Kerstballen in alle kleuren, vandaag besteld, morgen in huis!

Kerstballen in alle kleuren, vandaag besteld, morgen in huis!

Nog op zoek naar kerstballen ✅hier een ruime keuze in kerstballen in alle kleuren en vandaag besteld, morgen in huis!  Aanbiedingen van een bekende leverancier!

 

Echte kerstballen van glas, dus doe er wel voorzichtig mee!

 

De ballen uit deze Decoris set zijn gemaakt van echt glas. Maar eenmaal in de boom laat deze luxe mix van matte en glanzende ballen jouw kerstboom ongetwijfeld pieken.

 

Set van 20 ballen met een diameter van 6 cm

Gemaakt van glas, dus wel voorzichtig zijn

Mooi, die mix van glans en mat!

Incl. draadlinten om ze mee op te hangen

 

€ 11,99 (adviesprijs)
€ 7,60-37%

 

Je bespaart: € 4,39

Kerstballen in alle kleuren, vandaag besteld, morgen in huis!

 

Kerstballen - Set van 5 st.

 

Iittala

 

 

Kom in de kerstsfeer met deze klassieke kerstballen van Iittala. De glazen ballen weerkaatsen licht en zorgen voor een feestelijk sfeer. Hang ze in de boom of geef ze cadeau tijdens de feestdagen.

 

Set van 5 klassieke kerstballen van Iittala

Gemaakt van glas

Het glas weerkaats het licht en zorgt voor een feestelijke sfeer

In een prachtig rood kleurenpalet.

 

€ 39,90 (adviesprijs)
€ 34,90-13%

 

Je bespaart: € 5,-

 

Nordal Feather Kerstbal

 

 

Nordal

 

Dat kerst speciaal hoort te zijn, dat laat de Feather kerstbal van Nordal wel zien. Met zijn veren valt hij goed op in jouw boom en maakt hij elke andere bal verlegen. Hij is niet zwaar, dus hij valt er ook niet zomaar uit. Dat is wel zo fijn!

Deze bal heeft een diameter van 8 cm

Hij is gemaakt van fazant veren.

Zo wordt jouw kerstboom wel heel luxe!

Door de veren ontstaat er een speelse sfeer in de boom.

 

€ 4,95

 

Prijs per stuk. Product wordt per 3 verkocht.
Totaalprijs: € 14,85 

Vondels Glazen kerst decoratie hanger roze/geel spekje H9cm

 

Vondels

 

Glazen kerst decoratie hanger roze/geel spekje H9cm

  • FoodLovers
  • mashmellow, spekje, snoep, candy

Technische details

Afmetingen

Hoogte 9 cm

 

Algemene specificaties

Productnummer 2_175738

EAN Code 2172810090033

Kleur Roze

Materiaal Glas

 

€ 11,95

 

Decoris Kerstbal Dennenappel - 6 st.

 

Decoris

Sfeer in de kerstboom? (Dennen)appeltje-eitje. Deze hangers van Decoris zijn subtiel voorzien van glitters en schitteren daardoor mooi in de boom. Zeker in combinatie met kerstverlichting, maar ze zijn ook leuk in een vaas of onder een stolp!

 

  • 6 hangers in de vorm van een dennenappel (Ø 8 cm)
  • Met subtiele glitters voor een glinsterend effect
  • Gemaakt van kunststof, dus onbreekbaar
  • Inclusief touwtjes om ze mee op te hangen
  • Ook leuk in een vaas of onder een stolp!

In twee kleuren en twee maten!

 

€ 15,-


Vondels Glazen kerst decoratie hanger roze flamingo H15cm

 

 

Vondels

 

Glazen kerst decoratie hanger roze flamingo H15cm

Flower Bomb

flamingo, flamengo

Glazen kerst decoratie hanger roze flamingo. Met de hand geschilderd en mond geblazen. Ieder artikel is verpakt in een luxe Vondels cadeaudoos.

