Te huur vakantiewoning voor 6 personen met zwembad in Frankrijk, Pourchères, wifi en honden toegestaan

Te huur vakantiewoning voor 6 personen met zwembad in Frankrijk, Pourchères, wifi en honden toegestaan

Op zoek naar een vakantiewoning voor 6 personen met zwembad in Frankrijk, Pourchères, met Wifi en waar honden zijn toegestaan, dan hebben wij wel een hele mooie stek voor u gevonden!

 

Mooie, vrijstaande villa van 380 m2 met privé (verwarmd) zwembad, geweldig uitzicht en volop privacy. Deze prachtige natuurstenen villa is een representatief exemplaar voor de bouwstijl in de Ardèche. Het bestaat uit een oud gedeelte daterend uit 1873 met lage doorgangen en onlangs is daar in dezelfde stijl een nieuw gedeelte aangebouwd. Je beschikt over meerdere terrassen rondom met tuinmeubilair, een groene tuin met niveauverschillen en onderaan het terrein ligt het riante privé-zwembad met buitendouche, ligbedden en grindterras rondom. Het nieuwe gedeelte is uitermate comfortabel en voldoet helemaal aan de verwachtingen van deze tijd. Het oude gedeelte is sfeervol, authentiek en vol charme.Te huur vakantiewoning voor 6 personen met zwembad in Frankrijk, Pourchères, wifi en honden toegestaan

Rust

 

De villa ligt heerlijk rustig in de bergen op een hoogte van 750 m, slechts 11 km van het stadje Privas en vormt een ideale uitvalsbasis voor onvergetelijke ontdekkingstochten. De Ardèche is verbazingwekkend mooi. Ten noorden van Privas ligt een dichtbebost, groen berglandschap met in de directe omgeving van Pourchères overal kronkelende bergweggetjes, het ene nog mooier dan het andere.

 

Dit vakantiehuis is geschikt voor 6 volwassenen en 2 kinderen.


Te huur vakantiewoning voor 6 personen met zwembad in Frankrijk, Pourchères, wifi en honden toegestaan

Slaapkamers

 

 


Indeling

 

Parterre

 

 • slaapkamer met badkamer
 • 2-pers. bed (180 x 220 cm)
 • bubbelbad
 • douche
 • wastafel
 • verwarming (vloerverwarming)
 • terras
 • kinderslaapkamer (bereikbaar via doorloop(slaap)kamer)
 • 2 X 1-pers. bed
 • wasruimte
 • wasdroger
 • wasmachine

 

 

Op de 1e etage

 

 • woonkamer
 • open haard
 • radio
 • CD-speler
 • verwarming (vloerverwarming)
 • open keuken
 • kachel (hout)
 • fornuis
 • koffiezetapparaat
 • oven
 • magnetron
 • afwasmachine
 • koel-/vriescombinatie
 • slaapkamer (buitenom bereikbaar)
 • 2-pers. bed (180 x 200 cm)
 • slaapkamer (bereikbaar via doorloop(slaap)kamer) (buitenom bereikbaar)
 • 2-pers. bed
 • badkamer
 • douche
 • wastafel
 • toilet
 • badkamer
 • douche
 • wastafel
 • toilet
 • verwarming
 • toilet
 • toilet
 • verwarming (vloerverwarming)
 • bibliotheek
 • open haard
 • terras

 

 

Algemeen

 

 • tuin (omheind)
 • tuinmeubilair
 • BBQ
 • parasol
 • zwembad (privé) (verwarmd) (omheind) (10 x 5 m.)
 • kinderbed
 • kinderstoel

Tips Eigenaar

 

Ultieme rust en stilte met heel veel privacy in een schitterende omgeving. Dit vakantiehuis is zeer sfeervol ingericht en de uitbreiding in 2010 vormt een prachtige harmonie met het gedeelte uit 1873. De complete inrichting, de fraaie tuinen, terrassen en het grote zwembad met ligstoelen, maken dat je je heerlijk kunt ontspannen en tot rust kan komen. Gelegen op 700 m hoogte, midden in de natuur. Veel rust en privacy met een prachtig weids en ver uitzicht. Leuke ochtendmarkten in Privas en Aubenas in de directe omgeving, waar je alle boodschappen kan kopen die je nodig hebt. Eigen toegangsweg met ruime parkeergelegenheid. Wandelen, fietsen of hardlopen vanaf het huis en een heerlijk zwembad, rondom voorzien van een hekwerk. Een verrukkelijke vakantieplek om tot rust te komen.


