Nog een paar dagen en dan gaat De Hengelsport- en Botenbeurs 2019 van start

Nog een paar dagen en dan gaat De Hengelsport- en Botenbeurs 2019 van start

De Hengelsport- en Botenbeurs✅ staat, met nog een paar dagen te gaan, volledig klaar in de startblokken. Van vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december staan de hallen 7 en 8 van de Jaarbeurs in Utrecht geheel in het teken van de sportvisserij! De officiële opening vindt plaats op vrijdag 29 november om 10.00 uur. Deze opening zal verzorgd worden door Marco Kraal samen met de nieuwe presentator van Vis-TV. Wie het is? Kom vrijdag naar de opening en je kunt het met eigen ogen aanschouwen!


De plattegrond voor de beurs staat online, hierop kun je zien welke bedrijven, winkeliers, groothandels, reisbureaus, visgidsen, goede doelen, verenigingen en andere instellingen er staan! Voor het eerst is er dit jaar een grootwaterbassin met demonstraties van bellyboten en kajaks, met medewerking van Hobie, Floatmaster, OMG, JNLL en Float Plus BV. Het is zelfs mogelijk om een bellyboot of kajak uit te proberen. Het programma aan lezingen en presentaties is volledig gevuld, je hoeft je geen moment te vervelen op de beurs! Bekijk hier het volledige programma.

Nog een paar dagen en dan gaat De Hengelsport- en Botenbeurs 2019 van start

Best New Product

Bezoekers mogen dit jaar ook weer stemmen op hun favoriete nieuwe producten. Ze kunnen kiezen uit de meest innovatieve producten voor diverse vismethoden, die door de exposanten op de beurs worden getoond. De nieuwe producten liggen ook overzichtelijk uitgestald op stand nummer 108, naast de stand van Beet/Karper/Publishing House & Facilities BV, de organisatoren van deze bijzondere competitie. De leveranciers van producten met de meeste stemmen zijn zondag op de beurs te bewonderen.  

Nog een paar dagen en dan gaat De Hengelsport- en Botenbeurs 2019 van start

Van vaste hengel tot vliegenhengel

 

Op de beurs vind je wederom de zeer populaire Vaste Stokkenshow waar de witvisser zelf kan ervaren welke vaste hengel bij hem past. De viscoaches van Sportvisserij Nederland helpen de jeugd op weg met het maken van de eerste tuigjes en onderlijnen. Op het Karperplein kun je als karpervisser nieuwe producten bekijken en je kunt vragen stellen aan bekende karpervissers. Ben je meer van de snoek, baars, snoekbaars & co, ook dan kun je je lol op op het Roofvisplein met tal van demonstraties, de nieuwste producten, boten en een meet & greet met bekende roofviscracks. Ooit al eens de kunst van het vliegvissen willen oppakken? Op de beurs kun je op de werpbaan van de Vereniging Nederlandse Vliegvissers (VNV) gratis je eerste les vliegwerpen krijgen van een expert. 

 

 

 

lentewijnen

Nog een paar dagen en dan gaat De Hengelsport- en Botenbeurs 2019 van start

 

Combi ticket met de trein

Vanaf heden is het mogelijk om een combinatie ticket te kopen via de spoordeelwinkel van de NS. Je koopt een retour treinkaartje + entree voor de Hengelsport- en Botenbeurs voor €25,-. Ga naar spoordeelwinkel.nl  voor meer informatie.

 

Benieuwd naar de Hengelsport- en Botenbeurs? Bestel dan nu je ticket tijdens onze COUNTDOWN DEALS voor maar €11,-  Tevens maak je kans met je e-ticket op een visreis naar IJsland voor vier personen t.w.v. € 6.000! 

Actie voor vrijkaarten Hengelsportbeurs

Actie van VoorPlussers

 

Maak kans op twee vrijkaarten!

Heeft u een leuke vakantie gehad en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee vrijkaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de Hengelsport- en Botenbeurs met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's.

 

Heeft u een leuke hobby waar u wat over wilt vertellen en heeft u daarbij wat leuke foto's, dan komt u ook in aanmerking!

 

Veel succes,

Redactie VoorPlussers


Nog een paar dagen en dan gaat De Hengelsport- en Botenbeurs 2019 van start

Hengelsport- en Botenbeurs 2019 feiten:

 

• Waar: Jaarbeurs Utrecht

• Wanneer: vrijdag 29 november t/m zondag 1 december 2019

• Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur

• Online boeking met 25% korting én maak tevens kans op een visreis!

• Groot aanbod nationale en internationale standhouders

• 20.000 m² beursoppervlak

• Grootste hengelsportbeurs- en Botenbeurs van Europa

• Belangrijke websites: www.hengelsportbeurzen.nl 

• Belangrijke Facebookpagina’s: @hengelsportbeurs en @Carpsquare

• Instagram: @hengelsportbeurs

Bestel hier uw ticket 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 


Nog een paar dagen en dan gaat De Hengelsport- en Botenbeurs 2019 van start

Reactie schrijven

Commentaren: 0