De nieuwste trends in kerstversiering online bestellen

De nieuwste trends in kerstversiering online bestellen

De kerstdagen ✅ komen er aan, maar wat zijn de nieuwste trens in kerstversiering.

Dit jaar zijn er weer nieuwe kleuren en materialen aan kerstversiering. Kijk hier gerust even verder en laat u inspireren om er ook dit jaar weer een schitterende kerst van te maken.

Neem dit jaar ook eens een kerstdorp op in uw kerstversiering, geeft veel sfeer en de kinderen zijn er dol op!

 

Nog steeds kerstboomkaarsjes aan een vervelend snoer, bekijk de draadloze kaarsjes met afstandsbediening!


kerstballen

Nieuw

 

Nordal Glassy Kerstbal

 

Leverbaar in zwart en rood

 

Productinformatie

Met de Glassy kerstbal van Nordal geef jij een classy tintje aan jouw kerstboom. Door zijn fluwelen stof heeft hij een luxe uiterlijk en valt hij goed op tussen de donkergroene naalden. Door zijn unieke vormen ziet hij er ook nog eens speels uit!

 

Een classy kerstbal van Ø 8 cm

Niet laten vallen! Hij is gemaakt van glas

Omhuld met luxe velours

Jouw boom gaat direct shinen

 

Deze kerstballen bestellen of een kijkje nemen naar andere kerstballen, kijk hier!

 


Kerstballen

Decoris Glazen Kerstbal Ø 6 cm - Set van 20

 

Decoris

 

Productinformatie

Alle (kerst)ballen verzamelen! Doe dat wel voorzichtig, want de ballen uit deze Decoris set zijn gemaakt van echt glas. Maar eenmaal in de boom laat deze luxe mix van matte en glanzende ballen jouw kerstboom ongetwijfeld pieken.

Set van 20 ballen met een diameter van 6 cm

Gemaakt van glas, dus wel voorzichtig zijn

Mooi, die mix van glans en mat!

Incl. draadlinten om ze mee op te hangen

 

Deze kerstballen bestellen of een kijkje nemen naar andere kerstballen, kijk hier!

Luville skihelling maat in cm: 20 x 41 x 23

 

Luville

 

Productinformatie

Luville skihelling maat in cm: 20 x 41 x 23

 

Productbeschrijving

Je kunt je Luville kerstdorp nu uitbreiden met de Luville skihelling, die hoort bij het thema ‘Schneewald’. Dit product is bewegend, voorzien van muziek én led verlichting. Het stuk stelt een skihelling voor, waarbij de figuren al skieend van de berg naar beneden en door een tunneltje bewegen! Dit alles onder de klanken van een sfeervol muziekje en verlichting. Daar word je toch meteen blij van?

 

Afmetingen van het kunststukje

Lengte: 20 cm

Breedte: 41 cm

Hoogte: 23 cm

 

Styling advies

Maak je kerst dit jaar extra feestelijk door je interieur aan te kleden met dit vrolijke, winterse kunststukje.

 

Levering van het kerstdorp

Dit kersttafreeltje wordt geleverd met een 4,5 V adapter en wordt verpakt in een fraaie cadeaudoos.

 

Over Luville

Het Europese merk Luville staat bekend om de handgemaakte kunststukjes van zeer goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Dat het een Europees merk is, zie je aan de kleuren en details. Luville biedt zowel losstaande verzamelstukken als complete dorpen met verschillende thema's. Zo zijn er bergdorpen en havenplaatsjes maar bijvoorbeeld ook een Nederlands dorp. Sommige verzamelaars houden hun dorpen strikt gescheiden maar anderen combineren er zelf lustig op los tot ze zelf de mooiste combinaties van huisjes en landschap hebben gemaakt. Hiermee wordt de kerst in jouw huiskamer pas echt gezellig!

 

Bekijk meer van Luville en vind ook de andere kunststukjes van dit merk.

 

Veiligheid en garantie

Alle Luville producten voldoen aan de meest strenge Europese wetgeving. Op dit artikel zit 2 jaar garantie.

 

Dit product bestellen of een ander dorp bekijken, kijk hier!

kerstverlichting

vidaXL LED-kaarsen draadloos met afstandsbediening 50 st warm wit

 

vidaXL

 

Weg met die vervelende snoeren waar je ieder jaar weer mee in de weer bent om ze uit de knoop te halen en bij het opruimen weer voorzichtig oprollen.