RSS productfeed

Belle Vue (za, 10 jun 2023)
Midden in Port Grimaud vind je dit heerlijke vakantiehuis aan zee, met uitzicht op Saint-Tropez. Het huis biedt alle faciliteiten voor een onvergetelijk verblijf met familie en vrienden. Port Grimaud wordt ook wel het tweede Venetië genoemd; het stadje is namelijk verbonden via kanalen en bruggetjes. In de haven vind je verschillende restaurants, winkels en interessante bezienswaardigheden zoals de kerk. Je kunt er ook boten huren, bijvoorbeeld direct bij de eigenaar van het huis. De regio biedt beroemde wijnroutes, verschillende golfbanen en je bent zo in Saint-Tropez. Via het pontje kun je direct oversteken. Het huis is voorzien van een goed uitgeruste keuken waarin je je favoriete gerechten kunt bereiden. De airconditioning zorgt voor verkoeling op warme zomerdagen en er is parkeergelegenheid aanwezig voor een auto. Een perfecte locatie voor een fantastisch verblijf aan de Franse Rivièra! EUR 1343.00 Meer informatie
>> meer lezen

Petit Maure (Sat, 10 Jun 2023)
Dit zonnige vakantiehuis nabij de wereldberoemde Côte d'Azur is voorzien van een heerlijk privézwembad en een grote tuin. Met haar fijne ligging en geweldige faciliteiten is het bijzonder geschikt voor zonvakanties met familie of vrienden. Het strand aan zee bevindt zich op zo'n 35 km rijden van de woning. Op de weg ernaartoe passeer je leuke plaatsjes zoals Collobrières (met de indrukwekkende Ruines de l'Eglise Saint-Pons) en het pittoreske Bormes-les-Mimosas. De regio biedt mooie wandelroutes door de natuur en het vakantiehuis ligt nabij enkele goede restaurants (2 km). Verwen jezelf met een goed glas wijn terwijl je geniet van het aangename Zuid-Franse klimaat vanuit de ruime tuin. Airconditioning zorgt voor verkoeling op warme zomerdagen en je kunt je favoriete gerechten bereiden in de keuken of op de barbecue. De accommodatie biedt bovendien parkeergelegenheid voor de auto. EUR 1229.00 Meer informatie
>> meer lezen

LA VILLA DES THERMES (Sat, 10 Jun 2023)
Deze Provençaalse villa, smaakvol ingericht en recentelijk gerestaureerd, ligt aan het einde van een doodlopende weg waardoor je in alle rust kunt genieten van je welverdiende vakantie. Het is ideaal voor vakanties met familie of vrienden. Vaison-la-Romaine is een prachtige plaats in het zuidoosten van Frankrijk. Het is beroemd om haar rijke geschiedenis en Romeinse ruïnes, die bezoekers uit de hele wereld trekken. Een van de hoogtepunten van Vaison-la-Romaine is de oude Romeinse brug, die dateert uit de 1e eeuw na Christus en nog steeds in gebruik is. Je kunt er ook de indrukwekkende ruïnes van het Romeinse theater en de opgegraven stad Puymin verkennen, die een fascinerende blik werpen op het Romeinse verleden. De middeleeuwse wijk van de stad is al even indrukwekkend, met haar kronkelende straatjes, charmante pleinen en indrukwekkende architectuur. Begin de vakantiedag met een verfrissende duik in het privézwembad alvorens je een ontbijtje naar keuze bereidt in de goed uitgeruste keuken. Ontspan met een goed boek in de tuin, speel een partijtje jeu de boules of vermaak je bij de tafeltennistafel. Er is hier genoeg te doen! Met een Chalet.nu ben je verzekerd van een geslaagde vakantie. Er is altijd een Chalet.nu die jou een onvergetelijke vakantie bezorgt. We hebben een verrassend en breed aanbod van unieke vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg of een weekje wintersport. Het aanbod bestaat uit ruim 40.000 vakantiehuizen in 20 Europese landen. Unieke vakantiehuizen met regiotypische kenmerken op mooie locaties, of dit nu aan de kust, hoog in de bergen of centraal in het stadscentrum is. Denk aan authentieke landhuizen met zwembad in Frankrijk, bijzondere agriturismo's in Toscane, stoere chalets in de Alpen of grote huizen in de Ardennen. Voor een gezin, een stel of voor een grote groep. Je vindt ze op de mooiste plekjes, zodat er genoeg te doen en te ontdekken is voor iedereen! We blijven continu op zoek naar nieuwe huizen en nieuwe bestemmingen die passen bij de wensen van onze gasten. Een Chalet.nu geeft je de vrijheid om te ontbijten in pyjama of nachtenlange gesprekken te voeren zonder op de sluitingstijd van de bar te hoeven letten. Met lokale ingrediënten maak je de heerlijkste gerechten en in het privézwembad neem je een ontspannen duik wanneer je dat wil. Kortom, alle privacy in je tijdelijke thuis! En dit vlak bij de lokale bevolking, zodat je de sfeer van de regio of dorp kunt opsnuiven. De huiseigenaar of beheerder is discreet ter plaatse je aanspreekpunt en geeft graag speciale tips over de omgeving. EUR 1979.00 Meer informatie
>> meer lezen

