Aanbiedingen Bluetooth speakers van topmerken

Aanbiedingen Bluetooth speakers van topmerken

Op zoek naar een aanbieding van een Bluetooth speaker van een topmerk ✅, kijk dan snel hier verder!

 

Top 10 best verkochte bluetooth speakers

 

Zoveel verschillende bluetooth speakers en geen zin om je er in te verdiepen? Hier vind je de 10 best verkochte bluetooth speakers van dit moment om je een handje te helpen.

 

De volgende topmerken zijn aanwezig, JBL, Harman/Kardon, Sonos, B&O PLAY, Fresh ’n Rebel.


Aanbiedingen Bluetooth speakers van topmerken

1. JBL Charge 3 Portable Bluetooth Speaker

 

JBL

Draag hem overal met je mee: H 8,9 x B 21,3 x D 8,7 cm.

Een verbinding is snel gemaakt via Bluetooth.

Luister tot maar liefst 20 uur naar je favoriete muziek.

Laad ondertussen je telefoon op via de USB-uitgang.

Volledig waterbestendig; dompel hem zelfs onder!

 

€ 179,- (adviesprijs)
€ 130,15-27%

 

Je bespaart: € 48,85

Aanbiedingen Bluetooth speakers van topmerken

2. JBL Charge 4 Portable Bluetooth Speaker

 

JBL

Neem de portable speaker overal mee naartoe

Met een accuduur van wel 20 uur

Koppel meer dan 100 speakers via JBL Connect+

Dankzij de ingebouwde powerbank zit je nooit zonder stroom

Volledig waterproof, ideaal!

 

€ 179,- (adviesprijs)
€ 130,15-27%

 

Je bespaart: € 48,85

3. JBL Link 10 Portable Speaker

JBL

 

Bedien je speaker met je stem via Google Assistent

Stream muziek gemakkelijk via Bluetooth of WiFi

Koppel meerder speakers aan elkaar via Google Chromecast

Neem hem met je mee dankzij de oplaadbare accu

Volledig waterproof, ideaal!

 

 

€ 129,- (adviesprijs)
€ 85,99-33%

 

Je bespaart: € 43,01
De nieuwe JBL Live serie


4. Harman/Kardon Citation One Speaker

 

Harman/Kardon

Goed geluid én een stijlvol.

Scandinavisch design.

Bedien je speaker met je stem via Google Assistent!

Stream gemakkelijk via Bluetooth of WiFi.

Met een vuilafstotende, vlamvertragende gemixte wollen stof.

Koppel meerdere Citation speakers tot 1 groot multi-room systeem.

 

 

€ 199,- (adviesprijs)
€ 174,--13%

 

Je bespaart: € 25,-

 

 

5. Sonos Move Speaker

 

Sonos

Gave speaker van H 22,9 x B 22,8 x D 31 cm.

De accu gaat tot wel 10 uur lang mee!

De speaker is voorzien van spraakassistent.

De speaker kan ook in de badkamer (spatwaterdicht).

Stream je muziek via wifi.

 

€ 398,-
Nog maar 3 op voorraad

 

 

6. JBL Flip 5 Portable Bluetooth Speaker

 

JBL

Krachtig geluid in een compact design.

Oplaadbare accu voor een 12 uur durend feestje.

Waterdicht, dus geen zorgen over regen of water.

Meer geluid? Koppel draadloos meerdere speakers.

Indrukwekkend stereogeluid met een krachtige bas.

 

 

€ 129,- (adviesprijs)
€ 101,--22%

 

Je bespaart: € 28,-

7. Harman/Kardon Go + Play Draagbare Bluetooth Speaker

 

Harman/Kardon

Geniet van weergaloos geluid dat de hele ruimte vult.

Stream je muziek draadloos en eenvoudig via Bluetooth.

Laad ondertussen je smartphone op via de USB-uitgang.

Neem hem met zijn oplaadbare batterij mee de tuin in.

