De nieuwste trends in kerstversiering online bestellen

De nieuwste trends in kerstversiering online bestellen

De kerstdagen ✅ komen er aan, maar wat zijn de nieuwste trens in kerstversiering.

Dit jaar zijn er weer nieuwe kleuren en materialen aan kerstversiering. Kijk hier gerust even verder en laat u inspireren om er ook dit jaar weer een schitterende kerst van te maken.

Neem dit jaar ook eens een kerstdorp op in uw kerstversiering, geeft veel sfeer en de kinderen zijn er dol op!

 

Nog steeds kerstboomkaarsjes aan een vervelend snoer, bekijk de draadloze kaarsjes met afstandsbediening!


kerstballen

Nieuw

 

Nordal Glassy Kerstbal

 

Leverbaar in zwart en rood

 

Productinformatie

Met de Glassy kerstbal van Nordal geef jij een classy tintje aan jouw kerstboom. Door zijn fluwelen stof heeft hij een luxe uiterlijk en valt hij goed op tussen de donkergroene naalden. Door zijn unieke vormen ziet hij er ook nog eens speels uit!

 

Een classy kerstbal van Ø 8 cm

Niet laten vallen! Hij is gemaakt van glas

Omhuld met luxe velours

Jouw boom gaat direct shinen

 

Deze kerstballen bestellen of een kijkje nemen naar andere kerstballen, kijk hier!

 


Kerstballen

Decoris Glazen Kerstbal Ø 6 cm - Set van 20

 

Decoris

 

Productinformatie

Alle (kerst)ballen verzamelen! Doe dat wel voorzichtig, want de ballen uit deze Decoris set zijn gemaakt van echt glas. Maar eenmaal in de boom laat deze luxe mix van matte en glanzende ballen jouw kerstboom ongetwijfeld pieken.

Set van 20 ballen met een diameter van 6 cm

Gemaakt van glas, dus wel voorzichtig zijn

Mooi, die mix van glans en mat!

Incl. draadlinten om ze mee op te hangen

 

Deze kerstballen bestellen of een kijkje nemen naar andere kerstballen, kijk hier!

Luville skihelling maat in cm: 20 x 41 x 23

 

Luville

 

Productinformatie

Luville skihelling maat in cm: 20 x 41 x 23

 

Productbeschrijving

Je kunt je Luville kerstdorp nu uitbreiden met de Luville skihelling, die hoort bij het thema ‘Schneewald’. Dit product is bewegend, voorzien van muziek én led verlichting. Het stuk stelt een skihelling voor, waarbij de figuren al skieend van de berg naar beneden en door een tunneltje bewegen! Dit alles onder de klanken van een sfeervol muziekje en verlichting. Daar word je toch meteen blij van?

 

Afmetingen van het kunststukje

Lengte: 20 cm

Breedte: 41 cm

Hoogte: 23 cm

 

Styling advies

Maak je kerst dit jaar extra feestelijk door je interieur aan te kleden met dit vrolijke, winterse kunststukje.

 

Levering van het kerstdorp

Dit kersttafreeltje wordt geleverd met een 4,5 V adapter en wordt verpakt in een fraaie cadeaudoos.

 

Over Luville

Het Europese merk Luville staat bekend om de handgemaakte kunststukjes van zeer goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Dat het een Europees merk is, zie je aan de kleuren en details. Luville biedt zowel losstaande verzamelstukken als complete dorpen met verschillende thema's. Zo zijn er bergdorpen en havenplaatsjes maar bijvoorbeeld ook een Nederlands dorp. Sommige verzamelaars houden hun dorpen strikt gescheiden maar anderen combineren er zelf lustig op los tot ze zelf de mooiste combinaties van huisjes en landschap hebben gemaakt. Hiermee wordt de kerst in jouw huiskamer pas echt gezellig!

 

Bekijk meer van Luville en vind ook de andere kunststukjes van dit merk.

 

Veiligheid en garantie

Alle Luville producten voldoen aan de meest strenge Europese wetgeving. Op dit artikel zit 2 jaar garantie.

 

Dit product bestellen of een ander dorp bekijken, kijk hier!

kerstverlichting

vidaXL LED-kaarsen draadloos met afstandsbediening 50 st warm wit

 

vidaXL

 

Weg met die vervelende snoeren waar je ieder jaar weer mee in de weer bent om ze uit de knoop te halen en bij het opruimen weer voorzichtig oprollen.

 

Bekijk deze kerstverlichting, gewoon per kaarsje ophangen waar jij wilt en aan te doen met de afstandsbediening! Dat is kerst anno 2019!

 

 

Productinformatie

Creëer een warme kerstsfeer met onze LED-klemkaarsen! Met 2 verschillende verlichtingsmodi (flikkerende kaars en continue verlichting), zijn ze zeker een perfecte oplossing voor nachtelijk verlichten tijdens de Kerstmis en andere feestdagen.

 

Materiaal: kunststof

Afmetingen: 1,5 x 10 cm (ø x H)

Lichtkleur: warm wit

Vereist 1 x AAA-batterij elk (niet inbegrepen)

Twee modi: flikkerende kaars en continue verlichting

Onze LED-klemkaarsen zorgen voor een feestelijke en warme sfeer. Ze zijn ideaal voor in de kerstboom, tijdens een verjaardagsfeest, in een bar, in een restaurant en alle andere plekken waar sfeerverlichting nodig is. De LED-kaarsen hebben een timingsfunctie en twee verschillende verlichtingsmodi, namelijk flikkerende kaars en continue verlichting. De flikkerende kaarsmodus zorgt voor zachte, fonkelende verlichting en voegt een feestelijke atmosfeer toe. Bovendien zijn deze vlamloze kaarsen zonder twijfel een geweldig kerstcadeau voor familie en vrienden. De levering bevat 50 LED-kaarsen met klemmen en een afstandsbediening.

