De mooiste kranen voor in de badkamer online bestellen

badkamerkraan

Als u op zoek bent naar een mooie kraan voor in de badkamer, dan hebben wij hier een hele mooie leverancier van de mooiste populaire kranen en de beste merken tegen een schappelijke prijs!

Een mooie kraan die ook jaren lang mee gaat is natuurlijk een blikvanger in uw badkamer.

Bent u op zoek naar een geschikte badkamerkraan, kijkt u dan even hieronder naar de mogelijkheden.

 

Voor de komende feestdagen een aanrader om cadeau te doen, een waardevol cadeau waar u jaren lang plezier aan zult beleven. Maak er een leuke surprise voor op pakjesavond van of gewoon onder de kerstboom!


Badkamerkraan

 

Een voorbeeld uit de selectie is de GROHE Essence Wastafelmengkraan, deze kraan is in meerdere kleuren beschikbaar.

 

Productinformatie

De Essence Wastafelkraan van GROHE moet het niet alleen van zijn stijlvolle looks hebben maar ook van zijn uitgebreide moderne functies. Bepaal zelf de uitloop van de kraan en stel hem in dat hij tot 360? draaibaar is. Handig tijdens het schoonmaken!

 

Chique kraan van H 24,4 en uitloop van 21 cm

Gemaakt van sterk en hoge kwaliteit metaal

Sluit en open eenvoudig de waterstop met de hendel aan de achterzijde

Moderne en strakke uitstraling door de matte afwerking

Inclusief GROHE QuickFix bevestigingsmateriaal

GROHE Waste afvoer

Een kraan met waste heeft een klein hendeltje aan de achterzijde waarmee je de waterstop kunt openen en sluiten. Zo kan je de wasbak vol laten stromen met water voor bijvoorbeeld een kleine handwas.

 

GROHE EcoJoy

Heerlijk douchen maar wel met oog voor het milieu? De GROHE EcoJoy technologie zorgt voor een waterbesparing tot wel 50% met behoud van een volle en krachtige straal. Comfort voor jou en toch beter voor het milieu!

 

GROHE Uitloop

De uitloop van de kraan bepaalt hoe ver en hoog de waterstraal in de wastafel komt. Een medium uitloop is een standaard uitloop en ideaal voor het vullen van een emmer en bediening door kinderen. Een hoge uitloop biedt extra ruimte en is perfect als je je haren wil wassen of kleding wil uitspoelen. Let er wel op dat je kraan past bij het formaat wastafel.

 

GROHE SilkMove

Douchen wordt een Spa-moment met DreamSpray van GROHE. Deze techniek zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes in de douchekop. Ongeacht welke straalsoort en handdouche.

 

Draaihoeken

Stel zelf de draaihoek van de kraan voor extra gemak. Zo wissel je eenvoudig van wasbak met één kraan of draai je de kraan helemaal naar achteren als je wilt schoonmaken.

 

GROHE AquaGuide

De kraan heeft een draaibare uitloop waardoor je hem handmatig kunt instellen. Zo kun je de straal perfect richten en hem gebruiken waar je hem voor nodig hebt.

 

GROHE StarLight

De prachtige, gladde afwerking van GROHE is te wijten aan de speciale StarLight technologie die ervoor zorgt dat alles extra krasbestendig is en jarenlang meegaat en mooi blijft. Veeg het oppervlak af met een droge, zachte doek en alles lijkt weer als nieuw.

 


Een ander topmodel is de GROHE Essence Wastafelmengkraan 

 

Productinformatie

De Essence Wastafelkraan van GROHE moet het niet alleen van zijn stijlvolle looks hebben maar ook van zijn uitgebreide moderne functies. Bepaal zelf de uitloop van de kraan en stel hem in dat hij tot 360? draaibaar is. Handig tijdens het schoonmaken!

Chique kraan van H 24,4 en uitloop van 21 cm

Gemaakt van sterk en hoge kwaliteit metaal

Sluit en open eenvoudig de waterstop met de hendel aan de achterzijde

Moderne en strakke uitstraling door de matte afwerking

Inclusief GROHE QuickFix bevestigingsmateriaal

GROHE Waste afvoer

Een kraan met waste heeft een klein hendeltje aan de achterzijde waarmee je de waterstop kunt openen en sluiten. Zo kan je de wasbak vol laten stromen met water voor bijvoorbeeld een kleine handwas.

