Kokendwaterkranen bestellen en zelf installeren

Kokendwaterkranen bestellen en zelf installeren

Veel gezien en nu wilt u er zelf ook wel een ✅. Een kokendwaterkraan van hoge kwaliteit en betaalbaar voor iedereen en zelf gemakkelijk te installeren.

De verzending is gratis.

Deze leverancier onderscheidt zich door een hoog kennisniveau over waterfiltratieproducten, waterkwaliteit en de juiste service. Tevens is deze leverancier distributeur van 3M Nederland waterfiltratieproducten. 3M is de wereldmarktleider op het gebied van onder andere waterfiltratie producten en wil met hun waterfilterproducten de Multi-Tap kokendwaterkraan optimaal ondersteunen. Zeker een kadotip voor de komende maanden!


Kokendwaterkranen bestellen en zelf installeren

Een voorbeeld uit de selectie is 3 in 1 Kokend Water Kraan

Brushed Nickel - Rond

 

Productinformatie

 

 

Uw kraan wordt inclusief boiler en 3M waterfiltersysteem geleverd. 

Kokend Waterkraan

 • Garantie kraan:  3 jaar, boiler 2 jaar
 • Materiaal:  messing
 • Kleur:  brushed nickel
 • Type uitloop:  rond
 • Diameter kraangat:  ⌀35 mm
 • Zwenkbereik: 360º
 • Kwaliteit:  slijtvast, onberispelijke afwerking
 • Debiet:  3.0 bar - 9.6 l/pm
 • Veiligheid:  geïsoleerde uitloop

 


De beste kwaliteit voor de beste prijs

De tijden dat een 3-in-1 kraan enkel voor de happy few was weggelegd is voorbij. Kokendwaterkranenshop maakt deze multifunctionele waterkraan betaalbaar en beschikbaar voor iedereen. Vanaf slechts €535,00 heeft u al een exemplaar in uw keuken, compleet met boiler en waterfilter van het topmerk 3M. Let op: dit is een tijdelijke aanbieding! Wees er dus snel bij.

 

Daarom de Multi-Tap 3-in-1 kraan

Okee, nog even alles op een rijtje. Waarom is de Multi-Tap onmisbaar in uw keuken? Dat hebben wij hieronder voor u uiteen gezet. De Multi-Tap 3-in-1 kraan:

 

is multifunctioneel 

Ervaar het gemak van een mengkraan en kokend water kraan in één. Hierdoor is het niet meer nodig om een tweede gat in het werkblad te boren.

levert gefilterd en zuiver gekookt water 

De Multi-Tap 3-in-1 kraan met boiler wordt geleverd met een 3M waterfilter.

staat voor kwaliteit van een topmerk 

3M is een wereldwijde marktleider in o.a. de bescherming van uw kokend water kraan en eenvoudig in gebruik. Daarbij levert 3M waterfilters u de best mogelijke waterkwaliteit op voor uw drinkwater.

is gemakkelijk te installeren

De Multi-Tap 3-in-1 kraan bestaat uit een compleet installatie pakket, waaronder de 3-in-1 kraan, boiler, 3M waterfilter, en alle benodigde aansluitaccessoires voor een eenvoudige installatie. Wij leveren geen plastic aansluitslangen maar gedegen flexibele slangen van roestvrij staal.

is ruimtebesparend

De boiler is uiterst compact en daardoor ideaal weg te werken in uw keukenkastje zodat u nog voldoende ruimte over hebt.

is energiebesparend

Met de 3-in-1 Multi-Tap kraan gebruikt u nooit meer water dan nodig is. Hierdoor bespaart u op zowel de water- als energiekosten. U kunt de boiler uitschakelen met een druk op de knop. Handig als u een weekendje weg bent of geen gebruik wilt maken van de kokend water kraan.

is tijdbesparend

In een handomdraai tapt u direct kokend water voor een snelle bereiding van uw eten of voor een heerlijk kopje thee.

heeft een snelle opwarmtijd

De boiler vult en verwarmt zich naar 98 graden in enkel 6 minuten.

is veilig in gebruik

Veiligheid gaat voor alles. De 3-in-1 Multi-Tap kraan heeft een (kind)veilige druk-en-draaiknop met een automatische terugslag, voor volledige veiligheid en is voorzien van een dubbele isolatiewand waardoor de buitenkant van de kraan niet heet wordt.

