Goedkope design radiatoren van topmerken online bestellen

Goedkope design radiatoren van topmerken online bestellen

Op zoek naar goedkope design radiatoren✅ maar wel van topmerken en wilt u deze online bestellen, dan hebben wij een hele mooie aanbieder voor u gevonden!

 

U wilt graag designradiatoren aanschaffen maar u komt er niet uit waar u het beste moet zijn om deze te bestellen, kijk dan even hier verder!

 

 

Designradiatoren maar ook de klassieke radiatoren kunt u hier bestellen en altijd tegen een aantrekkelijke prijs. Let ook goed op de aanbiedingen deze zijn altijd spectaculair!


Goedkope design radiatoren van topmerken online bestellen

 

 

 

Jaga Panel Plus Horizontaal 81 x 280 (Koopjeshoek)

 

Productomschrijving

In de koopjeshoek :

 

Normaal kost deze radiator € 2805,= !! Nu voor 1000,00 euro!!

 

Jaga Panel Plus Horizontaal (Echt een flnke Radiator met veel warmte)

Type 22 (12 x cm diepte)

Hoogte 81 cm cm

Breedte 280 cm

Kleur Zandstraal Grijs

Wattage 5335 WATT

 

Deze radiator zit nog nieuw in de verpakking


Goedkope design radiatoren van topmerken online bestellen

Jaga Strada Wand in Kleur

 

De Jaga Strada is verkrijgbaar in 54 verschillende kleuren waarmee u ervoor kan zorgen dat deze helemaal aansluiten bij de kleuren van uw interieur. Jaga beschikt over 2 milieuvriendelijke elektrostatische poederlaklijnen met recuperatie en zonder gebruik van solventen. Na een grondige voorbehandeling worden de radiatoren gelakt en gebakken bij een temperatuur van ca. 185 °C. Dit zorgt voor een uiterst UV-bestendige en krasvaste afwerking.

De jaga Strada convector is het paradepaardje van JAGA. De voorkant is vlak/glad afgewerkt en het bovenrooster wordt gekenmerkt door strakke horizontale lijnen die over de gehele lengte van de radiator strekken.

Deze radiator hangt strak tegen de wand zonder ruimte tussen de radiator en de muur. Het is mogelijk om tegen een meerprijs te kiezen voor een Jaga Strada in speciale kleur

Deze radiator/convector maakt gebruik van de LOW H2O technologie en is daardoor ook zeer geschikt voor lage cv watertemperaturen (installaties met warmtepompen). De Jaga Tempo heeft 90% minder waterinhoud dan een reguliere radiator en geeft daardoor zeer snel zijn warmte af aan de ruimte. Hierdoor valt deze radiator onder de energiezuinige radiatoren. Kies voor een TWIN model (dubbele warmtewisselaar) zoals type 11 - 16 of 21 voor nog meer warmteafgifte.

Mocht je slechts ruimte hebben voor een kleine convector kan je deze uitrusten met een DBE unit set waarmee je toch nog de benodigde warmte in huis kan halen. Met behulp van de DBE unit set kan je ook bij lage aanvoertemperaturen hoge warmte-afgiften behalen. Deze DBE ventilatoren klik je éénvoudig op de buizen van de warmtewisselaar.

Zorg dan wel voor een stopcontact in de buurt van de convector. Klik hier voor meer informatie.

 

De werking van een convector :

De convector zuigt door onderdruk van onderaf koude lucht aan en zo treedt een systeem van warmteluchtcirculatie in werking. Er dwarrelt een aangename warme lucht bovenuit de omkasting van de convector. De omkasting rondom het verwarmingselement heeft als het ware een schoorsteeneffect. Hoe groter de omkasting is rondom het verwarmingselement des te meer warmte er wordt gegenereerd. De voorplaat van de Jaga Strada wordt niet "gevaarlijk heet" zoals bij een traditionele radiator, daardoor is deze Jaga convector veilig voor kinderen.

 

AANSLUITMATERIALEN:

 

 

De Jaga strada kan zowel links als rechts worden aangesloten d.m.v. het Jaga proventiel of het Jaga H-ventiel (de bedieningskraan) die mooi wegvalt in de omkasting. Het Jaga proventiel en H-ventiel sluit aan op leidingen die naast elkaar uit de vloer komen. Is de situatie anders en komen de leidingen horizontaal uit de muur dan kan dit opgelost worden door 2 stuks bochten te monteren op het proventiel of te kiezen voor het Jaga H-ventiel haaks. Om de leidingen te knellen in het proventiel heb je 2 stuks M24 klemsets nodig, voor het H-ventiel gebruik je 2 stuks 3/4" klemsets. Indien de leidingen niet uit de vloer komen maar aan de zijkant van de radiator kan je een recht RA-N Danfoss ventiel en een recht RLV-S voetventiel toepassen met 1/2" klemsets en een Danfoss bedieningsknop. Geef dit even door aan ons zodat wij kunnen zorgen voor een zijplaat met sleuf i.p.v. een rond gat. De Jaga Strada dient aan de wand op een hoogte van ca. 12 cm van de vloer gemonteerd te worden voor een optimale warmteafgifte. De ruimte boven deze convector dient minimaal 10 cm te bedragen, in het geval deze onder een vensterbank gemonteerd wordt. 