 

GROHE EcoJoy

Heerlijk douchen maar wel met oog voor het milieu? De GROHE EcoJoy technologie zorgt voor een waterbesparing tot wel 50% met behoud van een volle en krachtige straal. Comfort voor jou en toch beter voor het milieu!

 

GROHE Uitloop

De uitloop van de kraan bepaalt hoe ver en hoog de waterstraal in de wastafel komt. Een medium uitloop is een standaard uitloop en ideaal voor het vullen van een emmer en bediening door kinderen. Een hoge uitloop biedt extra ruimte en is perfect als je je haren wil wassen of kleding wil uitspoelen. Let er wel op dat je kraan past bij het formaat wastafel.

 

GROHE SilkMove

Douchen wordt een Spa-moment met DreamSpray van GROHE. Deze techniek zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes in de douchekop. Ongeacht welke straalsoort en handdouche.

 

Draaihoeken

Stel zelf de draaihoek van de kraan voor extra gemak. Zo wissel je eenvoudig van wasbak met één kraan of draai je de kraan helemaal naar achteren als je wilt schoonmaken.

 

GROHE AquaGuide

De kraan heeft een draaibare uitloop waardoor je hem handmatig kunt instellen. Zo kun je de straal perfect richten en hem gebruiken waar je hem voor nodig hebt.

 

GROHE StarLight

De prachtige, gladde afwerking van GROHE is te wijten aan de speciale StarLight technologie die ervoor zorgt dat alles extra krasbestendig is en jarenlang meegaat en mooi blijft. Veeg het oppervlak af met een droge, zachte doek en alles lijkt weer als nieuw.

 

Voor informatie van één van deze badkamerkranen of een andere mooie kraan, kijk dan hier!

 


Ook alle artikelen voor in de slaapkamer kunt u hier vinden en bestellen zoals heerlijke dekbedden en hoofdkussens!

RSS productfeed

Vestbjerg Svea Boxspring 160 x 210 cm Beige (do, 06 aug 2020)
"Ga voor het ultieme comfort met de Svea boxspring van Vestbjerg. De boxspring biedt goede ondersteuning, is drukverlagend en heeft een fijne instaphoogte. Dankzij de moderne uitstraling past dit bed perfect in een modern of Scandinavisch interieur! " Bestel Vestbjerg Svea Boxspring 160 x 210 cm Beige online bij fonQ. Alle Vestbjerg Complete bedden uit voorraad leverbaar. Levertijd: 2 - 3 weken EUR 1329.00 Meer informatie
>> meer lezen

Vestbjerg Lova Boxspring Onderstel 70 x 210 cm (Thu, 06 Aug 2020)
Met het losse Lova Ideal onderstel van Vestbjerg kies je gegarandeerd voor comfort! De boxspring heeft een ideale hoogte, zodat je makkelijk in en uit bed stapt. Dankzij zijn moderne uitstraling past deze in vrijwel elke slaapkamer! Bestel Vestbjerg Lova Boxspring Onderstel 70 x 210 cm online bij fonQ. Alle Vestbjerg Complete bedden uit voorraad leverbaar. Levertijd: 2 - 3 weken EUR 246.00 Meer informatie
>> meer lezen

Vestbjerg Lova Boxspring Onderstel 100 x 210 cm (Thu, 06 Aug 2020)
Met het losse Lova Ideal onderstel van Vestbjerg kies je gegarandeerd voor comfort! De boxspring heeft een ideale hoogte, zodat je makkelijk in en uit bed stapt. Dankzij zijn moderne uitstraling past deze in vrijwel elke slaapkamer! Bestel Vestbjerg Lova Boxspring Onderstel 100 x 210 cm online bij fonQ. Alle Vestbjerg Complete bedden uit voorraad leverbaar. Levertijd: 2 - 3 weken EUR 269.00 Meer informatie
>> meer lezen

Vestbjerg Oskar Pocket Traagschuim Matras (Thu, 06 Aug 2020)
Ga voor comfort met het Oskar pocket traagschuim matras van Vestbjerg! Het matras heeft aan beide kanten een toplaag van traagschuim en vormt zich perfect naar het lichaam. Een goede nachtrust zonder drukpunten, wat wil je nog meer? Slaap lekker! Bestel Vestbjerg Oskar Pocket Traagschuim Matras online bij fonQ. Alle Vestbjerg Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Levertijd: 2 - 3 weken EUR 447.70 Meer informatie
>> meer lezen