RSS productfeed

Keukenkraan Gun Metal massief RVS met uitloop inclusief 3M Waterfilter (vr, 08 dec 2023)
STAHL keukenmengkraan massief RVS met uittrekbare uitloop/handdouche - éénhendel keukenmengkraan - kleur Gun metal- materiaal RVS  - zwenkbereik 360° uitloop- uittrekbare kraanuitloop - onderhoudsvriendelijk - keramisch binnenwerk - draaibare uitloop - kraangat 35 mm - 5 jaar garantie - incl. 2x aansluitslangen 3/8" lengte 500mm - hoogte 269 mm - lengte uitloop 241 mm - bladdikte maximaal 45mm Roestvrijstalen keukenkranen zijn een populaire keuze in vele huishoudens en commerciële keukens vanwege hun duurzaamheid en strakke, moderne uitstraling. RVS duurzamer dan messing. Het is bestand tegen corrosie en kan beter tegen hoge temperaturen. Voordelen van Roestvrijstalen Keukenkranen: 1. Duurzaamheid: Roestvrijstalen kranen zijn bekend om hun stevigheid en levensduur. Ze zijn bestand tegen corrosie en roest, wat betekent dat ze er na verloop van tijd perfect uit blijven zien. 2. Onderhoud: Roestvrijstalen kranen zijn gemakkelijk schoon te maken en vlekbestendig. Ze zijn ook een stuk beter bestand tegen vlekken en verkleuringen dan vele andere materialen. 3. Esthetiek: Roestvrijstalen kranen hebben een strakke, moderne uitstraling die bij veel verschillende keukenstijlen past, van industriële tot moderne en minimalistische ontwerpen. 4. Hygiëne: Roestvrij staal is een niet-poreus materiaal, wat betekent dat bacteriën en virussen er zich niet gemakkelijk aan hechten.  Met waterfilterWilt u de kwaliteit van uw kraanwater verbeteren? Dankzij deze innovatieve oplossing van wereldmarktleider 3M kunt u middels een gepatenteerd koolstoffilter met een filterfijnheid van 0.2 micron genieten van gezuiverd drinkwater van drinkwater zonder bacteriën, vuil, sediment, zware metalen, chloor en bepaalde organische stoffen, waaronder biociden, insecticiden en pesticiden. Het 3M waterfilter is aangevuld door een STAHL keukenmengkraan van massief roestvrij staal in verschillende finishes en de optie voor een uitrekbare uitloop.  Het waterfilter levert ruim 52.699 liter water met een debiet van 6.3 l/pm.   U vervangt het waterfilter jaarlijks enkel door middel van een klik- en draai systeem zonder de hoofd water aanvoer te hoeven afsluiten. Geen gesjouw meer met flessen water en u verbruikt geen onnodig plastic meer. Direct lekker gefilterd water direct uit uw eigen keukenkraan. Gewaardeerd  en getest als beste waterfilter voor thuis. Wilt u gebruik maken van onze gratis reminder service wanneer uw filter aan vervanging toe is? Bij het afrekenen kunt u deze optie aanklikken. Uw STAHL kraan en 3M waterfilter systeem wordt compleet geleverd met een set aansluit accessoires. EUR 319.00 Meer informatie
>> meer lezen

Keukenkraan RVS massief RVS (Fri, 08 Dec 2023)
STAHL keukenmengkraan massief RVS met uittrekbare uitloop/handdouche - éénhendel keukenmengkraan - kleur rvs- materiaal RVS  - onderhoudsvriendelijk - keramisch binnenwerk - draaibare uitloop - kraangat 35 mm - 5 jaar garantie - incl. 2x aansluitslangen 3/8" lengte 500mm - hoogte 268 mm - lengte uitloop 225 mm - bladdikte maximaal 45mm - zwenkbereik 360° uitloop Roestvrijstalen keukenkranen zijn een populaire keuze in vele huishoudens en commerciële keukens vanwege hun duurzaamheid en strakke, moderne uitstraling. RVS duurzamer dan messing. Het is bestand tegen corrosie en kan beter tegen hoge temperaturen. Voordelen van Roestvrijstalen Keukenkranen: 1. Duurzaamheid: Roestvrijstalen kranen zijn bekend om hun stevigheid en levensduur. Ze zijn bestand tegen corrosie en roest, wat betekent dat ze er na verloop van tijd perfect uit blijven zien. 2. Onderhoud: Roestvrijstalen kranen zijn gemakkelijk schoon te maken en vlekbestendig. Ze zijn ook een stuk beter bestand tegen vlekken en verkleuringen dan vele andere materialen. 3. Esthetiek: Roestvrijstalen kranen hebben een strakke, moderne uitstraling die bij veel verschillende keukenstijlen past, van industriële tot moderne en minimalistische ontwerpen. 4. Hygiëne: Roestvrij staal is een niet-poreus materiaal, wat betekent dat bacteriën en virussen er zich niet gemakkelijk aan hechten. EUR 170.00 Meer informatie
>> meer lezen

