Leuk cadeau voor de feestdagen, een scheurkalender

Leuk cadeau voor de feestdagen, een scheurkalender

Een leuk cadeau ✅ voor de feestdagen, een leuke scheurkalender!

Als de ontvanger een persoon is die graag in de keuken staat, dan hebben wij een heel leuk exemplaar gevonden. Niet te duur en altijd keuk om te geven en, niet onbelangrijk te ontvangen!

 

Dagelijkse kost scheurkalender 2020

Inspiratie voor elke dag

Jeroen Meus, Nederlands, 768 blz.

366 dagen kookinspiratie


Leuk cadeau voor de feestdagen, een scheurkalender

In DAGELIJKSE KOST inspireert Jeroen Meus honderdduizenden kijkers met zijn geweldige recepten.

 

 

In deze DAGELIJKSE KOST SCHEURKALENDER doet hij daar nog een schepje bovenop. Een recept voor elke dag, van echte klassiekers tot verrassende gerechten: pittige soepen, lekkere veggiebereidingen, heerlijke stoofpotjes, noem maar op.

 

De vraag ‘Wat eten we vandaag?’ is vanaf nu makkelijk te beantwoorden.

 

Prijs ‌
18,00

 


Elke dag een lach scheurkalender 2020

 

Lantaarn Publishers, Nederlands, 320 blz.

Een scheurkalender vol met moppen. Gegarandeerd dagelijks een lach op je gezicht! Door een perforatie rand zijn de blaadjes er gemakkelijk uit te scheuren en de twee gaten bovenin maakt dat de scheurkalender gemakkelijk is op te hangen.

 

Paperback

 

Prijs ‌

 

8,99

Voor nog meer scheurkalenders, ruim 80 stuks, kijk hier!

 

Liever een mooi boek, ook hiervoor kunt u hier terecht!

Grote verwachtingen

 

In Europa - 1999-2019

Geert Mak Nederlands, 560 blz.

 

In ‘Grote verwachtingen’ vertelt en duidt Geert Mak de recente geschiedenis zoals alleen hij dat kan. Het is het vervolg op het immens succesvolle ‘In Europa’ dat vijftien jaar geleden verscheen. Enkele jaren later volgde de 35-delige tv-serie met de schrijver in de hoofdrol.

 

In Europa ging over de twintigste eeuw en hoe die in veel opzichten gruwelijke periode getekend door twee wereldoorlogen, ons heeft gevormd. ‘Grote verwachtingen’ gaat over de eerste twee decennia van de eenentwintigste eeuw. Het neemt de draad op waar ‘In Europa’ eindigde, in 1999.

 

Mak schetst de sfeer en stemming tijdens de eeuwwisseling, het optimisme dat toen hoogtij vierde maar dat gaandeweg verdween, de gevoelens rond de invoering van de euro, de gevolgen van de aanslag op de Twin Towers, de toestand in Oost-Europa en Rusland, de bankencrisis, de Verenigde Staten, Noord- versus Zuid-Europa, en de vluchtelingen.

 

Prijs ‌
36,99

 

Voor nog meer boeken, kijk hieronder!


RSS productfeed

Beschermetui voor grafische rekenmachine (do, 16 jul 2020)
Etui voor het opbergen en beschermen van je grafische rekenmachine. In deze etui kun je naast je rekenmachine ook meteen de USB kabel of bijvoorbeeld pennen en geodriehoek kwijt. Met handige klitteband strips zodat de rekenmachine op de juiste plek blijft zitten. O.a. geschikt voor Texas Instruments TI-84+ (alle versies), Nspire CX en CX CAS, HP Prime, Casio FX-CG50 en FX-9860GII(SD). EUR 16.95 Meer informatie
>> meer lezen