 

Bekijk deze kerstverlichting, gewoon per kaarsje ophangen waar jij wilt en aan te doen met de afstandsbediening! Dat is kerst anno 2019!

 

 

Productinformatie

Creëer een warme kerstsfeer met onze LED-klemkaarsen! Met 2 verschillende verlichtingsmodi (flikkerende kaars en continue verlichting), zijn ze zeker een perfecte oplossing voor nachtelijk verlichten tijdens de Kerstmis en andere feestdagen.

 

Materiaal: kunststof

Afmetingen: 1,5 x 10 cm (ø x H)

Lichtkleur: warm wit

Vereist 1 x AAA-batterij elk (niet inbegrepen)

Twee modi: flikkerende kaars en continue verlichting

Onze LED-klemkaarsen zorgen voor een feestelijke en warme sfeer. Ze zijn ideaal voor in de kerstboom, tijdens een verjaardagsfeest, in een bar, in een restaurant en alle andere plekken waar sfeerverlichting nodig is. De LED-kaarsen hebben een timingsfunctie en twee verschillende verlichtingsmodi, namelijk flikkerende kaars en continue verlichting. De flikkerende kaarsmodus zorgt voor zachte, fonkelende verlichting en voegt een feestelijke atmosfeer toe. Bovendien zijn deze vlamloze kaarsen zonder twijfel een geweldig kerstcadeau voor familie en vrienden. De levering bevat 50 LED-kaarsen met klemmen en een afstandsbediening.

 

Deze kerstverlichting bestellen of kijken naar andere kerstverlichting, kijk dan hier!

RSS productfeed

Rivièra Maison Lisbon Multiple Hurricane Waxinelichthouder (ma, 20 mrt 2023)
De Lisbon Multiple Hurricane waxinelichthouder van Rivièra Maison voldoet aan alle eisen voor fijne sfeer in huis. Deze houder kan 6 waxinelichtjes aan en ze staan allemaal op verschillende hoogtes. Deze speelse houder is gevormd in een driehoek. Bestel Rivièra Maison Lisbon Multiple Hurricane Waxinelichthouder online bij fonQ. Alle Rivièra Maison Kandelaars uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 59.95 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Kunstkerstoom Glitter (Mon, 20 Mar 2023)
Geen gedoe meer met uitvallende naalden: met deze Everlands kunstkerstboom kun je de stofzuiger in de kast laten. Hij staat stevig op zijn metalen voet en het leukste van alles? Hij bevat subtiele glitters én is blauw van kleur. Mooi! Bestel Everlands Kunstkerstoom Glitter online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 22:00 besteld, morgen in huis EUR 79.99 Meer informatie
>> meer lezen

Bloomingville Kandelaar 2 st. (Mon, 20 Mar 2023)
Maak een sfeervol hoekje met allemaal verschillende kaarsen! Deze gouden kandelaren van Bloomingville mogen niet ontbreken. Ze worden als set verkocht en zijn mooi te combineren met andere woonaccessoires. Bestel Bloomingville Kandelaar 2 st. online bij fonQ. Alle Bloomingville Kandelaars uit voorraad leverbaar. Voor 22:00 besteld, morgen in huis EUR 56.99 Meer informatie
>> meer lezen

Urban Nature Culture Wood Kaarshouder (Mon, 20 Mar 2023)
Maak het extra gezellig met wat kaarslicht dankzij de Urban Nature Culture Lightness Kaarshouder. Het unieke design creëert een gevoel van rust op donkere dagen. Deze kandelaar is met of zonder kaars een pronkstuk in het interieur! Bestel Urban Nature Culture Wood Kaarshouder online bij fonQ. Alle Urban Nature Culture Kandelaars uit voorraad leverbaar. Voor 22:00 besteld, morgen in huis EUR 30.00 Meer informatie
>> meer lezen

