Laatste aanbiedingen huishoudelijke apparaten bekende leverancier

Laatste aanbiedingen huishoudelijke apparaten bekende leverancier

Alvast cadeau inspiratie ✅opdoen voor de feestdagen, kijk dan snel naar de laatste aanbiedingen van een bekende leverancier!

 

Siemens

Siemens sensoFresh wasmachine WM16W790NL

 


 Deze wasmachine wordt gratis geplaatst en aangesloten

  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 63 winkels
  • We krijgen een 8.9 van onze klanten
  • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid

 

Prijs 819,-

Laatste aanbiedingen huishoudelijke apparaten bekende leverancier

Op zoek naar een inbouw inductiekookplaat 

 

Siemens inductiekookplaat (inbouw) EE645BPB2E

 

Deze kookplaat wordt aangesloten op een standaard (1-fase) stopcontact op een toegewijde groep. Controleer voor het bestellen je aansluiting. Als je gebruikt maakt van onze inbouwservice sluiten wij de kookplaat voor je aan op je bestaande 1-fase stopcontact.

 

Prijs 579,-

 

 

Samsung

Samsung 4K Ultra HD QLED TV 55Q90R

 

De Samsung Q90R serie zijn de absolute toppers van Samsung’s QLED 4K TV collectie. Beschikken over de allernieuwste technologieën zodat jij optimaal van je TV kunt genieten, zelfs als deze niet aan staat. Wat maakt deze TV’s dan beter dan andere 4K TV’s?

 

Ultieme beeldkwaliteit dankzij nieuwste technologieën

Met een 4K scherm kijk je in een verbluffend hoge resolutie van 3840 x 2160 pixels. Dat is zo bij elk 4K scherm. Wat de Q90R serie onderscheid van andere schermen is het 16x Direct Full Array, AI Upscaling, Quantum Processor 4K, Quantum HDR, Ultra Black Elite en intelligente sensoren die de weergave van beeld en geluid automatisch aan de omgeving aanpassen. Een hele mond vol aan vernieuwende techniek waarvan we hieronder iets verder uitleggen welke voordelen jij als gebruiker hiervan ervaart.

 

16x Direct Full Array

Het beste Local Dimming paneel van alle Samsung 4K TV’s. Deze manier van achtergrondverlichting met 16 fijnmazige zones zorgen voor de aller diepste zwartwaarden. Door dit te combineren met subliem levendige kleuren krijg je het hoogst mogelijke contrast.

 

AI Upscaling en Quantum Processor 4K

De Quantum processor maakt gebruik van AI Upscaling (Artificiële Intelligentie) om de beeldkwaliteit te verhogen en om te zetten naar 4K resolutie. Of dat nou beeld van je gameconsole, live TV of streaming video is. Hierdoor kun je altijd genieten van de hoogst mogelijke resolutie en beeldkwaliteit.

 

Quantum HDR 2000

HDR (High Dynamic Range) zorgt ervoor dat kleuren en contrasten optimaal worden weergegeven. De 2000 in de naam staat voor de helderheidswaarde “nits”. Filmopnamen worden gemaakt tot maximaal 2.000 nits, en de TV kan het door deze technologie dus net zo helder weergeven als dat het door de filmmaker vastgelegd is.

 

Ultra Black Elite

Een slimme filter op het scherm om die vervelende reflecties tegen te gaan. Zelfs bij vol daglicht kun je met goed contrast van de TV beelden genieten.

 

Adaptive Intelligence

Sensoren die kijken naar zowel de licht als geluidsomstandigheden van de ruimte, en er voor zorgen dat het contrast en volume van de TV altijd optimaal worden weergegeven zodat jij alles goed ziet en hoort.

 

Hoogst mogelijke TV beleving

Naast het optimaliseren van de beeldkwaliteit, is Samsung druk bezig geweest met het verbeteren van de ervaring rondom de TV’s. Ze worden steeds groter, en nemen daardoor een steeds prominentere rol in onze huizen in. Om dat te veranderen zijn deze TV’s uitgerust met Ambient Mode, One Invisible Connection en No Gap Wall-Mount.

 

Ambient Mode

Wanneer de TV uitstaat toont de TV op een energiezuinige en veilige manier door jou ingesteld beeld. Dat kan kunst zijn, een kleur of patroon dat goed bij je interieur of wisselende familiefoto’s.

