Bamboe sneakersokken heerlijk zacht van materiaal, online bestellen

Bamboe sneakersokken heerlijk zacht van materiaal, online bestellen

Op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen ✅, koop dan een paar Bamboesokken, heerlijk zacht materiaal en je kan van sokken er nooit genoeg van hebben! Bestel ze dan gelijk voor de hele familie.

Banboe is het nieuwe materiaal waar tegenwoordig meerdere artikelen gemaakt van worden waaronder sokken, T-shirts en ondergoed!

Bamboe stof wordt een stuk milieuvriendelijker gemaakt dan katoen of andere stoffen.

Bamboe is een heel zacht aanvoelend en zeer goed ventilerende vezel waar de sokken van gemaakt worden. Bamboe vezels zijn zachter dan dezelfde vezels van katoen. 


Bamboe sneakersokken heerlijk zacht van materiaal, online bestellen

Bamboe sneakersokken

 

Bamboe sneakersokken van Boru zijn heerlijk zacht van materiaal en hebben geen voelbare teennaad. Door het gebruik van bamboe zijn deze sneakersokken antibacterieel en en hypo allergeen. Bij gevoelige voeten zijn deze sokken zeker een aanrader om te dragen. Bamboe heeft als voordeel dat het over Thermo Control beschikt. Dat houdt in dat je sokken heerlijk koel zijn in de zomer en warm aanvoelen in de winter. Achterop de hiel zit een verhoging om je hiel te beschermen en om afzakken te voorkomen. Bamboe Boru heeft met deze sneakersokken zeer mooie lage sokken in haar assortiment. Was altijd uw bamboe sokken voor het dragen voor een langere levensduur en betere pasvorm.

 

Samenstelling:

80% Bamboe

17% Polyamide

3% Elastaan

 

Kleuren:

Beige assorti | Black | Light grey dark grey | Marine | White

 

Maten:

31/35 | 36/40 | 40/46 | 47/50

 

 

Merk: Boru

 

 


Meer info over deze bamboe sneakersokken kijk hier!

 

 

Buiten deze geweldige sokken is er ook een ruime keus aan dames panty's, kijk hieronder.

RSS productfeed

Bamboe sokken met badstof zool-39/42-Marine (do, 06 aug 2020)
Sokken van Bamboe zijn mooi dun en onder de voet zit een voetbed van badstof. Deze badstof zool loopt tot over de tenen. Hierdoor voelen deze bamboe sokken met badstof wat steviger aan dan de dunne bamboe sokken. De brede boord zorgt voor een niet knellende boord. Ideaal voor mensen met gevoelige benen. EUR 4.95 Meer informatie
>> meer lezen

Bamboe sokken met badstof zool-43/45-Light grey (Thu, 06 Aug 2020)
Sokken van Bamboe zijn mooi dun en onder de voet zit een voetbed van badstof. Deze badstof zool loopt tot over de tenen. Hierdoor voelen deze bamboe sokken met badstof wat steviger aan dan de dunne bamboe sokken. De brede boord zorgt voor een niet knellende boord. Ideaal voor mensen met gevoelige benen. EUR 4.95 Meer informatie
>> meer lezen

Bamboe sokken met badstof zool-43/45-Marine (Thu, 06 Aug 2020)
Sokken van Bamboe zijn mooi dun en onder de voet zit een voetbed van badstof. Deze badstof zool loopt tot over de tenen. Hierdoor voelen deze bamboe sokken met badstof wat steviger aan dan de dunne bamboe sokken. De brede boord zorgt voor een niet knellende boord. Ideaal voor mensen met gevoelige benen. EUR 4.95 Meer informatie
>> meer lezen

Bamboe sokken met badstof zool-46/47-Light grey (Thu, 06 Aug 2020)
Sokken van Bamboe zijn mooi dun en onder de voet zit een voetbed van badstof. Deze badstof zool loopt tot over de tenen. Hierdoor voelen deze bamboe sokken met badstof wat steviger aan dan de dunne bamboe sokken. De brede boord zorgt voor een niet knellende boord. Ideaal voor mensen met gevoelige benen. EUR 4.95 Meer informatie
>> meer lezen

Bamboe enkelsokken-36/40-Black (Thu, 06 Aug 2020)
Bamboe enkelsokken van Boru zijn half hoog en komen rond u enkel. Deze mooie dunne Bamboe sokken van Boru zijn anti transpiratie en voelen zeer zacht aan uw voeten. Door de niet voelbare teennaad en de niet knellende boord zijn deze bamboe enkelsokken een echte aanrader. Heerlijk draag comfort door de eigenschappen van Bamboe. De bamboe enkelsokken zijn verpakt per 2 paar. EUR 5.95 Meer informatie
>> meer lezen