Villa Ronny (Sat, 10 Jun 2023)
Deze villa is, net als een identieke andere villa, gelegen op het Provençaalse platteland, omgeven door groen en voorien van een prachtig uitzicht op het Cannet des Maures-massief. Met 5 slaapkamers is de villa met privézwembad perfect voor een vakantie met vrienden of familie. De villa is rustig gelegen in het zuiden van Frankrijk. Dankzij de afgelegen locatie geniet je volop van rust en ontspanning. De villa heeft een ultramoderne open keuken en een woon-/eetkamer. Allemaal ingericht in een moderne en chique stijl. Buiten vind je een grote parkeerplaats en op het lagere niveau 2 identieke zwembaden, gescheiden door verduisteringsschermen in de grond. EUR 1608.00 Meer informatie
>> meer lezen

Villa Mont Ventoux (Sat, 10 Jun 2023)
Deze moderne vakantievilla is gelegen in luxe domein aan de voet van de Mont Ventoux. Het huis beschikt over 4 slaapkamers, zeer geschikt voor een ontspannen vakantie met familie of vrienden. In de omheinde tuin kun je gebruikmaken van het (verwarmde) privézwembad. Bovendien heb je de beschikking over een zonneterras en 2 overdekte terrassen met een buitenkeuken. De Vaucluse kenmerkt zich door vele pittoreske plaatsen, waarvan Malaucene er een is. Hier kun je dagelijkse boodschappen doen. Naast dit domein vind je een zeer luxe wellness en een goed restaurant. Tijdens je verblijf in deze mooie streek mag een bezoek aan het bekende Vaison la Romaine natuurlijk niet worden overgeslagen. Met de Mont Ventoux letterlijk en figuurlijk als hoogtepunt van deze regio, kunnen fietsers een aardige uitdaging aangaan. De slaapkamer met badkamer heeft openslaande deuren naar het terras. Er is parkeergelegenheid in de carport. Het vliegveld van Marseille ligt op 110 km afstand. EUR 1333.00 Meer informatie
>> meer lezen

Villa Jaune (Sat, 10 Jun 2023)
Op een centraal gelegen plek tussen Aix-en-Provence en de kust bij Fréjus, ligt deze ruime villa. In de grote tuin beschik je over een heerlijk zwembad (7,80 x 3,80 m) met een bubbelbad (verwarmd) en kinderbad. Op 4 km afstand van de villa ligt het plaatsje Le Luc. Het sfeervolle centrum kent leuke pleintjes, smalle straatjes en kanaaltjes. Bekende gebouwen als de Tour Hexagonale en de klokkentoren van de Romaanse Tour de l'Horloge zijn hier te vinden. Uitstapjes kun je maken naar het mooie meer Lac de Carcès, typisch Provençaalse dorpjes als Lorgues, Salernes en Cotignac, maar ook de Middellandse Zee met mondaine badplaatsen zoals Saint-Tropez ligt op korte afstand. Rondom het zwembad en voor het huis zijn 2 terrassen met heerlijke ligstoelen. Tevens is er een zomerkeuken waar je kunt koken met ingrediënten van de markt, terwijl de rest geniet van de lekkere tappenades en wijn. EUR 2513.00 Meer informatie
>> meer lezen

Vidauban 8 (Sat, 10 Jun 2023)
Prachtige villa met omheind privé-zwembad en een strakke, stijlvolle inrichting. De villa ligt verscholen tussen de pijnbomen op een rustige plek. Vanaf het grote, omheinde half-overdekte terras heeft u een prachtig uitzicht over het natuurgebied Massif des Maures. Het natuurgebied Massif des Maures is schitterend en ideaal voor fiets en wandeltochten. Pauzeren doet u in één van de pittoreske bergdorpjes zoals Garde Freinet en Collobrières. Bezoek ook het indrukwekkende klooster Chartreuse de la Verne. De villa ligt op slechts 3 km van het dorpje Vidauban. Hier haalt u de boodschappen, luncht u in een van de gezellige restaurants (bijvoorbeeld het Restaurant La Bastide de Magnan net voor het dorpje Vidauban) en haalt u regionale lekkernijen op de Provençaalse markt. De ligging van de vakantiewoning is een mooi vertrekpunt voor tochtjes naar de vele bezienswaardigheden zoals de abdij van Thoronet, de Gorges du Verdon en de leuke badplaatsen Saint-Tropez, Sainte-Maxime en Fréjus. Tip: Gaat u met de auto richting Sainte-Maxime om daar vervolgens het pontje te nemen naar het legendarische Saint-Tropez. Vanaf het water maakt u de mooiste foto's van dit kleurrijke vissersdorpje! EUR 1510.00 Meer informatie
>> meer lezen

