De nieuwste trends in kerstversiering online bestellen

De nieuwste trends in kerstversiering online bestellen

De kerstdagen ✅ komen er aan, maar wat zijn de nieuwste trens in kerstversiering.

Dit jaar zijn er weer nieuwe kleuren en materialen aan kerstversiering. Kijk hier gerust even verder en laat u inspireren om er ook dit jaar weer een schitterende kerst van te maken.

Neem dit jaar ook eens een kerstdorp op in uw kerstversiering, geeft veel sfeer en de kinderen zijn er dol op!

 

Nog steeds kerstboomkaarsjes aan een vervelend snoer, bekijk de draadloze kaarsjes met afstandsbediening!


kerstballen

Nieuw

 

Nordal Glassy Kerstbal

 

Leverbaar in zwart en rood

 

Productinformatie

Met de Glassy kerstbal van Nordal geef jij een classy tintje aan jouw kerstboom. Door zijn fluwelen stof heeft hij een luxe uiterlijk en valt hij goed op tussen de donkergroene naalden. Door zijn unieke vormen ziet hij er ook nog eens speels uit!

 

Een classy kerstbal van Ø 8 cm

Niet laten vallen! Hij is gemaakt van glas

Omhuld met luxe velours

Jouw boom gaat direct shinen

 

Deze kerstballen bestellen of een kijkje nemen naar andere kerstballen, kijk hier!

 


Kerstballen

Decoris Glazen Kerstbal Ø 6 cm - Set van 20

 

Decoris

 

Productinformatie

Alle (kerst)ballen verzamelen! Doe dat wel voorzichtig, want de ballen uit deze Decoris set zijn gemaakt van echt glas. Maar eenmaal in de boom laat deze luxe mix van matte en glanzende ballen jouw kerstboom ongetwijfeld pieken.

Set van 20 ballen met een diameter van 6 cm

Gemaakt van glas, dus wel voorzichtig zijn

Mooi, die mix van glans en mat!

Incl. draadlinten om ze mee op te hangen

 

Deze kerstballen bestellen of een kijkje nemen naar andere kerstballen, kijk hier!

Luville skihelling maat in cm: 20 x 41 x 23

 

Luville

 

Productinformatie

Luville skihelling maat in cm: 20 x 41 x 23

 

Productbeschrijving

Je kunt je Luville kerstdorp nu uitbreiden met de Luville skihelling, die hoort bij het thema ‘Schneewald’. Dit product is bewegend, voorzien van muziek én led verlichting. Het stuk stelt een skihelling voor, waarbij de figuren al skieend van de berg naar beneden en door een tunneltje bewegen! Dit alles onder de klanken van een sfeervol muziekje en verlichting. Daar word je toch meteen blij van?

 

Afmetingen van het kunststukje

Lengte: 20 cm

Breedte: 41 cm

Hoogte: 23 cm

 

Styling advies

Maak je kerst dit jaar extra feestelijk door je interieur aan te kleden met dit vrolijke, winterse kunststukje.

 

Levering van het kerstdorp

Dit kersttafreeltje wordt geleverd met een 4,5 V adapter en wordt verpakt in een fraaie cadeaudoos.

 

Over Luville

Het Europese merk Luville staat bekend om de handgemaakte kunststukjes van zeer goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Dat het een Europees merk is, zie je aan de kleuren en details. Luville biedt zowel losstaande verzamelstukken als complete dorpen met verschillende thema's. Zo zijn er bergdorpen en havenplaatsjes maar bijvoorbeeld ook een Nederlands dorp. Sommige verzamelaars houden hun dorpen strikt gescheiden maar anderen combineren er zelf lustig op los tot ze zelf de mooiste combinaties van huisjes en landschap hebben gemaakt. Hiermee wordt de kerst in jouw huiskamer pas echt gezellig!

 

Bekijk meer van Luville en vind ook de andere kunststukjes van dit merk.

