Kerstballen in alle kleuren, vandaag besteld, morgen in huis!

Kerstballen in alle kleuren, vandaag besteld, morgen in huis!

Nog op zoek naar kerstballen ✅hier een ruime keuze in kerstballen in alle kleuren en vandaag besteld, morgen in huis!  Aanbiedingen van een bekende leverancier!

 

Echte kerstballen van glas, dus doe er wel voorzichtig mee!

 

De ballen uit deze Decoris set zijn gemaakt van echt glas. Maar eenmaal in de boom laat deze luxe mix van matte en glanzende ballen jouw kerstboom ongetwijfeld pieken.

 

Set van 20 ballen met een diameter van 6 cm

Gemaakt van glas, dus wel voorzichtig zijn

Mooi, die mix van glans en mat!

Incl. draadlinten om ze mee op te hangen

 

€ 11,99 (adviesprijs)
€ 5,50 -54% 
Je bespaart: € 6,49

Kerstballen in alle kleuren, vandaag besteld, morgen in huis!

 

Kerstballen - Set van 5 st.

 

Iittala

 

 

Kom in de kerstsfeer met deze klassieke kerstballen van Iittala. De glazen ballen weerkaatsen licht en zorgen voor een feestelijk sfeer. Hang ze in de boom of geef ze cadeau tijdens de feestdagen.

 

Set van 5 klassieke kerstballen van Iittala

Gemaakt van glas

Het glas weerkaats het licht en zorgt voor een feestelijke sfeer

In een prachtig rood kleurenpalet.

 

€ 39,90 (adviesprijs)
€ 34,90-13%

 

Je bespaart: € 5,-

 

Nordal Feather Kerstbal

 

 

Nordal

 

Dat kerst speciaal hoort te zijn, dat laat de Feather kerstbal van Nordal wel zien. Met zijn veren valt hij goed op in jouw boom en maakt hij elke andere bal verlegen. Hij is niet zwaar, dus hij valt er ook niet zomaar uit. Dat is wel zo fijn!

Deze bal heeft een diameter van 8 cm

Hij is gemaakt van fazant veren.

Zo wordt jouw kerstboom wel heel luxe!

Door de veren ontstaat er een speelse sfeer in de boom.

 

€ 10,80

Vondels Glazen kerst decoratie hanger roze/geel spekje H9cm

 

Vondels

 

Glazen kerst decoratie hanger roze/geel spekje H9cm

  • FoodLovers
  • mashmellow, spekje, snoep, candy

Technische details

Afmetingen

Hoogte 9 cm

 

Algemene specificaties

Productnummer 2_175738

EAN Code 2172810090033

Kleur Roze

Materiaal Glas

 

€ 11,95

 

Decoris Kerstbal Dennenappel - 6 st.

 

Decoris

Sfeer in de kerstboom? (Dennen)appeltje-eitje. Deze hangers van Decoris zijn subtiel voorzien van glitters en schitteren daardoor mooi in de boom. Zeker in combinatie met kerstverlichting, maar ze zijn ook leuk in een vaas of onder een stolp!

 

  • 6 hangers in de vorm van een dennenappel (Ø 8 cm)
  • Met subtiele glitters voor een glinsterend effect
  • Gemaakt van kunststof, dus onbreekbaar
  • Inclusief touwtjes om ze mee op te hangen
  • Ook leuk in een vaas of onder een stolp!

In twee kleuren en twee maten!

 

€ 15,-


Vondels Glazen kerst decoratie hanger roze flamingo H15cm

 

 

Vondels

 

Glazen kerst decoratie hanger roze flamingo H15cm

Flower Bomb

flamingo, flamengo

Glazen kerst decoratie hanger roze flamingo. Met de hand geschilderd en mond geblazen. Ieder artikel is verpakt in een luxe Vondels cadeaudoos.