 

 

Let op: De Jaga Strada wordt speciaal op kleur en op maat voor u geproduceerd en kan niet worden geretourneerd.

 

Deze radiator bestellen of meer radiatoren bekijken, klik hier!

RSS productfeed

Jaga Panel Plus Horizontaal, Custom Radiatoren 310x2600 (do, 25 apr 2024)
Deze stevige, elegante, compacte vrijstaande designradiator zorgt ervoor dat u ruimte kunt besparen. Horizontale panelen zorgen ervoor dat het ontwerp past binnen zowel een strak, modern interieur als een meer klassieke omgeving. Aan deze radiator kunnen steunen worden toegevoegd zodat het mogelijk is om hierop een tablet of plank te monteren zodat deze radiator tevens als bank kan worden gebruikt. Dit is alleen mogelijk bij de hoogte van 31 cm type 34. Standaard wordt deze radiator geleverd met de aansluitingen beneden, de code hiervan is 18. Dat houdt in dat de aanvoerleiding linksonder wordt gemonteerd en de retourleiding rechtsonder. Uiteraard zijn er ook andere aansluitingen mogelijk en is deze radiator tevens in andere kleuren verkrijgbaar. De standaard kleur is wit RAL 9016 (333) of zandstraalgrijs 001.  Standaard levering : - aansluiting 18 beneden - Standaard voeten voor montage op de afgewerkte vloer - Gechromeerde ontluchter en dicht stop 1/2" - Voorgemonteerd afdekrooster - Standaard kleur RAL 9016 of zandstraalgrijs EUR 2737.51 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Panel Plus Horizontaal, Custom Radiatoren 310x2800 (Thu, 25 Apr 2024)
Deze stevige, elegante, compacte vrijstaande designradiator zorgt ervoor dat u ruimte kunt besparen. Horizontale panelen zorgen ervoor dat het ontwerp past binnen zowel een strak, modern interieur als een meer klassieke omgeving. Aan deze radiator kunnen steunen worden toegevoegd zodat het mogelijk is om hierop een tablet of plank te monteren zodat deze radiator tevens als bank kan worden gebruikt. Dit is alleen mogelijk bij de hoogte van 31 cm type 34. Standaard wordt deze radiator geleverd met de aansluitingen beneden, de code hiervan is 18. Dat houdt in dat de aanvoerleiding linksonder wordt gemonteerd en de retourleiding rechtsonder. Uiteraard zijn er ook andere aansluitingen mogelijk en is deze radiator tevens in andere kleuren verkrijgbaar. De standaard kleur is wit RAL 9016 (333) of zandstraalgrijs 001.  Standaard levering : - aansluiting 18 beneden - Standaard voeten voor montage op de afgewerkte vloer - Gechromeerde ontluchter en dicht stop 1/2" - Voorgemonteerd afdekrooster - Standaard kleur RAL 9016 of zandstraalgrijs EUR 1822.64 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Panel Plus Horizontaal, Custom Radiatoren 310x2800 (Thu, 25 Apr 2024)
Deze stevige, elegante, compacte vrijstaande designradiator zorgt ervoor dat u ruimte kunt besparen. Horizontale panelen zorgen ervoor dat het ontwerp past binnen zowel een strak, modern interieur als een meer klassieke omgeving. Aan deze radiator kunnen steunen worden toegevoegd zodat het mogelijk is om hierop een tablet of plank te monteren zodat deze radiator tevens als bank kan worden gebruikt. Dit is alleen mogelijk bij de hoogte van 31 cm type 34. Standaard wordt deze radiator geleverd met de aansluitingen beneden, de code hiervan is 18. Dat houdt in dat de aanvoerleiding linksonder wordt gemonteerd en de retourleiding rechtsonder. Uiteraard zijn er ook andere aansluitingen mogelijk en is deze radiator tevens in andere kleuren verkrijgbaar. De standaard kleur is wit RAL 9016 (333) of zandstraalgrijs 001.  Standaard levering : - aansluiting 18 beneden - Standaard voeten voor montage op de afgewerkte vloer - Gechromeerde ontluchter en dicht stop 1/2" - Voorgemonteerd afdekrooster - Standaard kleur RAL 9016 of zandstraalgrijs EUR 2886.66 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Panel Plus Horizontaal, Custom Radiatoren 310x3000 (Thu, 25 Apr 2024)