 

Veiligheid en garantie

Alle Luville producten voldoen aan de meest strenge Europese wetgeving. Op dit artikel zit 2 jaar garantie.

 

Dit product bestellen of een ander dorp bekijken, kijk hier!

kerstverlichting

vidaXL LED-kaarsen draadloos met afstandsbediening 50 st warm wit

 

vidaXL

 

Weg met die vervelende snoeren waar je ieder jaar weer mee in de weer bent om ze uit de knoop te halen en bij het opruimen weer voorzichtig oprollen.

 

Bekijk deze kerstverlichting, gewoon per kaarsje ophangen waar jij wilt en aan te doen met de afstandsbediening! Dat is kerst anno 2019!

 

 

Productinformatie

Creëer een warme kerstsfeer met onze LED-klemkaarsen! Met 2 verschillende verlichtingsmodi (flikkerende kaars en continue verlichting), zijn ze zeker een perfecte oplossing voor nachtelijk verlichten tijdens de Kerstmis en andere feestdagen.

 

Materiaal: kunststof

Afmetingen: 1,5 x 10 cm (ø x H)

Lichtkleur: warm wit

Vereist 1 x AAA-batterij elk (niet inbegrepen)

Twee modi: flikkerende kaars en continue verlichting

Onze LED-klemkaarsen zorgen voor een feestelijke en warme sfeer. Ze zijn ideaal voor in de kerstboom, tijdens een verjaardagsfeest, in een bar, in een restaurant en alle andere plekken waar sfeerverlichting nodig is. De LED-kaarsen hebben een timingsfunctie en twee verschillende verlichtingsmodi, namelijk flikkerende kaars en continue verlichting. De flikkerende kaarsmodus zorgt voor zachte, fonkelende verlichting en voegt een feestelijke atmosfeer toe. Bovendien zijn deze vlamloze kaarsen zonder twijfel een geweldig kerstcadeau voor familie en vrienden. De levering bevat 50 LED-kaarsen met klemmen en een afstandsbediening.

 

Deze kerstverlichting bestellen of kijken naar andere kerstverlichting, kijk dan hier!

RSS productfeed

Beliani TERRASSA Slinger 150 cm Multicolor (za, 25 mrt 2023)
Deze unieke slinger in een glamoureus design is een perfecte aanvulling op elk interieur dat een opvallend detail nodig heeft voor de kerstperiode. De groene dennentakken zijn versierd met zwarte glitter en zilveren bladeren, die vergezeld gaan van Bestel Beliani TERRASSA Slinger 150 cm Multicolor online bij fonQ. Alle Beliani Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 16:00 besteld, uiterlijk 4 april in huis EUR 48.99 Meer informatie
>> meer lezen

Parya Home - hert set van 2 kerstdecoratie zilver aluminium (Sat, 25 Mar 2023)
Decoratieve deco figurenset hert in aluminium zilver of goud met een hoogte van 23 cm Bestel Parya Home - hert set van 2 kerstdecoratie zilver aluminium online bij fonQ. Alle Parya Home Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 31 maart in huis EUR 39.99 Meer informatie
>> meer lezen

Beliani WHITEHORN Slinger 270 cm Wit (Sat, 25 Mar 2023)
Een ideaal stuk voor jouw kerstdecor, deze sneeuwslinger zal extra sprankeling toevoegen aan jouw interieur. Het is gemaakt van synthetisch materiaal en is voorzien van besneeuwd groen met kunstmatige dennenappels en bessen. De meegeleverde LED-lamp Bestel Beliani WHITEHORN Slinger 270 cm Wit online bij fonQ. Alle Beliani Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 16:00 besteld, uiterlijk 4 april in huis EUR 99.99 Meer informatie
>> meer lezen