Alessi Bark for Christmas Stalen Boom met Magneten (Mon, 20 Mar 2023)
Voor de stalen Alessi Bark for Christmas boom heb je geen versiertrucs nodig. De kerstballen zijn porseleinen magneten, dus die hang je wel heel gemakkelijk op. Maar nog leuker is om de magneten te gebruiken voor kaarten en fotoâs. Merry Christmas! Bestel Alessi Bark for Christmas Stalen Boom met Magneten online bij fonQ. Alle Alessi Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 22:00 besteld, morgen in huis EUR 99.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Tuinsteker (Mon, 20 Mar 2023)
Als je gasten ontvangt tijdens de feestdagen, wil je dat huis én tuin voorzien zijn van kerstsfeer. Plaats deze Luca Lighting Tuinsteker in de voortuin voor een indrukwekkende entree, óf maak de achtertuin er juist helemaal compleet mee. Bestel Luca Lighting Tuinsteker online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 62.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Tuinsteker (Mon, 20 Mar 2023)
Als je gasten ontvangt tijdens de feestdagen, wil je dat huis én tuin voorzien zijn van kerstsfeer. Plaats deze Luca Lighting Tuinsteker in de voortuin voor een indrukwekkende entree, óf maak de achtertuin er juist helemaal compleet mee. Bestel Luca Lighting Tuinsteker online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 44.95 Meer informatie
>> meer lezen

Goodwill Kerstbal Swirl-Delfts Blauw Glas Wit-Blauw D 10 cm (Mon, 20 Mar 2023)
Kerstbal Delfts blauw Bestel Goodwill Kerstbal Swirl-Delfts Blauw Glas Wit-Blauw D 10 cm online bij fonQ. Alle Goodwill Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk 28 maart in huis EUR 38.49 Meer informatie
>> meer lezen

Goodwill Globe Winter Tafereel Hertje-Eekhoorn Glas-Sneeuw Wit 10.5 cm (Mon, 20 Mar 2023)
Globe met wintertafereel Bestel Goodwill Globe Winter Tafereel Hertje-Eekhoorn Glas-Sneeuw Wit 10.5 cm online bij fonQ. Alle Goodwill Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 34.99 Meer informatie
>> meer lezen

Goodwill Kerstbal Jewel Briljant Beige-Zilver D 12 cm (Mon, 20 Mar 2023)
Kerstbal uit Jewel collectie Bestel Goodwill Kerstbal Jewel Briljant Beige-Zilver D 12 cm online bij fonQ. Alle Goodwill Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk 28 maart in huis EUR 27.49 Meer informatie
>> meer lezen

Goodwill Kerstbal Diamantjes Goud-Roze-Lila D 10 cm (Mon, 20 Mar 2023)
Kerstbal goud Bestel Goodwill Kerstbal Diamantjes Goud-Roze-Lila D 10 cm online bij fonQ. Alle Goodwill Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk 28 maart in huis EUR 52.49 Meer informatie
>> meer lezen

Goodwill Kersthuisje met LED verlichting Sneeuw Bruin-Wit 15 cm (Mon, 20 Mar 2023)
Kersthuisjes met Led verlichting Bestel Goodwill Kersthuisje met LED verlichting Sneeuw Bruin-Wit 15 cm online bij fonQ. Alle Goodwill Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 49.49 Meer informatie
>> meer lezen

Goodwill Kerstbal Swirl-Delfts Blauw Glas Wit-Blauw D 10 cm (Mon, 20 Mar 2023)
Kerstbal Swirl-Delfts Blauw Bestel Goodwill Kerstbal Swirl-Delfts Blauw Glas Wit-Blauw D 10 cm online bij fonQ. Alle Goodwill Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk 28 maart in huis EUR 34.99 Meer informatie
>> meer lezen

Goodwill Kerstbal-Jewel Piano-Vleugel Briljant Goud Lengte 8 cm (Mon, 20 Mar 2023)
Piano-Vleugel Bestel Goodwill Kerstbal-Jewel Piano-Vleugel Briljant Goud Lengte 8 cm online bij fonQ. Alle Goodwill Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 34.99 Meer informatie
>> meer lezen

Goodwill Kerstbal-Jewel-Kroon-Piek Parel Goud-Rood D 20 cm (Mon, 20 Mar 2023)
Kroon uit de Jewel collectie Bestel Goodwill Kerstbal-Jewel-Kroon-Piek Parel Goud-Rood D 20 cm online bij fonQ. Alle Goodwill Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 79.99 Meer informatie
>> meer lezen

Kare Design Kandelaar Marvelous Duo Blauw 49cm (Mon, 20 Mar 2023)
De Marvelous items zijn stuk voor stuk uniek, omdat deze met de hand gemaakt worden. De opvallende kleuren zorgen ervoor dat deze woonaccessoires in het oog springen maar wel op een subtiele manier.  De Kare Kandelaar Marvelous Duo Blauw is een van Bestel Kare Design Kandelaar Marvelous Duo Blauw 49cm online bij fonQ. Alle Kare Design Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis EUR 67.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting connect 24 verlengsnoer 3 meter - Zwart (Mon, 20 Mar 2023)
Luca Lighting connect 24 verlengsnoer 3 meter - Zwart Bestel Luca Lighting connect 24 verlengsnoer 3 meter - Zwart online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis EUR 39.55 Meer informatie
>> meer lezen

