Top kwaliteit kunstplanten online bestellen

Top kwaliteit kunstplanten online bestellen

Op zoek naar top kwaliteit kunstplanten✅ die u online kunt bestellen, hier een ruime keuze in kunstplanten, niet van echt te onderscheiden! 

 

Tegenwoordig worden de kunstplanten zo mooi gemaakt dat je echt niet meer kan zien dat het kunst is.

Heel veel mensen hebben problemen om hun planten in leven te houden en als dit al lukt groeit de plan helemaal verkeerd en ziet er op een gegeven moment niet meer uit. Bij kunstplanten heb je dit probleem natuurlijk niet, je koop een prachtig exemplaar en dat blijft hij natuurlijk ook, geen zorgen over water geven of te veel of weinig zon, nee gewoon neer  zetten waar jij wil en je hebt er geen omkijken meer naar!

 

De planten zijn best prijzig, er zit ook veel handwerk aan om ze te maken en zijn op zich echte kunstwerken en je hebt er natuurlijk heel lang plezier aan.

 

Zowel zakelijk als gewoon voor bij u thuis!


Top kwaliteit kunstplanten online bestellen

Strelitzia Kunstplant Deluxe 115 cm

 

OMSCHRIJVING

Deze kunstzijden Strelitzia Deluxe 115 cm, ook wel Paradijsvogel plant genoemd, is een zeldzame tropische verrassing die wel heel goed is nagemaakt! De oranjekleurige bloemen zijn van bijzonder mooie kwaliteit en de bladprint zorgt voor een extra natuurlijke uitstraling.

De Strelitzia kunstplant is ongeveer 115 cm hoog en wordt standaard in een plastic binnenpot geleverd. De afgebeelde sierpotten zijn direct extra mee te bestellen. De Strelitzia is tevens leverbaar in de maat 150 cm.

De Strelitzia is een bijzondere plant voor een bijzonder interieur en deze maat is exclusief hier verkrijgbaar!

 

  • Bespaar  3%   Koop er 2 voor € 152,50 per stuk (incl. Btw)
€ 157,51€ 130,17

 (excl. Btw)

Top kwaliteit kunstplanten online bestellen

 

Kunst Rietgras 150 cm

 

OMSCHRIJVING

Levensechte kunst Rietgras gezocht om mee uit te pakken? Dat gaat u zeker lukken met dit speelse en levendige kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is! Hoort u het geritsel van de harde stelen in combinatie met de aaizachte en vrolijk uitwaaierende pluimen in de wind?

 

Dit kunstig nagemaakte Rietgras is een topper onder de kunstgrasplanten. Met zijn vele zijscheuten en natuurlijk verlopende kleuren heeft deze soort kunstgras een goedgevulde en levendige uitstraling! U kunt zelfs de gekrulde uiteinden van de jonge scheuten en de vliesjes van waaruit de pluimen groeien, perfect afgewerkt terugzien.

 

Met een hoogte van ongeveer 150 cm kan de kunstplant Rietgras zowel in een hoge als in een lage sierpot gepresenteerd worden. De breedte bedraagt ongeveer 50 cm.

 

De kunstgrasplant, welke geschikt is voor binnengebruik, wordt geleverd in een standaard plastic binnenpot waardoor deze eenvoudig in een sierpot te plaatsen is. De afgebeelde plantenbakken of sierpotten kunnen direct mee besteld worden.

 

Vanaf twee stuks is de prijs voordeliger.

 

  • Bespaar  6%   Koop er 2 voor € 74,95 per stuk (incl. Btw)
€ 79,94€ 66,07 (excl. Btw)

Alocasia Calidora kunstplant 115 cm

 

OMSCHRIJVING

Deze zelf ontworpen Alocasia Calidora Deluxe 115 cm kunstplant is een bijzonder decoratieve plant. De grote bladeren zijn de perfecte imitatie van de echte Alocasia. In Nederland wordt de plant ook wel Olifantsoor genoemd. Deze bijnaam verwijst natuurlijk naar de enorme hartvormige bladeren, die door de vorm doen denken aan de oren van een olifant.

De Alocasia Calidora kunstplant staat goed in een modern interieur, maar is ook een populaire kantoorplant. De natuurgetrouw nagemaakte plant is 115 cm hoog en heeft een diameter van circa 90 cm. Standaard wordt de kunstboom in een plastic binnen pot geleverd. De plant staat mooi in zowel een hoge als een lage sierpot. De afgebeelde sierpotten zijn tegen meerprijs direct mee te bestellen. Twijfelt u of deze plant wel groot genoeg is voor de ruimte waar u hem wilt neerzetten?

 

 

De Alocasia kunstplant is ook verkrijgbaar in twee grotere formaten, van 125 cm en 165 cm hoog.

 

  • Bespaar  1%   Koop er 2 voor € 197,50 per stuk (incl. Btw)

 

€ 199,95€ 165,25 (excl Btw)

 

Spathiphyllum King 100 cm groen

 

OMSCHRIJVING

De koning onder de lepelplant. Deze imposante kunst Spathiphyllum King 100 cm is een lust voor het oog. Opgebouwd met 24 grote kunstzijden bladeren in verschillende kleuren en variaties, komt de kunstplant heel natuurlijk over en is zowel in grote woonruimtes als in kantoren een ware aanwinst.

De plant is circa 90 cm hoog, maar liefst 100 cm breed en wordt in een plastic binnenpot geleverd. De kunstplant geeft in zowel lage potten als hoge potten een prachtige uitstraling. De getoonde potten zijn niet in de prijs inbegrepen, maar kunnen wel direct mee besteld worden.

Exclusief hier beschikbaar!

 

  • Bespaar  4%   Koop er 2 voor € 114,95 per stuk (incl. Btw)
€ 119,95€ 99,13 (excl. Btw)

Acer kunst Bonsaiboom 60 cm groen

 

OMSCHRIJVING

Met deze schitterende Acer Kunstbonsai haalt u Oosterse sferen in huis! De Acer Bonsai, ook wel Maple genoemd, ziet er zo verbluffend echt uit, dat het lijkt alsof hij zo uit een Japanse tuin komt.

 

De kunstboom is gemaakt op een robuuste stam van echt hout waarop de takken gemonteerd zijn en is bijzonder goed gevuld. Het blad is natuurgetrouw nagemaakt van de echte Acer in een mix van verschillende groen tinten.

 

Deze semi kunstboom is ongeveer 60 cm hoog, heeft een diameter van ongeveer 40 cm en wordt standaard op een houten voetje geleverd en laat zich perfect presenteren in lage sierpotten.

 

De afgebeelde potten zijn tegen meerprijs leverbaar en direct mee te bestellen.

 

Bij aankoop van 2 of meer planten ontvangt u een korting op de prijs.

 

  • Bespaar  5%   Koop er 2 voor € 73,50 per stuk (incl. Btw)
€ 77,50€ 64,05 (Excl.Btw)

Top kwaliteit kunstplanten online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0