Leuk cadeau voor de feestdagen, een scheurkalender

Leuk cadeau voor de feestdagen, een scheurkalender

Een leuk cadeau ✅ voor de feestdagen, een leuke scheurkalender!

Als de ontvanger een persoon is die graag in de keuken staat, dan hebben wij een heel leuk exemplaar gevonden. Niet te duur en altijd keuk om te geven en, niet onbelangrijk te ontvangen!

 

Dagelijkse kost scheurkalender 2020

Inspiratie voor elke dag

Jeroen Meus, Nederlands, 768 blz.

366 dagen kookinspiratie


Leuk cadeau voor de feestdagen, een scheurkalender

In DAGELIJKSE KOST inspireert Jeroen Meus honderdduizenden kijkers met zijn geweldige recepten.

 

 

In deze DAGELIJKSE KOST SCHEURKALENDER doet hij daar nog een schepje bovenop. Een recept voor elke dag, van echte klassiekers tot verrassende gerechten: pittige soepen, lekkere veggiebereidingen, heerlijke stoofpotjes, noem maar op.

 

De vraag ‘Wat eten we vandaag?’ is vanaf nu makkelijk te beantwoorden.

 

Prijs ‌
18,00

 


Elke dag een lach scheurkalender 2020

 

Lantaarn Publishers, Nederlands, 320 blz.

Een scheurkalender vol met moppen. Gegarandeerd dagelijks een lach op je gezicht! Door een perforatie rand zijn de blaadjes er gemakkelijk uit te scheuren en de twee gaten bovenin maakt dat de scheurkalender gemakkelijk is op te hangen.

 

Paperback

 

Prijs ‌

 

8,99

Voor nog meer scheurkalenders, ruim 80 stuks, kijk hier!

 

Liever een mooi boek, ook hiervoor kunt u hier terecht!

Grote verwachtingen

 

In Europa - 1999-2019

Geert Mak Nederlands, 560 blz.

 

In ‘Grote verwachtingen’ vertelt en duidt Geert Mak de recente geschiedenis zoals alleen hij dat kan. Het is het vervolg op het immens succesvolle ‘In Europa’ dat vijftien jaar geleden verscheen. Enkele jaren later volgde de 35-delige tv-serie met de schrijver in de hoofdrol.

 

In Europa ging over de twintigste eeuw en hoe die in veel opzichten gruwelijke periode getekend door twee wereldoorlogen, ons heeft gevormd. ‘Grote verwachtingen’ gaat over de eerste twee decennia van de eenentwintigste eeuw. Het neemt de draad op waar ‘In Europa’ eindigde, in 1999.

 

Mak schetst de sfeer en stemming tijdens de eeuwwisseling, het optimisme dat toen hoogtij vierde maar dat gaandeweg verdween, de gevoelens rond de invoering van de euro, de gevolgen van de aanslag op de Twin Towers, de toestand in Oost-Europa en Rusland, de bankencrisis, de Verenigde Staten, Noord- versus Zuid-Europa, en de vluchtelingen.

 

Prijs ‌
36,99

 

Voor nog meer boeken, kijk hieronder!


RSS productfeed

Uitlegging op de Zendbrieven van Paulus aan Timotheüs (za, 25 mrt 2023)
Uitlegging op de Zendbrieven van Paulus aan Timotheus door Johannes Calvijn EUR 19.95 Meer informatie
>> meer lezen

Uitlegging op de Zendbrieven van Petrus (Sat, 25 Mar 2023)
Uitlegging op de Zendbrieven van Petrus door Johannes Calvijn EUR 19.95 Meer informatie
>> meer lezen

Het Werk van de Heilige Geest 1 (Sat, 25 Mar 2023)
Over het werk van de Heilige Geest is historisch gezien weinig geschreven. Er is wel veel geschreven over Jezus en over God als Vader. Pas in de loop van de 19de eeuw begonnen de eerste boeken over de Heilige Geest te verschijnen. Veelal in de angelsaksische wereld. De meeste van deze boeken hebben een devotioneel karakter, maar een theologische studie naar de persoon en het werk van de Heilige Geest was nog niet beschikbaar in het Nederlandse taalgebied. Abraham Kuijper was een pionier. Hij is één van de eerste theologen die een boek, eigenlijk drie boeken, schrijft over de persoon en het werk van de Heilige Geest. Kuyper verdeelt zijn werk in drie delen. Deel één behandelt het werk van de Heilige Geest in de Kerk; Deel twee en drie behandelen het werk van de Heilige Geest in het individu. De drie boeken bleven in het Nederlandse taalgebied betrekkelijk onbekend. De engelse vertaling daarentegen beleefde vele herdrukken. Dit is het eerste deel van Abraham Kuijper's werk over de Heilige Geest. EUR 22.50 Meer informatie
>> meer lezen

