Bamboe sneakersokken heerlijk zacht van materiaal, online bestellen

Bamboe sneakersokken heerlijk zacht van materiaal, online bestellen

Op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen ✅, koop dan een paar Bamboesokken, heerlijk zacht materiaal en je kan van sokken er nooit genoeg van hebben! Bestel ze dan gelijk voor de hele familie.

Banboe is het nieuwe materiaal waar tegenwoordig meerdere artikelen gemaakt van worden waaronder sokken, T-shirts en ondergoed!

Bamboe stof wordt een stuk milieuvriendelijker gemaakt dan katoen of andere stoffen.

Bamboe is een heel zacht aanvoelend en zeer goed ventilerende vezel waar de sokken van gemaakt worden. Bamboe vezels zijn zachter dan dezelfde vezels van katoen. 


Bamboe sneakersokken heerlijk zacht van materiaal, online bestellen

Bamboe sneakersokken

 

Bamboe sneakersokken van Boru zijn heerlijk zacht van materiaal en hebben geen voelbare teennaad. Door het gebruik van bamboe zijn deze sneakersokken antibacterieel en en hypo allergeen. Bij gevoelige voeten zijn deze sokken zeker een aanrader om te dragen. Bamboe heeft als voordeel dat het over Thermo Control beschikt. Dat houdt in dat je sokken heerlijk koel zijn in de zomer en warm aanvoelen in de winter. Achterop de hiel zit een verhoging om je hiel te beschermen en om afzakken te voorkomen. Bamboe Boru heeft met deze sneakersokken zeer mooie lage sokken in haar assortiment. Was altijd uw bamboe sokken voor het dragen voor een langere levensduur en betere pasvorm.

 

Samenstelling:

80% Bamboe

17% Polyamide

3% Elastaan

 

Kleuren:

Beige assorti | Black | Light grey dark grey | Marine | White

 

Maten:

31/35 | 36/40 | 40/46 | 47/50

 

 

Merk: Boru

 

 


Meer info over deze bamboe sneakersokken kijk hier!

 

 

Buiten deze geweldige sokken is er ook een ruime keus aan dames panty's, kijk hieronder.

RSS productfeed

20 denier Sensuel (zo, 02 apr 2023)
Oroblu Sensuel is een 20 denier transparante en matte panty die zeer comfortabel draagt. De panty heeft een brede tailleboord, transparant broekgedeelte, platte naden en een katoenen kruisje voor extra hygiene. EUR 12.95 Meer informatie
>> meer lezen

20 denier Sensuel (Sun, 02 Apr 2023)
Oroblu Sensuel is een 20 denier transparante en matte panty die zeer comfortabel draagt. De panty heeft een brede tailleboord, transparant broekgedeelte, platte naden en een katoenen kruisje voor extra hygiene. EUR 12.95 Meer informatie
>> meer lezen

40 denier Magie (Sun, 02 Apr 2023)
Oroblu magie is een 40 denier half dekkende panty met een subtiele satijnglans. Dankzij het transparante broekgedeelte, de platte naden en het katoenen kruisje is dit een bijzonder comfortabele panty.  EUR 14.95 Meer informatie
>> meer lezen

40 denier Magie (Sun, 02 Apr 2023)
Oroblu magie is een 40 denier half dekkende panty met een subtiele satijnglans. Dankzij het transparante broekgedeelte, de platte naden en het katoenen kruisje is dit een bijzonder comfortabele panty.  EUR 14.95 Meer informatie
>> meer lezen

40 denier Magie (Sun, 02 Apr 2023)
Oroblu magie is een 40 denier half dekkende panty met een subtiele satijnglans. Dankzij het transparante broekgedeelte, de platte naden en het katoenen kruisje is dit een bijzonder comfortabele panty.  EUR 14.95 Meer informatie
>> meer lezen

40 denier Magie (Sun, 02 Apr 2023)
Oroblu magie is een 40 denier half dekkende panty met een subtiele satijnglans. Dankzij het transparante broekgedeelte, de platte naden en het katoenen kruisje is dit een bijzonder comfortabele panty.  EUR 14.95 Meer informatie
>> meer lezen

