Aanbiedingen Bluetooth speakers van topmerken

Aanbiedingen Bluetooth speakers van topmerken

Op zoek naar een aanbieding van een Bluetooth speaker van een topmerk ✅, kijk dan snel hier verder!

 

Top 10 best verkochte bluetooth speakers

 

Zoveel verschillende bluetooth speakers en geen zin om je er in te verdiepen? Hier vind je de 10 best verkochte bluetooth speakers van dit moment om je een handje te helpen.

 

De volgende topmerken zijn aanwezig, JBL, Harman/Kardon, Sonos, B&O PLAY, Fresh ’n Rebel.


Aanbiedingen Bluetooth speakers van topmerken

1. JBL Charge 3 Portable Bluetooth Speaker

 

JBL

Draag hem overal met je mee: H 8,9 x B 21,3 x D 8,7 cm.

Een verbinding is snel gemaakt via Bluetooth.

Luister tot maar liefst 20 uur naar je favoriete muziek.

Laad ondertussen je telefoon op via de USB-uitgang.

Volledig waterbestendig; dompel hem zelfs onder!

 

€ 179,- (adviesprijs)
€ 130,15-27%

 

Je bespaart: € 48,85

Aanbiedingen Bluetooth speakers van topmerken

2. JBL Charge 4 Portable Bluetooth Speaker

 

JBL

Neem de portable speaker overal mee naartoe

Met een accuduur van wel 20 uur

Koppel meer dan 100 speakers via JBL Connect+

Dankzij de ingebouwde powerbank zit je nooit zonder stroom

Volledig waterproof, ideaal!

 

€ 179,- (adviesprijs)
€ 130,15-27%

 

Je bespaart: € 48,85

3. JBL Link 10 Portable Speaker

JBL

 

Bedien je speaker met je stem via Google Assistent

Stream muziek gemakkelijk via Bluetooth of WiFi

Koppel meerder speakers aan elkaar via Google Chromecast

Neem hem met je mee dankzij de oplaadbare accu

Volledig waterproof, ideaal!

 

 

€ 129,- (adviesprijs)
€ 85,99-33%

 

Je bespaart: € 43,01
De nieuwe JBL Live serie


4. Harman/Kardon Citation One Speaker

 

Harman/Kardon

Goed geluid én een stijlvol.

Scandinavisch design.

Bedien je speaker met je stem via Google Assistent!

Stream gemakkelijk via Bluetooth of WiFi.

Met een vuilafstotende, vlamvertragende gemixte wollen stof.

Koppel meerdere Citation speakers tot 1 groot multi-room systeem.

 

 

€ 199,- (adviesprijs)
€ 174,--13%

 

Je bespaart: € 25,-

 

 

5. Sonos Move Speaker

 

Sonos

Gave speaker van H 22,9 x B 22,8 x D 31 cm.

De accu gaat tot wel 10 uur lang mee!

De speaker is voorzien van spraakassistent.

De speaker kan ook in de badkamer (spatwaterdicht).

Stream je muziek via wifi.

 

€ 398,-
Nog maar 3 op voorraad

 

 

6. JBL Flip 5 Portable Bluetooth Speaker

 

JBL

Krachtig geluid in een compact design.

Oplaadbare accu voor een 12 uur durend feestje.

Waterdicht, dus geen zorgen over regen of water.

Meer geluid? Koppel draadloos meerdere speakers.

Indrukwekkend stereogeluid met een krachtige bas.

 

 

€ 129,- (adviesprijs)
€ 101,--22%

 

Je bespaart: € 28,-

7. Harman/Kardon Go + Play Draagbare Bluetooth Speaker

 

Harman/Kardon

Geniet van weergaloos geluid dat de hele ruimte vult.

Stream je muziek draadloos en eenvoudig via Bluetooth.

Laad ondertussen je smartphone op via de USB-uitgang.

Neem hem met zijn oplaadbare batterij mee de tuin in.

2 ingebouwde microfoons voor heldere conference calls.

 

€ 299,- (adviesprijs)
€ 226,--24%

 

Je bespaart: € 73,-

8. Harman/Kardon Citation 100 Speaker

 

Harman/Kardon

Goed geluid én een stijlvol.

Scandinavisch design.

Bedien je speaker met je stem via Google Assistent!

