De mooiste kranen voor in de badkamer online bestellen

badkamerkraan

Als u op zoek bent naar een mooie kraan voor in de badkamer, dan hebben wij hier een hele mooie leverancier van de mooiste populaire kranen en de beste merken tegen een schappelijke prijs!

Een mooie kraan die ook jaren lang mee gaat is natuurlijk een blikvanger in uw badkamer.

Bent u op zoek naar een geschikte badkamerkraan, kijkt u dan even hieronder naar de mogelijkheden.

 

Voor de komende feestdagen een aanrader om cadeau te doen, een waardevol cadeau waar u jaren lang plezier aan zult beleven. Maak er een leuke surprise voor op pakjesavond van of gewoon onder de kerstboom!


Badkamerkraan

 

Een voorbeeld uit de selectie is de GROHE Essence Wastafelmengkraan, deze kraan is in meerdere kleuren beschikbaar.

 

Productinformatie

De Essence Wastafelkraan van GROHE moet het niet alleen van zijn stijlvolle looks hebben maar ook van zijn uitgebreide moderne functies. Bepaal zelf de uitloop van de kraan en stel hem in dat hij tot 360? draaibaar is. Handig tijdens het schoonmaken!

 

Chique kraan van H 24,4 en uitloop van 21 cm

Gemaakt van sterk en hoge kwaliteit metaal

Sluit en open eenvoudig de waterstop met de hendel aan de achterzijde

Moderne en strakke uitstraling door de matte afwerking

Inclusief GROHE QuickFix bevestigingsmateriaal

GROHE Waste afvoer

Een kraan met waste heeft een klein hendeltje aan de achterzijde waarmee je de waterstop kunt openen en sluiten. Zo kan je de wasbak vol laten stromen met water voor bijvoorbeeld een kleine handwas.

 

GROHE EcoJoy

Heerlijk douchen maar wel met oog voor het milieu? De GROHE EcoJoy technologie zorgt voor een waterbesparing tot wel 50% met behoud van een volle en krachtige straal. Comfort voor jou en toch beter voor het milieu!

 

GROHE Uitloop

De uitloop van de kraan bepaalt hoe ver en hoog de waterstraal in de wastafel komt. Een medium uitloop is een standaard uitloop en ideaal voor het vullen van een emmer en bediening door kinderen. Een hoge uitloop biedt extra ruimte en is perfect als je je haren wil wassen of kleding wil uitspoelen. Let er wel op dat je kraan past bij het formaat wastafel.

 

GROHE SilkMove

Douchen wordt een Spa-moment met DreamSpray van GROHE. Deze techniek zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes in de douchekop. Ongeacht welke straalsoort en handdouche.

 

Draaihoeken

Stel zelf de draaihoek van de kraan voor extra gemak. Zo wissel je eenvoudig van wasbak met één kraan of draai je de kraan helemaal naar achteren als je wilt schoonmaken.

 

GROHE AquaGuide

De kraan heeft een draaibare uitloop waardoor je hem handmatig kunt instellen. Zo kun je de straal perfect richten en hem gebruiken waar je hem voor nodig hebt.

 

GROHE StarLight

De prachtige, gladde afwerking van GROHE is te wijten aan de speciale StarLight technologie die ervoor zorgt dat alles extra krasbestendig is en jarenlang meegaat en mooi blijft. Veeg het oppervlak af met een droge, zachte doek en alles lijkt weer als nieuw.

 


Een ander topmodel is de GROHE Essence Wastafelmengkraan 

 

Productinformatie

De Essence Wastafelkraan van GROHE moet het niet alleen van zijn stijlvolle looks hebben maar ook van zijn uitgebreide moderne functies. Bepaal zelf de uitloop van de kraan en stel hem in dat hij tot 360? draaibaar is. Handig tijdens het schoonmaken!