Triumph Tree Sherwood Kunstkerstboom Smal - LED - H185 x Ã107 cm Groen (Mon, 20 Mar 2023)
De Sherwood kunstkerstboom is een van de meest natuurgetrouwe kerstbomen uit de collectie van Triumph Tree. Hij heeft het uiterlijk van een echte dennenboom, maar biedt de voordelen van een kunstboom. Gemaakt van de beste materialen, waaronder PE. Bestel Triumph Tree Sherwood Kunstkerstboom Smal - LED - H185 x Ã107 cm Groen online bij fonQ. Alle Triumph Tree Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 329.00 Meer informatie
>> meer lezen

Triumph Tree Tuscan Kunstkerstboom - H120 x Ã81 cm - Groen (Mon, 20 Mar 2023)
Geniet van de voordelen van een kunstboom met deze Tuscan kerstboom uit de collectie van Triumph Tree. De boom vergt geen onderhoud, valt niet uit en is elk jaar opnieuw te gebruiken. En dat terwijl hij bijna niet van echt te onderscheiden is! Bestel Triumph Tree Tuscan Kunstkerstboom - H120 x Ã81 cm - Groen online bij fonQ. Alle Triumph Tree Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 54.95 Meer informatie
>> meer lezen

Vondels Glazen kerst decoratie piek Nijntje met Delft blauwe jurk (Mon, 20 Mar 2023)
Vondels Glazen kerst decoratie piek Nijntje met Delft blauwe jurk Bestel Vondels Glazen kerst decoratie piek Nijntje met Delft blauwe jurk online bij fonQ. Alle Vondels Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 46.95 Meer informatie
>> meer lezen

Vondels Glazen kerst decoratie Nijntje met rood kerst jurkje H11cm (Mon, 20 Mar 2023)
Vondels Glazen kerst decoratie Nijntje met rood kerst jurkje H11cm Bestel Vondels Glazen kerst decoratie Nijntje met rood kerst jurkje H11cm online bij fonQ. Alle Vondels Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 26.95 Meer informatie
>> meer lezen

Beliani FORAKER Kerstboom wit (Mon, 20 Mar 2023)
Complimenteer de winterlook van je Scandinavisch geïnspireerde, minimalistische of moderne interieurs met deze matte kerstboom. De kerstboom is volledig bedekt met kunstsneeuw en ziet het er geweldig uit versierd met lichtsnoeren en zilveren, gouden Bestel Beliani FORAKER Kerstboom wit online bij fonQ. Alle Beliani Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk 28 maart in huis EUR 259.99 Meer informatie
>> meer lezen

Beliani TOMICHI Kerstboom wit (Mon, 20 Mar 2023)
Deze kunstboom staat garant voor de vrolijke kerstsfeer in huis. De witte naalden vormen een perfecte achtergrond voor allerlei kleurrijke ornamenten, zodat je ze allemaal kunt laten zien. Voeg wat sprankelende kettingen en glinsterende kerstverlich Bestel Beliani TOMICHI Kerstboom wit online bij fonQ. Alle Beliani Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk 28 maart in huis EUR 279.99 Meer informatie
>> meer lezen

Luville Ski Fun Skihelling - 34,5 x 22 x 22 cm - Met adapter (Mon, 20 Mar 2023)
Luville Ski Fun Skihelling - 34,5 x 22 x 22 cm - Met adapter Bestel Luville Ski Fun Skihelling - 34,5 x 22 x 22 cm - Met adapter online bij fonQ. Alle Luville Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis EUR 132.00 Meer informatie
>> meer lezen

Black Box Trees Kingston Kunstkerstboom H120 cm frosted green (Mon, 20 Mar 2023)
Een kunstkerstboom is een handig en duurzaam alternatief voor een echte kerstboom. De takken zijn aan de buitenkant afgewerkt met een witte kleur, waardoor het net lijkt alsof de boom uit een winters bos komt! Dit model is H120 x Ã71 cm. Bestel Black Box Trees Kingston Kunstkerstboom H120 cm frosted green online bij fonQ. Alle Black Box Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis EUR 108.90 Meer informatie
>> meer lezen

De nieuwste trends in kerstversiering online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0