Goedkope design radiatoren van topmerken online bestellen

Goedkope design radiatoren van topmerken online bestellen

Op zoek naar goedkope design radiatoren✅ maar wel van topmerken en wilt u deze online bestellen, dan hebben wij een hele mooie aanbieder voor u gevonden!

 

U wilt graag designradiatoren aanschaffen maar u komt er niet uit waar u het beste moet zijn om deze te bestellen, kijk dan even hier verder!

 

 

Designradiatoren maar ook de klassieke radiatoren kunt u hier bestellen en altijd tegen een aantrekkelijke prijs. Let ook goed op de aanbiedingen deze zijn altijd spectaculair!


Goedkope design radiatoren van topmerken online bestellen

 

 

 

Jaga Panel Plus Horizontaal 81 x 280 (Koopjeshoek)

 

Productomschrijving

In de koopjeshoek :

 

Normaal kost deze radiator € 2805,= !! Nu voor 1000,00 euro!!

 

Jaga Panel Plus Horizontaal (Echt een flnke Radiator met veel warmte)

Type 22 (12 x cm diepte)

Hoogte 81 cm cm

Breedte 280 cm

Kleur Zandstraal Grijs

Wattage 5335 WATT

 

Deze radiator zit nog nieuw in de verpakking


Goedkope design radiatoren van topmerken online bestellen

Jaga Strada Wand in Kleur

 

De Jaga Strada is verkrijgbaar in 54 verschillende kleuren waarmee u ervoor kan zorgen dat deze helemaal aansluiten bij de kleuren van uw interieur. Jaga beschikt over 2 milieuvriendelijke elektrostatische poederlaklijnen met recuperatie en zonder gebruik van solventen. Na een grondige voorbehandeling worden de radiatoren gelakt en gebakken bij een temperatuur van ca. 185 °C. Dit zorgt voor een uiterst UV-bestendige en krasvaste afwerking.

De jaga Strada convector is het paradepaardje van JAGA. De voorkant is vlak/glad afgewerkt en het bovenrooster wordt gekenmerkt door strakke horizontale lijnen die over de gehele lengte van de radiator strekken.

Deze radiator hangt strak tegen de wand zonder ruimte tussen de radiator en de muur. Het is mogelijk om tegen een meerprijs te kiezen voor een Jaga Strada in speciale kleur

Deze radiator/convector maakt gebruik van de LOW H2O technologie en is daardoor ook zeer geschikt voor lage cv watertemperaturen (installaties met warmtepompen). De Jaga Tempo heeft 90% minder waterinhoud dan een reguliere radiator en geeft daardoor zeer snel zijn warmte af aan de ruimte. Hierdoor valt deze radiator onder de energiezuinige radiatoren. Kies voor een TWIN model (dubbele warmtewisselaar) zoals type 11 - 16 of 21 voor nog meer warmteafgifte.

Mocht je slechts ruimte hebben voor een kleine convector kan je deze uitrusten met een DBE unit set waarmee je toch nog de benodigde warmte in huis kan halen. Met behulp van de DBE unit set kan je ook bij lage aanvoertemperaturen hoge warmte-afgiften behalen. Deze DBE ventilatoren klik je éénvoudig op de buizen van de warmtewisselaar.

Zorg dan wel voor een stopcontact in de buurt van de convector. Klik hier voor meer informatie.

 

De werking van een convector :

De convector zuigt door onderdruk van onderaf koude lucht aan en zo treedt een systeem van warmteluchtcirculatie in werking. Er dwarrelt een aangename warme lucht bovenuit de omkasting van de convector. De omkasting rondom het verwarmingselement heeft als het ware een schoorsteeneffect. Hoe groter de omkasting is rondom het verwarmingselement des te meer warmte er wordt gegenereerd. De voorplaat van de Jaga Strada wordt niet "gevaarlijk heet" zoals bij een traditionele radiator, daardoor is deze Jaga convector veilig voor kinderen.