Deze stevige, elegante, compacte vrijstaande designradiator zorgt ervoor dat u ruimte kunt besparen. Horizontale panelen zorgen ervoor dat het ontwerp past binnen zowel een strak, modern interieur als een meer klassieke omgeving. Aan deze radiator kunnen steunen worden toegevoegd zodat het mogelijk is om hierop een tablet of plank te monteren zodat deze radiator tevens als bank kan worden gebruikt. Dit is alleen mogelijk bij de hoogte van 31 cm type 34. Standaard wordt deze radiator geleverd met de aansluitingen beneden, de code hiervan is 18. Dat houdt in dat de aanvoerleiding linksonder wordt gemonteerd en de retourleiding rechtsonder. Uiteraard zijn er ook andere aansluitingen mogelijk en is deze radiator tevens in andere kleuren verkrijgbaar. De standaard kleur is wit RAL 9016 (333) of zandstraalgrijs 001.  Standaard levering : - aansluiting 18 beneden - Standaard voeten voor montage op de afgewerkte vloer - Gechromeerde ontluchter en dicht stop 1/2" - Voorgemonteerd afdekrooster - Standaard kleur RAL 9016 of zandstraalgrijs EUR 1914.17 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Panel Plus Horizontaal, Custom Radiatoren 310x3000 (Thu, 25 Apr 2024)
Deze stevige, elegante, compacte vrijstaande designradiator zorgt ervoor dat u ruimte kunt besparen. Horizontale panelen zorgen ervoor dat het ontwerp past binnen zowel een strak, modern interieur als een meer klassieke omgeving. Aan deze radiator kunnen steunen worden toegevoegd zodat het mogelijk is om hierop een tablet of plank te monteren zodat deze radiator tevens als bank kan worden gebruikt. Dit is alleen mogelijk bij de hoogte van 31 cm type 34. Standaard wordt deze radiator geleverd met de aansluitingen beneden, de code hiervan is 18. Dat houdt in dat de aanvoerleiding linksonder wordt gemonteerd en de retourleiding rechtsonder. Uiteraard zijn er ook andere aansluitingen mogelijk en is deze radiator tevens in andere kleuren verkrijgbaar. De standaard kleur is wit RAL 9016 (333) of zandstraalgrijs 001.  Standaard levering : - aansluiting 18 beneden - Standaard voeten voor montage op de afgewerkte vloer - Gechromeerde ontluchter en dicht stop 1/2" - Voorgemonteerd afdekrooster - Standaard kleur RAL 9016 of zandstraalgrijs EUR 1914.17 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Panel Plus Horizontaal, Custom Radiatoren 120x1000 (Thu, 25 Apr 2024)
Deze stevige, elegante, compacte vrijstaande designradiator zorgt ervoor dat u ruimte kunt besparen. Horizontale panelen zorgen ervoor dat het ontwerp past binnen zowel een strak, modern interieur als een meer klassieke omgeving. Aan deze radiator kunnen steunen worden toegevoegd zodat het mogelijk is om hierop een tablet of plank te monteren zodat deze radiator tevens als bank kan worden gebruikt. Dit is alleen mogelijk bij de hoogte van 31 cm type 34. Standaard wordt deze radiator geleverd met de aansluitingen beneden, de code hiervan is 18. Dat houdt in dat de aanvoerleiding linksonder wordt gemonteerd en de retourleiding rechtsonder. Uiteraard zijn er ook andere aansluitingen mogelijk en is deze radiator tevens in andere kleuren verkrijgbaar. De standaard kleur is wit RAL 9016 (333) of zandstraalgrijs 001.  Standaard levering : - aansluiting 18 beneden - Standaard voeten voor montage op de afgewerkte vloer - Gechromeerde ontluchter en dicht stop 1/2" - Voorgemonteerd afdekrooster - Standaard kleur RAL 9016 of zandstraalgrijs EUR 982.21 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Panel Plus Horizontaal, Custom Radiatoren 120x1200 (Thu, 25 Apr 2024)
Deze stevige, elegante, compacte vrijstaande designradiator zorgt ervoor dat u ruimte kunt besparen. Horizontale panelen zorgen ervoor dat het ontwerp past binnen zowel een strak, modern interieur als een meer klassieke omgeving. Aan deze radiator kunnen steunen worden toegevoegd zodat het mogelijk is om hierop een tablet of plank te monteren zodat deze radiator tevens als bank kan worden gebruikt. Dit is alleen mogelijk bij de hoogte van 31 cm type 34. Standaard wordt deze radiator geleverd met de aansluitingen beneden, de code hiervan is 18. Dat houdt in dat de aanvoerleiding linksonder wordt gemonteerd en de retourleiding rechtsonder. Uiteraard zijn er ook andere aansluitingen mogelijk en is deze radiator tevens in andere kleuren verkrijgbaar. De standaard kleur is wit RAL 9016 (333) of zandstraalgrijs 001.  Standaard levering : - aansluiting 18 beneden - Standaard voeten voor montage op de afgewerkte vloer - Gechromeerde ontluchter en dicht stop 1/2" - Voorgemonteerd afdekrooster - Standaard kleur RAL 9016 of zandstraalgrijs EUR 692.44 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Panel Plus Horizontaal, Custom Radiatoren 120x1200 (Thu, 25 Apr 2024)
