Goedkope design radiatoren van topmerken online bestellen

Goedkope design radiatoren van topmerken online bestellen

Op zoek naar goedkope design radiatoren✅ maar wel van topmerken en wilt u deze online bestellen, dan hebben wij een hele mooie aanbieder voor u gevonden!

 

U wilt graag designradiatoren aanschaffen maar u komt er niet uit waar u het beste moet zijn om deze te bestellen, kijk dan even hier verder!

 

 

Designradiatoren maar ook de klassieke radiatoren kunt u hier bestellen en altijd tegen een aantrekkelijke prijs. Let ook goed op de aanbiedingen deze zijn altijd spectaculair!


Goedkope design radiatoren van topmerken online bestellen

 

 

 

Jaga Panel Plus Horizontaal 81 x 280 (Koopjeshoek)

 

Productomschrijving

In de koopjeshoek :

 

Normaal kost deze radiator € 2805,= !! Nu voor 1000,00 euro!!

 

Jaga Panel Plus Horizontaal (Echt een flnke Radiator met veel warmte)

Type 22 (12 x cm diepte)

Hoogte 81 cm cm

Breedte 280 cm

Kleur Zandstraal Grijs

Wattage 5335 WATT

 

Deze radiator zit nog nieuw in de verpakking


Goedkope design radiatoren van topmerken online bestellen

Jaga Strada Wand in Kleur

 

De Jaga Strada is verkrijgbaar in 54 verschillende kleuren waarmee u ervoor kan zorgen dat deze helemaal aansluiten bij de kleuren van uw interieur. Jaga beschikt over 2 milieuvriendelijke elektrostatische poederlaklijnen met recuperatie en zonder gebruik van solventen. Na een grondige voorbehandeling worden de radiatoren gelakt en gebakken bij een temperatuur van ca. 185 °C. Dit zorgt voor een uiterst UV-bestendige en krasvaste afwerking.

De jaga Strada convector is het paradepaardje van JAGA. De voorkant is vlak/glad afgewerkt en het bovenrooster wordt gekenmerkt door strakke horizontale lijnen die over de gehele lengte van de radiator strekken.

Deze radiator hangt strak tegen de wand zonder ruimte tussen de radiator en de muur. Het is mogelijk om tegen een meerprijs te kiezen voor een Jaga Strada in speciale kleur

Deze radiator/convector maakt gebruik van de LOW H2O technologie en is daardoor ook zeer geschikt voor lage cv watertemperaturen (installaties met warmtepompen). De Jaga Tempo heeft 90% minder waterinhoud dan een reguliere radiator en geeft daardoor zeer snel zijn warmte af aan de ruimte. Hierdoor valt deze radiator onder de energiezuinige radiatoren. Kies voor een TWIN model (dubbele warmtewisselaar) zoals type 11 - 16 of 21 voor nog meer warmteafgifte.

Mocht je slechts ruimte hebben voor een kleine convector kan je deze uitrusten met een DBE unit set waarmee je toch nog de benodigde warmte in huis kan halen. Met behulp van de DBE unit set kan je ook bij lage aanvoertemperaturen hoge warmte-afgiften behalen. Deze DBE ventilatoren klik je éénvoudig op de buizen van de warmtewisselaar.

Zorg dan wel voor een stopcontact in de buurt van de convector. Klik hier voor meer informatie.

 

De werking van een convector :

De convector zuigt door onderdruk van onderaf koude lucht aan en zo treedt een systeem van warmteluchtcirculatie in werking. Er dwarrelt een aangename warme lucht bovenuit de omkasting van de convector. De omkasting rondom het verwarmingselement heeft als het ware een schoorsteeneffect. Hoe groter de omkasting is rondom het verwarmingselement des te meer warmte er wordt gegenereerd. De voorplaat van de Jaga Strada wordt niet "gevaarlijk heet" zoals bij een traditionele radiator, daardoor is deze Jaga convector veilig voor kinderen.

