De nieuwste trends in kerstversiering online bestellen

De nieuwste trends in kerstversiering online bestellen

De kerstdagen ✅ komen er aan, maar wat zijn de nieuwste trens in kerstversiering.

Dit jaar zijn er weer nieuwe kleuren en materialen aan kerstversiering. Kijk hier gerust even verder en laat u inspireren om er ook dit jaar weer een schitterende kerst van te maken.

Neem dit jaar ook eens een kerstdorp op in uw kerstversiering, geeft veel sfeer en de kinderen zijn er dol op!

 

Nog steeds kerstboomkaarsjes aan een vervelend snoer, bekijk de draadloze kaarsjes met afstandsbediening!


kerstballen

Nieuw

 

Nordal Glassy Kerstbal

 

Leverbaar in zwart en rood

 

Productinformatie

Met de Glassy kerstbal van Nordal geef jij een classy tintje aan jouw kerstboom. Door zijn fluwelen stof heeft hij een luxe uiterlijk en valt hij goed op tussen de donkergroene naalden. Door zijn unieke vormen ziet hij er ook nog eens speels uit!

 

Een classy kerstbal van Ø 8 cm

Niet laten vallen! Hij is gemaakt van glas

Omhuld met luxe velours

Jouw boom gaat direct shinen

 

Deze kerstballen bestellen of een kijkje nemen naar andere kerstballen, kijk hier!

 


Kerstballen

Decoris Glazen Kerstbal Ø 6 cm - Set van 20

 

Decoris

 

Productinformatie

Alle (kerst)ballen verzamelen! Doe dat wel voorzichtig, want de ballen uit deze Decoris set zijn gemaakt van echt glas. Maar eenmaal in de boom laat deze luxe mix van matte en glanzende ballen jouw kerstboom ongetwijfeld pieken.

Set van 20 ballen met een diameter van 6 cm

Gemaakt van glas, dus wel voorzichtig zijn

Mooi, die mix van glans en mat!

Incl. draadlinten om ze mee op te hangen

 

Deze kerstballen bestellen of een kijkje nemen naar andere kerstballen, kijk hier!

Luville skihelling maat in cm: 20 x 41 x 23

 

Luville

 

Productinformatie

Luville skihelling maat in cm: 20 x 41 x 23

 

Productbeschrijving

Je kunt je Luville kerstdorp nu uitbreiden met de Luville skihelling, die hoort bij het thema ‘Schneewald’. Dit product is bewegend, voorzien van muziek én led verlichting. Het stuk stelt een skihelling voor, waarbij de figuren al skieend van de berg naar beneden en door een tunneltje bewegen! Dit alles onder de klanken van een sfeervol muziekje en verlichting. Daar word je toch meteen blij van?

 

Afmetingen van het kunststukje

Lengte: 20 cm

Breedte: 41 cm

Hoogte: 23 cm

 

Styling advies

Maak je kerst dit jaar extra feestelijk door je interieur aan te kleden met dit vrolijke, winterse kunststukje.

 

Levering van het kerstdorp

Dit kersttafreeltje wordt geleverd met een 4,5 V adapter en wordt verpakt in een fraaie cadeaudoos.

 

Over Luville

Het Europese merk Luville staat bekend om de handgemaakte kunststukjes van zeer goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Dat het een Europees merk is, zie je aan de kleuren en details. Luville biedt zowel losstaande verzamelstukken als complete dorpen met verschillende thema's. Zo zijn er bergdorpen en havenplaatsjes maar bijvoorbeeld ook een Nederlands dorp. Sommige verzamelaars houden hun dorpen strikt gescheiden maar anderen combineren er zelf lustig op los tot ze zelf de mooiste combinaties van huisjes en landschap hebben gemaakt. Hiermee wordt de kerst in jouw huiskamer pas echt gezellig!

 

Bekijk meer van Luville en vind ook de andere kunststukjes van dit merk.

 

Veiligheid en garantie

Alle Luville producten voldoen aan de meest strenge Europese wetgeving. Op dit artikel zit 2 jaar garantie.

 

Dit product bestellen of een ander dorp bekijken, kijk hier!

kerstverlichting

vidaXL LED-kaarsen draadloos met afstandsbediening 50 st warm wit

 

vidaXL

 

Weg met die vervelende snoeren waar je ieder jaar weer mee in de weer bent om ze uit de knoop te halen en bij het opruimen weer voorzichtig oprollen.

 

Bekijk deze kerstverlichting, gewoon per kaarsje ophangen waar jij wilt en aan te doen met de afstandsbediening! Dat is kerst anno 2019!

 

 

Productinformatie

Creëer een warme kerstsfeer met onze LED-klemkaarsen! Met 2 verschillende verlichtingsmodi (flikkerende kaars en continue verlichting), zijn ze zeker een perfecte oplossing voor nachtelijk verlichten tijdens de Kerstmis en andere feestdagen.