Vestbjerg Ylva Pocket Latex Matras 100 x 210 cm (Thu, 06 Aug 2020)
Slaap lekker op het Ylva pocket latexmatras van Vestbjerg. Dit heerlijk zachte matras is gemaakt van natuurlatex en ligt erg prettig. Het is ideaal voor de kinder- of gastenkamer. Doe er een zacht laken op en je slaapt als rozen. Bestel Vestbjerg Ylva Pocket Latex Matras 100 x 210 cm online bij fonQ. Alle Vestbjerg Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Levertijd: 2 - 3 weken EUR 369.90 Meer informatie
>> meer lezen

Vestbjerg Ylva Pocket Latex Matras 180 x 210 cm (Thu, 06 Aug 2020)
Slaap lekker op het Ylva pocket latexmatras van Vestbjerg. Dit heerlijk zachte matras is gemaakt van natuurlatex en ligt erg prettig. Het is ideaal voor de kinder- of gastenkamer. Doe er een zacht laken op en je slaapt als rozen. Bestel Vestbjerg Ylva Pocket Latex Matras 180 x 210 cm online bij fonQ. Alle Vestbjerg Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Levertijd: 2 - 3 weken EUR 575.10 Meer informatie
>> meer lezen

"Vestbjerg Arvid HR Traagschuim Matras " (Thu, 06 Aug 2020)
Zak in een diepe slaap weg op het Arvid traagschuimmatras van Vestbjerg. Dit matras is gemaakt van traagschuim dat zachter wordt wanneer het in contact komt met je lichaamswarmte. Ook je lichaamsgewicht speelt daar een rol in. Bestel "Vestbjerg Arvid HR Traagschuim Matras " online bij fonQ. Alle Vestbjerg Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Levertijd: 2 - 3 weken EUR 233.10 Meer informatie
>> meer lezen

"Vestbjerg Arvid HR Traagschuim Matras " (Thu, 06 Aug 2020)
Zak in een diepe slaap weg op het Arvid traagschuimmatras van Vestbjerg. Dit matras is gemaakt van traagschuim dat zachter wordt wanneer het in contact komt met je lichaamswarmte. Ook je lichaamsgewicht speelt daar een rol in. Bestel "Vestbjerg Arvid HR Traagschuim Matras " online bij fonQ. Alle Vestbjerg Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Levertijd: 2 - 3 weken EUR 257.40 Meer informatie
>> meer lezen

Vestbjerg Vidar Pocket HR Matras 180 x 200 cm (Thu, 06 Aug 2020)
Op zoek naar een goed matras? Ga voor het Vidar pocket HR-matras van Vestbjerg. Het is niet te zacht en niet te hard, maar wel duurzaam en kwalitatief. Geschikt voor jezelf en je kinderen. Je zult voortaan op geen enkel ander matras willen slapen! Bestel Vestbjerg Vidar Pocket HR Matras 180 x 200 cm online bij fonQ. Alle Vestbjerg Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Levertijd: 2 - 3 weken EUR 296.10 Meer informatie
>> meer lezen

Vestbjerg Vidar Pocket HR Matras 180 x 210 cm (Thu, 06 Aug 2020)
Op zoek naar een goed matras? Ga voor het Vidar pocket HR-matras van Vestbjerg. Het is niet te zacht en niet te hard, maar wel duurzaam en kwalitatief. Geschikt voor jezelf en je kinderen. Je zult voortaan op geen enkel ander matras willen slapen! Bestel Vestbjerg Vidar Pocket HR Matras 180 x 210 cm online bij fonQ. Alle Vestbjerg Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Levertijd: 2 - 3 weken EUR 321.30 Meer informatie
>> meer lezen

Vestbjerg Espen HR Aloë Vera Tijk Topper 140 x 200 cm (Thu, 06 Aug 2020)
De Espen HR topper van Vestbjerg past op elk matras. Heb je een redelijk nieuw matras waar je toch niet prettig op slaapt? Koop deze topper en leg hem op je bed. Je slapeloze nachten zullen meteen tot de verleden tijd behoren! Bestel Vestbjerg Espen HR Aloë Vera Tijk Topper 140 x 200 cm online bij fonQ. Alle Vestbjerg Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Levertijd: 2 - 3 weken EUR 202.50 Meer informatie
>> meer lezen