Deze stevige, elegante, compacte vrijstaande designradiator zorgt ervoor dat u ruimte kunt besparen. Horizontale panelen zorgen ervoor dat het ontwerp past binnen zowel een strak, modern interieur als een meer klassieke omgeving. Aan deze radiator kunnen steunen worden toegevoegd zodat het mogelijk is om hierop een tablet of plank te monteren zodat deze radiator tevens als bank kan worden gebruikt. Dit is alleen mogelijk bij de hoogte van 31 cm type 34. Standaard wordt deze radiator geleverd met de aansluitingen beneden, de code hiervan is 18. Dat houdt in dat de aanvoerleiding linksonder wordt gemonteerd en de retourleiding rechtsonder. Uiteraard zijn er ook andere aansluitingen mogelijk en is deze radiator tevens in andere kleuren verkrijgbaar. De standaard kleur is wit RAL 9016 (333) of zandstraalgrijs 001.  Standaard levering : - aansluiting 18 beneden - Standaard voeten voor montage op de afgewerkte vloer - Gechromeerde ontluchter en dicht stop 1/2" - Voorgemonteerd afdekrooster - Standaard kleur RAL 9016 of zandstraalgrijs EUR 1080.12 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Panel Plus Horizontaal, Custom Radiatoren 120x1400 (Thu, 25 Apr 2024)
Deze stevige, elegante, compacte vrijstaande designradiator zorgt ervoor dat u ruimte kunt besparen. Horizontale panelen zorgen ervoor dat het ontwerp past binnen zowel een strak, modern interieur als een meer klassieke omgeving. Aan deze radiator kunnen steunen worden toegevoegd zodat het mogelijk is om hierop een tablet of plank te monteren zodat deze radiator tevens als bank kan worden gebruikt. Dit is alleen mogelijk bij de hoogte van 31 cm type 34. Standaard wordt deze radiator geleverd met de aansluitingen beneden, de code hiervan is 18. Dat houdt in dat de aanvoerleiding linksonder wordt gemonteerd en de retourleiding rechtsonder. Uiteraard zijn er ook andere aansluitingen mogelijk en is deze radiator tevens in andere kleuren verkrijgbaar. De standaard kleur is wit RAL 9016 (333) of zandstraalgrijs 001.  Standaard levering : - aansluiting 18 beneden - Standaard voeten voor montage op de afgewerkte vloer - Gechromeerde ontluchter en dicht stop 1/2" - Voorgemonteerd afdekrooster - Standaard kleur RAL 9016 of zandstraalgrijs EUR 753.54 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Panel Plus Horizontaal, Custom Radiatoren 120x1800 (Thu, 25 Apr 2024)
Deze stevige, elegante, compacte vrijstaande designradiator zorgt ervoor dat u ruimte kunt besparen. Horizontale panelen zorgen ervoor dat het ontwerp past binnen zowel een strak, modern interieur als een meer klassieke omgeving. Aan deze radiator kunnen steunen worden toegevoegd zodat het mogelijk is om hierop een tablet of plank te monteren zodat deze radiator tevens als bank kan worden gebruikt. Dit is alleen mogelijk bij de hoogte van 31 cm type 34. Standaard wordt deze radiator geleverd met de aansluitingen beneden, de code hiervan is 18. Dat houdt in dat de aanvoerleiding linksonder wordt gemonteerd en de retourleiding rechtsonder. Uiteraard zijn er ook andere aansluitingen mogelijk en is deze radiator tevens in andere kleuren verkrijgbaar. De standaard kleur is wit RAL 9016 (333) of zandstraalgrijs 001.  Standaard levering : - aansluiting 18 beneden - Standaard voeten voor montage op de afgewerkte vloer - Gechromeerde ontluchter en dicht stop 1/2" - Voorgemonteerd afdekrooster - Standaard kleur RAL 9016 of zandstraalgrijs EUR 871.56 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Panel Plus Horizontaal, Custom Radiatoren 120x1800 (Thu, 25 Apr 2024)
Deze stevige, elegante, compacte vrijstaande designradiator zorgt ervoor dat u ruimte kunt besparen. Horizontale panelen zorgen ervoor dat het ontwerp past binnen zowel een strak, modern interieur als een meer klassieke omgeving. Aan deze radiator kunnen steunen worden toegevoegd zodat het mogelijk is om hierop een tablet of plank te monteren zodat deze radiator tevens als bank kan worden gebruikt. Dit is alleen mogelijk bij de hoogte van 31 cm type 34. Standaard wordt deze radiator geleverd met de aansluitingen beneden, de code hiervan is 18. Dat houdt in dat de aanvoerleiding linksonder wordt gemonteerd en de retourleiding rechtsonder. Uiteraard zijn er ook andere aansluitingen mogelijk en is deze radiator tevens in andere kleuren verkrijgbaar. De standaard kleur is wit RAL 9016 (333) of zandstraalgrijs 001.  Standaard levering : - aansluiting 18 beneden - Standaard voeten voor montage op de afgewerkte vloer - Gechromeerde ontluchter en dicht stop 1/2" - Voorgemonteerd afdekrooster - Standaard kleur RAL 9016 of zandstraalgrijs EUR 1384.57 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Panel Plus Horizontaal, Custom Radiatoren 120x2000 (Thu, 25 Apr 2024)
