Gratis offerte voor het plaatsen van zonnepanelen en pas betalen bij oplevering!

Gratis offerte voor het plaatsen van zonnepanelen en pas betalen bij oplevering!

Op zoek naar een ervaren leverancier✅ van zonnepanelen. Deze leverancier behoort bij de grootste en meest toonaangevende zonnepanelenbedrijven in Nederland!

 

U wilt graag zonnepanelen aanschaffen maar u komt er niet uit waar u het beste moet zijn om aan zonnepanelen te beginnen. U kunt dan natuurlijk het beste een ervaren bedrijf nemen.  Wij hebben een bedrijf voor u geselecteerd die kan bogen op ruime ervaring en die zichzelf de expert in zonne-energie kan noemen.

Graag werken zij in nauwe samenwerking met u aan de beste zonnestroominstallatie voor uw dak.

 


Gratis offerte voor het plaatsen van zonnepanelen en pas betalen bij oplevering!

Waarom deze leverancier?

 

Deze leverancier staat voor kwaliteit en eist een 100% klanttevredenheid binnen de organisatie. Dit vertalen zij in een persoonlijk, passend advies, hoogwaardige zonnepanelen en een gedegen installatie van de panelen. Deze voordelen voor u op een rij:

 

✓ Professioneel advies

✓ Grote showroom, assortiment met A-merken

✓ ISO- en TÜV-gecertificeerd

✓ Geen aanbetaling nodig. Betaal pas na oplevering!

✓ Gecertificeerde installateurs volgens de NEN1010-normen

✓ BTW-teruggaveservice

Voor meer informatie over BTW-teruggave: kijk hier

✓ Snelle installatie. Binnen 3 weken plaatsen wij de panelen!

✓ Minimaal 20 jaar en maximaal 30 jaar productgarantie

✓ Aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE)

Voor meer informatie over SGZE: kijk hier

✓ Tot 30 jaar garantie en service na aanschaf

✓ 25 jaar opbrengstgarantie

✓ Aangesloten bij branchevereniging Holland Solar

 

€ 100 retour bij aanbrengen van een klant

✓ Aanschaf mogelijk met gunstige energiebespaarlening via SVn

Voor meer informatie over SVn: kijk hier

 

Gratis en vrijblijvend advies


Gratis offerte voor het plaatsen van zonnepanelen en pas betalen bij oplevering!

Zonne-energie producten

Zonne-energie heeft veel voordelen, zowel voor het milieu als uw portemonnee. Wilt u profiteren van zonne-energie? Dan zijn er verschillende mogelijkheden, zoals zonnepanelen en -boilers. Zonnepanalen zetten zonlicht om in elektriciteit. Een omvormer zorgt ervoor dat de opgewekte gelijkstroom omgezet wordt naar wisselstroom die nodig is voor elektrische apparaten. Een zonneboiler gebruikt zonne-energie voor het opwarmen van water. Deze gebruikt geen elektriciteit. Een warmtepompboiler gebruikt wel stroom, wat (gratis) geleverd kan worden door zonnepanelen.

 

Waarom advies en installatie door deze leverancier?

Het kopen van een zonnepaneleninstallatie is een aanschaf waar best wat vragen bij komen kijken. Daarom is het verstandig om met een deskundige leverancier zaken te doen. Mocht u bij ons zonnepanelen aanschaffen, dan kunt u erop vertrouwen dat wij u professioneel advies geven en de installatie vakkundig uitvoeren. Wij hebben ook vertrouwen in u. Daardoor hoeft u het volledige aanschafbedrag pas na oplevering van een werkend zonnepanelensysteem te voldoen.

 

Meer informatie over zonne-energieproducten

Hier vindt u meer informatie over zonnepanelen, omvormers, zonneboilers & waterpompboilers. Ook treft u hier meer informatie aan over speciale installaties, zoals gevelopstellingen, landopstellingen, installatie op leien daken en installatie op kalzip daken. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Collectief aanschaffen van zonnepanelen

Wilt u als collectief zonnepanelen aanschaffen? Bijvoorbeeld als inwoners van een bepaalde gemeente, wijk, buurt of straat? Dan helpt BonGo Solar u hier graag bij. BonGo Solar is een van de grootste en meest toonaangevende partijen in Nederland op het gebied van zonne-energie en wij hebben al veel mensen geholpen bij hun keuze voor de juiste zonnepanelen.

