Te huur vakantiewoning voor 6 personen met zwembad in Frankrijk, Pourchères, wifi en honden toegestaan

Te huur vakantiewoning voor 6 personen met zwembad in Frankrijk, Pourchères, wifi en honden toegestaan

Op zoek naar een vakantiewoning voor 6 personen met zwembad in Frankrijk, Pourchères, met Wifi en waar honden zijn toegestaan, dan hebben wij wel een hele mooie stek voor u gevonden!

 

Mooie, vrijstaande villa van 380 m2 met privé (verwarmd) zwembad, geweldig uitzicht en volop privacy. Deze prachtige natuurstenen villa is een representatief exemplaar voor de bouwstijl in de Ardèche. Het bestaat uit een oud gedeelte daterend uit 1873 met lage doorgangen en onlangs is daar in dezelfde stijl een nieuw gedeelte aangebouwd. Je beschikt over meerdere terrassen rondom met tuinmeubilair, een groene tuin met niveauverschillen en onderaan het terrein ligt het riante privé-zwembad met buitendouche, ligbedden en grindterras rondom. Het nieuwe gedeelte is uitermate comfortabel en voldoet helemaal aan de verwachtingen van deze tijd. Het oude gedeelte is sfeervol, authentiek en vol charme.Te huur vakantiewoning voor 6 personen met zwembad in Frankrijk, Pourchères, wifi en honden toegestaan

Rust

 

De villa ligt heerlijk rustig in de bergen op een hoogte van 750 m, slechts 11 km van het stadje Privas en vormt een ideale uitvalsbasis voor onvergetelijke ontdekkingstochten. De Ardèche is verbazingwekkend mooi. Ten noorden van Privas ligt een dichtbebost, groen berglandschap met in de directe omgeving van Pourchères overal kronkelende bergweggetjes, het ene nog mooier dan het andere.

 

Dit vakantiehuis is geschikt voor 6 volwassenen en 2 kinderen.


Te huur vakantiewoning voor 6 personen met zwembad in Frankrijk, Pourchères, wifi en honden toegestaan

Slaapkamers

 

 


Indeling

 

Parterre

 

 • slaapkamer met badkamer
 • 2-pers. bed (180 x 220 cm)
 • bubbelbad
 • douche
 • wastafel
 • verwarming (vloerverwarming)
 • terras
 • kinderslaapkamer (bereikbaar via doorloop(slaap)kamer)
 • 2 X 1-pers. bed
 • wasruimte
 • wasdroger
 • wasmachine

 

 

Op de 1e etage

 

 • woonkamer
 • open haard
 • radio
 • CD-speler
 • verwarming (vloerverwarming)
 • open keuken
 • kachel (hout)
 • fornuis
 • koffiezetapparaat
 • oven
 • magnetron
 • afwasmachine
 • koel-/vriescombinatie
 • slaapkamer (buitenom bereikbaar)
 • 2-pers. bed (180 x 200 cm)
 • slaapkamer (bereikbaar via doorloop(slaap)kamer) (buitenom bereikbaar)
 • 2-pers. bed
 • badkamer
 • douche
 • wastafel
 • toilet
 • badkamer
 • douche
 • wastafel
 • toilet
 • verwarming
 • toilet
 • toilet
 • verwarming (vloerverwarming)
 • bibliotheek
 • open haard
 • terras

 

 

Algemeen

 

 • tuin (omheind)
 • tuinmeubilair
 • BBQ
 • parasol
 • zwembad (privé) (verwarmd) (omheind) (10 x 5 m.)
 • kinderbed
 • kinderstoel

Tips Eigenaar

 

Ultieme rust en stilte met heel veel privacy in een schitterende omgeving. Dit vakantiehuis is zeer sfeervol ingericht en de uitbreiding in 2010 vormt een prachtige harmonie met het gedeelte uit 1873. De complete inrichting, de fraaie tuinen, terrassen en het grote zwembad met ligstoelen, maken dat je je heerlijk kunt ontspannen en tot rust kan komen. Gelegen op 700 m hoogte, midden in de natuur. Veel rust en privacy met een prachtig weids en ver uitzicht. Leuke ochtendmarkten in Privas en Aubenas in de directe omgeving, waar je alle boodschappen kan kopen die je nodig hebt. Eigen toegangsweg met ruime parkeergelegenheid. Wandelen, fietsen of hardlopen vanaf het huis en een heerlijk zwembad, rondom voorzien van een hekwerk. Een verrukkelijke vakantieplek om tot rust te komen.


