De mooiste kranen voor in de badkamer online bestellen

badkamerkraan

Als u op zoek bent naar een mooie kraan voor in de badkamer, dan hebben wij hier een hele mooie leverancier van de mooiste populaire kranen en de beste merken tegen een schappelijke prijs!

Een mooie kraan die ook jaren lang mee gaat is natuurlijk een blikvanger in uw badkamer.

Bent u op zoek naar een geschikte badkamerkraan, kijkt u dan even hieronder naar de mogelijkheden.

 

Voor de komende feestdagen een aanrader om cadeau te doen, een waardevol cadeau waar u jaren lang plezier aan zult beleven. Maak er een leuke surprise voor op pakjesavond van of gewoon onder de kerstboom!


Badkamerkraan

 

Een voorbeeld uit de selectie is de GROHE Essence Wastafelmengkraan, deze kraan is in meerdere kleuren beschikbaar.

 

Productinformatie

De Essence Wastafelkraan van GROHE moet het niet alleen van zijn stijlvolle looks hebben maar ook van zijn uitgebreide moderne functies. Bepaal zelf de uitloop van de kraan en stel hem in dat hij tot 360? draaibaar is. Handig tijdens het schoonmaken!

 

Chique kraan van H 24,4 en uitloop van 21 cm

Gemaakt van sterk en hoge kwaliteit metaal

Sluit en open eenvoudig de waterstop met de hendel aan de achterzijde

Moderne en strakke uitstraling door de matte afwerking

Inclusief GROHE QuickFix bevestigingsmateriaal

GROHE Waste afvoer

Een kraan met waste heeft een klein hendeltje aan de achterzijde waarmee je de waterstop kunt openen en sluiten. Zo kan je de wasbak vol laten stromen met water voor bijvoorbeeld een kleine handwas.

 

GROHE EcoJoy

Heerlijk douchen maar wel met oog voor het milieu? De GROHE EcoJoy technologie zorgt voor een waterbesparing tot wel 50% met behoud van een volle en krachtige straal. Comfort voor jou en toch beter voor het milieu!

 

GROHE Uitloop

De uitloop van de kraan bepaalt hoe ver en hoog de waterstraal in de wastafel komt. Een medium uitloop is een standaard uitloop en ideaal voor het vullen van een emmer en bediening door kinderen. Een hoge uitloop biedt extra ruimte en is perfect als je je haren wil wassen of kleding wil uitspoelen. Let er wel op dat je kraan past bij het formaat wastafel.

 

GROHE SilkMove

Douchen wordt een Spa-moment met DreamSpray van GROHE. Deze techniek zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes in de douchekop. Ongeacht welke straalsoort en handdouche.

 

Draaihoeken

Stel zelf de draaihoek van de kraan voor extra gemak. Zo wissel je eenvoudig van wasbak met één kraan of draai je de kraan helemaal naar achteren als je wilt schoonmaken.

 

GROHE AquaGuide

De kraan heeft een draaibare uitloop waardoor je hem handmatig kunt instellen. Zo kun je de straal perfect richten en hem gebruiken waar je hem voor nodig hebt.

 

GROHE StarLight

De prachtige, gladde afwerking van GROHE is te wijten aan de speciale StarLight technologie die ervoor zorgt dat alles extra krasbestendig is en jarenlang meegaat en mooi blijft. Veeg het oppervlak af met een droge, zachte doek en alles lijkt weer als nieuw.

 


Een ander topmodel is de GROHE Essence Wastafelmengkraan 

 

Productinformatie

De Essence Wastafelkraan van GROHE moet het niet alleen van zijn stijlvolle looks hebben maar ook van zijn uitgebreide moderne functies. Bepaal zelf de uitloop van de kraan en stel hem in dat hij tot 360? draaibaar is. Handig tijdens het schoonmaken!