 

Technische details

Afmetingen

Hoogte 15 cm

Algemene specificaties

Productnummer 2_163626

EAN Code 2172200150033

Kleur Roze

Materiaal Glas

 

€ 14,95


RSS productfeed

Luca Lighting Cluster Kerstboomverlichting - 2000 LED Warm Wit -2000cm (vr, 08 dec 2023)
Met de Cluster kerstverlichting uit de collectie van Luca Lighting creëer je eenvoudig een sfeervol geheel. De lampjes zitten zo dicht op elkaar, dat er geen snoer meer zichtbaar is. Zeker in combinatie met de donkergroene kleur van het snoer! Het l⦠Bestel Luca Lighting Cluster Kerstboomverlichting - 2000 LED Warm Wit -2000cm online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 22:00 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 115.00 Meer informatie
>> meer lezen

DDDDD Cabin Tafellaken 140 x 200 cm (Fri, 08 Dec 2023)
Geef de eettafel een natuurlijke uitstraling, met het luxe linnen uit de Cabin serie van DDDDD. Het duurzame tafellinnen heeft een vormvaste structuur, is prachtig afgewerkt en mag gewoon in de wasmachine en droger. Bestel DDDDD Cabin Tafellaken 140 x 200 cm online bij fonQ. Alle DDDDD Keukengerei en accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 12:00 besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 49.95 Meer informatie
>> meer lezen

Black Box Kingston Kunstkerstboom H 215 cm (Fri, 08 Dec 2023)
"De Kingston kunstkerstboom van Black Box is een prachtig smal exemplaar. De levensechte boom heeft een natuurlijke look en opzetten is zo gepiept. Wij kunnen niet stoppen met zingen: ""Oh dennenboom, oh dennenboom, wat zijn je takken wonderschoon!"" Bestel Black Box Kingston Kunstkerstboom H 215 cm online bij fonQ. Alle Black Box Trees Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 22:00 besteld, uiterlijk woensdag in huis" EUR 197.00 Meer informatie
>> meer lezen

DDDDD Cabin Tafellaken 140 x 200 cm (Fri, 08 Dec 2023)
Geef de eettafel een natuurlijke uitstraling, met het luxe linnen uit de Cabin serie van DDDDD. Het duurzame tafellinnen heeft een vormvaste structuur, is prachtig afgewerkt en mag gewoon in de wasmachine en droger. Bestel DDDDD Cabin Tafellaken 140 x 200 cm online bij fonQ. Alle DDDDD Keukengerei en accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 12:00 besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 58.95 Meer informatie
>> meer lezen

DDDDD Cabin Tafellaken 140 x 200 cm (Fri, 08 Dec 2023)
Geef de eettafel een natuurlijke uitstraling, met het luxe linnen uit de Cabin serie van DDDDD. Het duurzame tafellinnen heeft een vormvaste structuur, is prachtig afgewerkt en mag gewoon in de wasmachine en droger. Bestel DDDDD Cabin Tafellaken 140 x 200 cm online bij fonQ. Alle DDDDD Keukengerei en accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 12:00 besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 58.95 Meer informatie
>> meer lezen

DDDDD Cabin Tafelloper 50 x 140 cm - 2 st. (Fri, 08 Dec 2023)
Geef de eettafel een natuurlijke uitstraling, met het luxe linnen uit de Cabin serie van DDDDD. Het duurzame tafellinnen heeft een vormvaste structuur, is prachtig afgewerkt en mag gewoon in de wasmachine en droger. Bestel DDDDD Cabin Tafelloper 50 x 140 cm - 2 st. online bij fonQ. Alle DDDDD Keukengerei en accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 12:00 besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 30.95 Meer informatie
>> meer lezen

