Top kwaliteit kunstplanten online bestellen

Top kwaliteit kunstplanten online bestellen

Op zoek naar top kwaliteit kunstplanten✅ die u online kunt bestellen, hier een ruime keuze in kunstplanten, niet van echt te onderscheiden! 

 

Tegenwoordig worden de kunstplanten zo mooi gemaakt dat je echt niet meer kan zien dat het kunst is.

Heel veel mensen hebben problemen om hun planten in leven te houden en als dit al lukt groeit de plan helemaal verkeerd en ziet er op een gegeven moment niet meer uit. Bij kunstplanten heb je dit probleem natuurlijk niet, je koop een prachtig exemplaar en dat blijft hij natuurlijk ook, geen zorgen over water geven of te veel of weinig zon, nee gewoon neer  zetten waar jij wil en je hebt er geen omkijken meer naar!

 

De planten zijn best prijzig, er zit ook veel handwerk aan om ze te maken en zijn op zich echte kunstwerken en je hebt er natuurlijk heel lang plezier aan.

 

Zowel zakelijk als gewoon voor bij u thuis!


Top kwaliteit kunstplanten online bestellen

Strelitzia Kunstplant Deluxe 115 cm

 

OMSCHRIJVING

Deze kunstzijden Strelitzia Deluxe 115 cm, ook wel Paradijsvogel plant genoemd, is een zeldzame tropische verrassing die wel heel goed is nagemaakt! De oranjekleurige bloemen zijn van bijzonder mooie kwaliteit en de bladprint zorgt voor een extra natuurlijke uitstraling.

De Strelitzia kunstplant is ongeveer 115 cm hoog en wordt standaard in een plastic binnenpot geleverd. De afgebeelde sierpotten zijn direct extra mee te bestellen. De Strelitzia is tevens leverbaar in de maat 150 cm.

De Strelitzia is een bijzondere plant voor een bijzonder interieur en deze maat is exclusief hier verkrijgbaar!

 

  • Bespaar  3%   Koop er 2 voor € 152,50 per stuk (incl. Btw)
€ 157,51€ 130,17

 (excl. Btw)

Top kwaliteit kunstplanten online bestellen

 

Kunst Rietgras 150 cm

 

OMSCHRIJVING

Levensechte kunst Rietgras gezocht om mee uit te pakken? Dat gaat u zeker lukken met dit speelse en levendige kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is! Hoort u het geritsel van de harde stelen in combinatie met de aaizachte en vrolijk uitwaaierende pluimen in de wind?

 

Dit kunstig nagemaakte Rietgras is een topper onder de kunstgrasplanten. Met zijn vele zijscheuten en natuurlijk verlopende kleuren heeft deze soort kunstgras een goedgevulde en levendige uitstraling! U kunt zelfs de gekrulde uiteinden van de jonge scheuten en de vliesjes van waaruit de pluimen groeien, perfect afgewerkt terugzien.

 

Met een hoogte van ongeveer 150 cm kan de kunstplant Rietgras zowel in een hoge als in een lage sierpot gepresenteerd worden. De breedte bedraagt ongeveer 50 cm.

 

De kunstgrasplant, welke geschikt is voor binnengebruik, wordt geleverd in een standaard plastic binnenpot waardoor deze eenvoudig in een sierpot te plaatsen is. De afgebeelde plantenbakken of sierpotten kunnen direct mee besteld worden.

 

Vanaf twee stuks is de prijs voordeliger.

 

  • Bespaar  6%   Koop er 2 voor € 74,95 per stuk (incl. Btw)
€ 79,94€ 66,07 (excl. Btw)

Alocasia Calidora kunstplant 115 cm

 

OMSCHRIJVING

Deze zelf ontworpen Alocasia Calidora Deluxe 115 cm kunstplant is een bijzonder decoratieve plant. De grote bladeren zijn de perfecte imitatie van de echte Alocasia. In Nederland wordt de plant ook wel Olifantsoor genoemd. Deze bijnaam verwijst natuurlijk naar de enorme hartvormige bladeren, die door de vorm doen denken aan de oren van een olifant.

De Alocasia Calidora kunstplant staat goed in een modern interieur, maar is ook een populaire kantoorplant. De natuurgetrouw nagemaakte plant is 115 cm hoog en heeft een diameter van circa 90 cm. Standaard wordt de kunstboom in een plastic binnen pot geleverd. De plant staat mooi in zowel een hoge als een lage sierpot. De afgebeelde sierpotten zijn tegen meerprijs direct mee te bestellen. Twijfelt u of deze plant wel groot genoeg is voor de ruimte waar u hem wilt neerzetten?