Chique kraan van H 24,4 en uitloop van 21 cm

Gemaakt van sterk en hoge kwaliteit metaal

Sluit en open eenvoudig de waterstop met de hendel aan de achterzijde

Moderne en strakke uitstraling door de matte afwerking

Inclusief GROHE QuickFix bevestigingsmateriaal

GROHE Waste afvoer

Een kraan met waste heeft een klein hendeltje aan de achterzijde waarmee je de waterstop kunt openen en sluiten. Zo kan je de wasbak vol laten stromen met water voor bijvoorbeeld een kleine handwas.

 

GROHE EcoJoy

Heerlijk douchen maar wel met oog voor het milieu? De GROHE EcoJoy technologie zorgt voor een waterbesparing tot wel 50% met behoud van een volle en krachtige straal. Comfort voor jou en toch beter voor het milieu!

 

GROHE Uitloop

De uitloop van de kraan bepaalt hoe ver en hoog de waterstraal in de wastafel komt. Een medium uitloop is een standaard uitloop en ideaal voor het vullen van een emmer en bediening door kinderen. Een hoge uitloop biedt extra ruimte en is perfect als je je haren wil wassen of kleding wil uitspoelen. Let er wel op dat je kraan past bij het formaat wastafel.

 

GROHE SilkMove

Douchen wordt een Spa-moment met DreamSpray van GROHE. Deze techniek zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes in de douchekop. Ongeacht welke straalsoort en handdouche.

 

Draaihoeken

Stel zelf de draaihoek van de kraan voor extra gemak. Zo wissel je eenvoudig van wasbak met één kraan of draai je de kraan helemaal naar achteren als je wilt schoonmaken.

 

GROHE AquaGuide

De kraan heeft een draaibare uitloop waardoor je hem handmatig kunt instellen. Zo kun je de straal perfect richten en hem gebruiken waar je hem voor nodig hebt.

 

GROHE StarLight

De prachtige, gladde afwerking van GROHE is te wijten aan de speciale StarLight technologie die ervoor zorgt dat alles extra krasbestendig is en jarenlang meegaat en mooi blijft. Veeg het oppervlak af met een droge, zachte doek en alles lijkt weer als nieuw.

 

Voor informatie van één van deze badkamerkranen of een andere mooie kraan, kijk dan hier!

 


Ook alle artikelen voor in de slaapkamer kunt u hier vinden en bestellen zoals heerlijke dekbedden en hoofdkussens!

RSS productfeed

Camry CR 2162w - Spiegel - verlicht - wit (ma, 24 feb 2020)
"Camry ""Premium"" is een exclusief merk met producten aangepast naar de veeleisende vragen van klanten. Dus hoge technische vereisten zijn samen verwerkt met een modern design." Bestel Camry CR 2162w - Spiegel - verlicht - wit online bij fonQ. Alle Camry Badkameraccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

Presence Presence Molton Sanfor Topper Hoeslaken - Platinum - Maat: 18 (Mon, 24 Feb 2020)
Met deze molton bescherm jij je topmatras tegen vocht en stof. Verleng de levensduur van jouw topper! Bestel Presence Presence Molton Sanfor Topper Hoeslaken - Platinum - Maat: 18 online bij fonQ. Alle Presence Hoeslakens en moltons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 44.95 Meer informatie
>> meer lezen

Presence Presence Molton Splittopper Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maa (Mon, 24 Feb 2020)
Met deze molton bescherm jij je splittopper matras tegen vocht en stof. Verleng de levensduur van jouw splittopper met een waterdichte molton! Bestel Presence Presence Molton Splittopper Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maa online bij fonQ. Alle Presence Hoeslakens en moltons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 44.95 Meer informatie
>> meer lezen

Presence Presence Molton Topper Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maat: 16 (Mon, 24 Feb 2020)
Met deze molton bescherm jij je topmatras tegen vocht en stof. Verleng de levensduur van jouw topper! Bestel Presence Presence Molton Topper Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maat: 16 online bij fonQ. Alle Presence Hoeslakens en moltons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 34.95 Meer informatie
>> meer lezen

Presence Presence Molton Sanfor Splittopper Hoeslaken - Platinum - Maa (Mon, 24 Feb 2020)
Met deze molton bescherm jij je splittopper matras tegen vocht en stof. Verleng de levensduur van jouw matras! Bestel Presence Presence Molton Sanfor Splittopper Hoeslaken - Platinum - Maa online bij fonQ. Alle Presence Hoeslakens en moltons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 49.95 Meer informatie
>> meer lezen