Deze stevige, elegante, compacte vrijstaande designradiator zorgt ervoor dat u ruimte kunt besparen. Horizontale panelen zorgen ervoor dat het ontwerp past binnen zowel een strak, modern interieur als een meer klassieke omgeving. Aan deze radiator kunnen steunen worden toegevoegd zodat het mogelijk is om hierop een tablet of plank te monteren zodat deze radiator tevens als bank kan worden gebruikt. Dit is alleen mogelijk bij de hoogte van 31 cm type 34. Standaard wordt deze radiator geleverd met de aansluitingen beneden, de code hiervan is 18. Dat houdt in dat de aanvoerleiding linksonder wordt gemonteerd en de retourleiding rechtsonder. Uiteraard zijn er ook andere aansluitingen mogelijk en is deze radiator tevens in andere kleuren verkrijgbaar. De standaard kleur is wit RAL 9016 (333) of zandstraalgrijs 001.  Standaard levering : - aansluiting 18 beneden - Standaard voeten voor montage op de afgewerkte vloer - Gechromeerde ontluchter en dicht stop 1/2" - Voorgemonteerd afdekrooster - Standaard kleur RAL 9016 of zandstraalgrijs EUR 561.36 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Panel Plus Horizontaal, Custom Radiatoren 120x2000 (Thu, 25 Apr 2024)
Deze stevige, elegante, compacte vrijstaande designradiator zorgt ervoor dat u ruimte kunt besparen. Horizontale panelen zorgen ervoor dat het ontwerp past binnen zowel een strak, modern interieur als een meer klassieke omgeving. Aan deze radiator kunnen steunen worden toegevoegd zodat het mogelijk is om hierop een tablet of plank te monteren zodat deze radiator tevens als bank kan worden gebruikt. Dit is alleen mogelijk bij de hoogte van 31 cm type 34. Standaard wordt deze radiator geleverd met de aansluitingen beneden, de code hiervan is 18. Dat houdt in dat de aanvoerleiding linksonder wordt gemonteerd en de retourleiding rechtsonder. Uiteraard zijn er ook andere aansluitingen mogelijk en is deze radiator tevens in andere kleuren verkrijgbaar. De standaard kleur is wit RAL 9016 (333) of zandstraalgrijs 001.  Standaard levering : - aansluiting 18 beneden - Standaard voeten voor montage op de afgewerkte vloer - Gechromeerde ontluchter en dicht stop 1/2" - Voorgemonteerd afdekrooster - Standaard kleur RAL 9016 of zandstraalgrijs EUR 1483.15 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Panel Plus Horizontaal, Custom Radiatoren 120x2400 (Thu, 25 Apr 2024)
Deze stevige, elegante, compacte vrijstaande designradiator zorgt ervoor dat u ruimte kunt besparen. Horizontale panelen zorgen ervoor dat het ontwerp past binnen zowel een strak, modern interieur als een meer klassieke omgeving. Aan deze radiator kunnen steunen worden toegevoegd zodat het mogelijk is om hierop een tablet of plank te monteren zodat deze radiator tevens als bank kan worden gebruikt. Dit is alleen mogelijk bij de hoogte van 31 cm type 34. Standaard wordt deze radiator geleverd met de aansluitingen beneden, de code hiervan is 18. Dat houdt in dat de aanvoerleiding linksonder wordt gemonteerd en de retourleiding rechtsonder. Uiteraard zijn er ook andere aansluitingen mogelijk en is deze radiator tevens in andere kleuren verkrijgbaar. De standaard kleur is wit RAL 9016 (333) of zandstraalgrijs 001.  Standaard levering : - aansluiting 18 beneden - Standaard voeten voor montage op de afgewerkte vloer - Gechromeerde ontluchter en dicht stop 1/2" - Voorgemonteerd afdekrooster - Standaard kleur RAL 9016 of zandstraalgrijs EUR 665.99 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Panel Plus Horizontaal, Custom Radiatoren 120x2600 (Thu, 25 Apr 2024)
