Bamboe sneakersokken heerlijk zacht van materiaal, online bestellen

Bamboe sneakersokken heerlijk zacht van materiaal, online bestellen

Op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen ✅, koop dan een paar Bamboesokken, heerlijk zacht materiaal en je kan van sokken er nooit genoeg van hebben! Bestel ze dan gelijk voor de hele familie.

Banboe is het nieuwe materiaal waar tegenwoordig meerdere artikelen gemaakt van worden waaronder sokken, T-shirts en ondergoed!

Bamboe stof wordt een stuk milieuvriendelijker gemaakt dan katoen of andere stoffen.

Bamboe is een heel zacht aanvoelend en zeer goed ventilerende vezel waar de sokken van gemaakt worden. Bamboe vezels zijn zachter dan dezelfde vezels van katoen. 


Bamboe sneakersokken heerlijk zacht van materiaal, online bestellen

Bamboe sneakersokken

 

Bamboe sneakersokken van Boru zijn heerlijk zacht van materiaal en hebben geen voelbare teennaad. Door het gebruik van bamboe zijn deze sneakersokken antibacterieel en en hypo allergeen. Bij gevoelige voeten zijn deze sokken zeker een aanrader om te dragen. Bamboe heeft als voordeel dat het over Thermo Control beschikt. Dat houdt in dat je sokken heerlijk koel zijn in de zomer en warm aanvoelen in de winter. Achterop de hiel zit een verhoging om je hiel te beschermen en om afzakken te voorkomen. Bamboe Boru heeft met deze sneakersokken zeer mooie lage sokken in haar assortiment. Was altijd uw bamboe sokken voor het dragen voor een langere levensduur en betere pasvorm.

 

Samenstelling:

80% Bamboe

17% Polyamide

3% Elastaan

 

Kleuren:

Beige assorti | Black | Light grey dark grey | Marine | White

 

Maten:

31/35 | 36/40 | 40/46 | 47/50

 

 

Merk: Boru

 

 


Meer info over deze bamboe sneakersokken kijk hier!

 

 

Buiten deze geweldige sokken is er ook een ruime keus aan dames panty's, kijk hieronder.

RSS productfeed

Boxershort Basset bamboo 2-pack (zo, 19 mei 2024)
De bamboe boxershort 2-pack van het gerenommeerde merk Basset, verkrijgbaar bij sokken-online.nl, biedt het beste in comfort en duurzaamheid. Gemaakt van hoogwaardige bamboevezels, zijn deze boxershorts zijdezacht en luxueus aanvoelend op je huid. Bamboe is een natuurlijk materiaal met uitstekende vochtabsorberende eigenschappen, waardoor je de hele dag fris en droog blijft. Het materiaal is ook van nature antibacterieel, wat helpt om onaangename geurtjes te voorkomen. De boxershort heeft een moderne en tijdloze uitstraling, met een elastische tailleband voor een perfecte pasvorm en comfort gedurende de dag. Basset hecht veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid, en dat is duidelijk te zien in deze bamboe boxershorts. Ze zijn stevig en behouden hun zachtheid, zelfs na veelvuldig dragen en wassen. De bamboe boxershort 2-pack is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar stijlvol ondergoed met een milieuvriendelijk tintje. Bamboe is een hernieuwbare en snelgroeiende plant, waardoor het een duurzame keuze is voor kleding. Voeg de bamboe boxershort 2-pack van Basset toe aan je ondergoedlade en geniet van het comfort en de luxe die het biedt. Bestel ze vandaag nog bij sokken-online.nl en ervaar het gemak van boxershorts die je de hele dag koel, droog en comfortabel houden. Met Basset bamboe boxershorts ben je verzekerd van een hoogwaardige draagervaring en stijlvol ondergoed dat bijdraagt aan een duurzame levensstijl. Bamboe boxershort 2-pack Basset Sokken-online.nl Comfortabel Duurzaamheid Tijdloos ontwerp Luxueus EUR 16.99 Meer informatie
>> meer lezen