 

AANSLUITMATERIALEN:

 

 

De Jaga strada kan zowel links als rechts worden aangesloten d.m.v. het Jaga proventiel of het Jaga H-ventiel (de bedieningskraan) die mooi wegvalt in de omkasting. Het Jaga proventiel en H-ventiel sluit aan op leidingen die naast elkaar uit de vloer komen. Is de situatie anders en komen de leidingen horizontaal uit de muur dan kan dit opgelost worden door 2 stuks bochten te monteren op het proventiel of te kiezen voor het Jaga H-ventiel haaks. Om de leidingen te knellen in het proventiel heb je 2 stuks M24 klemsets nodig, voor het H-ventiel gebruik je 2 stuks 3/4" klemsets. Indien de leidingen niet uit de vloer komen maar aan de zijkant van de radiator kan je een recht RA-N Danfoss ventiel en een recht RLV-S voetventiel toepassen met 1/2" klemsets en een Danfoss bedieningsknop. Geef dit even door aan ons zodat wij kunnen zorgen voor een zijplaat met sleuf i.p.v. een rond gat. De Jaga Strada dient aan de wand op een hoogte van ca. 12 cm van de vloer gemonteerd te worden voor een optimale warmteafgifte. De ruimte boven deze convector dient minimaal 10 cm te bedragen, in het geval deze onder een vensterbank gemonteerd wordt. 

 

 

Let op: De Jaga Strada wordt speciaal op kleur en op maat voor u geproduceerd en kan niet worden geretourneerd.

 

Deze radiator bestellen of meer radiatoren bekijken, klik hier!

RSS productfeed

Henrad Standaard All-in / Stelrad Accord, Paneelradiatoren 700x2000 (do, 23 mrt 2023)
De Henrad standaard All-in / Stelrad Accord  radiator dient als basis voor alle andere radiatoren binnen het Henrad assortiment. Het is een herkenbare, koud gewalste solide stalen radiator met een zeer hoge warmteafgifte. Deze radiator is voorzien van aangelaste ophangstrippen voor een onzichtbare ophanging. U heeft op deze radiator 10 jaar garantie op lak en waterdichtheid. Deze radiator is gespoten in RAL kleur 9016. Een erg mooie en handige toevoeging is beslist de Henrad handdoekbeugel, zie daarvoor het onderstaande accessoire overzicht. Aansluiting Radiator: Deze radiator heeft 4 zijaansluitpunten; Indien de situatie zodanig is dat er 2 pijpjes dicht naast elkaar uit de vloer komen kan u kiezen voor de complete radiator ventiel combinatieset. Indien de leidingen recht aan de zijkant de radiator ingaan kan u kiezen voor de Danfoss RA-N 15 rechte kraan in combinatie met het rechte RLV-S retour voetventiel van Danfoss. Hieraan dient nog wel een handbediende- of thermostaatknop toe te voegen met 2 stuks 1/2" Danfoss Klemkoppeling. In de verpakking worden L-ophangbeugels (voor de ophangstrippen), een ontluchter en een blindstop meegeleverd; All-in dus ! EUR 742.71 Meer informatie
>> meer lezen

Henrad Standaard All-in / Stelrad Accord, Paneelradiatoren 900x700 (Thu, 23 Mar 2023)
De Henrad standaard All-in / Stelrad Accord  radiator dient als basis voor alle andere radiatoren binnen het Henrad assortiment. Het is een herkenbare, koud gewalste solide stalen radiator met een zeer hoge warmteafgifte. Deze radiator is voorzien van aangelaste ophangstrippen voor een onzichtbare ophanging. U heeft op deze radiator 10 jaar garantie op lak en waterdichtheid. Deze radiator is gespoten in RAL kleur 9016. Een erg mooie en handige toevoeging is beslist de Henrad handdoekbeugel, zie daarvoor het onderstaande accessoire overzicht. Aansluiting Radiator: Deze radiator heeft 4 zijaansluitpunten; Indien de situatie zodanig is dat er 2 pijpjes dicht naast elkaar uit de vloer komen kan u kiezen voor de complete radiator ventiel combinatieset. Indien de leidingen recht aan de zijkant de radiator ingaan kan u kiezen voor de Danfoss RA-N 15 rechte kraan in combinatie met het rechte RLV-S retour voetventiel van Danfoss. Hieraan dient nog wel een handbediende- of thermostaatknop toe te voegen met 2 stuks 1/2" Danfoss Klemkoppeling. In de verpakking worden L-ophangbeugels (voor de ophangstrippen), een ontluchter en een blindstop meegeleverd; All-in dus ! EUR 177.66 Meer informatie
>> meer lezen