 

AANSLUITMATERIALEN:

 

 

De Jaga strada kan zowel links als rechts worden aangesloten d.m.v. het Jaga proventiel of het Jaga H-ventiel (de bedieningskraan) die mooi wegvalt in de omkasting. Het Jaga proventiel en H-ventiel sluit aan op leidingen die naast elkaar uit de vloer komen. Is de situatie anders en komen de leidingen horizontaal uit de muur dan kan dit opgelost worden door 2 stuks bochten te monteren op het proventiel of te kiezen voor het Jaga H-ventiel haaks. Om de leidingen te knellen in het proventiel heb je 2 stuks M24 klemsets nodig, voor het H-ventiel gebruik je 2 stuks 3/4" klemsets. Indien de leidingen niet uit de vloer komen maar aan de zijkant van de radiator kan je een recht RA-N Danfoss ventiel en een recht RLV-S voetventiel toepassen met 1/2" klemsets en een Danfoss bedieningsknop. Geef dit even door aan ons zodat wij kunnen zorgen voor een zijplaat met sleuf i.p.v. een rond gat. De Jaga Strada dient aan de wand op een hoogte van ca. 12 cm van de vloer gemonteerd te worden voor een optimale warmteafgifte. De ruimte boven deze convector dient minimaal 10 cm te bedragen, in het geval deze onder een vensterbank gemonteerd wordt. 

 

 

Let op: De Jaga Strada wordt speciaal op kleur en op maat voor u geproduceerd en kan niet worden geretourneerd.

 

Deze radiator bestellen of meer radiatoren bekijken, klik hier!