Sophie La Girafe babyspeeltje (Thu, 16 Jul 2020)
Geboren in Frankrijk in 1961. En al meer dan 50 jaar niets veranderd..... Sophie de giraf is het eerste bijtspeeltje dat de 5 zintuigen van baby stimuleert. Ze is geliefd bij miljoenen baby's over heel de wereld. Sophie de giraf wordt al generaties lang met de hand geproduceerd in Frankrijk. Ze wordt gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Hevea boom en bewerkt met verf die gebruikt wordt in de voedingsmiddelenindustrie. Hierdoor is ze absoluut vrij van schadelijke stoffen zoals PVC, Phthalaten, BPA en andere weekmakers, kortom een veilig en duurzaam speeltje. Het is hierdoor ook niet meer dan logisch dat deze superster al zoveel prestigieuze awards in de wacht heeft gesleept! Zie hier hoe dit Internationale icoon wordt gemaakt. Sophie is ongeveer 18 cm lang en kan door baby's met hun kleine handjes makkelijk worden vastgepakt aan haar lange nek of benen. Haar vlekjes en lieve glimlach wekken door het contrast de aandacht van de baby en zorgen ervoor dat de baby haar herkend. Doordat Sophie is gemaakt van natuurrubber heeft ze een bijzondere geur waardoor de baby haar ook makkelijk herkent tussen alle speeltjes. Het subtiele piepje van Sophie stimuleert het gehoor en zorgt ervoor dat de baby kennis maakt met oorzaak-gevolg. En wanneer baby tandjes krijgt, bieden de oortjes en lange poten van Sophie verlichting door erop te sabbelen en te bijten. Sophie is verpakt in een mooie geschenkdoos en is hierdoor ook erg leuk om weg te geven als kraamcadeau. Geschikt voor 0+ maanden Schoonmaakadvies: Sophie kan worden schoongemaakt met een licht vochtig doekje met wat zachte zeep. Wij adviseren Sophie niet onder de kraan te houden of in bad te doen, het piepje van Sophie kan hierdoor onherstelbaar beschadigen. Let op: Sophie niet steriliseren of in de vaatwasser reinigen! EUR 20.00 Meer informatie
>> meer lezen

Rekenmachine Texas Instruments TI-84 plus CE-T (Thu, 16 Jul 2020)
De krachtige grafische, numerieke rekenmachine voor wiskunde en natuurwetenschappen in het voortgezet onderwijs. Voorzien van examenstand dat verplicht is voor centrale eindexamens vanaf HAVO 2018 en VWO 2019. De TI-84 Plus CE-T met backlight kleurenscherm, een verbeterde interface en oplaadbare batterij. Gebruik de USB-kabel of 220V lader (inbegrepen) om de rekenmachine op te laden. Schermgrootte 320x240 pixels (2.8-inch diagonaal). Schermresolutie 140 DPI, 16-bits kleuren. 3,5MB Flash ROM-geheugen voor het opslaan van gegevens en applicaties (apps). 21KB RAM-geheugen. USB-kabel inbegrepen voor communicatie tussen de TI-84 Plus, Download de TI Connect software en download gratis apps met behulp van de meegeleverde USB-kabel (unit naar computer). Ondersteunt de programmeertalen TI Basic en ASM. EUR 137.95 Meer informatie
>> meer lezen

