordt geleverd inclusief zijbekleding en bevestigingsmateriaal. De FONDITAL Blitz 4 (de Luxe) aluminium radiatoren werken ruimtebesparend en zijn daardoor overal inzetbaar. Daarnaast zijn ze corrosiebestendig en perfect geschikt voor natte ruimtes. Voordelen: * Ideaal voor laag temperatuur verwarming; * Laag in gewicht, eenvoudig te installeren; * Uitstekende warmtegeleiding (4x hoger dan van staal); * 100% Recyclebaar; * Luxe uitstraling; * Leverbaar in meerdere kleuren (meerprijs +45% op basis kleur RAL 9010)  * 100% made in Italy; * 10 jaar garantie; * Maximale werkdruk 16 Bar, Druktest op 24 Bar; LET OP : Deze radiator wordt speciaal op maat / klantgericht geproduceerd en kan niet meer retour worden gezonden EUR 197.39 Meer informatie
>> meer lezen

Fondital Super B4 DL, Radiator met omkasting 657x913 (Fri, 29 May 2020)
Aluminium radiatoren van FONDITAL zijn “High Performance” radiatoren en ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie en zeker ook uitstekend geschikt voor Laag Temperatuur Verwarming (LTV). Vanwege de extreme warmtegeleiding (4x groter dan van staal) is de reactiesnelheid en afgifte erg hoog en kan de afmeting van de radiator klein blijven. Dit resulteert in een lage waterinhoud en werken onze aluminium radiatoren aldus energiebesparend. Het gewicht is bijzonder laag en maakt dit, zowel voor professional als doe-het-zelver, tot de meest montagevriendelijke radiator ooit. De radiator wordt geleverd inclusief zijbekleding en bevestigingsmateriaal. De FONDITAL Blitz 4 (de Luxe) aluminium radiatoren werken ruimtebesparend en zijn daardoor overal inzetbaar. Daarnaast zijn ze corrosiebestendig en perfect geschikt voor natte ruimtes. Voordelen: * Ideaal voor laag temperatuur verwarming; * Laag in gewicht, eenvoudig te installeren; * Uitstekende warmtegeleiding (4x hoger dan van staal); * 100% Recyclebaar; * Luxe uitstraling; * Leverbaar in meerdere kleuren (meerprijs +45% op basis kleur RAL 9010)  * 100% made in Italy; * 10 jaar garantie; * Maximale werkdruk 16 Bar, Druktest op 24 Bar; LET OP : Deze radiator wordt speciaal op maat / klantgericht geproduceerd en kan niet meer retour worden gezonden EUR 364.95 Meer informatie
>> meer lezen

Fondital Super B4 DL, Radiator met omkasting 657x1162 (Fri, 29 May 2020)
Aluminium radiatoren van FONDITAL zijn “High Performance” radiatoren en ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie en zeker ook uitstekend geschikt voor Laag Temperatuur Verwarming (LTV). Vanwege de extreme warmtegeleiding (4x groter dan van staal) is de reactiesnelheid en afgifte erg hoog en kan de afmeting van de radiator klein blijven. Dit resulteert in een lage waterinhoud en werken onze aluminium radiatoren aldus energiebesparend. Het gewicht is bijzonder laag en maakt dit, zowel voor professional als doe-het-zelver, tot de meest montagevriendelijke radiator ooit. De radiator wordt geleverd inclusief zijbekleding en bevestigingsmateriaal. De FONDITAL Blitz 4 (de Luxe) aluminium radiatoren werken ruimtebesparend en zijn daardoor overal inzetbaar. Daarnaast zijn ze corrosiebestendig en perfect geschikt voor natte ruimtes. Voordelen: * Ideaal voor laag temperatuur verwarming; * Laag in gewicht, eenvoudig te installeren; * Uitstekende warmtegeleiding (4x hoger dan van staal); * 100% Recyclebaar; * Luxe uitstraling; * Leverbaar in meerdere kleuren (meerprijs +45% op basis kleur RAL 9010)  * 100% made in Italy; * 10 jaar garantie; * Maximale werkdruk 16 Bar, Druktest op 24 Bar; LET OP : Deze radiator wordt speciaal op maat / klantgericht geproduceerd en kan niet meer retour worden gezonden EUR 427.78 Meer informatie
>> meer lezen

