Plattegrond Hengelsport- en Botenbeurs 2019

Plattegrond Hengelsport- en Botenbeurs 2019

De Hengelsport- en Botenbeurs ✅ staat, met nog twee weken te gaan, volop in de steigers met maar liefst 20.000 m² beursoppervlak, talloze spraakmakende hengelsportmerken, een veelvoud aan winkels en uiteraard ook tal van superleuke activiteiten voor de karper-, roof-, wit-, zee- en vliegvisser. 


Met in totaal 180 stands uit binnen- en buitenland is dit 'the place to be' voor elke sportvisser! En ook dit jaar wordt er weer een visreis verloot onder de bezoekers. Bestel een e-ticket en maak kans op die geweldige visreis naar IJsland, voor vier personen t.w.v. € 6000,-! 

 

 

U kunt t/m dinsdag nog porfieren van COUNTDOWN DEALS, boek je ticket voor 11 euro i.p.v 15 euro aan de kassa. 

Plattegrond Hengelsport- en Botenbeurs 2019

Gratis Albatros hengels en 1 kg Berlok voer.

 

Ook voor de jeugd zijn er op de beurs speciale activiteiten, zodat ze een dag lang of zelfs meerdere dagen volledig op kunnen gaan in deze fascinerende hobby.  Elke beursdag geven we in samenwerking met De Sportvisser Den Haag en Berendsen Visvoeders een gratis Albatros hengel en 1 kg Berlok voer aan de eerste 250 bezoekers onder de 16 jaar. Berendsen Visvoeders stelt iedere dag tijdens de beursdagen voor 250 jeugdige bezoekers (t/m 15 jaar)  1 kg Berlok lokvoer ter beschikking. 

 

Nog meer voor de kids.

Ook dit jaar organiseren we het stekkieparcours. Je wordt over de beurs geleid naar diverse stands waar je een opdracht dient uit te voeren. Ga de strijd aan bij de dril simulator of bestuur je eigen miniatuur boot bij de stand MBV Neptunus. Kortom, een must voor elke jeugdige hengelsportliefhebber.

 

Plattegrond Hengelsport- en Botenbeurs 2019

Het programma

 

De plattegrond voor de beurs is nu gereed, hierop kun u zien welke bedrijven er staan! Het programma aan lezingen en presentaties is volledig gevuld, je hoeft je geen moment te vervelen op de beurs. Op de beurs vind je wederom de zeer populaire Vaste Stokkenshow waar de witvisser zelf kan ervaren welke vaste hengel bij hem past. Het Karperplein waar je als karpervisser nieuwe producten kunt bekijken en je vragen kunt stellen aan bekende karpervissers. Ben je meer van de snoek, baars, snoekbaars & co, ook dan kun je je lol op op het Roofvisplein met tal van demonstraties, de nieuwste producten, boten en een meet & greet met bekende roofviscracks. Ooit al eens de kunst van het vliegvissen willen oppakken? Op de beurs kun je gratis je eerste les vliegwerpen krijgen van een expert.  Voor het eerst dit jaar is er een grootwaterbassin met demonstraties van bellyboten en kayaks. Het is zelfs mogelijk om een bellyboat of Kayak uit te proberen. Bekijk hier het programma.

 

 

lentewijnen

Met de NS naar de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs Utrecht

 

Combi ticket met de trein

Vanaf heden is het mogelijk om een combinatie ticket te kopen via de spoordeelwinkel van de NS. Je koopt een retour treinkaartje + entree voor de Hengelsport- en Botenbeurs voor €25,-. Ga naar spoordeelwinkel.nl  voor meer informatie.

 

Benieuwd naar de Hengelsport- en Botenbeurs? Bestel dan nu je ticket tijdens onze COUNTDOWN DEALS voor maar €11,-  Tevens maak je kans met je e-ticket op een visreis naar IJsland voor vier personen t.w.v. € 6.000! 

Vele nieuwe snufjes voor de witvisser op de Hengelsport- en Botenbeurs

Actie van VoorPlussers

 

Maak kans op twee vrijkaarten!

Heeft u een leuke vakantie gehad en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee vrijkaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de Hengelsport- en Botenbeurs met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's.

 

Heeft u een leuke hobby waar u wat over wilt vertellen en heeft u daarbij wat leuke foto's, dan komt u ook in aanmerking!

 

Veel succes,

Redactie VoorPlussers


Plattegrond Hengelsport- en Botenbeurs 2019

Hengelsport- en Botenbeurs 2019 feiten:

 

• Waar: Jaarbeurs Utrecht

• Wanneer: vrijdag 29 november t/m zondag 1 december 2019

• Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur

• Online boeking met 25% korting én maak tevens kans op een visreis!

• Groot aanbod nationale en internationale standhouders

• 20.000 m² beursoppervlak

• Grootste hengelsportbeurs- en Botenbeurs van Europa

• Belangrijke websites: www.hengelsportbeurzen.nl 

• Belangrijke Facebookpagina’s: @hengelsportbeurs en @Carpsquare

• Instagram: @hengelsportbeurs

Bestel hier uw ticket 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 


Plattegrond Hengelsport- en Botenbeurs 2019

Reactie schrijven

Commentaren: 0