Aanbiedingen Bluetooth speakers van topmerken

Aanbiedingen Bluetooth speakers van topmerken

Op zoek naar een aanbieding van een Bluetooth speaker van een topmerk ✅, kijk dan snel hier verder!

 

Top 10 best verkochte bluetooth speakers

 

Zoveel verschillende bluetooth speakers en geen zin om je er in te verdiepen? Hier vind je de 10 best verkochte bluetooth speakers van dit moment om je een handje te helpen.

 

De volgende topmerken zijn aanwezig, JBL, Harman/Kardon, Sonos, B&O PLAY, Fresh ’n Rebel.


Aanbiedingen Bluetooth speakers van topmerken

1. JBL Charge 3 Portable Bluetooth Speaker

 

JBL

Draag hem overal met je mee: H 8,9 x B 21,3 x D 8,7 cm.

Een verbinding is snel gemaakt via Bluetooth.

Luister tot maar liefst 20 uur naar je favoriete muziek.

Laad ondertussen je telefoon op via de USB-uitgang.

Volledig waterbestendig; dompel hem zelfs onder!

 

€ 179,- (adviesprijs)
€ 130,15-27%

 

Je bespaart: € 48,85

Aanbiedingen Bluetooth speakers van topmerken

2. JBL Charge 4 Portable Bluetooth Speaker

 

JBL

Neem de portable speaker overal mee naartoe

Met een accuduur van wel 20 uur

Koppel meer dan 100 speakers via JBL Connect+

Dankzij de ingebouwde powerbank zit je nooit zonder stroom

Volledig waterproof, ideaal!

 

€ 179,- (adviesprijs)
€ 130,15-27%

 

Je bespaart: € 48,85

3. JBL Link 10 Portable Speaker

JBL

 

Bedien je speaker met je stem via Google Assistent

Stream muziek gemakkelijk via Bluetooth of WiFi

Koppel meerder speakers aan elkaar via Google Chromecast

Neem hem met je mee dankzij de oplaadbare accu

Volledig waterproof, ideaal!

 

 

€ 129,- (adviesprijs)
€ 85,99-33%

 

Je bespaart: € 43,01
De nieuwe JBL Live serie


4. Harman/Kardon Citation One Speaker

 

Harman/Kardon

Goed geluid én een stijlvol.

Scandinavisch design.

Bedien je speaker met je stem via Google Assistent!

Stream gemakkelijk via Bluetooth of WiFi.

Met een vuilafstotende, vlamvertragende gemixte wollen stof.

Koppel meerdere Citation speakers tot 1 groot multi-room systeem.

 

 

€ 199,- (adviesprijs)
€ 174,--13%

 

Je bespaart: € 25,-

 

 

5. Sonos Move Speaker

 

Sonos

Gave speaker van H 22,9 x B 22,8 x D 31 cm.

De accu gaat tot wel 10 uur lang mee!

De speaker is voorzien van spraakassistent.

De speaker kan ook in de badkamer (spatwaterdicht).

Stream je muziek via wifi.

 

€ 398,-
Nog maar 3 op voorraad

 

 

6. JBL Flip 5 Portable Bluetooth Speaker

 

JBL

Krachtig geluid in een compact design.

Oplaadbare accu voor een 12 uur durend feestje.

Waterdicht, dus geen zorgen over regen of water.

Meer geluid? Koppel draadloos meerdere speakers.

Indrukwekkend stereogeluid met een krachtige bas.

 

 

€ 129,- (adviesprijs)
€ 101,--22%

 

Je bespaart: € 28,-

7. Harman/Kardon Go + Play Draagbare Bluetooth Speaker

 

Harman/Kardon

Geniet van weergaloos geluid dat de hele ruimte vult.

Stream je muziek draadloos en eenvoudig via Bluetooth.

Laad ondertussen je smartphone op via de USB-uitgang.

Neem hem met zijn oplaadbare batterij mee de tuin in.

2 ingebouwde microfoons voor heldere conference calls.

 

€ 299,- (adviesprijs)
€ 226,--24%

 

Je bespaart: € 73,-

8. Harman/Kardon Citation 100 Speaker

 

Harman/Kardon

Goed geluid én een stijlvol.

Scandinavisch design.

Bedien je speaker met je stem via Google Assistent!

Stream gemakkelijk via Bluetooth of WiFi.

Met een vuilafstotende, vlamvertragende gemixte wollen stof.

Koppel meerdere Citation speakers tot 1 groot multi-room systeem.

 

 

€ 299,-
Op = op: nog maar 2 op voorraad

9. B&O PLAY BeoPlay A1 Portable Bluetooth Speaker

 

B&O PLAY

Klein genoeg om mee te nemen: Ø 13,3 x D 4,8 cm.

De hele dag muziek; een volle accu gaat 24 uur mee.