Stream gemakkelijk via Bluetooth of WiFi.

Met een vuilafstotende, vlamvertragende gemixte wollen stof.

Koppel meerdere Citation speakers tot 1 groot multi-room systeem.

 

 

€ 299,-
Op = op: nog maar 2 op voorraad

9. B&O PLAY BeoPlay A1 Portable Bluetooth Speaker

 

B&O PLAY

Klein genoeg om mee te nemen: Ø 13,3 x D 4,8 cm.

De hele dag muziek; een volle accu gaat 24 uur mee.

Het krachtig 360° geluid verspreidt zich alle kanten op.

Gebruik de ingebouwde microfoon om handsfree te bellen.

Fijn, de behuizing beschermt tegen spetters en modder.

€ 249,- (adviesprijs)
€ 225,--10%

 

Je bespaart: € 24,-

10. Fresh 'n Rebel Rockbox Brick Bluetooth Speaker Fabriq Edition

 

Fresh ’n Rebel

Eersteklas drivers en passieve bas die indruk maken.

Stream je muziek draadloos via Bluetooth 4.0.

De hele dag muziek: accuduur tot 20 uur

Ingebouwde powerbank voor opladen van telefoon.

Fraai vormgegeven met geweven stof.

 

Meerder kleuren

€ 63,07


RSS productfeed

Bowers & Wilkins PX7 (ma, 20 jan 2020)
De Bowers & Wilkins PX7 is het topmodel onder de draadloze noise cancelling headphones van Bowers & Wilkins. Bestel Bowers & Wilkins PX7 online bij fonQ. Alle Bowers & Wilkins Hoofdtelefoons uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, dinsdag in huis EUR 399.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sennheiser PXC 550-II Wireless (Mon, 20 Jan 2020)
De Sennheiser PXC 550-II Wireless is een draadloze over-ear hoofdtelefoon met een ongelofelijk goede geluidskwaliteit.Sennheiser heeft deze headphones speciaal ontwikkeld voor muziekliefhebbers die frequent reizen en forenzen. Bestel Sennheiser PXC 550-II Wireless online bij fonQ. Alle Sennheiser Hoofdtelefoons uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, dinsdag in huis EUR 314.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sonoro ELITE - Internet Radio met CD-Speler - Copper (Mon, 20 Jan 2020)
Geniet eindeloos van muziek door naar internetradio, FM of DAB + digitale radio, CD te luisteren, de ELITE via Bluetooth op uw smartphone of tablet. Bestel Sonoro ELITE - Internet Radio met CD-Speler - Copper online bij fonQ. Alle Sonoro Overige audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, dinsdag in huis EUR 399.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sonoro Prestige - Internet Radio - Smart Radio - Copper (Mon, 20 Jan 2020)
De PRESTIGE is uitermate geschikt voor alle muziekliefhebbers die willen genieten van een authentiek, gedetailleerd en uitgebreid geluidsbeeld. Bestel Sonoro Prestige - Internet Radio - Smart Radio - Copper online bij fonQ. Alle Sonoro Overige audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, dinsdag in huis EUR 799.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sonoro ELITE - Internet Radio met CD-Speler - Zilver (Mon, 20 Jan 2020)
Geniet eindeloos van muziek door naar internetradio, FM of DAB + digitale radio, CD te luisteren, de ELITE via Bluetooth op uw smartphone of tablet aan te sl... Bestel Sonoro ELITE - Internet Radio met CD-Speler - Zilver online bij fonQ. Alle Sonoro Overige audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, dinsdag in huis EUR 399.00 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Monitorspeakerstandaards 2 st staal zwart (Mon, 20 Jan 2020)
Onze tweedelige set luidsprekerstandaarden is echt perfect voor gebruik met monitorspeakers in studio's. Bestel vidaXL Monitorspeakerstandaards 2 st staal zwart online bij fonQ. Alle vidaXL Overige audio uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 68.99 Meer informatie
>> meer lezen

United Entertainment 3G Draagbare Stereo- Bamboe (Mon, 20 Jan 2020)
United Entertainment focust op een breed groeiend assortiment gifts, gadgets, toys en lifestyle producten met een perfecte mix van technologie, functionaliteit en humor. Bestel United Entertainment 3G Draagbare Stereo- Bamboe online bij fonQ. Alle United Entertainment Overige audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, dinsdag in huis EUR 59.95 Meer informatie
>> meer lezen