Boxershort Basset bamboo 2-pack (Sun, 19 May 2024)
De bamboe boxershort 2-pack van het gerenommeerde merk Basset, verkrijgbaar bij sokken-online.nl, biedt het beste in comfort en duurzaamheid. Gemaakt van hoogwaardige bamboevezels, zijn deze boxershorts zijdezacht en luxueus aanvoelend op je huid. Bamboe is een natuurlijk materiaal met uitstekende vochtabsorberende eigenschappen, waardoor je de hele dag fris en droog blijft. Het materiaal is ook van nature antibacterieel, wat helpt om onaangename geurtjes te voorkomen. De boxershort heeft een moderne en tijdloze uitstraling, met een elastische tailleband voor een perfecte pasvorm en comfort gedurende de dag. Basset hecht veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid, en dat is duidelijk te zien in deze bamboe boxershorts. Ze zijn stevig en behouden hun zachtheid, zelfs na veelvuldig dragen en wassen. De bamboe boxershort 2-pack is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar stijlvol ondergoed met een milieuvriendelijk tintje. Bamboe is een hernieuwbare en snelgroeiende plant, waardoor het een duurzame keuze is voor kleding. Voeg de bamboe boxershort 2-pack van Basset toe aan je ondergoedlade en geniet van het comfort en de luxe die het biedt. Bestel ze vandaag nog bij sokken-online.nl en ervaar het gemak van boxershorts die je de hele dag koel, droog en comfortabel houden. Met Basset bamboe boxershorts ben je verzekerd van een hoogwaardige draagervaring en stijlvol ondergoed dat bijdraagt aan een duurzame levensstijl. Bamboe boxershort 2-pack Basset Sokken-online.nl Comfortabel Duurzaamheid Tijdloos ontwerp Luxueus EUR 16.99 Meer informatie
>> meer lezen

Vierdaagse sokken 4Daagse (Sun, 19 May 2024)
Een goede wandelschoen verdient een goede sok! Deze officiële, anatomisch aangepaste LOWA 4Daagse sokken zijn een perfecte aanvulling op je LOWA wandelschoenen en zitten vol technische hoogstandjes. Zo hebben de sokken een speciale bandage voor de best mogelijke ondersteuning van de enkel en de middenvoet. Het comfortabele voetbed voorkomt wrijving en de ventilatiekanalen voeren transpiratievocht af, wat zorgt voor een aangenaam voetklimaat. De LOWA 4Daagse sokken geven je tijdens de 4Daagse net dat beetje extra comfort! ling op je LOWA wandelschoenen en zitten vol technische hoogstandjes. Zo hebben de sokken een speciale bandage voor de best mogelijke ondersteuning van de enkel en de middenvoet. Het comfortabele voetbed voorkomt wrijving en de ventilatiekanalen voeren transpiratievocht af, wat zorgt voor een aangenaam voetklimaat. De LOWA 4Daagse sokken geven je tijdens de 4Daagse net dat beetje  extra comfort! EUR 15.95 Meer informatie
>> meer lezen

Vierdaagse sokken 4Daagse (Sun, 19 May 2024)
Een goede wandelschoen verdient een goede sok! Deze officiële, anatomisch aangepaste LOWA 4Daagse sokken zijn een perfecte aanvulling op je LOWA wandelschoenen en zitten vol technische hoogstandjes. Zo hebben de sokken een speciale bandage voor de best mogelijke ondersteuning van de enkel en de middenvoet. Het comfortabele voetbed voorkomt wrijving en de ventilatiekanalen voeren transpiratievocht af, wat zorgt voor een aangenaam voetklimaat. De LOWA 4Daagse sokken geven je tijdens de 4Daagse net dat beetje extra comfort! ling op je LOWA wandelschoenen en zitten vol technische hoogstandjes. Zo hebben de sokken een speciale bandage voor de best mogelijke ondersteuning van de enkel en de middenvoet. Het comfortabele voetbed voorkomt wrijving en de ventilatiekanalen voeren transpiratievocht af, wat zorgt voor een aangenaam voetklimaat. De LOWA 4Daagse sokken geven je tijdens de 4Daagse net dat beetje  extra comfort! EUR 15.95 Meer informatie
>> meer lezen

