Leuk cadeau voor de feestdagen, een scheurkalender

Leuk cadeau voor de feestdagen, een scheurkalender

Een leuk cadeau ✅ voor de feestdagen, een leuke scheurkalender!

Als de ontvanger een persoon is die graag in de keuken staat, dan hebben wij een heel leuk exemplaar gevonden. Niet te duur en altijd keuk om te geven en, niet onbelangrijk te ontvangen!

 

Dagelijkse kost scheurkalender 2020

Inspiratie voor elke dag

Jeroen Meus, Nederlands, 768 blz.

366 dagen kookinspiratie


Leuk cadeau voor de feestdagen, een scheurkalender

In DAGELIJKSE KOST inspireert Jeroen Meus honderdduizenden kijkers met zijn geweldige recepten.

 

 

In deze DAGELIJKSE KOST SCHEURKALENDER doet hij daar nog een schepje bovenop. Een recept voor elke dag, van echte klassiekers tot verrassende gerechten: pittige soepen, lekkere veggiebereidingen, heerlijke stoofpotjes, noem maar op.

 

De vraag ‘Wat eten we vandaag?’ is vanaf nu makkelijk te beantwoorden.

 

Prijs ‌
18,00

 


Elke dag een lach scheurkalender 2020

 

Lantaarn Publishers, Nederlands, 320 blz.

Een scheurkalender vol met moppen. Gegarandeerd dagelijks een lach op je gezicht! Door een perforatie rand zijn de blaadjes er gemakkelijk uit te scheuren en de twee gaten bovenin maakt dat de scheurkalender gemakkelijk is op te hangen.

 

Paperback

 

Prijs ‌

 

8,99

Voor nog meer scheurkalenders, ruim 80 stuks, kijk hier!

 

Liever een mooi boek, ook hiervoor kunt u hier terecht!

Grote verwachtingen

 

In Europa - 1999-2019

Geert Mak Nederlands, 560 blz.

 

In ‘Grote verwachtingen’ vertelt en duidt Geert Mak de recente geschiedenis zoals alleen hij dat kan. Het is het vervolg op het immens succesvolle ‘In Europa’ dat vijftien jaar geleden verscheen. Enkele jaren later volgde de 35-delige tv-serie met de schrijver in de hoofdrol.

 

In Europa ging over de twintigste eeuw en hoe die in veel opzichten gruwelijke periode getekend door twee wereldoorlogen, ons heeft gevormd. ‘Grote verwachtingen’ gaat over de eerste twee decennia van de eenentwintigste eeuw. Het neemt de draad op waar ‘In Europa’ eindigde, in 1999.

 

Mak schetst de sfeer en stemming tijdens de eeuwwisseling, het optimisme dat toen hoogtij vierde maar dat gaandeweg verdween, de gevoelens rond de invoering van de euro, de gevolgen van de aanslag op de Twin Towers, de toestand in Oost-Europa en Rusland, de bankencrisis, de Verenigde Staten, Noord- versus Zuid-Europa, en de vluchtelingen.

 

Prijs ‌
36,99

 

Voor nog meer boeken, kijk hieronder!


Leuk cadeau voor de feestdagen, een scheurkalender

Reactie schrijven

Commentaren: 0