Q Acoustics 3050i - Vloerstaande Speakers - Wit ( per paar ) (Mon, 20 Jan 2020)
Het paradepaard, de Q Acoustics vloerstaande 3050-luidsprekers, zijn de perfecte luidsprekers voor grotere kamers - Diepe en krachtige dynamiek - Bestel Q Acoustics 3050i - Vloerstaande Speakers - Wit ( per paar ) online bij fonQ. Alle Q Acoustics Streaming audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, dinsdag in huis EUR 749.00 Meer informatie
>> meer lezen

Revo Audio SuperConnect - DAB+ - internet radio en Spotify - (Mon, 20 Jan 2020)
Revo SuperConnect radio met DAB+, internet radio, Bluetooth en Spotify.SuperSignalSuperConnectSuperSystemPixis RXAxis X3. Bestel Revo Audio SuperConnect - DAB+ - internet radio en Spotify - online bij fonQ. Alle Revo Audio Overige audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, dinsdag in huis EUR 378.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sonoro ELITE - Internet Radio met CD-Speler - Wit (Mon, 20 Jan 2020)
Geniet eindeloos van muziek door naar internetradio, FM of DAB + digitale radio, CD te luisteren, de ELITE via Bluetooth op uw smartphone of tablet. Bestel Sonoro ELITE - Internet Radio met CD-Speler - Wit online bij fonQ. Alle Sonoro Overige audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, dinsdag in huis EUR 399.00 Meer informatie
>> meer lezen

Nikkei Wekkerradio NR200UK Union Jack ontwerp (Mon, 20 Jan 2020)
Deze NR200UK wekkerradio maakt je 's ochtends wakker met de nieuwste hit! Bestel Nikkei Wekkerradio NR200UK Union Jack ontwerp online bij fonQ. Alle Nikkei Overige audio uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 40.82 Meer informatie
>> meer lezen

AEG Internet Radio IR 4468 BT 25,5x18,5x11 cm zwart (Mon, 20 Jan 2020)
Deze met functies volgeladen zwarte internetradio, de IR 4468 BT van AEG, is een ideale keuze voor muziekliefhebbers. Bestel AEG Internet Radio IR 4468 BT 25,5x18,5x11 cm zwart online bij fonQ. Alle AEG Overige audio uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 143.06 Meer informatie
>> meer lezen

Nikkei DAB-radio met wekker NDB30BK draagbaar grijs en zwart (Mon, 20 Jan 2020)
Luister waar je ook bent naar je favoriete digitale en FM-radiostations met deze NDB30BK draagbare radio van Nikkei! Bestel Nikkei DAB-radio met wekker NDB30BK draagbaar grijs en zwart online bij fonQ. Alle Nikkei Overige audio uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 67.91 Meer informatie
>> meer lezen

Lenco Draagbare DAB+ radio met CD/MP3-speler SCD-69 wit (Mon, 20 Jan 2020)
De stijlvolle, draagbare Lenco SCD-69 is een DAB+ radio en een cd/mp3-speler. Hij biedt digitale, anti-storing ontvangst van radiostations en een uitstekende geluidskwaliteit. Bestel Lenco Draagbare DAB+ radio met CD/MP3-speler SCD-69 wit online bij fonQ. Alle Lenco Overige audio uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 108.44 Meer informatie
>> meer lezen

Nikkei Wekkerradio NR200BK zwart (Mon, 20 Jan 2020)
Deze NR200BK wekkerradio van Nikkei maakt je 's ochtends wakker met de nieuwste hit! Bestel Nikkei Wekkerradio NR200BK zwart online bij fonQ. Alle Nikkei Overige audio uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 42.21 Meer informatie
>> meer lezen

Nikkei DAB-radio met Bluetooth NDB40BK draagbaar grijs en zwart (Mon, 20 Jan 2020)
Luister waar je ook bent naar je favoriete digitale en FM-radiostations met deze NDB40BK draagbare radio van Nikkei! Bestel Nikkei DAB-radio met Bluetooth NDB40BK draagbaar grijs en zwart online bij fonQ. Alle Nikkei Overige audio uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 85.68 Meer informatie
>> meer lezen