Chique kraan van H 24,4 en uitloop van 21 cm

Gemaakt van sterk en hoge kwaliteit metaal

Sluit en open eenvoudig de waterstop met de hendel aan de achterzijde

Moderne en strakke uitstraling door de matte afwerking

Inclusief GROHE QuickFix bevestigingsmateriaal

GROHE Waste afvoer

Een kraan met waste heeft een klein hendeltje aan de achterzijde waarmee je de waterstop kunt openen en sluiten. Zo kan je de wasbak vol laten stromen met water voor bijvoorbeeld een kleine handwas.

 

GROHE EcoJoy

Heerlijk douchen maar wel met oog voor het milieu? De GROHE EcoJoy technologie zorgt voor een waterbesparing tot wel 50% met behoud van een volle en krachtige straal. Comfort voor jou en toch beter voor het milieu!

 

GROHE Uitloop

De uitloop van de kraan bepaalt hoe ver en hoog de waterstraal in de wastafel komt. Een medium uitloop is een standaard uitloop en ideaal voor het vullen van een emmer en bediening door kinderen. Een hoge uitloop biedt extra ruimte en is perfect als je je haren wil wassen of kleding wil uitspoelen. Let er wel op dat je kraan past bij het formaat wastafel.

 

GROHE SilkMove

Douchen wordt een Spa-moment met DreamSpray van GROHE. Deze techniek zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes in de douchekop. Ongeacht welke straalsoort en handdouche.

 

Draaihoeken

Stel zelf de draaihoek van de kraan voor extra gemak. Zo wissel je eenvoudig van wasbak met één kraan of draai je de kraan helemaal naar achteren als je wilt schoonmaken.

 

GROHE AquaGuide

De kraan heeft een draaibare uitloop waardoor je hem handmatig kunt instellen. Zo kun je de straal perfect richten en hem gebruiken waar je hem voor nodig hebt.

 

GROHE StarLight

De prachtige, gladde afwerking van GROHE is te wijten aan de speciale StarLight technologie die ervoor zorgt dat alles extra krasbestendig is en jarenlang meegaat en mooi blijft. Veeg het oppervlak af met een droge, zachte doek en alles lijkt weer als nieuw.

 

Voor informatie van één van deze badkamerkranen of een andere mooie kraan, kijk dan hier!

 


Ook alle artikelen voor in de slaapkamer kunt u hier vinden en bestellen zoals heerlijke dekbedden en hoofdkussens!

RSS productfeed

Aquanova Badmat ACCENT Terracotta-08 (ma, 20 jan 2020)
WC mat Accent - Kleur terracotta - afm. 60x60cm Bestel Aquanova Badmat ACCENT Terracotta-08 online bij fonQ. Alle Aquanova Badtextiel uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, dinsdag in huis EUR 37.90 Meer informatie
>> meer lezen

Aquanova Badmat ACCENT Terracotta-08 (Mon, 20 Jan 2020)
WC mat Accent met uitsnijding - Kleur terracotta - afm. 60x60cm Bestel Aquanova Badmat ACCENT Terracotta-08 online bij fonQ. Alle Aquanova Badtextiel uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, dinsdag in huis EUR 37.90 Meer informatie
>> meer lezen

Aquanova Badmat ACCENT Terracotta-08 (Mon, 20 Jan 2020)
Badmat Accent - Kleur terracotta - afm.60x100cm Bestel Aquanova Badmat ACCENT Terracotta-08 online bij fonQ. Alle Aquanova Badtextiel uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, dinsdag in huis EUR 49.90 Meer informatie
>> meer lezen

Caresse HR GEL-FOAM split topdekmatras 13cm (Mon, 20 Jan 2020)
Luxe split matrastopper met een kern van anti-allergisch GEL-FOAM. De 400gr/m² zorgt voor een ultieme vochtopname en ventilatie. De combinatie van hoog elastische GEL en lucht doorlatend koudschuim garanderen een perfecte drukverdeling en ligcomfort. Bestel Caresse HR GEL-FOAM split topdekmatras 13cm online bij fonQ. Alle Caresse Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk zaterdag in huis EUR 899.00 Meer informatie
>> meer lezen

