Te huur vakantiewoning voor 6 personen met zwembad in Frankrijk, Pourchères, wifi en honden toegestaan

Te huur vakantiewoning voor 6 personen met zwembad in Frankrijk, Pourchères, wifi en honden toegestaan

Op zoek naar een vakantiewoning voor 6 personen met zwembad in Frankrijk, Pourchères, met Wifi en waar honden zijn toegestaan, dan hebben wij wel een hele mooie stek voor u gevonden!

 

Mooie, vrijstaande villa van 380 m2 met privé (verwarmd) zwembad, geweldig uitzicht en volop privacy. Deze prachtige natuurstenen villa is een representatief exemplaar voor de bouwstijl in de Ardèche. Het bestaat uit een oud gedeelte daterend uit 1873 met lage doorgangen en onlangs is daar in dezelfde stijl een nieuw gedeelte aangebouwd. Je beschikt over meerdere terrassen rondom met tuinmeubilair, een groene tuin met niveauverschillen en onderaan het terrein ligt het riante privé-zwembad met buitendouche, ligbedden en grindterras rondom. Het nieuwe gedeelte is uitermate comfortabel en voldoet helemaal aan de verwachtingen van deze tijd. Het oude gedeelte is sfeervol, authentiek en vol charme.Te huur vakantiewoning voor 6 personen met zwembad in Frankrijk, Pourchères, wifi en honden toegestaan

Rust

 

De villa ligt heerlijk rustig in de bergen op een hoogte van 750 m, slechts 11 km van het stadje Privas en vormt een ideale uitvalsbasis voor onvergetelijke ontdekkingstochten. De Ardèche is verbazingwekkend mooi. Ten noorden van Privas ligt een dichtbebost, groen berglandschap met in de directe omgeving van Pourchères overal kronkelende bergweggetjes, het ene nog mooier dan het andere.

 

Dit vakantiehuis is geschikt voor 6 volwassenen en 2 kinderen.


Te huur vakantiewoning voor 6 personen met zwembad in Frankrijk, Pourchères, wifi en honden toegestaan

Slaapkamers

 

 


Indeling

 

Parterre

 

 • slaapkamer met badkamer
 • 2-pers. bed (180 x 220 cm)
 • bubbelbad
 • douche
 • wastafel
 • verwarming (vloerverwarming)
 • terras
 • kinderslaapkamer (bereikbaar via doorloop(slaap)kamer)
 • 2 X 1-pers. bed
 • wasruimte
 • wasdroger
 • wasmachine

 

 

Op de 1e etage

 

 • woonkamer
 • open haard
 • radio
 • CD-speler
 • verwarming (vloerverwarming)
 • open keuken
 • kachel (hout)
 • fornuis
 • koffiezetapparaat
 • oven
 • magnetron
 • afwasmachine
 • koel-/vriescombinatie
 • slaapkamer (buitenom bereikbaar)
 • 2-pers. bed (180 x 200 cm)
 • slaapkamer (bereikbaar via doorloop(slaap)kamer) (buitenom bereikbaar)
 • 2-pers. bed
 • badkamer
 • douche
 • wastafel
 • toilet
 • badkamer
 • douche
 • wastafel
 • toilet
 • verwarming
 • toilet
 • toilet
 • verwarming (vloerverwarming)
 • bibliotheek
 • open haard
 • terras

 

 

Algemeen

 

 • tuin (omheind)
 • tuinmeubilair
 • BBQ
 • parasol
 • zwembad (privé) (verwarmd) (omheind) (10 x 5 m.)
 • kinderbed
 • kinderstoel

Tips Eigenaar

 

Ultieme rust en stilte met heel veel privacy in een schitterende omgeving. Dit vakantiehuis is zeer sfeervol ingericht en de uitbreiding in 2010 vormt een prachtige harmonie met het gedeelte uit 1873. De complete inrichting, de fraaie tuinen, terrassen en het grote zwembad met ligstoelen, maken dat je je heerlijk kunt ontspannen en tot rust kan komen. Gelegen op 700 m hoogte, midden in de natuur. Veel rust en privacy met een prachtig weids en ver uitzicht. Leuke ochtendmarkten in Privas en Aubenas in de directe omgeving, waar je alle boodschappen kan kopen die je nodig hebt. Eigen toegangsweg met ruime parkeergelegenheid. Wandelen, fietsen of hardlopen vanaf het huis en een heerlijk zwembad, rondom voorzien van een hekwerk. Een verrukkelijke vakantieplek om tot rust te komen.


