Te huur Sfeervol vakantiehuis voor 8 personen in Groede, 300 meter van het strand en Wifi en honden toegestaan

Te huur Sfeervol vakantiehuis voor 8 personen in Groede, 300 meter van het strand en Wifi en honden toegestaan

Op zoek naar een vakantiewoning voor 8 personen ✅, in Groede, 300 meter van het strand en Wifi en honden toegestaan, in Zeeland. Hier kunt u een top sfeervolle vakantiewoning huren!

 

Omschrijving: vakantiehuis ZE964 Groede, Zeeland

Dit luxe en sfeervolle zevenpersoons dijkhuisje ligt op 300 meter van het strand van Groede. Groede is een typisch Zeeuws dorp in Zeeuws Vlaanderen.  



Te huur Sfeervol vakantiehuis voor 8 personen in Groede, 300 meter van het strand en Wifi en honden toegestaan

Daarom is het ook heel goed te doen om vanuit het vakantiehuis dagtochtjes te maken richting de Belgische Kust met onder andere Brugge en Knooke als prachtige bestemmingen. Maar ook in Zeeuws Vlaanderen is er van alles te bekijken en te doen. U beschikt bij dit mooie dijkhuisje over een royale tuin met trampoline, ligstoelen en ander tuinmeubilair. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u prima terecht in Groede zelf, maar ook in Breskens en Cadzand is het leuk om te winkelen, terrasje te pakken of om boodschappen te doen. Heerlijke bestemming!

 

Bijzonderheden

 

Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt en is er handlinnen en keukenlinnen voor u beschikbaar.

 

Indeling: vakantiehuis ZE964 Groede, Zeeland

 

Sfeervol ingerichte woonkamer met een houtkachel, eethoek en een zithoek met TV en DVD. De keuken is van alle gemakken voorzien, zo is er een vaatwasser, vijfpits kookstel, koelkast en een koffieapparaat. Beneden is er één slaapkamer met een tweepersoons boxspringbed en een eigen badkamer met douche en wastafel. In de bijkeuken staat een wasmachine en een droger. Beneden is er een seperaat toilet. Boven zijn er nog eens drie slaapkamers, één met een tweepersoons bosspringbed, één met een hoogslaper en een éénpersoonsbed en een slaapkamer met een éénpersoonsbed. Boven is er ook een luxe badkamer met een ligbad, douche, wastafel en toilet. Rondom het huis een royale tuin met een trampoline, terras met meubilair en twee ligstoelen. 

 

Bijzonderheden

Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt en is er handlinnen en keukenlinnen voor u beschikbaar.

 

Woonkamer 

 • Kabeltelevisie
 • Spelletjes
 • Centrale verwarming
 • Kinderstoel
 • DVD-speler
 • Internet (gratis)
 • Duitse televisiezenders
 • Nederlandse televisiezenders

Keuken 

 • Afzuigkap
 • Vaatwasser
 • Koffiezetapparaat
 • Waterkoker
 • Koel-vriescombinatie
 • Kookstel (5-pits)
 • Wasmachine

Slaapkamer 

 • Linnenkast: 3
 • Kamers met één bed: 1
 • Kamers met een tweepersoonsbed: 2
 • Aantal slaapplaatsen: 7
 • Kamers met twee bedden: 1
 • Aantal slaapkamers: 4

Badkamer

 • Wastafel
 • Aantal douches: 2
 • Aantal toiletten: 2
 • Aantal badkamers: 2
 • Ligbad
Te huur Sfeervol vakantiehuis voor 8 personen in Groede, 300 meter van het strand en Wifi en honden toegestaan

 

Omgeving: Groede, Zeeland

 

Hulst

De oude vestingstad is één van de mooiste stadjes van Zeeuws-Vlaanderen en door haar Bourgondische karakter heerst er een gemoedelijke sfeer. U mag het dus zeker niet overslaan.

Hulst is omringd door een binnen- en een buitenvest en u kunt er een wandeling maken over de oude stadswallen. Tevens is een bezoekje aan de Sint-Willibrordusbasiliek de moeite waard.

Het oude centrum huist niet alleen vele monumenten maar ook heel veel winkeltjes, restaurants en ijssalons welke de hele week geopend zijn, ook op zondag! Op maandag wordt er een grote markt georganiseerd.

 

Verdronken land van Saeftinghe

Dit prachtige natuurgebied ligt op de grens tussen Nederland en België en vormt het grootste brakwaterschor van Europa. Het is een heel belangrijk gebied waar veel broed- en trekvogels leven of passeren. Het hele jaar door kunt u er de vogels waarnemen, van grauwe ganzen tot rietzangers in het voorjaar, tot de zeearend in de winter. Zeehonden worden er ook met grote regelmaat gespot.

 

Deltapark Neeltje Jans

Om de ramp van 1953 te voorkomen zijn de Deltawerken uitgevoerd. Het deltapark Neeltje Jans geeft u een indruk van de werken en de kracht van de zee. Maar het is niet alleen techniek die hier te aanschouwen is, er is ook een zeeleeuwenshow, een aquarium en een waterpark. Voor elk wat wils, jong en oud.

 

Antwerpen

Deze grote stad heeft alles wat een stad maar kan bieden, vele historische gebouwen en monumenten zoals de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal op de Groenplaats. Of gaat u liever winkelen op de Meir of wilt u één van de vele musea bezoeken, het is allemaal mogelijk. En vergeet de Antwerpse Zoo niet, één van de oudste dierentuinen in de wereld.

 

Brugge

De binnenstad van Brugge is historisch en ze is als middeleeuwse stad opgenomen op de werelderfgoed lijst van UNESCO. Het zal u dan ook niets verbazen dat deze stad vol staat met monumentale panden zoals het Provinciaal Hof, de vismarkt, begijnhof Ten Wijngaerde, de godshuizen en het Belfort. Daarnaast zijn er ook verschillende musea te bezoeken, het aanbod is zeer groot van moderne beeldende kunst tot het nieuwe Kantcentrum.

Maar naast veel cultuur is het vooral genieten van de sfeer in de gezellige straatjes en winkeltjes en lekker bijkomen op één van de terrasjes en als het u lukt om een keuze te maken uit de vele restaurants, kunt u er ’s avonds heerlijk eten.

 

Tips en trips

- Bellewaerde park

- Struisvogelboerderij Sluis

- Plopsaland

- Indoor Plopsaland

- Bobbejaanland

- Walibi Park

- Boudewijn Seapark

- Neeltje Jans

- Het Arsenaal

- Reynaertland

 

Ligging 

 • Nabij het strand
 • Nabij dorp
 • Aan zee

Afstanden 

 • Strand: 300m
 • Supermarkt: 2000m
 • Restaurant: 2000m
 • Dorp/stadcentrum: 2000m

Vrijetijdsmogelijkheden

 • Pretpark
 • Vissen
 • Kanoën
 • Paardrijden
 • Wandelen
 • Fietsen
 • Surfen
 • Duiken
 • Zwemmen

Te huur Sfeervol vakantiehuis voor 8 personen in Groede, 300 meter van het strand en Wifi en honden toegestaan

Reactie schrijven

Commentaren: 0