Leuk cadeau voor de feestdagen, een scheurkalender

Leuk cadeau voor de feestdagen, een scheurkalender

Een leuk cadeau ✅ voor de feestdagen, een leuke scheurkalender!

Als de ontvanger een persoon is die graag in de keuken staat, dan hebben wij een heel leuk exemplaar gevonden. Niet te duur en altijd keuk om te geven en, niet onbelangrijk te ontvangen!

 

Dagelijkse kost scheurkalender 2020

Inspiratie voor elke dag

Jeroen Meus, Nederlands, 768 blz.

366 dagen kookinspiratie


Leuk cadeau voor de feestdagen, een scheurkalender

In DAGELIJKSE KOST inspireert Jeroen Meus honderdduizenden kijkers met zijn geweldige recepten.

 

 

In deze DAGELIJKSE KOST SCHEURKALENDER doet hij daar nog een schepje bovenop. Een recept voor elke dag, van echte klassiekers tot verrassende gerechten: pittige soepen, lekkere veggiebereidingen, heerlijke stoofpotjes, noem maar op.

 

De vraag ‘Wat eten we vandaag?’ is vanaf nu makkelijk te beantwoorden.

 

Prijs ‌
18,00

 


Elke dag een lach scheurkalender 2020

 

Lantaarn Publishers, Nederlands, 320 blz.

Een scheurkalender vol met moppen. Gegarandeerd dagelijks een lach op je gezicht! Door een perforatie rand zijn de blaadjes er gemakkelijk uit te scheuren en de twee gaten bovenin maakt dat de scheurkalender gemakkelijk is op te hangen.

 

Paperback

 

Prijs ‌

 

8,99

Voor nog meer scheurkalenders, ruim 80 stuks, kijk hier!

 

Liever een mooi boek, ook hiervoor kunt u hier terecht!

Grote verwachtingen

 

In Europa - 1999-2019

Geert Mak Nederlands, 560 blz.

 

In ‘Grote verwachtingen’ vertelt en duidt Geert Mak de recente geschiedenis zoals alleen hij dat kan. Het is het vervolg op het immens succesvolle ‘In Europa’ dat vijftien jaar geleden verscheen. Enkele jaren later volgde de 35-delige tv-serie met de schrijver in de hoofdrol.

 

In Europa ging over de twintigste eeuw en hoe die in veel opzichten gruwelijke periode getekend door twee wereldoorlogen, ons heeft gevormd. ‘Grote verwachtingen’ gaat over de eerste twee decennia van de eenentwintigste eeuw. Het neemt de draad op waar ‘In Europa’ eindigde, in 1999.

 

Mak schetst de sfeer en stemming tijdens de eeuwwisseling, het optimisme dat toen hoogtij vierde maar dat gaandeweg verdween, de gevoelens rond de invoering van de euro, de gevolgen van de aanslag op de Twin Towers, de toestand in Oost-Europa en Rusland, de bankencrisis, de Verenigde Staten, Noord- versus Zuid-Europa, en de vluchtelingen.

 

Prijs ‌
36,99

 

Voor nog meer boeken, kijk hieronder!


RSS productfeed

Sakura Koi Coloring Brush Pen 6 kleuren (zo, 19 jan 2020)
Een mooie startset met 6 kleuren van het rijke kleurpalet van Koi. Door de punten van twee penseelstiften tegen elkaar te houden meng je de kleuren eenvoudig. De inkt stroomt namelijk van de ene punt in de andere. Zo creër je zelf een nog breder scala aan levendige kleurtinten en kleurovergangen! Je kan de Koi brushpennen gebruiken voor handlettering, bullet journaling, illustraties, schetsen, cartoons, kleurplaten, Comic Art en zó veel meer creatieve toepassingen. Het Koi assortiment bestaat uit: Koi Coloring Brush De brushpennen van Koi hebben een flexibele, stevige penseelpunt, waarmee je eenvoudig verschillende lijndiktes kunt tekenen door de druk op de punt aan te passen. Na gebruik vormt de penseelstift zich weer naar de oorspronkelijke vorm. De inkt is op waterbasis, waardoor het mogelijk is prachtige kleurovergangen te creëren door verschillende lagen over elkaar te tekenen of door de punten tegen elkaar te houden. Ook is de inkt mengbaar met water. Zo kan je met de Koi Coloring Brush pennen naast tekenen ook aquarelleren. Koi Water Brush Een penseel met ingebouwd waterreservoir waarmee je onderweg kunt aquarelleren of kunt gebruiken met een andere vloeistof. Hierdoor ben je in staat snel schetsen te maken en onderweg of buiten te schilderen zonder dat je een directe waterbron nodig hebt. Koi Water Color Sketch Boxes Handig opklapbaar aquareldoosje op zakformaat, altijd inclusief minimaal 1 Koi Water Brush. In diverse uitvoeringen. EUR 12.45 Meer informatie
>> meer lezen