RSS productfeed

L'Allée des Dunes 4 (vr, 08 dec 2023)
Wij bieden de volgende types aan: 4-pers. appartement (FR-5374), 6-pers. appartement (FR-5380) en een 6 pers. vakantiehuis (FR-5382). EUR 815.00 Meer informatie
>> meer lezen

L'Allée des Dunes 1 (Fri, 08 Dec 2023)
Wij bieden de volgende types aan: 4-pers. appartement (FR-5374), 6-pers. appartement (FR-5380) en een 6 pers. vakantiehuis (FR-5382). EUR 700.00 Meer informatie
>> meer lezen

L'Allée des Dunes 2 (Fri, 08 Dec 2023)
Wij bieden de volgende types aan: 4-pers. appartement (FR-5374), 6-pers. appartement (FR-5380) en een 6 pers. vakantiehuis (FR-5382). EUR 554.00 Meer informatie
>> meer lezen

Maison Lamothe (Fri, 08 Dec 2023)
Deze cottage ligt op het domein van Chateau Lamothe. Van binnen zijn alle ruimtes groot en goed onderhouden. Je vindt er 2 slaapkamers en een badkamer. Het is geen enkel probleem om in de slaapkamers bedden bij te zetten. Er is ruimte voor in totaal 4-6 volwassenen en/of kinderen en een baby. Het huis ligt 4 km van de Koninklijke vestingstad Tournon-d'Agenais. Deze vesting beschikt over een mooi erfgoed: een plein met cornières en oude waterputten, een belfort versierd met een zonneklok, het vroegere huis van de bisschoppen van Agen en de stadswallen. In de omgeving vind je diverse grotten, zoals die van Pech-Merle en Gouffre de Padirac. De hoofdstad van het gebied is Cahors (50 km), bekend om de oudste gotische vestigingsbrug van Europa. In het bekende wijngebied van Cahors vind je vele wijnkastelen. Je hebt rondom het huis je eigen privacy, maar je bent ook van harte welkom om te wandelen in de rozen- en moestuin van het chateau. Bij je aankomst zijn de bedden opgemaakt. EUR 800.00 Meer informatie
>> meer lezen

Villas de la Prade 1 (Fri, 08 Dec 2023)
Bij een verblijf in deze fantastische, vrijstaande villa zal het u aan niets ontbreken. Overdag heerlijk dobberen in het privézwembad, een balletje slaan op de giolfbaan of een dagje strand en 's avonds een heerlijke maaltijd bereiden in de compleet ingerichte keuken. Waarna u vervolgens op het terras in de riante tuin heerlijk van het diner kunt genieten. Het ultieme gevoel van vakantie. EUR 944.00 Meer informatie
>> meer lezen

Maison de vacances Blanquefort sur Briolance 10 pe (Fri, 08 Dec 2023)
Rust, privacy en genieten zijn de kernwoorden voor dit moderne vakantiehuis bij Blanquefort-sur-Briolance (acht kilometer met de auto; vier hemelsbreed). Het huis ligt verscholen in het bos met een heerlijke, zonnige tuin rondom. De kinderen ravotten in de tuin, bouwen boomhutten of vermaken zich op het speeltoestel terwijl jij ontspant aan het privézwembad. Daarna speel je potje tafeltennis en 's avonds steek je de barbecue aan. Het gebied rond je vakantiehuis is heuvelachtig en zeer bosrijk zodat het uitermate geschikt is voor mooie wandelingen of fietstochtjes direct vanuit huis (vier fietsen aanwezig). Daarnaast is het hier culinair gezien ook goed toeven. Het gebied staat bekend om de walnoten, truffels en natuurlijk de foie gras. Ook voor cultuurliefhebbers is hier veel te beleven. Wat dacht je van het imposante kasteel Château de Bonaguil (14 km), of het mooie bastidestadje Monpazier (13 km)? Hier vind je een mooi arcadeplein. In Belvès (23 km) vind je onder de markthal ondergrondse kerkers die hoogstwaarschijnlijk dienst deden als holwoningen. Ook Monflanquin (33 km) is het bezoeken meer dan waard. Voor de kinderen is er een leuk waterpretpark bij Le Bugue (41 km). EUR 674.00 Meer informatie
>> meer lezen