2 ingebouwde microfoons voor heldere conference calls.

 

€ 299,- (adviesprijs)
€ 226,--24%

 

Je bespaart: € 73,-

8. Harman/Kardon Citation 100 Speaker

 

Harman/Kardon

Goed geluid én een stijlvol.

Scandinavisch design.

Bedien je speaker met je stem via Google Assistent!

Stream gemakkelijk via Bluetooth of WiFi.

Met een vuilafstotende, vlamvertragende gemixte wollen stof.

Koppel meerdere Citation speakers tot 1 groot multi-room systeem.

 

 

€ 299,-
Op = op: nog maar 2 op voorraad

9. B&O PLAY BeoPlay A1 Portable Bluetooth Speaker

 

B&O PLAY

Klein genoeg om mee te nemen: Ø 13,3 x D 4,8 cm.

De hele dag muziek; een volle accu gaat 24 uur mee.

Het krachtig 360° geluid verspreidt zich alle kanten op.

Gebruik de ingebouwde microfoon om handsfree te bellen.

Fijn, de behuizing beschermt tegen spetters en modder.

€ 249,- (adviesprijs)
€ 225,--10%

 

Je bespaart: € 24,-

10. Fresh 'n Rebel Rockbox Brick Bluetooth Speaker Fabriq Edition

 

Fresh ’n Rebel

Eersteklas drivers en passieve bas die indruk maken.

Stream je muziek draadloos via Bluetooth 4.0.

De hele dag muziek: accuduur tot 20 uur

Ingebouwde powerbank voor opladen van telefoon.

Fraai vormgegeven met geweven stof.

 

Meerder kleuren

€ 63,07


RSS productfeed

Tivoli Audio PAL BT Draagbare AM/FM Radio met Bluetooth (za, 25 jan 2020)
Dit kleine, hippe radiootje heeft van alles in zijn mars. Met een simpele draai aan de knop schakelt ie van je favoriete radiostation naar je eigen muziek via Bluetooth. Waar? Daar doet de Tivoli PAL BT niet moeilijk over: hij is oplaadbaar! Bestel Tivoli Audio PAL BT Draagbare AM/FM Radio met Bluetooth online bij fonQ. Alle Tivoli Audio Overige audio uit voorraad leverbaar. Leef mooi." EUR 199.00 Meer informatie
>> meer lezen

Tivoli Audio Model One Bluetooth Radio (Sat, 25 Jan 2020)
De Tivoli Audio Model One BT is een klassieke AM/FM radio met een bluetooth ontvanger. Ideaal voor het luisteren van radiozenders en muziek van draagbare apparaten, zoals smartphones en tablets. Hierdoor heb je geen gedoe met kabels en aansluitingen. Bestel Tivoli Audio Model One Bluetooth Radio online bij fonQ. Alle Tivoli Audio Overige audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 179.00 Meer informatie
>> meer lezen

Tivoli Audio Model One AM/FM Radio (Sat, 25 Jan 2020)
Zeg maar eerlijk, jij luistert nog steeds het liefst lekker old school naar de radio. Groot gelijk, zeker als je de retro Model One radio van Tivoli Audio ziet. Het fraaie design, compacte formaat en ongeëvenaarde geluid... Wij snappen jou helemaal! Bestel Tivoli Audio Model One AM/FM Radio online bij fonQ. Alle Tivoli Audio Overige audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 3 februari in huis EUR 179.00 Meer informatie
>> meer lezen