Presence Presence Molton Sanfor Splittopper Hoeslaken - Platinum - Maa (Mon, 24 Feb 2020)
Met deze molton bescherm jij je splittopper matras tegen vocht en stof. Verleng de levensduur van jouw matras! Bestel Presence Presence Molton Sanfor Splittopper Hoeslaken - Platinum - Maa online bij fonQ. Alle Presence Hoeslakens en moltons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 54.95 Meer informatie
>> meer lezen

Presence Presence Molton Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maat: 160 x 200 (Mon, 24 Feb 2020)
Met deze molton bescherm jij je matras tegen vocht en stof. Verleng de levensduur van je matras! Bestel Presence Presence Molton Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maat: 160 x 200 online bij fonQ. Alle Presence Hoeslakens en moltons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 34.95 Meer informatie
>> meer lezen

Presence Presence Molton Topper Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maat: 18 (Mon, 24 Feb 2020)
Met deze molton bescherm jij je topmatras tegen vocht en stof. Verleng de levensduur van jouw topper! Bestel Presence Presence Molton Topper Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maat: 18 online bij fonQ. Alle Presence Hoeslakens en moltons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 39.95 Meer informatie
>> meer lezen

Presence Presence Molton Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maat: 90 x 220 (Mon, 24 Feb 2020)
Met deze molton bescherm jij je matras tegen vocht en stof. Verleng de levensduur van je matras! Bestel Presence Presence Molton Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maat: 90 x 220 online bij fonQ. Alle Presence Hoeslakens en moltons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

Presence Presence Molton Splittopper Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maa (Mon, 24 Feb 2020)
Met deze molton bescherm jij je splittopper matras tegen vocht en stof. Verleng de levensduur van jouw splittopper met een waterdichte molton! Bestel Presence Presence Molton Splittopper Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maa online bij fonQ. Alle Presence Hoeslakens en moltons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 49.95 Meer informatie
>> meer lezen

Presence Presence Molton Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maat: 100 x 210 (Mon, 24 Feb 2020)
Met deze molton bescherm jij je matras tegen vocht en stof. Verleng de levensduur van je matras! Bestel Presence Presence Molton Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maat: 100 x 210 online bij fonQ. Alle Presence Hoeslakens en moltons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

Presence Presence Molton Topper Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maat: 14 (Mon, 24 Feb 2020)
Met deze molton bescherm jij je topmatras tegen vocht en stof. Verleng de levensduur van jouw topper! Bestel Presence Presence Molton Topper Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maat: 14 online bij fonQ. Alle Presence Hoeslakens en moltons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 34.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dulaire Sieradendoos Glas Vierkant Goud 6x12 cm (Mon, 24 Feb 2020)
Mooie gouden sieradendoos van glas. Hij is vierkant van vorm en functioneel in gebruik. Daarnaast is hij ook uitermate decoratief. De onderkant is voorzien van spiegelglas met een stijlvol patroon. Bestel Dulaire Sieradendoos Glas Vierkant Goud 6x12 cm online bij fonQ. Alle Dulaire Woonaccessoires uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dulaire Juwelendoos Glas Goud Rechthoek 6x21 cm (Mon, 24 Feb 2020)
Chique juwelendoos van glas en metaal. De kleur is goud en zijn vorm is rechthoekig. Het deksel is voorzien van een kettinkje en decoratieve witte tekst. Ideale opberger voor sieraden! Bestel Dulaire Juwelendoos Glas Goud Rechthoek 6x21 cm online bij fonQ. Alle Dulaire Woonaccessoires uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 39.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dekbed-Discounter DD Molton Splittopper Hoeslaken Stretch - Maat: 160 (Mon, 24 Feb 2020)
Dit molton splittopper hoeslaken is een perfecte toevoeging voor jouw slaapkamer. Door de elastische stof zal dit altijd prachtig op jouw matras blijven zitten! Bestel Dekbed-Discounter DD Molton Splittopper Hoeslaken Stretch - Maat: 160 online bij fonQ. Alle Dekbed-Discounter Hoeslakens en moltons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 25.20 Meer informatie
>> meer lezen