Vierdaagse sokken 4Daagse (Sun, 19 May 2024)
Een goede wandelschoen verdient een goede sok! Deze officiële, anatomisch aangepaste LOWA 4Daagse sokken zijn een perfecte aanvulling op je LOWA wandelschoenen en zitten vol technische hoogstandjes. Zo hebben de sokken een speciale bandage voor de best mogelijke ondersteuning van de enkel en de middenvoet. Het comfortabele voetbed voorkomt wrijving en de ventilatiekanalen voeren transpiratievocht af, wat zorgt voor een aangenaam voetklimaat. De LOWA 4Daagse sokken geven je tijdens de 4Daagse net dat beetje extra comfort! ling op je LOWA wandelschoenen en zitten vol technische hoogstandjes. Zo hebben de sokken een speciale bandage voor de best mogelijke ondersteuning van de enkel en de middenvoet. Het comfortabele voetbed voorkomt wrijving en de ventilatiekanalen voeren transpiratievocht af, wat zorgt voor een aangenaam voetklimaat. De LOWA 4Daagse sokken geven je tijdens de 4Daagse net dat beetje  extra comfort! EUR 15.95 Meer informatie
>> meer lezen

Kniekous met grote strik (Sun, 19 May 2024)
Yellow Moon kinderkniekousen met hippe strik zijn verkrijgbaar in vele leuke modieuze kleuren! Sokken online heeft een ruim aanbod aan katoenen kniekousen van Yellow Moon. Deze kniekousen zijn van een zeer mooie kwaliteit door het gebruik van zacht katoen en elasaan hierdoor hebben de kniekousen een mooie pasvorm en draagcomfort. Deze effe kleuren kniekousen hebben aan de bovenkant een hippe stik die het geheel afmaakt. De kousen komen tot onder de knie en de platte teennaad zorgd voor een heerlijk draagcomfort. Yellow Moon kniekousen zijn een begrip als het gaat om kwaliteit en prijs. Het garen wordt met de grootste zorg uitgezocht en gemaakt op de nieuwste machines zodat de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft. Pasvorm en draagcomfort zijn hierbij gegarandeerd goed. YELLOW MOON KNIEKOUS 1 PAAR Met strik Naadloos EUR 4.99 Meer informatie
>> meer lezen

Kniekous met grote strik (Sun, 19 May 2024)
Yellow Moon kinderkniekousen met hippe strik zijn verkrijgbaar in vele leuke modieuze kleuren! Sokken online heeft een ruim aanbod aan katoenen kniekousen van Yellow Moon. Deze kniekousen zijn van een zeer mooie kwaliteit door het gebruik van zacht katoen en elasaan hierdoor hebben de kniekousen een mooie pasvorm en draagcomfort. Deze effe kleuren kniekousen hebben aan de bovenkant een hippe stik die het geheel afmaakt. De kousen komen tot onder de knie en de platte teennaad zorgd voor een heerlijk draagcomfort. Yellow Moon kniekousen zijn een begrip als het gaat om kwaliteit en prijs. Het garen wordt met de grootste zorg uitgezocht en gemaakt op de nieuwste machines zodat de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft. Pasvorm en draagcomfort zijn hierbij gegarandeerd goed. YELLOW MOON KNIEKOUS 1 PAAR Met strik Naadloos EUR 4.99 Meer informatie
>> meer lezen

