Kerstballen in alle kleuren, vandaag besteld, morgen in huis!

Kerstballen in alle kleuren, vandaag besteld, morgen in huis!

Nog op zoek naar kerstballen ✅hier een ruime keuze in kerstballen in alle kleuren en vandaag besteld, morgen in huis!  Aanbiedingen van een bekende leverancier!

 

Echte kerstballen van glas, dus doe er wel voorzichtig mee!

 

De ballen uit deze Decoris set zijn gemaakt van echt glas. Maar eenmaal in de boom laat deze luxe mix van matte en glanzende ballen jouw kerstboom ongetwijfeld pieken.

 

Set van 20 ballen met een diameter van 6 cm

Gemaakt van glas, dus wel voorzichtig zijn

Mooi, die mix van glans en mat!

Incl. draadlinten om ze mee op te hangen

 

€ 11,99 (adviesprijs)
€ 5,50 -54% 
Je bespaart: € 6,49

Kerstballen in alle kleuren, vandaag besteld, morgen in huis!

 

Kerstballen - Set van 5 st.

 

Iittala

 

 

Kom in de kerstsfeer met deze klassieke kerstballen van Iittala. De glazen ballen weerkaatsen licht en zorgen voor een feestelijk sfeer. Hang ze in de boom of geef ze cadeau tijdens de feestdagen.

 

Set van 5 klassieke kerstballen van Iittala

Gemaakt van glas

Het glas weerkaats het licht en zorgt voor een feestelijke sfeer

In een prachtig rood kleurenpalet.

 

€ 39,90 (adviesprijs)
€ 34,90-13%

 

Je bespaart: € 5,-

 

Nordal Feather Kerstbal

 

 

Nordal

 

Dat kerst speciaal hoort te zijn, dat laat de Feather kerstbal van Nordal wel zien. Met zijn veren valt hij goed op in jouw boom en maakt hij elke andere bal verlegen. Hij is niet zwaar, dus hij valt er ook niet zomaar uit. Dat is wel zo fijn!

Deze bal heeft een diameter van 8 cm

Hij is gemaakt van fazant veren.

Zo wordt jouw kerstboom wel heel luxe!

Door de veren ontstaat er een speelse sfeer in de boom.

 

€ 10,80

Vondels Glazen kerst decoratie hanger roze/geel spekje H9cm

 

Vondels

 

Glazen kerst decoratie hanger roze/geel spekje H9cm

  • FoodLovers
  • mashmellow, spekje, snoep, candy

Technische details

Afmetingen

Hoogte 9 cm

 

Algemene specificaties

Productnummer 2_175738

EAN Code 2172810090033

Kleur Roze

Materiaal Glas

 

€ 11,95

 

Decoris Kerstbal Dennenappel - 6 st.

 

Decoris

Sfeer in de kerstboom? (Dennen)appeltje-eitje. Deze hangers van Decoris zijn subtiel voorzien van glitters en schitteren daardoor mooi in de boom. Zeker in combinatie met kerstverlichting, maar ze zijn ook leuk in een vaas of onder een stolp!

 

  • 6 hangers in de vorm van een dennenappel (Ø 8 cm)
  • Met subtiele glitters voor een glinsterend effect
  • Gemaakt van kunststof, dus onbreekbaar
  • Inclusief touwtjes om ze mee op te hangen
  • Ook leuk in een vaas of onder een stolp!

In twee kleuren en twee maten!

 

€ 15,-


Vondels Glazen kerst decoratie hanger roze flamingo H15cm

 

 

Vondels

 

Glazen kerst decoratie hanger roze flamingo H15cm

Flower Bomb

flamingo, flamengo

Glazen kerst decoratie hanger roze flamingo. Met de hand geschilderd en mond geblazen. Ieder artikel is verpakt in een luxe Vondels cadeaudoos.