 

Technische details

Afmetingen

Hoogte 15 cm

Algemene specificaties

Productnummer 2_163626

EAN Code 2172200150033

Kleur Roze

Materiaal Glas

 

€ 14,95


RSS productfeed

Bloomingville Houten Adventskalender (di, 11 aug 2020)
"""De dagen aftellen naar kerst is een stuk leuker met deze adventskalender van Bloomingville! De box is gemaakt van hout en staat prachtig bij elk interieur. Tip: Zet de box op een (kleine) verhoging om hem extra goed uit te lichten! "" Bestel Bloomingville Houten Adventskalender online bij fonQ. Alle Bloomingville Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis" EUR 97.99 Meer informatie
>> meer lezen

House of Seasons Ornament Kerstboom 115 cm (Tue, 11 Aug 2020)
Ben jij niet zo'n fan van echte kerstbomen? Niet getreurd: met de House of Seasons Ornament kerstboom creëer je toch een gezellige kerstsfeer in jouw kamer! Aan de houten takken hang je de mooiste kerstversieringen. Bestel House of Seasons Ornament Kerstboom 115 cm online bij fonQ. Alle House of Seasons Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 48.99 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Kabelverlichting Springend Hert (Tue, 11 Aug 2020)
Creëer kerstachtige taferelen met deze Kabelverlichting van Luca Lighting. De lampjes zitten verwerkt in een rubberen koker die rust op een stevig metalen frame. Hij geeft prachtig licht en staat super sfeervol tijdens de donkere kerstdagen! Bestel Luca Lighting Kabelverlichting Springend Hert online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 57.99 Meer informatie
>> meer lezen

Alessi Bark for Christmas RVS Boom met Magneten (Tue, 11 Aug 2020)
Voor de stalen Alessi Bark for Christmas boom heb je geen versiertrucs nodig. De kerstballen zijn porseleinen magneten, dus die hang je wel heel gemakkelijk op. Maar nog leuker is om de magneten te gebruiken voor kaarten en fotoâs. Merry Christmas! Bestel Alessi Bark for Christmas RVS Boom met Magneten online bij fonQ. Alle Alessi Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 109.99 Meer informatie
>> meer lezen

Alessi Bark for Christmas RVS Boom met Magneten (Tue, 11 Aug 2020)
Voor de stalen Alessi Bark for Christmas boom heb je geen versiertrucs nodig. De kerstballen zijn porseleinen magneten, dus die hang je wel heel gemakkelijk op. Maar nog leuker is om de magneten te gebruiken voor kaarten en fotoâs. Merry Christmas! Bestel Alessi Bark for Christmas RVS Boom met Magneten online bij fonQ. Alle Alessi Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 73.99 Meer informatie
>> meer lezen

Menu POV Hangende Kaarsenstandaard (Tue, 11 Aug 2020)
De naam verklapt het al: bij de POV kaarsenhouder van Menu is je 'point of view' écht belangrijk. Sta je er recht voor, dan lijkt de cirkel plat tegen de muur te hangen. Kijk je van de zijkant, dan zie je dat dit niet zo is. Hij beweegt met je mee! Bestel Menu POV Hangende Kaarsenstandaard online bij fonQ. Alle Menu Kandelaars uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 69.95 Meer informatie
>> meer lezen

House of Seasons Addy Krans (Tue, 11 Aug 2020)
Hang deze mooie kerstkrans van House of Seasons op je voordeur en je krijgt al kerstkriebels voordat je binnen bent. De dennengroen takken zijn bijna niet van echt te onderscheiden en blijven nog heel veel kerstperiodes mooi. Ook leuk voor op tafel! Bestel House of Seasons Addy Krans online bij fonQ. Alle House of Seasons Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 30.99 Meer informatie
>> meer lezen

Lumineo Gordijnverlichting Balkon 2 m (Tue, 11 Aug 2020)
Snoer een saai balkon deze kerst de mond! Dit leuke lichtgordijn van Lumineo heeft verschillende verticale snoeren met kleine led-lampjes. Hang hem over de rand van jouw balkon, kies uit vijf lichtstanden en jouw balkon is helemaal in de kerstsferen. Bestel Lumineo Gordijnverlichting Balkon 2 m online bij fonQ. Alle Lumineo Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 30.99 Meer informatie
>> meer lezen

