Te huur Luxe vakantie appartement voor 6 personen Penthouse) in Domburg Zeeland op 200 meter van het strand met wifi, honden toegestaan

Te huur Luxe vakantie appartement voor 6 personen Penthouse) in Domburg Zeeland op 200 meter van het strand met wifi, honden toegestaan

Op zoek naar een luxe vakantieappartement voor 6 personen ✅, in Domburg, 200 meter van het strand en Wifi en honden toegestaan, in Zeeland. Hier kunt u een top Penthouse huren!

 

vakantiehuis ZE460 Domburg, Zeeland

Dit luxe zes persoons vakantieappartement is gelegen nabij het centrum van Domburg op Appartementencomplex Residence Wijngaerde. Het betreft een ruim penthouse en is onder andere voorzien van een vaatwasser, wasmachine en wasdroger en u heeft een ruim gemeubileerd balkon. Tijdens uw verblijf mag u gebruik maken van de faciliteiten op het vakantiepark Hof Domburg zoals onder andere het subtropisch zwemparadijs, supermarkt, sport en animatie en diverse restaurants.

 

 Te huur Luxe vakantie appartement voor 6 personen Penthouse) in Domburg Zeeland op 200 meter van het strand met wifi, honden toegestaan

Domburg is de oudste badplaats van Zeeland en is met haar brede en lange zandstranden en historisch centrum één van de aantrekkelijkste badplaatsen. Het mooie Noordzeestrand, op slechts 200m van het appartement, biedt u veel mogelijkheden voor het beoefenen van watersporten en in de omgeving kunt u heerlijke wandel- en fietstochten maken door de mooie natuur en daarbij de omliggende dorpen en steden zoals Aagtekerke, Oostkapelle, Middelburg, Westkapelle en Zoutelande aandoen.

 

 

 

Bent u op zoek naar een heerlijke strandvakantie aan het Noordzeestrand samen met uw gezin of vrienden? Boek dan nu dit luxe zes persoons vakantieappartement in Appartementencomplex Residence Wijngaerde!

 

Bijzonderheden

 

  • De servicekosten bestaan uit bedlinnen, opgemaakte bedden bij aankomst, eindschoonmaak, koffie/thee pakketje en een Rituals pakketje.
  • Het exterieur / interieur kan per vakantieverblijf verschillen en mogelijk afwijken van de foto’s.
  • Dit vakantieverblijf kan niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden.

 

 

Te huur Luxe vakantie appartement voor 6 personen Penthouse) in Domburg Zeeland op 200 meter van het strand met wifi, honden toegestaan

Omgeving: Domburg, Zeeland

 

Walcheren

Op dit mooie Zeeuwse eiland vindt u een bijzondere natuur met schone stranden en u hoeft er zich nooit te vervelen. Er zijn vele fietsmogelijkheden, pittoreske dorpjes, gezellige restaurants en wat dacht u van een balletje slaan op één van de oudste golfbanen van Zeeland?

 

Veere

In zijn glorietijd was Veere een machtige handelsstad waar veel scheepshandel met Schotland werd bedreven. Tegenwoordig heeft het stadje aan het Veerse Meer nog steeds een mooie jachthaven en de vele gebouwen herinneren u nog aan haar glorietijd. Er zijn niet alleen de oude straatjes met pakhuizen maar ook vele authentieke winkeltjes, boetiekjes en souvenirwinkeltjes welke ook op zondag open zijn. Daarnaast zijn de Campveerse toren, Schotse huizen en de imposante kerk de moeite van het bezoeken waard.

 

Deltapark Neeltje Jans

Om de ramp van 1953 te voorkomen zijn de Deltawerken uitgevoerd. Het deltapark Neeltje Jans geeft u een indruk van de werken en de kracht van de zee. Maar het is niet alleen techniek die hier te aanschouwen is, er is ook een zeeleeuwenshow, een aquarium en een waterpark. Voor elk wat wils, jong en oud.

 

Tips en trips:

- Middelburg

- Het Arsenaal

- Domburgsche Golfclub

- De Klepperhoeve

- Familiepretpark Mini Mundi

- Speelcircus Bambini

- Indoor karting Middelburg

- Avonturenpark Valkenisse

- Fort Rammekens

- Indoor speeltuin Zwierelantijn


Te huur Luxe vakantie appartement voor 6 personen Penthouse) in Domburg Zeeland op 200 meter van het strand met wifi, honden toegestaan

Reactie schrijven

Commentaren: 0