Het krachtig 360° geluid verspreidt zich alle kanten op.

Gebruik de ingebouwde microfoon om handsfree te bellen.

Fijn, de behuizing beschermt tegen spetters en modder.

€ 249,- (adviesprijs)
€ 225,--10%

 

Je bespaart: € 24,-

10. Fresh 'n Rebel Rockbox Brick Bluetooth Speaker Fabriq Edition

 

Fresh ’n Rebel

Eersteklas drivers en passieve bas die indruk maken.

Stream je muziek draadloos via Bluetooth 4.0.

De hele dag muziek: accuduur tot 20 uur

Ingebouwde powerbank voor opladen van telefoon.

Fraai vormgegeven met geweven stof.

 

Meerder kleuren

€ 63,07


RSS productfeed

Sonoro EASY - Draagbare DAB+ Radio + Bluetooth - Zwart (ma, 06 apr 2020)
De EASY-radio heeft een AUX-ingang en een USB-poort waardoor het mogelijk is om een MP3-speler, tablet of smartphone aan te sluiten en op te laden. Bestel Sonoro EASY - Draagbare DAB+ Radio + Bluetooth - Zwart online bij fonQ. Alle Sonoro Overige audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, dinsdag in huis EUR 229.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sonoro EASY - Draagbare DAB+ Radio + Bluetooth - Wit (Mon, 06 Apr 2020)
De EASY-radio heeft een AUX-ingang en een USB-poort waardoor het mogelijk is om een MP3-speler, tablet of smartphone aan te sluiten en op te laden. Bestel Sonoro EASY - Draagbare DAB+ Radio + Bluetooth - Wit online bij fonQ. Alle Sonoro Overige audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, dinsdag in huis EUR 229.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sonoro EASY - Draagbare DAB+ Radio + Bluetooth - Walnoot (Mon, 06 Apr 2020)
De EASY-radio heeft een AUX-ingang en een USB-poort waardoor het mogelijk is om een MP3-speler, tablet of smartphone aan te sluiten en op te laden. Bestel Sonoro EASY - Draagbare DAB+ Radio + Bluetooth - Walnoot online bij fonQ. Alle Sonoro Overige audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, dinsdag in huis EUR 249.00 Meer informatie
>> meer lezen

Dali Katch - Bluetooth Speaker - Zwart (Mon, 06 Apr 2020)
DALI KATCH is een Bluetooth-luidspreker met batterijvoeding . Verpakt in een elegant afgeronde stevige behuizing leveren de speciaal ontwikkelde drivers het ... Bestel Dali Katch - Bluetooth Speaker - Zwart online bij fonQ. Alle Dali Streaming audio uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, dinsdag in huis EUR 399.00 Meer informatie
>> meer lezen

Dali Katch - Bluetooth Speaker - Wit (Mon, 06 Apr 2020)
DALI KATCH is een Bluetooth-luidspreker met batterijvoeding . Verpakt in een elegant afgeronde stevige behuizing leveren de speciaal ontwikkelde drivers het ... Bestel Dali Katch - Bluetooth Speaker - Wit online bij fonQ. Alle Dali Streaming audio uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, dinsdag in huis EUR 399.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ruark Audio R5 Hifi Radiosysteem - All In One Systeem - LichtGrijs (Mon, 06 Apr 2020)
De som van opgedane kennis uit het verleden en een duidelijke toekomstvisie maken de R5 het perfecte 'all-in-one' systeem voor liefhebbers van muziek èn design. Bestel Ruark Audio R5 Hifi Radiosysteem - All In One Systeem - LichtGrijs online bij fonQ. Alle Ruark Audio Overige audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, dinsdag in huis EUR 1199.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ruark Audio R5 Hifi Radiosysteem - All In One Systeem - Walnoot (Mon, 06 Apr 2020)
De som van opgedane kennis uit het verleden en een duidelijke toekomstvisie maken de R5 het perfecte 'all-in-one' systeem voor liefhebbers van muziek èn design. Bestel Ruark Audio R5 Hifi Radiosysteem - All In One Systeem - Walnoot online bij fonQ. Alle Ruark Audio Overige audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, dinsdag in huis EUR 1199.00 Meer informatie
>> meer lezen

Monitor Audio Monitor 300 - Zwart - Vloerstaande Luidspreker(Per Paar) (Mon, 06 Apr 2020)
De Monitor Audio - Monitor 300 luidsprekers kunnen uw ruimte voorzien van een kamervullend geluid. Er zal een rijke en omhullende bas ervaren worden. Bestel Monitor Audio Monitor 300 - Zwart - Vloerstaande Luidspreker(Per Paar) online bij fonQ. Alle Monitor Audio Streaming audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, dinsdag in huis EUR 750.00 Meer informatie
>> meer lezen