Sakura Koi aquarel box 12 metallic napjes (Sun, 19 Jan 2020)
Koi pocketbox van Sakura met 12 metallic en fluoriscerende kleuren napjes aquarelverf, superhandig om mee te nemen! In de set vind je een afneembaar palet om kleuren te mengen met de Koi Water Brush - een met water hervulbaar penseel. Zo kun je je materialen overal mee naartoe nemen. Aquarelleren zonder geknoei en te veel tekenmateriaal. Ga erop uit en voel de ongekende vrijheid van de gebruiksvriendelijke Koi producten! Deze zijn los én samen te gebruiken. Inhoud: - 12 kleuren napjes aquarelverf - 1 Koi Water Brush - 1 afneembaar palet - 1 sponsje Koi Coloring Brush De brushpennen van Koi hebben een flexibele, stevige penseelpunt, waarmee je eenvoudig verschillende lijndiktes kunt tekenen door de druk op de punt aan te passen. Na gebruik vormt de penseelstift zich weer naar de oorspronkelijke vorm. De inkt is op waterbasis, waardoor het mogelijk is prachtige kleurovergangen te creëren door verschillende lagen over elkaar te tekenen of door de punten tegen elkaar te houden. Ook is de inkt mengbaar met water. Zo kan je met de Koi Coloring Brush pennen naast tekenen ook aquarelleren. Koi Water Brush Een penseel met ingebouwd waterreservoir waarmee je onderweg kunt aquarelleren of kunt gebruiken met een andere vloeistof. Hierdoor ben je in staat snel schetsen te maken en onderweg of buiten te schilderen zonder dat je een directe waterbron nodig hebt. Koi Water Color Sketch Boxes Handige opklapbaar aquareldoosje op zakformaat, inclusief Water Brush. In diverse uitvoeringen. EUR 22.87 Meer informatie
>> meer lezen

Sakura Koi aquarel box 24 metallic napjes (Sun, 19 Jan 2020)
Koi pocketbox van Sakura met 24 metallic, parelmoer en fluoriscerende kleuren napjes aquarelverf, superhandig om mee te nemen! In de set vind je een afneembaar palet om kleuren te mengen met de Koi Water Brush - een met water hervulbaar penseel. Zo kun je je materialen overal mee naartoe nemen. Aquarelleren zonder geknoei en te veel tekenmateriaal. Ga erop uit en voel de ongekende vrijheid van de gebruiksvriendelijke Koi producten! Deze zijn los én samen te gebruiken. Inhoud: - 24 kleuren napjes aquarelverf - 1 Koi Water Brush - 1 afneembaar palet - 1 sponsje Koi Coloring Brush De brushpennen van Koi hebben een flexibele, stevige penseelpunt, waarmee je eenvoudig verschillende lijndiktes kunt tekenen door de druk op de punt aan te passen. Na gebruik vormt de penseelstift zich weer naar de oorspronkelijke vorm. De inkt is op waterbasis, waardoor het mogelijk is prachtige kleurovergangen te creëren door verschillende lagen over elkaar te tekenen of door de punten tegen elkaar te houden. Ook is de inkt mengbaar met water. Zo kan je met de Koi Coloring Brush pennen naast tekenen ook aquarelleren. Koi Water Brush Een penseel met ingebouwd waterreservoir waarmee je onderweg kunt aquarelleren of kunt gebruiken met een andere vloeistof. Hierdoor ben je in staat snel schetsen te maken en onderweg of buiten te schilderen zonder dat je een directe waterbron nodig hebt. Koi Water Color Sketch Boxes Handige opklapbaar aquareldoosje op zakformaat, inclusief Water Brush. In diverse uitvoeringen. EUR 38.09 Meer informatie
>> meer lezen

Sakura Koi aquarel box 12 napjes met brush (Sun, 19 Jan 2020)
Een pocketbox met 12 napjes Koi aquarelverf, superhandig om mee te nemen! Aquarelleren zonder geknoei en te veel tekenmateriaal. Ga erop uit en voel de ongekende vrijheid van de gebruiksvriendelijke Koi producten! Inhoud: - 12 kleuren napjes aquarelverf - 1 Koi Water Brush (Small reservoir) - 1 afneembaar palet - 1 sponsje Het Koi assortiment bestaat uit: Koi Coloring Brush De brushpennen van Koi hebben een flexibele, stevige penseelpunt, waarmee je eenvoudig verschillende lijndiktes kunt tekenen door de druk op de punt aan te passen. Na gebruik vormt de penseelstift zich weer naar de oorspronkelijke vorm. De inkt is op waterbasis, waardoor het mogelijk is prachtige kleurovergangen te creëren door verschillende lagen over elkaar te tekenen of door de punten tegen elkaar te houden. Ook is de inkt mengbaar met water. Zo kan je met de Koi Coloring Brush pennen naast tekenen ook aquarelleren. Koi Water Brush Een penseel met ingebouwd waterreservoir waarmee je onderweg kunt aquarelleren of kunt gebruiken met een andere vloeistof. Hierdoor ben je in staat snel schetsen te maken en onderweg of buiten te schilderen zonder dat je een directe waterbron nodig hebt. Koi Water Color Sketch Boxes Handig opklapbaar aquareldoosje op zakformaat, altijd inclusief minimaal 1 Koi Water Brush. In diverse uitvoeringen. EUR 22.87 Meer informatie
>> meer lezen