Het Werk van de Heilige Geest 2 (Sat, 25 Mar 2023)
Over het werk van de Heilige Geest is historisch gezien weinig geschreven. Er is wel veel geschreven over Jezus en over God als Vader. Pas in de loop van de 19de eeuw begonnen de eerste boeken over de Heilige Geest te verschijnen. Veelal in de angelsaksische wereld. De meeste van deze boeken hebben een devotioneel karakter, maar een theologische studie naar de persoon en het werk van de Heilige Geest was nog niet beschikbaar in het Nederlandse taalgebied. Abraham Kuijper was een pionier. Hij is één van de eerste theologen die een boek, eigenlijk drie boeken, schrijft over de persoon en het werk van de Heilige Geest. Kuyper verdeelt zijn werk in drie delen. Deel één behandelt het werk van de Heilige Geest in de Kerk; Deel twee en drie behandelen het werk van de Heilige Geest in het individu. De drie boeken bleven in het Nederlandse taalgebied betrekkelijk onbekend. De engelse vertaling daarentegen beleefde vele herdrukken. Dit is het tweede deel van Abraham Kuijper's werk over de Heilige Geest. EUR 22.50 Meer informatie
>> meer lezen

Het Werk van de Heilige Geest 3 (Sat, 25 Mar 2023)
Het boek 'Het Werk van de Heilige Geest 3' van Abraham Kuijper koop je bij bookspot.nl, nu voor €22.50! EUR 22.50 Meer informatie
>> meer lezen

Leerredenen over Psalmen (Sat, 25 Mar 2023)
Zes leerredenen uitgesproken in het begin der oorlogstijd van 1870. Iedere leerreden is gebaseerd op meerdere verzen uit de Psalmen. De eerste uitgave van dit boek verscheen in 1871. Deze herdruk staat in de reeks van verzamelde werken van H.F. Kohlbrügge die middels scan & print weer be- schikbaar zijn. EUR 12.45 Meer informatie
>> meer lezen

De Noodzakelijke Betekenis van het Oude Testament (Sat, 25 Mar 2023)
De noodzakelijke betekenis van het oude testament voor ons christenen gehandhaafd met de Schriften der Evangelisten en Apostelen. In dit boek maakt H.F. Kohlbrügge duidelijk dat het Evangelie en het Nieuwe Testament gebaseerd zijn op het Oude Testament. De eerste uitgave van dit boek verscheen in 1855. Deze herdruk staat in de reeks van verzamelde werken van H.F. Kohlbrügge die middels scan & print weer be- schikbaar zijn. EUR 17.50 Meer informatie
>> meer lezen

Over de Profeet Jona (Sat, 25 Mar 2023)
Over de profeet jona In zeven leerredenen. Deze leerredenen werden gehouden in de zomer van 1848. De tweede uitgave van dit boek verscheen in 1870. Deze herdruk staat in de reeks van verzamelde werken van H.F. Kohlbrügge die middels scan & print weer beschikbaar zijn. EUR 14.45 Meer informatie
>> meer lezen

Over het eerste Hoofdstuk van de Brief aan de Hebreën (Sat, 25 Mar 2023)
Over het eerste hoofdstuk van de brief aan de Hebreën. In zes leerredenen. Deze leerredenen werden gehouden in het najaar van 1849. De eerste uitgave van dit boek verscheen in 1851. Deze herdruk staat in de reeks van verzamelde werken van H.F. Kohlbrügge. EUR 12.45 Meer informatie
>> meer lezen

Over het Derde Hoofdstuk van de Profeet Zacharias (Sat, 25 Mar 2023)
Over het derde hoofdstuk van de Profeet zacharias. In zeven leerredenen. Deze leerredenen werden gehouden in november en december van 1847. De eerste uitgave van dit boek verscheen in 1849. Deze herdruk staat in de reeks van verzamelde werken van H.F. Kohlbrügge. EUR 19.95 Meer informatie
>> meer lezen