 

Technische details

Afmetingen

Hoogte 15 cm

Algemene specificaties

Productnummer 2_163626

EAN Code 2172200150033

Kleur Roze

Materiaal Glas

 

€ 14,95


RSS productfeed

Iittala Kastehelmi Taartschaal à 24 cm (vr, 31 mrt 2023)
Deze mooie taartschaal uit de Kastehelmi serie van Iittala heeft een prachtig Scandinavisch design dat doet denken aan waterdruppels. De in het oog springende schaal is gemaakt van hoogwaardig glaswerk en mag gewoon in de vaatwasser. Bestel Iittala Kastehelmi Taartschaal à 24 cm online bij fonQ. Alle Iittala Keukengerei en accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 55.00 Meer informatie
>> meer lezen

Iittala Essence Rode Wijnglazen 0,45 L - 4 st. (Fri, 31 Mar 2023)
Een Riesling bij een pannetje mosselen of een Shiraz bij een goed stuk vlees. Iedere wijnkenner kan pas echt genieten van een goed glas wijn wanneer het geserveerd wordt in een goed glas. Zoals deze van Iittala Essence, speciaal voor heerlijke wijn. Bestel Iittala Essence Rode Wijnglazen 0,45 L - 4 st. online bij fonQ. Alle Iittala Glazen en karaffen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 63.49 Meer informatie
>> meer lezen

tectake Kunstkerstboom - natuurgetrouw met metalen standaard (Fri, 31 Mar 2023)
Kerst - het feest van gezelligheid en familie. Creëer in een handomdraai een kerstsfeer met deze mooie kunstkerstboom. Onze kerstbomen zijn levensecht gemaakt en het verschil met een echte naaldboom is nauwelijks te zien. De kerstboom wordt ... Bestel tectake Kunstkerstboom - natuurgetrouw met metalen standaard online bij fonQ. Alle tectake Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 12:00 besteld, uiterlijk 7 april in huis EUR 60.90 Meer informatie
>> meer lezen

tectake Kunstkerstboom - natuurgetrouw met metalen standaard (Fri, 31 Mar 2023)
Kerst - het feest van gezelligheid en familie. Creëer in een handomdraai een kerstsfeer met deze mooie kunstkerstboom. Onze kerstbomen zijn levensecht gemaakt en het verschil met een echte naaldboom is nauwelijks te zien. De kerstboom wordt ... Bestel tectake Kunstkerstboom - natuurgetrouw met metalen standaard online bij fonQ. Alle tectake Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 12:00 besteld, uiterlijk 7 april in huis EUR 113.90 Meer informatie
>> meer lezen

tectake Kunstkerstboom - natuurgetrouw met metalen standaard (Fri, 31 Mar 2023)
Kerst - het feest van gezelligheid en familie. Creëer in een handomdraai een kerstsfeer met deze mooie kunstkerstboom. Onze kerstbomen zijn levensecht gemaakt en het verschil met een echte naaldboom is nauwelijks te zien. De kerstboom wordt ... Bestel tectake Kunstkerstboom - natuurgetrouw met metalen standaard online bij fonQ. Alle tectake Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 12:00 besteld, uiterlijk 7 april in huis EUR 40.90 Meer informatie
>> meer lezen

tectake Kunstkerstboom - natuurgetrouw met metalen standaard (Fri, 31 Mar 2023)
Kerst - het feest van gezelligheid en familie. Creëer in een handomdraai een kerstsfeer met deze mooie kunstkerstboom. Onze kerstbomen zijn levensecht gemaakt en het verschil met een echte naaldboom is nauwelijks te zien. De kerstboom wordt ... Bestel tectake Kunstkerstboom - natuurgetrouw met metalen standaard online bij fonQ. Alle tectake Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 12:00 besteld, uiterlijk 7 april in huis EUR 43.90 Meer informatie
>> meer lezen