Kniekous met grote strik (Sun, 19 May 2024)
Yellow Moon kinderkniekousen met hippe strik zijn verkrijgbaar in vele leuke modieuze kleuren! Sokken online heeft een ruim aanbod aan katoenen kniekousen van Yellow Moon. Deze kniekousen zijn van een zeer mooie kwaliteit door het gebruik van zacht katoen en elasaan hierdoor hebben de kniekousen een mooie pasvorm en draagcomfort. Deze effe kleuren kniekousen hebben aan de bovenkant een hippe stik die het geheel afmaakt. De kousen komen tot onder de knie en de platte teennaad zorgd voor een heerlijk draagcomfort. Yellow Moon kniekousen zijn een begrip als het gaat om kwaliteit en prijs. Het garen wordt met de grootste zorg uitgezocht en gemaakt op de nieuwste machines zodat de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft. Pasvorm en draagcomfort zijn hierbij gegarandeerd goed. YELLOW MOON KNIEKOUS 1 PAAR Met strik Naadloos EUR 4.99 Meer informatie
>> meer lezen

Kniekous met grote strik (Sun, 19 May 2024)
Yellow Moon kinderkniekousen met hippe strik zijn verkrijgbaar in vele leuke modieuze kleuren! Sokken online heeft een ruim aanbod aan katoenen kniekousen van Yellow Moon. Deze kniekousen zijn van een zeer mooie kwaliteit door het gebruik van zacht katoen en elasaan hierdoor hebben de kniekousen een mooie pasvorm en draagcomfort. Deze effe kleuren kniekousen hebben aan de bovenkant een hippe stik die het geheel afmaakt. De kousen komen tot onder de knie en de platte teennaad zorgd voor een heerlijk draagcomfort. Yellow Moon kniekousen zijn een begrip als het gaat om kwaliteit en prijs. Het garen wordt met de grootste zorg uitgezocht en gemaakt op de nieuwste machines zodat de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft. Pasvorm en draagcomfort zijn hierbij gegarandeerd goed. YELLOW MOON KNIEKOUS 1 PAAR Met strik Naadloos EUR 4.99 Meer informatie
>> meer lezen

Kniekous met grote strik (Sun, 19 May 2024)
Yellow Moon kinderkniekousen met hippe strik zijn verkrijgbaar in vele leuke modieuze kleuren! Sokken online heeft een ruim aanbod aan katoenen kniekousen van Yellow Moon. Deze kniekousen zijn van een zeer mooie kwaliteit door het gebruik van zacht katoen en elasaan hierdoor hebben de kniekousen een mooie pasvorm en draagcomfort. Deze effe kleuren kniekousen hebben aan de bovenkant een hippe stik die het geheel afmaakt. De kousen komen tot onder de knie en de platte teennaad zorgd voor een heerlijk draagcomfort. Yellow Moon kniekousen zijn een begrip als het gaat om kwaliteit en prijs. Het garen wordt met de grootste zorg uitgezocht en gemaakt op de nieuwste machines zodat de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft. Pasvorm en draagcomfort zijn hierbij gegarandeerd goed. YELLOW MOON KNIEKOUS 1 PAAR Met strik Naadloos EUR 4.99 Meer informatie
>> meer lezen

Kniekous met grote strik (Sun, 19 May 2024)
Yellow Moon kinderkniekousen met hippe strik zijn verkrijgbaar in vele leuke modieuze kleuren! Sokken online heeft een ruim aanbod aan katoenen kniekousen van Yellow Moon. Deze kniekousen zijn van een zeer mooie kwaliteit door het gebruik van zacht katoen en elasaan hierdoor hebben de kniekousen een mooie pasvorm en draagcomfort. Deze effe kleuren kniekousen hebben aan de bovenkant een hippe stik die het geheel afmaakt. De kousen komen tot onder de knie en de platte teennaad zorgd voor een heerlijk draagcomfort. Yellow Moon kniekousen zijn een begrip als het gaat om kwaliteit en prijs. Het garen wordt met de grootste zorg uitgezocht en gemaakt op de nieuwste machines zodat de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft. Pasvorm en draagcomfort zijn hierbij gegarandeerd goed. YELLOW MOON KNIEKOUS 1 PAAR Met strik Naadloos EUR 4.99 Meer informatie
>> meer lezen