 

Zonnepanelen collectief inkopen is vaak een uitstekende optie als u geld wilt besparen op de aanschaf van zonnepanelen. In de afgelopen jaren zijn de prijzen van zonnepanelen fors lager geworden, terwijl zij aanzienlijk meer rendement opleveren. Ook zonder subsidie is het collectief kopen van zonnepanelen hierdoor een financieel aantrekkelijke optie.

 

Voordelen van zonnepanelen voor het milieu

Het kopen van zonnepanelen heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van andere energievormen. Allereerst levert u met de aanschaf van zonnepanelen een positieve bijdrage aan het milieu. Zonne-energie is namelijk een van de meest duurzame energiebronnen die de wereld op dit moment kent.

 

Collectief zonnepanelen kopen zorgt voor een reductie van de CO2-uitstoot, wat de kwalijke gevolgen van de snel oprukkende klimaatverandering tegengaat. Dat is niet onbelangrijk, want hierdoor zorgt u voor een beter leefmilieu en een schonere planeet voor toekomstige generaties. Ook in dat opzicht is zonne-energie dus een zeer waardevolle investering.

 

Zonnepanelen als slimme investering

Het collectief aanschaffen van zonnepanelen is echter niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. U bespaart fors op de kosten van uw energierekening, omdat zonnepanelen tegenwoordig een zeer interessant rendement opleveren. Hierdoor verdienen de zonnepanelen zichzelf altijd terug binnen afzienbare tijd.

 

Het financiële voordeel is zelfs zo groot, dat u verzekerd bent van een hoger financieel rendement dan bij de gemiddelde spaarrekening. Daarnaast hoeft u geen rekening te houden met prijsstijgingen van de door u duurzaam opgewekte elektriciteit. En dat is natuurlijk wel zo prettig. Zonnepanelen collectief aanschaffen wordt zo wel heel aantrekkelijk!

 

Collectief zonnepanelen aanschaffen

Hier kunt u kiezen uit een breed assortiment aan producten op het gebied van zonnepanelen. De meeste van onze klanten geven de voorkeur aan monokristallijn panelen, die erg populair zijn en bekend staan om hun donkere kleur. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor polykristallijn zonnepanelen, die goedkoper zijn en een blauwere tint hebben.

 

Uiteraard bieden wij zowel zonnepanelen voor plaatsing op een schuin dak als op een plat dak. Onze experts beoordelen de optimale plaatsingswijze voor uw specifieke situatie en zorgen ervoor dat u het optimale rendement haalt uit uw zonnepanelen. Combinaties van verschillende typen daken of specifieke formaten zonnepanelen zijn ook een optie, als dat gezien de situatie nodig is. Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden.

 

Collectief Barneveld

Al 312 huishoudens in Barneveld gingen u voor!

Steeds meer mensen in Barneveld kiezen voor zonne-energie. Niet zo gek, want met de aanschaf van zonnepanelen bespaart u jaarlijks fors op uw energierekening. Wilt u net als 312 huishoudens in Barneveld ook optimaal rendement behalen? Wij kunnen uw zonnepanelen binnen 6 weken installeren. Zo geniet u binnenkort al van de voordelen van zonne-energie. Klik hier voor meer informatie over Collectief Barneveld!

 

Vragen of meer informatie over collectieven?

De afgelopen jaren heeft heeft deze leverancier zich ingezet voor diverse collectieve activiteiten binnen Nederland. Heeft u interesse in de voordelen die zonne-energie biedt en wilt u zonnepanelen collectief inkopen? Dan bent u hier aan het juiste adres. U kunt contact opnemen met de afdeling Advies & Verkoop.

Gratis offerte voor het plaatsen van zonnepanelen en pas betalen bij oplevering!

Reactie schrijven

Commentaren: 0