Damesmaillot van katoen-S/M-Marine (Thu, 06 Aug 2020)
Marianne damesmaillot van katoen heeft een zeer mooie draagcomfort en schijnt niet door op het been. De brede boord en de platte teennaad zorgen ervoor dat deze maillot zeer mooi aansluit en niet knelt in de taille. Deze maillot is voorgevormd en alle maillots zijn voorzien van een tussenstuk. De maillot is goed aan de maat bij twijfel adviseren wij toch een maatje groter te nemen omdat een maillot na het wassen altijd wat kleiner valt. Ook als je de maillot eerst even wast voor het dragen dan wordt deze voller op het been en voorkom je ook dat de maillot op den duur minder gaat pillen en langer mee gaat. EUR 7.95 Meer informatie
>> meer lezen

Damesmaillot van katoen-S/M-Grey melange (Thu, 06 Aug 2020)
Marianne damesmaillot van katoen heeft een zeer mooie draagcomfort en schijnt niet door op het been. De brede boord en de platte teennaad zorgen ervoor dat deze maillot zeer mooi aansluit en niet knelt in de taille. Deze maillot is voorgevormd en alle maillots zijn voorzien van een tussenstuk. De maillot is goed aan de maat bij twijfel adviseren wij toch een maatje groter te nemen omdat een maillot na het wassen altijd wat kleiner valt. Ook als je de maillot eerst even wast voor het dragen dan wordt deze voller op het been en voorkom je ook dat de maillot op den duur minder gaat pillen en langer mee gaat. EUR 7.95 Meer informatie
>> meer lezen

Damesmaillot van katoen-S/M-Antraciet (Thu, 06 Aug 2020)
Marianne damesmaillot van katoen heeft een zeer mooie draagcomfort en schijnt niet door op het been. De brede boord en de platte teennaad zorgen ervoor dat deze maillot zeer mooi aansluit en niet knelt in de taille. Deze maillot is voorgevormd en alle maillots zijn voorzien van een tussenstuk. De maillot is goed aan de maat bij twijfel adviseren wij toch een maatje groter te nemen omdat een maillot na het wassen altijd wat kleiner valt. Ook als je de maillot eerst even wast voor het dragen dan wordt deze voller op het been en voorkom je ook dat de maillot op den duur minder gaat pillen en langer mee gaat. EUR 7.95 Meer informatie
>> meer lezen

Damesmaillot van katoen-L/XL-Brown (Thu, 06 Aug 2020)
Marianne damesmaillot van katoen heeft een zeer mooie draagcomfort en schijnt niet door op het been. De brede boord en de platte teennaad zorgen ervoor dat deze maillot zeer mooi aansluit en niet knelt in de taille. Deze maillot is voorgevormd en alle maillots zijn voorzien van een tussenstuk. De maillot is goed aan de maat bij twijfel adviseren wij toch een maatje groter te nemen omdat een maillot na het wassen altijd wat kleiner valt. Ook als je de maillot eerst even wast voor het dragen dan wordt deze voller op het been en voorkom je ook dat de maillot op den duur minder gaat pillen en langer mee gaat. EUR 7.95 Meer informatie
>> meer lezen

Damesmaillot van katoen-L/XL-Marine (Thu, 06 Aug 2020)
Marianne damesmaillot van katoen heeft een zeer mooie draagcomfort en schijnt niet door op het been. De brede boord en de platte teennaad zorgen ervoor dat deze maillot zeer mooi aansluit en niet knelt in de taille. Deze maillot is voorgevormd en alle maillots zijn voorzien van een tussenstuk. De maillot is goed aan de maat bij twijfel adviseren wij toch een maatje groter te nemen omdat een maillot na het wassen altijd wat kleiner valt. Ook als je de maillot eerst even wast voor het dragen dan wordt deze voller op het been en voorkom je ook dat de maillot op den duur minder gaat pillen en langer mee gaat. EUR 7.95 Meer informatie
>> meer lezen