Fondital Super B4 DL, Radiator met omkasting 757x913 (Fri, 29 May 2020)
Aluminium radiatoren van FONDITAL zijn “High Performance” radiatoren en ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie en zeker ook uitstekend geschikt voor Laag Temperatuur Verwarming (LTV). Vanwege de extreme warmtegeleiding (4x groter dan van staal) is de reactiesnelheid en afgifte erg hoog en kan de afmeting van de radiator klein blijven. Dit resulteert in een lage waterinhoud en werken onze aluminium radiatoren aldus energiebesparend. Het gewicht is bijzonder laag en maakt dit, zowel voor professional als doe-het-zelver, tot de meest montagevriendelijke radiator ooit. De radiator wordt geleverd inclusief zijbekleding en bevestigingsmateriaal. De FONDITAL Blitz 4 (de Luxe) aluminium radiatoren werken ruimtebesparend en zijn daardoor overal inzetbaar. Daarnaast zijn ze corrosiebestendig en perfect geschikt voor natte ruimtes. Voordelen: * Ideaal voor laag temperatuur verwarming; * Laag in gewicht, eenvoudig te installeren; * Uitstekende warmtegeleiding (4x hoger dan van staal); * 100% Recyclebaar; * Luxe uitstraling; * Leverbaar in meerdere kleuren (meerprijs +45% op basis kleur RAL 9010)  * 100% made in Italy; * 10 jaar garantie; * Maximale werkdruk 16 Bar, Druktest op 24 Bar; LET OP : Deze radiator wordt speciaal op maat / klantgericht geproduceerd en kan niet meer retour worden gezonden EUR 412.38 Meer informatie
>> meer lezen

Fondital Super B4 DL, Radiator met omkasting 857x498 (Fri, 29 May 2020)
Aluminium radiatoren van FONDITAL zijn “High Performance” radiatoren en ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie en zeker ook uitstekend geschikt voor Laag Temperatuur Verwarming (LTV). Vanwege de extreme warmtegeleiding (4x groter dan van staal) is de reactiesnelheid en afgifte erg hoog en kan de afmeting van de radiator klein blijven. Dit resulteert in een lage waterinhoud en werken onze aluminium radiatoren aldus energiebesparend. Het gewicht is bijzonder laag en maakt dit, zowel voor professional als doe-het-zelver, tot de meest montagevriendelijke radiator ooit. De radiator wordt geleverd inclusief zijbekleding en bevestigingsmateriaal. De FONDITAL Blitz 4 (de Luxe) aluminium radiatoren werken ruimtebesparend en zijn daardoor overal inzetbaar. Daarnaast zijn ze corrosiebestendig en perfect geschikt voor natte ruimtes. Voordelen: * Ideaal voor laag temperatuur verwarming; * Laag in gewicht, eenvoudig te installeren; * Uitstekende warmtegeleiding (4x hoger dan van staal); * 100% Recyclebaar; * Luxe uitstraling; * Leverbaar in meerdere kleuren (meerprijs +45% op basis kleur RAL 9010)  * 100% made in Italy; * 10 jaar garantie; * Maximale werkdruk 16 Bar, Druktest op 24 Bar; LET OP : Deze radiator wordt speciaal op maat / klantgericht geproduceerd en kan niet meer retour worden gezonden EUR 302.81 Meer informatie
>> meer lezen

FONDITAL Garda S90, Designradiator verticaal 966x498 (Fri, 29 May 2020)
Aluminium radiatoren van FONDITAL zijn “High Performance” radiatoren en ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie en zeker ook uitstekend geschikt voor Laag Temperatuur Verwarming (LTV). Vanwege de extreme warmtegeleiding (4x groter dan van staal) is de reactiesnelheid en afgifte erg hoog en kan de afmeting van de radiator klein blijven. Dit resulteert in een lage waterinhoud en werken onze aluminium radiatoren aldus energiebesparend. Het gewicht is bijzonder laag en maakt dit, zowel voor professional als doe-het-zelver, tot de meest montagevriendelijke radiator ooit. De FONDITAL GARDA S90 ALETERNUM aluminium radiatoren werken ruimtebesparend en zijn daardoor overal inzetbaar. Daarnaast zijn ze corrosiebestendig en perfect geschikt voor natte ruimtes. Deze radiator wordt geleverd in de kleur RAL 9010. Deze radiator beschikt over 4 zijaansluitngen 1/2". Tegen een meerprijs van € 30,= kan er ook gekozen worden voor een middenonderaansluiting. Een middenaansluiting is mogelijk vanaf de hoogte 1266 mm t/m de hoogte 1866mm en bij de breedtematen 249 en 415 mm .  Voor een middenonderaansluiting kan je kiezen voor het Garda 1-gats H-blokventiel (zie accessoires) Voordelen: * Ideaal voor laag temperatuur verwarming; * Laag in gewicht, eenvoudig te installeren; * Uitstekende warmtegeleiding (4x hoger dan van staal); * ALETERNUM*, gepatenteerde 100% anti-corrosie behandeling; * Geschikt voor systemen met afwijkende PH waardes tussen 5 en 10(*) * 100% Recyclebaar; * Geen zichtbare lasnaden; * Leverbaar in meerdere kleuren; * 100% made in Italy; * 10 jaar garantie; * Maximale werkdruk 16 Bar, Druktest op 24 Bar; LET OP : Deze radiator wordt speciaal op maat / klantgericht geproduceerd en kan niet meer retour worden gezonden EUR 363.06 Meer informatie
>> meer lezen