 

Deze kerstverlichting bestellen of kijken naar andere kerstverlichting, kijk dan hier!

RSS productfeed

Decoris 2 stuks Kerstbal glans mix dia6cm ossenbloed (zo, 15 dec 2019)
Kerstbal glans mix dia6cm ossenbloed, komt uit het assortiment 60 mm, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Bestel Decoris 2 stuks Kerstbal glans mix dia6cm ossenbloed online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk zaterdag in huis EUR 35.98 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 720 lampjes (Sun, 15 Dec 2019)
Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 720 lampjes extrawarm wit timer 5400 cm basic Bestel Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 720 lampjes online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, dinsdag in huis EUR 36.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 2000 (Sun, 15 Dec 2019)
Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 2000 lampjes wit met flashfunctie 2000 cm luxe Bestel Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 2000 online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, dinsdag in huis EUR 74.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 1000 (Sun, 15 Dec 2019)
Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 1000 lampjes extrawarm wit timer met flashfunctie 2000 cm premium Bestel Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 1000 online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, dinsdag in huis EUR 32.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 1152 (Sun, 15 Dec 2019)
Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 1152 lampjes extrawarm wit timer met flashfunctie 800 cm luxe Bestel Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 1152 online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, dinsdag in huis EUR 36.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting snoer huis op batterij hout maat in cm: 5.5x4.5x6 (Sun, 15 Dec 2019)
Luca Lighting snoer huis op batterij hout maat in cm: 5.5x4.5x6 warmwit led 10 lampjes Bestel Luca Lighting snoer huis op batterij hout maat in cm: 5.5x4.5x6 online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, dinsdag in huis EUR 27.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 370 lampjes (Sun, 15 Dec 2019)
Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 370 lampjes warm wit 738 cm premium Bestel Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 370 lampjes online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, dinsdag in huis EUR 31.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 1512 (Sun, 15 Dec 2019)
Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 1512 lampjes warm wit timer met flashfunctie 970 cm luxe Bestel Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 1512 online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, dinsdag in huis EUR 48.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 384 lampjes (Sun, 15 Dec 2019)
Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 384 lampjes warm wit met flashfunctie 380 cm luxe Bestel Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 384 lampjes online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, dinsdag in huis EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 360 lampjes (Sun, 15 Dec 2019)
Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 360 lampjes extrawarm wit 1140 cm basic Bestel Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 360 lampjes online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, dinsdag in huis EUR 27.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 550 lampjes (Sun, 15 Dec 2019)
Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 550 lampjes meerkleurig timer met flashfunctie 1100 cm premium Bestel Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 550 lampjes online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, dinsdag in huis EUR 28.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 2000 (Sun, 15 Dec 2019)
Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 2000 lampjes warm wit timer met flashfunctie 4000 cm premium Bestel Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 2000 online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, dinsdag in huis EUR 55.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 576 lampjes (Sun, 15 Dec 2019)
Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 576 lampjes extrawarm wit timer met flashfunctie 420 cm luxe Bestel Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 576 lampjes online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, dinsdag in huis EUR 31.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 800 lampjes (Sun, 15 Dec 2019)
Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 800 lampjes warm wit timer met flashfunctie 1600 cm premium Bestel Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 800 lampjes online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, dinsdag in huis EUR 34.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 360 lampjes (Sun, 15 Dec 2019)
Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 360 lampjes warm wit timer 2700 cm basic Bestel Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 360 lampjes online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, dinsdag in huis EUR 30.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 240 lampjes (Sun, 15 Dec 2019)
Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 240 lampjes warm wit timer 1800 cm basic Bestel Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 240 lampjes online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, dinsdag in huis EUR 28.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 550 lampjes (Sun, 15 Dec 2019)
Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 550 lampjes extrawarm wit timer met flashfunctie 1100 cm premium Bestel Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 550 lampjes online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, dinsdag in huis EUR 28.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 700 lampjes (Sun, 15 Dec 2019)
Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 700 lampjes warm wit 1400 cm premium Bestel Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 700 lampjes online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, dinsdag in huis EUR 40.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 1512 (Sun, 15 Dec 2019)
Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 1512 lampjes exta warm wit timer met flashfunctie 970 cm luxe Bestel Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 1512 online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, dinsdag in huis EUR 48.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 360 lampjes (Sun, 15 Dec 2019)
Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 360 lampjes wit 1440 cm basic Bestel Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 360 lampjes online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, dinsdag in huis EUR 28.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 384 lampjes (Sun, 15 Dec 2019)
Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 384 lampjes extrawarm wit timer met flashfunctie 280 cm luxe Bestel Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 384 lampjes online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, dinsdag in huis EUR 28.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 550 lampjes (Sun, 15 Dec 2019)
Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 550 lampjes meerkleurig met flashfunctie 1100 cm premium Bestel Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 550 lampjes online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, dinsdag in huis EUR 33.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 360 lampjes (Sun, 15 Dec 2019)
Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 360 lampjes extrawarm wit timer 2700 cm basic Bestel Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 360 lampjes online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, dinsdag in huis EUR 28.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 140 lampjes (Sun, 15 Dec 2019)
Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 140 lampjes wit timer met flashfunctie 280 cm premium Bestel Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 140 lampjes online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, dinsdag in huis EUR 25.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 800 lampjes (Sun, 15 Dec 2019)
Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 800 lampjes warm wit 1600 cm premium Bestel Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer ook voor buiten 800 lampjes online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, dinsdag in huis EUR 42.95 Meer informatie
>> meer lezen

De nieuwste trends in kerstversiering online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0