Hoe moet je een surprise maken

Hoe moet je een surprise maken

Voor sommige is het misschien nog wat vroeg, maar als je iets leuks ✅moet bedenken en het daarna nog moet gaan maken kan je er niet snel genoeg mee beginnen. Stel daarom voor om nu al lootjes te gaan trekken met de mensen met wie je 5 december wilt gaan vieren. Je hebt dan ruimschoots de tijd om iets te verzinnen en om het daarna ook nog uit te voeren!

 

De snelle versie is een cadeau inpakken en de juiste naam erop zetten. Daarna opnieuw inpakken en er een andere naam opzetten en zo kan je het cadeautje een aantal personen laten passeren. Het is niet zo snel uitgepakt en dat vult de avond.

 


Hoe moet je een surprise maken

 

Heeft u een leuk idee en kunt dat vergezellen met een aantal foto’s dan kunt u dat aan ons doorgeven en dan zullen wij het op deze site zetten. U maakt dan tevens kans op wat vrijkaarten van een of andere beurs die op dat moment loopt. Op dit moment de KreaDoebeurs.

 

U kunt alvast gaan kijken naar de volgende artikelen waar een duidelijke beschrijving aanwezig is om een surprise te maken.


Hoe moet je een surprise maken

 

 

 

 

 

 

 

Surprises maken

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 


Hoe moet je een surprise maken

Reactie schrijven

Commentaren: 0