Opblaasbare bol mijn planeet culbuto blauw (Thu, 16 Jul 2020)
CALY sarl is een franse producent van unieke opblaasbare globes. Er bestaat een groeiende vraag in de markt voor nieuwe speelgoedmodellen voor jongere leeftijden. Daarom heeft Caly - Toys besloten om een "tuimelende" opblaasbare bal (het begrip culbuto) te realiseren. Het is een opblaasbare bal geworden met 38 cm diameter, voornamelijk bestemd voor jonge kinderen tot ongeveer 3 jaar oud. Enkele belangrijke kenmerken: •Er ontstaan verschillende effecten: men kan de globe bv. in een apart evenwicht houden, zoals op de rand van een tafel. Of bij het voortduwen van de bal beweegt deze zich op een "schommelende" wijze vooruit of keert automatisch terug door het culbuto effect. •Het ontwerp van dit product (ontworpen door een ontwerper die ook voor Ravensburger werkt) is helemaal uitgedacht voor kinderen tot en met 3 jaar. •De continenten zijn in verschillende klare kleuren, zoals kinderen kleuren leren kennen in de kleuterschool. •Het "culbuto" effect helpt bij de ontwikkeling van hun motorische vaardigheden. •Er is geen tekst aanwezig op deze bal daar deze jonge kleuters nog niet leren lezen of schrijven in de opvang of het eerste kleuterklasje. •Wel geeft men een dynamische aanzet tot het leren tellen tot vijf: er worden bv. 2 walvissen, 3 wolven, 4 vogels of 5 vissen afgebeeld rondom de globe, etc... •De Culbuto opblaasbare globe wordt in twee basiskleurenversies aangeboden: blauw en roze. •Caly - Toys heeft een speciale druktechniek ontwikkeld met een ongelooflijk glanzend effect als gevolg. Zo zijn ze er in geslaagd om op een spectaculaire manier de nauwkeurigheid van het beeld te verbeteren en is het oppervlak van de globe glanzend. Bovendien voelt de globe aangenaam aan. EUR 19.99 Meer informatie
>> meer lezen

Opblaasbare bol mijn planeet culbuto roos (Thu, 16 Jul 2020)
Er bestaat een groeiende vraag in de markt voor nieuwe speelgoedmodellen voor jongere leeftijden. Daarom heeft Caly - Toys besloten om een "tuimelende" opblaasbare bal (het begrip culbuto) te realiseren. Het is een opblaasbare bal geworden met 38 cm diameter, voornamelijk bestemd voor jonge kinderen tot ongeveer 3 jaar oud. Enkele belangrijke kenmerken: •Er ontstaan verschillende effecten: men kan de globe bv. in een apart evenwicht houden, zoals op de rand van een tafel. Of bij het voortduwen van de bal beweegt deze zich op een "schommelende" wijze vooruit of keert automatisch terug door het culbuto effect. •Het ontwerp van dit product (ontworpen door een ontwerper die ook voor Ravensburger werkt) is helemaal uitgedacht voor kinderen tot en met 3 jaar. •De continenten zijn in verschillende klare kleuren, zoals kinderen kleuren leren kennen in de kleuterschool. •Het "culbuto" effect helpt bij de ontwikkeling van hun motorische vaardigheden. •Er is geen tekst aanwezig op deze bal daar deze jonge kleuters nog niet leren lezen of schrijven in de opvang of het eerste kleuterklasje. •Wel geeft men een dynamische aanzet tot het leren tellen tot vijf: er worden bv. 2 walvissen, 3 wolven, 4 vogels of 5 vissen afgebeeld rondom de globe, etc... •De Culbuto opblaasbare globe wordt in twee basiskleurenversies aangeboden: blauw en roze. •Caly - Toys heeft een speciale druktechniek ontwikkeld met een ongelooflijk glanzend effect als gevolg. Zo zijn ze er in geslaagd om op een spectaculaire manier de nauwkeurigheid van het beeld te verbeteren en is het oppervlak van de globe glanzend. Bovendien voelt de globe aangenaam aan. EUR 19.99 Meer informatie
>> meer lezen

Opblaasbare bol 30 Op ontdekking! (Thu, 16 Jul 2020)
Opblaasbare Globe 30 cm Op deze bal kunnen kinderen op ontdekking gaan naar de continenten, oceanen en verschillende culturen en talen van onze planeet. De CALY opblaasbare bal "Op ontdekking", wakkert de nieuwsgierigheid van de kinderen aan en leert hen de verschillen in de wereld ontdekken. In de doos zitten fiches met spelideeën en extra info over bepaalde afbeeldingen op de bal. Vertrek snel op je eerste reis om andere kinderen te ontmoeten. Ontdek zo andere culturen, talen en gewoonten. Veel plezier! EUR 9.99 Meer informatie
>> meer lezen

