De nieuwste trends in kerstversiering online bestellen

De nieuwste trends in kerstversiering online bestellen

De kerstdagen ✅ komen er aan, maar wat zijn de nieuwste trens in kerstversiering.

Dit jaar zijn er weer nieuwe kleuren en materialen aan kerstversiering. Kijk hier gerust even verder en laat u inspireren om er ook dit jaar weer een schitterende kerst van te maken.

Neem dit jaar ook eens een kerstdorp op in uw kerstversiering, geeft veel sfeer en de kinderen zijn er dol op!

 

Nog steeds kerstboomkaarsjes aan een vervelend snoer, bekijk de draadloze kaarsjes met afstandsbediening!


kerstballen

Nieuw

 

Nordal Glassy Kerstbal

 

Leverbaar in zwart en rood

 

Productinformatie

Met de Glassy kerstbal van Nordal geef jij een classy tintje aan jouw kerstboom. Door zijn fluwelen stof heeft hij een luxe uiterlijk en valt hij goed op tussen de donkergroene naalden. Door zijn unieke vormen ziet hij er ook nog eens speels uit!

 

Een classy kerstbal van Ø 8 cm

Niet laten vallen! Hij is gemaakt van glas

Omhuld met luxe velours

Jouw boom gaat direct shinen

 

Deze kerstballen bestellen of een kijkje nemen naar andere kerstballen, kijk hier!

 


Kerstballen

Decoris Glazen Kerstbal Ø 6 cm - Set van 20

 

Decoris

 

Productinformatie

Alle (kerst)ballen verzamelen! Doe dat wel voorzichtig, want de ballen uit deze Decoris set zijn gemaakt van echt glas. Maar eenmaal in de boom laat deze luxe mix van matte en glanzende ballen jouw kerstboom ongetwijfeld pieken.

Set van 20 ballen met een diameter van 6 cm

Gemaakt van glas, dus wel voorzichtig zijn

Mooi, die mix van glans en mat!

Incl. draadlinten om ze mee op te hangen

 

Deze kerstballen bestellen of een kijkje nemen naar andere kerstballen, kijk hier!

Luville skihelling maat in cm: 20 x 41 x 23

 

Luville

 

Productinformatie

Luville skihelling maat in cm: 20 x 41 x 23

 

Productbeschrijving

Je kunt je Luville kerstdorp nu uitbreiden met de Luville skihelling, die hoort bij het thema ‘Schneewald’. Dit product is bewegend, voorzien van muziek én led verlichting. Het stuk stelt een skihelling voor, waarbij de figuren al skieend van de berg naar beneden en door een tunneltje bewegen! Dit alles onder de klanken van een sfeervol muziekje en verlichting. Daar word je toch meteen blij van?

 

Afmetingen van het kunststukje

Lengte: 20 cm

Breedte: 41 cm

Hoogte: 23 cm

 

Styling advies

Maak je kerst dit jaar extra feestelijk door je interieur aan te kleden met dit vrolijke, winterse kunststukje.

 

Levering van het kerstdorp

Dit kersttafreeltje wordt geleverd met een 4,5 V adapter en wordt verpakt in een fraaie cadeaudoos.

 

Over Luville

Het Europese merk Luville staat bekend om de handgemaakte kunststukjes van zeer goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Dat het een Europees merk is, zie je aan de kleuren en details. Luville biedt zowel losstaande verzamelstukken als complete dorpen met verschillende thema's. Zo zijn er bergdorpen en havenplaatsjes maar bijvoorbeeld ook een Nederlands dorp. Sommige verzamelaars houden hun dorpen strikt gescheiden maar anderen combineren er zelf lustig op los tot ze zelf de mooiste combinaties van huisjes en landschap hebben gemaakt. Hiermee wordt de kerst in jouw huiskamer pas echt gezellig!

 

Bekijk meer van Luville en vind ook de andere kunststukjes van dit merk.

 

Veiligheid en garantie

Alle Luville producten voldoen aan de meest strenge Europese wetgeving. Op dit artikel zit 2 jaar garantie.

 

Dit product bestellen of een ander dorp bekijken, kijk hier!

kerstverlichting

vidaXL LED-kaarsen draadloos met afstandsbediening 50 st warm wit

 

vidaXL

 

Weg met die vervelende snoeren waar je ieder jaar weer mee in de weer bent om ze uit de knoop te halen en bij het opruimen weer voorzichtig oprollen.

 

Bekijk deze kerstverlichting, gewoon per kaarsje ophangen waar jij wilt en aan te doen met de afstandsbediening! Dat is kerst anno 2019!

 

 

Productinformatie

Creëer een warme kerstsfeer met onze LED-klemkaarsen! Met 2 verschillende verlichtingsmodi (flikkerende kaars en continue verlichting), zijn ze zeker een perfecte oplossing voor nachtelijk verlichten tijdens de Kerstmis en andere feestdagen.