Sakura Koi Water Brush Small - Small reservoir (Sun, 19 Jan 2020)
Met Koi Water Brush heb je altijd je penseel én water bij je! Ideaal om mee te aquarelleren. Het penseel met ronde nylonpunt bevat namelijk een hervulbaar Small reservoir van 4 ml en een sluitdopje, zodat je deze makkelijk kunt meenemen. Doseren is eenvoudig door lichtjes in het reservoir te knijpen. Doe dit ook na gebruik en de Water Brush is binnen een handomdraai weer schoon. Er zijn drie verschillende penseeldiktes: Small, Medium en Large. Deze verpakking bevat 1 hervulbaar penseel in de maat Small. Je kunt Koi Water Brush ook vullen met andere vloeistoffen zoals inkt. Daardoor zijn kalligrafie en handlettering binnen handbereik! Aquarelleren gaat niet langer hand in hand met geknoei en veel tekenmateriaal. Het Koi assortiment bestaat uit: Koi Coloring Brush De brushpennen van Koi hebben een flexibele, stevige penseelpunt, waarmee je eenvoudig verschillende lijndiktes kunt tekenen door de druk op de punt aan te passen. Na gebruik vormt de penseelstift zich weer naar de oorspronkelijke vorm. De inkt is op waterbasis, waardoor het mogelijk is prachtige kleurovergangen te creëren door verschillende lagen over elkaar te tekenen of door de punten tegen elkaar te houden. Ook is de inkt mengbaar met water. Zo kan je met de Koi Coloring Brush pennen naast tekenen ook aquarelleren. Koi Water Brush Een penseel met ingebouwd waterreservoir waarmee je onderweg kunt aquarelleren of kunt gebruiken met een andere vloeistof. Hierdoor ben je in staat snel schetsen te maken en onderweg of buiten te schilderen zonder dat je een directe waterbron nodig hebt. Koi Water Color Sketch Boxes Handig opklapbaar aquareldoosje op zakformaat, altijd inclusief minimaal 1 Koi Water Brush. In diverse uitvoeringen. EUR 6.31 Meer informatie
>> meer lezen

Sakura Koi Water Brush Medium - Small reservoir (Sun, 19 Jan 2020)
Met Koi Water Brush heb je altijd je penseel én water bij je! Ideaal om mee te aquarelleren. Het penseel met ronde nylonpunt bevat namelijk een hervulbaar Small reservoir van 4 ml en een sluitdopje, zodat je deze makkelijk kunt meenemen. Doseren is eenvoudig door lichtjes in het reservoir te knijpen. Doe dit ook na gebruik en de Water Brush is binnen een handomdraai weer schoon. Er zijn drie verschillende penseeldiktes: Small, Medium en Large. Deze verpakking bevat 1 hervulbaar penseel in de maat Medium. Je kunt Koi Water Brush ook vullen met andere vloeistoffen zoals inkt. Daardoor zijn kalligrafie en handlettering binnen handbereik! Aquarelleren gaat niet langer hand in hand met geknoei en veel tekenmateriaal. Het Koi assortiment bestaat uit: Koi Coloring Brush De brushpennen van Koi hebben een flexibele, stevige penseelpunt, waarmee je eenvoudig verschillende lijndiktes kunt tekenen door de druk op de punt aan te passen. Na gebruik vormt de penseelstift zich weer naar de oorspronkelijke vorm. De inkt is op waterbasis, waardoor het mogelijk is prachtige kleurovergangen te creëren door verschillende lagen over elkaar te tekenen of door de punten tegen elkaar te houden. Ook is de inkt mengbaar met water. Zo kan je met de Koi Coloring Brush pennen naast tekenen ook aquarelleren. Koi Water Brush Een penseel met ingebouwd waterreservoir waarmee je onderweg kunt aquarelleren of kunt gebruiken met een andere vloeistof. Hierdoor ben je in staat snel schetsen te maken en onderweg of buiten te schilderen zonder dat je een directe waterbron nodig hebt. Koi Water Color Sketch Boxes Handig opklapbaar aquareldoosje op zakformaat, altijd inclusief minimaal 1 Koi Water Brush. In diverse uitvoeringen. EUR 6.31 Meer informatie
>> meer lezen