Keukenkraan RVS massief RVS inclusief 3M Waterfilter (Fri, 08 Dec 2023)
STAHL keukenmengkraan massief RVS met uittrekbare uitloop/handdouche - éénhendel keukenmengkraan - kleur rvs- materiaal RVS  - onderhoudsvriendelijk - keramisch binnenwerk - draaibare uitloop - kraangat 35 mm - 5 jaar garantie - incl. 2x aansluitslangen 3/8" lengte 500mm - hoogte 268 mm - lengte uitloop 225 mm - bladdikte maximaal 45mm - zwenkbereik 360° uitloop Roestvrijstalen keukenkranen zijn een populaire keuze in vele huishoudens en commerciële keukens vanwege hun duurzaamheid en strakke, moderne uitstraling. RVS duurzamer dan messing. Het is bestand tegen corrosie en kan beter tegen hoge temperaturen. Voordelen van Roestvrijstalen Keukenkranen: 1. Duurzaamheid: Roestvrijstalen kranen zijn bekend om hun stevigheid en levensduur. Ze zijn bestand tegen corrosie en roest, wat betekent dat ze er na verloop van tijd perfect uit blijven zien. 2. Onderhoud: Roestvrijstalen kranen zijn gemakkelijk schoon te maken en vlekbestendig. Ze zijn ook een stuk beter bestand tegen vlekken en verkleuringen dan vele andere materialen. 3. Esthetiek: Roestvrijstalen kranen hebben een strakke, moderne uitstraling die bij veel verschillende keukenstijlen past, van industriële tot moderne en minimalistische ontwerpen. 4. Hygiëne: Roestvrij staal is een niet-poreus materiaal, wat betekent dat bacteriën en virussen er zich niet gemakkelijk aan hechten.  Met waterfilterWilt u de kwaliteit van uw kraanwater verbeteren? Dankzij deze innovatieve oplossing van wereldmarktleider 3M kunt u middels een gepatenteerd koolstoffilter met een filterfijnheid van 0.2 micron genieten van gezuiverd drinkwater van drinkwater zonder bacteriën, vuil, sediment, zware metalen, chloor en bepaalde organische stoffen, waaronder biociden, insecticiden en pesticiden. Het 3M waterfilter is aangevuld door een STAHL keukenmengkraan van massief roestvrij staal in verschillende finishes en de optie voor een uitrekbare uitloop.  Het waterfilter levert ruim 52.699 liter water met een debiet van 6.3 l/pm.   U vervangt het waterfilter jaarlijks enkel door middel van een klik- en draai systeem zonder de hoofd water aanvoer te hoeven afsluiten. Geen gesjouw meer met flessen water en u verbruikt geen onnodig plastic meer. Direct lekker gefilterd water direct uit uw eigen keukenkraan. Gewaardeerd  en getest als beste waterfilter voor thuis. Wilt u gebruik maken van onze gratis reminder service wanneer uw filter aan vervanging toe is? Bij het afrekenen kunt u deze optie aanklikken. Uw STAHL kraan en 3M waterfilter systeem wordt compleet geleverd met een set aansluit accessoires. EUR 295.00 Meer informatie
>> meer lezen