Gij zijt mensen - Ik ben uw God (Sat, 25 Mar 2023)
Gij zijt mensen - ik ben uw god Leerrede over Ezechiël 34, vers 31. De eerste uitgave van dit boek verscheen in 1862. Deze herdruk staat in de reeks van verzamelde werken van H.F. Kohlbrügge. EUR 9.95 Meer informatie
>> meer lezen

Leerrede over Efeze 6, vs. 10 en 11 (Sat, 25 Mar 2023)
leerrede over efeze 6 vers 10 en 11 De eerste uitgave van dit boek verscheen in 1863. Deze herdruk staat in de reeks van verzamelde werken van H.F. Kohlbrügge. EUR 9.95 Meer informatie
>> meer lezen

Over het Vierde Hoofdstuk van de Profeet Zacharia (Sat, 25 Mar 2023)
over het vierde hoofdstuk van de profeet zacharias Leerrede uitgesproken in de Domkerk te Utrecht op 16 december 1863. De eerste uitgave van dit boek verscheen in 1864. Deze herdruk staat in de reeks van verzamelde werken van H.F. Kohlbrügge. EUR 9.95 Meer informatie
>> meer lezen

Over Galaten 2, vers 19 en 20 (Sat, 25 Mar 2023)
over galaten 2, vers 19 en 20 Twee leerredenen. De eerste uitgave van dit boek verscheen in 1883. Deze herdruk staat in de reeks van verzamelde werken van H.F. Kohlbrügge. EUR 9.95 Meer informatie
>> meer lezen

Korte Verklaring van Genesis 1, vers 27 (Sat, 25 Mar 2023)
Korte verklaring van Genesis 1 vers 27 de belofte aan abrahem - genesis 22 vs. 18 Twee leerredenen. De eerste uitgave van deze samengevoegde boeken verschenen respectievelijk in 1887 en 1852. Deze herdruk staat in de reeks van verzamelde werken van H.F. Kohlbrügge. EUR 9.95 Meer informatie
>> meer lezen

Over de eerste Psalm (Sat, 25 Mar 2023)
Over de eerste psalm Een betrachting Een vers-voor-vers betrachting over Psalm 1. De eerste uitgave van dit boek verscheen in 1882. Deze herdruk staat in de reeks van verzamelde werken van H.F. Kohlbrügge. EUR 9.95 Meer informatie
>> meer lezen

Over de Eerste Brief van Petrus 1 (Sat, 25 Mar 2023)
Over de eerste algemene zendbrief van Petrus EERSTE HOOFDSTUK In twaalf leerredenen wordt het eerste hoofdstuk van de Eerste brief van Petrus behandeld. De eerste uitgave van dit boek verscheen in 1852. Deze herdruk staat in de reeks van verzamelde werken van H.F. Kohlbrügge. EUR 17.95 Meer informatie
>> meer lezen

Over de Eerste Brief van Petrus 2 (Sat, 25 Mar 2023)
Over de eerste algemene zendbrief van Petrus TWEEDE HOOFDSTUK In zeven leerredenen wordt het tweede hoofdstuk van de Eerste brief van Petrus behandeld. De eerste uitgave van dit boek verscheen in 1853. Deze herdruk staat in de reeks van verzamelde werken van H.F. Kohlbrügge. EUR 14.45 Meer informatie
>> meer lezen

Over de Eerste Brief van Petrus 3 (Sat, 25 Mar 2023)
Over de eerste algemene zendbrief van Petrus DERDE HOOFDSTUK In drie leerredenen wordt het derde hoofdstuk van de Eerste brief van Petrus behandeld. De eerste uitgave van dit boek verscheen in 1853. Deze herdruk staat in de reeks van verzamelde werken van H.F. Kohlbrügge. EUR 12.45 Meer informatie
>> meer lezen

Over de Eerste Brief van Petrus 4 (Sat, 25 Mar 2023)
Over de eerste algemene zendbrief van Petrus VIERDE HOOFDSTUK In dertien leerredenen wordt het vierde hoofdstuk van de Eerste brief van Petrus behandeld. De eerste uitgave van dit boek verscheen in 1856. Deze herdruk staat in de reeks van verzamelde werken van H.F. Kohlbrügge. EUR 19.95 Meer informatie
>> meer lezen

