Top kwaliteit kunstplanten online bestellen

Top kwaliteit kunstplanten online bestellen

Op zoek naar top kwaliteit kunstplanten✅ die u online kunt bestellen, hier een ruime keuze in kunstplanten, niet van echt te onderscheiden! 

 

Tegenwoordig worden de kunstplanten zo mooi gemaakt dat je echt niet meer kan zien dat het kunst is.

Heel veel mensen hebben problemen om hun planten in leven te houden en als dit al lukt groeit de plan helemaal verkeerd en ziet er op een gegeven moment niet meer uit. Bij kunstplanten heb je dit probleem natuurlijk niet, je koop een prachtig exemplaar en dat blijft hij natuurlijk ook, geen zorgen over water geven of te veel of weinig zon, nee gewoon neer  zetten waar jij wil en je hebt er geen omkijken meer naar!

 

De planten zijn best prijzig, er zit ook veel handwerk aan om ze te maken en zijn op zich echte kunstwerken en je hebt er natuurlijk heel lang plezier aan.

 

Zowel zakelijk als gewoon voor bij u thuis!


Top kwaliteit kunstplanten online bestellen

Strelitzia Kunstplant Deluxe 115 cm

 

OMSCHRIJVING

Deze kunstzijden Strelitzia Deluxe 115 cm, ook wel Paradijsvogel plant genoemd, is een zeldzame tropische verrassing die wel heel goed is nagemaakt! De oranjekleurige bloemen zijn van bijzonder mooie kwaliteit en de bladprint zorgt voor een extra natuurlijke uitstraling.

De Strelitzia kunstplant is ongeveer 115 cm hoog en wordt standaard in een plastic binnenpot geleverd. De afgebeelde sierpotten zijn direct extra mee te bestellen. De Strelitzia is tevens leverbaar in de maat 150 cm.

De Strelitzia is een bijzondere plant voor een bijzonder interieur en deze maat is exclusief hier verkrijgbaar!

 

  • Bespaar  3%   Koop er 2 voor € 152,50 per stuk (incl. Btw)
€ 157,51€ 130,17

 (excl. Btw)

Top kwaliteit kunstplanten online bestellen

 

Kunst Rietgras 150 cm

 

OMSCHRIJVING

Levensechte kunst Rietgras gezocht om mee uit te pakken? Dat gaat u zeker lukken met dit speelse en levendige kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is! Hoort u het geritsel van de harde stelen in combinatie met de aaizachte en vrolijk uitwaaierende pluimen in de wind?

 

Dit kunstig nagemaakte Rietgras is een topper onder de kunstgrasplanten. Met zijn vele zijscheuten en natuurlijk verlopende kleuren heeft deze soort kunstgras een goedgevulde en levendige uitstraling! U kunt zelfs de gekrulde uiteinden van de jonge scheuten en de vliesjes van waaruit de pluimen groeien, perfect afgewerkt terugzien.

 

Met een hoogte van ongeveer 150 cm kan de kunstplant Rietgras zowel in een hoge als in een lage sierpot gepresenteerd worden. De breedte bedraagt ongeveer 50 cm.

 

De kunstgrasplant, welke geschikt is voor binnengebruik, wordt geleverd in een standaard plastic binnenpot waardoor deze eenvoudig in een sierpot te plaatsen is. De afgebeelde plantenbakken of sierpotten kunnen direct mee besteld worden.

 

Vanaf twee stuks is de prijs voordeliger.

 

  • Bespaar  6%   Koop er 2 voor € 74,95 per stuk (incl. Btw)
€ 79,94€ 66,07 (excl. Btw)

Alocasia Calidora kunstplant 115 cm

 

OMSCHRIJVING

Deze zelf ontworpen Alocasia Calidora Deluxe 115 cm kunstplant is een bijzonder decoratieve plant. De grote bladeren zijn de perfecte imitatie van de echte Alocasia. In Nederland wordt de plant ook wel Olifantsoor genoemd. Deze bijnaam verwijst natuurlijk naar de enorme hartvormige bladeren, die door de vorm doen denken aan de oren van een olifant.