Le village Camarguais Les Gardians 6 (Sat, 10 Jun 2023)
Het ruime domein ligt rustig in het groen op ca. 3 km van het centrum van het gezellige stadje Arles. Het ligt tussen de steden Nimes en Marseille, nabij de Camargue met haar witte paarden en flamingos. De uitgestrekte zandstranden van Les-Saintes-Maries-de-la-Mer liggen op ca. 35 km. Een ideale stek om zowel de Provence als de Camargue te ontdekken. Le Village Camarguais Les Gardians maakt deel uit van een 35ha groot vakantiecomplex. Het beschikt over een eigen zwembadgedeelte met 2 bassins en een apart kinderbad. De woningen zijn allemaal netjes ingericht, voorzien van airconditioning en beschikken allemaal over een terras met meubilair. Er is keuze uit de volgende type: - Studio voor 2 personen (FR-34418); - Studio voor 3 personen (FR-34419); - 2-kamerappartement voor 4 personen (FR-34420); - 3-kamerappartement voor 6 personen (FR-34421). EUR 590.00 Meer informatie
>> meer lezen

Villes sur Auzon (Sat, 10 Jun 2023)
Mooie paarse lavendelvelden, pittoreske dorpjes en de lekkerste wijndomeinen maken deze omgeving tot een ideale vakantiebestemming. De villa ligt bij het gezellige dorpje Villes-sur-Auzon, aan de voet van de Mont-Ventoux en de Gorges de la Nesque. Het dorpje met bakker, restaurants en supermarkt ligt op loopafstand. Tevens vindt hier eind juli een leuk jazzfestival plaats. Geurende lavendelsouvenirs koopt u in het lavendelstadje Sault. Een pittoresk dorpje met uitzicht over het dal en in de verte de beroemde en beruchte berg Mont-Ventoux. Rondom Sault is het niet alleen heerlijk fietsen maar u kunt hier ook eindeloos wandelen door de enorme lavendelvelden. Het is niet voor niets dat UNESCO deze schitterende omgeving tot beschermd gebied heeft verklaard! Bezoek ook een dagje de thermen in het lieflijke Montbrun-les-Bain of ga naar het natuurgebied van de Lubéron met de gouden driehoek van de mooiste dorpjes van Frankrijk zoals Bonnieux, Ménerbes en Gordes. En mocht u eens wat anders willen dan zwemmen in uw privé-zwembad, gaat u dan naar het recreatiemeer met strand en boomklimpark van Mormoiron. De villa is keurig ingericht en de vide bij de woon/eetkamer en open keuken maken het erg ruimtelijk. Rondom de villa heeft u heerlijke terrassen waar u geniet van de rust en het fraaie uitzicht. Nog een pluspunt van de villa: aankomst en vertrekdagen op zondag zodat u de vakantiedrukte op de weg kunt vermijden! Er zijn 2 kinderbedden en 2 kinderstoelen aanwezig. EUR 1664.00 Meer informatie
>> meer lezen

Mas du Puits (Sat, 10 Jun 2023)
Op 1 km van het pittoreske dorp Saint-Paul-en-Forêt, ligt deze ruime villa met een Provençaalse uitstraling. Rondom de villa bevindt zich een goed onderhouden tuin met veel bomen, die voor de nodige schaduw zorgen. Vanuit de villa stap je zo het sfeervol overdekte terras op, waar met de hele familie gegeten en gedronken kan worden. Vanaf het terras kijk je uit op de parkachtige tuin en je eigen zwembad (8 x 4 m). Rondom het zwembad bevindt zich een terras met luxe ligstoelen. Aan de villa ligt een gastenverblijf met aparte opgang waar zich 2 slaapkamers, een badkamer en kleine keuken. Heerlijk voor kinderen die zich af en toe terug kunnen trekken om even te “chillen”. In de omgeving van Saint-Paul-en-Fôret vind je de kalmte en de schoonheid van de Provence. Fayence, Seillans, Callian, Tourrettes en Montauroux zijn prachtige, als adelaarsnesten tegen de bergen gelegen Provençaalse dorpjes. Het zijn dorpjes waar je door de kronkelende straatjes kan dwalen, terwijl de typische Provençaalse geur van tijm, lavendel en rozemarijn je tegemoet komt. Dichtbij vind je nog een groot meer (het Lac de Saint Cassiën)waar je kunt zwemmen en roeiboten kunt huren. Gedurende het hele jaar bestaat er de mogelijkheid om te vissen in het meer. De Middellandse Zee bevindt zich op 35 km, met de kustplaatsen Fréjus en Cannes. Verder kan je nog uitstapjes maken naar Monaco, Antibes, Cannes en Grasse. EUR 976.00 Meer informatie
>> meer lezen

Parigaou (Sat, 10 Jun 2023)
Fijne vakantievilla met groot privé-zwembad op een prachtig privéterrein van 4.000 m2. Hier heeft u alle privacy ! U bent hier omringd door de natuur en dicht bij de gezellige, Provençaalse dorpjes Flayosc en Lorgues. De ligging van deze villa is ideaal want in drie kwartier bent u al bij de kust en de mooiste stranden van Zuid-Frankrijk. Bezoek de gezellige badplaats Sainte-Maxime en neem daar het veerpontje naar Saint-Tropez. Het dorpje Flayosc is authentiek en gezellig, met verschillende restaurants voor alle smaken en budgetten. Verder vindt u er ook bakkers, delicatessenwinkels en een wekelijkse markt. In Draguignan zijn de grote supermarkten. Er zijn volop attracties en bezienswaardigheden in de buurt, zoals bijvoorbeeld de adembenemende Gorges du Verdon (De Europese "Grand Canyon") en het prachtige, hooggelegen dorpje Tourtour. Ontdek de wijngaarden per mountainbike bij Château de Berne in Lorgues, zoek de koelte op in het klooster van le Thoronet en slenter zondagochtend over een van de vele brocantemarkten in de omgeving. De kinderen doet u een plezier met de pretparken Provence Aventure (boomklimpark, speeltuin en waterpret) in Vidauban en het waterpretpark Aqualand in Fréjus. EUR 1569.00 Meer informatie
>> meer lezen