Keukenkraan RVS massief RVS met uitloop (Fri, 08 Dec 2023)
STAHL keukenmengkraan massief RVS met uittrekbare uitloop/handdouche - éénhendel keukenmengkraan - kleur RVS- materiaal RVS  - zwenkbereik 360° uitloop- uittrekbare kraanuitloop - onderhoudsvriendelijk - keramisch binnenwerk - draaibare uitloop - kraangat 35 mm - 5 jaar garantie - incl. 2x aansluitslangen 3/8" lengte 500mm - hoogte 269 mm - lengte uitloop 241 mm - bladdikte maximaal 45mm Roestvrijstalen keukenkranen zijn een populaire keuze in vele huishoudens en commerciële keukens vanwege hun duurzaamheid en strakke, moderne uitstraling. RVS duurzamer dan messing. Het is bestand tegen corrosie en kan beter tegen hoge temperaturen. Voordelen van Roestvrijstalen Keukenkranen: 1. Duurzaamheid: Roestvrijstalen kranen zijn bekend om hun stevigheid en levensduur. Ze zijn bestand tegen corrosie en roest, wat betekent dat ze er na verloop van tijd perfect uit blijven zien. 2. Onderhoud: Roestvrijstalen kranen zijn gemakkelijk schoon te maken en vlekbestendig. Ze zijn ook een stuk beter bestand tegen vlekken en verkleuringen dan vele andere materialen. 3. Esthetiek: Roestvrijstalen kranen hebben een strakke, moderne uitstraling die bij veel verschillende keukenstijlen past, van industriële tot moderne en minimalistische ontwerpen. 4. Hygiëne: Roestvrij staal is een niet-poreus materiaal, wat betekent dat bacteriën en virussen er zich niet gemakkelijk aan hechten. EUR 184.00 Meer informatie
>> meer lezen

Keukenkraan RVS massief RVS met uitloop inclusief 3M Waterfilter (Fri, 08 Dec 2023)
STAHL keukenmengkraan massief RVS met uittrekbare uitloop/handdouche - éénhendel keukenmengkraan - kleur RVS- materiaal RVS  - zwenkbereik 360° uitloop- uittrekbare kraanuitloop - onderhoudsvriendelijk - keramisch binnenwerk - draaibare uitloop - kraangat 35 mm - 5 jaar garantie - incl. 2x aansluitslangen 3/8" lengte 500mm - hoogte 269 mm - lengte uitloop 241 mm - bladdikte maximaal 45mm Roestvrijstalen keukenkranen zijn een populaire keuze in vele huishoudens en commerciële keukens vanwege hun duurzaamheid en strakke, moderne uitstraling. RVS duurzamer dan messing. Het is bestand tegen corrosie en kan beter tegen hoge temperaturen. Voordelen van Roestvrijstalen Keukenkranen: 1. Duurzaamheid: Roestvrijstalen kranen zijn bekend om hun stevigheid en levensduur. Ze zijn bestand tegen corrosie en roest, wat betekent dat ze er na verloop van tijd perfect uit blijven zien. 2. Onderhoud: Roestvrijstalen kranen zijn gemakkelijk schoon te maken en vlekbestendig. Ze zijn ook een stuk beter bestand tegen vlekken en verkleuringen dan vele andere materialen. 3. Esthetiek: Roestvrijstalen kranen hebben een strakke, moderne uitstraling die bij veel verschillende keukenstijlen past, van industriële tot moderne en minimalistische ontwerpen. 4. Hygiëne: Roestvrij staal is een niet-poreus materiaal, wat betekent dat bacteriën en virussen er zich niet gemakkelijk aan hechten.  Met waterfilterWilt u de kwaliteit van uw kraanwater verbeteren? Dankzij deze innovatieve oplossing van wereldmarktleider 3M kunt u middels een gepatenteerd koolstoffilter met een filterfijnheid van 0.2 micron genieten van gezuiverd drinkwater van drinkwater zonder bacteriën, vuil, sediment, zware metalen, chloor en bepaalde organische stoffen, waaronder biociden, insecticiden en pesticiden. Het 3M waterfilter is aangevuld door een STAHL keukenmengkraan van massief roestvrij staal in verschillende finishes en de optie voor een uitrekbare uitloop.  Het waterfilter levert ruim 52.699 liter water met een debiet van 6.3 l/pm.   U vervangt het waterfilter jaarlijks enkel door middel van een klik- en draai systeem zonder de hoofd water aanvoer te hoeven afsluiten. Geen gesjouw meer met flessen water en u verbruikt geen onnodig plastic meer. Direct lekker gefilterd water direct uit uw eigen keukenkraan. Gewaardeerd  en getest als beste waterfilter voor thuis. Wilt u gebruik maken van onze gratis reminder service wanneer uw filter aan vervanging toe is? Bij het afrekenen kunt u deze optie aanklikken. Uw STAHL kraan en 3M waterfilter systeem wordt compleet geleverd met een set aansluit accessoires. EUR 309.00 Meer informatie
>> meer lezen

