Laatste nieuws Hengelsport- en Botenbeurs 2019

Dé beurs ✅ voor alle sportvissers

 

De Hengelsport- en Botenbeurs staat met nog enkele weken te gaan volop in de steigers met maar liefst 20.000 m² beursoppervlak, talloze spraakmakende hengelsportmerken, een veelvoud aan winkels en uiteraard ook tal van superleuke activiteiten voor de karper-, roof-, wit-, zee- en vliegvisser. Met ruim 180 standhouders uit binnen- en buitenland wordt dit 'the place to be' voor elke sportvisser! En ook dit jaar wordt er weer een visreis verloot onder de bezoekers. Bestel een e-ticket en maak kans op die geweldige visreis naar IJsland, voor vier personen t.w.v. € 6000,-!

 


Op de beurs vind je wederom de zeer populaire Vaste Stokkenshow waar de witvisser zelf kan ervaren welke vaste hengel bij hem of haar past. Het Karperplein waar je als karpervisser nieuwe producten kunt bekijken en je vragen kunt stellen aan bekende karpervissers. Ben je meer van de snoek, baars, snoekbaars & co, ook dan kun je je lol op op het Roofvisplein met tal van demonstraties, de nieuwste producten, boten en een meet & greet met bekende roofviscracks. Ooit al eens de kunst van het vliegvissen willen oppakken? Op de beurs kun je gratis je eerste les vliegwerpen krijgen van een expert. 

Het programma

 

Intussen is het programma voor de beurs rond. Met interessante lezingen, een drilsimulator, een speciaal jeugdprogramma, de vaste stokkenshow (met vaste hengels van o.a. Garbolino, Browning, Daiwa en JVS) en talloze demonstraties. In de lezingzaal kun je presentaties volgen van Michiel Pilaar en Fishinteam UTH & Visstekje.nl over het vissen op karper, Jan van de Bovenkamp behandelt het vissen op witvis, Robert Grootenboer bespreekt het allround vissen en de Vistechnische Dienst, Sean Wit en JLPikeBUSTERS NL gaan in op het vissen op roofvis; daarnaast kun je hier ook de nieuwste YouTube visvideo’s zien en worden in de lezingzaal diverse prijzen getrokken en uitgereikt. Het programma is dit jaar verder uitgebreid, want voor het eerst vind je op de beurs een grootwaterbassin met demonstraties van het gebruik van o.a. Floatmaster en Float Plus bellyboten en Hobie kajaks. In een ander waterbassin met levende vissen wordt uitleg gegeven over het vissen op forel. Op de drilsimulator op de stand van Sportvisserij Nederland kun je de strijd aangaan met tonijnen en zwaardvissen… Verder kun je als bezoeker ook dit jaar weer je stem uitbrengen op de beste nieuwe, innovatieve producten in diverse categorieën. Kinderen tot en met dertien jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen op de Hengelsport- en Botenbeurs, en zij kunnen ook nog eens deelnemen aan het gratis en uitgebreide Stekkieparcours van Sportvisserij Nederland. HSV Groot Rotterdam neemt de nieuwe castingbaan mee naar de beurs, hier kunnen kinderen ervaring opdoen in het werpen met de werphengel en werpmolen. Het PeuterFonds heeft haar Rad van Fortuin weer op de stand staan, je maakt hiermee niet alleen kans op mooie prijzen, je ondersteunt hiermee ook de waardevolle activiteiten van het PeuterFonds. Kijk voor wat er verder op de beurs te doen is hier.  Bekijk hier het complete programma.

 

lentewijnen

Vliegvissen de leukste manier van vissen

 

De Vereniging Nederlandse Vliegvissers is dit jaar ook weer aanwezig op de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht. Zij wil laten zien hoe leuk vliegvissen is. Hiervoor is er bijvoorbeeld direct naast de stand van de VNV een werpbaan neergelegd waar gedemonstreerd wordt hoe je met een vliegenhengel werpt. Ook kun je het zelf eens uitproberen. Ervaren werpinstructeurs staan je graag met raad en daad bij. Er zijn een aantal vliegbinders aanwezig die laten zien hoe je zelf je kunstvliegen zou kunnen maken. Een paar keer per dag wordt er door een van deze vliegbinders in de demohoek wat meer aandacht gegeven aan een bepaalde vlieg. Deze wordt voorgebonden, wat je via een groot scherm goed kunt volgen. Ook zal deze vliegbinder wat meer over deze vlieg vertellen en hoe, waar en wanneer je met deze vlieg kunt vissen. Verder staat er iemand demo’s te geven in het twijnen van leaders. Hij zal je graag vertellen waarom hij deze leaders zo maakt en wat de voor- en nadelen zijn. In de infohoek zijn elke dag bestuursleden van de VNV aanwezig die je kunnen vertellen wat de VNV zoal doet en waarom je als vliegvisser lid zou moeten zijn van deze vereniging. Natuurlijk heeft de VNV op de stand een leuke beursaanbieding voor nieuwe leden. Welke?… Kom even voorbij op de stand! Website: www.vnv.nu 

 

 

Vele nieuwe snufjes voor de witvisser op de Hengelsport- en Botenbeurs

Boten

 

Er is natuurlijk nog veel meer. Naast groothandels tref je winkeliers, reisbureaus, hengelsportverenigingen, organisaties en kun je interessante lezingen volgen. En laten we de visboten niet vergeten. Standhouders laten hun mooiste visboten, buitenboordmotoren en fishfinders zien. Geïnteresseerden kunnen alles vergelijken, prijzen aanvragen, inruil bespreken of afspraken maken over proefvaarten of een bezoek aan de showrooms. 

 

Benieuwd naar de Hengelsport- en Botenbeurs? Bestel dan nu je ticket online met maar liefst 25% korting. Tevens maak je kans met je e-ticket op een visreis naar IJsland voor 4 personen t.w.v. € 6.000!

 

Vele nieuwe snufjes voor de witvisser op de Hengelsport- en Botenbeurs

Actie van VoorPlussers

 

Maak kans op twee vrijkaarten!

Heeft u een leuke vakantie gehad en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee vrijkaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de Hengelsport- en Botenbeurs met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's.

 

Heeft u een leuke hobby waar u wat over wilt vertellen en heeft u daarbij wat leuke foto's, dan komt u ook in aanmerking!

 

Veel succes,

Redactie VoorPlussers


Hengelsport- en Botenbeurs 2019 feiten:

 

• Waar: Jaarbeurs Utrecht

• Wanneer: vrijdag 29 november t/m zondag 1 december 2019

• Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur

• Online boeking met 25% korting én maak tevens kans op een visreis!

• Groot aanbod nationale en internationale standhouders

• 20.000 m² beursoppervlak

• Grootste hengelsportbeurs- en Botenbeurs van Europa

• Belangrijke websites: www.hengelsportbeurzen.nl 

• Belangrijke Facebookpagina’s: @hengelsportbeurs en @Carpsquare

• Instagram: @hengelsportbeurs

Bestel hier uw ticket 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 


Laatste nieuws Hengelsport- en Botenbeurs 2019

Reactie schrijven

Commentaren: 0