Clayre & Eef Hanger Sleutelbos 12x6x35 cm Bruin Ijzer Woondecoratie (Sat, 25 Mar 2023)
Decoratieve bruine, ijzeren hanger, in de vorm van een sleutelbos, in een landelijke stijl, van het merk Clayre & Eef.Woondecoratie Ornament Dekoratie hanger Bestel Clayre & Eef Hanger Sleutelbos 12x6x35 cm Bruin Ijzer Woondecoratie online bij fonQ. Alle Clayre & Eef Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, maandag in huis EUR 32.95 Meer informatie
>> meer lezen

Parya Home - Waxinelichthouder - 20x21x11 - Kandelaar Maan - Zwart (Sat, 25 Mar 2023)
Geweldige maan waxinelichthouder in de vorm van een sikkel, mat zwart aan de buitenzijde met goud folie voering en afmetingen B 20 x H 21 x D 11 cm. Bestel Parya Home - Waxinelichthouder - 20x21x11 - Kandelaar Maan - Zwart online bij fonQ. Alle Parya Home Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 31 maart in huis EUR 34.99 Meer informatie
>> meer lezen

Decoris - Boekenplank poly l8.5b13h25cm gd a2 (Sat, 25 Mar 2023)
Boekenplank poly l8.5b13h25cm gd a2. Boekenplank poly l8,5b13h25 cm goud a2 behoort tot de prachtige collectie kerstdecoratie van Decoris. De aangegeven prijs geldt voor 1 van de getoonde varianten (dus niet voor alle varianten). Het is vanwege te. Bestel Decoris - Boekenplank poly l8.5b13h25cm gd a2 online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Levertijd: 1 - 2 weken EUR 35.58 Meer informatie
>> meer lezen

Beliani WAPTA Slinger 180 cm Groen (Sat, 25 Mar 2023)
Versier je huis voor kerst met nog meer decoratiestukken om een echt kerstgevoel te creëren. Deze guirlande komt met ingebouwde LED-lampjes die je interieur zachtjes zal verlichten. Met besneeuwde takken, dennenappels en bessen geeft de guirlande ee Bestel Beliani WAPTA Slinger 180 cm Groen online bij fonQ. Alle Beliani Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 16:00 besteld, uiterlijk 4 april in huis EUR 59.99 Meer informatie
>> meer lezen

Beliani WAPTA Slinger 270 cm Groen (Sat, 25 Mar 2023)
Versier je huis voor kerst met nog meer decoratiestukken om een echt kerstgevoel te creëren. Deze guirlande komt met ingebouwde LED-lampjes die je interieur zachtjes zal verlichten. Met besneeuwde takken, dennenappels en bessen geeft de guirlande ee Bestel Beliani WAPTA Slinger 270 cm Groen online bij fonQ. Alle Beliani Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 16:00 besteld, uiterlijk 4 april in huis EUR 79.99 Meer informatie
>> meer lezen

Decoris - Vaas keramiek d19h26cm paars (Sat, 25 Mar 2023)
Vaas keramiek d19h26cm paars. Vaas keramiek d19h26 cm paars behoort tot de prachtige collectie kerstdecoratie van Decoris. Uit de collectie accessoires kerst. Van het merk Decoris, dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Acce. Bestel Decoris - Vaas keramiek d19h26cm paars online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, maandag in huis EUR 27.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luxform Lighting Batterijlamp PS160 LED-peertje aan touw transparant (Sat, 25 Mar 2023)
De PS160 LED-batterijlamp van Luxform Lighting is voorzien van een kunststof peertje. Batterijlampen hebben geen elektriciteit nodig, ze werken rechtstreeks op de energie van een 1,5 V alkalinebatterij! Bestel Luxform Lighting Batterijlamp PS160 LED-peertje aan touw transparant online bij fonQ. Alle Luxform Lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 29.99 Meer informatie
>> meer lezen