RSS productfeed

Jaga Iguana Aplano, Design Radiatoren 1920x520 (za, 10 jun 2023)
Slanke, driekhoekige buizen op een recht vlak. De Iguana Aplano is een warmtebron in huis geïnspireerd op de stralen van de zon. Het ontwerp is strak en eenvoudig, maar geeft een warm gevoel. Let op deze radiator kan niet meer retour omdat deze op bestelling wordt geproduceerd EUR 1074.24 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Iguana Aplano, Design Radiatoren 1920x850 (Sat, 10 Jun 2023)
Slanke, driekhoekige buizen op een recht vlak. De Iguana Aplano is een warmtebron in huis geïnspireerd op de stralen van de zon. Het ontwerp is strak en eenvoudig, maar geeft een warm gevoel. Let op deze radiator kan niet meer retour omdat deze op bestelling wordt geproduceerd EUR 1687.53 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Iguana Aplano, Design Radiatoren 2000x850 (Sat, 10 Jun 2023)
Slanke, driekhoekige buizen op een recht vlak. De Iguana Aplano is een warmtebron in huis geïnspireerd op de stralen van de zon. Het ontwerp is strak en eenvoudig, maar geeft een warm gevoel. Let op deze radiator kan niet meer retour omdat deze op bestelling wordt geproduceerd EUR 1731.05 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Iguana Aplano, Design Radiatoren 2200x520 (Sat, 10 Jun 2023)
Slanke, driekhoekige buizen op een recht vlak. De Iguana Aplano is een warmtebron in huis geïnspireerd op de stralen van de zon. Het ontwerp is strak en eenvoudig, maar geeft een warm gevoel. Let op deze radiator kan niet meer retour omdat deze op bestelling wordt geproduceerd EUR 1169.20 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Iguana Aplano, Design Radiatoren 2200x630 (Sat, 10 Jun 2023)
Slanke, driekhoekige buizen op een recht vlak. De Iguana Aplano is een warmtebron in huis geïnspireerd op de stralen van de zon. Het ontwerp is strak en eenvoudig, maar geeft een warm gevoel. Let op deze radiator kan niet meer retour omdat deze op bestelling wordt geproduceerd EUR 1393.75 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Iguana Aplano, Design Radiatoren 2400x3000 (Sat, 10 Jun 2023)
Slanke, driekhoekige buizen op een recht vlak. De Iguana Aplano is een warmtebron in huis geïnspireerd op de stralen van de zon. Het ontwerp is strak en eenvoudig, maar geeft een warm gevoel. Let op deze radiator kan niet meer retour omdat deze op bestelling wordt geproduceerd EUR 758.69 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Iguana Aplano, Design Radiatoren 2400x630 (Sat, 10 Jun 2023)
Slanke, driekhoekige buizen op een recht vlak. De Iguana Aplano is een warmtebron in huis geïnspireerd op de stralen van de zon. Het ontwerp is strak en eenvoudig, maar geeft een warm gevoel. Let op deze radiator kan niet meer retour omdat deze op bestelling wordt geproduceerd EUR 1475.85 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Iguana Aplano, Design Radiatoren 2000x850 (Sat, 10 Jun 2023)
Slanke, driekhoekige buizen op een recht vlak. De Iguana Aplano is een warmtebron in huis geïnspireerd op de stralen van de zon. Het ontwerp is strak en eenvoudig, maar geeft een warm gevoel. Let op deze radiator kan niet meer retour omdat deze op bestelling wordt geproduceerd EUR 1731.05 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Iguana Aplano, Design Radiatoren 2200x630 (Sat, 10 Jun 2023)
Slanke, driekhoekige buizen op een recht vlak. De Iguana Aplano is een warmtebron in huis geïnspireerd op de stralen van de zon. Het ontwerp is strak en eenvoudig, maar geeft een warm gevoel. Let op deze radiator kan niet meer retour omdat deze op bestelling wordt geproduceerd EUR 1393.75 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Iguana Aplano Plus, Design Radiatoren 1800x740 (Sat, 10 Jun 2023)
Het ontwerp van de Iguana Plus Aplano is geïnspireerd op de stralen van de zon. De slanke driehoekige buizen zijn in dit ontwerp recht naast elkaar geplaatst. De eenvoud van het ontwerp en de krachtige symboliek van de zon maken dit ontwerp tot een warme toevoeging aan elke ruimte.   De Iguana Plus Aplado levert tot 40% meer warmte dan een reguliere radiator. Haar strakke, ononderbroken zijplaat zorgt voor een extra warmte-boost.  Let op deze radiator kan niet meer retour omdat deze op bestelling wordt geproduceerd   EUR 1683.58 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Iguana Aplano Plus, Design Radiatoren 1920x740 (Sat, 10 Jun 2023)
Het ontwerp van de Iguana Plus Aplano is geïnspireerd op de stralen van de zon. De slanke driehoekige buizen zijn in dit ontwerp recht naast elkaar geplaatst. De eenvoud van het ontwerp en de krachtige symboliek van de zon maken dit ontwerp tot een warme toevoeging aan elke ruimte.   De Iguana Plus Aplado levert tot 40% meer warmte dan een reguliere radiator. Haar strakke, ononderbroken zijplaat zorgt voor een extra warmte-boost.  Let op deze radiator kan niet meer retour omdat deze op bestelling wordt geproduceerd   EUR 1752.82 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Iguana Aplano Plus, Design Radiatoren 1920x850 (Sat, 10 Jun 2023)