Tivoli Audio Model One Bluetooth Radio (Sat, 25 Jan 2020)
De Tivoli Audio Model One BT is een klassieke AM/FM radio met een bluetooth ontvanger. Ideaal voor het luisteren van radiozenders en muziek van draagbare apparaten, zoals smartphones en tablets. Hierdoor heb je geen gedoe met kabels en aansluitingen. Bestel Tivoli Audio Model One Bluetooth Radio online bij fonQ. Alle Tivoli Audio Overige audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 3 februari in huis EUR 179.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ruark Audio R4 MK3 - DAB+ Radio - CD speler - Bluetooth - Walnoot (Sat, 25 Jan 2020)
De Ruark Audio R4 draadloze speaker valt door zijn bescheiden grootte nauwelijks op, totdat zijn rijke geluiden uw kamer vullen. Lees meer... Bestel Ruark Audio R4 MK3 - DAB+ Radio - CD speler - Bluetooth - Walnoot online bij fonQ. Alle Ruark Audio Docking audio uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, morgen in huis EUR 899.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sonos CONNECT (Sat, 25 Jan 2020)
Ho, wacht nog even met je bestaande stereo- of home cinema-set de deur uit doen. Met de Sonos CONNECT integreer je ze in je draadloze Sonos systeem. Sluit dit apparaatje aan op je geluidsapparatuur en die is klaar om al jouw muziek te streamen! Bestel Sonos CONNECT online bij fonQ. Alle Sonos Streaming audio uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 338.99 Meer informatie
>> meer lezen

Sonos PLAYBAR Draadloze Soundbar (Sat, 25 Jan 2020)
Geniet van geweldig HiFi-bioscoopgeluid, gewoon thuis op de bank! Met de SONOS PLAYBAR breng je het geluid van je televisie tot leven, of je nu een spannende film of verslavende serie kijkt en daarnaast kun je ook alle muziek ter wereld streamen! Bestel Sonos PLAYBAR Draadloze Soundbar online bij fonQ. Alle Sonos Streaming audio uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 699.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sonos PLAYBAR Muurbeugel (Sat, 25 Jan 2020)
Je kunt de Sonos PLAYBAR neerzetten, maar zeg nu zelf: ophangen is toch veel mooier? Je kiest zelf of je de soundbar onder of boven jouw televisie ophangt. Keuze gemaakt? Dan kun je direct aan de slag, want het bevestigingsmateriaal is inbegrepen. Bestel Sonos PLAYBAR Muurbeugel online bij fonQ. Alle Sonos Streaming audio uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 50.30 Meer informatie
>> meer lezen

Tivoli Audio Model Three Bluetooth Klokradio (Sat, 25 Jan 2020)
De Tivoli Model Three Klokradio speelt heel gemakkelijk muziek af. Dankzij Bluetooth luister je draadloos via bijv. smartphone of tablet. Bovendien heeft hij een AUX-ingang en AM/FM tuner. Voor degene die op tijd wil opstaan: de wekker doet het ook! Bestel Tivoli Audio Model Three Bluetooth Klokradio online bij fonQ. Alle Tivoli Audio Overige audio uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 299.00 Meer informatie
>> meer lezen

Tivoli Audio Model Three Bluetooth Klokradio (Sat, 25 Jan 2020)
De Tivoli Model Three Klokradio speelt heel gemakkelijk muziek af. Dankzij Bluetooth luister je draadloos via bijv. smartphone of tablet. Bovendien heeft hij een AUX-ingang en AM/FM tuner. Voor degene die op tijd wil opstaan: de wekker doet het ook! Bestel Tivoli Audio Model Three Bluetooth Klokradio online bij fonQ. Alle Tivoli Audio Overige audio uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 299.00 Meer informatie
>> meer lezen

Tivoli Audio Model Three Bluetooth Klokradio (Sat, 25 Jan 2020)
De Tivoli Model Three Klokradio speelt heel gemakkelijk muziek af. Dankzij Bluetooth luister je draadloos via bijv. smartphone of tablet. Bovendien heeft hij een AUX-ingang en AM/FM tuner. Voor degene die op tijd wil opstaan: de wekker doet het ook! Bestel Tivoli Audio Model Three Bluetooth Klokradio online bij fonQ. Alle Tivoli Audio Overige audio uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 299.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sonos BOOST Draadloze WiFi-versterker (Sat, 25 Jan 2020)
Jij laat een slechte WiFi-verbinding toch niet je goede muziek verpesten? Schakel daarom de hulp van de Sonos Boost in! Deze versterker geeft jouw Sonos-netwerk een flinke boost, zodat jij jouw speakers werkelijk overal in huis kunt plaatsen. Bestel Sonos BOOST Draadloze WiFi-versterker online bij fonQ. Alle Sonos Streaming audio uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 119.00 Meer informatie
>> meer lezen