Domaine de Gavaudun - Maisonnette du Lot (Fri, 08 Dec 2023)
Vrijstaand huisje van 32 m2 voor 2 à 4 personen met terras, gelegen in een heel aangename, rustige setting. Gesitueerd op 60km van Bergerac, 60km van Sarlat en ook 60km van Cahors, zult u van de centrale ligging, het prachtige gebied en een uitstekend verblijf kunnen genieten. EUR 400.00 Meer informatie
>> meer lezen

Château de Salles (Fri, 08 Dec 2023)
Op het kasteelpark van 54 ha. Staan zo'n 100 luxe vakantiehuizen. De huizen en villa's beschikken over een ruime tuin, die naast uw rust ook uw privacy waarborgt, zelfs in het hoogseizoen. In de tuin vindt u tevens een buitenhaard om 's avonds lekker te kunnen barbecueën of van een knapperend haardvuurtje te genieten. De prachtige, oude bomen rondom de tuin zorgen niet alleen voor een natuurlijk uitzicht, maar zorgen er ook voor dat er altijd een schaduwplekje is. De inrichting van de villa is gezellig en comfortabel. Het huis beschikt over wifi. EUR 583.00 Meer informatie
>> meer lezen

La Maison Seberika (Fri, 08 Dec 2023)
Je verblijft in een charmant huis in het hart van de stad Dax. Gedeeld met de gastvrouw, profiteer je van een grote vleugel die volledig onafhankelijk is van de rest van het huis. Met 2 slaapkamers is het een ideale verblijfplek voor een gezin. De stad Dax staat bekend om zijn 17 thermale centra en de grote markt op zaterdagochtend (lokale markt ook op zondag). De woning is gelegen in een zeer rustige omgeving en dicht bij alle voorzieningen. Op de begane grond vind je een lounge en een eethoek. Je kunt dineren met uitzicht op de tuin en er is een volledig gerenoveerde keuken. Er zijn 2 parkeerplaatsen voor je gereserveerd en de tuin van 400 m2 is de ideale plek om te genieten van de zon, de barbecue en de plancha. Het treinstation van Dax ligt op 1,6 km afstand. Opmerking: huisdieren zijn niet toegestaan EUR 299.00 Meer informatie
>> meer lezen

Villa Hélianthe (Fri, 08 Dec 2023)
Deze elegante villa ligt op slechts 100 m van het centrale strand van Lacanau-Océan en al zijn voorzieningen. Het is ideaal voor meerdere gezinnen of een groep vrienden. Lacanau-Océan is een van de populairste plekken in Europa om te surfen. Bij de villa is hieraan gedacht met een rek voor je surfboard en een buitendouche om het zand af te spoelen. Verder kun je mooie wandelingen en fietstochten maken in de omgeving. Op de begane grond van de villa is een grote woonkamer met 2 erkers. Verder vind je hier een speelruimte, 2 slaapkamers met een hemelbed en de kinderslaapkamer met een stapelbed. Boven zijn 2 badkamers, waaronder een balneotherapie-achtige douche met massage, sauna en hamam. Ontspan in de privéspa met 8 verschillende massages en sluit de dag af met een gezellige barbecue. 2 tot 3 auto's kun je veilig binnen parkeren. EUR 2042.00 Meer informatie
>> meer lezen

