Kerstballen in alle kleuren, vandaag besteld, morgen in huis!

Kerstballen in alle kleuren, vandaag besteld, morgen in huis!

Nog op zoek naar kerstballen ✅hier een ruime keuze in kerstballen in alle kleuren en vandaag besteld, morgen in huis!  Aanbiedingen van een bekende leverancier!

 

Echte kerstballen van glas, dus doe er wel voorzichtig mee!

 

De ballen uit deze Decoris set zijn gemaakt van echt glas. Maar eenmaal in de boom laat deze luxe mix van matte en glanzende ballen jouw kerstboom ongetwijfeld pieken.

 

Set van 20 ballen met een diameter van 6 cm

Gemaakt van glas, dus wel voorzichtig zijn

Mooi, die mix van glans en mat!

Incl. draadlinten om ze mee op te hangen

 

€ 11,99 (adviesprijs)
€ 5,50 -54% 
Je bespaart: € 6,49

Kerstballen in alle kleuren, vandaag besteld, morgen in huis!

 

Kerstballen - Set van 5 st.

 

Iittala

 

 

Kom in de kerstsfeer met deze klassieke kerstballen van Iittala. De glazen ballen weerkaatsen licht en zorgen voor een feestelijk sfeer. Hang ze in de boom of geef ze cadeau tijdens de feestdagen.

 

Set van 5 klassieke kerstballen van Iittala

Gemaakt van glas

Het glas weerkaats het licht en zorgt voor een feestelijke sfeer

In een prachtig rood kleurenpalet.

 

€ 39,90 (adviesprijs)
€ 34,90-13%

 

Je bespaart: € 5,-

 

Nordal Feather Kerstbal

 

 

Nordal

 

Dat kerst speciaal hoort te zijn, dat laat de Feather kerstbal van Nordal wel zien. Met zijn veren valt hij goed op in jouw boom en maakt hij elke andere bal verlegen. Hij is niet zwaar, dus hij valt er ook niet zomaar uit. Dat is wel zo fijn!

Deze bal heeft een diameter van 8 cm

Hij is gemaakt van fazant veren.

Zo wordt jouw kerstboom wel heel luxe!

Door de veren ontstaat er een speelse sfeer in de boom.

 

€ 10,80

Vondels Glazen kerst decoratie hanger roze/geel spekje H9cm

 

Vondels

 

Glazen kerst decoratie hanger roze/geel spekje H9cm

  • FoodLovers
  • mashmellow, spekje, snoep, candy

Technische details

Afmetingen

Hoogte 9 cm

 

Algemene specificaties

Productnummer 2_175738

EAN Code 2172810090033

Kleur Roze

Materiaal Glas

 

€ 11,95

 

Decoris Kerstbal Dennenappel - 6 st.

 

Decoris

Sfeer in de kerstboom? (Dennen)appeltje-eitje. Deze hangers van Decoris zijn subtiel voorzien van glitters en schitteren daardoor mooi in de boom. Zeker in combinatie met kerstverlichting, maar ze zijn ook leuk in een vaas of onder een stolp!

 

  • 6 hangers in de vorm van een dennenappel (Ø 8 cm)
  • Met subtiele glitters voor een glinsterend effect
  • Gemaakt van kunststof, dus onbreekbaar
  • Inclusief touwtjes om ze mee op te hangen
  • Ook leuk in een vaas of onder een stolp!

In twee kleuren en twee maten!

 

€ 15,-


Vondels Glazen kerst decoratie hanger roze flamingo H15cm

 

 

Vondels

 

Glazen kerst decoratie hanger roze flamingo H15cm

Flower Bomb

flamingo, flamengo

Glazen kerst decoratie hanger roze flamingo. Met de hand geschilderd en mond geblazen. Ieder artikel is verpakt in een luxe Vondels cadeaudoos.

 

Technische details

Afmetingen

Hoogte 15 cm

Algemene specificaties

Productnummer 2_163626

EAN Code 2172200150033

Kleur Roze

Materiaal Glas

 

€ 14,95


RSS productfeed

PTMD Gelina Plateau - 48 x 48 x 4,5 cm - Glas - Wit - Set van 2 (wo, 31 mei 2023)
PTMD Gelina Plateau - 48 x 48 x 4,5 cm - Glas - Wit - Set van 2 Bestel PTMD Gelina Plateau - 48 x 48 x 4,5 cm - Glas - Wit - Set van 2 online bij fonQ. Alle PTMD Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 9 juni in huis EUR 87.00 Meer informatie
>> meer lezen

PTMD Gelina Plateau - 48 x 48 x 4,5 cm - Glas - Wit - Set van 2 (Wed, 31 May 2023)
PTMD Gelina Plateau - 48 x 48 x 4,5 cm - Glas - Wit - Set van 2 Bestel PTMD Gelina Plateau - 48 x 48 x 4,5 cm - Glas - Wit - Set van 2 online bij fonQ. Alle PTMD Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 9 juni in huis EUR 87.00 Meer informatie
>> meer lezen