Henrad Standaard All-in / Stelrad Accord, Paneelradiatoren 900x900 (Thu, 23 Mar 2023)
De Henrad standaard All-in / Stelrad Accord  radiator dient als basis voor alle andere radiatoren binnen het Henrad assortiment. Het is een herkenbare, koud gewalste solide stalen radiator met een zeer hoge warmteafgifte. Deze radiator is voorzien van aangelaste ophangstrippen voor een onzichtbare ophanging. U heeft op deze radiator 10 jaar garantie op lak en waterdichtheid. Deze radiator is gespoten in RAL kleur 9016. Een erg mooie en handige toevoeging is beslist de Henrad handdoekbeugel, zie daarvoor het onderstaande accessoire overzicht. Aansluiting Radiator: Deze radiator heeft 4 zijaansluitpunten; Indien de situatie zodanig is dat er 2 pijpjes dicht naast elkaar uit de vloer komen kan u kiezen voor de complete radiator ventiel combinatieset. Indien de leidingen recht aan de zijkant de radiator ingaan kan u kiezen voor de Danfoss RA-N 15 rechte kraan in combinatie met het rechte RLV-S retour voetventiel van Danfoss. Hieraan dient nog wel een handbediende- of thermostaatknop toe te voegen met 2 stuks 1/2" Danfoss Klemkoppeling. In de verpakking worden L-ophangbeugels (voor de ophangstrippen), een ontluchter en een blindstop meegeleverd; All-in dus ! EUR 228.39 Meer informatie
>> meer lezen

Henrad Standaard All-in / Stelrad Accord, Paneelradiatoren 900x1000 (Thu, 23 Mar 2023)
De Henrad standaard All-in / Stelrad Accord  radiator dient als basis voor alle andere radiatoren binnen het Henrad assortiment. Het is een herkenbare, koud gewalste solide stalen radiator met een zeer hoge warmteafgifte. Deze radiator is voorzien van aangelaste ophangstrippen voor een onzichtbare ophanging. U heeft op deze radiator 10 jaar garantie op lak en waterdichtheid. Deze radiator is gespoten in RAL kleur 9016. Een erg mooie en handige toevoeging is beslist de Henrad handdoekbeugel, zie daarvoor het onderstaande accessoire overzicht. Aansluiting Radiator: Deze radiator heeft 4 zijaansluitpunten; Indien de situatie zodanig is dat er 2 pijpjes dicht naast elkaar uit de vloer komen kan u kiezen voor de complete radiator ventiel combinatieset. Indien de leidingen recht aan de zijkant de radiator ingaan kan u kiezen voor de Danfoss RA-N 15 rechte kraan in combinatie met het rechte RLV-S retour voetventiel van Danfoss. Hieraan dient nog wel een handbediende- of thermostaatknop toe te voegen met 2 stuks 1/2" Danfoss Klemkoppeling. In de verpakking worden L-ophangbeugels (voor de ophangstrippen), een ontluchter en een blindstop meegeleverd; All-in dus ! EUR 253.72 Meer informatie
>> meer lezen

Henrad Standaard All-in / Stelrad Accord, Paneelradiatoren 900x1400 (Thu, 23 Mar 2023)
De Henrad standaard All-in / Stelrad Accord  radiator dient als basis voor alle andere radiatoren binnen het Henrad assortiment. Het is een herkenbare, koud gewalste solide stalen radiator met een zeer hoge warmteafgifte. Deze radiator is voorzien van aangelaste ophangstrippen voor een onzichtbare ophanging. U heeft op deze radiator 10 jaar garantie op lak en waterdichtheid. Deze radiator is gespoten in RAL kleur 9016. Een erg mooie en handige toevoeging is beslist de Henrad handdoekbeugel, zie daarvoor het onderstaande accessoire overzicht. Aansluiting Radiator: Deze radiator heeft 4 zijaansluitpunten; Indien de situatie zodanig is dat er 2 pijpjes dicht naast elkaar uit de vloer komen kan u kiezen voor de complete radiator ventiel combinatieset. Indien de leidingen recht aan de zijkant de radiator ingaan kan u kiezen voor de Danfoss RA-N 15 rechte kraan in combinatie met het rechte RLV-S retour voetventiel van Danfoss. Hieraan dient nog wel een handbediende- of thermostaatknop toe te voegen met 2 stuks 1/2" Danfoss Klemkoppeling. In de verpakking worden L-ophangbeugels (voor de ophangstrippen), een ontluchter en een blindstop meegeleverd; All-in dus ! EUR 355.19 Meer informatie
>> meer lezen