Triumph Tree Forest Frosted Pine kunstkerstboom groen d99 h120 cm (Fri, 31 Mar 2023)
Triumph Tree kunstkerstboom forest frosted maat in cm: 120 x 99 groen - GROEN Bestel Triumph Tree Forest Frosted Pine kunstkerstboom groen d99 h120 cm online bij fonQ. Alle Triumph Tree Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 22:00 besteld, dinsdag in huis EUR 119.90 Meer informatie
>> meer lezen

tectake Kerstslinger natuurgetrouw met ballen en dennenappels 2,7 (Fri, 31 Mar 2023)
Haal de winterse en gezellige sfeer in huis met deze mooie kerstslinger met rode kerstballen en dennenappels. De volledige vormgeving is gedetailleerd en hierdoor lijkt deze kerstversiering net echt. Dankzij de buigbare draad kan de mooie ... Bestel tectake Kerstslinger natuurgetrouw met ballen en dennenappels 2,7 online bij fonQ. Alle tectake Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 12:00 besteld, uiterlijk 7 april in huis EUR 30.90 Meer informatie
>> meer lezen

tectake Kerstslinger natuurgetrouw met witte punten 2,7 m (Fri, 31 Mar 2023)
Haal winterse feel goodsfeer in huis met de kerstslinger met witte punten van tectake. De volledige vormgeving is heel gedetailleerd en natuurgetrouw zodat er nauwelijks een verschil te merken is met het origineel uit de natuur. Dankzij de ... Bestel tectake Kerstslinger natuurgetrouw met witte punten 2,7 m online bij fonQ. Alle tectake Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 12:00 besteld, uiterlijk 7 april in huis EUR 25.90 Meer informatie
>> meer lezen

tectake 100 kerstballen onbreekbaar goud (Fri, 31 Mar 2023)
De set van 100 gouden kerstballen zorgt voor een prachtige feestsfeer. De ballen hebben drie verschillende afmetingen en een mat, glanzend of glimmend oppervlak. Vooral de open ballen met patroon springen in het bijzonder in het oog. De set ... Bestel tectake 100 kerstballen onbreekbaar goud online bij fonQ. Alle tectake Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 12:00 besteld, uiterlijk 7 april in huis EUR 50.90 Meer informatie
>> meer lezen

tectake 84 kerstballen onbreekbaar met ketting en ster rood (Fri, 31 Mar 2023)
De set van 84 rode kerstballen van tectake zorgt voor een prachtige feestsfeer. De ballen hebben drie verschillende afmetingen en een mat, glanzend of glimmend oppervlak. Er wordt ook een lang parelketting en ster met vijf punten voor de top ... Bestel tectake 84 kerstballen onbreekbaar met ketting en ster rood online bij fonQ. Alle tectake Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 12:00 besteld, uiterlijk 7 april in huis EUR 33.90 Meer informatie
>> meer lezen