 

Materiaal: kunststof

Afmetingen: 1,5 x 10 cm (ø x H)

Lichtkleur: warm wit

Vereist 1 x AAA-batterij elk (niet inbegrepen)

Twee modi: flikkerende kaars en continue verlichting

Onze LED-klemkaarsen zorgen voor een feestelijke en warme sfeer. Ze zijn ideaal voor in de kerstboom, tijdens een verjaardagsfeest, in een bar, in een restaurant en alle andere plekken waar sfeerverlichting nodig is. De LED-kaarsen hebben een timingsfunctie en twee verschillende verlichtingsmodi, namelijk flikkerende kaars en continue verlichting. De flikkerende kaarsmodus zorgt voor zachte, fonkelende verlichting en voegt een feestelijke atmosfeer toe. Bovendien zijn deze vlamloze kaarsen zonder twijfel een geweldig kerstcadeau voor familie en vrienden. De levering bevat 50 LED-kaarsen met klemmen en een afstandsbediening.

 

Deze kerstverlichting bestellen of kijken naar andere kerstverlichting, kijk dan hier!

RSS productfeed

J-Line Hanger Stenen Touw Naturel - Set van 3 (di, 03 okt 2023)
Hanger Stenen Touw Naturel Bestel J-Line Hanger Stenen Touw Naturel - Set van 3 online bij fonQ. Alle J-Line uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 37.99 Meer informatie
>> meer lezen

J-Line Hanger Veren+Steen Azuur Groen - Set van 3 (Tue, 03 Oct 2023)
Hanger Veren+Steen Azuur Groen Bestel J-Line Hanger Veren+Steen Azuur Groen - Set van 3 online bij fonQ. Alle J-Line uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 29.99 Meer informatie
>> meer lezen

J-Line Hanger Schelpen+Katoen Touw Textiel Naturel|Donkerbruin (Tue, 03 Oct 2023)
Hanger Schelpen+Katoen Touw Textiel Naturel/Donkerbruin Bestel J-Line Hanger Schelpen+Katoen Touw Textiel Naturel|Donkerbruin online bij fonQ. Alle J-Line uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 41.99 Meer informatie
>> meer lezen

J-Line Hanger Schelpen+Katoen Touw Textiel Naturel|Beige (Tue, 03 Oct 2023)
Hanger Schelpen+Katoen Touw Textiel Naturel/Beige Bestel J-Line Hanger Schelpen+Katoen Touw Textiel Naturel|Beige online bij fonQ. Alle J-Line uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 41.99 Meer informatie
>> meer lezen

J-Line Hanger Uiltje Pluche Velvet Bruin|Ecru - Set van 3 (Tue, 03 Oct 2023)
Hanger Uiltje Pluche Velvet Bruin/Ecru Bestel J-Line Hanger Uiltje Pluche Velvet Bruin|Ecru - Set van 3 online bij fonQ. Alle J-Line uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 32.99 Meer informatie
>> meer lezen

J-Line Kat Hangend Deco Pluche Ecru|Beige Assortiment Van 2 (Tue, 03 Oct 2023)
Kat Hangend Deco Pluche Ecru/Beige Assortiment Van 2 Bestel J-Line Kat Hangend Deco Pluche Ecru|Beige Assortiment Van 2 online bij fonQ. Alle J-Line uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 62.99 Meer informatie
>> meer lezen

J-Line Kerstbal Hanger Buste Fluweel Glas Wit - Set van 3 (Tue, 03 Oct 2023)
Kerstbal Hanger Buste Fluweel Glas Wit Bestel J-Line Kerstbal Hanger Buste Fluweel Glas Wit - Set van 3 online bij fonQ. Alle J-Line uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 38.99 Meer informatie
>> meer lezen

J-Line Hanger Dier Poly Wit|Zilver Assortiment Van 3 (Tue, 03 Oct 2023)
Hanger Dier Poly Wit/Zilver Assortiment Van 3 Bestel J-Line Hanger Dier Poly Wit|Zilver Assortiment Van 3 online bij fonQ. Alle J-Line uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 47.99 Meer informatie
>> meer lezen

J-Line Hanger Veren+Steen Glitter Ecru|Goud - Set van 4 (Tue, 03 Oct 2023)
Hanger Veren+Steen Glitter Ecru/Goud Bestel J-Line Hanger Veren+Steen Glitter Ecru|Goud - Set van 4 online bij fonQ. Alle J-Line uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 28.99 Meer informatie
>> meer lezen

J-Line Huis Hart Hangend Aluminium Zilver - Set van 3 (Tue, 03 Oct 2023)
Huis Hart Hangend Aluminium Zilver Bestel J-Line Huis Hart Hangend Aluminium Zilver - Set van 3 online bij fonQ. Alle J-Line uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 28.99 Meer informatie
>> meer lezen

J-Line Kerstboom Frame Hangend Tak Bruin Small (Tue, 03 Oct 2023)
Kerstboom Frame Hangend Tak Bruin Small Bestel J-Line Kerstboom Frame Hangend Tak Bruin Small online bij fonQ. Alle J-Line uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 29.99 Meer informatie
>> meer lezen