De Alocasia Calidora kunstplant staat goed in een modern interieur, maar is ook een populaire kantoorplant. De natuurgetrouw nagemaakte plant is 115 cm hoog en heeft een diameter van circa 90 cm. Standaard wordt de kunstboom in een plastic binnen pot geleverd. De plant staat mooi in zowel een hoge als een lage sierpot. De afgebeelde sierpotten zijn tegen meerprijs direct mee te bestellen. Twijfelt u of deze plant wel groot genoeg is voor de ruimte waar u hem wilt neerzetten?

 

 

De Alocasia kunstplant is ook verkrijgbaar in twee grotere formaten, van 125 cm en 165 cm hoog.

 

  • Bespaar  1%   Koop er 2 voor € 197,50 per stuk (incl. Btw)

 

€ 199,95€ 165,25 (excl Btw)

 

Spathiphyllum King 100 cm groen

 

OMSCHRIJVING

De koning onder de lepelplant. Deze imposante kunst Spathiphyllum King 100 cm is een lust voor het oog. Opgebouwd met 24 grote kunstzijden bladeren in verschillende kleuren en variaties, komt de kunstplant heel natuurlijk over en is zowel in grote woonruimtes als in kantoren een ware aanwinst.

De plant is circa 90 cm hoog, maar liefst 100 cm breed en wordt in een plastic binnenpot geleverd. De kunstplant geeft in zowel lage potten als hoge potten een prachtige uitstraling. De getoonde potten zijn niet in de prijs inbegrepen, maar kunnen wel direct mee besteld worden.

Exclusief hier beschikbaar!

 

  • Bespaar  4%   Koop er 2 voor € 114,95 per stuk (incl. Btw)
€ 119,95€ 99,13 (excl. Btw)

Acer kunst Bonsaiboom 60 cm groen

 

OMSCHRIJVING

Met deze schitterende Acer Kunstbonsai haalt u Oosterse sferen in huis! De Acer Bonsai, ook wel Maple genoemd, ziet er zo verbluffend echt uit, dat het lijkt alsof hij zo uit een Japanse tuin komt.

 

De kunstboom is gemaakt op een robuuste stam van echt hout waarop de takken gemonteerd zijn en is bijzonder goed gevuld. Het blad is natuurgetrouw nagemaakt van de echte Acer in een mix van verschillende groen tinten.

 

Deze semi kunstboom is ongeveer 60 cm hoog, heeft een diameter van ongeveer 40 cm en wordt standaard op een houten voetje geleverd en laat zich perfect presenteren in lage sierpotten.

 

De afgebeelde potten zijn tegen meerprijs leverbaar en direct mee te bestellen.

 

Bij aankoop van 2 of meer planten ontvangt u een korting op de prijs.

 

  • Bespaar  5%   Koop er 2 voor € 73,50 per stuk (incl. Btw)
€ 77,50€ 64,05 (Excl.Btw)

RSS productfeed

Ananas kunstplant 90 cm (di, 11 aug 2020)
Zeer mooi nagemaakte ananas plant (ook wel pandanus genoemd) van zo'n 90 cm hoogte. Met deze plant creëert u in een handomdraai een tropisch 'look'. De plant wordt standaard op een plastic voet geleverd, zodat hij gemakkelijk in een door u gewenste pot te plaatsen is. Zowel in hoge als lage potten komt de kunstananas prima tot zijn recht. Omdat de goed nagemaakte bladeren van hoogwaardig plastic gemaakt zijn is deze plant weersbestendig en wordt daardoor ook veel gebruikt in zwembaden! De afgebeelde sierpotten zijn tegen meerprijs direct mee te bestellen. EUR 57.81 Meer informatie
>> meer lezen

Laurierbol XL kunstplant 60 cm (Tue, 11 Aug 2020)
Schitterende kunstzijden Laurierbol met een groot formaat! Zowel de blaadjes als de besjes zijn niet van echt te onderscheiden! Deze bol is zeer decoratief en wordt vaak gebruikt om de entree te versieren. De diameter van de bol is 55-60 cm. Standaard wordt deze plant in een plastic pot geleverd. EUR 144.59 Meer informatie
>> meer lezen