 

Materiaal: kunststof

Afmetingen: 1,5 x 10 cm (ø x H)

Lichtkleur: warm wit

Vereist 1 x AAA-batterij elk (niet inbegrepen)

Twee modi: flikkerende kaars en continue verlichting

Onze LED-klemkaarsen zorgen voor een feestelijke en warme sfeer. Ze zijn ideaal voor in de kerstboom, tijdens een verjaardagsfeest, in een bar, in een restaurant en alle andere plekken waar sfeerverlichting nodig is. De LED-kaarsen hebben een timingsfunctie en twee verschillende verlichtingsmodi, namelijk flikkerende kaars en continue verlichting. De flikkerende kaarsmodus zorgt voor zachte, fonkelende verlichting en voegt een feestelijke atmosfeer toe. Bovendien zijn deze vlamloze kaarsen zonder twijfel een geweldig kerstcadeau voor familie en vrienden. De levering bevat 50 LED-kaarsen met klemmen en een afstandsbediening.

 

Deze kerstverlichting bestellen of kijken naar andere kerstverlichting, kijk dan hier!

RSS productfeed

Black Box Andrew kunstkerstboom met led 456 warmwitte lampjes maat in (ma, 06 apr 2020)
Black Box Andrew kunstkerstboom met led 456 warmwitte lampjes maat in cm: 230 x 132 groen Bestel Black Box Andrew kunstkerstboom met led 456 warmwitte lampjes maat in online bij fonQ. Alle Black Box Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 464.00 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Sokkellamp met kerstman LED 64 cm (Mon, 06 Apr 2020)
Onze prachtige sokkellamp, met opvallend sneeuwontwerp, straalt de hele dag door en tilt 's avonds de kerstsfeer naar een hoger niveau. Bestel vidaXL Sokkellamp met kerstman LED 64 cm online bij fonQ. Alle vidaXL Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk 13 april in huis EUR 69.99 Meer informatie
>> meer lezen

Black Box Andrew kunstkerstboom met led 336 warmwitte lampjes maat in (Mon, 06 Apr 2020)
Black Box Andrew kunstkerstboom met led 336 warmwitte lampjes maat in cm: 185 x 109 groen Bestel Black Box Andrew kunstkerstboom met led 336 warmwitte lampjes maat in online bij fonQ. Alle Black Box Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 304.00 Meer informatie
>> meer lezen

Black Box Medford kunstkerstboom met led 200 warmwitte lampjes maat (Mon, 06 Apr 2020)
Black Box Medford kunstkerstboom met led 200 warmwitte lampjes maat in cm: 215 x 114 groen Bestel Black Box Medford kunstkerstboom met led 200 warmwitte lampjes maat online bij fonQ. Alle Black Box Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 174.00 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom met dennenappels 180 cm groen (Mon, 06 Apr 2020)
Deze prachtige en levensechte kunstkerstboom met onderscheidende puntige uiteinden is versierd met dennenappels en is het middelpunt van je kerstdecoratie. Bestel vidaXL Kunstkerstboom met dennenappels 180 cm groen online bij fonQ. Alle vidaXL Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk 13 april in huis EUR 40.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom met dennenappels 150 cm groen (Mon, 06 Apr 2020)
Deze prachtige en levensechte kunstkerstboom met onderscheidende puntige uiteinden is versierd met dennenappels en is het middelpunt van je kerstdecoratie. Bestel vidaXL Kunstkerstboom met dennenappels 150 cm groen online bij fonQ. Alle vidaXL Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk 13 april in huis EUR 27.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom met dennenappels 210 cm groen (Mon, 06 Apr 2020)
Deze prachtige en levensechte kunstkerstboom met onderscheidende puntige uiteinden is versierd met dennenappels en is het middelpunt van je kerstdecoratie. Bestel vidaXL Kunstkerstboom met dennenappels 210 cm groen online bij fonQ. Alle vidaXL Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk 13 april in huis EUR 53.99 Meer informatie
>> meer lezen

Kerstballen Mix Met Piek Box 33 Stuks Rood Goud (Mon, 06 Apr 2020)
Box met diverse kerstballen en piek in verschillende kleuren. Bestel Kerstballen Mix Met Piek Box 33 Stuks Rood Goud online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, morgen in huis EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

Glas Kerstballen Mix (6cm) Box 49 Stuks Classic Twist (Mon, 06 Apr 2020)
Box met 49 glas kerstballen in verschillende kleuren. Bestel Glas Kerstballen Mix (6cm) Box 49 Stuks Classic Twist online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, morgen in huis EUR 37.95 Meer informatie
>> meer lezen

Glas Kerstballen Glans (8cm) Box 12 Stuks Eucalyptus White (Mon, 06 Apr 2020)
Box met 12 glas kerstballen in verschillende kleuren. Bestel Glas Kerstballen Glans (8cm) Box 12 Stuks Eucalyptus White online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, morgen in huis EUR 47.95 Meer informatie
>> meer lezen