 

 

De Alocasia kunstplant is ook verkrijgbaar in twee grotere formaten, van 125 cm en 165 cm hoog.

 

  • Bespaar  1%   Koop er 2 voor € 197,50 per stuk (incl. Btw)

 

€ 199,95€ 165,25 (excl Btw)

 

Spathiphyllum King 100 cm groen

 

OMSCHRIJVING

De koning onder de lepelplant. Deze imposante kunst Spathiphyllum King 100 cm is een lust voor het oog. Opgebouwd met 24 grote kunstzijden bladeren in verschillende kleuren en variaties, komt de kunstplant heel natuurlijk over en is zowel in grote woonruimtes als in kantoren een ware aanwinst.

De plant is circa 90 cm hoog, maar liefst 100 cm breed en wordt in een plastic binnenpot geleverd. De kunstplant geeft in zowel lage potten als hoge potten een prachtige uitstraling. De getoonde potten zijn niet in de prijs inbegrepen, maar kunnen wel direct mee besteld worden.

Exclusief hier beschikbaar!

 

  • Bespaar  4%   Koop er 2 voor € 114,95 per stuk (incl. Btw)
€ 119,95€ 99,13 (excl. Btw)

Acer kunst Bonsaiboom 60 cm groen

 

OMSCHRIJVING

Met deze schitterende Acer Kunstbonsai haalt u Oosterse sferen in huis! De Acer Bonsai, ook wel Maple genoemd, ziet er zo verbluffend echt uit, dat het lijkt alsof hij zo uit een Japanse tuin komt.

 

De kunstboom is gemaakt op een robuuste stam van echt hout waarop de takken gemonteerd zijn en is bijzonder goed gevuld. Het blad is natuurgetrouw nagemaakt van de echte Acer in een mix van verschillende groen tinten.

 

Deze semi kunstboom is ongeveer 60 cm hoog, heeft een diameter van ongeveer 40 cm en wordt standaard op een houten voetje geleverd en laat zich perfect presenteren in lage sierpotten.

 

De afgebeelde potten zijn tegen meerprijs leverbaar en direct mee te bestellen.

 

Bij aankoop van 2 of meer planten ontvangt u een korting op de prijs.

 

  • Bespaar  5%   Koop er 2 voor € 73,50 per stuk (incl. Btw)
€ 77,50€ 64,05 (Excl.Btw)

RSS productfeed

Vijgenplant Deluxe 100 cm op voet (vr, 29 mei 2020)
De Vijgenplant, oorspronkelijk afkomstig uit West-Azië, vindt als kunstplant steeds meer zijn weg in kantoor omgevingen en in horeca gelegenheden. Hier is de kunst Vijgenplant in een Deluxe uitvoering van 100 cm. De kunstzijden bladeren zijn nagemaakt van het echte typische 5-lobbige vijgenblad en hebben een natuurgetrouwe nerf. Ook is aandacht besteed aan de vruchten. Deze variant telt 33 nagemaakte, kunststof vijgen. De stam is samengesteld uit echt hout. De hoogte van de kunstplant is 100 cm. De breedte is ongeveer 65 cm. Standaard wordt de vijgenplant geleverd op een houten voetje van 13x13 cm, zodat deze makkelijk in een sierpot te plaatsen is. EUR 86.74 Meer informatie
>> meer lezen

Ming Aralia Bonsai kunstboom Groen 90 cm op voet UV (Fri, 29 May 2020)
Deze UV bestendige kunststof Ming Aralia Bonsai groen 90 cm is een geweldige decoratie voor binnen en buiten. Vooral als u een Oosterse sfeer wilt creëren! Omdat de UV-protector in de grondstof is verwerkt kunnen wij de garantie geven dat deze kunstboom gedurende 8 jaar lang niet verkleurt! De kunst Bonsai is opgebouwd uit wel 5 verschillende bladkronen van hoogwaardige kunststof Aralia blaadjes. De gecombineerde Polystone stronk en echt houten takken maakt deze Ming Aralia Bonsai extra bijzonder. Een must have voor de echte Bonsai liefhebber! De totale hoogte van de kunst Bonsai is ongeveer 90 cm en de diameter ligt tussen de 70 en 80 cm. Deze kunstbonsai wordt geleverd zonder pot, waardoor hij makkelijk in een sierbak te plaatsen is. De voet van de boomstronk is ongeveer 29 x 23 cm. EUR 227.23 Meer informatie
>> meer lezen