40 denier Magie (Sun, 02 Apr 2023)
Oroblu magie is een 40 denier half dekkende panty met een subtiele satijnglans. Dankzij het transparante broekgedeelte, de platte naden en het katoenen kruisje is dit een bijzonder comfortabele panty.  EUR 14.95 Meer informatie
>> meer lezen

40 denier Magie (Sun, 02 Apr 2023)
Oroblu magie is een 40 denier half dekkende panty met een subtiele satijnglans. Dankzij het transparante broekgedeelte, de platte naden en het katoenen kruisje is dit een bijzonder comfortabele panty.  EUR 14.95 Meer informatie
>> meer lezen

40 denier Magie (Sun, 02 Apr 2023)
Oroblu magie is een 40 denier half dekkende panty met een subtiele satijnglans. Dankzij het transparante broekgedeelte, de platte naden en het katoenen kruisje is dit een bijzonder comfortabele panty.  EUR 14.95 Meer informatie
>> meer lezen

40 denier Magie (Sun, 02 Apr 2023)
Oroblu magie is een 40 denier half dekkende panty met een subtiele satijnglans. Dankzij het transparante broekgedeelte, de platte naden en het katoenen kruisje is dit een bijzonder comfortabele panty.  EUR 14.95 Meer informatie
>> meer lezen

40 denier Magie (Sun, 02 Apr 2023)
Oroblu magie is een 40 denier half dekkende panty met een subtiele satijnglans. Dankzij het transparante broekgedeelte, de platte naden en het katoenen kruisje is dit een bijzonder comfortabele panty.  EUR 14.95 Meer informatie
>> meer lezen

40 denier Magie (Sun, 02 Apr 2023)
Oroblu magie is een 40 denier half dekkende panty met een subtiele satijnglans. Dankzij het transparante broekgedeelte, de platte naden en het katoenen kruisje is dit een bijzonder comfortabele panty.  EUR 14.95 Meer informatie
>> meer lezen

40 denier Magie (Sun, 02 Apr 2023)
Oroblu magie is een 40 denier half dekkende panty met een subtiele satijnglans. Dankzij het transparante broekgedeelte, de platte naden en het katoenen kruisje is dit een bijzonder comfortabele panty.  EUR 14.95 Meer informatie
>> meer lezen

40 denier Magie (Sun, 02 Apr 2023)
Oroblu magie is een 40 denier half dekkende panty met een subtiele satijnglans. Dankzij het transparante broekgedeelte, de platte naden en het katoenen kruisje is dit een bijzonder comfortabele panty.  EUR 14.95 Meer informatie
>> meer lezen

Panty met panter print (Sun, 02 Apr 2023)
Manouxx fashion panty met panter print is verkrijgbaar in het zwart. De print is van top tot teen en heeft een zeer mooie uitstraling en pasvorm. Deze mooie panty is gemaakt van lycra en de S/M en L/XL zijn voorzien van een katoenen kruisje en de maat XXL heeft een tussenstuk.   EUR 5.95 Meer informatie
>> meer lezen

Fantasie Panty met gekruisde banden motief (Sun, 02 Apr 2023)
Manouxx fanatsie panty met gekruisde banden is verkrijgbaar in het zwart. Deze panty is ongeveer 40 denier en de banden zijn ongeveer 60 denier. Hierdoor komen de gekruisde banden zeer mooi uit op het been. Manouxx panty's hebben een comfort boord en zijn de pant's voorzien van een katoenen kruisje en de XXL is voorzien van een tussenstuk. Pasvorm is zeer goed en vallen ook mooi aan de maat. Twijfel over de maat die je nodig heb neem dan altijd groter.  EUR 5.95 Meer informatie
>> meer lezen

Fantasie Panty met gekruisde banden motief (Sun, 02 Apr 2023)
Manouxx fanatsie panty met gekruisde banden is verkrijgbaar in het zwart. Deze panty is ongeveer 40 denier en de banden zijn ongeveer 60 denier. Hierdoor komen de gekruisde banden zeer mooi uit op het been. Manouxx panty's hebben een comfort boord en zijn de pant's voorzien van een katoenen kruisje en de XXL is voorzien van een tussenstuk. Pasvorm is zeer goed en vallen ook mooi aan de maat. Twijfel over de maat die je nodig heb neem dan altijd groter.  EUR 5.95 Meer informatie
>> meer lezen

fantasie panty met pied de poule motief (Sun, 02 Apr 2023)
Manouxx fantasie panty met de bekende pied de poule. Deze zeer fijne zigzag motief is verkrijgbaar in het zwart en is voorzien van een comfort boord. Deze pied de poule panty heeft een katoenen kruisje en de maat XXL heeft een extra tussenstuk. EUR 5.95 Meer informatie
>> meer lezen

