Open Voorjaarsweekenden De Boschhoeve 2020

Open Voorjaarsweekenden De Boschhoeve 2020

Ook zo’n zin in een bloeiende voorjaarstuin? Kom voor ideeën ✅ naar de speciale Open Voorjaarsweekenden in april bij Kwekerij/Tuin ‘De Boschhoeve’ te Wolfheze. Deze rijk bloeiende lentetuin is het resultaat van een jarenlange passie voor bloembollen.

 

In de tuinen zijn inspirerende voorbeelden te zien van bollengebruik. Zo wordt de nog vrijwel kale moestuin opgefleurd door honderden tulpen in verschillende kleurenschema’s. In de boomgaard ernaast bloeien vele narcissen, blauwe druifjes, lage tulpjes en anemoontjes. 

 

In de schaduwtuin staan tussen tussen de voorjaarsbloeiende vaste planten grote plakkaten bosanemonen, prachtige hondstanden en boshyacinten. 


Open Voorjaarsweekenden De Boschhoeve 2020

Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze laat iedereen in de maand april graag meegenieten van  inspirerende lentetuinen. Méér dan dertig jaar ervaring met bollen planten resulteert namelijk in een overdaad aan geur en kleur in de moestuinbedden, de schaduwtuin, de boomgaard en het grote gazon.

 

 

Bewonder het effect van duizenden tulpen, blauwe druifjes, sneeuwroem, sterhyacinten, hondstanden, kievietsbloemen en bosanemonen. In het gazon zijn banen uitgespaard voor ontelbaar  veel witte narcissen en overal staan  tafels met terracotta potten vol kleurrijke combinaties van bloembollen- en vroeg bloeiende planten. In de kleine schuur houdt  Bert Loman een expositie. Hij maakt met eindeloos geduld unieke objecten van door de natuur afgedankte materialen uit tuin, bos en berm.  De grote schuur nodigt uit tot snuffelen en ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd met koffie, thee en allerlei lekkers.  

 

Wees welkom op alle zaterdagen en zondagen in april van 11.00 tot 17.00 uur (2e paasdag i.p.v. 1e paasdag). De toegang is gratis. 

 

Kwekerij/Tuin ‘De Boschhoeve’

Dineke Logtenberg

Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze

Tel. 026-4821231

 

Website: www.boschhoeve.nl  


Open Voorjaarsweekenden De Boschhoeve 2019

Reactie schrijven

Commentaren: 0