Vakantieverblijf op texel, een mooie suite in het centrum van de Koog

Vakantieverblijf op texel, een mooie suite in het centrum van de Koog

Even er lekker uit  even uitwaaien op Texel in het Centrum van De Koog, dichtbij de zee, het strand en de duinen en de beschikking over Wellnessfaciliteiten, dan hebben wij iets leuks voor u gevonden!

 

Geniet van een heerlijke vakantie op Texel in een van de luxe suites. Of u nu op zoek bent naar een weekendje weg of een lange vakantie, hier bent u altijd van harte welkom.

 Omgeving 

  • Gelegen in de badplaats De Koog
  • Op 500 m van het strand en de zee
  • Het bos en de duinen op loopafstand

Ligging

Strandplevier Suites is gelegen in het centrum van De Koog, de badplaats van het Waddeneiland Texel. Door deze unieke ligging heeft u alles binnen handbereik. Het strand en de zee liggen op slechts 500 meter afstand, ook het bos en de duinen liggen op loopafstand. Ontdek het echte Texelse vakantiegevoel. Niets moet, alles mag. Of u nu wilt genieten van het strand of juist vele kilometers wilt fietsen, het kan allemaal. Strandplevier Suites is het perfecte startpunt om Texel te ontdekken!

 

De Koog

In De Koog zijn veel leuke winkels, gezellige terrassen en diverse restaurants. Er heerst een echte vakantiesfeer. Zomers is er elke dinsdag een gezellige braderie. Maar ook in de winter is het dorp sfeervol en kunt u bijvoorbeeld op Kerstavond met de lokale bevolking

kerstliederen zingen onder de grote kerstboom op het dorpsplein. Bij aankomst in onze suites ontvangt u het magazine De Koog Info, met allerlei informatie over het dorp en de verschillende activiteiten. Uiteraard geven wij u ook graag tips over wat u kunt doen tijdens uw verblijf op Texel.


Vakantieverblijf op texel, een mooie suite in het centrum van de Koog

Strandplevier Suites beschikt over een aantal verschillende type suites waar u uit kunt kiezen tijdens uw verblijf bij ons op Texel; de Juttersuite, Eilandsuite, Duynsuite, Strandsuite en Texelsuite. De suites zijn afhankelijk van het type geschikt voor 2 tot 4 personen. Ons complex bevindt zich aan de rand van het centrum van de gezellige badplaats De Koog en tegelijkertijd op korte afstand van het strand en de zee (500 meter). De suites zijn voorzien van diverse comfortabele en luxe gemakken zoals; gratis wifi toegang per suite, een flatscreen televisie en heerlijke boxspringbedden. Ook beschikt iedere suite over een eigen parkeerplek voor één auto op onze gedeeltelijk overdekte parkeerplaats. Gaat uw trouwe viervoeter ook mee op vakantie? In enkele van onze 2-persoons Eilandsuites en Duynsuites en in de 4-persoons Texelsuites is uw huisdier van harte welkom. Naar welke suite van Strandplevier Suites gaat uw voorkeur uit?


Faciliteiten van Strandplevier Suites

 

Strandplevier Suites beschikt over verschillende faciliteiten zodat u optimaal kunt genieten van uw verblijf op Texel.

 

Wellness

Kom tot rust in onze wellnessruimte. Heerlijk na een lange strandwandeling of drukke dag even ontspannen, dat kan in de sauna of onder de zonnebank.

 

Sauna en zonnebank

De sauna en zonnebank vindt u in de wellnessruimte, deze ligt op de begane grond van het complex. Het gebruik van de sauna gaat op afspraak, u kunt deze maken bij de receptie, voor de sleutel van de sauna wordt een borg gevraagd. De zonnebank is vrij toegankelijk.


Parkeren

Strandplevier Suites beschikt over een ruime parkeergelegenheid. De parkeergelegenheid is deels overdekt, afgesloten en voor u als gast geheel gratis te gebruiken. Vanuit de parkeergelegenheid heeft u direct toegang tot de centrale hal van het complex.

 

Fietsenstalling

U kunt uw fiets veilig en gratis stallen in onze overdekte fietsenstalling. Vanuit de fietsenstalling kunt u de centrale hal van het complex bereiken.

 

Wi-Fi

Alle suites beschikken over een eigen gratis WiFi-punt. Zo heeft u altijd optimaal bereik. Het wachtwoord van uw eigen WiFi-punt vindt u in de informatiemap in uw suite.

 

Lift

Heeft u moeite met traplopen of veel bagage mee? Alle etages van Strandplevier Suites zijn bereikbaar met een lift. Zo komt u eenvoudig van en naar uw suite.

Ontbijtbuffet

Wilt u genieten van een heerlijk vers ontbijt tijdens uw vakantie? Als gast kunt u gebruik maken van het ontbijtbuffet in de ontbijtruimte naast de receptie. Het uitgebreide buffet bestaat uit verse koffie, thee, vruchtensappen, zuivelproducten, diverse soorten kaas, vleeswaren, zoetigheden en uiteraard heerlijke broodjes van onze eigen Texelse bakker.

 

Het ontbijtbuffet wordt ’s morgens geserveerd van 09.00 tot 10.00 uur op reservering.

De kosten bedragen € 12,50,- per persoon.

Tijdens uw boeking kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van het ontbijtbuffet.

 

Hand- en keukendoekenpakket

U kunt bij uw boeking ook keukendoeken of extra handdoeken reserveren. Het handdoeken- en/of keukendoekenpakket ligt dan voor u klaar bij aankomst.

 

Prijzen vanaf 299,00 euro voor twee personen, 7 nachten

 

Voor meer informatie over deze schitterende stek kijk hier!

 


Vakantieverblijf op texel, een mooie suite in het centrum van de Koog

Reactie schrijven

Commentaren: 0