Sakura Koi Water Brush Large - Small reservoir (Sun, 19 Jan 2020)
Met Koi Water Brush heb je altijd je penseel én water bij je! Ideaal om mee te aquarelleren. Het penseel met ronde nylonpunt bevat namelijk een hervulbaar Small reservoir van 4 ml en een sluitdopje, zodat je deze makkelijk kunt meenemen. Doseren is eenvoudig door lichtjes in het reservoir te knijpen. Doe dit ook na gebruik en de Water Brush is binnen een handomdraai weer schoon. Er zijn drie verschillende penseeldiktes: Small, Medium en Large. Deze verpakking bevat 1 hervulbaar penseel in de maat Large. Je kunt Koi Water Brush ook vullen met andere vloeistoffen zoals inkt. Daardoor zijn kalligrafie en handlettering binnen handbereik! Aquarelleren gaat niet langer hand in hand met geknoei en veel tekenmateriaal. Het Koi assortiment bestaat uit: Koi Coloring Brush De brushpennen van Koi hebben een flexibele, stevige penseelpunt, waarmee je eenvoudig verschillende lijndiktes kunt tekenen door de druk op de punt aan te passen. Na gebruik vormt de penseelstift zich weer naar de oorspronkelijke vorm. De inkt is op waterbasis, waardoor het mogelijk is prachtige kleurovergangen te creëren door verschillende lagen over elkaar te tekenen of door de punten tegen elkaar te houden. Ook is de inkt mengbaar met water. Zo kan je met de Koi Coloring Brush pennen naast tekenen ook aquarelleren. Koi Water Brush Een penseel met ingebouwd waterreservoir waarmee je onderweg kunt aquarelleren of kunt gebruiken met een andere vloeistof. Hierdoor ben je in staat snel schetsen te maken en onderweg of buiten te schilderen zonder dat je een directe waterbron nodig hebt. Koi Water Color Sketch Boxes Handig opklapbaar aquareldoosje op zakformaat, altijd inclusief minimaal 1 Koi Water Brush. In diverse uitvoeringen. EUR 6.31 Meer informatie
>> meer lezen

Sakura Koi aquarel box 24 napjes met brush (Sun, 19 Jan 2020)
Een pocketbox met 24 napjes Koi aquarelverf, superhandig om mee te nemen! Aquarelleren zonder geknoei en te veel tekenmateriaal. Ga erop uit en voel de ongekende vrijheid van de gebruiksvriendelijke Koi producten! Inhoud: - 24 kleuren napjes aquarelverf - 1 Koi Water Brush (Large reservoir) - 1 afneembaar palet - 2 sponsje Het Koi assortiment bestaat uit: Koi Coloring Brush De brushpennen van Koi hebben een flexibele, stevige penseelpunt, waarmee je eenvoudig verschillende lijndiktes kunt tekenen door de druk op de punt aan te passen. Na gebruik vormt de penseelstift zich weer naar de oorspronkelijke vorm. De inkt is op waterbasis, waardoor het mogelijk is prachtige kleurovergangen te creëren door verschillende lagen over elkaar te tekenen of door de punten tegen elkaar te houden. Ook is de inkt mengbaar met water. Zo kan je met de Koi Coloring Brush pennen naast tekenen ook aquarelleren. Koi Water Brush Een penseel met ingebouwd waterreservoir waarmee je onderweg kunt aquarelleren of kunt gebruiken met een andere vloeistof. Hierdoor ben je in staat snel schetsen te maken en onderweg of buiten te schilderen zonder dat je een directe waterbron nodig hebt. Koi Water Color Sketch Boxes Handig opklapbaar aquareldoosje op zakformaat, altijd inclusief minimaal 1 Koi Water Brush. In diverse uitvoeringen. EUR 38.09 Meer informatie
>> meer lezen

Sakura Koi Water Brush Small - Large reservoir (Sun, 19 Jan 2020)
Met Koi Water Brush heb je altijd je penseel én water bij je! Ideaal om mee te aquarelleren. Het penseel met ronde nylonpunt bevat namelijk een hervulbaar Large reservoir van 9 ml en een sluitdopje, zodat je deze makkelijk kunt meenemen. Doseren is eenvoudig door lichtjes in het reservoir te knijpen. Doe dit ook na gebruik en de Water Brush is binnen een handomdraai weer schoon. Er zijn drie verschillende penseeldiktes: Small, Medium en Large. Deze verpakking bevat 1 hervulbaar penseel in de maat Small. Je kunt Koi Water Brush ook vullen met andere vloeistoffen zoals inkt. Daardoor zijn kalligrafie en handlettering binnen handbereik! Aquarelleren gaat niet langer hand in hand met geknoei en veel tekenmateriaal. Het Koi assortiment bestaat uit: Koi Coloring Brush De brushpennen van Koi hebben een flexibele, stevige penseelpunt, waarmee je eenvoudig verschillende lijndiktes kunt tekenen door de druk op de punt aan te passen. Na gebruik vormt de penseelstift zich weer naar de oorspronkelijke vorm. De inkt is op waterbasis, waardoor het mogelijk is prachtige kleurovergangen te creëren door verschillende lagen over elkaar te tekenen of door de punten tegen elkaar te houden. Ook is de inkt mengbaar met water. Zo kan je met de Koi Coloring Brush pennen naast tekenen ook aquarelleren. Koi Water Brush Een penseel met ingebouwd waterreservoir waarmee je onderweg kunt aquarelleren of kunt gebruiken met een andere vloeistof. Hierdoor ben je in staat snel schetsen te maken en onderweg of buiten te schilderen zonder dat je een directe waterbron nodig hebt. Koi Water Color Sketch Boxes Handig opklapbaar aquareldoosje op zakformaat, altijd inclusief minimaal 1 Koi Water Brush. In diverse uitvoeringen. EUR 6.81 Meer informatie
>> meer lezen