Vestbjerg Espen HR Aloë Vera Tijk Topper 140 x 210 cm (Thu, 06 Aug 2020)
De Espen HR topper van Vestbjerg past op elk matras. Heb je een redelijk nieuw matras waar je toch niet prettig op slaapt? Koop deze topper en leg hem op je bed. Je slapeloze nachten zullen meteen tot de verleden tijd behoren! Bestel Vestbjerg Espen HR Aloë Vera Tijk Topper 140 x 210 cm online bij fonQ. Alle Vestbjerg Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Levertijd: 2 - 3 weken EUR 218.70 Meer informatie
>> meer lezen

Vestbjerg Linna HR Durbuy Topper 140 x 210 cm (Thu, 06 Aug 2020)
Geniet van een optimale nachtrust met de Linna HR durbuy topper van Vestbjerg op je matras. Behalve dat je prettiger ligt, verminder je ook de slijtage van je matras door deze topper te gebruiken. Slaap lekker! Bestel Vestbjerg Linna HR Durbuy Topper 140 x 210 cm online bij fonQ. Alle Vestbjerg Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Levertijd: 2 - 3 weken EUR 329.40 Meer informatie
>> meer lezen

Vestbjerg Ilva HR Aloë Vera Tijk Splittopper 180 x 210 cm (Thu, 06 Aug 2020)
Deze Ilva splittopper van Vestbjerg is voorzien van een split in het midden, waardoor je de matrassen gewoon los van elkaar kunt blijven verstellen. Deze splittopper is ideaal voor als je nog even een boekje wilt lezen, terwijl je partner al slaapt. Bestel Vestbjerg Ilva HR Aloë Vera Tijk Splittopper 180 x 210 cm online bij fonQ. Alle Vestbjerg Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Levertijd: 2 - 3 weken EUR 265.50 Meer informatie
>> meer lezen

Vestbjerg Meya HR Durbuy Splittopper 180 x 210 cm (Thu, 06 Aug 2020)
Met de Meya splittopper van Vestbjerg op je matras stap je elke dag uitgerust je bed uit. De topper is geschikt voor tweepersoonsmatrassen en speciaal ontwikkeld voor verstelbare matrassen. Een goede nachtrust gegarandeerd! Bestel Vestbjerg Meya HR Durbuy Splittopper 180 x 210 cm online bij fonQ. Alle Vestbjerg Matrassen en lattenbodems uit voorraad leverbaar. Levertijd: 2 - 3 weken EUR 478.80 Meer informatie
>> meer lezen

Walra Odd Twins Dekbedovertrek 140 x 200/220 cm (Thu, 06 Aug 2020)
Ga voor stoer in je slaapkamer met het Odd Twins dekbedovertrek van Walra. De leuke print met kleine plusjes is eigentijds en fris zonder te overheersen. Op de achterzijde vind je een subtiel strependessin voor extra variatie!. Bestel Walra Odd Twins Dekbedovertrek 140 x 200/220 cm online bij fonQ. Alle Walra Dekbedovertrekken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 169.95 Meer informatie
>> meer lezen

Walra Dots & Doodles Dekbedovertrek 200 x 200/220 cm (Thu, 06 Aug 2020)
Met dit elegante Walra Dots & Doodles dekbedovertrek fleur je iedere slaapkamer op. Kies je voor de bovenzijde in een mooie trendkleur met stipjes of voor de witte achterkant met doodles? Uitgevoerd in zacht maar stevig katoen en gaat jaren mee. Bestel Walra Dots & Doodles Dekbedovertrek 200 x 200/220 cm online bij fonQ. Alle Walra Dekbedovertrekken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 69.95 Meer informatie
>> meer lezen

Walra Canvas of Nature Dekbedovertrek 200 x 200/220 cm (Thu, 06 Aug 2020)
Haal het natuursfeertje naar je slaapkamer met dit katoenen Walra Canvas of Nature dekbedovertrek. Het dessin met aquarelbloemen levert eigentijdse illustraties op en geeft je het gevoel dat je middenin de natuur in bed kruipt. Bestel Walra Canvas of Nature Dekbedovertrek 200 x 200/220 cm online bij fonQ. Alle Walra Dekbedovertrekken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 37.99 Meer informatie
>> meer lezen