 

One Invisible Connection

Geen kabel wir-war meer onder je TV. Deze oplossing zorgt ervoor dat er slechts één transparante kabel van 5 meter lang naar een One Connect Box loopt. Daarop sluit je al jouw randapparatuur aan. Zelfs de elektra gaat via deze ene kabel!

 

Profiteer van geweldig bedieningsgemak

Dankzij de meegeleverde Premium One Remote Control bedien je al jouw aangesloten randapparatuur met slechts 1 afstandsbediening. Hij heeft zelfs een snelknop voor Netflix, Amazon Prime en Rakuten TV waarmee je jouw favoriete streamingdienst binnen no-time opstart.

 

Het Smart Hub menu op de TV brengt alle mogelijke entertainment samen. Live TV, streaming, spellen, apps alles op één centrale plek. Als je Apple gebruiker bent heb je via de apps bijvoorbeeld ook toegang tot iTunes Movies & TV shows app.

 

Gebruik je TV ook meteen als portal naar je Smart Home omgeving. Dankzij de Samsung Smart Things app bestuur jij je slimme thermostaat, verlichting of zelfs slimme wasmachine direct vanaf je TV.

 

Prijs  van 2799,-  voor   1999,-

 

 

Kobo e-reader Libra H2O (Zwart)

 

Productinformatie

Ontdek de perfecte balans tussen innovatieve technologie, een comfortabele leeservaring en modern ontwerp. Lees langer dan ooit te voren met het comfortabele, ergonomische ontwerp, de mogelijkheid om in liggende modus te lezen en de gebruiksvriendelijke knoppen voor het omslaan van pagina's. Dankzij ComfortLight PRO en volledige waterdichtheid kun je dag en nacht lezen, waar je maar wilt. Kobo Libra H2O, lezen zoals jij het wil.

 

Geniet van een volledig naar eigen voorkeur aanpasbare leeservaring met knoppen voor het omslaan van pagina's, liggende/portretmodus, en nog veel meer.

Een 7" niet-spiegelend touchscreen zorgt ervoor dat je gewoon in de zon kunt lezen, net als wanneer je een tekst op papier leest.

Verstelbaar ComfortLight PRO verlicht het scherm terwijl blauw licht automatisch wordt verminderd naarmate de dag vordert om zo rustig te kunnen slapen.

Volledig waterdicht met HZO Protection, zodat je met de Kobo Libra H2O niet bang hoeft te zijn voor een paar druppels water en gewoon in bad kunt lezen. Voldoet aan de vereisten van IPX8-beoordeling. Waterdicht gedurende maximaal 60 minuten in maximaal 2 meter diep water

 

Prijs 159,-

Bosch i-DOS wasmachine WAT28650NL

 

De Bosch WAT28650NL i-DOS wasmachine

Deze Serie|6 Bosch wasmachine doseert jouw wasmiddel automatisch, zodat je nooit te veel verbruikt. En met een energieklasse A+++ -30% was je ook nog eens 30% zuiniger dan de hoogste energieklasse A+++. De WAT28650NL heeft een groot LED display met Touch Control toetsen. Zo stel je eenvoudig je wasprogramma in. Je hebt keuze uit speciale wasprogramma's zoals Sport, Overhemden en Allergie+. En heb je weinig tijd? Kies dan voor SpeedPerfect. Zo was je namelijk tot 65% sneller. Op het grote LED display lees je ook zaken als programmaverloop, temperatuur en 24 uurs eindtijduitstel. Vergeten wasgoed toe te voegen? Met de handige bijvulfunctie voeg je eenvoudig het vergeten wasgoed toe. De Bosch WAT28650NL wasmachine beschikt over een Aquastop, schuimherkenning en kinderbeveiliging. De speciale trommelstructuur zorgt ervoor dat jouw wasgoed minder snel slijt. Zo geniet je dus langer van je favoriete kledingstuk.

 

Slim en efficiënt omgaan met je was met de Bosch WAT28650NL

Geen gedoe meer met zoekgeraakte wasbolletjes en bedenken hoeveel wasmiddel je nodig hebt. Het i-DOS systeem regelt dat gewoon helemaal zelf. En dankzij ActiveWater Plus wordt bovendien nooit te veel water verbruikt. Dat betekent zuinig én efficiënt wassen.