Sakura Koi Water Brush Medium - Large reservoir (Sun, 19 Jan 2020)
Met Koi Water Brush heb je altijd je penseel én water bij je! Ideaal om mee te aquarelleren. Het penseel met ronde nylonpunt bevat namelijk een hervulbaar Large reservoir van 9 ml en een sluitdopje, zodat je deze makkelijk kunt meenemen. Doseren is eenvoudig door lichtjes in het reservoir te knijpen. Doe dit ook na gebruik en de Water Brush is binnen een handomdraai weer schoon. Er zijn drie verschillende penseeldiktes: Small, Medium en Large. Deze verpakking bevat 1 hervulbaar penseel in de maat Medium. Je kunt Koi Water Brush ook vullen met andere vloeistoffen zoals inkt. Daardoor zijn kalligrafie en handlettering binnen handbereik! Aquarelleren gaat niet langer hand in hand met geknoei en veel tekenmateriaal. Het Koi assortiment bestaat uit: Koi Coloring Brush De brushpennen van Koi hebben een flexibele, stevige penseelpunt, waarmee je eenvoudig verschillende lijndiktes kunt tekenen door de druk op de punt aan te passen. Na gebruik vormt de penseelstift zich weer naar de oorspronkelijke vorm. De inkt is op waterbasis, waardoor het mogelijk is prachtige kleurovergangen te creëren door verschillende lagen over elkaar te tekenen of door de punten tegen elkaar te houden. Ook is de inkt mengbaar met water. Zo kan je met de Koi Coloring Brush pennen naast tekenen ook aquarelleren. Koi Water Brush Een penseel met ingebouwd waterreservoir waarmee je onderweg kunt aquarelleren of kunt gebruiken met een andere vloeistof. Hierdoor ben je in staat snel schetsen te maken en onderweg of buiten te schilderen zonder dat je een directe waterbron nodig hebt. Koi Water Color Sketch Boxes Handig opklapbaar aquareldoosje op zakformaat, altijd inclusief minimaal 1 Koi Water Brush. In diverse uitvoeringen. EUR 6.81 Meer informatie
>> meer lezen

Sakura Koi Water Brush Large - Large reservoir (Sun, 19 Jan 2020)
Met Koi Water Brush heb je altijd je penseel én water bij je! Ideaal om mee te aquarelleren. Het penseel met ronde nylonpunt bevat namelijk een hervulbaar Large reservoir van 9 ml en een sluitdopje, zodat je deze makkelijk kunt meenemen. Doseren is eenvoudig door lichtjes in het reservoir te knijpen. Doe dit ook na gebruik en de Water Brush is binnen een handomdraai weer schoon. Er zijn drie verschillende penseeldiktes: Small, Medium en Large. Deze verpakking bevat 1 hervulbaar penseel in de maat Large. Je kunt Koi Water Brush ook vullen met andere vloeistoffen zoals inkt. Daardoor zijn kalligrafie en handlettering binnen handbereik! Aquarelleren gaat niet langer hand in hand met geknoei en veel tekenmateriaal. Het Koi assortiment bestaat uit: Koi Coloring Brush De brushpennen van Koi hebben een flexibele, stevige penseelpunt, waarmee je eenvoudig verschillende lijndiktes kunt tekenen door de druk op de punt aan te passen. Na gebruik vormt de penseelstift zich weer naar de oorspronkelijke vorm. De inkt is op waterbasis, waardoor het mogelijk is prachtige kleurovergangen te creëren door verschillende lagen over elkaar te tekenen of door de punten tegen elkaar te houden. Ook is de inkt mengbaar met water. Zo kan je met de Koi Coloring Brush pennen naast tekenen ook aquarelleren. Koi Water Brush Een penseel met ingebouwd waterreservoir waarmee je onderweg kunt aquarelleren of kunt gebruiken met een andere vloeistof. Hierdoor ben je in staat snel schetsen te maken en onderweg of buiten te schilderen zonder dat je een directe waterbron nodig hebt. Koi Water Color Sketch Boxes Handig opklapbaar aquareldoosje op zakformaat, altijd inclusief minimaal 1 Koi Water Brush. In diverse uitvoeringen. EUR 6.81 Meer informatie
>> meer lezen