FONDITAL Garda S90, Designradiator verticaal 1266x249 (Fri, 29 May 2020)
Aluminium radiatoren van FONDITAL zijn “High Performance” radiatoren en ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie en zeker ook uitstekend geschikt voor Laag Temperatuur Verwarming (LTV). Vanwege de extreme warmtegeleiding (4x groter dan van staal) is de reactiesnelheid en afgifte erg hoog en kan de afmeting van de radiator klein blijven. Dit resulteert in een lage waterinhoud en werken onze aluminium radiatoren aldus energiebesparend. Het gewicht is bijzonder laag en maakt dit, zowel voor professional als doe-het-zelver, tot de meest montagevriendelijke radiator ooit. De FONDITAL GARDA S90 ALETERNUM aluminium radiatoren werken ruimtebesparend en zijn daardoor overal inzetbaar. Daarnaast zijn ze corrosiebestendig en perfect geschikt voor natte ruimtes. Deze radiator wordt geleverd in de kleur RAL 9010. Deze radiator beschikt over 4 zijaansluitngen 1/2". Tegen een meerprijs van € 30,= kan er ook gekozen worden voor een middenonderaansluiting. Een middenaansluiting is mogelijk vanaf de hoogte 1266 mm t/m de hoogte 1866mm en bij de breedtematen 249 en 415 mm .  Voor een middenonderaansluiting kan je kiezen voor het Garda 1-gats H-blokventiel (zie accessoires) Voordelen: * Ideaal voor laag temperatuur verwarming; * Laag in gewicht, eenvoudig te installeren; * Uitstekende warmtegeleiding (4x hoger dan van staal); * ALETERNUM*, gepatenteerde 100% anti-corrosie behandeling; * Geschikt voor systemen met afwijkende PH waardes tussen 5 en 10(*) * 100% Recyclebaar; * Geen zichtbare lasnaden; * Leverbaar in meerdere kleuren; * 100% made in Italy; * 10 jaar garantie; * Maximale werkdruk 16 Bar, Druktest op 24 Bar; LET OP : Deze radiator wordt speciaal op maat / klantgericht geproduceerd en kan niet meer retour worden gezonden EUR 251.17 Meer informatie
>> meer lezen

FONDITAL Garda S90, Designradiator verticaal 1466x498 (Fri, 29 May 2020)
Aluminium radiatoren van FONDITAL zijn “High Performance” radiatoren en ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie en zeker ook uitstekend geschikt voor Laag Temperatuur Verwarming (LTV). Vanwege de extreme warmtegeleiding (4x groter dan van staal) is de reactiesnelheid en afgifte erg hoog en kan de afmeting van de radiator klein blijven. Dit resulteert in een lage waterinhoud en werken onze aluminium radiatoren aldus energiebesparend. Het gewicht is bijzonder laag en maakt dit, zowel voor professional als doe-het-zelver, tot de meest montagevriendelijke radiator ooit. De FONDITAL GARDA S90 ALETERNUM aluminium radiatoren werken ruimtebesparend en zijn daardoor overal inzetbaar. Daarnaast zijn ze corrosiebestendig en perfect geschikt voor natte ruimtes. Deze radiator wordt geleverd in de kleur RAL 9010. Deze radiator beschikt over 4 zijaansluitngen 1/2". Tegen een meerprijs van € 30,= kan er ook gekozen worden voor een middenonderaansluiting. Een middenaansluiting is mogelijk vanaf de hoogte 1266 mm t/m de hoogte 1866mm en bij de breedtematen 249 en 415 mm .  Voor een middenonderaansluiting kan je kiezen voor het Garda 1-gats H-blokventiel (zie accessoires) Voordelen: * Ideaal voor laag temperatuur verwarming; * Laag in gewicht, eenvoudig te installeren; * Uitstekende warmtegeleiding (4x hoger dan van staal); * ALETERNUM*, gepatenteerde 100% anti-corrosie behandeling; * Geschikt voor systemen met afwijkende PH waardes tussen 5 en 10(*) * 100% Recyclebaar; * Geen zichtbare lasnaden; * Leverbaar in meerdere kleuren; * 100% made in Italy; * 10 jaar garantie; * Maximale werkdruk 16 Bar, Druktest op 24 Bar; LET OP : Deze radiator wordt speciaal op maat / klantgericht geproduceerd en kan niet meer retour worden gezonden EUR 428.94 Meer informatie
>> meer lezen