Stick N Quiz 42 opblaasbare bol dieren & quiz (Thu, 16 Jul 2020)
Een spannende speurtocht met de CALY OPBLAASBARE BAL "Dierenquiz" (42 cm diameter). Met dit spel reis je rond de wereld om dieren te ontekken, wat meer over hen te leren en 5 quizkaartjes te verzamelen en zo het spel te winnen. Het is ook een spel in snelheid waarbij de spelers die het dier op de globe hebben gevonden, zo snel mogelijk hun CALYstick op het dier moeten plakken. CALY DIERENQUIZ combineert plezier en leren tijdens leuke spelletjes! Het spel bevat: 1 gekleurde opblaasbare bal, 54 gekleurde quizkaarten (108 dieren), 4 CALYsticks (kleefpionnen). VEEL SPEELPLEZIER!! EUR 19.99 Meer informatie
>> meer lezen

Opblaasbare bol 42 De Wondere Wereld (Thu, 16 Jul 2020)
Vertrek op ontdekking naar alle wonderen van de wereld! Op reis rond deze wereldbol ontdekken kinderen prachtige illustraties van hoge kwaliteit die hen meer leren over de monumenten en hun geschiedenis, over natuurgebieden en de diversiteit van de natuur. De glans van deze blinkende bol roept de elegantie van onvergetelijke reizen op. Al spelend met de wereld hebben de kinderen plezier. Ze worden nieuwsgierig en leren verrast en verbaasd te zijn. Ontdek snel de extra info! Je vindt binnenin alle illustraties met de naam van de plaatsen, de monumenten of de dieren EUR 14.99 Meer informatie
>> meer lezen

Opblaasbare bol 42 wereld politiek (Thu, 16 Jul 2020)
Het boek 'Opblaasbare bol 42 wereld politiek' koop je bij bookspot.nl, nu voor €14.99! EUR 14.99 Meer informatie
>> meer lezen

Kinderglobe 15 cm dieren fys. blauwe oceaan draai & kantel (Thu, 16 Jul 2020)
Kinderglobe wereldbol Dierenwereld - fysisch Achtergrond: fysisch kaartbeeld met weergave van reliëf dmv schaduw; blauwe oceaan met dieptes weergegeven met schaduw en blauwtinten. Met deze wereldbol ontdekken kinderen de leefomgeving van 115 dieren. Zo leren kinderen geografie met behulp van dieren: de kangoeroe leeft in Australië, de leeuw in Afrika,.... Incl. begeleidend boekje met informatie over alle dieren op de globe. Aantrekkelijke, kleurrijk bedrukte verpakking. diameter globe: 15 cm totale afmeting: 15 x 18 cm EUR 19.99 Meer informatie
>> meer lezen

De Bromtrol - pluche knuffel 31 cm (Thu, 16 Jul 2020)
De knuffelige bromtrol kan zijn gezicht veranderen als hij van woede bromt. Dan worden de scherpe tanden zichtbaar en glijden de wenkbrauwen gevaarlijk over de ogen. Als de woede is verdampt, grijnst de trol weer. De bromtrol is de pluche knuffel voor het prentenboek met dezelfde naam - De bromtrol, ISBN 9789048318704. Afmeting: 31 cm Wasbaar: handwas Materiaal: Gemaakt van pluche, 100% polyester vulling EUR 24.95 Meer informatie
>> meer lezen

Rekenmachine Casio FX-CG50 (Thu, 16 Jul 2020)
Grafische rekenmachine met kleurendisplay met hoge resolutie en meer dan 65.000 kleuren. Voorzien van examenstand dat verplicht is voor centrale eindexamens vanaf HAVO 2018 en VWO 2019. 8 regels met 21 tekens. Innovatieve beeldgrafiektoepassing voor foto- en videoanalyse. Natural V.P.A.M. natuurlijke invoer en uitvoer. Oplossen van vergelijkingen met integraal-, differentiaal- en waarschijnlijkheidsfuncties. REF/RREF-functie. Toevalsimulaties. Omrekening eenheden. Ggd- en kgv-functie. Chi-kwadraat-, ANOVA-, F-tests. Financiële wiskunde. Geometrie-add-in voorgeïnstalleerd. Eenvoudige pc-verbinding als USB-massaopslagapparaat. Achtergrondverlichting. Geheugen 61kb RAM. Flash ROM 16MB. Afmetingen 188,5x89x18,6mm. Gewicht 230gr. Werkt op 4xAAA batterijen (meegeleverd). EUR 128.95 Meer informatie
>> meer lezen