Sakura Koi Coloring Brush Pen 6 grijstinten (Sun, 19 Jan 2020)
Een mooie startset met 6 grijstinten van het rijke kleurpalet van Koi. Door de punten van twee penseelstiften tegen elkaar te houden meng je de kleuren eenvoudig. De inkt stroomt namelijk van de ene punt in de andere. Zo creër je zelf een nog breder scala aan levendige kleurtinten en kleurovergangen! Je kan de Koi brushpennen gebruiken voor handlettering, bullet journaling, illustraties, schetsen, cartoons, kleurplaten, Comic Art en zó veel meer creatieve toepassingen. Het Koi assortiment bestaat uit: Koi Coloring Brush De brushpennen van Koi hebben een flexibele, stevige penseelpunt, waarmee je eenvoudig verschillende lijndiktes kunt tekenen door de druk op de punt aan te passen. Na gebruik vormt de penseelstift zich weer naar de oorspronkelijke vorm. De inkt is op waterbasis, waardoor het mogelijk is prachtige kleurovergangen te creëren door verschillende lagen over elkaar te tekenen of door de punten tegen elkaar te houden. Ook is de inkt mengbaar met water. Zo kan je met de Koi Coloring Brush pennen naast tekenen ook aquarelleren. Koi Water Brush Een penseel met ingebouwd waterreservoir waarmee je onderweg kunt aquarelleren of kunt gebruiken met een andere vloeistof. Hierdoor ben je in staat snel schetsen te maken en onderweg of buiten te schilderen zonder dat je een directe waterbron nodig hebt. Koi Water Color Sketch Boxes Handig opklapbaar aquareldoosje op zakformaat, altijd inclusief minimaal 1 Koi Water Brush. In diverse uitvoeringen. EUR 12.45 Meer informatie
>> meer lezen

Sakura Koi Coloring Brush Pen 12 kleuren (Sun, 19 Jan 2020)
Een mooie startset met 12 kleuren van het rijke kleurpalet van Koi. Door de punten van twee penseelstiften tegen elkaar te houden meng je de kleuren eenvoudig. De inkt stroomt namelijk van de ene punt in de andere. Zo creër je zelf een nog breder scala aan levendige kleurtinten en kleurovergangen! Je kan de Koi brushpennen gebruiken voor handlettering, bullet journaling, illustraties, schetsen, cartoons, kleurplaten, Comic Art en zó veel meer creatieve toepassingen. Het Koi assortiment bestaat uit: Koi Coloring Brush De brushpennen van Koi hebben een flexibele, stevige penseelpunt, waarmee je eenvoudig verschillende lijndiktes kunt tekenen door de druk op de punt aan te passen. Na gebruik vormt de penseelstift zich weer naar de oorspronkelijke vorm. De inkt is op waterbasis, waardoor het mogelijk is prachtige kleurovergangen te creëren door verschillende lagen over elkaar te tekenen of door de punten tegen elkaar te houden. Ook is de inkt mengbaar met water. Zo kan je met de Koi Coloring Brush pennen naast tekenen ook aquarelleren. Koi Water Brush Een penseel met ingebouwd waterreservoir waarmee je onderweg kunt aquarelleren of kunt gebruiken met een andere vloeistof. Hierdoor ben je in staat snel schetsen te maken en onderweg of buiten te schilderen zonder dat je een directe waterbron nodig hebt. Koi Water Color Sketch Boxes Handig opklapbaar aquareldoosje op zakformaat, altijd inclusief minimaal 1 Koi Water Brush. In diverse uitvoeringen. EUR 24.88 Meer informatie
>> meer lezen

Patricia Barber - “Cafe Blue” (cd) (Sun, 19 Jan 2020)
Patricia Barber (Chicago, 8 november 1955) is een Amerikaanse jazz- en blueszangeres, jazzpianiste en -componiste. Ze zingt voornamelijk jazzstandards en eigen composities. Barber is een kind van muzikale ouders: haar vader Floyd "Shim" Barber was ooit lid van de Glenn Miller Band, haar moeder was blues-zangeres. Ze studeerde aan de University of Iowa (klassieke muziek en psychologie). In 1989 verscheen haar eerste album, maar de grote doorbraak kwam pas met haar derde album Cafe Blue, uitgebracht in 1994. TRACKLIST -What A Shame -Mourning Grace -The Thrill Is Gone -Romanesque -Yellow Car III -Wood Is A Pleasant Thing To Think About -Inch Worm -Ode To Billy Joe -Too Rich For My Blood -A Taste Of Honey -Nardis -Manha De Carnaval EUR 21.95 Meer informatie
>> meer lezen

Tote bag Shopper Amsterdam large (Sun, 19 Jan 2020)
Souvenir van Amsterdam (Nederland) Shopper bag / tote bag 100% ecologisch katoen manueel geprint en geïllustreerd in Engeland large x 10cm EUR 17.99 Meer informatie
>> meer lezen