Monitor Audio Monitor 200 - Zwart - Vloerstaande Luidspreker(Per Paar) (Mon, 06 Apr 2020)
De slanke Monitor 200s zijn de kleinste vloerstaander in het assortiment en zijn ontworpen voor een verbluffend geluid in kleine tot middelgrote kamers. Bestel Monitor Audio Monitor 200 - Zwart - Vloerstaande Luidspreker(Per Paar) online bij fonQ. Alle Monitor Audio Streaming audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, dinsdag in huis EUR 580.00 Meer informatie
>> meer lezen

Tivoli Audio Model Three Bluetooth Klokradio (Mon, 06 Apr 2020)
De Tivoli Model Three Klokradio speelt heel gemakkelijk muziek af. Dankzij Bluetooth luister je draadloos via bijv. smartphone of tablet. Bovendien heeft hij een AUX-ingang en AM/FM tuner. Voor degene die op tijd wil opstaan: de wekker doet het ook! Bestel Tivoli Audio Model Three Bluetooth Klokradio online bij fonQ. Alle Tivoli Audio Overige audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 299.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sonos BOOST Draadloze WiFi-versterker (Mon, 06 Apr 2020)
Jij laat een slechte WiFi-verbinding toch niet je goede muziek verpesten? Schakel daarom de hulp van de Sonos Boost in! Deze versterker geeft jouw Sonos-netwerk een flinke boost, zodat jij jouw speakers werkelijk overal in huis kunt plaatsen. Bestel Sonos BOOST Draadloze WiFi-versterker online bij fonQ. Alle Sonos Streaming audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 2-3 dagen in huis EUR 116.99 Meer informatie
>> meer lezen

Tivoli Audio PAL+ Bluetooth (Mon, 06 Apr 2020)
Je vraagt je af waar hij het allemaal laat, want de PAL+ BT radio van Tivoli Audio heeft DAB+ ontvangst, Bluetooth-technologie én een oplaadbare accu aan boord. Kijk, daar worden wij nu blij van. Net als van de mooie hoogglans afwerking trouwens. Bestel Tivoli Audio PAL+ Bluetooth online bij fonQ. Alle Tivoli Audio Overige audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 199.00 Meer informatie
>> meer lezen

Tivoli Audio PAL+ BT Draagbare DAB+ Radio met Bluetooth (Mon, 06 Apr 2020)
Je vraagt je af waar hij het allemaal laat, want de PAL+ BT radio van Tivoli Audio heeft DAB+ ontvangst, Bluetooth-technologie én een oplaadbare accu aan boord. Kijk, daar worden wij nu blij van. Net als van de mooie hoogglans afwerking trouwens. Bestel Tivoli Audio PAL+ BT Draagbare DAB+ Radio met Bluetooth online bij fonQ. Alle Tivoli Audio Overige audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 199.00 Meer informatie
>> meer lezen

Marshall Major II On-Ear Koptelefoon (Mon, 06 Apr 2020)
Elvis Presley, Bill Haley… De Marshall Major II hoort absoluut in dit rijtje met rocklegendes thuis. Dankzij het vinyl, het krulsnoer en de gouden accenten ademt de koptelefoon een en al Rock 'n Roll en ook zijn muzikale prestaties mogen er wezen! Bestel Marshall Major II On-Ear Koptelefoon online bij fonQ. Alle Marshall Hoofdtelefoons uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 79.16 Meer informatie
>> meer lezen

Marshall Major II On-Ear Koptelefoon (Mon, 06 Apr 2020)
Elvis Presley, Bill Haley… De Marshall Major II hoort absoluut in dit rijtje met rocklegendes thuis. Dankzij het vinyl, het krulsnoer en de gouden accenten ademt de koptelefoon een en al Rock 'n Roll en ook zijn muzikale prestaties mogen er wezen! Bestel Marshall Major II On-Ear Koptelefoon online bij fonQ. Alle Marshall Hoofdtelefoons uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 79.16 Meer informatie
>> meer lezen

Marshall Major II On-Ear Koptelefoon (Mon, 06 Apr 2020)
Elvis Presley, Bill Haley… De Marshall Major II hoort absoluut in dit rijtje met rocklegendes thuis. Dankzij het vinyl, het krulsnoer en de gouden accenten ademt de koptelefoon een en al Rock 'n Roll en ook zijn muzikale prestaties mogen er wezen! Bestel Marshall Major II On-Ear Koptelefoon online bij fonQ. Alle Marshall Hoofdtelefoons uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 79.16 Meer informatie
>> meer lezen

Jarre Technologies AeroTwist Bluetooth Speaker (Mon, 06 Apr 2020)
Let's (Aero)Twist again! Deze Bluetooth speaker van Jarre verbreekt de cirkel. Letterlijk. Het ontwerp is namelijk draaibaar, zodat je zelf de vorm bepaalt en 'm ook vast kunt maken aan je tas of fiets. Zo geniet je overal van 'ronduit' goed geluid! Bestel Jarre Technologies AeroTwist Bluetooth Speaker online bij fonQ. Alle Jarre Technologies Streaming audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 2-3 dagen in huis EUR 255.00 Meer informatie
>> meer lezen