Casio rekenmachine FX-82MS (Thu, 16 Jul 2020)
Standaardrekenmachine met 2-regelig display en ergonomisch design! Groot display met 2 regels Comfortabele menu's voor statistische berekeningen 240 geïntegreerde functies SCI/FIX/ENG-functie Trigonometrische functies Procentrekening 24 haakjesniveaus Sommen S.-V.P.A.M.* (* Super Visual Perfect Algebraic Method) Regressievergelijking variabelengeheugen/M-geheugenfunctie Hyperbolische en inverse hyperbolische functies Automatische breukberekening Toevalsgetallengenerator Omrekening van sexagesimaal in decimaal en omgekeerd Berekeningen in gon, graad en radiaal Omrekening van poolcoördinaten in rechthoekige coördinaten en omgekeerd Tweedimensionale statistiek met berekenen van gemiddelde waarden, geschatte waarden en sommen Permutatie en combinatoriek Berekenen van 6 verschillende regressietypen en de coëfficiënten A, B Met hardcase Extra overheadmodel verkrijgbaar Afmetingen (h x b x d): 14 x 77 x 162 mm Gewicht: 105 g Stroomvoorziening: Ondersteunende batterij 1 x AA EUR 13.95 Meer informatie
>> meer lezen

Rekenmachine Casio FX-9860GII (Thu, 16 Jul 2020)
Grafische rekenmachine voorzien van examenstand dat verplicht is voor centrale eindexamens vanaf HAVO 2018 en VWO 2019. Extra groot Natural Textbook Display met 8x21 tekens, 64x121 pixels. 64kB RAM en 1,5MB Flash ROM geheugencapaciteit. Ruim 1000 technisch-wetenschappelijke functies. Met functietoetsen en menu's gemakkelijk te bedienen. Voorgeïnstalleerde spreadsheet (tabelberekening) (Excel-compatibel). Dynamische geometrie als add-in. Financieel wiskundige functies. Met hardcase. Afmetingen 185x93x24mm. Voeding 4xAAA als hoofdbatterij en batterij (DL2032) voor geheugenbescherming. EUR 109.95 Meer informatie
>> meer lezen

Rekenmachine Casio FX-82EX (Thu, 16 Jul 2020)
274 functies. Display: "Natural Textbook Display" Natural V.P.A.M. - natuurlijke invoer en uitvoer. LCD-scherm met hoge resolutie van 63 x 192 pixels, 16/10 + 2 cijfers. Voeding: batterij (1x AAA (LR03)). Geleverd met nieuwe erop te schuiven hardcase. Afmetingen (h x b x l): 77 x 165,5 x 13,8 mm. Gewicht: 100g. EUR 20.50 Meer informatie
>> meer lezen

Elmer Ring Ratlle/Ronde pluche rammelaar (Thu, 16 Jul 2020)
Een zachte ronde rammelaar van de vrolijk gekleurde Elmer de Olifant. EUR 10.95 Meer informatie
>> meer lezen

Tablet hoes vintage world map (Thu, 16 Jul 2020)
Het boek 'Tablet hoes vintage world map' koop je bij bookspot.nl, nu voor €10.95! EUR 10.95 Meer informatie
>> meer lezen

Kaarthouder vintage world map (Thu, 16 Jul 2020)
Het boek 'Kaarthouder vintage world map' koop je bij bookspot.nl, nu voor €5.95! EUR 5.95 Meer informatie
>> meer lezen

Bagagelabel vintage world map (Thu, 16 Jul 2020)
Het boek 'Bagagelabel vintage world map' koop je bij bookspot.nl, nu voor €5.95! EUR 5.95 Meer informatie
>> meer lezen