Cycas kunstpalm 60 cm Deluxe (Tue, 11 Aug 2020)
Deze kunst Cycas Palm 60 cm ziet er niet alleen heel echt uit, zijn harde kunststof bladeren voelen ook net als de echte Cycas palmen! De Cycas is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een hoogte van ongeveer 50 cm. De diameter van de gehele plant meet ongeveer 60-70 cm. De plant wordt standaard geleverd in plastic pot, zodat deze eenvoudig in een luxe overpot kan worden gezet. Een echte tropische sfeermaker! EUR 68.18 Meer informatie
>> meer lezen

Laurierbol kunstplant 45 cm (Tue, 11 Aug 2020)
Schitterende kunstzijden Laurierbol! Zowel de blaadjes als de besjes zijn niet van echt te onderscheiden! Deze bol is zeer decoratief en wordt vaak gebruikt om de entree te versieren. De diameter van de bol is 35 cm en de hoogte totaal 45 cm. Standaard wordt deze plant in een plastic pot geleverd. EUR 59.92 Meer informatie
>> meer lezen

Bamboe kunstplant 120 cm (Tue, 11 Aug 2020)
Deze Bamboe 120 cm is een van de bestsellers onder de kunstplanten en is van een zeer natuurgetrouwe topkwaliteit! Deze kunstbamboe is gemaakt van echte bamboe stokken en het zijden bamboeblad behoort tot de meest natuurgetrouwe! De hoogte van de boom is ongeveer 115 cm, de breedte is ongeveer 80 cm, zodat hij zich op bijna elke plek goed thuis voelt. Standaard wordt deze boom in een plastic pot geleverd zodat de Bamboe makkelijk in een sierpot te plaatsen is. EUR 72.31 Meer informatie
>> meer lezen

Schefflera 80 cm kunstplant (Tue, 11 Aug 2020)
Mooie kopie van een Schefflera kunstplant, met ideale afmeting voor gebruik in kantoren, horeca of gewoon voor in de woonkamer. De kunstzijden Schefflera is 80 cm hoog en goed gevuld met mooi diep groen blad. De plant is tevens zeer geschikt voor plaatsing in een hoge pot. Standaard wordt de plant in een plastic pot geleverd. Absoluut een aanrader als u voor echte kwaliteit gaat! EUR 57.81 Meer informatie
>> meer lezen

Anthurium Jungle King kunstplant 100 cm (Tue, 11 Aug 2020)
Deze bijzonder fraaie groene bladplant, genaamd Jungle King, komt uit de brede Anthurium plantenfamilie. De schitterende donkergroene bladeren zijn zeer mooi nagemaakt en hebben ook dezelfde exclusieve uitstraling als het echte exemplaar. De grote Anthurium bladeren zorgen voor een diameter van zo'n 90 tot 100 cm en een hoogte van ongeveer 100 cm. Door zijn imposante uitstraling is de Jungle King bijzonder geschikt om in een mooie hoge pot te plaatsen. De plant wordt standaard in een plastic pot geleverd, zodat hij gemakkelijk in de door u gewenste pot te plaatsen is. EUR 82.60 Meer informatie
>> meer lezen

Monstera Giant 100 cm kunstplant (Tue, 11 Aug 2020)
Deze reusachtige Monstera kunstplant, in het echt ook wel de Gatenplant genoemd, zal zich perfect thuisvoelen in een luxe interieur. De schitterende donkergroene, kunstzijden bladeren zijn niet alleen zeer mooi nagemaakt, maar qua afmeting ook heel groot, waardoor de plant zeer volumineus toont. De diameter van de Monstera Giant bedraagt zo'n 100 cm en de hoogte is eveneens 100 cm. Door zijn imposante uitstraling is de Monstera bijzonder geschikt om in een mooie hoge sierpot te plaatsen. De plant wordt standaard in een plastic binnenpot geleverd, zodat hij gemakkelijk in de door u gewenste sierpot te plaatsen is. EUR 99.13 Meer informatie
>> meer lezen