DDDDD Cabin Tafelloper 50 x 140 cm - 2 st. (Fri, 08 Dec 2023)
Geef de eettafel een natuurlijke uitstraling, met het luxe linnen uit de Cabin serie van DDDDD. Het duurzame tafellinnen heeft een vormvaste structuur, is prachtig afgewerkt en mag gewoon in de wasmachine en droger. Bestel DDDDD Cabin Tafelloper 50 x 140 cm - 2 st. online bij fonQ. Alle DDDDD Keukengerei en accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 12:00 besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 30.95 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kerstnetverlichting 306 LED's binnen en buiten 3x3 m warmwit (Fri, 08 Dec 2023)
Deze LED-netverlichting is perfect voor binnen- en buitengebruik en is perfect voor tijdens de kerst, nieuwjaar, verjaardagen, huwelijken, enz. Bestel vidaXL Kerstnetverlichting 306 LED's binnen en buiten 3x3 m warmwit online bij fonQ. Alle vidaXL uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 35.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kerstrendier Warmwit 70 x 41 x 120 cm (Fri, 08 Dec 2023)
Creëer deze kerst een prachtige vertoning in je tuin of huis met deze prachtige rendierdecoratie! Bestel vidaXL Kerstrendier Warmwit 70 x 41 x 120 cm online bij fonQ. Alle vidaXL uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 75.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kerstnetverlichting 204 LED's binnen en buiten 3x2 m blauw (Fri, 08 Dec 2023)
Deze LED-netverlichting is perfect voor binnen- en buitengebruik en is perfect voor tijdens de kerst, nieuwjaar, verjaardagen, huwelijken, enz. Bestel vidaXL Kerstnetverlichting 204 LED's binnen en buiten 3x2 m blauw online bij fonQ. Alle vidaXL uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 43.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kerstdecoratie rendieren en slee Koudwit (Fri, 08 Dec 2023)
Versier je woning tijdens de feestdagen met deze prachtige, lichtgevende kerstdecoratie bestaande uit vliegende rendieren en een slee. Bestel vidaXL Kerstdecoratie rendieren en slee Koudwit online bij fonQ. Alle vidaXL uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 64.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ambiance Kunstkerstboom 150 cm (Fri, 08 Dec 2023)
Creëer een fijne kerstsfeer in je tuin of huis met de Ambiance kunstkerstboom! Bestel Ambiance Kunstkerstboom 150 cm online bij fonQ. Alle Ambiance uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 52.99 Meer informatie
>> meer lezen

Parya - Lichtgevende slee met rendieren - 384 warm led-lampjes (Fri, 08 Dec 2023)
Creëer een magische kerst met dit deze lichtgevende slee die voortgetrokken wordt door twee rendieren. Bestel Parya - Lichtgevende slee met rendieren - 384 warm led-lampjes online bij fonQ. Alle Parya uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 75.89 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Garden d'Light Tuinsteker (Fri, 08 Dec 2023)
Bij kerst hoort een kerstster. En met deze vallende ster breng je de kerstsfeer ook naar buiten, in de tuin. Je steekt de ster simpelweg in het gazon van de voor- of achtertuin en je hebt in één klap een kerstgevoel. Zo simpel kan het zijn! Bestel Luca Lighting Garden d'Light Tuinsteker online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 62.95 Meer informatie
>> meer lezen

Black Box Trees Creston Set van 2 Kerstbomen en 1 Krans - LED - Groen (Fri, 08 Dec 2023)
Is jouw entree toe aan een kerst make-over? Met deze Creston set uit de collectie van Black Box Trees ben je gelijk klaar! De set bestaat uit twee boompjes en een kerstkrans. De boompjes voor aan weerszijden van de ingang, de krans voor op de deur. ⦠Bestel Black Box Trees Creston Set van 2 Kerstbomen en 1 Krans - LED - Groen online bij fonQ. Alle Black Box Trees Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 64.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Ster Hangend met Warm Witte LED - H128 x Ã58 cm - Zwart (Fri, 08 Dec 2023)
Creëer een leuk lichtspel in de tuin met de decoratieve hangers uit de collectie van Luca Lighting. Bijvoorbeeld deze ster met 180 warm witte LED lampjes. Het frame is gemaakt van metaal en heeft een moderne, zwarte kleur. Daarnaast kunnen de lampje⦠Bestel Luca Lighting Ster Hangend met Warm Witte LED - H128 x Ã58 cm - Zwart online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 52.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Kerstboomverlichting - 370 LED - L740 cm - Klassiek Wit (Fri, 08 Dec 2023)
Deze snakelight kerstboomverlichting uit de collectie van Luca Lighting maakt het in een mum van tijd extra gezellig in en om het huis! Het bijzondere van deze kerstverlichting is de afstand tussen de lampjes: bij normale lichtsnoeren zitten de lamp⦠Bestel Luca Lighting Kerstboomverlichting - 370 LED - L740 cm - Klassiek Wit online bij fonQ. Alle Luca lighting uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 25.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Kerstboomverlichting - 2000 LED - L4000 cm - Warm Wit (Fri, 08 Dec 2023)
Deze snakelight kerstboomverlichting uit de collectie van Luca Lighting maakt het in een mum van tijd extra gezellig in en om het huis! Het bijzondere van deze kerstverlichting is de afstand tussen de lampjes: bij normale lichtsnoeren zitten de lamp⦠Bestel Luca Lighting Kerstboomverlichting - 2000 LED - L4000 cm - Warm Wit online bij fonQ. Alle Luca lighting uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 72.95 Meer informatie
>> meer lezen

