Te huur Luxe vakantie appartement in Koudekerke-Dishoek 100 meter van het strand, voor 4 personen Zeeland met wifi, honden toegestaan

Te huur Luxe vakantieappartement in Koudekerke-Dishoek 100 meter van het strand. voor 4 personen Zeeland met wifi, honden toegestaan

Op zoek naar een vakantieappartement voor 4 personen ✅, Koudekerke-Dishoek 100 meter van het strand met Wifi, honden toegestaan, in Zeeland. Hier kunt u een luxe vakantieappartement huren!

Door 14 gasten beoordeeld met een 8.8

 

Vakantiehuis ZE654 Koudekerke-Dishoek, Zeeland

Huur dit luxe vier persoons vakantieappartement op Resort Noordzee Résidence Dishoek en beleef er een heerlijke strandvakantie met uw gezin. Het vakantieappartement is van alle comfort voorzien zoals onder andere een vaatwasser, wasmachine, wasdroger, Nespresso koffiezetapparaat, twee badkamers en het appartementencomplex is voorzien van een lift. Te huur Luxe vakantieappartement in Koudekerke-Dishoek 100 meter van het strand. voor 4 personen Zeeland met wifi, honden toegestaan

 

Koudekerke is een dorp in de gemeente Veere op het eiland Walcheren. U vindt er naast enkele bijzondere monumenten en gebouwen ook meerdere terrasjes en restaurants waar één van de vele streekgerechten geserveerd worden. Er zijn meerdere fiets- en wandelroutes naast de deur zodat u op verschillende manieren kunt genieten van de prachtige omgeving met zijn typische Walcherse dorpjes en mooie plattelandswegen welke u leiden naar bijvoorbeeld Biggekerke, Vlissingen, Middelburg, Zoutelande en Domburg.

 

Het resort is slechts 100m van het Noordzeestrand verwijdert waar u niet alleen diverse watersporten kunt beoefenen maar ook heerlijk kunt zonnebaden of fijne wandelingen kunt maken. Wilt u ook genieten van een strandvakantie in Zeeland? Kom dan snel naar Koudekerke-Dishoek door dit luxe vier persoons vakantieappartement te huren!

Bijzonderheden

 

- Exterieur en interieur kunnen per vakantieverblijf verschillen en mogelijk afwijken van de foto’s.

 

Algemeen 

 • Wasmachine
 • Wasdroger
 • Rookvrij

Rond het vakantiehuis 

 • Balkon
 • Tuinmeubilair
 • Parkeergelegenheid
 • Tuinstoelkussens
 • Parasol

Ongeschikt voor 

 • Sportclubs
 • Motorclubs
 • Studentengroepen
 • Jeugdgroepen
 • Scoutinggroepen
 • Basisscholen

Extra services

 • Lunch
 • Diner
Te huur Luxe vakantieappartement in Koudekerke-Dishoek 100 meter van het strand. voor 4 personen Zeeland met wifi, honden toegestaan

Indeling: vakantiehuis ZE654 Koudekerke-Dishoek, Zeeland

 

Het luxe vakantieappartement heeft een woonkamer met onder meer een zithoek, smart-televisie, eethoek en vloerverwarming. De open keuken is onder andere uitgerust met een vier-pits kookstel, Nespresso-koffiezetapparaat, koel/vriescombinatie, combimagnetron, vaatwasser en waterkoker.

 

Er zijn twee slaapkamers welke beide zijn uitgerust met twee éénpersoonsbedden (boxspring). Er zijn tevens twee badkamers, ieder met een douche en wastafel. Er is een apart toilet.

 

Verder is er centrale verwarming, een wasmachine en wasdroger en gratis internet. Buiten heeft u een gemeubileerd balkon. Er is een parkeerplaats voor één auto.

 

Woonkamer 

 • Televisie
 • Kabeltelevisie
 • Radio
 • Centrale verwarming
 • Internet (gratis)
 • Bedbank

Keuken 

 • Afzuigkap
 • Kookstel (4-pits)
 • Vaatwasser
 • Koffiezetapparaat
 • Waterkoker
 • Koel-vriescombinatie
 • Combimagnetron
 • Wasmachine
 • Droger

Slaapkamer 

 • Linnenkast: 2
 • Kamers met een tweepersoonsbed: 1
 • Aantal slaapplaatsen: 4
 • Kamers met twee bedden: 1
 • Eenpersoons dekbedden: 4
 • Aantal slaapkamers: 2
 • Boxspringbedden
 • Televisie op minimaal één slaapkamer

Badkamer

 • Wastafel
 • Aantal douches: 2
 • Douche/toilet (gecombineerd)
 • Toilet
 • Aantal toiletten: 1
 • Aantal badkamers: 2

Omgeving: Koudekerke-Dishoek, Zeeland

Walcheren

Op dit mooie Zeeuwse eiland vindt u een bijzondere natuur met schone stranden en u hoeft er zich nooit te vervelen. Er zijn vele fietsmogelijkheden, pittoreske dorpjes, gezellige restaurants en wat dacht u van een balletje slaan op één van de oudste golfbanen van Zeeland?

