Kokendwaterkranen bestellen en zelf installeren

Kokendwaterkranen bestellen en zelf installeren

Veel gezien en nu wilt u er zelf ook wel een ✅. Een kokendwaterkraan van hoge kwaliteit en betaalbaar voor iedereen en zelf gemakkelijk te installeren.

De verzending is gratis.

Deze leverancier onderscheidt zich door een hoog kennisniveau over waterfiltratieproducten, waterkwaliteit en de juiste service. Tevens is deze leverancier distributeur van 3M Nederland waterfiltratieproducten. 3M is de wereldmarktleider op het gebied van onder andere waterfiltratie producten en wil met hun waterfilterproducten de Multi-Tap kokendwaterkraan optimaal ondersteunen. Zeker een kadotip voor de komende maanden!


Kokendwaterkranen bestellen en zelf installeren

Een voorbeeld uit de selectie is 3 in 1 Kokend Water Kraan

Brushed Nickel - Rond

 

Productinformatie

 

 

Uw kraan wordt inclusief boiler en 3M waterfiltersysteem geleverd. 

Kokend Waterkraan

 • Garantie kraan:  3 jaar, boiler 2 jaar
 • Materiaal:  messing
 • Kleur:  brushed nickel
 • Type uitloop:  rond
 • Diameter kraangat:  ⌀35 mm
 • Zwenkbereik: 360º
 • Kwaliteit:  slijtvast, onberispelijke afwerking
 • Debiet:  3.0 bar - 9.6 l/pm
 • Veiligheid:  geïsoleerde uitloop

 


De beste kwaliteit voor de beste prijs

De tijden dat een 3-in-1 kraan enkel voor de happy few was weggelegd is voorbij. Kokendwaterkranenshop maakt deze multifunctionele waterkraan betaalbaar en beschikbaar voor iedereen. Vanaf slechts €535,00 heeft u al een exemplaar in uw keuken, compleet met boiler en waterfilter van het topmerk 3M. Let op: dit is een tijdelijke aanbieding! Wees er dus snel bij.

 

Daarom de Multi-Tap 3-in-1 kraan

Okee, nog even alles op een rijtje. Waarom is de Multi-Tap onmisbaar in uw keuken? Dat hebben wij hieronder voor u uiteen gezet. De Multi-Tap 3-in-1 kraan:

 

is multifunctioneel 

Ervaar het gemak van een mengkraan en kokend water kraan in één. Hierdoor is het niet meer nodig om een tweede gat in het werkblad te boren.

levert gefilterd en zuiver gekookt water 

De Multi-Tap 3-in-1 kraan met boiler wordt geleverd met een 3M waterfilter.

staat voor kwaliteit van een topmerk 

3M is een wereldwijde marktleider in o.a. de bescherming van uw kokend water kraan en eenvoudig in gebruik. Daarbij levert 3M waterfilters u de best mogelijke waterkwaliteit op voor uw drinkwater.

is gemakkelijk te installeren

De Multi-Tap 3-in-1 kraan bestaat uit een compleet installatie pakket, waaronder de 3-in-1 kraan, boiler, 3M waterfilter, en alle benodigde aansluitaccessoires voor een eenvoudige installatie. Wij leveren geen plastic aansluitslangen maar gedegen flexibele slangen van roestvrij staal.

is ruimtebesparend

De boiler is uiterst compact en daardoor ideaal weg te werken in uw keukenkastje zodat u nog voldoende ruimte over hebt.

is energiebesparend

Met de 3-in-1 Multi-Tap kraan gebruikt u nooit meer water dan nodig is. Hierdoor bespaart u op zowel de water- als energiekosten. U kunt de boiler uitschakelen met een druk op de knop. Handig als u een weekendje weg bent of geen gebruik wilt maken van de kokend water kraan.

is tijdbesparend

In een handomdraai tapt u direct kokend water voor een snelle bereiding van uw eten of voor een heerlijk kopje thee.

heeft een snelle opwarmtijd

De boiler vult en verwarmt zich naar 98 graden in enkel 6 minuten.

is veilig in gebruik

Veiligheid gaat voor alles. De 3-in-1 Multi-Tap kraan heeft een (kind)veilige druk-en-draaiknop met een automatische terugslag, voor volledige veiligheid en is voorzien van een dubbele isolatiewand waardoor de buitenkant van de kraan niet heet wordt.

Kokendwaterkranen  bestellen en zelf installeren

Reactie schrijven

Commentaren: 0