RSS productfeed

Les Bousquets (ma, 20 mrt 2023)
Appartement - 1e verdieping van 22 m². Slaapkamer: 2x Stapelbed, Eetkeuken: 2x Opklapbed(den) of matras(sen), Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche EUR 489.00 Meer informatie
>> meer lezen

Le Domaine d'Enserune 2 (Mon, 20 Mar 2023)
Le Domaine d'Enserune biedt ruime en volledig ingerichte geschakelde vakantiewoningen van 4 tot 6 personen. Het 4-pers. type (FR-26373) beschikt over een vide en er zijn twee soorten 6-pers. huizen. De 6-pers. met één familieslaapkamer (FR-3444-07) en de 6-pers. met twee slaapkamers (FR-3444-08). Alle vakantiehuizen beschikken over een terras met tuinmeubilair. Er is gratis WiFi beschikbaar bij de receptie EUR 303.00 Meer informatie
>> meer lezen

Uzès (Mon, 20 Mar 2023)
Aangenaam vakantieappartement gelegen op de eerste etage. Pittoreske ligging op een steenworp afstand van de oude dorpskern van Uzes af gelegen. Dagtochten naar Avignon en Nimes. EUR 299.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bordezac (Mon, 20 Mar 2023)
Mooi houten huis met een prachtig uitzicht op de bergen in de Cevennen. Met zwembad en ligstoelen, een luxe douche met stoomfunctie en hoogwaardige matrassen. Ga na de schitterende plaatsjes in de Cèze vellei voor een duikje in het heldere water van de rivier. Niet te missen in de regio: Anduze en zijn bamboe park (op 50 km), St-Jean-du-Gard, de Aven d'Orgnac grot, de kloven van de Ardèche en de Pont d'Arc. Bessèges, met zijn restaurants en een supermarkt is op 8 km. Toegang tot het huis via een trap. EUR 686.00 Meer informatie
>> meer lezen

Villeseque des Corbier (Mon, 20 Mar 2023)
Vakantiehuis van 91 m². Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Woonkamer Keuken Theekeuken Badkamer: Toilet: warm en koud water, Ligbad Terras of vergelijkbaar: Terras en balkon EUR 580.00 Meer informatie
>> meer lezen

St Laurent des Arbres (Mon, 20 Mar 2023)
Vakantiehuis van 130 m². Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Keuken Toilet: WC, zonder wastafel Badkamer: Warm en koud water, Douche Badkamer: Warm en koud water, Ligbad Terras of vergelijkbaar: Overdekt terras EUR 2689.00 Meer informatie
>> meer lezen

Saint Chinian (Mon, 20 Mar 2023)
Appartement - 1e verdieping van 70 m². Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Opklapbed(den) of matras(sen), Woonkamer: 2x Opklapbed(den) of matras(sen), Eetkeuken Toilet: WC, zonder wastafel Badkamer: Warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open terras EUR 940.00 Meer informatie
>> meer lezen

Caissargues (Mon, 20 Mar 2023)
Rijtjeshuis van 120 m². Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Eetkamer Keuken Toilet: WC, zonder wastafel Badkamer: Warm en koud water, Douche Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open terras EUR 525.00 Meer informatie
>> meer lezen

St. André d´Olérargues (Mon, 20 Mar 2023)
Rijtjeshuis van 66 m². Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Woonkamer: 1x 1-persoonsbed(den), 2x Opklapbed(den) of matras(sen), Woonkamer met open keuken Toilet: WC, zonder wastafel Badkamer: Warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open terras EUR 939.00 Meer informatie
>> meer lezen

Maison de vacances - FOURNES (Mon, 20 Mar 2023)
Dit vakantiehuis heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 9 personen, ideaal voor meerdere gezinnen. Het ligt op een rustige locatie in Fournès. Op 200 m van het huis kun je de dagelijkse boodschappen, verse croissants en stokbrood halen. De wereldberoemde Pont du Gard ligt op 4 km afstand. Maak een uitstapje naar de historische steden Orange, Arles, Nîmes of Avignon. Of bezoek het pittoreske Uzès of Tarascon met het kasteel aan de rivier de Rhône. Dit 18e-eeuwse vakantiehuis is een van de weinige huizen waarvan het originele trappenhuis bewaard is gebleven. Het huis is voorzien van een privézwembad en staat op een 800 m² groot terrein dat omheind is door een hoge muur. In de keuken staat een vaatwasser en de slaapkamers zijn voorzien van een ventilator. Bij het huis is een knus terras en de kinderen kunnen lekker buitenspelen op het grasveldje. Er is WiFi in het huis en er is maximaal 1 huisdier toegestaan. EUR 2215.00 Meer informatie
>> meer lezen