Deze stevige, elegante, compacte vrijstaande designradiator zorgt ervoor dat u ruimte kunt besparen. Horizontale panelen zorgen ervoor dat het ontwerp past binnen zowel een strak, modern interieur als een meer klassieke omgeving. Aan deze radiator kunnen steunen worden toegevoegd zodat het mogelijk is om hierop een tablet of plank te monteren zodat deze radiator tevens als bank kan worden gebruikt. Dit is alleen mogelijk bij de hoogte van 31 cm type 34. Standaard wordt deze radiator geleverd met de aansluitingen beneden, de code hiervan is 18. Dat houdt in dat de aanvoerleiding linksonder wordt gemonteerd en de retourleiding rechtsonder. Uiteraard zijn er ook andere aansluitingen mogelijk en is deze radiator tevens in andere kleuren verkrijgbaar. De standaard kleur is wit RAL 9016 (333) of zandstraalgrijs 001.  Standaard levering : - aansluiting 18 beneden - Standaard voeten voor montage op de afgewerkte vloer - Gechromeerde ontluchter en dicht stop 1/2" - Voorgemonteerd afdekrooster - Standaard kleur RAL 9016 of zandstraalgrijs EUR 702.18 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Panel Plus Horizontaal, Custom Radiatoren 120x2600 (Thu, 25 Apr 2024)
Deze stevige, elegante, compacte vrijstaande designradiator zorgt ervoor dat u ruimte kunt besparen. Horizontale panelen zorgen ervoor dat het ontwerp past binnen zowel een strak, modern interieur als een meer klassieke omgeving. Aan deze radiator kunnen steunen worden toegevoegd zodat het mogelijk is om hierop een tablet of plank te monteren zodat deze radiator tevens als bank kan worden gebruikt. Dit is alleen mogelijk bij de hoogte van 31 cm type 34. Standaard wordt deze radiator geleverd met de aansluitingen beneden, de code hiervan is 18. Dat houdt in dat de aanvoerleiding linksonder wordt gemonteerd en de retourleiding rechtsonder. Uiteraard zijn er ook andere aansluitingen mogelijk en is deze radiator tevens in andere kleuren verkrijgbaar. De standaard kleur is wit RAL 9016 (333) of zandstraalgrijs 001.  Standaard levering : - aansluiting 18 beneden - Standaard voeten voor montage op de afgewerkte vloer - Gechromeerde ontluchter en dicht stop 1/2" - Voorgemonteerd afdekrooster - Standaard kleur RAL 9016 of zandstraalgrijs EUR 1136.77 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Panel Plus Horizontaal, Custom Radiatoren 120x2800 (Thu, 25 Apr 2024)
Deze stevige, elegante, compacte vrijstaande designradiator zorgt ervoor dat u ruimte kunt besparen. Horizontale panelen zorgen ervoor dat het ontwerp past binnen zowel een strak, modern interieur als een meer klassieke omgeving. Aan deze radiator kunnen steunen worden toegevoegd zodat het mogelijk is om hierop een tablet of plank te monteren zodat deze radiator tevens als bank kan worden gebruikt. Dit is alleen mogelijk bij de hoogte van 31 cm type 34. Standaard wordt deze radiator geleverd met de aansluitingen beneden, de code hiervan is 18. Dat houdt in dat de aanvoerleiding linksonder wordt gemonteerd en de retourleiding rechtsonder. Uiteraard zijn er ook andere aansluitingen mogelijk en is deze radiator tevens in andere kleuren verkrijgbaar. De standaard kleur is wit RAL 9016 (333) of zandstraalgrijs 001.  Standaard levering : - aansluiting 18 beneden - Standaard voeten voor montage op de afgewerkte vloer - Gechromeerde ontluchter en dicht stop 1/2" - Voorgemonteerd afdekrooster - Standaard kleur RAL 9016 of zandstraalgrijs EUR 1917.24 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Panel Plus Horizontaal, Custom Radiatoren 120x3200 (Thu, 25 Apr 2024)
Deze stevige, elegante, compacte vrijstaande designradiator zorgt ervoor dat u ruimte kunt besparen. Horizontale panelen zorgen ervoor dat het ontwerp past binnen zowel een strak, modern interieur als een meer klassieke omgeving. Aan deze radiator kunnen steunen worden toegevoegd zodat het mogelijk is om hierop een tablet of plank te monteren zodat deze radiator tevens als bank kan worden gebruikt. Dit is alleen mogelijk bij de hoogte van 31 cm type 34. Standaard wordt deze radiator geleverd met de aansluitingen beneden, de code hiervan is 18. Dat houdt in dat de aanvoerleiding linksonder wordt gemonteerd en de retourleiding rechtsonder. Uiteraard zijn er ook andere aansluitingen mogelijk en is deze radiator tevens in andere kleuren verkrijgbaar. De standaard kleur is wit RAL 9016 (333) of zandstraalgrijs 001.  Standaard levering : - aansluiting 18 beneden - Standaard voeten voor montage op de afgewerkte vloer - Gechromeerde ontluchter en dicht stop 1/2" - Voorgemonteerd afdekrooster - Standaard kleur RAL 9016 of zandstraalgrijs EUR 809.66 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Panel Plus Horizontaal, Custom Radiatoren 120x3400 (Thu, 25 Apr 2024)