Kerstboom LED Fausto L zwart-L50B50H180CM (Fri, 08 Dec 2023)
900LED, warm white, 220V GS adapter 24V9W, IP44 w/dimming controller Bestel Kerstboom LED Fausto L zwart-L50B50H180CM online bij fonQ. Alle Countryfield uit voorraad leverbaar. Voor 15:00 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 99.00 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom met verlichting en sneeuw 210 cm groen (Fri, 08 Dec 2023)
Creëer een magische kerstsfeer met deze kunstkerstboom met sneeuw en extra dikke takken. Hij heeft een volle en natuurlijke uitstraling! Deze kerstboom met licht is overdag, maar vooral 's avonds een echte blikvanger. Bestel vidaXL Kunstkerstboom met verlichting en sneeuw 210 cm groen online bij fonQ. Alle vidaXL uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 156.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kerstboom met grondpin 3000 LED's warmwit 800 cm (Fri, 08 Dec 2023)
Deze kerstboom met grondpin is speciaal ontworpen voor het versieren van je huis en creëert een magische kerstsfeer. Bestel vidaXL Kerstboom met grondpin 3000 LED's warmwit 800 cm online bij fonQ. Alle vidaXL uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 222.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ambiance Kerstversiering (Fri, 08 Dec 2023)
Geen sneeuw deze kerst? Installeer eenvoudig spectaculaire kerstverlichting met sneeuwpatroon met deze LED-kerstprojector van Ambiance! Bestel Ambiance Kerstversiering online bij fonQ. Alle Ambiance uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 36.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom met verlichting hoek 240 cm PVC wit (Fri, 08 Dec 2023)
Creëer een magische kerstsfeer met deze kunstkerstboom. Hij past goed in hoeken, want hij is een kwart van een normale boom! Deze kerstboom met licht is overdag, maar vooral 's avonds een echte blikvanger. Bestel vidaXL Kunstkerstboom met verlichting hoek 240 cm PVC wit online bij fonQ. Alle vidaXL uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 55.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kerstboom met LED en hout en dennenappels smal 210 cm groen (Fri, 08 Dec 2023)
Onze mooie, smalle kerstboom met echt hout en dennenappels is de blikvanger van je kerstdecoratie. Deze kerstboom met licht is overdag, maar vooral 's avonds een echte blikvanger. Bestel vidaXL Kerstboom met LED en hout en dennenappels smal 210 cm groen online bij fonQ. Alle vidaXL uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 96.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom 120 x 70 cm (Fri, 08 Dec 2023)
Deze kunstkerstboom, met witte sneeuwvlokken, creëert een magische kerstsfeer! Bestel vidaXL Kunstkerstboom 120 x 70 cm online bij fonQ. Alle vidaXL uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 67.99 Meer informatie
>> meer lezen

Kerstballen in alle kleuren, vandaag besteld, morgen in huis!

Reactie schrijven

Commentaren: 0