Andante 4P (Fri, 08 Dec 2023)
Landelijk gelegen, karakteristieke boerderij op groot domein met zwembad (10 x 5 m). Het huis is knus en gezellig, met een sfeervol terras onder de wijnranken. De inrichting is eenvoudig, maar alles is heel proper en goed onderhouden. Het zwembad heeft zicht op de glooiende velden. De tuin bestaat voornamelijk uit een groot gazon met bomen. Deze boerderij ligt op 30 minuten ten zuiden van Bergerac, op een domein van 1,3 hectare op slechts 1 km van het dorpje Saint-Vivien, dat deel uitmaakt van de commune Saint-Eutrope-de-Born. Op slechts 10 km liggen de grotere steden zoals Montflanquin en Villeréal met gezellige restaurants, cafés en winkels. In een van de nabij gelegen middeleeuwse stadjes, zoals Cancon, Monpazier, Monflanquin, Villeréal of Issigeac is elke dag wel een markt met regionale producten, of brocante en antiekmarkt. De Aquitaine, met het bekende departement de Dordogne, is van oudsher een vakantiebestemming met veel natuurschoon, een aangenaam klimaat en goede keuken. Een bezoek aan Bergerac, Bordeaux, Sarlat is zeker de moeite waard. EUR 500.00 Meer informatie
>> meer lezen

Villas Clairière aux Chevreuils 1 (Fri, 08 Dec 2023)
Deze prachtige villa is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt u tijdens het verblijf onder andere over een bubbelbad en een complete keuken. Het zal u aan niets ontbreken. De ultieme vorm van luxe is natuurlijk een eigen zwembad en de riante tuin met comfortabel tuinmeubilair. EUR 1261.00 Meer informatie
>> meer lezen

La Croix Blanche (Fri, 08 Dec 2023)
Deze riante, vrijstaande en natuurlijk gelegen vakantiewoning ligt perfect voor de sportieve wandelaar, de fervent fietser en actieve watersporter. De woning ligt op een groot omheind domein (1ha), dat voor een groot deel bestaat uit graslandschap met daarop fruitbomen. Aan de woning ligt een gezellig terras met uitzicht over het glooiende landschap in de omgeving. Om heerlijk af te kunnen koelen op een warme dag heeft u de beschikking over een beveiligd privé zwembad (10 x 5 m). Verder is de tuin uitgerust met een buitendouche, voldoende terrasmeubilair en een pingpongtafel. De ligging in een heuvelachtige vallei geeft u een schitterend panoramisch uitzicht over de wijde omgeving met het prachtige landschap en de verschillende karakteristieke dorpjes. De grotere steden Agen (met een groot waterpark) en Villeneuve-Sur-Lot liggen op ongeveer 15 km van La Croix-Blanche. Tevens zijn er in de omgeving bekende wijnstreken zoals Bergerac, Cahors, Buzet en Bordeaux. In de buurt liggen de plaatsjes Pujols (14 km), Montflanquin (35 km) en Penne d'Agenais (24 km), die alle geclassificeerd zijn als één van de mooiste dorpjes van Frankrijk. Deze zijn zeker een bezoekje waard. Gedurende de zomermaanden zijn er overal festivals en eetmarkten. U zult genieten van deze heerlijke streek! EUR 1847.00 Meer informatie
>> meer lezen

holiday home Le Porge (Fri, 08 Dec 2023)
Oorspronkelijk ontworpen vakantievilla met privézwembad (16 m²) in het atrium: Bungalow op de begane grond met 4 slaapkamers en 3 badkamers met uitstekend comfort en veel ruimte voor een grote familie of een groep vrienden. De chique kook- en eethoek in de keuken en het comfortabel ontworpen terras vormen het middelpunt van sociale bijeenkomsten. De ligging van het huis is ideaal voor uitstapjes naar de bekende badplaatsen Lacanau of Arcachon.Op ongeveer acht kilometer van het lange, mooie zandstrand van de Atlantische Oceaan ligt de kleine gemeente Le Porge tussen ongerepte bossen in een natuurgebied. De bekende badplaats Lacanau ligt op ongeveer 18 kilometer afstand. U rijdt in ongeveer een uur naar het centrum van Bordeaux. EUR 1663.00 Meer informatie
>> meer lezen