Crosley Reinigingsset voor Langspeelplaten (Sat, 25 Jan 2020)
Heb jij jouw langspeelplaten weer van zolder gehaald en zit er een dikke laag stof op? Met de Crosley reinigingsset, bestaande uit een zachte borstel en een flesje gedestilleerd water, heb jij je zo schoon. En je platen leefden nog lang en gelukkig! Bestel Crosley Reinigingsset voor Langspeelplaten online bij fonQ. Alle Crosley Overige audio uit voorraad leverbaar. Voor 22:00 besteld, morgen in huis EUR 40.85 Meer informatie
>> meer lezen

Tivoli Audio Music System Three (Sat, 25 Jan 2020)
Luister je veel naar muziek? Maak kennis met de Tivoli Music System Three! Hiermee stream je je favoriete muziek draadloos via Bluetooth of programma's als Spotify. Ook zit er een AM/FM-tuner op. Neem deze compacte muziekspeler overal mee naartoe! Bestel Tivoli Audio Music System Three online bij fonQ. Alle Tivoli Audio Overige audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 3 februari in huis EUR 249.00 Meer informatie
>> meer lezen

Tivoli Audio Music System Three (Sat, 25 Jan 2020)
Luister je veel naar muziek? Maak kennis met de Tivoli Music System Three! Hiermee stream je je favoriete muziek draadloos via Bluetooth of programma's als Spotify. Ook zit er een AM/FM-tuner op. Neem deze compacte muziekspeler overal mee naartoe! Bestel Tivoli Audio Music System Three online bij fonQ. Alle Tivoli Audio Overige audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 3 februari in huis EUR 249.00 Meer informatie
>> meer lezen

Tivoli Audio PAL+ Bluetooth (Sat, 25 Jan 2020)
Je vraagt je af waar hij het allemaal laat, want de PAL+ BT radio van Tivoli Audio heeft DAB+ ontvangst, Bluetooth-technologie én een oplaadbare accu aan boord. Kijk, daar worden wij nu blij van. Net als van de mooie hoogglans afwerking trouwens. Bestel Tivoli Audio PAL+ Bluetooth online bij fonQ. Alle Tivoli Audio Overige audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 199.00 Meer informatie
>> meer lezen

Tivoli Audio PAL+ BT Draagbare DAB+ Radio met Bluetooth (Sat, 25 Jan 2020)
Je vraagt je af waar hij het allemaal laat, want de PAL+ BT radio van Tivoli Audio heeft DAB+ ontvangst, Bluetooth-technologie én een oplaadbare accu aan boord. Kijk, daar worden wij nu blij van. Net als van de mooie hoogglans afwerking trouwens. Bestel Tivoli Audio PAL+ BT Draagbare DAB+ Radio met Bluetooth online bij fonQ. Alle Tivoli Audio Overige audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 199.00 Meer informatie
>> meer lezen

Tivoli Audio PAL+ BT Draagbare DAB+ Radio met Bluetooth (Sat, 25 Jan 2020)
Je vraagt je af waar hij het allemaal laat, want de PAL+ BT radio van Tivoli Audio heeft DAB+ ontvangst, Bluetooth-technologie én een oplaadbare accu aan boord. Kijk, daar worden wij nu blij van. Net als van de mooie hoogglans afwerking trouwens. Bestel Tivoli Audio PAL+ BT Draagbare DAB+ Radio met Bluetooth online bij fonQ. Alle Tivoli Audio Overige audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 199.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sennheiser RS 175 Draadloze Koptelefoon (Sat, 25 Jan 2020)
Jouw favoriete film wordt nog spectaculairder en dat ene nummertje klinkt nog lekkerder met de Sennheiser RS 175 op je oren! Met de Bas Boost en Surround Sound modus klinkt geluid als nooit tevoren. De koptelefoon is bovendien geheel draadloos! Bestel Sennheiser RS 175 Draadloze Koptelefoon online bij fonQ. Alle Sennheiser Hoofdtelefoons uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 199.00 Meer informatie
>> meer lezen