Oplader powerbank vintage world map (Thu, 16 Jul 2020)
Het boek 'Oplader powerbank vintage world map' koop je bij bookspot.nl, nu voor €14.95! EUR 14.95 Meer informatie
>> meer lezen

2 led fietslampjes design "Le Bicycle" (Thu, 16 Jul 2020)
Het boek '2 led fietslampjes design "Le Bicycle"' koop je bij bookspot.nl, nu voor €6.95! EUR 6.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dalai Lama - Ocean of wisdom (dvd + cd) (Thu, 16 Jul 2020)
Inclusief cd van Chris Hinze. 1. Breathing Wisdom 2. Serkeym & Gonpoe Yang, Part II 3. Tribute to Tsurphu, Part I 4. Desert Jungle of Tibet 5. Pilgrimage to Mount Kailash, Version I 6. Birds in Exile 7. Monastry 8. Golden Light 9. So give them Hope Verken de geschiedenis van Tibet en het leven van de heilige Dalai Lama. Ongeveer 1000 jaar geleden was een enorme groep ruiters uit de steppen van Mongolië op weg om de wereld te zoeten van angst en terreur. De Khan-alliantie met de Tibetaanse Boeddhistische Kerk voorzag de wilde hordes van het nodige respect om China te onderwerpen. Deze alliantie garandeerde de Mongoolse suprematie in China gedurende de volgende 300 jaar. Daarna, in 1270, de Mongoolse heerser Altan Khan schonk de abt van Drepung klooster de titel "Dalai Lama" of "Ocean of Wisdom". Dit creëerde de grootste politieke macht in Tibet, wiens invloed kan worden gevoeld tot de 21ste eeuw. De veertiende Dalai Lama belichaamt symbolisch medeleven en mededogen en werkt onvermoeibaar voor de terugkeer en onafhankelijkheid van zijn volk. Deze unieke film vertelt het verhaal van Tibet in fascinerende beelden vastgelegd in de Mongoolse steppe, de bergtoppen van Dharamsala, India en Nepal. Daarnaast omvat zijn interviews met Zijne Heiligheid de Dalai Lama vierzehten en Robert Thurman, een professor van de Tibetaanse studies aan Columbia University en een lid van de Tibetaanse regering in ballingschap. Deze luxe set bevat ook de CD "Magic of Tibet" van Chris Hinze. Een rijk gestructureerde, zeer ontroerende muzikale reis die de luisteraar verheft tot bovennatuurlijke sferen. Deze muziek gecomponeerd / aangepast door Chris Hinze vangt de essentie en rijke cultuur van Tibet. Deze CD is uniek en niet beschikbaar als een afzonderlijke muziek-CD. EUR 17.95 Meer informatie
>> meer lezen

Tiny Book Light Purple (Thu, 16 Jul 2020)
Stoppen met lezen als het licht uitgaat is helemaal niet meer nodig. Bevestig het lichtje op de cover van je boek, richt het uiterst, krachtige ledlampje op je boek en je kan doorlezen tot in de vroege uurtjes. Inclusief batterijen voor instant leesplezier! EUR 9.99 Meer informatie
>> meer lezen

Tiny Book Light Pink (Thu, 16 Jul 2020)
Stoppen met lezen als het licht uitgaat is helemaal niet meer nodig. Bevestig het lichtje op de cover van je boek, richt het uiterst, krachtige ledlampje op je boek en je kan doorlezen tot in de vroege uurtjes. Inclusief batterijen voor instant leesplezier! EUR 9.99 Meer informatie
>> meer lezen

The Really Tiny Booklight Grey (Thu, 16 Jul 2020)
Stoppen met lezen als het licht uitgaat is helemaal niet meer nodig. Bevestig het lichtje op de cover van je boek, richt het uiterst, krachtige ledlampje op je boek en je kan doorlezen tot in de vroege uurtjes. Inclusief batterijen voor instant leesplezier! EUR 9.99 Meer informatie
>> meer lezen

Leuk cadeau voor de feestdagen, een scheurkalender

Reactie schrijven

Commentaren: 0