Le Mas du Goïo (Sat, 10 Jun 2023)
Deze rustig gelegen Provençaalse woning ligt in een bosrijke omgeving, op 6 km afstand van het pittoreske dorpje Seillans. Het dorp is uitgeroepen tot een van de mooiste van Frankrijk, en dat komt mede door de leuke pleintjes, sfeervolle straatjes en gezellige terrasjes. Het is een ideale vakantiewoning voor gezinnen. In de omgeving tref je tal van typisch Provençaalse plaatsen zoals Tourrettes en Fayence, Mons en Montauroux. Op 10 km van Seillans ligt het grote meer 'Lac de Saint-Cassien', waar verschillende watersporten mogelijk zijn. De Middellandse Zee, met mondaine badplaatsen als Cannes, Fréjus en Saint-Raphaël (30 km), ligt op slechts 35 km. Het huis heeft een karakteristieke uitstraling en is omgeven door een grote tuin met 2 sfeervol overdekte terrassen, waardoor er voldoende schaduw is. Vanaf het huis lonkt het heerlijke zwembad, dat iets lager ligt in de tuin. Hier kun je lekker afkoelen op warme zomerdagen. EUR 1428.00 Meer informatie
>> meer lezen

Repos (Sat, 10 Jun 2023)
Een perfecte locatie! Deze totaal gerenoveerde Bergerie ligt midden in het schattige dorpje Viens. Beleef het Provençaalse leven met luxe en comfort! Voor uw brood en krantje loopt u even naar de kruidenier en één van de betere restaurants uit de regio ligt tegenover de kerk. De oorspronkelijke Bergerie is prachtig gerenoveerd en er is een tweede Bergerie naast gebouwd. Samen vormen ze één fraai geheel. Alles is tot in de details afgewerkt met behoud van authentieke Provencaalse stijlelementen. Rondom het vakantiehuis zijn romantische terrassen en een heerlijk privé-zwembad. Het dorpje is rustig en idyllisch (geluid van de kerkklokken, een haan die kraait etc). Het is gebouwd op een heuvel en u heeft hier adembenemend uitzicht op het schitterende gebied van de Lubéron. Vanuit het dorpje maakt u de mooiste wandeltochten, fietst u tussen de lavendelvelden en bezoekt u het ene fraaie dorp na het andere zoals bijvoorbeeld Vachères en Simiane-la-Rotonde. Hier geen hordes toeristen maar net zoals in Viens wel rust en oorspronkelijkheid! Op de grote Provençaalse zondagmarkt in Reillanne haalt u de lekkerste regionale groenten en fruit en voor het traditionele geitenkaasje in kastanjebladeren gaat u naar Banon. Bezoek ook de prachtige dorpjes Bonnieux, Ménerbes en Gordes die deel uitmaken van de gouden driehoek van de Lubéron. Een bezoek aan Apt met de kathedraal Saint-Anne mag niet ontbreken.Het is hier ook heerlijk winkelen in de Provençaalse boetiekjes of lunchen in een van de vele restaurantjes. Bij Apt is ook een recreatiepark met een meer met watersportmogelijkheden als zeilen en surfen. Eigenlijk is er in deze omgeving veel te veel te doen voor slechts 1 vakantie! EUR 2136.00 Meer informatie
>> meer lezen

Les Canissons 4 (Sat, 10 Jun 2023)
Résidence Les Canissons is een mooie, nieuwe résidence in Cavalaire-sur-Mer op slechts 800 m van het lange zandstrand van deze gezellige badplaats. Het is een mooi opgezet, middelgroot gebouw van vijf verdiepingen, met modern en comfortabel ingerichte appartementen. Ze zijn allemaal voorzien van een kitchenette en een (overdekt) balkon of terras met buitenmeubilair. Wij bieden de keuze uit de volgende types: een studio voor twee personen (FR-40920); een tweekamerappartement voor vier personen (FR-40921); een tweekamerappartement met slaapcabine voor zes personen (FR-40922); een driekamerappartement voor zes personen (FR-40923). EUR 435.00 Meer informatie
>> meer lezen