Caresse HR-koudschuim topdekmatras 13cm (Mon, 20 Jan 2020)
Luxe matras-topper met een kern van anti-allergisch HR-koudschuim. De 400 gr/m² hollowfiber zorgt voor een perfecte vochtopname en ventilatie. De topper garandeert een perfecte ondersteuning en ligcomfort. Bestel Caresse HR-koudschuim topdekmatras 13cm online bij fonQ. Alle Caresse Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk zaterdag in huis EUR 579.00 Meer informatie
>> meer lezen

Caresse HR GEL-FOAM topdekmatras 9cm (Mon, 20 Jan 2020)
Luxe matrastopper met een kern van anti-allergisch GEL-FOAM. De 300gr/m² zorgt voor een ultieme vochtopname en ventilatie. De combinatie van hoog elastische GEL en lucht doorlatend koudschuim garanderen een perfecte drukverdeling en ligcomfort. Bestel Caresse HR GEL-FOAM topdekmatras 9cm online bij fonQ. Alle Caresse Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk zaterdag in huis EUR 259.00 Meer informatie
>> meer lezen

Caresse HR GEL-FOAM topdekmatras 13cm (Mon, 20 Jan 2020)
Luxe matrastopper met een kern van anti-allergisch GEL-FOAM. De 400gr/m² zorgt voor een ultieme vochtopname en ventilatie. De combinatie van hoog elastische GEL en lucht doorlatend koudschuim garanderen een perfecte drukverdeling en ligcomfort. Bestel Caresse HR GEL-FOAM topdekmatras 13cm online bij fonQ. Alle Caresse Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk zaterdag in huis EUR 799.00 Meer informatie
>> meer lezen

Caresse HR GEL-FOAM topdekmatras 13cm (Mon, 20 Jan 2020)
Luxe matrastopper met een kern van anti-allergisch GEL-FOAM. De 400gr/m² zorgt voor een ultieme vochtopname en ventilatie. De combinatie van hoog elastische GEL en lucht doorlatend koudschuim garanderen een perfecte drukverdeling en ligcomfort. Bestel Caresse HR GEL-FOAM topdekmatras 13cm online bij fonQ. Alle Caresse Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk zaterdag in huis EUR 499.00 Meer informatie
>> meer lezen

Caresse HR-koudschuim topdekmatras 13cm (Mon, 20 Jan 2020)
Luxe matras-topper met een kern van anti-allergisch HR-koudschuim. De 400 gr/m² hollowfiber zorgt voor een perfecte vochtopname en ventilatie. De topper garandeert een perfecte ondersteuning en ligcomfort. Bestel Caresse HR-koudschuim topdekmatras 13cm online bij fonQ. Alle Caresse Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk zaterdag in huis EUR 669.00 Meer informatie
>> meer lezen

Caresse HR-koudschuim topdekmatras 13cm (Mon, 20 Jan 2020)
Luxe matras-topper met een kern van anti-allergisch HR-koudschuim. De 400 gr/m² hollowfiber zorgt voor een perfecte vochtopname en ventilatie. De topper garandeert een perfecte ondersteuning en ligcomfort. Bestel Caresse HR-koudschuim topdekmatras 13cm online bij fonQ. Alle Caresse Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk zaterdag in huis EUR 789.00 Meer informatie
>> meer lezen

Caresse HR GEL-FOAM split topdekmatras 13cm (Mon, 20 Jan 2020)
Luxe split matrastopper met een kern van anti-allergisch GEL-FOAM. De 400gr/m² zorgt voor een ultieme vochtopname en ventilatie. De combinatie van hoog elastische GEL en lucht doorlatend koudschuim garanderen een perfecte drukverdeling en ligcomfort. Bestel Caresse HR GEL-FOAM split topdekmatras 13cm online bij fonQ. Alle Caresse Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk zaterdag in huis EUR 819.00 Meer informatie
>> meer lezen