 

Perfect schone was terwijl je wasmiddel én water bespaart

Het blijft altijd een beetje een gok: hoeveel wasmiddel gebruik je voor deze was? Te weinig kan ervoor zorgen dat er vlekken achterblijven of dat het niet fris ruikt na de was. Te veel wasmiddel kan juist weer resulteren voor een hoger waterverbruik en het achterblijven van zeepresten of een grauwe sluier op je wasgoed. Met i-DOS van Bosch hoef je je daar geen zorgen meer om te maken. Dankzij speciale sensoren wordt je wasgoed gewogen, gescand op vuilheid en, in het automatische programma ook geanalyseerd op textielsoort. De WAT28650NL bepaalt vervolgens zelf het ideale wasprogramma. Het enige wat jij nog hoeft te doen is, eens per 20 wasbeurten, het doseerbakje te vullen met vloeibaar wasmiddel en wasverzachter. Bij te veel wasmiddel moet de wasmachine extra spoelen om alle zeepresten te verwijderen. Met i-DOS bespaar je dus ook nog eens op je waterverbruik. En dat kan oplopen tot wel 7062 liter water per jaar!

 

Energiezuinig wassen

De Bosch WAT28650NL benut elke druppel water optimaal. Het ingebouwde watermanagement in de wasmachine zorgt ervoor dat het water uit de laatste spoelcyclus wordt bewaard en hergebruikt voor de volgende voorspoelcyclus. Zo wordt slechts 7 liter water verbruikt in het standaardprogramma. Tevens werkt de wasmachine op een zuinige EcoSilence Drive-motor. Een motor zonder koolborstels en daardoor zeer stil en hij verbruikt minder stroom. Je krijgt van Bosch 10 jaar garantie op de EcoSilence Drive motor.

 

Prijs 699,-


Sony

PlayStation 4 Slim 500GB Crash Team Racing Bundel (Zwart)

 

Productinformatie

De slankere, lichtere PS4, 's werelds bestverkochte console met een verbluffend gamevermogen en opslagruimte van 500 GB.

 

PlayStation 4 Slim Crash Team Racing Bundel

Speel je favoriete games op de vernieuwde versie van de Playstation 4. Deze Slim uitvoering is 16 procent lichter en verbruikt 28 procent minder energie dan de originele PS4. De krachtige hardware zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt genieten van mooie graphics en een soepele game ervaring hebt, zowel bij online als bij offline gamen. Dankzij de ingebouwde Blu-Ray/DVD speler speel je ook films in geweldige beeldkwaliteit af op je Playstation. Eenvoudig aan te sluiten op alle moderne TV’s. Wil je online gamen? Vergeet dan geen PlayStation Plus aan te schaffen.

 

Let op: verticale standaard wordt niet meegeleverd!

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Speciaal in deze bundel, een geweldige oude topper.

 

Crash kruipt weer achter het stuur! Geef vol gas met Crash Team Racing Nitro-Fueled. Dit is de authentieke CTR-ervaring plus een hele hoop extra's, nu volledig geremasterd en maximaal opgevoerd:

 

Start je motoren met de originele speltypen, personages, banen, power-ups, wapens en besturing

Drift naar de overwinning met extra karts, circuits en arena's uit Crash Nitro Kart

Race online met vrienden en crash je tegenstanders in het online klassement

In Crash Team Racing Nitro-Fueled beleef je intense races tegen felle tegenstanders. Het is de CTR waar je van houdt, maar dan in de hoogste versnelling.

 

Prijs van 330,- voor   309,-

LG 4K Ultra HD TV OLED65E9

 

Productinformatie

Nu met 250,- retour!

Deze actie is geldig tot en met 22 november 2019

 

 

 

Deze nieuwe LG E9 OLED TV met de 2de generatie α9-processor is uitgerust met een diepgaand AI-algoritme, dat afhankelijk van het type en de kwaliteit van de inhoud het beeld en geluid optimaliseert, zodat je altijd van een adembenemende ervaring kunt genieten.

 

Perfecte kleur op perfect zwart

OLED-pixels creëren een verbazingwekkend nauwkeurig en breed kleurbereik dat wordt gepresenteerd op de perfecte zwarte achtergrond die alleen beschikbaar is met zelfuitstralende pixels.

 

Dolby Vision & Atmos Cinema-ervaring thuis

Dolby transformeert jouw huis in een entertainment krachtpatser met bioscoop HDR beeld en geluid.

 

4K Bioscoop HDR

Geeft de visie van de filmmaker weer, LG's 4K Cinema HDR van LG vertrouwt op de visie van de filmmaker met de steun van de meeste HDR-formaten. Dompel je onder in filmbeelden met belangrijke HDR-formaten, waaronder Advanced HDR van Technicolor en HDR10 Pro.