Decoris Kunstkerstboom Glitter 90 cm (Tue, 11 Aug 2020)
Dit kunststof boompje van Decoris heeft helemaal geen kerstballen of andere versiering nodig. Hij beschikt namelijk over iets veel beters: glitters. Als dat niet voor een feestelijk sfeertje zorgt. O, glitterboom, wat ben je wonderschoon! Bestel Decoris Kunstkerstboom Glitter 90 cm online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 77.99 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Imperial Pine Kunstkerstboom met Verlichting 120 cm (Tue, 11 Aug 2020)
Als je een kerstcadeautje was, dan wilde je toch onder deze kerstboom liggen? De zachte naalden geven de Imperial Pine een natuurlijke uitstraling en door de mooie, dichte structuur is de Everlands kunstkerstboom een cadeau op zich! Bestel Everlands Imperial Pine Kunstkerstboom met Verlichting 120 cm online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 63.95 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Imperial Pine Kunstkerstboom 150 cm (Tue, 11 Aug 2020)
Als je een kerstcadeautje was, dan wilde je toch onder deze kerstboom liggen? De zachte naalden geven de Imperial Pine een natuurlijke uitstraling en door de mooie, dichte structuur is de Everlands kunstkerstboom een cadeau op zich! Bestel Everlands Imperial Pine Kunstkerstboom 150 cm online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 38.99 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Grandis Fir Kunstkerstboom 120 cm (Tue, 11 Aug 2020)
O, (kunst)dennenboom, jouw takken zijn pas echt wonderschoon! De naalden zijn haast niet van echt te onderscheiden en door de zijtakken in verschillende lengtes moet je twee keer kijken om te geloven dat de Grandis Fir van Everlands een nepper is. Bestel Everlands Grandis Fir Kunstkerstboom 120 cm online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 80.00 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Allison Pine Kunstkerstboom 120 cm (Tue, 11 Aug 2020)
Heb jij een kleine ruimte, maar wil je wel graag een opvallende kerstboom? Zing dan maar âall I want for Christmas is youâ tegen de Allison Pine kunstkerstboom van Everlands, want die is dankzij het smalle design perfect voor kleinere kamers. Bestel Everlands Allison Pine Kunstkerstboom 120 cm online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 69.95 Meer informatie
>> meer lezen

vtwonen Muurornament Metalen Kerstboom H134 cm - Zwart (Tue, 11 Aug 2020)
Om de wand in je interieur een vrolijke uitstraling te geven tijdens de feestdagen, hang je de metalen kerstboom uit de vtwonen collectie op. Bestel vtwonen Muurornament Metalen Kerstboom H134 cm - Zwart online bij fonQ. Alle vtwonen Woonaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 32.40 Meer informatie
>> meer lezen

Alessi Adventkalender Engelstalig (Tue, 11 Aug 2020)
Komt december dichterbij? Dan mogen we bijna gaan aftellen tot kerst! En met deze kleurrijke adventkalender van Alessi is dat een extra groot feest. Open iedere dag een vakje en verzamel de 25 kleine tekeningetjes. Merry christmas! Bestel Alessi Adventkalender Engelstalig online bij fonQ. Alle Alessi Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 27.60 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Kunstkerstoom Glitter (Tue, 11 Aug 2020)
"""Geen gedoe meer met uitvallende naalden: met deze Everlands kunstkerstboom kun je de stofzuiger in de kast laten. Hij staat stevig op zijn metalen voet en het leukste van alles? Hij bevat subtiele glitters én is blauw van kleur. Mooi! "" Bestel Everlands Kunstkerstoom Glitter online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis" EUR 126.50 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Kunstkerstoom Glitter (Tue, 11 Aug 2020)
"""Geen gedoe meer met uitvallende naalden: met deze Everlands kunstkerstboom kun je de stofzuiger in de kast laten. Hij staat stevig op zijn metalen voet en het leukste van alles? Hij bevat subtiele glitters én is blauw van kleur. Mooi! "" Bestel Everlands Kunstkerstoom Glitter online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis" EUR 219.95 Meer informatie
>> meer lezen

