Bamboe sneakersokken heerlijk zacht van materiaal, online bestellen

Bamboe sneakersokken heerlijk zacht van materiaal, online bestellen

Op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen ✅, koop dan een paar Bamboesokken, heerlijk zacht materiaal en je kan van sokken er nooit genoeg van hebben! Bestel ze dan gelijk voor de hele familie.

Banboe is het nieuwe materiaal waar tegenwoordig meerdere artikelen gemaakt van worden waaronder sokken, T-shirts en ondergoed!

Bamboe stof wordt een stuk milieuvriendelijker gemaakt dan katoen of andere stoffen.

Bamboe is een heel zacht aanvoelend en zeer goed ventilerende vezel waar de sokken van gemaakt worden. Bamboe vezels zijn zachter dan dezelfde vezels van katoen. 


Bamboe sneakersokken heerlijk zacht van materiaal, online bestellen

Bamboe sneakersokken

 

Bamboe sneakersokken van Boru zijn heerlijk zacht van materiaal en hebben geen voelbare teennaad. Door het gebruik van bamboe zijn deze sneakersokken antibacterieel en en hypo allergeen. Bij gevoelige voeten zijn deze sokken zeker een aanrader om te dragen. Bamboe heeft als voordeel dat het over Thermo Control beschikt. Dat houdt in dat je sokken heerlijk koel zijn in de zomer en warm aanvoelen in de winter. Achterop de hiel zit een verhoging om je hiel te beschermen en om afzakken te voorkomen. Bamboe Boru heeft met deze sneakersokken zeer mooie lage sokken in haar assortiment. Was altijd uw bamboe sokken voor het dragen voor een langere levensduur en betere pasvorm.

 

Samenstelling:

80% Bamboe

17% Polyamide

3% Elastaan

 

Kleuren:

Beige assorti | Black | Light grey dark grey | Marine | White

 

Maten:

31/35 | 36/40 | 40/46 | 47/50

 

 

Merk: Boru

 

 


Meer info over deze bamboe sneakersokken kijk hier!

 

 

Buiten deze geweldige sokken is er ook een ruime keus aan dames panty's, kijk hieronder.

RSS productfeed

Marianne Kniekousen van katoen-Medium grey (wo, 03 jun 2020)
Deze dunne katoenen kniekousen zijn leverbaar in diverse kleuren en vallen perfect op maat. De kniekous zelf is tube en dat houd in dat er geen voorgevormde hiel in de kniekous zit waardoor deze altijd past. De brede band aan de bovenkant zorgt dat deze niet afknelt aan het onderbeen. De pasvorm is goed en de kniekous valt tot onder de knie. Door de onze size maatvoering kan deze kniekous gedragen worden tot schoenmaat 42. EUR 2.95 Meer informatie
>> meer lezen

S8 dunne merino wollen kniekousen-46/48 (Wed, 03 Jun 2020)
Dunne S8 100% merino wollen sokken van Eureka. Super pasvorm! EUR 12.50 Meer informatie
>> meer lezen

Herensokken van katoen met dubbele stip (Wed, 03 Jun 2020)
Fantasie herensokken van teckel zijn gemaakt van katoen en hebben over de gehele sokken een subtiele stippen. Deze katoenen herensokken hebben geen voelbare teennaad en zijn tevens voorzien van een mooie brede boord voor een perfect draagcomfort. Teckel katoenen herensokken zijn verpakt per 3 paar en worden bij sokken online voor een scherpe prijs aangeboden in de maat 40/46. Bekijk de hele collectie herensokken van Teckel bij ons op de site. Want sokken-online is uw leverancier van Teckel beenmode voor jong en oud. EUR 6.95 Meer informatie
>> meer lezen

Teckel sokken met stippen-Grey melange (Wed, 03 Jun 2020)
Teckel heeft elk seizoen een mooie collectie aan fantasie heren sokken in het assortiment. Zo ook deze 3 paar heren sokken met stippen in de maat 40-46. Deze katoenen heren sokken met lycra hebben een niet voelbare teennaad en een brede boord voor een comfortabel draagcomfort. Teckel is een merk dat bekend staat om de betaalbare kwaliteit voor jong en oud. Deze heren sokken zijn per 3 paar verpakt in verschillende kleuren en zijn een maat. EUR 6.95 Meer informatie
>> meer lezen

