Kerstballen in alle kleuren, vandaag besteld, morgen in huis!

Kerstballen in alle kleuren, vandaag besteld, morgen in huis!

Nog op zoek naar kerstballen ✅hier een ruime keuze in kerstballen in alle kleuren en vandaag besteld, morgen in huis!  Aanbiedingen van een bekende leverancier!

 

Echte kerstballen van glas, dus doe er wel voorzichtig mee!

 

De ballen uit deze Decoris set zijn gemaakt van echt glas. Maar eenmaal in de boom laat deze luxe mix van matte en glanzende ballen jouw kerstboom ongetwijfeld pieken.

 

Set van 20 ballen met een diameter van 6 cm

Gemaakt van glas, dus wel voorzichtig zijn

Mooi, die mix van glans en mat!

Incl. draadlinten om ze mee op te hangen

 

€ 11,99 (adviesprijs)
€ 7,60-37%

 

Je bespaart: € 4,39

Kerstballen in alle kleuren, vandaag besteld, morgen in huis!

 

Kerstballen - Set van 5 st.

 

Iittala

 

 

Kom in de kerstsfeer met deze klassieke kerstballen van Iittala. De glazen ballen weerkaatsen licht en zorgen voor een feestelijk sfeer. Hang ze in de boom of geef ze cadeau tijdens de feestdagen.

 

Set van 5 klassieke kerstballen van Iittala

Gemaakt van glas

Het glas weerkaats het licht en zorgt voor een feestelijke sfeer

In een prachtig rood kleurenpalet.

 

€ 39,90 (adviesprijs)
€ 34,90-13%

 

Je bespaart: € 5,-

 

Nordal Feather Kerstbal

 

 

Nordal

 

Dat kerst speciaal hoort te zijn, dat laat de Feather kerstbal van Nordal wel zien. Met zijn veren valt hij goed op in jouw boom en maakt hij elke andere bal verlegen. Hij is niet zwaar, dus hij valt er ook niet zomaar uit. Dat is wel zo fijn!

Deze bal heeft een diameter van 8 cm

Hij is gemaakt van fazant veren.

Zo wordt jouw kerstboom wel heel luxe!

Door de veren ontstaat er een speelse sfeer in de boom.

 

€ 4,95

 

Prijs per stuk. Product wordt per 3 verkocht.
Totaalprijs: € 14,85 

Vondels Glazen kerst decoratie hanger roze/geel spekje H9cm

 

Vondels

 

Glazen kerst decoratie hanger roze/geel spekje H9cm

  • FoodLovers
  • mashmellow, spekje, snoep, candy

Technische details

Afmetingen

Hoogte 9 cm

 

Algemene specificaties

Productnummer 2_175738

EAN Code 2172810090033

Kleur Roze

Materiaal Glas

 

€ 11,95

 

Decoris Kerstbal Dennenappel - 6 st.

 

Decoris

Sfeer in de kerstboom? (Dennen)appeltje-eitje. Deze hangers van Decoris zijn subtiel voorzien van glitters en schitteren daardoor mooi in de boom. Zeker in combinatie met kerstverlichting, maar ze zijn ook leuk in een vaas of onder een stolp!

 

  • 6 hangers in de vorm van een dennenappel (Ø 8 cm)
  • Met subtiele glitters voor een glinsterend effect
  • Gemaakt van kunststof, dus onbreekbaar
  • Inclusief touwtjes om ze mee op te hangen
  • Ook leuk in een vaas of onder een stolp!

In twee kleuren en twee maten!

 

€ 15,-


Vondels Glazen kerst decoratie hanger roze flamingo H15cm

 

 

Vondels

 

Glazen kerst decoratie hanger roze flamingo H15cm

Flower Bomb

flamingo, flamengo

Glazen kerst decoratie hanger roze flamingo. Met de hand geschilderd en mond geblazen. Ieder artikel is verpakt in een luxe Vondels cadeaudoos.

 

Technische details

Afmetingen

Hoogte 15 cm

Algemene specificaties

Productnummer 2_163626

EAN Code 2172200150033

Kleur Roze

Materiaal Glas

 

€ 14,95


RSS productfeed

Decosy Glas Kerstballen (6cm) Box 36 Stuks Red Combi (di, 21 jan 2020)
Box met 36 glas kerstballen in de kleur rood. Bestel Decosy Glas Kerstballen (6cm) Box 36 Stuks Red Combi online bij fonQ. Alle Decosy Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, woensdag in huis EUR 34.90 Meer informatie
>> meer lezen