60 denier panty satin (Sun, 02 Apr 2023)
De Satin 60 is een 60 denier dekkende, ondoorzichtige panty met een prachtige, subtiele glans. De extra brede tailleboord zorgt voor een hoog draagcomfort. EUR 16.95 Meer informatie
>> meer lezen

60 denier panty satin (Sun, 02 Apr 2023)
De Satin 60 is een 60 denier dekkende, ondoorzichtige panty met een prachtige, subtiele glans. De extra brede tailleboord zorgt voor een hoog draagcomfort. EUR 16.95 Meer informatie
>> meer lezen

60 denier panty satin (Sun, 02 Apr 2023)
De Satin 60 is een 60 denier dekkende, ondoorzichtige panty met een prachtige, subtiele glans. De extra brede tailleboord zorgt voor een hoog draagcomfort. EUR 16.95 Meer informatie
>> meer lezen

60 denier panty satin (Sun, 02 Apr 2023)
De Satin 60 is een 60 denier dekkende, ondoorzichtige panty met een prachtige, subtiele glans. De extra brede tailleboord zorgt voor een hoog draagcomfort. EUR 16.95 Meer informatie
>> meer lezen

60 denier panty satin (Sun, 02 Apr 2023)
De Satin 60 is een 60 denier dekkende, ondoorzichtige panty met een prachtige, subtiele glans. De extra brede tailleboord zorgt voor een hoog draagcomfort. EUR 16.95 Meer informatie
>> meer lezen

60 denier panty van Microfiber (Sun, 02 Apr 2023)
Marianne 60 denier panty De 60 denier panty van Marianne is onze best verkochte panty! Het is een micro opaque, 60denier, panty gemaakt van polyamide in Italië. Dit materiaal is zeer sterk en elastisch. De panty heeft een matte finish en voelt zeer zacht aan. De panty is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in maat S/M tot maat XXXXL. Vanaf maat XXL heeft de panty bij het kruis een extra tussenstuk voor een hoger draagcomfort. Hieronder hebben we een maattabel toegevoegd.  60 denier Microopaque Matte finish Hoog draagcomfort Gemaakt in Italië TIP: Twijfelt u over de maat dan raden wij aan om altijd de grotere maat te kiezen.  * Dit product mag niet meer geruild worden na opening van de verpakking.   Maattabel: Maat 36/40 kies S/M Maat 40/44 kies L/XL Maat 44/48 kies XXL (tussenstuk) Maat 48/52 kies XXL+ (tussenstuk) Maat 52/56 kies XXXXL (tussenstuk) * Dit product mag niet meer geruild worden na opening van de verpakking. EUR 4.95 Meer informatie
>> meer lezen

60 denier panty van Microfiber (Sun, 02 Apr 2023)
Marianne 60 denier panty De 60 denier panty van Marianne is onze best verkochte panty! Het is een micro opaque, 60denier, panty gemaakt van polyamide in Italië. Dit materiaal is zeer sterk en elastisch. De panty heeft een matte finish en voelt zeer zacht aan. De panty is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in maat S/M tot maat XXXXL. Vanaf maat XXL heeft de panty bij het kruis een extra tussenstuk voor een hoger draagcomfort. Hieronder hebben we een maattabel toegevoegd.  60 denier Microopaque Matte finish Hoog draagcomfort Gemaakt in Italië TIP: Twijfelt u over de maat dan raden wij aan om altijd de grotere maat te kiezen.  * Dit product mag niet meer geruild worden na opening van de verpakking.   Maattabel: Maat 36/40 kies S/M Maat 40/44 kies L/XL Maat 44/48 kies XXL (tussenstuk) Maat 48/52 kies XXL+ (tussenstuk) Maat 52/56 kies XXXXL (tussenstuk) * Dit product mag niet meer geruild worden na opening van de verpakking. EUR 4.95 Meer informatie
>> meer lezen

Bamboe sneakersokken heerlijk zacht van materiaal, online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0