Teckel sokken met stippen-Black (Wed, 03 Jun 2020)
Teckel heeft elk seizoen een mooie collectie aan fantasie heren sokken in het assortiment. Zo ook deze 3 paar heren sokken met stippen in de maat 40-46. Deze katoenen heren sokken met lycra hebben een niet voelbare teennaad en een brede boord voor een comfortabel draagcomfort. Teckel is een merk dat bekend staat om de betaalbare kwaliteit voor jong en oud. Deze heren sokken zijn per 3 paar verpakt in verschillende kleuren en zijn een maat. EUR 6.95 Meer informatie
>> meer lezen

Herensokken van katoen met stip en streep. (Wed, 03 Jun 2020)
Deze 3 paar katoenen herensokken van Teckel zijn verkrijgbaar in 3 kleur assortimenten. Een setje herensokken van 3 paar bestaan uit een paar stippen, strepen en honingraad motief en hebben de maat 40/46. Deze katoenen fantasie sokken voor heren zijn naadloos en hebben dus geen voelbare teennaad. Teckel heeft altijd een ruim assortiment herensokken voor een betaalbare prijs. Sokken online heeft altijd de laatste modellen herensokken in het assortiment voor de beste prijs! EUR 6.95 Meer informatie
>> meer lezen

Lycra Kniekous 15 denier satin sheers -Marine (Wed, 03 Jun 2020)
Deze mooie 15 denier Marianne kniekous is een transparante kniekous met een zijdeglans. De ultra zachte comfort boord zorgt ervoor dat deze niet knelt in het onderbeen en dat hij niet zal afzakken tijdens het dragen. Deze boord heeft een ribmotief en is mooi breed voor extra comfort. Marianne kniekousen zijn mooi van pasvorm en sluiten mooi aan onder de knie. Tevens hebben deze kniekousen van 15den een versterkt teenstuk en een ladderstop. Doordat er Lycra aan dit kniekousje is toegevoegd geeft dit kniekousje een mooie glans en een stevige pasvorm. Zeer mooie en stevige kniekous van Marianne. Echt een aanrader! EUR 2.25 Meer informatie
>> meer lezen

Panty sokje 15 denier Lycra-Marine (Wed, 03 Jun 2020)
Marianne panty sokjes van lycra zijn voorzien van een zijdeglans. Dit sokje van 15 denier sluit mooi aan op de enkel en heeft een zeer mooie pasvorm ondanks dat deze one size is. De boord van dit panty sokje knelt niet in het been en de verstevigde teen is voorzien van een ladderstop. Door het gebruik van Lycra merkt u direct dat de pasvorm erg mooi is en blijft zitten tijdens het dragen. Marianne heeft een zeer mooie panty collectie van voor een prima prijs. Panty weetje! Alle panty's van Marianne zijn de zelfde panty's die V&D vroeger verkocht. EUR 1.95 Meer informatie
>> meer lezen

Panty sokje 15 denier Lycra-Muscat (Wed, 03 Jun 2020)
Marianne panty sokjes van lycra zijn voorzien van een zijdeglans. Dit sokje van 15 denier sluit mooi aan op de enkel en heeft een zeer mooie pasvorm ondanks dat deze one size is. De boord van dit panty sokje knelt niet in het been en de verstevigde teen is voorzien van een ladderstop. Door het gebruik van Lycra merkt u direct dat de pasvorm erg mooi is en blijft zitten tijdens het dragen. Marianne heeft een zeer mooie panty collectie van voor een prima prijs. Panty weetje! Alle panty's van Marianne zijn de zelfde panty's die V&D vroeger verkocht. EUR 1.95 Meer informatie
>> meer lezen

Panty sokje 15 denier Lycra-Wineblush (Wed, 03 Jun 2020)
Marianne panty sokjes van lycra zijn voorzien van een zijdeglans. Dit sokje van 15 denier sluit mooi aan op de enkel en heeft een zeer mooie pasvorm ondanks dat deze one size is. De boord van dit panty sokje knelt niet in het been en de verstevigde teen is voorzien van een ladderstop. Door het gebruik van Lycra merkt u direct dat de pasvorm erg mooi is en blijft zitten tijdens het dragen. Marianne heeft een zeer mooie panty collectie van voor een prima prijs. Panty weetje! Alle panty's van Marianne zijn de zelfde panty's die V&D vroeger verkocht. EUR 1.95 Meer informatie
>> meer lezen