Caresse HR GEL-FOAM split topdekmatras 13cm (Mon, 20 Jan 2020)
Luxe split matrastopper met een kern van anti-allergisch GEL-FOAM. De 400gr/m² zorgt voor een ultieme vochtopname en ventilatie. De combinatie van hoog elastische GEL en lucht doorlatend koudschuim garanderen een perfecte drukverdeling en ligcomfort. Bestel Caresse HR GEL-FOAM split topdekmatras 13cm online bij fonQ. Alle Caresse Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk zaterdag in huis EUR 929.00 Meer informatie
>> meer lezen

Caresse HR-koudschuim split topdekmatras 10cm (Mon, 20 Jan 2020)
Luxe split matras-topper met een kern van anti-allergisch HR-koudschuim. De 300 gr/m² hollowfiber zorgt voor een perfecte vochtopname en ventilatie. De topper garandeert een perfecte ondersteuning en ligcomfort. Bestel Caresse HR-koudschuim split topdekmatras 10cm online bij fonQ. Alle Caresse Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk zaterdag in huis EUR 579.00 Meer informatie
>> meer lezen

Caresse HR-koudschuim topdekmatras 10cm (Mon, 20 Jan 2020)
Luxe matras-topper met een kern van anti-allergisch HR-koudschuim. De 300 gr/m² hollowfiber zorgt voor een perfecte vochtopname en ventilatie. De topper garandeert een perfecte ondersteuning en ligcomfort. Bestel Caresse HR-koudschuim topdekmatras 10cm online bij fonQ. Alle Caresse Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk zaterdag in huis EUR 619.00 Meer informatie
>> meer lezen

Caresse HR-koudschuim split topdekmatras 10cm (Mon, 20 Jan 2020)
Luxe split matras-topper met een kern van anti-allergisch HR-koudschuim. De 300 gr/m² hollowfiber zorgt voor een perfecte vochtopname en ventilatie. De topper garandeert een perfecte ondersteuning en ligcomfort. Bestel Caresse HR-koudschuim split topdekmatras 10cm online bij fonQ. Alle Caresse Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk zaterdag in huis EUR 629.00 Meer informatie
>> meer lezen

Caresse HR-koudschuim split topdekmatras 13cm (Mon, 20 Jan 2020)
Luxe split matras-topper met een kern van anti-allergisch HR-koudschuim. De 400 gr/m² hollowfiber zorgt voor een perfecte vochtopname en ventilatie. De topper garandeert een perfecte ondersteuning en ligcomfort. Bestel Caresse HR-koudschuim split topdekmatras 13cm online bij fonQ. Alle Caresse Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk zaterdag in huis EUR 799.00 Meer informatie
>> meer lezen

Caresse Visco-elastisch traagschuim topdekmatras 7cm. (Mon, 20 Jan 2020)
Luxe matras-topper met een kern van anti-allergisch Visco-elastisch traagschuim. De combinatie van zuivere wol, katoen en Visco elastisch traagschuim garanderen een perfecte, vochtopname, ventilatie en ligcomfort. Bestel Caresse Visco-elastisch traagschuim topdekmatras 7cm. online bij fonQ. Alle Caresse Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk zaterdag in huis EUR 339.00 Meer informatie
>> meer lezen

Caresse HR GEL-FOAM split topdekmatras 9cm (Mon, 20 Jan 2020)
Luxe split matrastopper met een kern van anti-allergisch GEL-FOAM. De 300gr/m² zorgt voor een ultieme vochtopname en ventilatie. De combinatie van hoog elastische GEL en lucht doorlatend koudschuim garanderen een perfecte drukverdeling en ligcomfort. Bestel Caresse HR GEL-FOAM split topdekmatras 9cm online bij fonQ. Alle Caresse Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk zaterdag in huis EUR 479.00 Meer informatie
>> meer lezen

