Putteke Winter komt er weer aan in 8 domeinen met magische wintersfeer

Putteke Winter komt er weer aan in 8 domeinen met magische wintersfeer

Putteke Winter ✅ hult maar liefst 8 domeinen in magische wintersfeer

provincie Antwerpen – provincie Vlaams-Brabant – provincie West-Vlaanderen – provincie Oost-Vlaanderen

 

Haal je agenda er al maar bij want Putteke Winter daalt dit jaar neer in 8 verschillende domeinen! Verschillende recreatiedomeinen in de provincie Antwerpen, Vlaams-Brabant,  West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen hullen zich tijdens de komende maanden in een magische sprookjessfeer tijdens de evenementen van Putteke Winter. Tijdens deze sfeervolle verlichte wandelingen ontdek je de domeinen op een heel andere manier. Laat je verrassen door mysterieuze figuren, prachtige wintervertellingen, knappe vuurshows en live muziek.


Putteke Winter komt er weer aan in 8 domeinen met magische wintersfeer

 

Provinciedomein Kessel-Lo was er dit jaar het eerst bij op vrijdag 11 oktober.

In november kan je nog terecht bij Het Vinne en De Ster (beide op 23 november) en De Gavers (29 november). In december is het de beurt aan de Halve Maan (7 december) en het Zilvermeer (13 december). Ook De Schorre organiseert traditiegetrouw twee dagen lang Putteke Winter (13 en 14 december). Provinciedomein Huizingen sluit Putteke Winter af op 10 januari 2020.

Putteke Winter in De Schorre 2018

Copyright: De Schorre – Fenn Photography

 

 

 


Online voorverkoop voor De Schorre, De Ster en Zilvermeer

 

Putteke Winter ontstond in provinciaal domein De Schorre in Boom als gezellig buurtevenement. Later namen ook andere domeinen het succesvol concept over. Ondertussen is Putteke Winter in De Schorre zo’n groot succes dat er online tickets in voorverkoop worden verkocht. Wees er snel bij want het aantal bezoekers wordt vastgelegd op 8000 bezoekers per avond. Een ticket kost 8 euro in voorverkoop. Tot 3 jaar is het evenement gratis. De voorverkoop voor De Schorre is gestart op 1 oktober via www.deschorre.be en meer dan de helft van de tickets zijn al verkocht.

 

Wil je graag aanwezig zijn op Putteke Winter in De Ster? Ook daar wordt het aantal bezoekers vastgelegd op 8000 en is de ticketverkoop al gestart. Ook bij het Zilvermeer koop je je tickets best op voorhand. Hier betaal je 4 euro. Zowel in het Zilvermeer als De Ster krijgen kinderen tot en met 5 jaar gratis toegang. Voor meer info over de ticketverkoop kan je terecht op www.puttekewinter.be.

 

Laat je betoveren

 

Vorig jaar was Putteke Winter een groot succes, en dit jaar pakken we opnieuw uit met 8 verschillende locaties. Ieder domein geeft zijn eigen invulling aan het evenement maar de basis blijft hetzelfde: gezellig genieten tijdens een sfeervolle winterwandeling waarbij je het domein op een andere, sprookjesachtige manier leert kennen. Laat je betoveren en verwarmen, en bezoek deze winter dus zeker het domein in jouw buurt! Alle data, locaties en meer info op www.puttekewinter.be.

 

PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

Wanneer:

oktober 2019 – januari 2020

Waar:

In verschillende domeinen in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen  en West-Vlaanderen

11/10/2019  - Magisch slotfeest @ Provinciedomein Kessel-Lo (Leuven) 

23/11/2019 - Putteke Winter @ Provinciedomein Het Vinne (Zoutleeuw)

23/11/2019 – Putteke Winter @ Provinciaal Domein De Ster (Sint-Niklaas)

29/11/2019 - Putteke Winter@ Domein De Gavers (Harelbeke)

07/12/2018  - Putteke Winter@ Provinciedomein Halve Maan (Diest)     

13 & 14/12/2019 - Putteke Winter @ Provinciaal Recreatiedomein De Schorre (Boom)

13/12/2019  - Wintersfeer@ Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer (Mol)

10/01/2019  - Putteke Winter@ Provinciedomein Huizingen (Huizingen, Beersel)

 

Website: www.puttekewinter.be

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!              

 


Putteke Winter komt er weer aan in 8 domeinen met magische wintersfeer

Reactie schrijven

Commentaren: 0