Phalaenopsis orchidee kunstplant 50 cm wit in bruine pot (Fri, 29 May 2020)
De best verkochte Orchidee van Nederland: de Phalaenopsis Orchidee! Deze kunstzijden Phalaenopsis is van bijzonder hoge kwaliteit, zowel de bloemen, bladeren als ook de knoppen zijn goed nagemaakt. De Phalaenopsis Orchidee met 2 takken bevat maar liefst 11 bloemen, 7 knoppen en 6 bladeren en wordt standaard geleverd in een terra sierpot van keramiek. Een perfecte decoratie voor op vensterbank, dressoir maar ook perfect in de horeca op tafels te gebruiken. De hoogte van de totale decoratie is circa 60 cm. De breedte bedraagt circa 22 cm. EUR 23.10 Meer informatie
>> meer lezen

Crassula kunstplant 60 cm op voet (Fri, 29 May 2020)
Deze Crassula kunstplant 60 cm, is met zijn dikke bladeren een prachtige vetplant voor in de vensterbank of op een laag dressoir. Ook op kantoor is deze cactusachtige een graag geziene kunstplant. Gebouwd op een samengestelde, robuuste houten stam is de diameter van de Crassula ongeveer 40 cm en de hoogte komt ongeveer op 64 cm. Standaard wordt de kunstplant geleverd op een houten voet en dus makkelijk te plaatsen in een sierpot. EUR 64.05 Meer informatie
>> meer lezen

Chamaedorea kunstpalm 85 cm in pot (Fri, 29 May 2020)
De Chamaedoria Palm dankt zijn naam aan het feit dat deze palm zich ondergronds al vertakt en met meerdere stengels uit de grond groeit. Deze prachtige kunst palmboom heeft ook meerdere stengels en breed uitwaaierende bladeren. Speciale aandacht is uitgegaan naar de afstervende delen van de stengels, die de Chamaedoria kunstpalm een natuurgetrouwe uitstraling geeft. Gebouwd op 3 houten stammen is de hoogte ongeveer 85 cm, de breedte ligt tussen de 60 en 70 cm. In lage sierpotten komt deze tropische sfeermaker het beste tot zijn recht. Standaard wordt de kunst Chamaedoria geleverd in een plastic binnenpot. De afgebeelde sierpotten zijn tegen meerprijs direct mee te bestellen. EUR 47.52 Meer informatie
>> meer lezen

Kunst Grasplant 80 cm UV in pot (Fri, 29 May 2020)
Deze UV bestendige kunst Grasplant 80 cm is een mooie aanvulling op het buiten assortiment kunstplanten. Dit model heeft met zijn vele zijscheuten van groene en dorre halmen een natuurlijke uitstraling! Omdat de UV-protector in de grondstof van de plastic halmen is verwerkt kunnen wij de garantie geven dat deze grasplant gedurende 8 jaar lang niet verkleurt! Met een hoogte van ongeveer 83 cm kan de kunstplant zowel in een hoge als in een lage sierpot gepresenteerd worden. De breedte bedraagt ongeveer 35 cm. De grasplant wordt veelal met meerdere verkocht om als natuurlijke scheiding te dienen. Het kunst siergras, welke geschikt is voor buitengebruik, wordt geleverd in een standaard plastic binnenpot zodat deze eenvoudig in een sierpot te plaatse is. EUR 55.79 Meer informatie
>> meer lezen

Kunst Grasplant 120 cm UV in pot (Fri, 29 May 2020)
Deze UV bestendige kunst Grasplant 120 cm is een mooie aanvulling op het buiten assortiment kunstplanten. Dit model heeft met zijn vele zijscheuten van groene en dorre halmen een natuurlijke uitstraling! Omdat de UV-protector in de grondstof van de plastic halmen is verwerkt kunnen wij de garantie geven dat deze grasplant gedurende 8 jaar lang niet verkleurt! Met een hoogte van ongeveer 118 cm kan de kunstplant zowel in een hoge als in een lage sierpot gepresenteerd worden. De breedte bedraagt ongeveer 40 cm. De grasplant wordt veelal met meerdere verkocht om als natuurlijke scheiding te dienen. De kunst grasplant, welke geschikt is voor buitengebruik, wordt geleverd in een standaard plastic binnenpot zodat deze eenvoudig in een sierpot te plaatsen is. EUR 117.77 Meer informatie
>> meer lezen