PTMD Gelina Plateau - 48 x 48 x 4,5 cm - Glas - Goud - Set van 2 (Wed, 31 May 2023)
PTMD Gelina Plateau - 48 x 48 x 4,5 cm - Glas - Goud - Set van 2 Bestel PTMD Gelina Plateau - 48 x 48 x 4,5 cm - Glas - Goud - Set van 2 online bij fonQ. Alle PTMD Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 9 juni in huis EUR 87.00 Meer informatie
>> meer lezen

PTMD Gelina Plateau - 48 x 48 x 4,5 cm - Glas - Goud - Set van 2 (Wed, 31 May 2023)
PTMD Gelina Plateau - 48 x 48 x 4,5 cm - Glas - Goud - Set van 2 Bestel PTMD Gelina Plateau - 48 x 48 x 4,5 cm - Glas - Goud - Set van 2 online bij fonQ. Alle PTMD Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 9 juni in huis EUR 87.00 Meer informatie
>> meer lezen

Clayre & Eef Kerstbal Set van 4 Ã 10 cm Groen Glas Rond (Wed, 31 May 2023)
Set van 4 decoratie hangers in de vorm van een kerstbal van groen glas met bladmotief van het merk Clayre & Eef in kerst stijl met een romantische uitstraling. Luxe glazen kerstballen. Kerstboomversiering Kerstversiering Kerstdecoratie Bestel Clayre & Eef Kerstbal Set van 4 Ã 10 cm Groen Glas Rond online bij fonQ. Alle Clayre & Eef Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, donderdag in huis EUR 28.45 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kerstverlichting rendieren 2 st 73x31x45 cm koudwit (Wed, 31 May 2023)
Dit in het oog springende kerstfiguur van een rendier is een perfecte keuze om je tuin en je ruimtes binnenshuis op te fleuren. Bestel vidaXL Kerstverlichting rendieren 2 st 73x31x45 cm koudwit online bij fonQ. Alle vidaXL Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk 6 juni in huis EUR 76.99 Meer informatie
>> meer lezen

Lund Skittle Tafel Jumbo (Wed, 31 May 2023)
Skittle Jumbo Tafel   Materiaal: HoutKleur: GrijsNettogewicht: 4,000 kgHoogte: 600 mmEAN-Code: 5060455691210  Bestel Lund Skittle Tafel Jumbo online bij fonQ. Alle Lund Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, donderdag in huis EUR 256.00 Meer informatie
>> meer lezen

Alice's Garden - kunstkerstboom incl. verlichting (Wed, 31 May 2023)
Deze kunstkerstboom zal tijdens de feestdagen veel gezelligheid brengen voor de hele familie. Hij is 180 cm hoog en voorzien van verlichting. Bestel Alice's Garden - kunstkerstboom incl. verlichting online bij fonQ. Alle Alice's Garden Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 7 juni in huis EUR 59.99 Meer informatie
>> meer lezen

Alice's Garden - Kunstkerstboom FRINGANT, Incl. versiering (Wed, 31 May 2023)
Met takken gemaakt van verschillende materialen en in verschillende tinten groen, heeft de boom een heel natuurlijke look. De kerstboom is meteen klaar voor gebruik, hij wordt geleverd met kerstverlichting en decoraties: rode bessen, dennenappels en Bestel Alice's Garden - Kunstkerstboom FRINGANT, Incl. versiering online bij fonQ. Alle Alice's Garden Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 7 juni in huis EUR 149.99 Meer informatie
>> meer lezen

Alice's Garden - kunstkerstboom incl. verlichting (Wed, 31 May 2023)
Deze kunstkerstboom zal tijdens de feestdagen veel gezelligheid brengen voor de hele familie. Hij is 180 cm hoog en voorzien van verlichting. Bestel Alice's Garden - kunstkerstboom incl. verlichting online bij fonQ. Alle Alice's Garden Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 7 juni in huis EUR 99.99 Meer informatie
>> meer lezen