Glas Kerstballen Sneeuwvlok Box 12 Stuks Eucalyptus White (Mon, 06 Apr 2020)
Box met 12 glazen kerstballen in verschillende kleuren. Bestel Glas Kerstballen Sneeuwvlok Box 12 Stuks Eucalyptus White online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, morgen in huis EUR 47.95 Meer informatie
>> meer lezen

Kerstballen Mix (6cm) 37 Stuks Zilver (Mon, 06 Apr 2020)
Box met 37 kerstballen in de kleur zilver Bestel Kerstballen Mix (6cm) 37 Stuks Zilver online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, morgen in huis EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

Kerstballen Stip Ster (8cm) Box 12 Stuks Café Latte (Mon, 06 Apr 2020)
Box met 12 kunstkerstballen met een diameter van 8 cm. Bestel Kerstballen Stip Ster (8cm) Box 12 Stuks Café Latte online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, morgen in huis EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

Kerstballen Mix Met Piek Box 33 Stuks Kasjmier Bruin (Mon, 06 Apr 2020)
Box met diverse kerstballen en piek in de kleur kasjmierbruin. Bestel Kerstballen Mix Met Piek Box 33 Stuks Kasjmier Bruin online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, morgen in huis EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

Glas Kerstballen Mix (6cm) Box 49 Stuks Brown Gold (Mon, 06 Apr 2020)
Box met 49 glas kerstballen in verschillende kleuren. Bestel Glas Kerstballen Mix (6cm) Box 49 Stuks Brown Gold online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, morgen in huis EUR 37.95 Meer informatie
>> meer lezen

Kerstballen Mix (6cm) 37 Stuks Messing Goud (Mon, 06 Apr 2020)
Box met 37 kerstballen in de kleur goud Bestel Kerstballen Mix (6cm) 37 Stuks Messing Goud online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, morgen in huis EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

Glas Kerstballen Relief (8cm) Box 12 Stuks Turquoise Bronze (Mon, 06 Apr 2020)
Box met 12 glazen kerstballen in verschillende kleuren. Bestel Glas Kerstballen Relief (8cm) Box 12 Stuks Turquoise Bronze online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, morgen in huis EUR 49.95 Meer informatie
>> meer lezen

Glas kerstballen mix met Piek 37 stuks Poederroze Emaille (Mon, 06 Apr 2020)
Box met 36 glazen kerstballen en een piek in de kleur roze. Bestel Glas kerstballen mix met Piek 37 stuks Poederroze Emaille online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, morgen in huis EUR 49.95 Meer informatie
>> meer lezen

Kerstballen Mix (6cm) 37 Stuks Licht Goud (Mon, 06 Apr 2020)
Box met 37 kerstballen in de kleur goud Bestel Kerstballen Mix (6cm) 37 Stuks Licht Goud online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, morgen in huis EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

Glas Kerstballen (8cm) Box 12 Stuks Copper Brown (Mon, 06 Apr 2020)
Box met 12 glazen kerstballen in de kleur bruin. Bestel Glas Kerstballen (8cm) Box 12 Stuks Copper Brown online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, morgen in huis EUR 47.95 Meer informatie
>> meer lezen

Glas Kerstballen Mix (6cm) Box 49 Stuks Bruin (Mon, 06 Apr 2020)
Box met 49 glas kerstballen in verschillende warme kleuren. Bestel Glas Kerstballen Mix (6cm) Box 49 Stuks Bruin online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, morgen in huis EUR 37.95 Meer informatie
>> meer lezen

Glas Kerstballen Mix (6cm) Box 49 Stuks Waiting For Santa (Mon, 06 Apr 2020)
Box met 49 glas kerstballen in verschillende kleuren. Bestel Glas Kerstballen Mix (6cm) Box 49 Stuks Waiting For Santa online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, morgen in huis EUR 37.95 Meer informatie
>> meer lezen

Glas Kerstballen Mix Doos 42 Stuks - Naturel (Mon, 06 Apr 2020)
Box met 42 glas kerstballen in de kleur naturel. Bestel Glas Kerstballen Mix Doos 42 Stuks - Naturel online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, morgen in huis EUR 39.95 Meer informatie
>> meer lezen

Kerstballen Met Ster (8cm) Box 12 Stuks Ice Blue (Mon, 06 Apr 2020)
Box met 12 kunstkerstballen met een diameter van 8 cm. Bestel Kerstballen Met Ster (8cm) Box 12 Stuks Ice Blue online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, morgen in huis EUR 26.95 Meer informatie
>> meer lezen

Kerstballen Mix (6cm) 37 Stuks Wit Iris (Mon, 06 Apr 2020)
Box met 37 kerstballen in de kleur wit Bestel Kerstballen Mix (6cm) 37 Stuks Wit Iris online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, morgen in huis EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

De nieuwste trends in kerstversiering online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0