AEG Wekkerradio met USB-aansluiting wit MRC 4150 (Mon, 20 Jan 2020)
Deze AEG wekkerradio MRC 4150 combineert een stijlvol ontwerp met grote functionaliteit en is daardoor de perfecte keuze voor muziekliefhebbers. Bestel AEG Wekkerradio met USB-aansluiting wit MRC 4150 online bij fonQ. Alle AEG Overige audio uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 34.51 Meer informatie
>> meer lezen

AEG Keukenradio met CD-speler KRC 4376 7 W wit (Mon, 20 Jan 2020)
Deze KRC 4376 keukenradio en CD-speler van AEG is een geweldige aanvulling op de keuken, vooral als je naar muziek wil luisteren tijdens het koken! Bestel AEG Keukenradio met CD-speler KRC 4376 7 W wit online bij fonQ. Alle AEG Overige audio uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 79.90 Meer informatie
>> meer lezen

Lenco DAB+ Zakradio PDR-04 zwart (Mon, 20 Jan 2020)
Door DAB+ technologie met een vintage uitstraling te combineren blaast deze zakradio PDR-04 van Lenco leven in uw vrije tijd in met zijn geweldige geluidskwaliteit! Bestel Lenco DAB+ Zakradio PDR-04 zwart online bij fonQ. Alle Lenco Overige audio uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 69.94 Meer informatie
>> meer lezen

Lenco DAB+ wekkerradio met FM PDR-020 wit (Mon, 20 Jan 2020)
Laat u wekken door deze Lenco PDR-020 DAB+ radio, voor een frisse start met uw favoriete radioprogramma's! Bestel Lenco DAB+ wekkerradio met FM PDR-020 wit online bij fonQ. Alle Lenco Overige audio uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 47.74 Meer informatie
>> meer lezen

Q Acoustics 3020i - Boekenplank Luidsprekers - Zwart ( per paar ) (Mon, 20 Jan 2020)
Ideaal voor grotere kamers en / of liefhebbers van dans, rock en volledige orkestrale muziek, de 3020s brengen een groter dynamisch realisme Bestel Q Acoustics 3020i - Boekenplank Luidsprekers - Zwart ( per paar ) online bij fonQ. Alle Q Acoustics Streaming audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, dinsdag in huis EUR 249.00 Meer informatie
>> meer lezen

Master & Dynamic MW65 - Draadloze Hoofdtelefoon - Active Noise (Mon, 20 Jan 2020)
De Master & Dynamic MW65's zijn onze lichtste over-ear hoofdtelefoons en zijn voorzien van op maat gemaakte 40 mm Beryllium-drivers en Active Noise Cancelling. Bestel Master & Dynamic MW65 - Draadloze Hoofdtelefoon - Active Noise online bij fonQ. Alle Master & Dynamic Hoofdtelefoons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, dinsdag in huis EUR 449.00 Meer informatie
>> meer lezen

Tangent Elio stereo internetradio met DAB+/FM, Bluetooth, CD-speler - (Mon, 20 Jan 2020)
Het nieuwe compacte, alles-in-één systeem van Tangent Elio Stereo combineert alle mogelijke muziekbronnen met als resultaat: optimale geluidskwaliteit. Bestel Tangent Elio stereo internetradio met DAB+/FM, Bluetooth, CD-speler - online bij fonQ. Alle Tangent Overige audio uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, dinsdag in huis EUR 399.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bowers & Wilkins PX7 (Mon, 20 Jan 2020)
De Bowers & Wilkins PX7 is het topmodel onder de draadloze noise cancelling headphones van Bowers & Wilkins. Bestel Bowers & Wilkins PX7 online bij fonQ. Alle Bowers & Wilkins Hoofdtelefoons uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, dinsdag in huis EUR 399.00 Meer informatie
>> meer lezen

Denon DSW-1H (Mon, 20 Jan 2020)
De DSW-1H draadloze subwoofer van Denon is eenvoudig aan te sluiten op de DHT-S716H soundbar via wifi en voegt een diepe, krachtige bas toe. Bestel Denon DSW-1H online bij fonQ. Alle Denon Streaming audio uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, dinsdag in huis EUR 699.00 Meer informatie
>> meer lezen

Soundbar van Top kwaliteit, van soundbar tot een echte draadloze 5.1 thuisbioscoop

Reactie schrijven

Commentaren: 0