Tote bag Shopper Amsterdam medium (Sun, 19 Jan 2020)
souvenir van Amsterdam (Nederland) shopping bag / tote bag 100% ecologisch katoen Manueel geprint en geïllustreerd in Engeland medium formaat 37 x 42 x 10 cm EUR 15.99 Meer informatie
>> meer lezen

KAPLA*16 Challenge (in kartonnen doosje) (Sun, 19 Jan 2020)
Het boek 'KAPLA*16 Challenge (in kartonnen doosje)' koop je bij bookspot.nl, nu voor €13.99! EUR 13.99 Meer informatie
>> meer lezen

Sophie La Girafe babyspeeltje (Sun, 19 Jan 2020)
Geboren in Frankrijk in 1961. En al meer dan 50 jaar niets veranderd..... Sophie de giraf is het eerste bijtspeeltje dat de 5 zintuigen van baby stimuleert. Ze is geliefd bij miljoenen baby's over heel de wereld. Sophie de giraf wordt al generaties lang met de hand geproduceerd in Frankrijk. Ze wordt gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Hevea boom en bewerkt met verf die gebruikt wordt in de voedingsmiddelenindustrie. Hierdoor is ze absoluut vrij van schadelijke stoffen zoals PVC, Phthalaten, BPA en andere weekmakers, kortom een veilig en duurzaam speeltje. Het is hierdoor ook niet meer dan logisch dat deze superster al zoveel prestigieuze awards in de wacht heeft gesleept! Zie hier hoe dit Internationale icoon wordt gemaakt. Sophie is ongeveer 18 cm lang en kan door baby's met hun kleine handjes makkelijk worden vastgepakt aan haar lange nek of benen. Haar vlekjes en lieve glimlach wekken door het contrast de aandacht van de baby en zorgen ervoor dat de baby haar herkend. Doordat Sophie is gemaakt van natuurrubber heeft ze een bijzondere geur waardoor de baby haar ook makkelijk herkent tussen alle speeltjes. Het subtiele piepje van Sophie stimuleert het gehoor en zorgt ervoor dat de baby kennis maakt met oorzaak-gevolg. En wanneer baby tandjes krijgt, bieden de oortjes en lange poten van Sophie verlichting door erop te sabbelen en te bijten. Sophie is verpakt in een mooie geschenkdoos en is hierdoor ook erg leuk om weg te geven als kraamcadeau. Geschikt voor 0+ maanden Schoonmaakadvies: Sophie kan worden schoongemaakt met een licht vochtig doekje met wat zachte zeep. Wij adviseren Sophie niet onder de kraan te houden of in bad te doen, het piepje van Sophie kan hierdoor onherstelbaar beschadigen. Let op: Sophie niet steriliseren of in de vaatwasser reinigen! EUR 20.00 Meer informatie
>> meer lezen

Rekenmachine Texas Instruments TI-84 plus CE-T (Sun, 19 Jan 2020)
De krachtige grafische, numerieke rekenmachine voor wiskunde en natuurwetenschappen in het voortgezet onderwijs. Voorzien van examenstand dat verplicht is voor centrale eindexamens vanaf HAVO 2018 en VWO 2019. De TI-84 Plus CE-T met backlight kleurenscherm, een verbeterde interface en oplaadbare batterij. Gebruik de USB-kabel of 220V lader (inbegrepen) om de rekenmachine op te laden. Schermgrootte 320x240 pixels (2.8-inch diagonaal). Schermresolutie 140 DPI, 16-bits kleuren. 3,5MB Flash ROM-geheugen voor het opslaan van gegevens en applicaties (apps). 21KB RAM-geheugen. USB-kabel inbegrepen voor communicatie tussen de TI-84 Plus, Download de TI Connect software en download gratis apps met behulp van de meegeleverde USB-kabel (unit naar computer). Ondersteunt de programmeertalen TI Basic en ASM. EUR 137.95 Meer informatie
>> meer lezen

Peter Rabbit ontbijtset 4-delig (Sun, 19 Jan 2020)
Bestelbaar als ISBN/EAN: 8713791029304 EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