Damesmaillot van katoen-XXL-Marine (Thu, 06 Aug 2020)
Marianne damesmaillot van katoen heeft een zeer mooie draagcomfort en schijnt niet door op het been. De brede boord en de platte teennaad zorgen ervoor dat deze maillot zeer mooi aansluit en niet knelt in de taille. Deze maillot is voorgevormd en alle maillots zijn voorzien van een tussenstuk. De maillot is goed aan de maat bij twijfel adviseren wij toch een maatje groter te nemen omdat een maillot na het wassen altijd wat kleiner valt. Ook als je de maillot eerst even wast voor het dragen dan wordt deze voller op het been en voorkom je ook dat de maillot op den duur minder gaat pillen en langer mee gaat. EUR 7.95 Meer informatie
>> meer lezen

Sokken van biologisch katoen-39/42-Grey (Thu, 06 Aug 2020)
Deze sokken van Apollo zijn gemaakt van biologisch katoen. De sokken hebben geen voelbare teennaad en hebben een mooie brede boord aan de bovenzijde van de sokken. Hierdoor geven deze sokken geen druk op uw onderbenen. Het katoen wat gebruikt is voor deze sokken is 100% bio katoen. De sokken voelen zacht aan en ideaal voor gevoelige voeten en zweetvoeten. EUR 5.95 Meer informatie
>> meer lezen

Sokken van biologisch katoen-43/46-Blue (Thu, 06 Aug 2020)
Deze sokken van Apollo zijn gemaakt van biologisch katoen. De sokken hebben geen voelbare teennaad en hebben een mooie brede boord aan de bovenzijde van de sokken. Hierdoor geven deze sokken geen druk op uw onderbenen. Het katoen wat gebruikt is voor deze sokken is 100% bio katoen. De sokken voelen zacht aan en ideaal voor gevoelige voeten en zweetvoeten. EUR 5.95 Meer informatie
>> meer lezen

Heren kniekousen van wol-39/42-Bordeaux (Thu, 06 Aug 2020)
Deze heren kniekousen tot de knie blijven erg goed zitten aan de benen. De brede boord zorgt dat deze wollen kniekousen niet afknellen. Heerlijk draagcomfort door de platte teennaad. De kniekousen bevatten 42% wol en zijn hierdoor bijzonder kleur- en slijtvast. Doordat de kniekousen naadloos zijn zitten deze ook perfect in nauw passende schoenen. Deze kniekousen zijn zeer herkenbaar door zijn fijne rib structuur. Angro heeft met deze heren kniekousen van 42% een absolute topper in de collectie. EUR 6.95 Meer informatie
>> meer lezen

Heren kniekousen van wol-39/42-Marine (Thu, 06 Aug 2020)
Deze heren kniekousen tot de knie blijven erg goed zitten aan de benen. De brede boord zorgt dat deze wollen kniekousen niet afknellen. Heerlijk draagcomfort door de platte teennaad. De kniekousen bevatten 42% wol en zijn hierdoor bijzonder kleur- en slijtvast. Doordat de kniekousen naadloos zijn zitten deze ook perfect in nauw passende schoenen. Deze kniekousen zijn zeer herkenbaar door zijn fijne rib structuur. Angro heeft met deze heren kniekousen van 42% een absolute topper in de collectie. EUR 6.95 Meer informatie
>> meer lezen

Heren kniekousen van wol-42/45-Dark jeans (Thu, 06 Aug 2020)
Deze heren kniekousen tot de knie blijven erg goed zitten aan de benen. De brede boord zorgt dat deze wollen kniekousen niet afknellen. Heerlijk draagcomfort door de platte teennaad. De kniekousen bevatten 42% wol en zijn hierdoor bijzonder kleur- en slijtvast. Doordat de kniekousen naadloos zijn zitten deze ook perfect in nauw passende schoenen. Deze kniekousen zijn zeer herkenbaar door zijn fijne rib structuur. Angro heeft met deze heren kniekousen van 42% een absolute topper in de collectie. EUR 6.95 Meer informatie
>> meer lezen

Heren kniekousen van wol-42/45-Khaki (Thu, 06 Aug 2020)
Deze heren kniekousen tot de knie blijven erg goed zitten aan de benen. De brede boord zorgt dat deze wollen kniekousen niet afknellen. Heerlijk draagcomfort door de platte teennaad. De kniekousen bevatten 42% wol en zijn hierdoor bijzonder kleur- en slijtvast. Doordat de kniekousen naadloos zijn zitten deze ook perfect in nauw passende schoenen. Deze kniekousen zijn zeer herkenbaar door zijn fijne rib structuur. Angro heeft met deze heren kniekousen van 42% een absolute topper in de collectie. EUR 6.95 Meer informatie
>> meer lezen