Panty sokje 15 denier Lycra-Graphite (Wed, 03 Jun 2020)
Marianne panty sokjes van lycra zijn voorzien van een zijdeglans. Dit sokje van 15 denier sluit mooi aan op de enkel en heeft een zeer mooie pasvorm ondanks dat deze one size is. De boord van dit panty sokje knelt niet in het been en de verstevigde teen is voorzien van een ladderstop. Door het gebruik van Lycra merkt u direct dat de pasvorm erg mooi is en blijft zitten tijdens het dragen. Marianne heeft een zeer mooie panty collectie van voor een prima prijs. Panty weetje! Alle panty's van Marianne zijn de zelfde panty's die V&D vroeger verkocht. EUR 1.95 Meer informatie
>> meer lezen

Footie YM camouflage 2-pack-Navy-31/34 (Wed, 03 Jun 2020)
No show kinder sokken van Yellow Moon zijn gemaakt van katoen en verkijgbaar in meerdere maten en kleuren. Doordat deze sokken mooi laag zijn uitgesneden lijkt het net of je helemaal geen sokken draagt in je schoenen. Deze sokken hebben een zeer mooie pasvorm en blijven ook echt zitten aan je voeten. Tevens zijn deze sokken voorzien van een niet voelbare teennaad. Yellow moon heeft een ruime keuze aan sneakersokken en daar mogen deze leuke camouflage kleuren zeker niet ontbreken. Tip! was altijd uw sokken voor het dragen! EUR 3.95 Meer informatie
>> meer lezen

Footie YM camouflage 2-pack-Navy-35/38 (Wed, 03 Jun 2020)
No show kinder sokken van Yellow Moon zijn gemaakt van katoen en verkijgbaar in meerdere maten en kleuren. Doordat deze sokken mooi laag zijn uitgesneden lijkt het net of je helemaal geen sokken draagt in je schoenen. Deze sokken hebben een zeer mooie pasvorm en blijven ook echt zitten aan je voeten. Tevens zijn deze sokken voorzien van een niet voelbare teennaad. Yellow moon heeft een ruime keuze aan sneakersokken en daar mogen deze leuke camouflage kleuren zeker niet ontbreken. Tip! was altijd uw sokken voor het dragen! EUR 3.95 Meer informatie
>> meer lezen

Footie YM camouflage 2-pack-Navy-39/42 (Wed, 03 Jun 2020)
No show kinder sokken van Yellow Moon zijn gemaakt van katoen en verkijgbaar in meerdere maten en kleuren. Doordat deze sokken mooi laag zijn uitgesneden lijkt het net of je helemaal geen sokken draagt in je schoenen. Deze sokken hebben een zeer mooie pasvorm en blijven ook echt zitten aan je voeten. Tevens zijn deze sokken voorzien van een niet voelbare teennaad. Yellow moon heeft een ruime keuze aan sneakersokken en daar mogen deze leuke camouflage kleuren zeker niet ontbreken. Tip! was altijd uw sokken voor het dragen! EUR 3.95 Meer informatie
>> meer lezen

Shortsock YM sport strepen 2-pack-Ocre-27/30 (Wed, 03 Jun 2020)
Yellow Moon 2 paar sportive katoenen sokken zijn naadloos en komen tot de enkel en verkrijgbaar in verschillende kindermaten. Deze sokken hebben 2 strepen en zijn gemaakt van katoen. Deze sokken zijn voorzien van een maat aanduiding onder op de voet zodat ze makkelijk uit elkaar tehouden zijn na het wassen. Door de niet voelbare teennaad en de elastische boord hebben deze yellow moon kindersokken en perfect pasvorm. Deze shortsokken zitten per 2 paar verpakt voor een voordelige prijs. EUR 3.95 Meer informatie
>> meer lezen

Shortsock YM strik hartjes 2-pack-White-31/34 (Wed, 03 Jun 2020)
Yellow moon kinder enkelsokken van katoen zijn voorzien van een paar uni sokken met een strik aan de bovenkant en en paar sokken met hartjes motief ajour. Deze kindersokken zijn naadloos en gemaakt van katoen voor een heerlijk draagcomfort. Yellow moon staat bekend om zijn mooie kindersokken van een zeer hoge kwaliteit voor een prima prijs. Alle sokken van Yellow Moon zijn naadloos dus voorzien van een niet voelbare teennaad. Deze sokken met een strik en hartjes vallen goed aan de maat en hebben een mooie pasvorm. Als tip geeft sokken online mee om deze kindersokken eerst te wassen voor het dragen. De sokken met de strik mogen niet in de droger! Zeer mooie pasvorm!! EUR 3.95 Meer informatie
>> meer lezen