Noves (Sat, 10 Jun 2023)
Een proper, ruim huis met een lekker zwembad en een verzorgd interieur. De woning ligt op een prachtige en centrale locatie waardoor je vele uitstapjes kan maken. Binnen is het heerlijk koel. Op het terras kan je heerlijk eten en de omgeving is erg leuk. De vrijstaande villa ligt in een villawijkje bij het kleine plaatsje Noves (1 km). In Noves zelf kun je terecht voor de bakker, de slager, de supermarkt. Je kunt tochtjes maken naar Avignon met het Palais de Pâpes. Anders opties zijn een bezoek aan Vaucluse (met Orange, de Mont Ventoux, Vaison-la-Romaine, Carpentras, Apt), de Bouches-du-Rhône (met St. Rémy-de-Provence, Les Baux-de-Provence, Arles, Salon, de Camargue, stranden), de Gard (met Alès, Nîmes, de Pont-du-Gard) en de Ardèche (Pont-St. Esprit, Vallon-Pont d'Arc en natuurlijk de Gorges de l'Ardèche. EUR 1294.00 Meer informatie
>> meer lezen

Laurence (Sat, 10 Jun 2023)
Deze prachtige woning in Côte d'Azur heeft 3 slaapkamers waar je met 7 personen in kunt verblijven. Het is een zeer geschikte woning als je met je gezin of familie op vakantie wilt gaan. De woning is voorzien van een zwembad en een panoramisch uitzicht. Het centrum van Séguret is op 1 km van de woning. Hier kun je lekker naartoe wandelen en heerlijk dwalen door de verschillende straten. Voor de liefhebbers zijn er verschillende golfbanen op 25 km en 35 km. Je kunt op 12 km van de woning ook fietsen huren. Verder is er op 3 km een rivier waar je naartoe kunt wandelen. Mocht je meer informatie willen, dan is er een VVV-kantoor op 12 km. De woning is voorzien van WiFi die je gratis mag gebruiken. In de woning bevindt zich een heerlijk terras met een zwembad en een parasol. Hier kun je heerlijk onstpannen en met mooi weer kun je de barbecue aansteken. Mocht je met de auto komen, dan is er plek om deze te parkeren. Het dichtsbijzijnde vliegveld is op 115 km bij Marseille. EUR 1811.00 Meer informatie
>> meer lezen

Proche plage maison 2 chambres & amarrage 1650 (Sat, 10 Jun 2023)
Dit aangename vakantiehuis biedt alle ingrediënten voor een rustgevend verblijf. Op de begane grond bevindt zich een terras en een tuin op het zuiden. De aanlegplaats bevindt zich voor het huis en heeft een eigen ponton. Deze plek is ideaal voor een gezinsvakantie. Het huis ligt dicht bij diverse centra, met die van Port Grimaud op 4 km afstand als dichtstbijzijnde. Hier kun je winkelen, eten in je favoriete restaurants en varen. De algemene benodigdheden zijn verkrijgbaar bij de supermarkt, eveneens op korte afstand van de accommodatie. Een dagje Saint Tropez (10 km) is ook de moeite waard. Bereid smakelijke maaltijden in de goed uitgeruste keuken en kijk naar je favoriete tv-programma's in de woonkamer. Op de 1e verdieping vind je comfortabele slaapkamers, een badkamer met douche, en een apart toilet. De vakantiewoning is tevens voorzien van parkeergelegenheid. EUR 1632.00 Meer informatie
>> meer lezen

Domaine des Eucalyptus 3 (Sat, 10 Jun 2023)
Wij bieden voor Résidence Saint-Aygulf drie type appartementen aan. Alle appartementen zijn kleurrijk en fris en zorgen voor alle nodige comfort. Er zijn appartementen voor 2-5 personen (32m²)(FR-30267) op de begane grond of verdieping met slaapplaats voor 3 personen in de woonkamer en een aparte slaapkamer voor 2. Voor 4-7 personen zijn er appartementen (48m²)(FR-30268) met drie slaapplaatsen in de woonkamer en twee aparte slaapkamers, beide voor 2 personen. Iets grotere appartementen voor een groep van 6-9 personen (55m²)(FR-30269) met drie slaapplaatsen in de woonkamer en drie aparte slaapkamers waarvan een met stapelbed. Faciliteiten als het zwembad, jeu de boules-baan, parkeerplaats (exterieur) en televisie (satelliet) zijn inbegrepen. Tegen betaling kan je gebruik maken van enkele services zoals telefoon, fietshuur en parkeergarage. EUR 404.00 Meer informatie
>> meer lezen