Résidence du Golfe 1 (Mon, 20 Mar 2023)
Het autovrije domein bestaat uit enkele hoofdgebouwen met een verdieping. Ze zijn allemaal modern en goed ingericht en beschikken altijd over een terras of balkon met meubilair. Er is keuze uit de volgende appartementen: - Studio voor twee personen (FR-33680), - Tweekamerappartement voor 4 personen (FR-33681; FR-33682 aan zwembadzijde), - Tweekamerappartement met slaapcabine voor 6 personen (FR-33683), - Driekamerappartement voor 6 personen (FR-33653; FR-33678 aan zwembadzijde), - Driekamerappartement met slaapcabine voor 8 personen (FR-33679). EUR 590.00 Meer informatie
>> meer lezen

Chênes Verts 7 (Mon, 20 Mar 2023)
Tussen de Cevennen en de Middellandse zee, in een besloten domein op een heuvel vindt u deze comfortabele villa met prachtig weids uitzicht en een eigen zwembad. Uw boodschappen doet u in Viols-le-Fort en markt in Ganges is een waar feest. In de nabije omgeving vindt u grotten en de gorges van de Hérault die niet onder doen voor die van de Ardèche; in tegendeel. De beroemde berg Pic Saint Loup die zich lijkt te buigen over het landschap is eveneens een bezoek meer dan waard. Fietsen, wandelen en watersporten in deze omgeving is feest. Een dagje strand behoort ook tot de mogelijkheden, binnen een uur ligt u op de witte stranden van de Middellandse zee. Rondom de villa is het zeer aangenaam vertoeven. Aan de villa zit een overdekt terras en wanneer u doorloopt komt u bij het 'terras panoramique' met een spectaculair mooi uitzicht op de omgeving. Vanaf dit terras geniet u toegang tot het mooie zwembad met zonneterras en douche. Binnen is er een royale salon met schuifpui naar het terras en toegang tot de compleet uitgeruste keuken. De drie slaapkamers zijn voorzien van comfortabele bedden en zij delen de ruime badkamer. De slaapkamers zijn uitgerust met horren. EUR 1051.00 Meer informatie
>> meer lezen

Gallargues-Le-Montueux (Mon, 20 Mar 2023)
Twee-onder-één-kap van 38 m². Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Eetkeuken: 1x Opklapbed(den) of matras(sen), Vide: 2x Stapelbed, Badkamer: Toilet: warm en koud water, Ligbad Terras of vergelijkbaar: Open terras EUR 640.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sorede (Mon, 20 Mar 2023)
Vakantiehuis van 86 m². Slaapkamer: 2x Opklapbed(den) of matras(sen), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Woonkamer Keuken Toilet: WC, zonder wastafel Badkamer: Douche Badkamer: Douche Activiteitenruimte Terras of vergelijkbaar: Open terras EUR 759.00 Meer informatie
>> meer lezen

ROUJAN (Mon, 20 Mar 2023)
Vakantiehuis van 100 m². Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Woonkamer Keuken Toilet: Toilet:koud water Badkamer: Warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras EUR 629.00 Meer informatie
>> meer lezen

St-André-d´Olérargues (Mon, 20 Mar 2023)
Eenvoudig vakantiehuis in een natuurlijke omgeving in de buurt van het mooie dorpje La Roque-sur-Cèze. Of bezoek de interessante plaatsen in de regio Uzès (22 km), Orange (40 km) en Avignon (48 km). EUR 246.00 Meer informatie
>> meer lezen

Olonzac (Mon, 20 Mar 2023)
Vakantiehuis van 55 m². Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Eetkeuken Toilet: WC, zonder wastafel Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Badkamer: Warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras EUR 559.00 Meer informatie
>> meer lezen

Argelès-sur-Mer (Mon, 20 Mar 2023)
Appartement - 1e verdieping van 33 m². Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), 2x Stapelbed, Eetkamer: 2x Opklapbed(den) of matras(sen), Eetkeuken Toilet: WC, zonder wastafel Badkamer: Warm en koud water, Handdouche EUR 579.00 Meer informatie
>> meer lezen

Trèves (Mon, 20 Mar 2023)
Chalet van 30 m². Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Theekeuken Toilet: WC, zonder wastafel Badkamer: Warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Overdekt terras EUR 340.00 Meer informatie
>> meer lezen