 

Veere

In zijn glorietijd was Veere een machtige handelsstad waar veel scheepshandel met Schotland werd bedreven. Tegenwoordig heeft het stadje aan het Veerse Meer nog steeds een mooie jachthaven en de vele gebouwen herinneren u nog aan haar glorietijd. Er zijn niet alleen de oude straatjes met pakhuizen maar ook vele authentieke winkeltjes, boetiekjes en souvenirwinkeltjes welke ook op zondag open zijn. Daarnaast zijn de Campveerse toren, Schotse huizen en de imposante kerk de moeite van het bezoeken waard.

 

Deltapark Neeltje Jans

Om de ramp van 1953 te voorkomen zijn de Deltawerken uitgevoerd. Het deltapark Neeltje Jans geeft u een indruk van de werken en de kracht van de zee. Maar het is niet alleen techniek die hier te aanschouwen is, er is ook een zeeleeuwenshow, een aquarium en een waterpark. Voor elk wat wils, jong en oud.

 

Tips en trips:

- Middelburg

- Het Arsenaal

- Domburgsche Golfclub

- De Klepperhoeve

- Familiepretpark Mini Mundi

- Speelcircus Bambini

- Indoor karting Middelburg

- Avonturenpark Valkenisse

- Fort Rammekens

- Indoor speeltuin Zwierelantijn

 

Ligging 

 • Op een vakantiepark
 • Nabij het strand
 • Rustig gelegen
 • Nabij bos
 • Nabij dorp
 • In de duinen
 • Nabij viswater
 • Nabij een stad
 • Aan zee

Afstanden 

 • Strand: 100m
 • Meer: 4000m
 • Supermarkt: 1000m
 • Restaurant: 100m
 • Dorp/stadcentrum: 1000m
 • Uitgaanscentrum: 4000m

Vrijetijdsmogelijkheden

 • Vissen
 • Kanoën
 • Paardrijden
 • Sauna
 • Zeilen
 • Wandelen
 • Midgetgolf
 • Tafeltennis
 • Fietsen
 • Surfen
 • Voetbal
 • Fitness
 • Duiken
 • Tennis
 • Waterskiën
 • Golf
 • Zwemmen
 • Squash

Het vakantiepark

 

Noordzee Résidence Dishoek

Met het huren van een luxe vakantieappartement op Noordzee Résidence Dishoek in Koudekerke-Dishoek, kiest u voor een luxe en onbezorgde vakantie aan het Noordzeestrand. Het is kleinschalig en intiem opgezet en ligt direct onderaan de duinen zodat u in een mum van tijd op het strand bent. U kunt daar niet alleen watersporten beoefenen maar natuurlijk ook heerlijk wandelen en zonnebaden.

 

Het resort heeft diverse faciliteiten welke zich allen in het centrumgebouw bevinden, zo is er onder andere de receptie, lounge, restaurant, ijssalon en een winkeltje. Als gast van dit resort mag u gebruik maken van de gratis sport en animatie activiteiten op Camping Dishoek en heeft u gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs van De Parel in Domburg.

 

Koudekerke is een gezellig dorp en de korte afstanden naar de naburige dorpen en steden zoals Vlissingen, Biggekerke, Middelberg en Zoutelande maakt het een ideale locatie om er op de fiets op uit te trekken en de mooie omgeving te ontdekken. Wilt u een luxe strandvakantie beleven in Zeeland dan moet u zeker één van de accommodaties op dit nieuwe vakantiepark in Koudekerke-Dishoek huren.

 

Parkvoorzieningen

 • Mini-markt
 • Restaurant
 • Subtropisch zwemparadijs
 • Sportveld
 • Café/Bar
 • Speelbos
 • Uitgezette wandelroutes

Te huur Luxe vakantieappartement in Koudekerke-Dishoek 100 meter van het strand. voor 4 personen Zeeland met wifi, honden toegestaan

Reactie schrijven

Commentaren: 0