Henrad Standaard All-in / Stelrad Accord, Paneelradiatoren 900x900 (Thu, 23 Mar 2023)
De Henrad standaard All-in / Stelrad Accord  radiator dient als basis voor alle andere radiatoren binnen het Henrad assortiment. Het is een herkenbare, koud gewalste solide stalen radiator met een zeer hoge warmteafgifte. Deze radiator is voorzien van aangelaste ophangstrippen voor een onzichtbare ophanging. U heeft op deze radiator 10 jaar garantie op lak en waterdichtheid. Deze radiator is gespoten in RAL kleur 9016. Een erg mooie en handige toevoeging is beslist de Henrad handdoekbeugel, zie daarvoor het onderstaande accessoire overzicht. Aansluiting Radiator: Deze radiator heeft 4 zijaansluitpunten; Indien de situatie zodanig is dat er 2 pijpjes dicht naast elkaar uit de vloer komen kan u kiezen voor de complete radiator ventiel combinatieset. Indien de leidingen recht aan de zijkant de radiator ingaan kan u kiezen voor de Danfoss RA-N 15 rechte kraan in combinatie met het rechte RLV-S retour voetventiel van Danfoss. Hieraan dient nog wel een handbediende- of thermostaatknop toe te voegen met 2 stuks 1/2" Danfoss Klemkoppeling. In de verpakking worden L-ophangbeugels (voor de ophangstrippen), een ontluchter en een blindstop meegeleverd; All-in dus ! EUR 288.33 Meer informatie
>> meer lezen

Henrad Standaard All-in / Stelrad Accord, Paneelradiatoren 900x1600 (Thu, 23 Mar 2023)
De Henrad standaard All-in / Stelrad Accord  radiator dient als basis voor alle andere radiatoren binnen het Henrad assortiment. Het is een herkenbare, koud gewalste solide stalen radiator met een zeer hoge warmteafgifte. Deze radiator is voorzien van aangelaste ophangstrippen voor een onzichtbare ophanging. U heeft op deze radiator 10 jaar garantie op lak en waterdichtheid. Deze radiator is gespoten in RAL kleur 9016. Een erg mooie en handige toevoeging is beslist de Henrad handdoekbeugel, zie daarvoor het onderstaande accessoire overzicht. Aansluiting Radiator: Deze radiator heeft 4 zijaansluitpunten; Indien de situatie zodanig is dat er 2 pijpjes dicht naast elkaar uit de vloer komen kan u kiezen voor de complete radiator ventiel combinatieset. Indien de leidingen recht aan de zijkant de radiator ingaan kan u kiezen voor de Danfoss RA-N 15 rechte kraan in combinatie met het rechte RLV-S retour voetventiel van Danfoss. Hieraan dient nog wel een handbediende- of thermostaatknop toe te voegen met 2 stuks 1/2" Danfoss Klemkoppeling. In de verpakking worden L-ophangbeugels (voor de ophangstrippen), een ontluchter en een blindstop meegeleverd; All-in dus ! EUR 723.00 Meer informatie
>> meer lezen

Henrad Standaard All-in / Stelrad Accord, Paneelradiatoren 700x2000 (Thu, 23 Mar 2023)
De Henrad standaard All-in / Stelrad Accord  radiator dient als basis voor alle andere radiatoren binnen het Henrad assortiment. Het is een herkenbare, koud gewalste solide stalen radiator met een zeer hoge warmteafgifte. Deze radiator is voorzien van aangelaste ophangstrippen voor een onzichtbare ophanging. U heeft op deze radiator 10 jaar garantie op lak en waterdichtheid. Deze radiator is gespoten in RAL kleur 9016. Een erg mooie en handige toevoeging is beslist de Henrad handdoekbeugel, zie daarvoor het onderstaande accessoire overzicht. Aansluiting Radiator: Deze radiator heeft 4 zijaansluitpunten; Indien de situatie zodanig is dat er 2 pijpjes dicht naast elkaar uit de vloer komen kan u kiezen voor de complete radiator ventiel combinatieset. Indien de leidingen recht aan de zijkant de radiator ingaan kan u kiezen voor de Danfoss RA-N 15 rechte kraan in combinatie met het rechte RLV-S retour voetventiel van Danfoss. Hieraan dient nog wel een handbediende- of thermostaatknop toe te voegen met 2 stuks 1/2" Danfoss Klemkoppeling. In de verpakking worden L-ophangbeugels (voor de ophangstrippen), een ontluchter en een blindstop meegeleverd; All-in dus ! EUR 429.24 Meer informatie
>> meer lezen