Semi-detached house Talais (Fri, 08 Dec 2023)
Pal naast een oude kelder, het kleine maar mooie vakantiehuis u met zijn bijzondere charme. Het pand, typisch voor de regio, maakt indruk met zijn rustige locatie in het hart van een mooi aangelegde park. De historische ambiance van de regio en deels ademt het karakter van een Frans landhuis. Dankzij de moderne voorzieningen, zult u echter geen gebrek aan comfort. Uw vakantiewoning is niet zichtbaar vanaf de zijstraat en is volledig onafhankelijk van het huis van de eigenaar. Tegelijkertijd heeft u een ideaal startpunt gevonden voor uw ontdekkingstochten. Het kleine dorpje Talais ligt slechts zes kilometer ten oosten van de beroemde badplaats Soulac-sur-Mer op het schiereiland Médoc tussen de monding van de Gironde en de Atlantische Oceaan. Het is een goede 90 kilometer naar Bordeaux U kunt hogere golven zien in de Atlantische Oceaan, bijvoorbeeld tijdens een wandeling in Soulac Ons advies:.. Neem de veerboot van Pointe de Grave aan de andere kant om naar Royan De overtocht duurt ongeveer 20 minuten. Als u uw auto niet mee wilt nemen, zijn enkele toeristische bezienswaardigheden, zoals de kerk Notre-Dame de Royan, op loopafstand van de haven. EUR 493.00 Meer informatie
>> meer lezen

holiday home Grayan-et-l'Hôpital (Fri, 08 Dec 2023)
Watersport of fietstochten? Wijnproeven of een boswandeling? Er is een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten en de juiste accommodatie wacht op u: in de buurt van de noordpunt van het schiereiland Médoc kunt u genieten van het zoete leven in dit ruime vakantiehuis. Omringd door bijna eindeloze dennenbossen, kunt u zich hier naar wens terugtrekken, het mooie terras is omgeven door een natuurterrein van 1.500 vierkante meter. Bereid een heerlijke maaltijd in de grote keuken, de comfortabele apparatuur maakt uw werk gemakkelijker. Als u van "savoir-vivre" houdt, laat u dan verwennen met culinaire lekkernijen uit de regio in het nabijgelegen restaurant (1 kilometer). Ook de prachtige zandstranden van de CÔte d'Argent, de Zilverkust, zijn in enkele minuten te bereiken. Grayan-et-l'Hôpital is een rustige plek in het noordelijke deel van het wijnbouwgebied Médoc met zijn prachtige kastelen. De dichtstbijzijnde badplaatsen aan de Atlantische Oceaan zijn Montalivet-les-Bains (11 km) en Soulac-sur-Mer (12 kilometer). De gemeente Grayan et l'Hôpital biedt u zeven kilometer strand en 19 kilometer fietspaden. Sportactiviteiten zijn hier nauwelijks mogelijk. Er is een surfschool en de mogelijkheid om motorcross te rijden. Ook vindt u hier het vakantiedorp Euronat met een naaktstrand en een centrum voor thalassotherapie. In de zomer is er een dagelijkse markt in Grayan et l'Hôpital, evenals avondevenementen in de vorm van concerten, circus en openluchtbioscoop. EUR 887.00 Meer informatie
>> meer lezen

Résidence Bleu Océan 3 (Fri, 08 Dec 2023)
Er zijn appartementen voor 6 personen met een tuin (FR-4959) of met een terras (FR-4960) en voor 7 personen met een tuin (FR-4961). EUR 616.00 Meer informatie
>> meer lezen