Kniekous met grote strik (Sun, 19 May 2024)
Yellow Moon kinderkniekousen met hippe strik zijn verkrijgbaar in vele leuke modieuze kleuren! Sokken online heeft een ruim aanbod aan katoenen kniekousen van Yellow Moon. Deze kniekousen zijn van een zeer mooie kwaliteit door het gebruik van zacht katoen en elasaan hierdoor hebben de kniekousen een mooie pasvorm en draagcomfort. Deze effe kleuren kniekousen hebben aan de bovenkant een hippe stik die het geheel afmaakt. De kousen komen tot onder de knie en de platte teennaad zorgd voor een heerlijk draagcomfort. Yellow Moon kniekousen zijn een begrip als het gaat om kwaliteit en prijs. Het garen wordt met de grootste zorg uitgezocht en gemaakt op de nieuwste machines zodat de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft. Pasvorm en draagcomfort zijn hierbij gegarandeerd goed. YELLOW MOON KNIEKOUS 1 PAAR Met strik Naadloos EUR 4.99 Meer informatie
>> meer lezen

Kniekous met grote strik (Sun, 19 May 2024)
Yellow Moon kinderkniekousen met hippe strik zijn verkrijgbaar in vele leuke modieuze kleuren! Sokken online heeft een ruim aanbod aan katoenen kniekousen van Yellow Moon. Deze kniekousen zijn van een zeer mooie kwaliteit door het gebruik van zacht katoen en elasaan hierdoor hebben de kniekousen een mooie pasvorm en draagcomfort. Deze effe kleuren kniekousen hebben aan de bovenkant een hippe stik die het geheel afmaakt. De kousen komen tot onder de knie en de platte teennaad zorgd voor een heerlijk draagcomfort. Yellow Moon kniekousen zijn een begrip als het gaat om kwaliteit en prijs. Het garen wordt met de grootste zorg uitgezocht en gemaakt op de nieuwste machines zodat de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft. Pasvorm en draagcomfort zijn hierbij gegarandeerd goed. YELLOW MOON KNIEKOUS 1 PAAR Met strik Naadloos EUR 4.99 Meer informatie
>> meer lezen

kinder sneakersokken van katoen met army dessin (Sun, 19 May 2024)
TECKEL sneakersokken met army print zijn verpakt per 2 paar. Onze sneaker sokken zijn gemaakt van katoen en hebben een niet voelbare teennaad. Deze hippe en stoere sokken zijn in verschillende maten verkrijgbaar en van een zeer mooie kwaliteit voor een betaalbare kwaliteit. TECKEL 2 paar Sneaker sokken Geen voelbare teennaad Dessin print Katoen Elastan ARMY serie Tip van sokken online! Was altijd je sokken voor het dragen voor een betere pasvorm en een langere levenduur. EUR 1.99 Meer informatie
>> meer lezen

Mid cut sportwear logo 6-pack (Sun, 19 May 2024)
Comfortabele Levi's hLalfhoge sportsokken van katoen. De halfhoge sportsokken zijn er in wit, zwart en grijs met het logo van Levi's op de sokken. De dunne katoenen sokken zitten comfortabel en zijn perfect voor het sporten. Ook hebben de sokken een mooie uitstraling, met een nette afwerking. Door de basiskleuren van de halfhoge sportsokken zijn ze makkelijkt te stylen. Het stijlvolle logo van Levi's maakt de look af. Sokken-online.nl heeft een ruime collectie aan Levi's sokken en altijd de nieuwste modellen. Levi's Halfhoge sportsokken 6 paar Perfecte pasvorm Heerlijk draagcomfort Dun Katoen Badstof zool Bekijk hier de hele collectie van Levi's EUR 26.99 Meer informatie
>> meer lezen