Radiatorendiscounter, Titano Smart Elektrische Boiler, Elektrische Boilers (Thu, 23 Mar 2023)
Bent u op zoek naar een energiezuinige boiler voor bij uw thuis? Dan is de TitanoSmart elektrische boiler echt iets voor u! Deze elektrische boiler heeft een hoog rendement, met een capaciteit van 50 tot 150 liter. Stevige constructie en makkelijk in onderhoud. Dankzij het smart control bedieningspaneel past u eenvoudig het energieverbruik aan naar wens. Zo betaald nu nooit teveel! Het Blue Forever verwarmingselement is behandeld met gepantenteerde Bluesillicon coating. De voordelen van deze coating zijn: Extreme reductie van kalksteenafzetting Verlenging van de levensduur Een hogere efficientie over een langere periode Gelijkblijvende prestaties gedurende de gehele levensduur Uitgebreide garantie op het element   Energiezuinig elektrische warmwater boiler met hoog rendement!       EUR 316.05 Meer informatie
>> meer lezen

Radiatorendiscounter, Titano Smart Elektrische Boiler, Elektrische Boilers (Thu, 23 Mar 2023)
Bent u op zoek naar een energiezuinige boiler voor bij uw thuis? Dan is de TitanoSmart elektrische boiler echt iets voor u! Deze elektrische boiler heeft een hoog rendement, met een capaciteit van 50 tot 150 liter. Stevige constructie en makkelijk in onderhoud. Dankzij het smart control bedieningspaneel past u eenvoudig het energieverbruik aan naar wens. Zo betaald nu nooit teveel! Het Blue Forever verwarmingselement is behandeld met gepantenteerde Bluesillicon coating. De voordelen van deze coating zijn: Extreme reductie van kalksteenafzetting Verlenging van de levensduur Een hogere efficientie over een langere periode Gelijkblijvende prestaties gedurende de gehele levensduur Uitgebreide garantie op het element   Energiezuinig elektrische warmwater boiler met hoog rendement!       EUR 306.61 Meer informatie
>> meer lezen

Radiatorendiscounter, Elektrische CV ketel, Elektrische CV ketels (Thu, 23 Mar 2023)
Ferroli biedt een full-electricCV ketel als alternatief voor gas. Gasloos is de toekomst en natuurlijk zijn er reeds meerdere oplossingen leverbaar zoals warmtedistributie, pallet gestookte ketels of solar. Net als de populaire elektrificatie van vervoersmiddelen zal ook bij bouw & renovatie steeds vaker worden gekozen voor een Full Electric oplossing voor verwarming en warmwater. Mogelijk tot aansturing met kamerthermostaat of optionele buitenvoeler. Voorzien van A-label pomp, bypass en 10 liter expansievat. ASSORTIMENT: LEB  6kW LEB 7.5kW LEB 9kkw De cv ketel kan moduleren in 6 stappen met 1 of 3 fase werking. Ook bevat deze cv ketel een antivries beveiliging. U heeft een garantie van 5 jaar op de wisselaar en 2 jaar garantie op de overige componenten.  EUR 1218.00 Meer informatie
>> meer lezen