Villa Les Parasols (Sat, 10 Jun 2023)
Deze karakteristieke, imposante villa ligt op ongeveer 1 km afstand van de gezellige badplaats Fréjus en op ongeveer 3 km afstand van de Middellandse Zee. De villa wordt omgeven door een prachtig aangelegde, grote mediterrane tuin. Er zijn diverse terrassen, waaronder één met een sfeervolle schaduwrijke pergola. De tuin biedt veel privacy door de hoge begroeiing. Neem een verfrissende duik in het omheind privé zwembad (15 x 6 m) of geniet van een goed boek op een van de ligstoelen. In 2017 hebben wij in onze Villa Parasols een airconditioning geïnstalleerd. Het is een warmte pomp die de woning verwarmt in de winter en koelt in de zomer. Alle kamers zijn nu voorzien van airconditioning die voor extra comfort aan onze toekomstige huurders biedt. Fréjus heeft een mooie jachthaven, uitgestrekte zandstranden, vele restaurants en diverse bezienswaardigheden uit de Romeinse tijd. Vanuit de haven van Fréjus kun je een boottocht naar het mondaine Saint-Tropez maken. Het centrum van Saint-Raphaël ligt op ongeveer 7 km afstand. Deze gezellige badplaats met vele terrassen en restaurants biedt fraaie zandstranden, een moderne jachthaven en 3 prachtige golfterreinen. Saint-Raphaël heeft een buitengewoon zacht klimaat in zomer en winter en staat bekend als een charmant 'oud' vissersplaatsje. De steden Cannes (35 km) en Nice (65 km) zijn zeker een bezoek waard. Cannes is een prachtige badplaats met prachtige zandstranden. EUR 4113.00 Meer informatie
>> meer lezen

Villa au grand blue (Sat, 10 Jun 2023)
Deze landelijke villa is toegankelijk via verschillende toegangspoorten die uitkomen op verschillende parkeerplaatsen. Het enorme verblijf is gebouwd in een L-vorm rondom een centraal zwembadterras met volledige privacy. Kinderen kunnen zorgeloos spelen in de ruime tuin en je kunt de dag beginnen met een ochtendwandeling op eigen terrein. Ideaal voor een onvergetelijke zonvakantie met familie en vrienden! Het Provençaalse Lorgues is bekend vanwege haar prachtige velden met olijfbomen, de wijngaarden en de bossen met witte en groene eiken. Het heeft een rijke historie (tot in de middeleeuwen), een gezellige zomermarkt op dinsdagen en een prachtige ligging in het hart van de Var. De villa valt op met haar typisch Provençaalse stijl en overvloed aan faciliteiten. Van een petanquebaan en een enorm zwembad (max. 2.75 diep) met duikplank tot aan een gezellige tuinset onder de moerbeiboom, een ruim overdekt terras met eettafel en loungehoek, een goed uitgeruste binnen- en buitenkeuken met elektrische Weber-grill en de kenmerkende, sfeervolle buitenverlicht. Alle ingrediënten voor een unieke vakantie-ervaring zijn aanwezig. EUR 1739.00 Meer informatie
>> meer lezen

Villa le Mareret (Sat, 10 Jun 2023)
Deze luxe, vrijstaande villa met eigen, beveiligd privézwembad, ligt op een prachtige locatie midden in het Esterel gebergte. Geniet van uw eerste kopje koffie in de ochtend op het terras met een prachtig uitzicht over de heuvels met daarachter de baai van het mondaine Cannes. Deze villa is van alle comfort en luxe voorzien. In de hele villa is airconditioning aanwezig. De vier slaapkamers hebben alle zeer comfortabele boxspring bedden en aangrenzend een eigen badkamer. Vanuit iedere ruimte stapt u zo via de openslaande deuren op het terras, waar de luxe ligstoelen rondom het zwembad u uitnodigen voor een siësta. In de avond geniet u van de ondergaande zon terwijl de Weber-barbecue zijn werk doet voor een heerlijk diner op het terras. In de nabije omgeving is van alles te beleven. Les Adrets-de-l'Esterel ligt in het prachtige natuurgebied en is slechts twintig minuten van de Cote d'Azur verwijderd. Een bezoek aan het kunstenaarsdorpje Mougins of aan het Picasso museum in Antibes is zeker de moeite waard. Een ritje langs de kuststrook met de badplaatsen Théoule-sur-Mer en Mandelieu biedt prachtige uitzichten. EUR 1841.00 Meer informatie
>> meer lezen

Verdi (Sat, 10 Jun 2023)
Je verblijft in een luxe appartement voor vier personen in een kleinschalige résidence in het hart van de Provence, op een half uurtje rijden van de Côte d'Azur. Deze résidence ligt midden in het bos; geniet van de geur van eucalyptus, lavendel, rozemarijn en van het gesjirp van de cigalles (krekels). Zoek verkoeling bij het prachtige zwembad. Voor de sportievelingen staat er een tafeltennistafel en is er een jeu-de-boulesbaan (ballen aanwezig). Op 1 km afstand ligt het schattige dorpje Montauroux. Neem plaats op een van de bankjes op het dorpsplein en geniet van het uitzicht op het meer van St. Cassien. Ga ook een dagje naar Cannes (25 km) om op z'n Frans te flaneren op de beroemde boulevard La Croisette met aan de ene zijde hoge palmen en aan de andere mooie witte zandstranden. Een dagje naar Fréjus (30 km)? Ook hier vind je veel jet-set en restaurants. Of pak in de haven van Saint-Raphaël de boot om over de Méditerrannée naar Saint-Tropez te varen. Landinwaarts ontdek je de onvervalste charme van de Provence: lavendelvelden en dorpjes met huisjes met die typische Romaanse dakpannen. EUR 455.00 Meer informatie
>> meer lezen