FONDITAL Garda S90, Designradiator verticaal 1866x498 (Fri, 29 May 2020)
Aluminium radiatoren van FONDITAL zijn “High Performance” radiatoren en ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie en zeker ook uitstekend geschikt voor Laag Temperatuur Verwarming (LTV). Vanwege de extreme warmtegeleiding (4x groter dan van staal) is de reactiesnelheid en afgifte erg hoog en kan de afmeting van de radiator klein blijven. Dit resulteert in een lage waterinhoud en werken onze aluminium radiatoren aldus energiebesparend. Het gewicht is bijzonder laag en maakt dit, zowel voor professional als doe-het-zelver, tot de meest montagevriendelijke radiator ooit. De FONDITAL GARDA S90 ALETERNUM aluminium radiatoren werken ruimtebesparend en zijn daardoor overal inzetbaar. Daarnaast zijn ze corrosiebestendig en perfect geschikt voor natte ruimtes. Deze radiator wordt geleverd in de kleur RAL 9010. Deze radiator beschikt over 4 zijaansluitngen 1/2". Tegen een meerprijs van € 30,= kan er ook gekozen worden voor een middenonderaansluiting. Een middenaansluiting is mogelijk vanaf de hoogte 1266 mm t/m de hoogte 1866mm en bij de breedtematen 249 en 415 mm .  Voor een middenonderaansluiting kan je kiezen voor het Garda 1-gats H-blokventiel (zie accessoires) Voordelen: * Ideaal voor laag temperatuur verwarming; * Laag in gewicht, eenvoudig te installeren; * Uitstekende warmtegeleiding (4x hoger dan van staal); * ALETERNUM*, gepatenteerde 100% anti-corrosie behandeling; * Geschikt voor systemen met afwijkende PH waardes tussen 5 en 10(*) * 100% Recyclebaar; * Geen zichtbare lasnaden; * Leverbaar in meerdere kleuren; * 100% made in Italy; * 10 jaar garantie; * Maximale werkdruk 16 Bar, Druktest op 24 Bar; LET OP : Deze radiator wordt speciaal op maat / klantgericht geproduceerd en kan niet meer retour worden gezonden EUR 503.00 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Aansluitset 24 VDC, Aansluitmateriaal x (Fri, 29 May 2020)
Set 95 aansluitset 24 VDC bestaat uit : - Thermo-elektrische motor 24 VDC  - Haaks Ventiel Euroconus 3/4"x M24   - Haaks retourventiel 3/4"x M 24 - Klemsets M24 EUR 81.51 Meer informatie
>> meer lezen