Mid cut sportwear logo 6-pack (Sun, 19 May 2024)
Comfortabele Levi's hLalfhoge sportsokken van katoen. De halfhoge sportsokken zijn er in wit, zwart en grijs met het logo van Levi's op de sokken. De dunne katoenen sokken zitten comfortabel en zijn perfect voor het sporten. Ook hebben de sokken een mooie uitstraling, met een nette afwerking. Door de basiskleuren van de halfhoge sportsokken zijn ze makkelijkt te stylen. Het stijlvolle logo van Levi's maakt de look af. Sokken-online.nl heeft een ruime collectie aan Levi's sokken en altijd de nieuwste modellen. Levi's Halfhoge sportsokken 6 paar Perfecte pasvorm Heerlijk draagcomfort Dun Katoen Badstof zool Bekijk hier de hele collectie van Levi's EUR 26.99 Meer informatie
>> meer lezen

Low cut batwing logo 6-pack (Sun, 19 May 2024)
Ontdek de perfecte combinatie van stijl en comfort met de Low Cut Batwing Logo 6-Pack van het beroemde merk Levi's, nu beschikbaar bij Sokken-online. Deze sokken zijn de ideale keuze voor mannen die op zoek zijn naar hoogwaardige kwaliteit en een vleugje mode in hun dagelijkse stijl. De Low Cut Batwing Logo 6-Pack van Levi's biedt uitzonderlijk draagcomfort en een moderne uitstraling. De lage snit van deze sokken zorgt voor een subtiele en eigentijdse look die perfect past bij zowel casual als sportieve outfits. Elke sok is voorzien van het kenmerkende Levi's batwing logo, wat een vleugje iconische stijl toevoegt aan uw outfit. Met een handige 6-pack heeft u altijd een fris paar sokken bij de hand, klaar om elke dag van de week te dragen. Of u nu aan het werk bent, een dagje uit gaat of gewoon ontspant, de Low Cut Batwing Logo sokken bieden de perfecte combinatie van comfort en stijl. Levi's staat bekend om zijn toewijding aan hoogwaardige kwaliteit en deze sokken vormen daarop geen uitzondering. Ze zijn duurzaam en blijven zelfs na vele wasbeurten in topconditie. Wacht niet langer en verwen uzelf met de Low Cut Batwing Logo 6-Pack van Levi's, verkrijgbaar bij Sokken-online. Bestel vandaag nog en ervaar het comfort en de tijdloze stijl die deze sokken aan uw dagelijkse look toevoegen. Levi's Low cut Batwing logo 6-Pack Stijlvol Comfort Sokken EUR 17.99 Meer informatie
>> meer lezen

Kinder sokken TH basic 6-pack (Sun, 19 May 2024)
Tommy hilfiger kindersokken van katoen nu voortaan in een multipack. Want deze basics van Tommy zijn al jaar en dag een heerlijke en zeer mooie dunne kindersok. De comfort boord en de platte teennaad zorgen voor een perfect draagcomfort. Tommy Hilfiger Basic kindersok 6 paar Perfecte pasvorm Draag comfort Dun Katoen EUR 26.99 Meer informatie
>> meer lezen

Women 4-pack sock basic (Sun, 19 May 2024)
Tommy Hilfigerbasic damessokken in effe kleuren zijn nu in een multi pack verkrijgbaar. Deze heerlijke dunne katoenen damesokken zijn al jaren een klassieker bij Tommy. De comfort boord en de niet voelbare teennaad geven een optimaal comfort tijdens het dragen. Door het gebruik van katoen en elastan sluiten ze mooi aan om je voeten. Sokken-online is een officielle dealer van Tommy hilfiger. Tommy Hilfiger Basic damessokken 4 paar Perfecte pasvorm Draag comfort Dun Katoen EUR 14.50 Meer informatie
>> meer lezen

Women 4-pack sock basic (Sun, 19 May 2024)
Tommy Hilfigerbasic damessokken in effe kleuren zijn nu in een multi pack verkrijgbaar. Deze heerlijke dunne katoenen damesokken zijn al jaren een klassieker bij Tommy. De comfort boord en de niet voelbare teennaad geven een optimaal comfort tijdens het dragen. Door het gebruik van katoen en elastan sluiten ze mooi aan om je voeten. Sokken-online is een officielle dealer van Tommy hilfiger. Tommy Hilfiger Basic damessokken 4 paar Perfecte pasvorm Draag comfort Dun Katoen EUR 14.50 Meer informatie
>> meer lezen