Leros Handdoekradiator, Design Radiatoren 1224x600 (Thu, 23 Mar 2023)
Fucntionaliteit en design komen samen in de handdoekradiator Leros van Radson. Met de symetrische ronde buizen is deze badkamerradiator ideaal om uw handdoeken aan  op te warmen. Verkrijgbaar in meedere kleuren, zodat u de handdoekradiator altijd past in iedere badkamer. Extra fijn voordeel is dat deze radiator makkelijk schoon te houden is. De handdoekradiator is op meerdere manieren aan te sluiten, zie onze documentatie onderaan de pagina. De radiator wordt standaard geleverd met een linkeronder aansluiting. Indien u anders wenst dan kunt u dit vermelden in het opmerkingenveld wanneer u de betaling voldoet. Let wel op: Als u kiest voor de links of rechtse aansluiting, ligt het vermogen van de radiator iets lager dan met de middenonderaansluiting. Met de radiator wordt er standaard meegeleverd ophangbeugels, ontluchte, blindstoppen, schroeven en pluggen.  De standaard kleur voor deze radiator is RAL9016 U ontvangt op EUR 626.77 Meer informatie
>> meer lezen

Elektrische handdoekradiator met blower Muna ET, Design Radiatoren 1205x500 (Thu, 23 Mar 2023)
Onmiddelijke warmte in uw badkamer, ontvangt u van de elektrische handdoekradiator Muna ET. Dankzij de blowerfunctie geniet u binnen enkele minuten van heerlijke warmte in uw badkamer.  Deze elektrische badkamerradiator hangt u gemakkelijk op in welke badkamer dan ook. Let op! Deze radiator wordt speciaal voor u geproduceerd. Wat inhoudt dat u de radiator niet meer kan annuleren of retourneren na moment van bestellen. Elektrische badkamerradiator met warmtegeleidende vloeistof + PTC blower 950W Thermostaat: RF Controller Muurbevestigingen inbegrepen Standaardkleur is RAL 9016.  U ontvangt 10 jaar garantie op de radiator en 2 jaar garantie op de elektrische onderdelen Meerder kleuren verkrijgbaar, zie onze kleurenkaart onderaan de pagina EUR 1331.51 Meer informatie
>> meer lezen

Elektrische handdoekradiator met blower Muna ET, Design Radiatoren 1730x600 (Thu, 23 Mar 2023)
Onmiddelijke warmte in uw badkamer, ontvangt u van de elektrische handdoekradiator Muna ET. Dankzij de blowerfunctie geniet u binnen enkele minuten van heerlijke warmte in uw badkamer.  Deze elektrische badkamerradiator hangt u gemakkelijk op in welke badkamer dan ook. Let op! Deze radiator wordt speciaal voor u geproduceerd. Wat inhoudt dat u de radiator niet meer kan annuleren of retourneren na moment van bestellen. Elektrische badkamerradiator met warmtegeleidende vloeistof + PTC blower 950W Thermostaat: RF Controller Muurbevestigingen inbegrepen Standaardkleur is RAL 9016.  U ontvangt 10 jaar garantie op de radiator en 2 jaar garantie op de elektrische onderdelen Meerder kleuren verkrijgbaar, zie onze kleurenkaart onderaan de pagina EUR 1686.82 Meer informatie
>> meer lezen

Elektrische handdoekradiator met blower Muna ET, Design Radiatoren 1730x800 (Thu, 23 Mar 2023)
Onmiddelijke warmte in uw badkamer, ontvangt u van de elektrische handdoekradiator Muna ET. Dankzij de blowerfunctie geniet u binnen enkele minuten van heerlijke warmte in uw badkamer.  Deze elektrische badkamerradiator hangt u gemakkelijk op in welke badkamer dan ook. Let op! Deze radiator wordt speciaal voor u geproduceerd. Wat inhoudt dat u de radiator niet meer kan annuleren of retourneren na moment van bestellen. Elektrische badkamerradiator met warmtegeleidende vloeistof + PTC blower 950W Thermostaat: RF Controller Muurbevestigingen inbegrepen Standaardkleur is RAL 9016.  U ontvangt 10 jaar garantie op de radiator en 2 jaar garantie op de elektrische onderdelen Meerder kleuren verkrijgbaar, zie onze kleurenkaart onderaan de pagina EUR 1818.80 Meer informatie
>> meer lezen