Deze stevige, elegante, compacte vrijstaande designradiator zorgt ervoor dat u ruimte kunt besparen. Horizontale panelen zorgen ervoor dat het ontwerp past binnen zowel een strak, modern interieur als een meer klassieke omgeving. Aan deze radiator kunnen steunen worden toegevoegd zodat het mogelijk is om hierop een tablet of plank te monteren zodat deze radiator tevens als bank kan worden gebruikt. Dit is alleen mogelijk bij de hoogte van 31 cm type 34. Standaard wordt deze radiator geleverd met de aansluitingen beneden, de code hiervan is 18. Dat houdt in dat de aanvoerleiding linksonder wordt gemonteerd en de retourleiding rechtsonder. Uiteraard zijn er ook andere aansluitingen mogelijk en is deze radiator tevens in andere kleuren verkrijgbaar. De standaard kleur is wit RAL 9016 (333) of zandstraalgrijs 001.  Standaard levering : - aansluiting 18 beneden - Standaard voeten voor montage op de afgewerkte vloer - Gechromeerde ontluchter en dicht stop 1/2" - Voorgemonteerd afdekrooster - Standaard kleur RAL 9016 of zandstraalgrijs EUR 845.23 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Panel Plus Horizontaal, Custom Radiatoren 120x3400 (Thu, 25 Apr 2024)
Deze stevige, elegante, compacte vrijstaande designradiator zorgt ervoor dat u ruimte kunt besparen. Horizontale panelen zorgen ervoor dat het ontwerp past binnen zowel een strak, modern interieur als een meer klassieke omgeving. Aan deze radiator kunnen steunen worden toegevoegd zodat het mogelijk is om hierop een tablet of plank te monteren zodat deze radiator tevens als bank kan worden gebruikt. Dit is alleen mogelijk bij de hoogte van 31 cm type 34. Standaard wordt deze radiator geleverd met de aansluitingen beneden, de code hiervan is 18. Dat houdt in dat de aanvoerleiding linksonder wordt gemonteerd en de retourleiding rechtsonder. Uiteraard zijn er ook andere aansluitingen mogelijk en is deze radiator tevens in andere kleuren verkrijgbaar. De standaard kleur is wit RAL 9016 (333) of zandstraalgrijs 001.  Standaard levering : - aansluiting 18 beneden - Standaard voeten voor montage op de afgewerkte vloer - Gechromeerde ontluchter en dicht stop 1/2" - Voorgemonteerd afdekrooster - Standaard kleur RAL 9016 of zandstraalgrijs EUR 1368.19 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Panel Plus Horizontaal, Custom Radiatoren 120x3600 (Thu, 25 Apr 2024)
Deze stevige, elegante, compacte vrijstaande designradiator zorgt ervoor dat u ruimte kunt besparen. Horizontale panelen zorgen ervoor dat het ontwerp past binnen zowel een strak, modern interieur als een meer klassieke omgeving. Aan deze radiator kunnen steunen worden toegevoegd zodat het mogelijk is om hierop een tablet of plank te monteren zodat deze radiator tevens als bank kan worden gebruikt. Dit is alleen mogelijk bij de hoogte van 31 cm type 34. Standaard wordt deze radiator geleverd met de aansluitingen beneden, de code hiervan is 18. Dat houdt in dat de aanvoerleiding linksonder wordt gemonteerd en de retourleiding rechtsonder. Uiteraard zijn er ook andere aansluitingen mogelijk en is deze radiator tevens in andere kleuren verkrijgbaar. De standaard kleur is wit RAL 9016 (333) of zandstraalgrijs 001.  Standaard levering : - aansluiting 18 beneden - Standaard voeten voor montage op de afgewerkte vloer - Gechromeerde ontluchter en dicht stop 1/2" - Voorgemonteerd afdekrooster - Standaard kleur RAL 9016 of zandstraalgrijs EUR 913.34 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Panel Plus Horizontaal, Custom Radiatoren 120x3600 (Thu, 25 Apr 2024)