tectake Lichtslinger Kerst met 8 functies voor binnen en buiten (Fri, 31 Mar 2023)
Deze feestelijke lichtslinger met LEDâs tovert je huis om tot een feelgood plek vol gezelligheid en romantiek. Kies tussen acht verschillende soorten verlichting, van rustige knipperlichten tot fonkelende combinaties. De stroombesparende LEDâs ... Bestel tectake Lichtslinger Kerst met 8 functies voor binnen en buiten online bij fonQ. Alle tectake Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 12:00 besteld, uiterlijk 7 april in huis EUR 33.90 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom met standaard 213 cm PVC rood (Fri, 31 Mar 2023)
Creëer tijdens de feestdagen een magische sfeer in je huis of tuin met deze rode kunstkerstboom! Bestel vidaXL Kunstkerstboom met standaard 213 cm PVC rood online bij fonQ. Alle vidaXL Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 42.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom met standaard 180 cm PET goudkleurig (Fri, 31 Mar 2023)
Creëer tijdens de feestdagen een magische sfeer in je huis of tuin met deze goudkleurige kunstkerstboom! Bestel vidaXL Kunstkerstboom met standaard 180 cm PET goudkleurig online bij fonQ. Alle vidaXL Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 36.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom met standaard 180 cm PVC rood (Fri, 31 Mar 2023)
Creëer tijdens de feestdagen een magische sfeer in je huis of tuin met deze rode kunstkerstboom! Bestel vidaXL Kunstkerstboom met standaard 180 cm PVC rood online bij fonQ. Alle vidaXL Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 37.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom met standaard 180 cm PVC zwart (Fri, 31 Mar 2023)
Creëer tijdens de feestdagen een magische sfeer in je huis of tuin met deze zwarte kunstkerstboom! Bestel vidaXL Kunstkerstboom met standaard 180 cm PVC zwart online bij fonQ. Alle vidaXL Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 37.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom met standaard 215 cm PET zilverkleurig (Fri, 31 Mar 2023)
Creëer tijdens de feestdagen een magische sfeer in je huis of tuin met deze zilverkleurige kunstkerstboom! Bestel vidaXL Kunstkerstboom met standaard 215 cm PET zilverkleurig online bij fonQ. Alle vidaXL Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 52.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom met standaard 152 cm PET zilverkleurig (Fri, 31 Mar 2023)
Creëer tijdens de feestdagen een magische sfeer in je huis of tuin met deze zilverkleurige kunstkerstboom! Bestel vidaXL Kunstkerstboom met standaard 152 cm PET zilverkleurig online bij fonQ. Alle vidaXL Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 28.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom met standaard 150 cm PVC rood (Fri, 31 Mar 2023)
Creëer tijdens de feestdagen een magische sfeer in je huis of tuin met deze rode kunstkerstboom! Bestel vidaXL Kunstkerstboom met standaard 150 cm PVC rood online bij fonQ. Alle vidaXL Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 26.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom met standaard 213 cm PVC zwart (Fri, 31 Mar 2023)
Creëer tijdens de feestdagen een magische sfeer in je huis of tuin met deze zwarte kunstkerstboom! Bestel vidaXL Kunstkerstboom met standaard 213 cm PVC zwart online bij fonQ. Alle vidaXL Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 42.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom met dennenappels en witte sneeuw 180 cm (Fri, 31 Mar 2023)
Deze prachtige en levensechte kunstkerstboom met onderscheidende puntige uiteinden is versierd met dennenappels en is het middelpunt van je kerstdecoratie. Bestel vidaXL Kunstkerstboom met dennenappels en witte sneeuw 180 cm online bij fonQ. Alle vidaXL Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 74.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom met standaard 210 cm PVC blauw (Fri, 31 Mar 2023)
Creëer tijdens de feestdagen een magische sfeer in je huis of tuin met deze blauwe kunstkerstboom! Bestel vidaXL Kunstkerstboom met standaard 210 cm PVC blauw online bij fonQ. Alle vidaXL Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 51.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom pop-up 180 cm PET goudkleurig (Fri, 31 Mar 2023)
Onze prachtige, goudkleurige pop-up kunstkerstboom is glanzend en is een echte blikvanger in je huis. Bestel vidaXL Kunstkerstboom pop-up 180 cm PET goudkleurig online bij fonQ. Alle vidaXL Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 35.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom pop-up 150 cm PET goudkleurig (Fri, 31 Mar 2023)
Onze prachtige, goudkleurige pop-up kunstkerstboom is glanzend en is een echte blikvanger in je huis. Bestel vidaXL Kunstkerstboom pop-up 150 cm PET goudkleurig online bij fonQ. Alle vidaXL Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 26.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom met standaard 120 cm PVC groen (Fri, 31 Mar 2023)
Creëer tijdens de feestdagen een magische sfeer in je tuin met deze kunstkerstboom. Bestel vidaXL Kunstkerstboom met standaard 120 cm PVC groen online bij fonQ. Alle vidaXL Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 47.99 Meer informatie
>> meer lezen

Kerstballen in alle kleuren, vandaag besteld, morgen in huis!

Reactie schrijven

Commentaren: 0