Elektrische handdoekradiator Evia-E, Design Radiatoren 1357x600 (Thu, 23 Mar 2023)
Met zijn aparte design onderscheidt deze handdoekradiator zich van alle andere badkamerradiatoren. De Evia badkamerradiator heeft licht gebogen armen, die u 10 cm zijwaarts op kan bewegen. Ideaal om uw handdoeken op te drogen of aan te hangen. Deze elektrische handdoekradiator is eenvoudig te monteren in uw badkamer. U heeft 10 jaar garantie op de radiator en 2 jaar garantie op het elektrische element. De Evia-E is verkrijgbaar in de kleur Metal Black met Alu. Let op! Deze radiator wordt speciaal voor u geproduceerd. Wat inhoudt dat u de radiator niet meer kan annuleren of retourneren na moment van bestellen. EUR 1382.41 Meer informatie
>> meer lezen

Radson Handoekrradiator Elato, Design Radiatoren 1130x450 (Thu, 23 Mar 2023)
Een prachtige designradiator van Radson, waarbij niet alleen is gekeken naar design maar ook naar fucntionaliteit. Heerlijk om uw handdoeken aan op te warmen. U kunt deze handdoekradiator bestellen in klassiek wit, wat de standaardkleur is, maar u kunt ook gaan voor een van  de andere Radson kleuren. Op de radiator heeft u 10 jaar garantie. De montageset bestaat uit; 2 regelbare muurconsoles, ontluchter, blindstop, schroeven en pluggen. Let op! Deze radiator wordt speciaal voor u geproduceerd. Wat inhoudt dat u de radiator niet meer kan annuleren of retourneren na moment van bestelling. De badkamerradiator is zowel links als rechts monteerbaar. Gelieve bij uw bestelling vermelden of u de linkse of de rechtse uitvoering wilt. EUR 882.44 Meer informatie
>> meer lezen

Handdoekradiator Apolima, Design Radiatoren 1730x800 (Thu, 23 Mar 2023)
Geef uw badkamer of keuken net dat beetje extra dimensie met de handdoekradiator Apolima van Radson. Met zijn aparte design verwarmt hij behaaglijk de ruimte. Geïnspireerd op de totemvorm is deze designradiator een ideale combinatie van functionaliteit en design. U ontvangt 10 jaar garantie op de radiator. Er wordt bij de radiator standaard meegeleverd ophangbeugels, ontluchter, aftapper, schroeven en pluggen. Let op! Deze handdoekradiator wordt speciaal voor u geproduceerd. Wat inhoudt dat u de radiator niet meer kan annuleren of retourneren na moment van bestelling. EUR 1633.00 Meer informatie
>> meer lezen

Elektrische handdoekradiator Apolima-E, Design Radiatoren 1430x800 (Thu, 23 Mar 2023)
Het elegant gebogen design van de elektrische handdoekradiator Apolima-E van Radson is in iedere badkamer of keuken heerlijk om naar te kijken. Door beide openingen aan de zijkant, kunt u aan beide kanten uw handdoeken heerlijk laten drogen. Wilt u graag een snel opgewarmde badkamer? Dan is de ingenieuze Apolima-E een perfecte keuze. De standaardkleur voor deze radiator is wit RAL9016, maar u heeft ook keuze uit meerdere kleuren. Let op! Deze radiator wordt speciaal voor u geproduceerd. Wat inhoudt dat u de radiator niet meer kan annuleren of retourneren na moment van bestellen. * Elektrische badkamerradiator met warmtegeleidende vloeistof * Themostaat : Tempco RF ELEC * Twee driehoekige collectoren in het midden * Vlakke buizen ingedeeld per 3 * Muurbevestigingen zijn inbegrepen * Standaardkleur is wit RAL 9016 * Optie : Touch E3 * U heeft 10 jaar garantie op de EUR 1615.84 Meer informatie
>> meer lezen

Elektrische handdoekradiator Apolima-E, Design Radiatoren 1730x800 (Thu, 23 Mar 2023)
Het elegant gebogen design van de elektrische handdoekradiator Apolima-E van Radson is in iedere badkamer of keuken heerlijk om naar te kijken. Door beide openingen aan de zijkant, kunt u aan beide kanten uw handdoeken heerlijk laten drogen. Wilt u graag een snel opgewarmde badkamer? Dan is de ingenieuze Apolima-E een perfecte keuze. De standaardkleur voor deze radiator is wit RAL9016, maar u heeft ook keuze uit meerdere kleuren. Let op! Deze radiator wordt speciaal voor u geproduceerd. Wat inhoudt dat u de radiator niet meer kan annuleren of retourneren na moment van bestellen. * Elektrische badkamerradiator met warmtegeleidende vloeistof * Themostaat : Tempco RF ELEC * Twee driehoekige collectoren in het midden * Vlakke buizen ingedeeld per 3 * Muurbevestigingen zijn inbegrepen * Standaardkleur is wit RAL 9016 * Optie : Touch E3 * U heeft 10 jaar garantie op de EUR 1787.74 Meer informatie
>> meer lezen