Jaegerndorfer - Figuren zittend ski's 6 stuks (Sat, 25 Mar 2023)
Deze Figuren zittend ski's 6 stuks van Jaegerndorfer is een fantastische aanvulling op uw kerstdorp! Uit de collectie kersthuisjes. Van het merk Jaegerndorfer, dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Kersthuisjes. Het gaat om. Bestel Jaegerndorfer - Figuren zittend ski's 6 stuks online bij fonQ. Alle Jaegerndorfer Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Levertijd: 1 - 2 weken EUR 27.08 Meer informatie
>> meer lezen

My Village - Achtergrond canvas sterren 76x56 cm (Sat, 25 Mar 2023)
Achtergrond canvas sterren 76x56 cm My village. Creëer een prachtige avondsfeer! Achtergrond Canvas Sterren is ideaal te gebruiken als achtergrond van uw kerstdorp. Met de artikelen van My village haalt u de ideale basis in huis voor uw eigen kers. Bestel My Village - Achtergrond canvas sterren 76x56 cm online bij fonQ. Alle My Village Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Levertijd: 1 - 2 weken EUR 28.23 Meer informatie
>> meer lezen

Luxform Lighting Batterijlamp G170 LED-bol aan touw transparant (Sat, 25 Mar 2023)
De G170 LED-batterijlamp van Luxform Lighting is voorzien van een kunststof bal. Batterijlampen hebben geen elektriciteit nodig, ze werken rechtstreeks op de energie van een 1,5 V alkalinebatterij! Bestel Luxform Lighting Batterijlamp G170 LED-bol aan touw transparant online bij fonQ. Alle Luxform Lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Levertijd: 1 - 2 weken EUR 32.43 Meer informatie
>> meer lezen

Luxform Tuinlichtsnoer Corsica solar LED transparant en zwart (Sat, 25 Mar 2023)
Het Corsica LED-tuinlichtsnoer op zonne-energie van Luxform is een fantastische aanwinst voor je tuin! Deze feestverlichting is uiterst geschikt voor buitengebruik en ideaal voor het verlichten van terrassen. Bestel Luxform Tuinlichtsnoer Corsica solar LED transparant en zwart online bij fonQ. Alle Luxform Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Levertijd: 1 - 2 weken EUR 35.58 Meer informatie
>> meer lezen

Luxform Tuinfeestverlichtingsset met 10 LED's Hawaii (Sat, 25 Mar 2023)
Deze vrolijke Hawaii tuinfeestverlichting van Luxform is een geweldige decoratie- en verlichtingskeuze voor je volgende feest! Bestel Luxform Tuinfeestverlichtingsset met 10 LED's Hawaii online bij fonQ. Alle Luxform Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 54.99 Meer informatie
>> meer lezen

Beliani MALIGNE Kerstboom met verlichting Groen (Sat, 25 Mar 2023)
Deze kleine kerstboom is een complete decoratie die uw dressoir of salontafel extra kerstig zal maken. De kerstboom wordt geleverd in een jute zak die een natuurlijk gevoel geeft dat wordt benadrukt met dennenappels en veenbessen. Besneeuwde twijgen Bestel Beliani MALIGNE Kerstboom met verlichting Groen online bij fonQ. Alle Beliani Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 16:00 besteld, uiterlijk 4 april in huis EUR 79.99 Meer informatie
>> meer lezen

Luxform Tuinfeestverlichtingsset met 10 LED's Maui (Sat, 25 Mar 2023)
Deze vrolijke Maui tuinfeestverlichting van Luxform is een geweldige decoratie- en verlichtingskeuze voor je volgende feest! Bestel Luxform Tuinfeestverlichtingsset met 10 LED's Maui online bij fonQ. Alle Luxform Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Levertijd: 1 - 2 weken EUR 61.83 Meer informatie
>> meer lezen

Luxform Lighting Batterijlamp G170 LED-bol aan touw transparant (Sat, 25 Mar 2023)
De G170 LED-batterijlamp van Luxform Lighting is voorzien van een kunststof bal. Batterijlampen hebben geen elektriciteit nodig, ze werken rechtstreeks op de energie van een 1,5 V alkalinebatterij! Bestel Luxform Lighting Batterijlamp G170 LED-bol aan touw transparant online bij fonQ. Alle Luxform Lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 28.99 Meer informatie
>> meer lezen