MAISON GURE AMETSA (Fri, 08 Dec 2023)
Op de eenzame locatie van Arcangues biedt dit vakantiehuis met 2 slaapkamers comfortabel onderdak aan maximaal 6 personen. Het huis is ideaal voor vrienden of families die samen reizen en beschikt over een balkon om uit te kijken over het schilderachtige uitzicht terwijl je 's ochtends je favoriete kopje koffie drinkt. Deze accommodatie ligt op 15 minuten van Biarritz en is ideaal om Baskenland te verkennen. Je bevindt je hier op het kruispunt van alle belangrijke bezienswaardigheden in de omgeving. Plan een dagtocht naar de zeestranden van Biarritz op 11 km afstand voor wat plezier in het blauwe water en zand met je vrienden. Geniet van een partijtje golf op de golfbaan op slechts 2 km afstand. Sluit de dag af met heerlijke delicatessen en drankjes van de plaatselijke restaurants op een paar minuten lopen. Voor de zoetekauwen nodigt de bakkerij op 1 km je uit om te genieten van verrukkelijke desserts. De hoogste top van Baskenland, La Rhune, ligt op 33 km afstand. Pittoreske stadjes die je niet mag missen: Saint-Pée-sur-Nivelle (10 km), Espelette en zijn beroemde Spaanse peper (17 km), de kustplaatsen Saint-Jean-de-Luz (19 km) en Hendaye (33 km) en natuurlijk Bayonne (16,7 km). Dit huis verwelkomt je met een grote woonkamer uitgerust met een slaapbank voor twee personen, tv en eettafel voor 8 personen. Er zijn een kinderbedje en kinderstoel beschikbaar voor het comfort van de kinderen. In de goed uitgeruste keuken kun je experimenteren met je culinaire vaardigheden. De luchthaven van Biarritz ligt op 8 km afstand. EUR 461.00 Meer informatie
>> meer lezen

Résidence Domaine Iratzia 3 (Fri, 08 Dec 2023)
Residence Iratzia heeft comfortabele accommodaties voor 4 personen (FR-5666), 6 personen (FR-5678) en een ruime 6-persoons accommodatie (FR-5679). De accommodaties liggen op een privé park omringd door dennenbomen. EUR 513.00 Meer informatie
>> meer lezen

Domaine de Gavaudun - Gite La Chatière (Fri, 08 Dec 2023)
Authentieke vakantiewoning van 110m2 voor 10 personen met overdekt terras, rustiek gebouwd en zeer comfortabel, gelegen in een heel aangename, rustige setting. Gesitueerd op 60km van Bergerac, 60km van Sarlat en ook 60km van Cahors, zult u van de centrale ligging, het prachtige gebied en een uitstekend verblijf kunnen genieten. EUR 772.00 Meer informatie
>> meer lezen

Maison avec piscine près du château de Bonaguil (Fri, 08 Dec 2023)
Mooi huis met alle comfort in Saint-Front-sur-Lémance nabij het kasteel van Bonaguil met een privé zwembad tijdens uw verblijf. De accommodatie is omgeven door een tuin en een terrein van 5000m². Voor natuurliefhebbers: herten en konijnen laten vaak hun neus zien voor uw ramen! Tuinmeubelen, BBQ, ligstoelen en parasol staan tot uw beschikking. Er is ook een buitendouche. Het interieur van het huis is ruim met een volledig uitgeruste keuken die uitkomt op een woonkamer. Er zijn twee slaapkamers met tweepersoonsbedden en een met een stapelbed en toilet op de begane grond. Verder op de begane grond een badkamer met douche en bad en wastafel en een apart toilet. Boven heeft u nog een slaapkamer met 1 tweepersoons- en 1 eenpersoonsbed. Er is ook een mezzanine waar het laatste tweepersoonsbed staat. In de buurt met de auto: het middeleeuwse kasteel van Bonaguil (6km), de mooie markt van Monsempron-Libos (17km), die van Prayssac (22km), restaurants in Saint Martin le Redon (8,8km) en Bonaguil. Verder weg mag u de dorpen Montcabrier (10km), Puy L'Evêque (17km), Monflanquin (28,6km), de wijngaarden van de Lot-vallei (17km) en de grotten van Pech Merle (77km) niet missen. EUR 847.00 Meer informatie
>> meer lezen

