Handig en praktisch cadeau voor Sinterklaas of voor onder de kerstboom

 

Bent u zo’n opa en oma die regelmatig een invasie krijgen van uw kleinkinderen en die dan natuurlijk ook nog hun vriendjes meenemen en dan ook blijven mee-eten?

Ze willen geen tomaat en komkommer op brood, nee lekkere hamburgers. Opa dan maar weer de keuken in en de ene na de andere hamburger bakken. Er gaan er maar drie in de pan dus opa is nog wel even bezig.

Bent u zo’n opa of oma, doe dan uzelf of uw partner een heerlijke ruime professionele bakplaat cadeau, hier gaan vele hamburgers in een keer op de plaat en is nog gezonder ook.

Hij kan natuurlijk ook door de kleinkinderen gegeven worden.Productinformatie

 

Barbecue, gourmetset of Teppan Yaki, op een grote bakplaat kan het allemaal. De Princess 102325 Table Grill XXL grill kun je op een zomerse avond buiten zetten maar, als het wat kouder is dan voldoet de tafel of keuken binnen ook!

 

Groot grilloppervlak L: 36 x B: 60

Snoer van 1,5 m

Afneembaar snoer voorzien van thermostaat

Grillplaat is voorzien van anti-aanbaklaag

Plaat is af te nemen met een doek en het vetopvangbakje mag in de vaatwasser

Regelbare thermostaat en ruim oppervlak

De Princess is 60 cm breed en zesendertig cm lang. De handgrepen zijn cool touch, deze worden dus niet warm tijdens het grillen en bakken. De plaat is voorzien van een anti-aanbaklaag en is gemakkelijk te reinigen. De temperatuur kun je zelf instellen met de regelbare thermostaat.

Over Princess

Princess, een Nederlands bedrijf in klein huishoudelijke apparatuur, is opgericht in 1994. Door een onderscheidende aanpak is het bedrijf explosief gegroeid. Princess is uitgegroeid tot de grootste aanbieder ter wereld van chromen klein huishoudelijke producten. Onder het motto: “Ondernemen is Entertainen” wordt er dagelijks verder gebouwd aan het succes van Princess.

RSS productfeed

Bloomingville Houten Adventskalender (do, 09 apr 2020)
"""De dagen aftellen naar kerst is een stuk leuker met deze adventskalender van Bloomingville! De box is gemaakt van hout en staat prachtig bij elk interieur. Tip: Zet de box op een (kleine) verhoging om hem extra goed uit te lichten! "" Bestel Bloomingville Houten Adventskalender online bij fonQ. Alle Bloomingville Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis" EUR 99.45 Meer informatie
>> meer lezen

Born in Sweden Puzzle Kandelaar Set van 2 (Thu, 09 Apr 2020)
Laat je meevoeren langs de strakke lijnen van de stijlvolle Born in Sweden Puzzle kandelaar en je raakt bijna de weg kwijt. Gelukkig is deze metalen kaarsenhouder geen moeilijke puzzel. Tip: combineer meerdere kleuren en maten als mooi geheel. Bestel Born in Sweden Puzzle Kandelaar Set van 2 online bij fonQ. Alle Born in Sweden Kandelaars uit voorraad leverbaar. Voor 22:00 besteld, morgen in huis EUR 28.93 Meer informatie
>> meer lezen

Handig en praktisch cadeau voor Sinterklaas of voor onder de kerstboom

Reactie schrijven

Commentaren: 0