Mas des Coquelicots (Mon, 20 Mar 2023)
Mooi gerenoveerd, vrijstaand vakantiehuis met omheind privé-zwembad (6.5 x 3 m, diepte 1.50 m) tussen de Zuid-Franse dorpjes Aubais (2 km) en Aigues-Vives (2 km). Binnen een half uurtje bent u bij de gezellige badplaats La Grande Motte (27 km) en alle watersportactiviteiten aan de Middellandse Zee. Maar ook dichterbij huis zijn mogelijkheden voor watersport. Huur een kano bij de rivier 'Vidourle' (3 km) met zwemstrandje voor een mooi tochtje en rust uit bij de vele picknickplekjes aan de oevers. De natuur is hier prachtig, u bent hier aan de voet van het natuurgebied van de Camargue. Een tochtje door dit mooie natuurreservaat mag zeker niet ontbreken! Cultuurliefhebbers gaan naar Aigues-Mortes (26 km), Nimes (30 km) en Montpellier (32 km). In Aubais kunt u naar de bakker, kruidenier en bank. Talloze gezellige restaurantjes vindt u in het mooie stadje Sommières (10 km). EUR 938.00 Meer informatie
>> meer lezen

Club Saint Loup 1 (Mon, 20 Mar 2023)
Club Saint-Loup is een autovrij domein dat vele groepjes met geschakelde woningen telt. Het complex wordt omzoomd door prachtige dennen. De woningen zijn allemaal netjes ingericht en beschikken altijd over een terras met meubilair. Er is keuze uit de volgende types: - éénkamerappartement voor 2 personen (FR-37300-33); - tweekamerappartement voor 4 personen(FR-37300-34); - driekamerappartement voor 6 personen(FR-37300-35). EUR 301.00 Meer informatie
>> meer lezen

Roujan (Mon, 20 Mar 2023)
Villa met zwembad, grote woonkamer, lichte keuken en drie slaapkamers. U verblijft in Roujan, niet ver van Béziers. De tuin rondom het huis is een ware oase van rust en biedt een privé zwembad uit het zicht, een jeu de boules plek, een tafeltennistafel alsmede twee terrassen, waarvan er een voorzien van zomerkeuken en barbecue. Het huis is een ideaal uitgangspunt voor allerlei dagtochten in de regio. Ontdek het achterland en geniet van de stranden aan de Middellandse Zee op slechts 30 minuten, bijvoorbeeld in Marseillan, Le Grau-d'Agde of Vias. EUR 1050.00 Meer informatie
>> meer lezen

Mejannes le Clap (Mon, 20 Mar 2023)
Vakantiehuis van 36 m². Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Stapelbed, Eetkeuken Toilet: WC, zonder wastafel Badkamer: Warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open terras EUR 340.00 Meer informatie
>> meer lezen

Narbonne-Plage (Mon, 20 Mar 2023)
Vakantiehuis van 66 m². Slaapkamer: 4x Stapelbed, Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Woonkamer: 2x Opklapbed(den) of matras(sen), Keuken Toilet: WC, zonder wastafel Badkamer: Warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Overdekt terras EUR 860.00 Meer informatie
>> meer lezen

Villa des 4 vents B (Mon, 20 Mar 2023)
Deze luxe villa in Saint-Ambroix telt 6 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 12 personen. De rustgevende woning met een privézwembad en jeu de boules baan is ideaal voor groepen. De villa heeft een traditionele stenen bastide en is voorzien van alle moderne gemakken. Het verblijf beschikt over een gunstige ligging, vlak bij algemene voorzieningen, restaurants (1,2 km) en het stadscentrum (2 km). De aantrekkelijke regio biedt tal van activiteiten voor groepen. De kindvriendelijke accommodatie beschikt over voorzieningen zoals een tafeltennisbaan, een privézwembad, een terras en een tuin met barbecuefaciliteit. Het huis wordt verwarmd met een warmtepomp. Deze werkt volautomatisch en je wordt dan ook verzocht geen instellingen te wijzigen. In de koudere periodes kun je gebruik maken van een houtkachel. Naast het huis is voldoende parkeergelegenheid voor een paar auto's. De dichtstbijzijnde luchthaven ligt op ongeveer 57 km afstand. De snelweg ligt op 50 km. EUR 2000.00 Meer informatie
>> meer lezen

Te huur vakantiewoning voor 6 personen met zwembad in Frankrijk, Pourchères, wifi en honden toegestaan


Reactie schrijven

Commentaren: 0