Henrad Softline 6 Plus Plinth (hoogte 20 cm), Radiator met omkasting x1400 (Fri, 29 May 2020)
Er zijn locaties waar het bijna niet mogelijk is om een radiator te hangen vanwege de geringe beschikbare hoogte. In deze situatie biedt de slechts 20 cm hoge Henrad Softline 6 Plus Plinth radiator een prima oplossing. Deze iets afgeronde omkaste plintradiator wordt geleverd met een geïntegreerd regelbaar ventiel. Deze Henrad radiator is specifiek ontworpen om met een minimum aan hoogte, een maximum aan warmte te bekomen. Bovendien kan deze radiator zowel als ventielradiator of als traditionele compactradiator aangesloten worden. Deze radiator beschikt over 6 aaansluiting 1/2" binnendraad waarvan 2 stuks rechtsonder. Deze radiator wordt geleverd in de kleur RAL 9016. Let op : de Ophangbeugels en Heimeier insert dienen los te worden bijbesteld. (zie accessoires) Produkt: omkaste ventielradiator met bouwhoogte 200 mm Afwerking: Afgerond bovenrooster en zijpanelen Het geïntegreerd regelbaar ventiel (zonder thermostatische kraan) dient aan de rechterzijde te worden gemonteerd.  Meegeleverd: ontluchter en blindstoppen Aansluitingen: 6 x ½” binnendraad (inclusief 2 x ½” laterale onderaansluiting) Ophangstrippen: geen ophangstrippen Verpakking: Iedere radiator wordt stevig verpakt in hoogwaardig karton en geplastificeerd. en etiket beschrijft de radiatorkarakteristieken: type - hoogte - lengte. Garantie: 10 jaar, indien men de installatievoorwaarden respecteert en voldoet aan de garantievoorschriften van Henrad. Lakproces: Alle radiatoren zijn ontvet, gefosfateerd, gegrondlakt en standaard in Henrad wit 9016 gepoederlakt. Kleuren: Henrad wit 9016 + 35 andere Henrad kleuren of 200 RAL-kleuren mogelijk Warmtetellers: Zonder beperkingen geschikt voor warmtemeters, zowel elektrisch als volgens verdampingsprincipe (overeenkomstig EN834 & 835). Maximale werkdruk: 10 bar (getest op 13 bar) Maximale werktemperatuur: 110 °C Conformiteit: volgens EN442 Types: 22 | 33 Hoogte: 200 mm Lengtes: 1.000 - 2.400 mm Dieptes: 100 | 158 mm EUR 239.94 Meer informatie
>> meer lezen

Henrad Softline 6 Plus Plinth (hoogte 20 cm), Radiator met omkasting x2000 (Fri, 29 May 2020)
Er zijn locaties waar het bijna niet mogelijk is om een radiator te hangen vanwege de geringe beschikbare hoogte. In deze situatie biedt de slechts 20 cm hoge Henrad Softline 6 Plus Plinth radiator een prima oplossing. Deze iets afgeronde omkaste plintradiator wordt geleverd met een geïntegreerd regelbaar ventiel. Deze Henrad radiator is specifiek ontworpen om met een minimum aan hoogte, een maximum aan warmte te bekomen. Bovendien kan deze radiator zowel als ventielradiator of als traditionele compactradiator aangesloten worden. Deze radiator beschikt over 6 aaansluiting 1/2" binnendraad waarvan 2 stuks rechtsonder. Deze radiator wordt geleverd in de kleur RAL 9016. Let op : de Ophangbeugels en Heimeier insert dienen los te worden bijbesteld. (zie accessoires) Produkt: omkaste ventielradiator met bouwhoogte 200 mm Afwerking: Afgerond bovenrooster en zijpanelen Het geïntegreerd regelbaar ventiel (zonder thermostatische kraan) dient aan de rechterzijde te worden gemonteerd.  Meegeleverd: ontluchter en blindstoppen Aansluitingen: 6 x ½” binnendraad (inclusief 2 x ½” laterale onderaansluiting) Ophangstrippen: geen ophangstrippen Verpakking: Iedere radiator wordt stevig verpakt in hoogwaardig karton en geplastificeerd. en etiket beschrijft de radiatorkarakteristieken: type - hoogte - lengte. Garantie: 10 jaar, indien men de installatievoorwaarden respecteert en voldoet aan de garantievoorschriften van Henrad. Lakproces: Alle radiatoren zijn ontvet, gefosfateerd, gegrondlakt en standaard in Henrad wit 9016 gepoederlakt. Kleuren: Henrad wit 9016 + 35 andere Henrad kleuren of 200 RAL-kleuren mogelijk Warmtetellers: Zonder beperkingen geschikt voor warmtemeters, zowel elektrisch als volgens verdampingsprincipe (overeenkomstig EN834 & 835). Maximale werkdruk: 10 bar (getest op 13 bar) Maximale werktemperatuur: 110 °C Conformiteit: volgens EN442 Types: 22 | 33 Hoogte: 200 mm Lengtes: 1.000 - 2.400 mm Dieptes: 100 | 158 mm EUR 342.86 Meer informatie
>> meer lezen

Goedkope design radiatoren van topmerken online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0