Conifeer kunstplant Deluxe 85 cm UV (Fri, 29 May 2020)
Deze UV bestendige Conifeer kunstplant Deluxe 85 cm is een mooie aanvulling op het buiten assortiment kunstplanten. Dit vernieuwde model is qua structuur extra dicht waardoor de Conifeer er heel natuurlijk uit ziet. De stam heeft een ijzeren kern omkleed met kunststof. Door de uv protector is deze plant uitmate geschikt om buiten in de tuin of op balkon te gebruiken. Omdat de UV-protector in de grondstof van de kunststof is verwerkt kunnen wij de garantie geven dat deze kunstplant gedurende 8 jaar lang niet verkleurt! Met een hoogte van ongeveer 85 cm kan de Conifeer zowel in een hoge als in een lage sierpot gepresenteerd worden. De breedte bedraagt ongeveer 30 cm. De kunst Conifeer wordt geleverd in een standaard plastic binnenpot zodat deze eenvoudig in een sierpot te plaatsen is. EUR 76.45 Meer informatie
>> meer lezen

Kunst Bamboegras boeket 25 cm UV (Fri, 29 May 2020)
Dit uv bestendige kunst bamboegras boeket van zo'n 25 cm is een mooi kunstplantje om te verwerken in arrangementen en tafelstukjes. De sprietjes in verschillende groottes en de kleine nagemaakte knopjes maken dit een geschikte decoratie voor op op terrastafels in horecagelegenheden. Omdat de UV-protector in de grondstof van de kunststof is verwerkt kunnen wij de garantie geven dat deze kunstplant gedurende 8 jaar lang niet verkleurt! De diameter van het kunststof Bamboegras boeket is ongeveer 15 cm en de totale hoogte 28 cm, waarvan 9 cm steel. De kunst bamboegras plantjes zijn perfect op te steken in een mooie schaal, of langwerpige plantenbak. In deze versie wordt het boeket geleverd als steker, zonder pot. De afgebeelde sierpotten zijn tegen meerprijs leverbaar. Vanaf 24 stuks geldt een staffel korting. EUR 3.26 Meer informatie
>> meer lezen

Lavendel Kunstboeket 50 cm UV blauw (Fri, 29 May 2020)
Dit uv bestendige, blauwe, kunststof Lavendel Boeket 50 cm is met zijn vele prachtige bloemetjes een decoratief tafelplantje dat zich graag laat zien op de vensterbank thuis, maar ook zeer decoratief staat op terras in horeca gelegenheden. Als enkel plantje in een sierpot of met meerdere in een schaal of plantenbak, dit kunststof boeket leent zich er perfect voor! Omdat de UV-protector in de grondstof van de kunststof is verwerkt kunnen wij de garantie geven dat dit kunstboeket gedurende 8 jaar lang niet verkleurt! De hoogte van het kunstboeket is ongeveer 53 cm (inclusief steel van 8,5 cm) en de breedte is ongeveer 20 cm. In de deze uitvoering wordt het kunstplantje los geleverd zonder pot, zodat het gemakkelijk in uw eigen pot opgestoken kan worden of vormt het de basis voor prachtige planten arrangementen! Vanaf 12 stuks geldt een voordeel prijs. De getoonde potten zijn tegen meerprijs direct en gemakkelijk mee te bestellen. EUR 13.18 Meer informatie
>> meer lezen

Raphis Kunstboeket 60 cm UV (Fri, 29 May 2020)
Dit Raphis Kunstboeket laat zich bij uitstek goed verwerken als arrangement in lage smalle bakken. Zo kunt u op een heel slimme wijze natuurlijke scheidingen aanbrengen met een tropische look. Omdat de UV-protector in de grondstof van de kunststof is verwerkt kunnen wij de garantie geven dat dit kunstboeket gedurende 8 jaar lang niet verkleurt! De 7 kunststof takken dragen elke grote Raphis bladeren wat deze steker een volle blik geeft. De totale hoogte van deze Raphis steker is totaal ongeveer 60 cm, de breedte is ongeveer 50 cm. Het natuurgetrouwe Raphis boeket wordt geleverd als losse steker zodat deze makkelijk te verwerken is. Vanaf 6 stuk profiteert u al van een voordeel korting. De afgebeelde plantenbakken kunnen tegen meerprijs mee besteld worden. EUR 16.49 Meer informatie
>> meer lezen