Ewers Sneakersokken 3-pack-Jeans melee-31/34 (Wed, 03 Jun 2020)
Ewers sneakersokken van katoen zijn zeer mooi van kwaliteit en hebben een zeer mooie pasvorm. Door de ruime keuze aan maten en kleuren zijn deze sokken voor in je gympen zijn zeker een aanwinst dit seizoen. De sneakersokken van Ewers zijn verpakt per 3 paar voor een prijs. De maat aanduiding staat onder op de voet zodat deze na het wassen gemakkelijk uit elkaar te halen zijn. Dus opzoek naar een mooie comfortable sneakersokken van katoen dan zijn deze ewers zeker een aanrader. Perfecte pasvorm en vallen goed aan de maat. EUR 6.95 Meer informatie
>> meer lezen

Sneakersokken van Katoen-35/38-Marine (Wed, 03 Jun 2020)
Teckel naadloze sneakersokken van katoen hebben achterop een lipje. Door dit lipje of oortje zoals ze dat noemen blijven deze teckel sneakersokken nog beter zitten in je schoenen. Deze katoenen sneakersokken zijn zonder voelbare teennaad en zijn verkrijgbaar in kinder,- en volwassen schoenmaten. Sokken online heeft een ruime keuze aan sneakersokken voor jong en oud en altijd zonder voelbare teennaad. Wij geven altijd als tip mee dat je alle sokken altijd eerst moet wassen voor het dragen hierdoor krijgen je sneakersokken een nog betere pasvorm en een langere levensduur! Onze sneakersokken beginnen bij maat 19/22 en lopen op tot maat 47/50. Zeer mooie sneakersokken met een perfect pasvorm verpakt per 3 paar. EUR 3.95 Meer informatie
>> meer lezen

Sneakersokken van Katoen-39/42-Black (Wed, 03 Jun 2020)
Teckel naadloze sneakersokken van katoen hebben achterop een lipje. Door dit lipje of oortje zoals ze dat noemen blijven deze teckel sneakersokken nog beter zitten in je schoenen. Deze katoenen sneakersokken zijn zonder voelbare teennaad en zijn verkrijgbaar in kinder,- en volwassen schoenmaten. Sokken online heeft een ruime keuze aan sneakersokken voor jong en oud en altijd zonder voelbare teennaad. Wij geven altijd als tip mee dat je alle sokken altijd eerst moet wassen voor het dragen hierdoor krijgen je sneakersokken een nog betere pasvorm en een langere levensduur! Onze sneakersokken beginnen bij maat 19/22 en lopen op tot maat 47/50. Zeer mooie sneakersokken met een perfect pasvorm verpakt per 3 paar. EUR 3.95 Meer informatie
>> meer lezen

Sneakersokken van Katoen-39/42-Marine (Wed, 03 Jun 2020)
Teckel naadloze sneakersokken van katoen hebben achterop een lipje. Door dit lipje of oortje zoals ze dat noemen blijven deze teckel sneakersokken nog beter zitten in je schoenen. Deze katoenen sneakersokken zijn zonder voelbare teennaad en zijn verkrijgbaar in kinder,- en volwassen schoenmaten. Sokken online heeft een ruime keuze aan sneakersokken voor jong en oud en altijd zonder voelbare teennaad. Wij geven altijd als tip mee dat je alle sokken altijd eerst moet wassen voor het dragen hierdoor krijgen je sneakersokken een nog betere pasvorm en een langere levensduur! Onze sneakersokken beginnen bij maat 19/22 en lopen op tot maat 47/50. Zeer mooie sneakersokken met een perfect pasvorm verpakt per 3 paar. EUR 3.95 Meer informatie
>> meer lezen