Clayre & Eef Kerstbal XL Ã 31x33 cm Rood Wit Kunststof Sneeuwvlokken (Sat, 25 Mar 2023)
Decoratief ornament in de vorm van een rode kerstbal met witte en goudkleurige accenten, een landelijke stijl, van het merk Clayre & Eef. Met LED verlichting (3xAAA). Hanger 8x5 cm.Kerstdecoratie Kerstversiering Kerstornament Bestel Clayre & Eef Kerstbal XL Ã 31x33 cm Rood Wit Kunststof Sneeuwvlokken online bij fonQ. Alle Clayre & Eef Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, maandag in huis EUR 76.50 Meer informatie
>> meer lezen

Sareva Kerstballenset - Driving home for Christmas - 4 Stuks (Sat, 25 Mar 2023)
Sareva Kerstballenset - Driving home for Christmas - 4 Stuks Bestel Sareva Kerstballenset - Driving home for Christmas - 4 Stuks online bij fonQ. Alle Sareva Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 22:00 besteld, maandag in huis EUR 51.19 Meer informatie
>> meer lezen

Sareva Kerstballenset - Voertuigen - 4 Stuks (Sat, 25 Mar 2023)
Sareva Kerstballenset - Voertuigen - 4 Stuks Bestel Sareva Kerstballenset - Voertuigen - 4 Stuks online bij fonQ. Alle Sareva Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 22:00 besteld, maandag in huis EUR 32.99 Meer informatie
>> meer lezen

Easy Set Up Tree® LED Avik Red 210 cm Kerstboom met Versiering (Sat, 25 Mar 2023)
De Easy Set Up Tree® LED Avik Decorated Red kunstkerstboom 210 cm met 310 LED lampjes heeft harde en zachte naalden en heeft een mooie uitstraling door de versierde takken. Bestel Easy Set Up Tree® LED Avik Red 210 cm Kerstboom met Versiering online bij fonQ. Alle Easy Set Up Tree Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 199.00 Meer informatie
>> meer lezen

Premium Kerstboom Excellent Trees® Kalmar 180 cm - Luxe uitvoering (Sat, 25 Mar 2023)
De Excellent Trees® Kalmar kunstkerstboom 180 cm heeft harde en zachte naalden en krijgt een mooie uitstraling door zijn vorm. De boom is 180 cm hoog en heeft een diameter van 124 cm. Bestel Premium Kerstboom Excellent Trees® Kalmar 180 cm - Luxe uitvoering online bij fonQ. Alle Excellent Trees Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 319.95 Meer informatie
>> meer lezen

Premium Kerstboom Excellent Trees® Kalmar 150 cm - Luxe uitvoering (Sat, 25 Mar 2023)
De Excellent Trees® Kalmar kunstkerstboom 150 cm heeft harde en zachte naalden en krijgt een mooie uitstraling door zijn vorm. De boom is 150 cm hoog en heeft een diameter van 114 cm. Bestel Premium Kerstboom Excellent Trees® Kalmar 150 cm - Luxe uitvoering online bij fonQ. Alle Excellent Trees Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 175.00 Meer informatie
>> meer lezen

Premium Kerstboom Excellent Trees® Kalmar 210 cm - Luxe uitvoering (Sat, 25 Mar 2023)
De Excellent Trees® Kalmar kunstkerstboom 210 cm heeft harde en zachte naalden en krijgt een mooie uitstraling door zijn vorm. De boom is 210 cm hoog en heeft een diameter van 137 cm. Bestel Premium Kerstboom Excellent Trees® Kalmar 210 cm - Luxe uitvoering online bij fonQ. Alle Excellent Trees Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 499.95 Meer informatie
>> meer lezen

De nieuwste trends in kerstversiering online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0