Women 4-pack sneaker basic (Sun, 19 May 2024)
Tommy hilfiger sneakersokken voor de dames zijn er nu in een Multipack. Deze basic sneakersokken zijn een klassieker onder de beenmode van Tommy Hilfiger. Het gebruik van hoogwaardig katoen en elastan geven deze sneakersokken het optimale draagcomfort in je sneakers. Sokken-online is jouw officielle dealer van Tommy Hilfiger beenmode. Tommy Hilfiger Sneakersokken Dames model 4 paar Perfecte pasvorm Draag comfort Dun Katoen EUR 9.99 Meer informatie
>> meer lezen

Women 4-pack sneaker basic (Sun, 19 May 2024)
Tommy hilfiger sneakersokken voor de dames zijn er nu in een Multipack. Deze basic sneakersokken zijn een klassieker onder de beenmode van Tommy Hilfiger. Het gebruik van hoogwaardig katoen en elastan geven deze sneakersokken het optimale draagcomfort in je sneakers. Sokken-online is jouw officielle dealer van Tommy Hilfiger beenmode. Tommy Hilfiger Sneakersokken Dames model 4 paar Perfecte pasvorm Draag comfort Dun Katoen EUR 9.99 Meer informatie
>> meer lezen

space trip sneakersokken (Sun, 19 May 2024)
Katoenen sokken van het merk Many Mornings, ontworpen en gemaakt in Europa, worden aangeboden in de maten 35/38 tot en met 43/46. Een paar bestaat uit twee verschillende sokken, ook wel mismatched genoemd, die samen één geheel vormen. Deze sok, met als naam space trip, heeft een unieke print aan beide voeten. Many mornings sokken 1 paar met 2 verschillende sokken Elke voet een andere print Elastisch katoen Comfort boord Vrolijke Prints Made in EuropeBekijk hier de gehele collectie van MANY MORNINGS Tip van sokken online! Was deze sokken voor het dragen voor een nog betere pasvorm en een langere levensduur. EUR 3.00 Meer informatie
>> meer lezen

el leopardo sneakersokken (Sun, 19 May 2024)
Katoenen sokken van het merk Many Mornings, ontworpen en gemaakt in Europa, worden aangeboden in de maten 35/38 tot en met 43/46. Een paar bestaat uit twee verschillende sokken, ook wel mismatched genoemd, die samen één geheel vormen. Deze sok, met als naam el leopardo, heeft een unieke print aan beide voeten. Many mornings sokken 1 paar met 2 verschillende sokken Elke voet een andere print Elastisch katoen Comfort boord Vrolijke Prints Made in EuropeBekijk hier de gehele collectie van MANY MORNINGS Tip van sokken online! Was deze sokken voor het dragen voor een nog betere pasvorm en een langere levensduur. EUR 3.00 Meer informatie
>> meer lezen

save the planet sneakersokken (Sun, 19 May 2024)
Katoenen sokken van het merk Many Mornings, ontworpen en gemaakt in Europa, worden aangeboden in de maten 35/38 tot en met 43/46. Een paar bestaat uit twee verschillende sokken, ook wel mismatched genoemd, die samen één geheel vormen. Deze sok, met als naam save the planet, heeft een unieke print aan beide voeten. Many mornings sokken 1 paar met 2 verschillende sokken Elke voet een andere print Elastisch katoen Comfort boord Vrolijke Prints Made in Europe Bekijk hier de gehele collectie van MANY MORNINGS Tip van sokken online! Was deze sokken voor het dragen voor een nog betere pasvorm en een langere levensduur. EUR 5.99 Meer informatie
>> meer lezen

Bamboe sneakersokken heerlijk zacht van materiaal, online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0