Sneakersokken van Katoen-39/42-Dark jeans melange (Wed, 03 Jun 2020)
Teckel naadloze sneakersokken van katoen hebben achterop een lipje. Door dit lipje of oortje zoals ze dat noemen blijven deze teckel sneakersokken nog beter zitten in je schoenen. Deze katoenen sneakersokken zijn zonder voelbare teennaad en zijn verkrijgbaar in kinder,- en volwassen schoenmaten. Sokken online heeft een ruime keuze aan sneakersokken voor jong en oud en altijd zonder voelbare teennaad. Wij geven altijd als tip mee dat je alle sokken altijd eerst moet wassen voor het dragen hierdoor krijgen je sneakersokken een nog betere pasvorm en een langere levensduur! Onze sneakersokken beginnen bij maat 19/22 en lopen op tot maat 47/50. Zeer mooie sneakersokken met een perfect pasvorm verpakt per 3 paar. EUR 3.95 Meer informatie
>> meer lezen

Sneakersokken van Katoen-43/46-Black (Wed, 03 Jun 2020)
Teckel naadloze sneakersokken van katoen hebben achterop een lipje. Door dit lipje of oortje zoals ze dat noemen blijven deze teckel sneakersokken nog beter zitten in je schoenen. Deze katoenen sneakersokken zijn zonder voelbare teennaad en zijn verkrijgbaar in kinder,- en volwassen schoenmaten. Sokken online heeft een ruime keuze aan sneakersokken voor jong en oud en altijd zonder voelbare teennaad. Wij geven altijd als tip mee dat je alle sokken altijd eerst moet wassen voor het dragen hierdoor krijgen je sneakersokken een nog betere pasvorm en een langere levensduur! Onze sneakersokken beginnen bij maat 19/22 en lopen op tot maat 47/50. Zeer mooie sneakersokken met een perfect pasvorm verpakt per 3 paar. EUR 3.95 Meer informatie
>> meer lezen

Sneakersokken van Katoen-43/46-Marine (Wed, 03 Jun 2020)
Teckel naadloze sneakersokken van katoen hebben achterop een lipje. Door dit lipje of oortje zoals ze dat noemen blijven deze teckel sneakersokken nog beter zitten in je schoenen. Deze katoenen sneakersokken zijn zonder voelbare teennaad en zijn verkrijgbaar in kinder,- en volwassen schoenmaten. Sokken online heeft een ruime keuze aan sneakersokken voor jong en oud en altijd zonder voelbare teennaad. Wij geven altijd als tip mee dat je alle sokken altijd eerst moet wassen voor het dragen hierdoor krijgen je sneakersokken een nog betere pasvorm en een langere levensduur! Onze sneakersokken beginnen bij maat 19/22 en lopen op tot maat 47/50. Zeer mooie sneakersokken met een perfect pasvorm verpakt per 3 paar. EUR 3.95 Meer informatie
>> meer lezen

Sneakersokken van Katoen-43/46-White (Wed, 03 Jun 2020)
Teckel naadloze sneakersokken van katoen hebben achterop een lipje. Door dit lipje of oortje zoals ze dat noemen blijven deze teckel sneakersokken nog beter zitten in je schoenen. Deze katoenen sneakersokken zijn zonder voelbare teennaad en zijn verkrijgbaar in kinder,- en volwassen schoenmaten. Sokken online heeft een ruime keuze aan sneakersokken voor jong en oud en altijd zonder voelbare teennaad. Wij geven altijd als tip mee dat je alle sokken altijd eerst moet wassen voor het dragen hierdoor krijgen je sneakersokken een nog betere pasvorm en een langere levensduur! Onze sneakersokken beginnen bij maat 19/22 en lopen op tot maat 47/50. Zeer mooie sneakersokken met een perfect pasvorm verpakt per 3 paar. EUR 4.50 Meer informatie
>> meer lezen

Kousenvoetje invisible 3-pack-Skin-36/41 (Wed, 03 Jun 2020)
Teckel No show sokken van katoen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten voor heren en dames. Door het gebruik van katoen en de siliconen achter in de hiel hebben deze No show sokken een perfecte pasvorm. Wat is het verschil tussen sneakersokken en een No show sokken! Het woord No show zegt het eigenlijk al dat deze niet zichtbaar zijn in je schoenen, sneakers of gympen. Sneakersokken zijn altijd wat hoger en zijn evengoed te zien tijdens het dragen. Teckel heeft daarom ook deze mooie en voordelige 3 paar No show sokken voor een scherpe prijs. Verkrijgbaar in 36-42 en 40-46 en in de kleuren wit, zwart en skin. Tip! was deze sokken voor het dragen voor een nog betere pasvorm en een langere levensduur EUR 4.50 Meer informatie
>> meer lezen

Bamboe sneakersokken heerlijk zacht van materiaal, online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0