Beliani GALDAR Decoratiefiguur blauw (Wed, 31 May 2023)
Deze ronde bloemenkrans geeft een uniek karakter aan je interieur. De combinatie van pioenrozen en hortensia's in de tinten blauw en paars staat prachtig op witte en grijze muren of deuren. Dankzij de praktische haak hang je de krans gemakkelijk op Bestel Beliani GALDAR Decoratiefiguur blauw online bij fonQ. Alle Beliani Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk maandag in huis EUR 39.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom met standaard 180 cm PVC rood (Wed, 31 May 2023)
Creëer tijdens de feestdagen een magische sfeer in je huis of tuin met deze rode kunstkerstboom! Bestel vidaXL Kunstkerstboom met standaard 180 cm PVC rood online bij fonQ. Alle vidaXL Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 38.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom met standaard 150 cm PVC rood (Wed, 31 May 2023)
Creëer tijdens de feestdagen een magische sfeer in je huis of tuin met deze rode kunstkerstboom! Bestel vidaXL Kunstkerstboom met standaard 150 cm PVC rood online bij fonQ. Alle vidaXL Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 26.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom pop-up 180 cm PET goudkleurig (Wed, 31 May 2023)
Onze prachtige, goudkleurige pop-up kunstkerstboom is glanzend en is een echte blikvanger in je huis. Bestel vidaXL Kunstkerstboom pop-up 180 cm PET goudkleurig online bij fonQ. Alle vidaXL Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 35.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom met dennenappels en witte sneeuw 210 cm (Wed, 31 May 2023)
Deze prachtige en levensechte kunstkerstboom met onderscheidende puntige uiteinden is versierd met dennenappels en is het middelpunt van je kerstdecoratie. Bestel vidaXL Kunstkerstboom met dennenappels en witte sneeuw 210 cm online bij fonQ. Alle vidaXL Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 99.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom met standaard 180 cm PVC roze (Wed, 31 May 2023)
Creëer tijdens de feestdagen een magische sfeer in je huis of tuin met deze roze kunstkerstboom! Bestel vidaXL Kunstkerstboom met standaard 180 cm PVC roze online bij fonQ. Alle vidaXL Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 38.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom met standaard 150 cm PVC blauw (Wed, 31 May 2023)
Creëer tijdens de feestdagen een magische sfeer in je huis of tuin met deze blauwe kunstkerstboom! Bestel vidaXL Kunstkerstboom met standaard 150 cm PVC blauw online bij fonQ. Alle vidaXL Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 27.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom met standaard 213 cm PVC roze (Wed, 31 May 2023)
Creëer tijdens de feestdagen een magische sfeer in je huis of tuin met deze roze kunstkerstboom! Bestel vidaXL Kunstkerstboom met standaard 213 cm PVC roze online bij fonQ. Alle vidaXL Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 52.99 Meer informatie
>> meer lezen

Goodwill Kerstbal Gedroogde plantdelen Bruin D 10 cm (Wed, 31 May 2023)
Kerstbal met gedroogde plantdelen Bestel Goodwill Kerstbal Gedroogde plantdelen Bruin D 10 cm online bij fonQ. Alle Goodwill Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk 7 juni in huis EUR 26.49 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom met dennenappels en witte sneeuw 240 cm (Wed, 31 May 2023)
Deze prachtige en levensechte kunstkerstboom met onderscheidende puntige uiteinden is versierd met dennenappels en is het middelpunt van je kerstdecoratie. Bestel vidaXL Kunstkerstboom met dennenappels en witte sneeuw 240 cm online bij fonQ. Alle vidaXL Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 130.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom met standaard 150 cm PVC zwart (Wed, 31 May 2023)
Creëer tijdens de feestdagen een magische sfeer in je huis of tuin met deze zwarte kunstkerstboom! Bestel vidaXL Kunstkerstboom met standaard 150 cm PVC zwart online bij fonQ. Alle vidaXL Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 26.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom pop-up 180 cm PET zwart (Wed, 31 May 2023)
Onze zwarte pop-up kerstboom is glanzend en is een echte blikvanger in je huis. Bestel vidaXL Kunstkerstboom pop-up 180 cm PET zwart online bij fonQ. Alle vidaXL Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 35.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom met standaard 150 cm PVC roze (Wed, 31 May 2023)
Creëer tijdens de feestdagen een magische sfeer in je huis of tuin met deze roze kunstkerstboom! Bestel vidaXL Kunstkerstboom met standaard 150 cm PVC roze online bij fonQ. Alle vidaXL Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 26.99 Meer informatie
>> meer lezen

Goodwill Kerstbal-Kroonluchter Glas-Parels H 15 cm Ass. van 2 stuks (Wed, 31 May 2023)
Kroonluchter-kersthanger Bestel Goodwill Kerstbal-Kroonluchter Glas-Parels H 15 cm Ass. van 2 stuks online bij fonQ. Alle Goodwill Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 30.99 Meer informatie
>> meer lezen

Goodwill Kerstbal-Jewel-Kroon-Piek Parel Goud-Rood D 20 cm (Wed, 31 May 2023)
Kroon uit de Jewel collectie Bestel Goodwill Kerstbal-Jewel-Kroon-Piek Parel Goud-Rood D 20 cm online bij fonQ. Alle Goodwill Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 79.99 Meer informatie
>> meer lezen

Kerstballen in alle kleuren, vandaag besteld, morgen in huis!

Reactie schrijven

Commentaren: 0