Villapark Le Jardin du Golf 9 (Sat, 10 Jun 2023)
Vlak voor het dorp ligt het vakantiepark Jardin du Golf, een prachtig resort met exclusieve uitstraling. De 59 luxe provençaalse villa's hebben ruime terrassen en prachtig aangelegde tuinen. Diverse villa's hebben een privé zwembad. Uiteraard is er overal gratis wifi. Bij de entree zijn de gemeenschappelijke faciliteiten gesitueerd. Naast de receptie met Nederlands sprekende medewerkers is er een kleine winkel met streekproducten en in het hoogseizoen een broodservice. In hetzelfde gebouw is ook een bar, ijsverkoop en de ontspanningsruimte. Het villapark heeft een zwembad en een kinderbad met daar omheen terrassen en zonneweides met ligstoelen en parasols en enkele speeltoestellen voor de kleine kinderen. Voor oudere jeugd en volwassenen zijn er twee tafeltennistafels, een jeu de boulesbaan en twee tennisbanen. Op deze banen kan kostenloos worden gespeeld, tennisrackets zijn te huur. Het gehele park is rondom beveiligd en voorzien van een toegangshek. Privacy en veiligheid zijn daarmee gegarandeerd. De 4, 6 en 8 persoons villa's op het vakantiepark zijn van alle gemakken voorzien. Er is veel aandacht besteed aan comfort en uitrusting. Er is satelliettelevisie en gratis wifi. Er zijn vier verschillende types: -De 4 persoons bastides (2 blokken van 3 woningen) met op de verdieping twee slaapkamers. (FR-18963) -De 6 persoons geschakelde woningen (2 onder 1 kap) met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een garage. (FR-83860-08) -De 6 persoons vrijstaande woningen met 3 slaapkamers. (FR-18966, zonder zwembad, FR-83860-10, met zwembad) -De 8 persoons vrijstaande woningen met 4 slaapkamers. (FR-18968, FR-83860-12) Alle villa's beschikken over een eigen tuin, terras(sen), tuinmeubilair en beschutting tegen de zon. Meerdere villa's hebben een privé zwembad. EUR 537.00 Meer informatie
>> meer lezen

Orange (Sat, 10 Jun 2023)
Ontdek dit prachtige vakantiehuis in de Provence, naast Orange. Het is zeer comfortabel en voorzien van een prachtig zwembad een tennisbaan (21x10m) en een uitgestrekte, omheinde en groene tuin. Het huis ligt op 5 minuten van de prachtige Romeinse stad Orange, met de Arc de Triomphe en het indrukwekkende antieke theater. Iets verder weg vind je Avignon, Carpentras, de Route des Vins en de Luberon. Op slechts 4 km van de vakantiewoning biedt het meer van Piolenc waterspelen, peddelverhuur, vissteigers (toegankelijk voor rolstoelgebruikers). Het fort van Mornas ligt op enkele kilometers afstand. Je kunt kanoën over de Gorges de l'Ardèche af, slenteren over de markten van Nyons en Vaison-la-Romaine en genieten van een onvergetelijke dag bij waterpark Wave Island en Parc Spirou in Monteux. Ontspan met een goed boek op het terras of bij de schaduwrijke binnenplaats met barbecue. Er zijn volop recreatiemogelijkheden in de vorm van een basketbalring, een minibiljarttafel en een de petanquebaan, en het elegante interieur is veelvuldig voorzien van koper en hout. EUR 2834.00 Meer informatie
>> meer lezen

Domaine de Camiole Callian 1 (Sat, 10 Jun 2023)
Dit mooie appartement met 2 slaapkamers, airco en een balkon of terras voor 6 personen ligt op vakantiepark Le Domaine de Camiole. Het vakantiepark beschikt over 2 prachtige zwembaden met een weids uitzicht over het landschap. Het is ideaal voor gezinnen. Op 10 km afstand ligt het mooie Lac de Saint-Cassien, waar gezwommen en gewaterfietst kan worden. Binnen een uur rijden liggen de prachtige badplaatsen Cannes (38 km), Antibes (47 km), Fréjus (30 km) en Sainte-Maxime (51 km). Het modern ingerichte appartement is voorzien van airconditioning, WiFi en een balkon of terras met meubilair. Er is een woonkamer met een tweepersoonsslaapbank, een tv en een eettafel. Er is ook een compleet ingerichte, open keuken met een afwasmachine. De slaapkamers beschikken over een slaapbank en in de badkamer vind je onder andere een toilet en een wastafel. De luchthaven van Nice ligt op 55 km afstand. EUR 604.00 Meer informatie
>> meer lezen

Te huur vakantiewoning voor 6 personen met zwembad in Frankrijk, Pourchères, wifi en honden toegestaan


Reactie schrijven

Commentaren: 0