Het ontwerp van de Iguana Plus Aplano is geïnspireerd op de stralen van de zon. De slanke driehoekige buizen zijn in dit ontwerp recht naast elkaar geplaatst. De eenvoud van het ontwerp en de krachtige symboliek van de zon maken dit ontwerp tot een warme toevoeging aan elke ruimte.   De Iguana Plus Aplado levert tot 40% meer warmte dan een reguliere radiator. Haar strakke, ononderbroken zijplaat zorgt voor een extra warmte-boost.  Let op deze radiator kan niet meer retour omdat deze op bestelling wordt geproduceerd   EUR 1994.18 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Iguana Aplano Plus, Design Radiatoren 2000x630 (Sat, 10 Jun 2023)
Het ontwerp van de Iguana Plus Aplano is geïnspireerd op de stralen van de zon. De slanke driehoekige buizen zijn in dit ontwerp recht naast elkaar geplaatst. De eenvoud van het ontwerp en de krachtige symboliek van de zon maken dit ontwerp tot een warme toevoeging aan elke ruimte.   De Iguana Plus Aplado levert tot 40% meer warmte dan een reguliere radiator. Haar strakke, ononderbroken zijplaat zorgt voor een extra warmte-boost.  Let op deze radiator kan niet meer retour omdat deze op bestelling wordt geproduceerd   EUR 1550.03 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Iguana Aplano Plus, Design Radiatoren 2000x740 (Sat, 10 Jun 2023)
Het ontwerp van de Iguana Plus Aplano is geïnspireerd op de stralen van de zon. De slanke driehoekige buizen zijn in dit ontwerp recht naast elkaar geplaatst. De eenvoud van het ontwerp en de krachtige symboliek van de zon maken dit ontwerp tot een warme toevoeging aan elke ruimte.   De Iguana Plus Aplado levert tot 40% meer warmte dan een reguliere radiator. Haar strakke, ononderbroken zijplaat zorgt voor een extra warmte-boost.  Let op deze radiator kan niet meer retour omdat deze op bestelling wordt geproduceerd   EUR 1798.33 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Iguana Aplano Plus, Design Radiatoren 2400x740 (Sat, 10 Jun 2023)
Het ontwerp van de Iguana Plus Aplano is geïnspireerd op de stralen van de zon. De slanke driehoekige buizen zijn in dit ontwerp recht naast elkaar geplaatst. De eenvoud van het ontwerp en de krachtige symboliek van de zon maken dit ontwerp tot een warme toevoeging aan elke ruimte.   De Iguana Plus Aplado levert tot 40% meer warmte dan een reguliere radiator. Haar strakke, ononderbroken zijplaat zorgt voor een extra warmte-boost.  Let op deze radiator kan niet meer retour omdat deze op bestelling wordt geproduceerd   EUR 2026.82 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Iguana Aplano Plus, Design Radiatoren 2400x850 (Sat, 10 Jun 2023)
Het ontwerp van de Iguana Plus Aplano is geïnspireerd op de stralen van de zon. De slanke driehoekige buizen zijn in dit ontwerp recht naast elkaar geplaatst. De eenvoud van het ontwerp en de krachtige symboliek van de zon maken dit ontwerp tot een warme toevoeging aan elke ruimte.   De Iguana Plus Aplado levert tot 40% meer warmte dan een reguliere radiator. Haar strakke, ononderbroken zijplaat zorgt voor een extra warmte-boost.  Let op deze radiator kan niet meer retour omdat deze op bestelling wordt geproduceerd   EUR 2308.74 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Iguana Arco plus, Design Radiatoren 1800x410 (Sat, 10 Jun 2023)
De ontwerpen binnen de Jaga Iguana serie zijn geïnspireerd op een kindertekening van de zon. De abstracte manier waarop kinderen de zon weergeven, is overgenomen in een strak ontwerp voor de designradiatoren.   In het ontwerp van de Iguana Arco Plus zijn de stralen van de zon vertaald in slanke driehoekige buizen die in en lichte kromminge zijn geplaatst. Ieder gezichtspunt van de radiator biedt een nieuw beeld.   Iguana Arco Plus heeft een warmteafgifte die tot 40% hoger ligt dan de regulier eradiator. Daarnaast is deze radiator geschkt voor lage watertemperaturen. EUR 1083.14 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Iguana Arco plus, Design Radiatoren 1800x410 (Sat, 10 Jun 2023)
De ontwerpen binnen de Jaga Iguana serie zijn geïnspireerd op een kindertekening van de zon. De abstracte manier waarop kinderen de zon weergeven, is overgenomen in een strak ontwerp voor de designradiatoren.   In het ontwerp van de Iguana Arco Plus zijn de stralen van de zon vertaald in slanke driehoekige buizen die in en lichte kromminge zijn geplaatst. Ieder gezichtspunt van de radiator biedt een nieuw beeld.   Iguana Arco Plus heeft een warmteafgifte die tot 40% hoger ligt dan de regulier eradiator. Daarnaast is deze radiator geschkt voor lage watertemperaturen. EUR 1083.14 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Iguana Arco plus, Design Radiatoren 2000x730 (Sat, 10 Jun 2023)