Heren kniekousen van wol-45/47-Bordeaux (Thu, 06 Aug 2020)
Deze heren kniekousen tot de knie blijven erg goed zitten aan de benen. De brede boord zorgt dat deze wollen kniekousen niet afknellen. Heerlijk draagcomfort door de platte teennaad. De kniekousen bevatten 42% wol en zijn hierdoor bijzonder kleur- en slijtvast. Doordat de kniekousen naadloos zijn zitten deze ook perfect in nauw passende schoenen. Deze kniekousen zijn zeer herkenbaar door zijn fijne rib structuur. Angro heeft met deze heren kniekousen van 42% een absolute topper in de collectie. EUR 6.95 Meer informatie
>> meer lezen

Wandelsok Boston met coolmax cordura-39/42-Beige (Thu, 06 Aug 2020)
STAPP Boston wandelsokken zijn een aanrader voor elke wandelaar en maar ook voor echte werkers. Deze Stapp Boston zijn zowel geschikt als wandel en werksokken en zijn slijtvast. De hak en teen zijn extra verstevigd en de boston is weer dun tussen de hak en de teen. Door de toevoeging van coolmax en de platte teennaad zijn de sokken een genot aan uw voeten. Voor een heerlijke en voordelige wandel of werksokken dan zijn deze Stapp Boston een echte aanrader. EUR 7.95 Meer informatie
>> meer lezen

Wandelsok Boston met coolmax cordura-39/42-Black (Thu, 06 Aug 2020)
STAPP Boston wandelsokken zijn een aanrader voor elke wandelaar en maar ook voor echte werkers. Deze Stapp Boston zijn zowel geschikt als wandel en werksokken en zijn slijtvast. De hak en teen zijn extra verstevigd en de boston is weer dun tussen de hak en de teen. Door de toevoeging van coolmax en de platte teennaad zijn de sokken een genot aan uw voeten. Voor een heerlijke en voordelige wandel of werksokken dan zijn deze Stapp Boston een echte aanrader. EUR 7.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dames legging van katoen-L/XL-Marine (Thu, 06 Aug 2020)
Marianne confectie legging is gemaakt van 95% zuiver katoen met daarbij 5% elastan. Deze legging van Marianne is van zeer mooi kwaliteit en voelt stevig aan. De taille sluit mooi aan en hoog. De Marianne legging is een lang model tot de enkel. Deze katoenen legging is verkrijgbaar in basis kleuren en is ook verkrijgbaar voor een maatje meer. EUR 9.95 Meer informatie
>> meer lezen

Sokken van katoen-31/34-Marine (Thu, 06 Aug 2020)
Yellow moon sokken zijn gemaakt van katoen en zijn voorzien van een niet voelbare teennaad. De mooie brede boord zorgt dat deze katoenen sokken niet strak om het been zitten. Onderaan de voet van de sokken zit de maataanduiding ingebreid zodat deze sokken van Yellow Moon na het wassen makkelijker uit elkaar te houden zijn. EUR 2.95 Meer informatie
>> meer lezen

Sokken van katoen-35/38-Dark beige (Thu, 06 Aug 2020)
Yellow moon sokken zijn gemaakt van katoen en zijn voorzien van een niet voelbare teennaad. De mooie brede boord zorgt dat deze katoenen sokken niet strak om het been zitten. Onderaan de voet van de sokken zit de maataanduiding ingebreid zodat deze sokken van Yellow Moon na het wassen makkelijker uit elkaar te houden zijn. EUR 2.95 Meer informatie
>> meer lezen

Sokken van katoen-35/38-Marine (Thu, 06 Aug 2020)
Yellow moon sokken zijn gemaakt van katoen en zijn voorzien van een niet voelbare teennaad. De mooie brede boord zorgt dat deze katoenen sokken niet strak om het been zitten. Onderaan de voet van de sokken zit de maataanduiding ingebreid zodat deze sokken van Yellow Moon na het wassen makkelijker uit elkaar te houden zijn. EUR 2.95 Meer informatie
>> meer lezen

Sokken van katoen-39/42-Dark forest (Thu, 06 Aug 2020)
Yellow moon sokken zijn gemaakt van katoen en zijn voorzien van een niet voelbare teennaad. De mooie brede boord zorgt dat deze katoenen sokken niet strak om het been zitten. Onderaan de voet van de sokken zit de maataanduiding ingebreid zodat deze sokken van Yellow Moon na het wassen makkelijker uit elkaar te houden zijn. EUR 2.95 Meer informatie
>> meer lezen

Bamboe sneakersokken heerlijk zacht van materiaal, online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0