Deze stevige, elegante, compacte vrijstaande designradiator zorgt ervoor dat u ruimte kunt besparen. Horizontale panelen zorgen ervoor dat het ontwerp past binnen zowel een strak, modern interieur als een meer klassieke omgeving. Aan deze radiator kunnen steunen worden toegevoegd zodat het mogelijk is om hierop een tablet of plank te monteren zodat deze radiator tevens als bank kan worden gebruikt. Dit is alleen mogelijk bij de hoogte van 31 cm type 34. Standaard wordt deze radiator geleverd met de aansluitingen beneden, de code hiervan is 18. Dat houdt in dat de aanvoerleiding linksonder wordt gemonteerd en de retourleiding rechtsonder. Uiteraard zijn er ook andere aansluitingen mogelijk en is deze radiator tevens in andere kleuren verkrijgbaar. De standaard kleur is wit RAL 9016 (333) of zandstraalgrijs 001.  Standaard levering : - aansluiting 18 beneden - Standaard voeten voor montage op de afgewerkte vloer - Gechromeerde ontluchter en dicht stop 1/2" - Voorgemonteerd afdekrooster - Standaard kleur RAL 9016 of zandstraalgrijs EUR 1458.78 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Panel Plus Horizontaal, Custom Radiatoren 120x3600 (Thu, 25 Apr 2024)
Deze stevige, elegante, compacte vrijstaande designradiator zorgt ervoor dat u ruimte kunt besparen. Horizontale panelen zorgen ervoor dat het ontwerp past binnen zowel een strak, modern interieur als een meer klassieke omgeving. Aan deze radiator kunnen steunen worden toegevoegd zodat het mogelijk is om hierop een tablet of plank te monteren zodat deze radiator tevens als bank kan worden gebruikt. Dit is alleen mogelijk bij de hoogte van 31 cm type 34. Standaard wordt deze radiator geleverd met de aansluitingen beneden, de code hiervan is 18. Dat houdt in dat de aanvoerleiding linksonder wordt gemonteerd en de retourleiding rechtsonder. Uiteraard zijn er ook andere aansluitingen mogelijk en is deze radiator tevens in andere kleuren verkrijgbaar. De standaard kleur is wit RAL 9016 (333) of zandstraalgrijs 001.  Standaard levering : - aansluiting 18 beneden - Standaard voeten voor montage op de afgewerkte vloer - Gechromeerde ontluchter en dicht stop 1/2" - Voorgemonteerd afdekrooster - Standaard kleur RAL 9016 of zandstraalgrijs EUR 2354.54 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Panel Plus Horizontaal, Custom Radiatoren 120x3800 (Thu, 25 Apr 2024)
Deze stevige, elegante, compacte vrijstaande designradiator zorgt ervoor dat u ruimte kunt besparen. Horizontale panelen zorgen ervoor dat het ontwerp past binnen zowel een strak, modern interieur als een meer klassieke omgeving. Aan deze radiator kunnen steunen worden toegevoegd zodat het mogelijk is om hierop een tablet of plank te monteren zodat deze radiator tevens als bank kan worden gebruikt. Dit is alleen mogelijk bij de hoogte van 31 cm type 34. Standaard wordt deze radiator geleverd met de aansluitingen beneden, de code hiervan is 18. Dat houdt in dat de aanvoerleiding linksonder wordt gemonteerd en de retourleiding rechtsonder. Uiteraard zijn er ook andere aansluitingen mogelijk en is deze radiator tevens in andere kleuren verkrijgbaar. De standaard kleur is wit RAL 9016 (333) of zandstraalgrijs 001.  Standaard levering : - aansluiting 18 beneden - Standaard voeten voor montage op de afgewerkte vloer - Gechromeerde ontluchter en dicht stop 1/2" - Voorgemonteerd afdekrooster - Standaard kleur RAL 9016 of zandstraalgrijs EUR 950.49 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Panel Plus Horizontaal, Custom Radiatoren 120x3800 (Thu, 25 Apr 2024)
Deze stevige, elegante, compacte vrijstaande designradiator zorgt ervoor dat u ruimte kunt besparen. Horizontale panelen zorgen ervoor dat het ontwerp past binnen zowel een strak, modern interieur als een meer klassieke omgeving. Aan deze radiator kunnen steunen worden toegevoegd zodat het mogelijk is om hierop een tablet of plank te monteren zodat deze radiator tevens als bank kan worden gebruikt. Dit is alleen mogelijk bij de hoogte van 31 cm type 34. Standaard wordt deze radiator geleverd met de aansluitingen beneden, de code hiervan is 18. Dat houdt in dat de aanvoerleiding linksonder wordt gemonteerd en de retourleiding rechtsonder. Uiteraard zijn er ook andere aansluitingen mogelijk en is deze radiator tevens in andere kleuren verkrijgbaar. De standaard kleur is wit RAL 9016 (333) of zandstraalgrijs 001.  Standaard levering : - aansluiting 18 beneden - Standaard voeten voor montage op de afgewerkte vloer - Gechromeerde ontluchter en dicht stop 1/2" - Voorgemonteerd afdekrooster - Standaard kleur RAL 9016 of zandstraalgrijs EUR 2454.07 Meer informatie
>> meer lezen

Goedkope design radiatoren van topmerken online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0