JBL Xtreme Portable Bluetooth Speaker (Mon, 06 Apr 2020)
Jij maakt overal een feestje van. De JBL Xtreme staat namelijk voor weergaloos geluid in een draagbaar jasje. Het strand of die barbecue in de tuin, het maakt de speaker niet uit. Met zijn spatwaterdichte behuizing overleeft hij al jouw avonturen! Bestel JBL Xtreme Portable Bluetooth Speaker online bij fonQ. Alle JBL Streaming audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 202.95 Meer informatie
>> meer lezen

FUGOO Strap Mount (Mon, 06 Apr 2020)
Waar jij bent is je muziek! Met de Strap Mount maak je jouw FUGOO speaker overal aan vast. Bind hem om je favoriete boom, om een paal, om een hek of… om wat dan ook! Dat zeiden we toch; overal aan vast! Bestel FUGOO Strap Mount online bij fonQ. Alle FUGOO Streaming audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 2-3 dagen in huis EUR 26.30 Meer informatie
>> meer lezen

Tivoli Audio Albergo Speaker Cabinet (Mon, 06 Apr 2020)
Wedden dat jouw Tivoli Audio Albergo speaker zich helemaal thuis voelt in deze stijlvolle omlijsting? Dat kan ook niet anders met het mooie hout en de luxe uitstraling. Wij waren al fan van de Albergo speaker, maar nu nog net even iets meer! Bestel Tivoli Audio Albergo Speaker Cabinet online bij fonQ. Alle Tivoli Audio Overige audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 2-3 dagen in huis EUR 52.99 Meer informatie
>> meer lezen

Tivoli Audio Music System+ HiFi Systeem (Mon, 06 Apr 2020)
Dit er een voor de allround muziekliefhebber! Wissel in no time van je lievelingsradiozender naar het gouden album van je favoriete artiest en daarna hup, naar de playlist op je smartphone. Allemaal met één alleskunner: de Tivoli Audio Music System+! Bestel Tivoli Audio Music System+ HiFi Systeem online bij fonQ. Alle Tivoli Audio Overige audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 699.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sonos PLAY:5 Draadloze Smart Speaker (Mon, 06 Apr 2020)
Zorg maar vast dat je stevig staat, want de Sonos PLAY:5 blaast je haast omver. De speaker weet met gemak elke grote kamer te vullen met loepzuiver geluid en een diepe bas en dat zonder enige vervorming. Zelfs niet als je hem hard zet. Heel erg hard. Bestel Sonos PLAY:5 Draadloze Smart Speaker online bij fonQ. Alle Sonos Streaming audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 2-3 dagen in huis EUR 549.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sonos PLAY:5 Draadloze Smart Speaker (Mon, 06 Apr 2020)
Zorg maar vast dat je stevig staat, want de Sonos PLAY:5 blaast je haast omver. De speaker weet met gemak elke grote kamer te vullen met loepzuiver geluid en een diepe bas en dat zonder enige vervorming. Zelfs niet als je hem hard zet. Heel erg hard. Bestel Sonos PLAY:5 Draadloze Smart Speaker online bij fonQ. Alle Sonos Streaming audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 2-3 dagen in huis EUR 579.00 Meer informatie
>> meer lezen

LEFF amsterdam Tube Audio Bluetooth Speaker (Mon, 06 Apr 2020)
Geniet overal van je favoriete muziek met de Leff amsterdam Tube Audio. Dit compacte speakertje ziet er niet alleen fraai uit, hij geeft ook nog eens een subliem geluid. Hij speelt tot wel 12 uur op een volle accu: urenlang genieten dus! Bestel LEFF amsterdam Tube Audio Bluetooth Speaker online bij fonQ. Alle LEFF amsterdam Klokken uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 2-3 dagen in huis EUR 66.99 Meer informatie
>> meer lezen

Libratone ZIPP Mini Bluetooth & WiFi Speaker (Mon, 06 Apr 2020)
Stop ultieme draagbaarheid, verbluffende geluidskwaliteit en multiroom-connectiviteit in een speaker, rits hem dicht en voilà, daar is de Libratone ZIPP Mini! Kun jij het streamen, dan kan dit Deens multitalent het afspelen, waar dan ook! Bestel Libratone ZIPP Mini Bluetooth & WiFi Speaker online bij fonQ. Alle Libratone Streaming audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 197.95 Meer informatie
>> meer lezen

Soundbar van Top kwaliteit, van soundbar tot een echte draadloze 5.1 thuisbioscoop

Reactie schrijven

Commentaren: 0