 

Minimalistisch ontwerp

Past zich aan elke ruimte aan. Het geraffineerde en slanke ontwerp van de LG E9 OLED TV integreert naadloos met jouw huis. LG OLED TV voegt een laatste beetje uniekheid toe aan jouw zorgvuldig samengestelde interieur.

 

Vermindering van de wirwar van kabels

Kabelmanagement houdt alle aansluitingen netjes georganiseerd zodat jouw woonkamer schoon en rommelvrij blijft.

 

Galerijmodus Voegt een vleugje klasse aan je leven toe

Gallery Mode brengt wereldberoemde reisattracties die in het seizoen door TripAdvisor worden bijgewerkt.

 

Prijs van 3299,-  voor 3192,-

HyperX gaming headset Cloud II Red

 

Productinformatie

HyperX Cloud II heeft een nieuw ontworpen kast voor geluidsbesturing op basis van een USB-geluidskaart die het geluid en de spraak versterkt voor een optimale Hi-Fi gaming-ervaring, zodat je kunt horen wat je gemist hebt. Open een wereld van details die andere gamers nooit zullen kennen–het ritselende geluid van de laarzen van een camper, het geluid van een ventilator op afstand. Deze volgende generatie headset genereert virtueel 7.1 surround-geluid met afstand en diepte voor nog meer gaming-, film- of muziekgenot.

 

Kenmerken:

 

Geavanceerde kast voor geluidsbesturing op basis van USB met ingebouwde DSP-geluidskaart.

7.1 Virtueel surround-geluid.

Digitaal verbeterde microfoon voor het onderdrukken van ruis.

 

Prijs   91,99

Logitech Gaming Muis G502 HERO Gaming Muis

 

Productinformatie

De G502 HERO heeft een geavanceerde optische sensor voor optimale trackingprecisie, aanpasbare RGB-verlichting, aangepaste gameprofielen, aanpasbare gevoeligheid van 100 tot 16.000 dpi en verplaatsbare gewichten.

 

Hero 16k-sensor

De HERO is onze meest nauwkeurige gamingsensor ooit, met next-gen precisie en een volledig nieuwe architectuur. Met de snelste verwerking van framefrequentie tot nu toe biedt de HERO meer dan 400 IPS over een dpi-bereik van 100 - 16.000 zonder enige vertraging, filtering of versnelling. HERO bereikt precisie op wedstrijdniveau en biedt het meest consistente reactievermogen ooit. Je kunt je dpi-instellingen aanpassen en afstemmen met de Logitech G HUB.

 

11 programmeerbare knoppen

Gebruik Logitech G HUB om je favoriete opdrachten en macro's te programmeren voor elk van de 11 knoppen. Bouwen, verstoppen, vechten, helen... breng je power moves binnen handbereik. Bewaar pasklare profielen rechtstreeks op de muis om je instellingen overal met je mee te nemen.

 

Afstembaar gewicht

Zet de muis naar je hand en beweeg soepel richting de overwinning. De G502 HERO wordt geleverd met vijf gewichten van 3,6 g, die aanpasbaar zijn in verschillende configuraties met het zwaartepunt voor, achter, links, rechts en in het midden. Experimenteer met de uitlijning en balans om ze voor jou perfect te maken en je spelprestaties te optimaliseren.

 

Lightsync RGB

LIGHTSYNC-technologie is next-gen RGB die kan worden aangedreven door games, audio of je scherm om de meest meeslepende RGB-ervaring ooit te creëren. Kies uit een volledig spectrum van zo'n 16,8 miljoen kleuren, en synchroniseer verlichtingsanimaties en -effecten met je andere Logitech G-apparaten. Pas het allemaal snel en eenvoudig aan met Logitech G HUB.

 

Spelklare details

Naast de kernprestaties en personalisatiefuncties zijn veel details met zorg ontworpen en ingebouwd. Kijk naar de primaire knoppen met mechanische schakelaars die zijn getest tot 50 miljoen klikken, de gevlochten kabel met klittenbandsluiting, de rubberen zijgrepen, het magnetische klepje voor het gewichtencompartiment en nog meer.

 

Prijs  69,99



Laatste aanbiedingen huishoudelijke apparaten bekende leverancier

Reactie schrijven

Commentaren: 0