Residence Open Sud 2 (Fri, 08 Dec 2023)
De appartementen zijn comfortabel en goed ingericht voor een heerlijke vakantie: een woonkamer met slaapbank en eethoek, satelliettelevisie (tegen betaling), balkon met tuinmeubilair. De keukenhoek is voorzien van een vaatwasser, ijskast, oven en magnetron. Er is keuze uit de volgende types: Een appartment voor 6 personen (FR-5393) en (FR-5394) En een appartment voor 8 personen (FR-5396) EUR 340.00 Meer informatie
>> meer lezen

Andante 8P (Fri, 08 Dec 2023)
Deze prachtige villa in Saint-Eutrope-de-Born heeft 3 slaapkamers waar je met 8 personen in kunt verblijven. Het is een fijne woning als je met je gezin of familie op vakantie wilt gaan. De woning is voorzien van een terras en heeft een zwembad dat is geopend van mei tot midden september, als de watertemperatuur boven de 17 graden is. In de omgeving kun je veel activiteiten ondernemen. Zo is er de mogelijkheid om op 7 km naar een tennisbaan te gaan of op 10 km van de woning het centrum te bezoeken. Verder kun je op 10 km paardrijden en op 15 km verschillende watersporten beoefenen. Voor liefhebbers van golf is er op 12 km een golfbaan. Als je fietsen wilt huren, kan dat op 10 km. In de woning is er ook veel te beleven. Zo heb je je eigen terras en er is een gezamenlijk zwembad aanwezig. Er is WiFi in de woning waar je gratis gebruik van kunt maken. Voor de kinderen zijn er verschillende speeltoestellen aanwezig. Mocht je met de auto komen, dan is er een parkeerplek. Het dichtstbijzijnde vliegveld en treinstation zijn op 31 km afstand. EUR 759.00 Meer informatie
>> meer lezen

Résidence Le Petit Pont 4 (Fri, 08 Dec 2023)
Dit appartement ligt in de driesterrenresidentie Le Petit Pont. Het ligt op 1,5 km. van het centrum van het veelzijdige dorpje Hourtin en direct aan het zoetwatermeer Hourtin-Carcans. Dit duplex appartement is netjes en comfortabel ingericht. Op de eerste verdieping beschikt het appartement over een woonkamer met 2-pers. slaapbank en een TV en een kitchenette die compleet is uitgerust met onder andere een afwasmachine. Ook vindt u hier de badkamer met douche en toilet. Op de tweede verdieping heeft het appartement een slaapkamer met 2-pers bed en een slaapkamer met twee 1-pers. bedden. Buiten vindt u een fijn balkon met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto nabij het appartement. In Résidence Le Petit Port kunt u diverse comfortabele studio's en appartementen boeken voor twee tot zes personen. EUR 492.00 Meer informatie
>> meer lezen

Massugas (Fri, 08 Dec 2023)
U heeft hier een oase van rust gevonden. Niet alleen dat, maar ook een goede uitvalsbasis om het zuiden van de Dordogne heerlijk te leren kennen. Het gerestaureerde landhuis is modern en gezellig ingericht en beschikt over 11 hectare grond met bossen en wijngaarden. Geniet van het uitzicht op uw privémeer waar gevist kan worden. Snoek, baars, karper, voorn en riviergrondel bijten hier. U dient uw eigen visuitrusting en boot mee te nemen. U bevindt zich 60 km ten oosten van Bordeaux. Deze stad moet u zeker bezoeken, ze is prachtig en indrukwekkend gelegen aan de Garonne. De oever zit vol met uitnodigende cafés en restaurants. EUR 871.00 Meer informatie
>> meer lezen

Te huur vakantiewoning voor 6 personen met zwembad in Frankrijk, Pourchères, wifi en honden toegestaan


Reactie schrijven

Commentaren: 0