Zamioculcas 100 cm kunstplant (Tue, 11 Aug 2020)
Deze schitterende kopie van de Zamioculcas kunstplant is door zijn natuurgetrouwe uitstraling op vele gebieden een ideale plant. Niet alleen thuis, maar zeker ook op kantoor of in horeca aangelegenheden is de plant een perfecte decoratie. De Zamioculcas is ongeveer 100-110 cm hoog en is opgebouwd uit 11 verschillende bladtakken. Standaard wordt de plant geleverd in een plastic pot. Door de plant in een hoge sierpot te plaatsen zoals afgebeeld, ontstaat een hele luxe combinatie voor op kantoor! EUR 76.45 Meer informatie
>> meer lezen

Agave Boeket 50 cm (Tue, 11 Aug 2020)
Zeer mooi nagemaakte Agave boeket, afkomstig uit de Cactus familie. Met deze kunstplant creëert u in een handomdraai een tropische 'look' die perfect in huis of op kantoor te plaatsen is. De diameter van de plant is circa 45 cm en de plant is inclusief steel ongeveer 70 cm hoog en kan zowel in hoge als lage sierpotten geplaatst worden. Omdat de goed nagemaakte bladeren van hoogwaardig kunststof gemaakt zijn is deze plant weer bestendig en wordt ook veel gebruikt in zwembaden. De plant wordt standaard zonder pot geleverd en is gemonteerd op een kunststof steel, zodat hij gemakkelijk in de door u gewenste pot te plaatsen is. EUR 51.65 Meer informatie
>> meer lezen

Yucca Elephant 100 cm kunstplant (Tue, 11 Aug 2020)
De Yucca Elephant, afkomstig uit de brede Yucca Familie, wekt de indruk dat u midden in de mexicaanse woestijn bent beland! De bladeren zijn van duurzaam plastic gemaakt en tevens buigbaar. Door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen is deze plant bijna niet van echt te onderscheiden. De hoogte van de plant is ongeveer 100 cm net zoals zijn doorsnede. De plant is opgebouwd uit 25 bladeren, waarvan de langste zo'n 75cm zijn. Standaard wordt deze plant op een plastic voet geleverd, zodat hij gemakkelijk in een sierpot te plaatsen is. In combinatie met een hoge sierpot, past de plant perfect in een modern interieur. EUR 92.98 Meer informatie
>> meer lezen

Draceana Fragrans 85cm (Tue, 11 Aug 2020)
Deze schitterende kopie van de Draceana Fragrans lijkt wel heel erg veel op het echte exemplaar. Extra aandacht is gegeven aan de stammen, welke gemaakt zijn van echt hout. Door zijn vormgeving past te Draceana perfect in kleine hoekjes of in een setje van 2.De Draceana Fragrans is ongeveer 85cm hoog en is opgebouwd uit 3 stammen. Standaard wordt de plant geleverd in een plastic pot. Door de plant in een hoge sierpot te plaatsen zoals afgebeeld (Lechuza Delta 30x56cm zilver) ontstaat een hele luxe combinatie voor op kantoor! EUR 49.55 Meer informatie
>> meer lezen

Calathea groen 85 cm kunstplant (Tue, 11 Aug 2020)
Als u op zoek bent naar een mooie bladplant voor op kantoor of in de huiskamer dan is deze Calathea absoluut een aanrader. Door zijn opbouw, de overvloed aan bladeren en de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen is deze plant bijna niet van echt te onderscheiden! De hoogte van de plant is ongeveer 85cm en de bladkleur is groen. Standaard wordt deze plant in een plastic pot geleverd, zodat hij gemakkelijk in een sierpot te plaatsen is. In combinatie met een hoge sierpot, past de plant perfect in een modern interieur. EUR 78.47 Meer informatie
>> meer lezen