Jarre Technologies AeroTwist Bluetooth Speaker (Sat, 25 Jan 2020)
Let's (Aero)Twist again! Deze Bluetooth speaker van Jarre verbreekt de cirkel. Letterlijk. Het ontwerp is namelijk draaibaar, zodat je zelf de vorm bepaalt en 'm ook vast kunt maken aan je tas of fiets. Zo geniet je overal van 'ronduit' goed geluid! Bestel Jarre Technologies AeroTwist Bluetooth Speaker online bij fonQ. Alle Jarre Technologies Streaming audio uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 255.00 Meer informatie
>> meer lezen

FUGOO Strap Mount (Sat, 25 Jan 2020)
Waar jij bent is je muziek! Met de Strap Mount maak je jouw FUGOO speaker overal aan vast. Bind hem om je favoriete boom, om een paal, om een hek of… om wat dan ook! Dat zeiden we toch; overal aan vast! Bestel FUGOO Strap Mount online bij fonQ. Alle FUGOO Streaming audio uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 26.30 Meer informatie
>> meer lezen

Sennheiser MOMENTUM In-Ear Oordopjes Apple (Sat, 25 Jan 2020)
Ongeëvenaard geluid in zo'n klein formaat, kan dat? Jazeker, daar weten ze bij Sennheiser wel raad mee. De MOMENTUM in-ears zijn de ideale combinatie van puurheid, precisie, hoge prestaties en een perfecte pasvorm. Dat klinkt goed! Bestel Sennheiser MOMENTUM In-Ear Oordopjes Apple online bij fonQ. Alle Sennheiser Hoofdtelefoons uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 85.30 Meer informatie
>> meer lezen

Marshall Kilburn Portable Speaker (Sat, 25 Jan 2020)
Klaar voor een vleugje rock 'n roll on the road? De Marshall Kilburn heeft de snoeren unplugged om de show onderweg te stelen. Met zijn oplaadbare accu, zeer luide geluid en natuurlijk het geweldige design ga jij rockend de dag door! Bestel Marshall Kilburn Portable Speaker online bij fonQ. Alle Marshall Streaming audio uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 243.30 Meer informatie
>> meer lezen

Tivoli Audio Albergo AM/FM Clock Radio (Sat, 25 Jan 2020)
Jij wisselt snel tussen je favoriete AM/FM-zender en je eigen playlist, die je via Bluetooth naar de Tivoli Audio Albergo streamt. Van al het dansen op de geweldige muziek word je vast moe. Dat komt mooi uit, de Albergo dient ook als wekkerradio! Bestel Tivoli Audio Albergo AM/FM Clock Radio online bij fonQ. Alle Tivoli Audio Overige audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 3 februari in huis EUR 179.00 Meer informatie
>> meer lezen

Tivoli Audio Albergo Speaker Cabinet (Sat, 25 Jan 2020)
Wedden dat jouw Tivoli Audio Albergo speaker zich helemaal thuis voelt in deze stijlvolle omlijsting? Dat kan ook niet anders met het mooie hout en de luxe uitstraling. Wij waren al fan van de Albergo speaker, maar nu nog net even iets meer! Bestel Tivoli Audio Albergo Speaker Cabinet online bij fonQ. Alle Tivoli Audio Overige audio uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 76.70 Meer informatie
>> meer lezen

Soundbar van Top kwaliteit, van soundbar tot een echte draadloze 5.1 thuisbioscoop

Reactie schrijven

Commentaren: 0