Opblaasbare bol mijn planeet culbuto blauw (Sun, 19 Jan 2020)
CALY sarl is een franse producent van unieke opblaasbare globes. Er bestaat een groeiende vraag in de markt voor nieuwe speelgoedmodellen voor jongere leeftijden. Daarom heeft Caly - Toys besloten om een "tuimelende" opblaasbare bal (het begrip culbuto) te realiseren. Het is een opblaasbare bal geworden met 38 cm diameter, voornamelijk bestemd voor jonge kinderen tot ongeveer 3 jaar oud. Enkele belangrijke kenmerken: •Er ontstaan verschillende effecten: men kan de globe bv. in een apart evenwicht houden, zoals op de rand van een tafel. Of bij het voortduwen van de bal beweegt deze zich op een "schommelende" wijze vooruit of keert automatisch terug door het culbuto effect. •Het ontwerp van dit product (ontworpen door een ontwerper die ook voor Ravensburger werkt) is helemaal uitgedacht voor kinderen tot en met 3 jaar. •De continenten zijn in verschillende klare kleuren, zoals kinderen kleuren leren kennen in de kleuterschool. •Het "culbuto" effect helpt bij de ontwikkeling van hun motorische vaardigheden. •Er is geen tekst aanwezig op deze bal daar deze jonge kleuters nog niet leren lezen of schrijven in de opvang of het eerste kleuterklasje. •Wel geeft men een dynamische aanzet tot het leren tellen tot vijf: er worden bv. 2 walvissen, 3 wolven, 4 vogels of 5 vissen afgebeeld rondom de globe, etc... •De Culbuto opblaasbare globe wordt in twee basiskleurenversies aangeboden: blauw en roze. •Caly - Toys heeft een speciale druktechniek ontwikkeld met een ongelooflijk glanzend effect als gevolg. Zo zijn ze er in geslaagd om op een spectaculaire manier de nauwkeurigheid van het beeld te verbeteren en is het oppervlak van de globe glanzend. Bovendien voelt de globe aangenaam aan. EUR 19.99 Meer informatie
>> meer lezen

Opblaasbare bol mijn planeet culbuto roos (Sun, 19 Jan 2020)
Er bestaat een groeiende vraag in de markt voor nieuwe speelgoedmodellen voor jongere leeftijden. Daarom heeft Caly - Toys besloten om een "tuimelende" opblaasbare bal (het begrip culbuto) te realiseren. Het is een opblaasbare bal geworden met 38 cm diameter, voornamelijk bestemd voor jonge kinderen tot ongeveer 3 jaar oud. Enkele belangrijke kenmerken: •Er ontstaan verschillende effecten: men kan de globe bv. in een apart evenwicht houden, zoals op de rand van een tafel. Of bij het voortduwen van de bal beweegt deze zich op een "schommelende" wijze vooruit of keert automatisch terug door het culbuto effect. •Het ontwerp van dit product (ontworpen door een ontwerper die ook voor Ravensburger werkt) is helemaal uitgedacht voor kinderen tot en met 3 jaar. •De continenten zijn in verschillende klare kleuren, zoals kinderen kleuren leren kennen in de kleuterschool. •Het "culbuto" effect helpt bij de ontwikkeling van hun motorische vaardigheden. •Er is geen tekst aanwezig op deze bal daar deze jonge kleuters nog niet leren lezen of schrijven in de opvang of het eerste kleuterklasje. •Wel geeft men een dynamische aanzet tot het leren tellen tot vijf: er worden bv. 2 walvissen, 3 wolven, 4 vogels of 5 vissen afgebeeld rondom de globe, etc... •De Culbuto opblaasbare globe wordt in twee basiskleurenversies aangeboden: blauw en roze. •Caly - Toys heeft een speciale druktechniek ontwikkeld met een ongelooflijk glanzend effect als gevolg. Zo zijn ze er in geslaagd om op een spectaculaire manier de nauwkeurigheid van het beeld te verbeteren en is het oppervlak van de globe glanzend. Bovendien voelt de globe aangenaam aan. EUR 19.99 Meer informatie
>> meer lezen

Opblaasbare bol 30 politiek (Sun, 19 Jan 2020)
Opblaasbare Globe 30 cm De politieke kaart van deze globes is actueel. Hoofdsteden en landnamen staan erop afgebeeld. De kleuren van de kaarten zijn aantrekkelijk voor kinderen. Caly - Toys gebruikt een zes-kleurendruk om een hogere beeldkwaliteit te bekomen, in tegenstelling tot de vaak gebruikte techniek met slechts 3 of 4 kleuren. Onlangs heeft Caly - Toys een speciale druktechniek ontwikkeld voor de globe van 30cm met een ongelooflijk glanzend effect als gevolg. Zo zijn ze er in geslaagd om op een spectaculaire manier de nauwkeurigheid van het beeld te verbeteren. Bovendien voelt de globe aangenaam aan. Veel speelplezier gegarandeerd! EUR 9.99 Meer informatie
>> meer lezen

Opblaasbare bol 50 politiek maxi (Sun, 19 Jan 2020)
Het boek 'Opblaasbare bol 50 politiek maxi' koop je bij bookspot.nl, nu voor €14.99! EUR 14.99 Meer informatie
>> meer lezen

Opblaasbare bol 50 dieren maxi (Sun, 19 Jan 2020)
Het boek 'Opblaasbare bol 50 dieren maxi' koop je bij bookspot.nl, nu voor €14.99! EUR 14.99 Meer informatie
>> meer lezen

Leuk cadeau voor de feestdagen, een scheurkalender

Reactie schrijven

Commentaren: 0