Multi-Tap Classic 3 in 1 Kokend Water Kraan Chroom - Haaks (Fri, 08 Dec 2023)
Uw kraan wordt inclusief boiler, complete set aansluit accessoires en Nederlandse handleiding geleverd. Alle items zijn ook los verkrijgbaar. Wanneer Classic en wanneer FiltreteIn gebieden met een waterhardheid boven 10 dH adviseren wij het Multi-Tap Filtrete systeem.U heeft uiteraard ook de keuze om een Multi-Tap Classic systeem te bestellen zonder het 3M waterfilter systeem.Wanneer u bijvoorbeeld een waterontharder in uw huis heeft of u in een gebied woont waar de hardheid laag geven is er nu de mogelijkheid om te kiezen voor de Multi-Tap Classic.Het Multi-Tap Classic systeem bestaat uit een kokend water kraan, boiler en alle daarbij behorende aansluit accessoires. EUR 429.00 Meer informatie
>> meer lezen

Multi-Tap Classic 3 in 1 Kokend Water Kraan geborsteld RVS - Haaks (Fri, 08 Dec 2023)
Uw kraan wordt inclusief boiler, complete set aansluit accessoires en Nederlandse handleiding geleverd. Alle items zijn ook los verkrijgbaar. Wanneer Classic en wanneer FiltreteIn gebieden met een waterhardheid boven 10 dH adviseren wij het Multi-Tap Filtrete systeem.U heeft uiteraard ook de keuze om een Multi-Tap Classic systeem te bestellen zonder het 3M waterfilter systeem.Wanneer u bijvoorbeeld een waterontharder in uw huis heeft of u in een gebied woont waar de hardheid laag geven is er nu de mogelijkheid om te kiezen voor de Multi-Tap Classic.Het Multi-Tap Classic systeem bestaat uit een kokend water kraan, boiler en alle daarbij behorende aansluit accessoires. EUR 439.00 Meer informatie
>> meer lezen

Multi-Tap Classic 3in1 Kokend Water Kraan Brushed Copper Gold - Haaks (Fri, 08 Dec 2023)
Uw kraan wordt inclusief boiler, complete set aansluit accessoires en Nederlandse handleiding geleverd. Alle items zijn ook los verkrijgbaar. Wanneer Classic en wanneer FiltreteIn gebieden met een waterhardheid boven 10 dH adviseren wij het Multi-Tap Filtrete systeem.U heeft uiteraard ook de keuze om een Multi-Tap Classic systeem te bestellen zonder het 3M waterfilter systeem.Wanneer u bijvoorbeeld een waterontharder in uw huis heeft of u in een gebied woont waar de hardheid laag geven is er nu de mogelijkheid om te kiezen voor de Multi-Tap Classic.Het Multi-Tap Classic systeem bestaat uit een kokend water kraan, boiler en alle daarbij behorende aansluit accessoires. EUR 440.00 Meer informatie
>> meer lezen

Multi-Tap Classic 3in1 Kokend Water Kraan Chroom - Rond (Fri, 08 Dec 2023)
Uw kraan wordt inclusief boiler, complete set aansluit accessoires en Nederlandse handleiding geleverd. Alle items zijn ook los verkrijgbaar. Wanneer Classic en wanneer FiltreteIn gebieden met een waterhardheid boven 10 dH adviseren wij het Multi-Tap Filtrete systeem.U heeft uiteraard ook de keuze om een Multi-Tap Classic systeem te bestellen zonder het 3M waterfilter systeem.Wanneer u bijvoorbeeld een waterontharder in uw huis heeft of u in een gebied woont waar de hardheid laag geven is er nu de mogelijkheid om te kiezen voor de Multi-Tap Classic.Het Multi-Tap Classic systeem bestaat uit een kokend water kraan, boiler en alle daarbij behorende aansluit accessoires. EUR 429.00 Meer informatie
>> meer lezen

Multi-Tap Classic 3in1 Kokend Water Kraan Gold - Haaks (Fri, 08 Dec 2023)
Uw kraan wordt inclusief boiler, complete set aansluit accessoires en Nederlandse handleiding geleverd. Alle items zijn ook los verkrijgbaar. Wanneer Classic en wanneer FiltreteIn gebieden met een waterhardheid boven 10 dH adviseren wij het Multi-Tap Filtrete systeem.U heeft uiteraard ook de keuze om een Multi-Tap Classic systeem te bestellen zonder het 3M waterfilter systeem.Wanneer u bijvoorbeeld een waterontharder in uw huis heeft of u in een gebied woont waar de hardheid laag geven is er nu de mogelijkheid om te kiezen voor de Multi-Tap Classic.Het Multi-Tap Classic systeem bestaat uit een kokend water kraan, boiler en alle daarbij behorende aansluit accessoires. EUR 449.00 Meer informatie
>> meer lezen