Lumineo Metalen Kerstboom 90 cm (Tue, 11 Aug 2020)
Wil je niet achterblijven met de kerstsfeer in huis, maar is een kerstboom niet helemaal jouw ding, of heb je er geen ruimte voor? Dit Lumineo rek is dé oplossing. Zo breng je toch het kerstgevoel naar binnen (of buiten!) zonder een boom te kopen. Bestel Lumineo Metalen Kerstboom 90 cm online bij fonQ. Alle Lumineo Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 37.95 Meer informatie
>> meer lezen

Lumineo LED bollen à 60 en à 75 - set van 2 (Tue, 11 Aug 2020)
Deze mooie LED bollen zijn perfect voor tijdens de feestdagen. In deze set vind je 2 verschillende maten, wat zorgt voor een speels, verrassend effect. Je hangt de bollen gemakkelijk op aan het ringetje. Super sfeervol! Bestel Lumineo LED bollen à 60 en à 75 - set van 2 online bij fonQ. Alle Lumineo Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 229.00 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Krans Met Kandelaren (Tue, 11 Aug 2020)
Tijdens het kerstdiner gaat het niet alleen om het eten: de kersttafel moet er natuurlijk ook tip top uitzien. Met deze krans met kandelaren van Decoris komt dat helemaal goed. Plaats er mooie kaarsen in voor de ultieme kerstsfeer! Bestel Everlands Krans Met Kandelaren online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 54.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Tuinsteker (Tue, 11 Aug 2020)
Als je gasten ontvangt tijdens de feestdagen, wil je dat huis én tuin voorzien zijn van kerstsfeer. Plaats deze Luca Lighting Tuinsteker in de voortuin voor een indrukwekkende entree, óf maak de achtertuin er juist helemaal compleet mee. Bestel Luca Lighting Tuinsteker online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 63.00 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Tuinsteker (Tue, 11 Aug 2020)
Als je gasten ontvangt tijdens de feestdagen, wil je dat huis én tuin voorzien zijn van kerstsfeer. Plaats deze Luca Lighting Tuinsteker in de voortuin voor een indrukwekkende entree, óf maak de achtertuin er juist helemaal compleet mee. Bestel Luca Lighting Tuinsteker online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 69.95 Meer informatie
>> meer lezen

Ferm Living Christmas Kerstboomstandaard (Tue, 11 Aug 2020)
Het Christmas kerstboomstandaard van Ferm Living maakt de mooiste tijd van het jaar een stuk mooier! Eindelijk een kerstboomstandaard met een beetje klasse. Een chique standaard gemaakt van een stevig metaal. Jouw kerstboom valt niet snel om! Bestel Ferm Living Christmas Kerstboomstandaard online bij fonQ. Alle Ferm living Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 61.99 Meer informatie
>> meer lezen

Bloomingville Adventskandelaar Set van 24 (Tue, 11 Aug 2020)
Aftellen naar kerst doe je met deze originele set kandelaars van Bloomingville. De 24 verschillende houders kun je naar eigen wens neerzetten en elke dag een kaars aansteken. Sfeervol! Bestel Bloomingville Adventskandelaar Set van 24 online bij fonQ. Alle Bloomingville Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 31.99 Meer informatie
>> meer lezen

Black Box Glendon Slinger 2,7 m (Tue, 11 Aug 2020)
De Glendon van Black Box is dan wel een nepperd, hij oogt in ieder geval levensecht! De PVC naalden hebben een bruine nerf en een subtiel wit puntje dat voor een écht winters effect zorgt. De lampjes maken hem daarnaast zeer sfeervol. Bestel Black Box Glendon Slinger 2,7 m online bij fonQ. Alle Black Box Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 34.99 Meer informatie
>> meer lezen

Kerstballen in alle kleuren, vandaag besteld, morgen in huis!

Reactie schrijven

Commentaren: 0