Decosy Glas Kerstballen (6cm) Box 36 Stuks Hibiscus (Tue, 21 Jan 2020)
Box met 36 glas kerstballen in verschillende roze kleuren. Bestel Decosy Glas Kerstballen (6cm) Box 36 Stuks Hibiscus online bij fonQ. Alle Decosy Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, woensdag in huis EUR 34.90 Meer informatie
>> meer lezen

Decosy Glas Kerstballen (8cm) Box 16 Stuks Black (Tue, 21 Jan 2020)
Box met 16 glas kerstballen in de kleur zwart. Bestel Decosy Glas Kerstballen (8cm) Box 16 Stuks Black online bij fonQ. Alle Decosy Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, woensdag in huis EUR 34.90 Meer informatie
>> meer lezen

Decosy Glas Kerstballen (6cm) Box 36 Stuks Smokey Rose (Tue, 21 Jan 2020)
Box met 36 glas kerstballen in de kleur smokey rose. Bestel Decosy Glas Kerstballen (6cm) Box 36 Stuks Smokey Rose online bij fonQ. Alle Decosy Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, woensdag in huis EUR 34.90 Meer informatie
>> meer lezen

Decosy Glas Kerstballen (8cm) Box 16 Stuks Powder Pink Combi (Tue, 21 Jan 2020)
Box met 16 glas kerstballen in de kleur poederroze. Bestel Decosy Glas Kerstballen (8cm) Box 16 Stuks Powder Pink Combi online bij fonQ. Alle Decosy Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, woensdag in huis EUR 34.90 Meer informatie
>> meer lezen

Decosy Glas Kerstballen (6cm) Box 36 Stuks Petrol (Tue, 21 Jan 2020)
Box met 36 glas kerstballen in de kleur petrol. Bestel Decosy Glas Kerstballen (6cm) Box 36 Stuks Petrol online bij fonQ. Alle Decosy Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, woensdag in huis EUR 34.90 Meer informatie
>> meer lezen

Glas Kerstballen en Dennenappels Combi Mix 61 Stuks - Goud (Tue, 21 Jan 2020)
Box met 49 kerstballen en 12 dennenappels in de kleur goud. Bestel Glas Kerstballen en Dennenappels Combi Mix 61 Stuks - Goud online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, woensdag in huis EUR 39.95 Meer informatie
>> meer lezen

Decosy Glas Kerstballen (6cm) Box 36 Stuks Gold Combi (Tue, 21 Jan 2020)
Box met 36 glas kerstballen in de kleur goud. Bestel Decosy Glas Kerstballen (6cm) Box 36 Stuks Gold Combi online bij fonQ. Alle Decosy Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, woensdag in huis EUR 34.90 Meer informatie
>> meer lezen

Decosy Glas Kerstballen (6cm) Box 36 Stuks Opal Natural Combi (Tue, 21 Jan 2020)
Box met 36 glas kerstballen in verschillende warme kleuren. Bestel Decosy Glas Kerstballen (6cm) Box 36 Stuks Opal Natural Combi online bij fonQ. Alle Decosy Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, woensdag in huis EUR 34.90 Meer informatie
>> meer lezen

Glas Kerstballen en Dennenappels Combi Mix 61 Stuks - Naturel (Tue, 21 Jan 2020)
Box met 49 kerstballen en 12 dennenappels in de kleur naturel. Bestel Glas Kerstballen en Dennenappels Combi Mix 61 Stuks - Naturel online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, woensdag in huis EUR 39.95 Meer informatie
>> meer lezen

Decosy Plastic Kerstballen Mix (6cm) 20 Stuks Pink (Tue, 21 Jan 2020)
Box met 20 kerstballen in verschillende kleuren roze. Bestel Decosy Plastic Kerstballen Mix (6cm) 20 Stuks Pink online bij fonQ. Alle Decosy Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, woensdag in huis EUR 29.90 Meer informatie
>> meer lezen

Decosy Glas Kerstballen (6cm) Box 36 Stuks Champagne Combi (Tue, 21 Jan 2020)
Box met 36 glas kerstballen in de kleur champagne. Bestel Decosy Glas Kerstballen (6cm) Box 36 Stuks Champagne Combi online bij fonQ. Alle Decosy Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, woensdag in huis EUR 34.90 Meer informatie
>> meer lezen

Decosy Glas Kerstballen (6cm) Box 36 Stuks Powder Pink Combi (Tue, 21 Jan 2020)
Box met 36 glas kerstballen in de kleur poederroze. Bestel Decosy Glas Kerstballen (6cm) Box 36 Stuks Powder Pink Combi online bij fonQ. Alle Decosy Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, woensdag in huis EUR 34.90 Meer informatie
>> meer lezen