Yucca Rostrata 80 cm kunstplant (Tue, 11 Aug 2020)
De Yucca Rostrata, afkomstig uit de Cactus familie, is een bijzonder fraai nagemaakte kunstplant van hoge kwaliteit. De hoogte van de Rostrata is 80 cm en de diameter van de plant is circa 40-50 cm. Extra aandacht is tevens uitgegaan naar de afwerking van de stam aan de onderzijde, welke de plant er nog natuurlijker uit laat zien. De Yucca Rostrata wordt standaard zonder pot geleverd en is gemonteerd op een kunststof plaat, zodat de plant gemakkelijk in de door u gewenste pot te plaatsen is. De Yucca komt ook zeer goed tot zijn recht in een grote oversized sierpot. EUR 115.62 Meer informatie
>> meer lezen

Buxus Bol Deluxe 50 cm (Tue, 11 Aug 2020)
De kunst Buxus Bol Deluxe 50 cm is gemaakt van pvc-plastic, waardoor deze kunstboom zowel binnen en buiten een mooie decoratie is. De vernieuwde versie is met name door zijn kleur en nieuwe blaadjes bijna niet meer van de echte Buxus te onderscheiden! De Buxus Bol is 60 cm hoog en de diameter is 50 cm. Standaard wordt de bol geleverd in een plastic pot. Let op! De stam is van echt hout en dus vatbaar voor weersinvloeden en zwammen. Voor een langere levensduur raden wij aan om de stam te behandelen met een primer of beits. EUR 95.00 Meer informatie
>> meer lezen

Alocasia 75 cm kunstplant (Tue, 11 Aug 2020)
De Alocasia is een hele mooie en bijzondere kunstplant, die ideaal past binnen een modern interieur of als kantoorplant. Door zijn opbouw, de overvloed aan bladeren (maar liefst 24) en de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen is deze plant bijna niet van echt te onderscheiden! De hoogte van de Alocasia is ongeveer 75 cm en de bladkleur is donkergroen met grijze bladnerven, net als het echte model. De onderzijde van het blad is donkerrood, waardoor de Alocasia echt een aparte en luxe plant is. Standaard wordt deze plant in een plastic pot geleverd, zodat hij gemakkelijk in een sierpot te plaatsen is. EUR 92.98 Meer informatie
>> meer lezen

Kunst Buxus Bol Deluxe 60 (Tue, 11 Aug 2020)
De kunst Buxus Bol Deluxe 60 cm is gemaakt van pvc-plastic, waardoor deze kunstboom zowel binnen en buiten een mooie decoratie is. De vernieuwde versie is met name door zijn kleur en nieuwe blaadjes bijna niet meer van de echte Buxus te onderscheiden! De natuurgetrouw nagemaakte Buxus boom is totaal 80 cm hoog. De diameter is 60 cm. Standaard wordt de Buxus geleverd in een plastic binnen pot. Let op! De stam is van echt hout en dus vatbaar voor weersinvloeden en zwammen. Voor een langere levensduur raden wij aan om de stam te behandelen met een primer of beits. EUR 126.03 Meer informatie
>> meer lezen

Cycas kunstpalm M Deluxe 80 cm (Tue, 11 Aug 2020)
Deze Cycas kunstpalm ziet er niet alleen heel echt uit, zijn harde kunststof bladeren voelen ook net als de echte Cycas palmen! De natuurgetrouwe Cycas is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een hoogte van ongeveer 70 tot 80 cm. De diameter van de gehele plant meet wel 100 cm! De kunstplant wordt standaard geleverd in plastic pot, zodat deze eenvoudig in een luxe overpot kan worden gezet. Een echte tropische sfeermaker! EUR 126.03 Meer informatie
>> meer lezen

Conifeer 50 cm in binnenpot (Tue, 11 Aug 2020)
Deze kunst conifeer ziet er niet alleen geweldig realistisch uit, maar voelt ook nog eens echt aan! Deze kunst Conifeer 50 cm in plastic binnenpotje is gemaakt van een kwalitatief, hoogwaardige pvc-soort. Met meerdere in een bak is deze natuurlijk ogende Thuja goed te combineren met bijvoorbeeld de hogere Conifeer Deluxe. De kunstplant is totaal ongeveer 50 cm hoog, de breedte is ongeveer 14 cm, en wordt geleverd in een plastic binnenpotje met een diameter van 10 cm. De afgebeelde sierbak of pot is direct tegen meerprijs mee te bestellen. EUR 12.36 Meer informatie
>> meer lezen