Crossostephium Kunsttak 45 cm UV (Fri, 29 May 2020)
Deze uv bestendige Crossostephium Tak 45 cm is een vetplantje dat tot de familie van de madeliefjes behoort en kan buiten gebruikt worden. Omdat de UV-protector in de grondstof van de kunststof is verwerkt kunnen wij de garantie geven dat dit kunstboeket gedurende 8 jaar lang niet verkleurt! Deze trendy 'Crosso' kunsttak is met zijn vele smalle blaadjes perfect geschikt op tafel en in arrangementen ter decoratie van horeca gelegenheden. De totale lengte van de tak is ongeveer 47 cm en de diameter is zo'n 16 cm. De kunstplant worden standaard als losse steker geleverd, zodat ze makkelijk in composities te gebruiken zijn. De hier getoonde sierpotten zijn tegen meerprijs direct mee te bestellen. Vanaf 6 stuks geldt bovendien een voordeel prijs. EUR 4.55 Meer informatie
>> meer lezen

Japanse Bamboe kunstboom 90 cm UV (Fri, 29 May 2020)
Deze uv bestendige Japanse Bamboe kunstboom 90 cm kenmerkt zich doordat de blaadjes smaller zijn en de takken meer naar boven groeien in vergelijking met andere bamboe soorten. Een kunstboom voor buiten, van een zeer natuurgetrouwe topkwaliteit, waarmee u elke tuin een oosterse sfeer geeft. Omdat de UV-protector in de grondstof van de plastic blaadjes is verwerkt kunnen wij de garantie geven dat deze kunstbamboe gedurende 8 jaar lang niet verkleurt! De hoogte van de nagemaakte Japanse Bamboe boom is ongeveer 95 cm. De breedte bedraagt ongeveer 45 cm. Standaard wordt deze boom in een plastic pot geleverd. De afgebeelde sierpotten zijn tegen meerprijs leverbaar. Vanaf 2 stuks profiteert u al van de kwantumkorting. EUR 53.68 Meer informatie
>> meer lezen

Japanse Bamboe kunstplant 60 cm UV (Fri, 29 May 2020)
Deze uv bestendige Japanse Bamboe kunstplant 60 cm kenmerkt zich doordat de blaadjes smaller zijn en de takken meer naar boven groeien in vergelijking met andere bamboe soorten. Een kunstplant voor buiten, van een zeer natuurgetrouwe topkwaliteit, waarmee u elke tuin een oosterse sfeer geeft. Omdat de UV-protector in de grondstof van de plastic blaadjes is verwerkt kunnen wij de garantie geven dat deze kunstbamboe gedurende 8 jaar lang niet verkleurt! De hoogte van de nagemaakte Japanse Bamboe plant is ongeveer 60 cm. De breedte bedraagt ongeveer 30 cm. Standaard wordt deze plant in een plastic pot geleverd. De afgebeelde sierpotten zijn tegen meerprijs leverbaar. Vanaf 4 stuks profiteert u al van de kwantumkorting. EUR 37.15 Meer informatie
>> meer lezen

Lavendel Kunstplant 50 cm blauw UV in pot (Fri, 29 May 2020)
Dit blauwe en uv bestendige, kunststof Lavendel plantje 50 cm is met zijn vele prachtige bloemetjes een decoratief tafelplantje dat zich graag laat zien op de vensterbank thuis, maar ook zeer decoratief staat op terras in horeca gelegenheden. Als enkel plantje in een sierpot, dit kunststof boeket leent zich er perfect voor! Omdat de UV-protector in de grondstof van de kunststof is verwerkt kunnen wij de garantie geven dat dit kunstboeket gedurende 8 jaar lang niet verkleurt! De hoogte van de kunstplant is ongeveer 53 cm (inclusief binnen pot) en de breedte is ongeveer 20 cm. In de deze uitvoering wordt het kunstplantje geleverd in een 12 cm binnen pot, zodat het gemakkelijk in uw eigen sierpot geplaatst kan worden. Vanaf 3 stuks geldt een voordeel prijs. De getoonde potten zijn tegen meerprijs direct en gemakkelijk mee te bestellen. EUR 16.49 Meer informatie
>> meer lezen