Glas Kerstballen en Dennenappels Combi Mix 61 Stuks - Bruin (Tue, 21 Jan 2020)
Box met 49 kerstballen en 12 dennenappels in de kleur bruin. Bestel Glas Kerstballen en Dennenappels Combi Mix 61 Stuks - Bruin online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, woensdag in huis EUR 39.95 Meer informatie
>> meer lezen

Decosy Glas Kerstballen (8cm) Box 16 Stuks Dark Red Combi (Tue, 21 Jan 2020)
Box met 16 glas kerstballen in de kleur donkerrood. Bestel Decosy Glas Kerstballen (8cm) Box 16 Stuks Dark Red Combi online bij fonQ. Alle Decosy Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, woensdag in huis EUR 34.90 Meer informatie
>> meer lezen

Decosy Plastic Kerstballen Mix (6cm) 20 Stuks Autumn (Tue, 21 Jan 2020)
Box met 20 kerstballen in verschillende warme kleuren. Bestel Decosy Plastic Kerstballen Mix (6cm) 20 Stuks Autumn online bij fonQ. Alle Decosy Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, woensdag in huis EUR 29.90 Meer informatie
>> meer lezen

Decosy Plastic Kerstballen Mix (8cm) 12 Stuks Pink (Tue, 21 Jan 2020)
Box met 12 kerstballen in verschillende kleuren roze. Bestel Decosy Plastic Kerstballen Mix (8cm) 12 Stuks Pink online bij fonQ. Alle Decosy Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, woensdag in huis EUR 29.90 Meer informatie
>> meer lezen

Glas Kerstballen en Dennenappels Combi Mix 61 Stuks - Zilver (Tue, 21 Jan 2020)
Box met 49 kerstballen en 12 dennenappels in de kleur zilver. Bestel Glas Kerstballen en Dennenappels Combi Mix 61 Stuks - Zilver online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, woensdag in huis EUR 39.95 Meer informatie
>> meer lezen

Glas Kerstballen en Dennenappels Combi Mix 61 Stuks - Rood en Wit (Tue, 21 Jan 2020)
Box met 49 kerstballen en 12 dennenappels in verschillende kleuren. Bestel Glas Kerstballen en Dennenappels Combi Mix 61 Stuks - Rood en Wit online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, woensdag in huis EUR 39.95 Meer informatie
>> meer lezen

Decosy Glas Kerstballen (8cm) Box 16 Stuks Gold Combi (Tue, 21 Jan 2020)
Box met 16 glas kerstballen in de kleur goud. Bestel Decosy Glas Kerstballen (8cm) Box 16 Stuks Gold Combi online bij fonQ. Alle Decosy Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, woensdag in huis EUR 34.90 Meer informatie
>> meer lezen

Glas Kerstballen en Dennenappels Combi Mix 61 Stuks - Rood (Tue, 21 Jan 2020)
Box met 49 kerstballen en 12 dennenappels in de kleur rood. Bestel Glas Kerstballen en Dennenappels Combi Mix 61 Stuks - Rood online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, woensdag in huis EUR 39.95 Meer informatie
>> meer lezen

Decosy Glas Kerstballen (6cm) Box 36 Stuks Clear Pearl (Tue, 21 Jan 2020)
Box met 36 glas kerstballen in de kleur parel. Bestel Decosy Glas Kerstballen (6cm) Box 36 Stuks Clear Pearl online bij fonQ. Alle Decosy Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, woensdag in huis EUR 34.90 Meer informatie
>> meer lezen

Decosy Glas Kerstballen (8cm) Box 16 Stuks Red Combi (Tue, 21 Jan 2020)
Box met 16 glas kerstballen in de kleur rood. Bestel Decosy Glas Kerstballen (8cm) Box 16 Stuks Red Combi online bij fonQ. Alle Decosy Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, woensdag in huis EUR 34.90 Meer informatie
>> meer lezen

Decosy Glas Kerstballen (8cm) Box 16 Stuks Smokey Rose (Tue, 21 Jan 2020)
Box met 16 glas kerstballen in de kleur smokey rose. Bestel Decosy Glas Kerstballen (8cm) Box 16 Stuks Smokey Rose online bij fonQ. Alle Decosy Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, woensdag in huis EUR 34.90 Meer informatie
>> meer lezen

Decosy Glas Kerstballen (8cm) Box 16 Stuks Champagne Combi (Tue, 21 Jan 2020)
Box met 16 glas kerstballen in de kleur champagne. Bestel Decosy Glas Kerstballen (8cm) Box 16 Stuks Champagne Combi online bij fonQ. Alle Decosy Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, woensdag in huis EUR 34.90 Meer informatie
>> meer lezen

Kerstballen in alle kleuren, vandaag besteld, morgen in huis!

Reactie schrijven

Commentaren: 0