Te huur zeer luxe 14 persoons vakantiewoning met ligbad, stoomdouche en sauna op Ferienresort Cochem

Te huur zeer luxe 14 persoons vakantiewoning met ligbad, stoomdouche en sauna op Ferienresort Cochem

Wilt u een luxe vakantiewoning✅ in Duitsland zoeken en direct online boeken, hier ontdekt en boekt u uw ideale vakantiehuis in Duitsland. 

Te huur zeer luxe 14 persoons vakantiewoning met ligbad, stoomdouche en sauna op Ferienresort Cochem.

 

Omschrijving: groepsaccommodatie RDC004 Ediger-Eller, Rijnland-Palts

 

Ferienresort Cochem is een echte gezinsbestemming met veel kinderfaciliteiten. In het centrumgebouw vindt u goede restaurants (buffet en à la carte) een snackbar en een supermarkt waar u, naast verse broodjes, onder andere streekproducten kunt kopen. Zo is er speciaal voor de kinderen onlangs een nieuw indoorspeelparadijs geopend in het centrumgebouw, waar u ondertussen een oogje in het zeil kunt houden onder het genot van een kopje koffie. Verder kunnen de kleintjes zich uitleven in de Koos Kids Club, het overdekte zwembad met kinderbad (gratis toegang) en in de diverse speeltuinen. Naast de twee grote golfbanen is er een mini-bowling.


Te huur zeer luxe 14 persoons vakantiewoning met ligbad, stoomdouche en sauna op Ferienresort Cochem

Bijzonderheden

 

- Het interieur en/of exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen en afwijken van de foto's. - In voor- en naseizoen zijn niet alle parkfaciliteiten te allen tijde geopend.- Het interieur / exterieur van deze vakantieverblijven kan onderling verschillen en afwijken van de getoonde foto's.- Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.- Graag willen wij u er op attenderen dat in de periode tussen 6 januari 2020 tot 14 februari 2020, 2 maart 2020 tot 3 april 2020, 9 november 2020 tot 18 december 2020 en 4 januari 2021 tot 8 januari 2021 gedurende de midweek, de Koos Kids Club gesloten is en er geen recreatieprogramma zal zijn.


Te huur zeer luxe 14 persoons vakantiewoning met ligbad, stoomdouche en sauna op Ferienresort Cochem

 

Indeling: groepsaccommodatie RDC004 Ediger-Eller, Rijnland-Palts

 

Deze vrijstaande familievilla is geschikt voor een gezelschap van acht tot 14 personen en is voorzien van alle comfort. Zo vindt u er onder andere een fijne woonkamer met televisie en DVD-speler, luxe keuken met voldoende inventaris voor 14 personen, een vaatwasser, een koelkast met vriesbak en een combimagnetron. In de woning zijn zes slaapkamers (waarvan één beneden) en maar liefst vier badkamers (waarvan één beneden) met ligbad, stoomdouche en sauna! Deze accommodatie is circa 157m2. In de tuin vindt u een mooi terras voorzien van tuinmeubelen. Tevens beschikt u over uw eigen parkeerplaats.

 

De volgende voorkeuren kunt u aangeven tijdens het boekingsproces:

- Huisdiervrij

Omgeving: Ediger-Eller, Rijnland-Palts

 

Glooiende heuvels met om de kilometer een echte wijnboer die u graag zijn oogst van het jaar laat proeven, pittoreske dorpjes waar u het middeleeuwse gevoel zal krijgen en adembenemende, authentieke kastelen die prachtig verlicht zijn in de avonduren. Plan uw romantische tripje in de unieke omgeving van de Moezel. Op korte afstand van Nederland bent u er in een paar uurtjes. Pak uw mountainbike en manoeuvreer tussen de heuvels en dalen door of pak uw wandelstok en maak adembenemende wandelingen. Ook een boottocht over de bekende Moezel is zeker een aanrader.

 

U heeft het vast wel eens geproefd, de overheerlijke Moezelwijn. Al sinds de 4e eeuw worden er, op de steile hellingen van de verschillende dorpen die de Moezel rijk is, druiven geteeld en geoogst. De moezel is het oudste wijngebied van Duitsland en onderscheid zich al jaren van de rest. De bekende wijnfeesten zijn een begrip in de regio welke u, mocht u de kans krijgen, zeker eens bezocht moet hebben. Deze feesten vinden doorgaans plaats tussen mei en oktober.

 

Tips en trips:

- De mosterdmolen van Cochem

- Moezelpromenade in Cochem

- Het Duitse Edelstenenmuseum in Idar-Oberstein

- De Rijksburcht in Cochem

- De Calmont, Europa’s steilste wijnberg in Ediger-Eller

- De golfbaan van Cochem

- Romeinse graven bij Nehren

Het vakantiepark

 

Ferienresort Cochem

Ferienresort Cochem is een echte gezinsbestemming met veel kinderfaciliteiten. In het centrumgebouw vindt u goede restaurants (buffet en à la carte), een snackbar en een supermarkt waar u, naast verse broodjes, onder andere streekproducten kunt kopen. Speciaal voor de kinderen is er een indoorspeelparadijs geopend in het centrumgebouw, waar u ondertussen een oogje in het zeil kunt houden onder het genot van een kopje koffie. Verder kunnen de kleintjes zich uitleven in de Koos Kids Club, het overdekte zwembad met kinderbad (gratis toegang) en in de diverse speeltuinen. Beginnende en gevorderde golfers genieten op de 9 of 18-holes baan van uitdagende holes en prachtige vergezichten. Tevens is er een mini-bowling. U verveelt zich geen moment!

Voor meer info kijk hier

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Als er lastminute aanbiedingen van groepsaccommodaties zijn, dan kunt u dat hieronder zien

Te huur zeer luxe 14 persoons vakantiewoning met ligbad, stoomdouche en sauna op Ferienresort Cochem


Reactie schrijven

Commentaren: 0