Gerbera kunstplant 30 cm oranje in pot (Fri, 29 May 2020)
Zie hier de oranje bloeiende Gerbera kunstplant 30 cm. Kenmerkend is de dubbele rij bloemblaadjes welke zo typerend zijn voor de Gerbera. Veel aandacht is ook besteed aan het hart van de kunstbloem. Deze is heel gedetailleerd nagemaakt. De kunstplant heeft 4 grote bloemen en 2 kleine. De kleur verloopt van het gele hart naar diep oranje en weer terug naar geel. De grote kunstzijden bladeren geven het geheel een volle aanblik. De breedte van het Gerbera plantje is ongeveer 30 cm. De hoogte inclusief pot is ongeveer 29 cm. Deze versie wordt geleverd in een 10 cm zwart binnen potje. Vanaf 12 stuks profiteert u van de voordeel prijs. EUR 10.70 Meer informatie
>> meer lezen

Chamaedorea kunstpalm 65 cm in pot (Fri, 29 May 2020)
De Chamaedoria Palm dankt zijn naam aan het feit dat deze palm zich ondergronds al vertakt en met meerdere stengels uit de grond groeit. Deze prachtige kunst palmboom heeft ook meerdere stengels en breed uitwaaierende bladeren. Speciale aandacht is uitgegaan naar de afstervende delen van de stengels, die de Chamaedoria kunstpalm een natuurgetrouwe uitstraling geeft. Gebouwd op 3 houten stammen is de hoogte ongeveer 65 cm, de breedte is ongeveer 60 cm. In lage sierpotten komt deze tropische sfeermaker het beste tot zijn recht. Standaard wordt de kunst Chamaedoria geleverd in een plastic binnenpot. De afgebeelde sierpotten zijn tegen meerprijs direct mee te bestellen. EUR 35.12 Meer informatie
>> meer lezen

Kunstroos op stam 75 cm rood (Fri, 29 May 2020)
Met deze bloeiende kunst stamroos maakt u op snelle en eenvoudige wijze een prachtige sfeer. Deze natuurgetrouw nagemaakte kunstplant is gebouwd op een korte, dikke, echt houten stam, heeft 8 prachtige open kunstzijden rozen en 8 knoppen. Door de verschillende groottes en kleuren van het blad is deze stamroos niet ven een echte te onderscheiden. De hoogte van de kunstroos is ongeveer 80 cm. De breedte bedraagt 45 cm. Het houten voetje is ongeveer 10 x 10 cm en dus makkelijk in een sierpot te plaatsen. Zowel in een hoge sierpot als in lage plantenbakken komt de stamroos prima tot zijn recht. EUR 80.58 Meer informatie
>> meer lezen

Kunstroos op stam 75 cm roze (Fri, 29 May 2020)
Met deze bloeiende kunst stamroos maakt u op snelle en eenvoudige wijze een prachtige sfeer. Deze natuurgetrouw nagemaakte kunstplant is gebouwd op een korte, dikke, echt houten stam, heeft 8 prachtige open kunstzijden rozen en 8 knoppen. Door de verschillende groottes en kleuren van het blad is deze stamroos niet ven een echte te onderscheiden. De hoogte van de kunstroos is ongeveer 80 cm. De breedte bedraagt 45 cm. Het houten voetje is ongeveer 10 x 10 cm en dus makkelijk in een sierpot te plaatsen. Zowel in een hoge sierpot als in lage plantenbakken komt de stamroos prima tot zijn recht. EUR 80.58 Meer informatie
>> meer lezen

Kunstroos op stam 75 cm creme (Fri, 29 May 2020)
Met deze bloeiende kunst stamroos maakt u op snelle en eenvoudige wijze een prachtige sfeer. Deze natuurgetrouw nagemaakte kunstplant is gebouwd op een korte, dikke, echt houten stam, heeft 8 prachtige open kunstzijden rozen en 8 knoppen. Door de verschillende groottes en kleuren van het blad is deze stamroos niet ven een echte te onderscheiden. De hoogte van de kunstroos is ongeveer 80 cm. De breedte bedraagt 45 cm. Het houten voetje is ongeveer 10 x 10 cm en dus makkelijk in een sierpot te plaatsen. Zowel in een hoge sierpot als in lage plantenbakken komt de stamroos prima tot zijn recht. EUR 80.58 Meer informatie
>> meer lezen

