Online bloemen boeket bestellen, vandaag bezorgd

Online bloemen boeket bestellen, vandaag bezorgd

Het op internet bestellen van bloemen✅  is tegenwoordig heel gebruikelijk. Er zijn op internet tientallen online bloemisten die strijden om de gunst van de consument. Wat zijn de redenen om online te bestellen, wat zijn de verschillen tussen de bloemisten en waar moet je op letten bij het online bestellen van bloemen. In dit artikel lees je alles wat je moet weten.


Een bos bloemen is een goed cadeau

 

Een bos bloemen is in Nederland nog steeds het meest gegeven cadeau. Veel mensen verkiezen het geven of krijgen van een bos bloemen boven een ander cadeau. Of het nu voor een verjaardag is, een trouwdag, een sterfte, een gehaald examen of zomaar is: een bos bloemen is altijd goed.

Als U voor 13.00 uur bloemen bestelt dan kan het boeket nog dezelfde dag geleverd worden in heel Nederland.

Internationale verzendingen!

 

Planten of fruitmanden bestellen?

 

Naast boeketten is het ook mogelijk om fruitmanden te bestellen. Maak keuze uit ons ruime assortiment fruitmanden met dagvers fruit. Fruitmanden zijn het perfecte cadeau om iemand beterschap mee te wensen, of als relatie geschenk te gebruiken. Ook heeft Floriënt Express een ruime collectie kamerplanten en seizoensgebonden planten. Wil je iets extra's bij je verrassing toevoegen, zoals chocolade een knuffel of wijn? Ook dat kan, zo maak je je verrassing extra speciaal.

 

Betalingen geschieden via 

 

iDeal

Creditcard

Op (maand)factuur voor bedrijven (neem voor een zakelijk account contact op met onze klantenservice  T: 085-0402900)

PayPal

GiftForYou

VVV Giftcard

123 Bloemen

Bloemenabonnement

 

HOE WERKT HET?

Wil jij ook op vaste momenten verzekerd zijn van een vers seizoensboeket bij je thuis of op je werk? Of wil je iemand meerdere malen in het jaar automatisch verrassen met mooie verse bloemen? Dat kan heel eenvoudig met het Floriënt Bloemenabonnement. Doordat we ons laten leiden door de verschillende seizoenen past ieder boeket, de bloemen en de kleuren bij de trends en sferen van dát moment. Omdat onze boeketten direct van de kweker komen en speciaal voor jou worden gebonden, ontvang je iedere keer een mooie verrassing.

 

Een abonnement afsluiten is heel eenvoudig: Kijk hier!


Online bloemen bestellen, vandaag bezorgd

Reactie schrijven

Commentaren: 0