Het Lidmaatschap bij de Hervormde Gemeente hier te lande mij willekeurig belet (Sat, 25 Mar 2023)
het lidmaatschap bij de hervormde gemeente hier te lande mij willekeurig belet. Vooraf gaat mijn afzetting als luthers proponent. Hermann Kohlbrügge groeide op in een gezin dat was aangesloten bij de Hersteld Evangelisch Lutherse Kerk in Amsterdam. Als student theologie kwam hij in conflict met de predikant van deze gemeente. Als gevolg hiervan wilde hij zich aansluiten bij de Hervormde Kerk om daar predikant te worden. Hij werd echter niet toegelaten. Kohlbrügge voelde de noodzaak zich publiekelijk te verdedigen en schreef dit boek. Gezien de latere invloed van Kohlbrügge op de Gereformeerde beweging, inclusief die in de Nederlands Hervormde Kerk, kan dit boek gezien worden als een belangrijk historisch document. De eerste uitgave van dit boek verscheen in 1833. Deze herdruk staat in de reeks van verzamelde werken van H.F. Kohlbrügge. EUR 19.95 Meer informatie
>> meer lezen

Over het geschrift van H.F. Kohlbrügge (Sat, 25 Mar 2023)
Over het geschrift van H.F. Kohlbrügge Getiteld: Het lidmaatschap bij de Hervormde Gemeente hier te lande mij willekeurig belet. Een brief van een lidmaat der Nederlandsch Hervormde Kerk aan een vriend. De weigering van de Hervormde Kerk om Hermann Kohlbrügge toe te laten als lid en predikant heeft veel los gemaakt. Zo ontstond ook deze publicatie, nadat Kohlbrügge zijn publieke verdediging in zijn boek had gepubliceerd. De eerste uitgave van dit boek verscheen in 1833. Deze herdruk staat in de reeks van verzamelde werken van H.F. Kohlbrügge. EUR 9.95 Meer informatie
>> meer lezen

De heerlijkheid der gemeente van Christus (Sat, 25 Mar 2023)
De heerlijkheid der gemeente van Christus Leerrede over Psalm 45 vers 14-16. De eerste uitgave van dit boek verscheen in 1839. Deze herdruk staat in de reeks van verzamelde werken van H.F. Kohlbrügge. EUR 9.95 Meer informatie
>> meer lezen

Ellende en Verlossing (Sat, 25 Mar 2023)
ellende en verlossing Leerrede over Romeinen 7 vers 14. Deze geruchtmakende preek van Kohlbrügge uit 1833 zou later bekend worden als de 'komma-preek'. De tekst die centraal staat in de preek is: “Want wij weten dat de wet geestelijk is, maar ik ben vleselijk, verkocht onder de zonde.” Kohlbrügge had de komma achter 'vleselijk' nog niet eerder opgemerkt en het wierp voor hem een nieuw licht op de interpretatie en exegese van dit bijbelvers. De uitleg die Kohlbrügge gaf veroorzaakte een stroom aan kritiek. De eerste uitgave van dit boek verscheen in 1834. Deze herdruk staat in de reeks van verzamelde werken van H.F. Kohlbrügge. EUR 9.95 Meer informatie
>> meer lezen

H.F. Kohlbrügge tegen een naamloze briefschrijver verdedigd (Sat, 25 Mar 2023)
H.F. Kohlbrügge tegen een naamloze briefschrijver verdedigd Nadat Kohlbrügge zichzelf publiekelijk verdedigd had omtrent de weigering van de Hervormde Kerk hem als lidmaat en als predikant te accepteren, ontstond een stroom van kritiek. Zo verscheen ook een anonieme publicatie (ISBN 978 90 5719 5938). Als reactie hierop publiceerde J.J.E.F Schröter een publicatie waarin hij het opneemt voor Kohlbrügge. De eerste uitgave van dit boek verscheen in 1833. Deze herdruk staat in de reeks van verzamelde werken van H.F. Kohlbrügge. EUR 9.95 Meer informatie
>> meer lezen

Leuk cadeau voor de feestdagen, een scheurkalender

Reactie schrijven

Commentaren: 0