Multi-Tap Classic 3in1 Kokend Water Kraan Gold - Rond (Fri, 08 Dec 2023)
Uw kraan wordt inclusief boiler, complete set aansluit accessoires en Nederlandse handleiding geleverd. Alle items zijn ook los verkrijgbaar. Wanneer Classic en wanneer FiltreteIn gebieden met een waterhardheid boven 10 dH adviseren wij het Multi-Tap Filtrete systeem.U heeft uiteraard ook de keuze om een Multi-Tap Classic systeem te bestellen zonder het 3M waterfilter systeem.Wanneer u bijvoorbeeld een waterontharder in uw huis heeft of u in een gebied woont waar de hardheid laag geven is er nu de mogelijkheid om te kiezen voor de Multi-Tap Classic.Het Multi-Tap Classic systeem bestaat uit een kokend water kraan, boiler en alle daarbij behorende aansluit accessoires. EUR 449.00 Meer informatie
>> meer lezen

Multi-Tap Classic 3in1 Kokend Water Kraan Gun Metal - Haaks (Fri, 08 Dec 2023)
Uw kraan wordt inclusief boiler, complete set aansluit accessoires en Nederlandse handleiding geleverd. Alle items zijn ook los verkrijgbaar. EUR 449.00 Meer informatie
>> meer lezen

Multi-Tap Classic 3in1 Kokend Water Kraan Mat Zwart - Haaks (Fri, 08 Dec 2023)
Uw kraan wordt inclusief boiler, complete set aansluit accessoires en Nederlandse handleiding geleverd. Alle items zijn ook los verkrijgbaar. Wanneer Classic en wanneer FiltreteIn gebieden met een waterhardheid boven 10 dH adviseren wij het Multi-Tap Filtrete systeem.U heeft uiteraard ook de keuze om een Multi-Tap Classic systeem te bestellen zonder het 3M waterfilter systeem.Wanneer u bijvoorbeeld een waterontharder in uw huis heeft of u in een gebied woont waar de hardheid laag geven is er nu de mogelijkheid om te kiezen voor de Multi-Tap Classic.Het Multi-Tap Classic systeem bestaat uit een kokend water kraan, boiler en alle daarbij behorende aansluit accessoires. EUR 440.00 Meer informatie
>> meer lezen

Multi-Tap Classic 3in1 Kokend Water Kraan Mat Zwart - Rond (Fri, 08 Dec 2023)
Uw kraan wordt inclusief boiler, complete set aansluit accessoires en Nederlandse handleiding geleverd. Alle items zijn ook los verkrijgbaar. Wanneer Classic en wanneer FiltreteIn gebieden met een waterhardheid boven 10 dH adviseren wij het Multi-Tap Filtrete systeem.U heeft uiteraard ook de keuze om een Multi-Tap Classic systeem te bestellen zonder het 3M waterfilter systeem.Wanneer u bijvoorbeeld een waterontharder in uw huis heeft of u in een gebied woont waar de hardheid laag geven is er nu de mogelijkheid om te kiezen voor de Multi-Tap Classic.Het Multi-Tap Classic systeem bestaat uit een kokend water kraan, boiler en alle daarbij behorende aansluit accessoires. EUR 440.00 Meer informatie
>> meer lezen

Multi-Tap Filtrete 3 in 1 Kokend Water Kraan Chroom - Haaks (Fri, 08 Dec 2023)
Uw kraan wordt inclusief boiler, complete set aansluit accessoires, 3M waterfiltersysteem en Nederlandse handleiding geleverd. Alle items zijn ook los verkrijgbaar. EUR 479.00 Meer informatie
>> meer lezen

Multi-Tap Filtrete 3 in 1 Kokend Water Kraan geborsteld RVS - Haaks (Fri, 08 Dec 2023)
Uw kraan wordt inclusief boiler, complete set aansluit accessoires, 3M waterfiltersysteem en Nederlandse handleiding geleverd. Alle items zijn ook los verkrijgbaar. EUR 489.00 Meer informatie
>> meer lezen