De ontwerpen binnen de Jaga Iguana serie zijn geïnspireerd op een kindertekening van de zon. De abstracte manier waarop kinderen de zon weergeven, is overgenomen in een strak ontwerp voor de designradiatoren.   In het ontwerp van de Iguana Arco Plus zijn de stralen van de zon vertaald in slanke driehoekige buizen die in en lichte kromminge zijn geplaatst. Ieder gezichtspunt van de radiator biedt een nieuw beeld.   Iguana Arco Plus heeft een warmteafgifte die tot 40% hoger ligt dan de regulier eradiator. Daarnaast is deze radiator geschkt voor lage watertemperaturen. EUR 1970.44 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Iguana Arco plus, Design Radiatoren 2000x830 (Sat, 10 Jun 2023)
De ontwerpen binnen de Jaga Iguana serie zijn geïnspireerd op een kindertekening van de zon. De abstracte manier waarop kinderen de zon weergeven, is overgenomen in een strak ontwerp voor de designradiatoren.   In het ontwerp van de Iguana Arco Plus zijn de stralen van de zon vertaald in slanke driehoekige buizen die in en lichte kromminge zijn geplaatst. Ieder gezichtspunt van de radiator biedt een nieuw beeld.   Iguana Arco Plus heeft een warmteafgifte die tot 40% hoger ligt dan de regulier eradiator. Daarnaast is deze radiator geschkt voor lage watertemperaturen. EUR 2242.46 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Iguana Arco plus, Design Radiatoren 2200x620 (Sat, 10 Jun 2023)
De ontwerpen binnen de Jaga Iguana serie zijn geïnspireerd op een kindertekening van de zon. De abstracte manier waarop kinderen de zon weergeven, is overgenomen in een strak ontwerp voor de designradiatoren.   In het ontwerp van de Iguana Arco Plus zijn de stralen van de zon vertaald in slanke driehoekige buizen die in en lichte kromminge zijn geplaatst. Ieder gezichtspunt van de radiator biedt een nieuw beeld.   Iguana Arco Plus heeft een warmteafgifte die tot 40% hoger ligt dan de regulier eradiator. Daarnaast is deze radiator geschkt voor lage watertemperaturen. EUR 1804.26 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Iguana Arco plus, Design Radiatoren 2200x830 (Sat, 10 Jun 2023)
De ontwerpen binnen de Jaga Iguana serie zijn geïnspireerd op een kindertekening van de zon. De abstracte manier waarop kinderen de zon weergeven, is overgenomen in een strak ontwerp voor de designradiatoren.   In het ontwerp van de Iguana Arco Plus zijn de stralen van de zon vertaald in slanke driehoekige buizen die in en lichte kromminge zijn geplaatst. Ieder gezichtspunt van de radiator biedt een nieuw beeld.   Iguana Arco Plus heeft een warmteafgifte die tot 40% hoger ligt dan de regulier eradiator. Daarnaast is deze radiator geschkt voor lage watertemperaturen. EUR 2385.89 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Iguana Arco plus, Design Radiatoren 2400x620 (Sat, 10 Jun 2023)
De ontwerpen binnen de Jaga Iguana serie zijn geïnspireerd op een kindertekening van de zon. De abstracte manier waarop kinderen de zon weergeven, is overgenomen in een strak ontwerp voor de designradiatoren.   In het ontwerp van de Iguana Arco Plus zijn de stralen van de zon vertaald in slanke driehoekige buizen die in en lichte kromminge zijn geplaatst. Ieder gezichtspunt van de radiator biedt een nieuw beeld.   Iguana Arco Plus heeft een warmteafgifte die tot 40% hoger ligt dan de regulier eradiator. Daarnaast is deze radiator geschkt voor lage watertemperaturen. EUR 1911.09 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Iguana Arco plus, Design Radiatoren 1800x620 (Sat, 10 Jun 2023)
De ontwerpen binnen de Jaga Iguana serie zijn geïnspireerd op een kindertekening van de zon. De abstracte manier waarop kinderen de zon weergeven, is overgenomen in een strak ontwerp voor de designradiatoren.   In het ontwerp van de Iguana Arco Plus zijn de stralen van de zon vertaald in slanke driehoekige buizen die in en lichte kromminge zijn geplaatst. Ieder gezichtspunt van de radiator biedt een nieuw beeld.   Iguana Arco Plus heeft een warmteafgifte die tot 40% hoger ligt dan de regulier eradiator. Daarnaast is deze radiator geschkt voor lage watertemperaturen. EUR 1590.59 Meer informatie
>> meer lezen

Jaga Iguana Arco plus, Design Radiatoren 1920x620 (Sat, 10 Jun 2023)
De ontwerpen binnen de Jaga Iguana serie zijn geïnspireerd op een kindertekening van de zon. De abstracte manier waarop kinderen de zon weergeven, is overgenomen in een strak ontwerp voor de designradiatoren.   In het ontwerp van de Iguana Arco Plus zijn de stralen van de zon vertaald in slanke driehoekige buizen die in en lichte kromminge zijn geplaatst. Ieder gezichtspunt van de radiator biedt een nieuw beeld.   Iguana Arco Plus heeft een warmteafgifte die tot 40% hoger ligt dan de regulier eradiator. Daarnaast is deze radiator geschkt voor lage watertemperaturen. EUR 1654.89 Meer informatie
>> meer lezen

Goedkope design radiatoren van topmerken online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0