Caresse HR GEL-FOAM split topdekmatras 9cm (Mon, 20 Jan 2020)
Luxe split matrastopper met een kern van anti-allergisch GEL-FOAM. De 300gr/m² zorgt voor een ultieme vochtopname en ventilatie. De combinatie van hoog elastische GEL en lucht doorlatend koudschuim garanderen een perfecte drukverdeling en ligcomfort. Bestel Caresse HR GEL-FOAM split topdekmatras 9cm online bij fonQ. Alle Caresse Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk zaterdag in huis EUR 459.00 Meer informatie
>> meer lezen

Caresse HR GEL-FOAM topdekmatras 13cm (Mon, 20 Jan 2020)
Luxe matrastopper met een kern van anti-allergisch GEL-FOAM. De 400gr/m² zorgt voor een ultieme vochtopname en ventilatie. De combinatie van hoog elastische GEL en lucht doorlatend koudschuim garanderen een perfecte drukverdeling en ligcomfort. Bestel Caresse HR GEL-FOAM topdekmatras 13cm online bij fonQ. Alle Caresse Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk zaterdag in huis EUR 979.00 Meer informatie
>> meer lezen

Caresse HR GEL-FOAM topdekmatras 9cm (Mon, 20 Jan 2020)
Luxe matrastopper met een kern van anti-allergisch GEL-FOAM. De 300gr/m² zorgt voor een ultieme vochtopname en ventilatie. De combinatie van hoog elastische GEL en lucht doorlatend koudschuim garanderen een perfecte drukverdeling en ligcomfort. Bestel Caresse HR GEL-FOAM topdekmatras 9cm online bij fonQ. Alle Caresse Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk zaterdag in huis EUR 439.00 Meer informatie
>> meer lezen

Caresse HR GEL-FOAM topdekmatras 9cm (Mon, 20 Jan 2020)
Luxe matrastopper met een kern van anti-allergisch GEL-FOAM. De 300gr/m² zorgt voor een ultieme vochtopname en ventilatie. De combinatie van hoog elastische GEL en lucht doorlatend koudschuim garanderen een perfecte drukverdeling en ligcomfort. Bestel Caresse HR GEL-FOAM topdekmatras 9cm online bij fonQ. Alle Caresse Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk zaterdag in huis EUR 529.00 Meer informatie
>> meer lezen

Caresse HR GEL-FOAM topdekmatras 9cm (Mon, 20 Jan 2020)
Luxe matrastopper met een kern van anti-allergisch GEL-FOAM. De 300gr/m² zorgt voor een ultieme vochtopname en ventilatie. De combinatie van hoog elastische GEL en lucht doorlatend koudschuim garanderen een perfecte drukverdeling en ligcomfort. Bestel Caresse HR GEL-FOAM topdekmatras 9cm online bij fonQ. Alle Caresse Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk zaterdag in huis EUR 309.00 Meer informatie
>> meer lezen

Caresse HR GEL-FOAM split topdekmatras 9cm (Mon, 20 Jan 2020)
Luxe split matrastopper met een kern van anti-allergisch GEL-FOAM. De 300gr/m² zorgt voor een ultieme vochtopname en ventilatie. De combinatie van hoog elastische GEL en lucht doorlatend koudschuim garanderen een perfecte drukverdeling en ligcomfort. Bestel Caresse HR GEL-FOAM split topdekmatras 9cm online bij fonQ. Alle Caresse Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk zaterdag in huis EUR 549.00 Meer informatie
>> meer lezen

Caresse HR-koudschuim split topdekmatras 13cm (Mon, 20 Jan 2020)
Luxe split matras-topper met een kern van anti-allergisch HR-koudschuim. De 400 gr/m² hollowfiber zorgt voor een perfecte vochtopname en ventilatie. De topper garandeert een perfecte ondersteuning en ligcomfort. Bestel Caresse HR-koudschuim split topdekmatras 13cm online bij fonQ. Alle Caresse Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk zaterdag in huis EUR 729.00 Meer informatie
>> meer lezen

De mooiste kranen voor in de badkamer online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0