Multi-Tap Filtrete 3in1 Kokend Water Kraan Brushed Copper Gold - Haaks (Fri, 08 Dec 2023)
Uw kraan wordt inclusief boiler, complete set aansluit accessoires, 3M waterfiltersysteem en Nederlandse handleiding geleverd. Alle items zijn ook los verkrijgbaar. EUR 499.00 Meer informatie
>> meer lezen

Multi-Tap Filtrete 3in1 Kokend Water Kraan Chroom - Rond (Fri, 08 Dec 2023)
Uw kraan wordt inclusief boiler en 3M waterfiltersysteem geleverd. Nu tijdelijk met gratis inbouw zeepdispenser. EUR 479.00 Meer informatie
>> meer lezen

Multi-Tap Filtrete 3in1 Kokend Water Kraan Gold - Haaks (Fri, 08 Dec 2023)
Uw kraan wordt inclusief boiler, complete set aansluit accessoires, 3M waterfiltersysteem en Nederlandse handleiding geleverd. Alle items zijn ook los verkrijgbaar. EUR 499.00 Meer informatie
>> meer lezen

Multi-Tap Filtrete 3in1 Kokend Water Kraan Gold - Rond (Fri, 08 Dec 2023)
Uw kraan wordt inclusief boiler, complete set aansluit accessoires, 3M waterfiltersysteem en Nederlandse handleiding geleverd. Alle items zijn ook los verkrijgbaar. EUR 499.00 Meer informatie
>> meer lezen

Multi-Tap Filtrete 3in1 Kokend Water Kraan Gun Metal - Haaks (Fri, 08 Dec 2023)
Uw kraan wordt inclusief boiler, complete set aansluit accessoires, 3M waterfiltersysteem en Nederlandse handleiding geleverd. Alle items zijn ook los verkrijgbaar. EUR 499.00 Meer informatie
>> meer lezen

Multi-Tap Filtrete 3in1 Kokend Water Kraan Mat Zwart - Haaks (Fri, 08 Dec 2023)
Uw kraan wordt inclusief boiler, complete set aansluit accessoires, 3M waterfiltersysteem en Nederlandse handleiding geleverd. Alle items zijn ook los verkrijgbaar. EUR 489.00 Meer informatie
>> meer lezen

Multi-Tap Filtrete 3in1 Kokend Water Kraan Mat Zwart - Rond (Fri, 08 Dec 2023)
Uw kraan wordt inclusief boiler, complete set aansluit accessoires, 3M waterfiltersysteem en Nederlandse handleiding geleverd. Alle items zijn ook los verkrijgbaar. EUR 489.00 Meer informatie
>> meer lezen

3M losse filterkop (Fri, 08 Dec 2023)
Wanneer u een losse filterkop nodig heeft. Let op: Wilt u gebruik maken van onze gratis reminder service wanneer uw filter aan vervanging toe is? Bij het afrekenen kunt u deze optie aanklikken. EUR 34.00 Meer informatie
>> meer lezen

3M starterskit (filter + filterkop) voor onder de gootsteen (Fri, 08 Dec 2023)
Spa Blauw uit uw kraan!Het 3M koolstof gepatenteerd 0.2 micron waterfilter (type HF20-S-I) verlaagt de hardheid, filtreert, is smaakverbeterend en beschermt uw boiler en kraan tegen kalkaanslag.   Het  waterfilter filtreert ongezonde stoffen uit het water en zorgt ervoor dat kalk en magnesium niet met elkaar binden. Dit resulteert in water wat vrij is van kalk. Uw water krijgt de natuurlijke smaak weer terug.- Capaciteit: 52.699 liter, 6.3 l/pm, filterfijnheid 0.2 micron.- NSF gecertificeerd- Snelwissel waterfilter voor snelle en eenvoudige omwisseling - Wegwerpbaar filtersysteem, 100% recyclebaar - Gepatenteerd koolstofblok-Filterkop: 3/8" female Verwijdert: Kalkaanslag, chloor, reuk en-smaak, bacteriën,  algensporen, en schimmel, sediment, vuildeeltjes, cyste, lood en andere zware metalen. Advies: Vervanging elke 12 maanden.  Let op: Wilt u gebruik maken van onze gratis reminder service wanneer uw filter aan vervanging toe is? Bij het afrekenen kunt u deze optie aanklikken. EUR 124.00 Meer informatie
>> meer lezen

Kokendwaterkranen  bestellen en zelf installeren

Reactie schrijven

Commentaren: 0