Presence Presence Molton Sanfor Hoeslaken - Platinum - Maat: 180 x 210 (Mon, 24 Feb 2020)
Met deze molton bescherm jij je matras tegen vocht en stof. Verleng de levensduur van je matras! Bestel Presence Presence Molton Sanfor Hoeslaken - Platinum - Maat: 180 x 210 online bij fonQ. Alle Presence Hoeslakens en moltons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 42.95 Meer informatie
>> meer lezen

Presence Presence Molton Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maat: 140 x 200 (Mon, 24 Feb 2020)
Met deze molton bescherm jij je matras tegen vocht en stof. Verleng de levensduur van je matras! Bestel Presence Presence Molton Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maat: 140 x 200 online bij fonQ. Alle Presence Hoeslakens en moltons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 34.95 Meer informatie
>> meer lezen

Presence Presence Molton Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maat: 180 x 210 (Mon, 24 Feb 2020)
Met deze molton bescherm jij je matras tegen vocht en stof. Verleng de levensduur van je matras! Bestel Presence Presence Molton Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maat: 180 x 210 online bij fonQ. Alle Presence Hoeslakens en moltons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 44.95 Meer informatie
>> meer lezen

Presence Presence Molton Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maat: 180 x 220 (Mon, 24 Feb 2020)
Met deze molton bescherm jij je matras tegen vocht en stof. Verleng de levensduur van je matras! Bestel Presence Presence Molton Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maat: 180 x 220 online bij fonQ. Alle Presence Hoeslakens en moltons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 44.95 Meer informatie
>> meer lezen

Presence Presence Molton Splittopper Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maa (Mon, 24 Feb 2020)
Met deze molton bescherm jij je splittopper matras tegen vocht en stof. Verleng de levensduur van jouw splittopper met een waterdichte molton! Bestel Presence Presence Molton Splittopper Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maa online bij fonQ. Alle Presence Hoeslakens en moltons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 39.95 Meer informatie
>> meer lezen

Presence Presence Molton Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maat: 120 x 200 (Mon, 24 Feb 2020)
Met deze molton bescherm jij je matras tegen vocht en stof. Verleng de levensduur van je matras! Bestel Presence Presence Molton Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maat: 120 x 200 online bij fonQ. Alle Presence Hoeslakens en moltons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

Presence Presence Molton Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maat: 180 x 200 (Mon, 24 Feb 2020)
Met deze molton bescherm jij je matras tegen vocht en stof. Verleng de levensduur van je matras! Bestel Presence Presence Molton Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maat: 180 x 200 online bij fonQ. Alle Presence Hoeslakens en moltons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 39.95 Meer informatie
>> meer lezen

Presence Presence Molton Splittopper Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maa (Mon, 24 Feb 2020)
Met deze molton bescherm jij je splittopper matras tegen vocht en stof. Verleng de levensduur van jouw splittopper met een waterdichte molton! Bestel Presence Presence Molton Splittopper Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maa online bij fonQ. Alle Presence Hoeslakens en moltons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 54.95 Meer informatie
>> meer lezen

Presence Presence Molton Topper Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maat: 18 (Mon, 24 Feb 2020)
Met deze molton bescherm jij je topmatras tegen vocht en stof. Verleng de levensduur van jouw topper! Bestel Presence Presence Molton Topper Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maat: 18 online bij fonQ. Alle Presence Hoeslakens en moltons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 44.95 Meer informatie
>> meer lezen

Presence Presence Molton Topper Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maat: 16 (Mon, 24 Feb 2020)
Met deze molton bescherm jij je topmatras tegen vocht en stof. Verleng de levensduur van jouw topper! Bestel Presence Presence Molton Topper Hoeslaken Waterdicht - Gold - Maat: 16 online bij fonQ. Alle Presence Hoeslakens en moltons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 39.95 Meer informatie
>> meer lezen

De mooiste kranen voor in de badkamer online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0