J-Line Vis Hanger Plastiek Mix L Ass6 - Set van 6 (Tue, 03 Oct 2023)
Vis Hanger Plastiek Mix L Ass6 Bestel J-Line Vis Hanger Plastiek Mix L Ass6 - Set van 6 online bij fonQ. Alle J-Line uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 78.99 Meer informatie
>> meer lezen

J-Line Hanger Veren+Steen Glitter Licht Roze - Set van 4 (Tue, 03 Oct 2023)
Hanger Veren+Steen Glitter Licht Roze Bestel J-Line Hanger Veren+Steen Glitter Licht Roze - Set van 4 online bij fonQ. Alle J-Line uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 28.99 Meer informatie
>> meer lezen

J-Line Uil Hangend Pluche|Veren Wit - Set van 3 (Tue, 03 Oct 2023)
Uil Hangend Pluche/Veren Wit Bestel J-Line Uil Hangend Pluche|Veren Wit - Set van 3 online bij fonQ. Alle J-Line uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 28.99 Meer informatie
>> meer lezen

J-Line Vogeltjes Deco Textiel Beige|Bruin Assortiment Van 3 (Tue, 03 Oct 2023)
Vogeltjes Deco Textiel Beige/Bruin Assortiment Van 3 Bestel J-Line Vogeltjes Deco Textiel Beige|Bruin Assortiment Van 3 online bij fonQ. Alle J-Line uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 43.99 Meer informatie
>> meer lezen

J-Line Hangers Kerstkledij Textiel Lichtblauw Assortiment Van 4 (Tue, 03 Oct 2023)
Hangers Kerstkledij Textiel Lichtblauw Assortiment Van 4 Bestel J-Line Hangers Kerstkledij Textiel Lichtblauw Assortiment Van 4 online bij fonQ. Alle J-Line uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 34.99 Meer informatie
>> meer lezen

J-Line Decoratie Led Huis Bomen+Dieren Glas Goud Assortiment Van 2 (Tue, 03 Oct 2023)
Decoratie Led Huis Bomen+Dieren Glas Goud Assortiment Van 2 Bestel J-Line Decoratie Led Huis Bomen+Dieren Glas Goud Assortiment Van 2 online bij fonQ. Alle J-Line uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 75.99 Meer informatie
>> meer lezen

J-Line Decoratie Bol Led Winter Glas Goud Large (Tue, 03 Oct 2023)
Decoratie Bol Led Winter Glas Goud Large Bestel J-Line Decoratie Bol Led Winter Glas Goud Large online bij fonQ. Alle J-Line uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 32.99 Meer informatie
>> meer lezen

J-Line Decoratie Led Driehoek Glas Goud Large (Tue, 03 Oct 2023)
Decoratie Led Driehoek Glas Goud Large Bestel J-Line Decoratie Led Driehoek Glas Goud Large online bij fonQ. Alle J-Line uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 43.99 Meer informatie
>> meer lezen

J-Line Kader 3D Led Winter Pvc|Glas Zilver (Tue, 03 Oct 2023)
Kader 3D Led Winter Pvc/Glas Zilver Bestel J-Line Kader 3D Led Winter Pvc|Glas Zilver online bij fonQ. Alle J-Line uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 48.99 Meer informatie
>> meer lezen

J-Line Kerstbal Stippen Plastiek Fluweel Creme|Goud Medium - Set van 4 (Tue, 03 Oct 2023)
Kerstbal Stippen Plastiek Fluweel Creme/Goud Medium Bestel J-Line Kerstbal Stippen Plastiek Fluweel Creme|Goud Medium - Set van 4 online bij fonQ. Alle J-Line uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 27.99 Meer informatie
>> meer lezen

J-Line Hanger Cirkel|Ster Glas Glitter Champagne Assortiment Van 2 (Tue, 03 Oct 2023)
Hanger Cirkel/Ster Glas Glitter Champagne Assortiment Van 2 Bestel J-Line Hanger Cirkel|Ster Glas Glitter Champagne Assortiment Van 2 online bij fonQ. Alle J-Line uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 33.99 Meer informatie
>> meer lezen

J-Line Hanger Hart Velvet Glitter Ecru Goud Small - Set van 3 (Tue, 03 Oct 2023)
Hanger Hart Velvet Glitter Ecru Goud Small Bestel J-Line Hanger Hart Velvet Glitter Ecru Goud Small - Set van 3 online bij fonQ. Alle J-Line uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 29.99 Meer informatie
>> meer lezen

J-Line Bal Hanger Deco Mos Roestbruin Small - Set van 3 (Tue, 03 Oct 2023)
Bal Hanger Deco Mos Roestbruin Small Bestel J-Line Bal Hanger Deco Mos Roestbruin Small - Set van 3 online bij fonQ. Alle J-Line uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 29.99 Meer informatie
>> meer lezen

J-Line Hanger Parel Plastiek Lichtblauw Small - Set van 3 (Tue, 03 Oct 2023)
Hanger Parel Plastiek Lichtblauw Small Bestel J-Line Hanger Parel Plastiek Lichtblauw Small - Set van 3 online bij fonQ. Alle J-Line uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 28.99 Meer informatie
>> meer lezen

De nieuwste trends in kerstversiering online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0