Spathiphyllum King kunstplant boeket 80 cm groen (Fri, 29 May 2020)
De koning onder de lepelplant. Deze grote Spathiphyllum King kunstplant 80 cm is een lust voor het oog. Opgebouwd met 16 grote kunstzijden bladeren in verschillende kleuren en variaties, komt de kunstplant heel natuurlijk over en is zowel in grote woonruimtes als in kantoren een ware aanwinst. De hoogte en de breedte van de kunstzijden plant bedraagt ongeveer 80 cm en wordt als steker geleverd. De kunstplant geeft in zowel lage potten als hoge potten een prachtige uitstraling, maar ook in combinatie met andere kunstplanten in bijvoorbeeld plantenbakken. EUR 41.28 Meer informatie
>> meer lezen

Spiky Aloë kunstplant 30 cm boeket (Fri, 29 May 2020)
Deze goed nagemaakte Spiky Aloë Vera kunstplant is afkomstig uit de Cactus familie. De kunststof bladeren voelen echt aan en hebben een behoorlijk prikkende rand. Met deze kunstplant creëert u in een handomdraai een tropisch 'look' die perfect in een moderne omgeving past en bijzonder fraai en decoratief staat op tafel of in de vensterbank. De diameter van de plant is circa 30 cm, de hoogte is ook ongeveer 30 cm, inclusief steel. Deze Aloe kunstcactus wordt als boeket geleverd en daardoor makkelijk op te steken in verschillende potten of schalen, of wel met meerderen in een plantenbak. Vanaf 6 stuks profiteert u van de voordeel prijs. EUR 9.88 Meer informatie
>> meer lezen

Geranium kunstplant boeket 40 cm rood (Fri, 29 May 2020)
Wie kent ze niet: de geranium. Wellicht één van de meest verkochte kunstplant in Nederland en nog steeds razend populair. Onze kunstgeranium heeft 3 grote bloemen, 2 kleinere en 2 welke nog in de knop zitten. De kunstzijden bladeren hebben verschillende groottes en kleuren, dat maakt dat deze kunstplant er natuurgetrouw uitziet. Deze uitbundig bloeiende kunstgeranium heeft een hoogte van ongeveer 40 cm en een breedte van ongeveer 25 cm. Als steker is de kunstplant makkelijk met meerdere in een lange bak te plaatsen. Verkrijgbaar in rood en roze, met en zonder pot. Vanaf 6 stuks geldt een voordeel prijs! EUR 9.05 Meer informatie
>> meer lezen

Geranium kunstplant 40 cm rood in pot (Fri, 29 May 2020)
Wie kent ze niet: de geranium. Wellicht één van de meest verkochte kunstplant in Nederland en nog steeds razend populair. Onze kunstgeranium heeft 3 grote bloemen, 2 kleinere en 2 welke nog in de knop zitten. De kunstzijden bladeren hebben verschillende groottes en kleuren, dat maakt dat deze kunstplant er natuurgetrouw uitziet. Deze uitbundig bloeiende kunstgeranium heeft een hoogte van ongeveer 40 cm en een breedte van ongeveer 25 cm. De kunstplant wordt geleverd in een klein binnenpotje en dus makkelijk in een lange sierpot te plaatsen. Verkrijgbaar in rood en roze, met en zonder pot. Vanaf 3 stuks geldt een voordeel prijs! EUR 12.36 Meer informatie
>> meer lezen

Geranium kunstplant boeket 40 cm roze (Fri, 29 May 2020)
Wie kent ze niet: de geranium. Wellicht één van de meest verkochte kunstplant in Nederland en nog steeds razend populair. Onze kunstgeranium heeft 3 grote bloemen, 2 kleinere en 2 welke nog in de knop zitten. De kunstzijden bladeren hebben verschillende groottes en kleuren, dat maakt dat deze kunstplant er natuurgetrouw uitziet. Deze uitbundig bloeiende kunstgeranium heeft een hoogte van ongeveer 40 cm en een breedte van ongeveer 25 cm. Als steker is de kunstplant makkelijk met meerdere in een lange bak te plaatsen. Verkrijgbaar in rood en roze, met en zonder pot. Vanaf 6 stuks geldt een voordeel prijs! EUR 9.05 Meer informatie
>> meer lezen

Top kwaliteit kunstplanten online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0