Radiatorendiscounter, Aircotube leidingset 1/4" x 3/8", Split Airco (Thu, 23 Mar 2023)
De koelleiding is conform PED 2014/68/EU (EN 12735-1) en is geschikt voor alle koelgassen (H)CFK en HFA. De witte versterkte isolatie met oplopende meterindicatie, is opgebouwd uit drie lagen en is hierdoor uitermate geschikt voor warmtepomp toepassingen (+115ºC). De isolatie voldoet aan de hoogste Europese brandklasse BL-S1,d0 (EN 13501-1+1A). EUR 46.10 Meer informatie
>> meer lezen

Radiatorendiscounter, Tecnosystemi leidinggoot (2 meter), Split Airco (Thu, 23 Mar 2023)
Leidinggoot voor het wegwerken van de koelleidingen. De lengte bedraagt 2 meter, de hoogte 5,6 cm, de breedte 7,4 cm EUR 15.60 Meer informatie
>> meer lezen

Radiatorendiscounter, Anjo dakdoorvoer inclusief 3 PP bochten, Split Airco (Thu, 23 Mar 2023)
Anjo dakdoorvoer inclusief  3 PP bochten 75 mm EUR 51.41 Meer informatie
>> meer lezen

Radiatorendiscounter, OneFlow OFPSYS koolstoffilter (Thu, 23 Mar 2023)
Deze koolstoffilter is geschikt voor de OneFlow PLUS - Waterontharder - 38 liter / min. In het geval van de OneFlow + varianten, maakt u ook gebruik van een koolstoffilter. Dit filter haalt geur en smaakstoffen uit uw water. Hiermee zult u naast het ontharden door middel van het TAC filter, ook andere invloeden op uw drinkwaterkwaliteit kunnen elimineren. EUR 182.91 Meer informatie
>> meer lezen

Radiatorendiscounter, Watts Slimme LCD thermostaatknop RF, Thermostaatknoppen (Thu, 23 Mar 2023)
Elke radiator (en ruimte) apart regelen met de RF 868MHz programmeerbare slimme Thermostaatknop van Watts. De thermostaatknop kan worden gebruikt als standalone of als onderdeel van het Watts VISION systeem. Aansluitingen op thermostatiseerbaar ventiel: M30 x 1,5 en M28 x 1,5 adapters.  Let op: Om dit systeem werkend te krijgen dient u alle items vermeld bij de onderstaande accessoires toe te voegen. Aan één wandthermostaat kunnen meerdere LCD thermostaatknoppen gekoppeld worden mits deze in één ruimte zitten. U heeft geen Belux ruimtethermostaat nodig wanneer er in een ruimte slechts één radiator staat.              -Werktemperatuur: 0 °C - 40 °C -Verzenden en opslag: -10 °C to +50 °C -Elektrische bescherming: IP20 -Installatie categorie: Klasse I -Temperatuurregeling: 0.1 °C -Instelling temperatuurbereik: 5 °C tot 30 °C in stappen van 0,5 °C -Comfort, Verlaagd: 7 °C (instelbaar) -Vakantie (vorstbeveiliging): 5 °C tot 37 °C -Timer/booster 5 °C tot 30 °C -Regelkarakteristiek: PID -Voeding: 2 AAA LR03 1.5 V Alkaline -Levensduur voeding: ~2 jaar -Sensing elements -Internal & External (option): NTC 10 kΩ at 25 °C -Radiofrequentie: 868 MHz, < 10 mW -Softwareversie: Af te lezen in parametermenu. Vers xxx. -Te gebruiken in combinatie met Centrale eenheid -Slaglengte: 3,5 mm -CE richtlijnen: R&TTE 1999/5/EC, EMC 004/108/EC, RoHS 2011/65/EU -Standaard met M30 en M28 adapters EUR 81.21 Meer informatie
>> meer lezen

Goedkope design radiatoren van topmerken online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0