Met de NS naar de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs Utrecht

Laatste kans! Boek nu jouw ticket met €5,- korting ✅ voor de grootste Hengelsport- en Botenbeurs van Europa Jaarbeurs Utrecht.

 

Met nog maar een paar weken te gaan. Intussen is de organisatie druk bezig om de puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten. De beurs is volledig volgeboekt, alle exposanten (klik hier voor de deelnemerslijst) zijn bekend en het programma is compleet (klik hier voor het volledige programma)

 

 


Deze 18e editie van de Hengelsport- en Botenbeurs is  luxer, unieker met het meest uitgebreide programma ooit. Dit mag u niet missen. Omdat wij deze grootste Hengelsportbeurs van Europa graag met u willen delen hebben een unieke actie waarmee u uw ticket kunt boeken met €5,- korting.  Tevens kunnen kinderen t/m 13 jaar de beurs gratis bezoeken onder begeleiding van een volwassene. Tevens krijgen de eerste 250 kids t/m 16 jaar die de beurs bezoeken een gratis Albatros hengel en 1 kg Berlok voer. 

Beleving

De jaarbeurs is drie dagen lang omgetoverd tot een walhalla voor de hengelsportliefhebber. Laat u verrassen door de meest prachtige stands, de nieuwste producten en kom kijken bij één van de grootwaterbassins. Laat u inspireren door een lezing van o.a. Michiel Pilaar, Jan van de Bovenkamp en Sean Wit , bekijk een demonstratie bij de forellen waterbak met levende vis of kom naar ons vernieuwde Social Media Plein voor een meet&greet en maak een foto bij onze allereerste selfiewall. Wat u zeker niet mag missen zijn de demonstraties met bellyboten en Hobie kayaks. Het is zelfs mogelijk om een bellyboat of Hobie Kayak uit te proberen.  

 

Kortom, de Hengelsport- en Botenbeurs van 29 november t/m 1 december 2019 Jaarbeurs Utrecht  is een must voor elke hengelsportliefhebber.  Bestel nu je ticket met EARLY BIRD korting en volg ons intussen op Facebook en Instagram voor de leukste winacties. 

 

lentewijnen

Met de NS naar de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs Utrecht

Met de NS naar de beurs

Wil jij graag met de trein naar de Hengelsport- en Botenbeurs?  Bestel dan een combinatie ticket (entree + retour treinticket) voor €25,- via spoordeelwinkel.nl 

 

 

 

Vele nieuwe snufjes voor de witvisser op de Hengelsport- en Botenbeurs

Actie van VoorPlussers

 

Maak kans op twee vrijkaarten!

Heeft u een leuke vakantie gehad en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee vrijkaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de Hengelsport- en Botenbeurs met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's.

 

Heeft u een leuke hobby waar u wat over wilt vertellen en heeft u daarbij wat leuke foto's, dan komt u ook in aanmerking!

 

Veel succes,

Redactie VoorPlussers


Hengelsport- en Botenbeurs 2019 feiten:

 

• Waar: Jaarbeurs Utrecht

• Wanneer: vrijdag 29 november t/m zondag 1 december 2019

• Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur

• Online boeking met 25% korting én maak tevens kans op een visreis!

• Groot aanbod nationale en internationale standhouders

• 20.000 m² beursoppervlak

• Grootste hengelsportbeurs- en Botenbeurs van Europa

• Belangrijke websites: www.hengelsportbeurzen.nl 

• Belangrijke Facebookpagina’s: @hengelsportbeurs en @Carpsquare

• Instagram: @hengelsportbeurs

Bestel hier uw ticket 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 


Met de NS naar de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs Utrecht

Reactie schrijven

Commentaren: 0