Roommate Tijger Eenpersoons Dekbedovertrek (Thu, 06 Aug 2020)
Je kindje valt heerlijk in slaap onder dit zachte Roommate Tijger dekbedovertrek. Het overtrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Bij het mooie dekbedovertrek wordt een bijpassend kussensloop meegeleverd. Bestel Roommate Tijger Eenpersoons Dekbedovertrek online bij fonQ. Alle Roommate Dekbedovertrekken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 87.00 Meer informatie
>> meer lezen

Vestbjerg Marny Boxspring 140 x 200 cm Blauw (Thu, 06 Aug 2020)
Kom tot rust met de Marny boxspring van Vestbjerg. Dankzij zijn hoge comfort is het een perfecte aanwinst voor in de slaapkamer. Daarnaast biedt deze boxspring een goede ondersteuning en heeft het een optimale drukverdeling. Slaap lekker! Bestel Vestbjerg Marny Boxspring 140 x 200 cm Blauw online bij fonQ. Alle Vestbjerg Complete bedden uit voorraad leverbaar. Levertijd: 2 - 3 weken EUR 1249.00 Meer informatie
>> meer lezen

MOOS Dax Boxspring 160 x 200 cm (Thu, 06 Aug 2020)
De Dax boxspring van Moos is een complete boxspringset waarop je heerlijk zal slapen! Danzkij zijn hoge comfort en uitstekende drukverdeling, is deze boxspring een aanwinst in elke slaapkamer. Staat erg mooi in een modern interieur! Bestel MOOS Dax Boxspring 160 x 200 cm online bij fonQ. Alle MOOS Complete bedden uit voorraad leverbaar. Levertijd: 2 - 3 weken EUR 1028.00 Meer informatie
>> meer lezen

MOOS Dax Boxspring 180 x 210 cm (Thu, 06 Aug 2020)
De Dax boxspring van Moos is een complete boxspringset waarop je heerlijk zal slapen! Danzkij zijn hoge comfort en uitstekende drukverdeling, is deze boxspring een aanwinst in elke slaapkamer. Staat erg mooi in een modern interieur! Bestel MOOS Dax Boxspring 180 x 210 cm online bij fonQ. Alle MOOS Complete bedden uit voorraad leverbaar. Levertijd: 2 - 3 weken EUR 1098.00 Meer informatie
>> meer lezen

Vestbjerg Tora Boxspring Onderstel 100 x 210 cm (Thu, 06 Aug 2020)
Op zoek naar een mooi onderstel? Dan heb je aan de Tora van Vestbjerg een hele goede! Naast dat het een fijne instaphoogte heeft, biedt dit onderstel een uitstekende ondersteuning en hoge comfort. Wat wil je nog meer? Slaap lekker! Bestel Vestbjerg Tora Boxspring Onderstel 100 x 210 cm online bij fonQ. Alle Vestbjerg Complete bedden uit voorraad leverbaar. Levertijd: 2 - 3 weken EUR 269.00 Meer informatie
>> meer lezen

Vestbjerg Asa Boxspring 140 x 200 cm Grijs (Thu, 06 Aug 2020)
"Gun jezelf een goede nachtrust met de Asa boxspring van Vestbjerg. Een compleet bed met fijne ondersteuning en optimale drukverdeling waarop je heerlijk zal slapen. Dankzij zijn moderne uitstraling staat de boxspring perfect in een modern interieur! " Bestel Vestbjerg Asa Boxspring 140 x 200 cm Grijs online bij fonQ. Alle Vestbjerg Complete bedden uit voorraad leverbaar. Levertijd: 2 - 3 weken EUR 1249.00 Meer informatie
>> meer lezen

Vestbjerg Asa Boxspring 160 x 200 cm Grijs (Thu, 06 Aug 2020)
"Gun jezelf een goede nachtrust met de Asa boxspring van Vestbjerg. Een compleet bed met fijne ondersteuning en optimale drukverdeling waarop je heerlijk zal slapen. Dankzij zijn moderne uitstraling staat de boxspring perfect in een modern interieur! " Bestel Vestbjerg Asa Boxspring 160 x 200 cm Grijs online bij fonQ. Alle Vestbjerg Complete bedden uit voorraad leverbaar. Levertijd: 2 - 3 weken EUR 1298.00 Meer informatie
>> meer lezen

De mooiste kranen voor in de badkamer online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0