Conifeer 45cm in pot (geel/groen) (Tue, 11 Aug 2020)
Deze kunst conifeer ziet er niet alleen geweldig realistisch uit, maar voelt ook nog eens echt aan!De Conifeer, welke geheel gemaakt is van pvc-plastic, wordt geleverd in een plastic pot (diameter 10cm). Door zijn afmeting is deze kunst Conifeer perfect geschitk om in balkonbakken te gebruiken. EUR 12.36 Meer informatie
>> meer lezen

Elastica Robusta kunstplant 100 cm (Tue, 11 Aug 2020)
De Elastica Robusta is een schitterende, grootbladerige bladplant met een hoogte van zo'n 100 cm. De Robusta is bijzonder geschikt voor decoratie van hoogwaardige ruimtes. De bonte bladeren brengen bovendien kleur in het interieur! De Elastica Robusta wordt in een plastic binnenpot geleverd. EUR 97.11 Meer informatie
>> meer lezen

Yucca 60cm (zonder pot) (Tue, 11 Aug 2020)
Zeer mooi nagemaakte Yucca plant, afkomstig uit de Cactus familie. De diameter van de plant is circa 40cm en de plant is ongeveer 60cm hoog. Met deze plant creert u in een handomdraai een tropisch 'look' die perfect in huis, kantoor of bij het zwembad te plaatsen is.De plant wordt standaard zonder pot geleverd en is gemonteerd op een kunststof steel, zodat hij gemakkelijk in de door u gewenste pot te plaatsen is. Kan ook zeer goed met meerdere in één pot worden geplaatst om een groter model te maken!Omdat de goed nagemaakte bladeren van hoogwaardig plastic gemaakt zijn is deze plant weersbestendig. Wordt ook veel gebruikt bij zwembaden! EUR 57.81 Meer informatie
>> meer lezen

Spathiphyllum Deluxe 80cm (Tue, 11 Aug 2020)
Deze goed gevulde kunstzijden Spathiphyllum is een lust voor het oog. Opgebouwd met luxe bloemen van speciaal latex materiaal (zodat de bloemen ook echt aanvoelen) en bladeren komt de plant heel natuurlijk over en is zowel in woonruimtes als in kantoren perfect inzetbaar. De plant is circa 80 cm hoog en wordt in een plastic binnen pot geleverd. De plant is geschikt voor zowel lage potten (voor in de vensterbank of op een kantoorkast) als voor een hoge pot. EUR 61.94 Meer informatie
>> meer lezen

Draceana Fragrans kunstplant 90 cm (Tue, 11 Aug 2020)
Deze schitterende kopie van de Draceana Fragrans lijkt wel heel erg veel op het echte exemplaar. Extra aandacht is gegeven aan de stammen, welke gemaakt zijn van echt hout. De Draceana Fragrans is circa 90 cm hoog en is opgebouwd uit 3 stammen, waarop 4 koppen groeien. Standaard wordt de plant geleverd in een plastic binnenpot. EUR 41.28 Meer informatie
>> meer lezen

Alocasia Calidora 60 cm kunstplant (Tue, 11 Aug 2020)
De Alocasia Calidora is een mooie en bijzondere kunstplant, die ideaal past binnen een modern interieur of als kantoorplant. Door zijn opbouw en de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen is deze plant bijna niet van echt te onderscheiden en bij uitstek geschikt voor presentatie op een hoog model pot. In Nederland wordt de Alocasia ook wel Olifantsoor genoemd. De hoogte en diameter van de Alocasia is ongeveer 60 cm en de bladkleur is diepgroen. Standaard wordt deze plant in een plastic binnenpot geleverd, zodat hij gemakkelijk in een sierpot te plaatsen is. De afgebeelde sierpot (Lechuza cylindro) is tegen meerprijs leverbaar. EUR 51.65 Meer informatie
>> meer lezen

Top kwaliteit kunstplanten online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0