TomTom GO, de nieuwste aanbiedingen

TomTom GO, de nieuwste aanbiedingen

TOMTOM GO ESSENTIAL

 

Kies voor een slimme reisgenoot

Updates via Wi-Fi®

TomTom Road Trips en MyDrive

Lifetime* TomTom Traffic

Lifetime* Maps Europa

Handsfree bellen

6 maanden flitsers**

Updates via Wi-Fi®

Download de nieuwste kaarten en software voor je TomTom GO Essential met behulp van ingebouwde Wi-Fi®. Je hebt geen computer nodig. 


Lifetime TomTom Traffic

Dankzij nauwkeurige verkeersinformatie omzeil je files en vertragingen.

 

Lifetime Maps Europa

Download gratis kaartupdates met de laatste veranderingen in het wegennet gedurende de nuttige levensduur van je systeem.

 

6 maanden flitsers

Je wordt van tevoren door TomTom GO ESSENTIAL gewaarschuwd als je een flitser nadert.

 

 

TomTom Road Trips

 

Ontdek, plan en volg routes die door ons en onze Road Trips-gemeenschap zijn gemaakt. Deel jouw rit en inspireer andere bestuurders, motorrijders en ontdekkingsreizigers.


 

TomTom MyDrive

Plan en bewerk je perfecte rit. Vind en boek de beste eetgelegenheden en accommodaties met TripAdvisor-beoordelingen, en voeg deze toe aan je route.

 

Smartphoneberichten

 

De TomTom GO Essential kan berichten vanaf je telefoon hardop voorlezen, terwijl je je handen aan het stuur en je ogen op de weg houdt.

 

Geschikt voor Siri en Google Now™

Activeer Siri of Google Now™ door op een knop te tikken en gebruik de spraakherkenning via de microfoon van je TomTom GO Essential. 

 

Handsfree bellen

Je TomTom GO Essential is ontworpen om kwalitatief hoogstaand handsfree bellen in de auto mogelijk te maken. Je hoeft alleen maar je telefoon en TomTom GO Essential aan te sluiten.

 

Voorspelling van bestemming

TomTom GO Essential leert je rijgewoonten en voorspelt bestemmingen, zodat je direct kunt wegrijden.

 

Volledig interactief scherm

 

Pinch, zoom of swipe op het interactieve scherm van de TomTom Essential. Tik op de kaart, route of pictogrammen voor snelkoppelingen naar de belangrijkste functies. 

 

Actieve magnetische houder

De nieuwe magnetische houder is zo gebruiksvriendelijk dat je je TomTom GO Essential nooit achter hoeft te laten.

 

Stembesturing

Bedien je TomTom GO Essential met je stem, zodat je je kunt concentreren op het rijden. Zeg 'Hallo TomTom' om van start te gaan. 

 

Camera's voor trajectmeting

TomTom GO Essential houdt je snelheid bij tijdens trajectcontroles en waarschuwt je als je de limiet overschrijdt.

 

TomTom Services via smartphone

Activeer LIVE Services, zoals Traffic, door verbinding te maken met je smartphone via de TomTom MyDrive-app.

 

Deze TomTom of een andere TomTom bestellen, kijk hier!

 

 


RSS productfeed

TomTom navigatiesysteem Start 52 EU45 + Case (do, 06 aug 2020)
De TomTom START 52 biedt essentiële navigatie en gratis Lifetime Map-updates* Je kunt eenvoudig bestemmingen vinden met het zoekmenu of door een punt op de kaart aan te raken. Geavanceerde rijstrookaanwijzingen helpen je voor te bereiden op afritten en kruisingen door je duidelijk de juiste rijstrook voor je geplande route te tonen. Touchscreen van 5 inch. - Lifetime maps (Europa), download gratis de laatste kaartupdates - 3 Maanden gratis flitsers - Geavanceerde rijstrookaanwijzing * Ga voor meer informatie over Lifetime TomTom Services zoals Lifetime Maps en  TomTom Traffic en Flitsers naar tomtom.com/lifetime EUR 159.00 Meer informatie
>> meer lezen

Fysic senioren telefoon FX-6020 (Thu, 06 Aug 2020)
Draadloze telefoon met grote toetsen en 2 handsets Dit stijlvolle vaste telefoontoestel krijgt u standaard geleverd met twee handsets, voor extra gebruiksgemak. U kunt bijvoorbeeld op twee verdiepingen in huis een handset plaatsen zodat u zich niet naar boven of naar beneden hoeft te haasten als de telefoon gaat. Gebruikt u het toestel in een zakelijke omgeving? Dan kunt u de handsets in twee kantoren plaatsen en intern bellen doorverbinden. Het heldere display met blauwe achtergrondverlichting is eenvoudig af te lezen en geeft het toestel ook een chique uitstraling. Een mooie combinatie van design en gebruiksgemak. Voordelen van een draadloze telefoon met grote toetsen Een telefoon met grote toetsen kan ergernis en miscommunicatie voorkomen. U loopt geen risico dat u een verkeerd nummer of verkeerde letter intoetst doordat de toetsen gewoonweg te klein zijn iets wat met mobiele telefoons regelmatig gebeurt. De autocorrect functie op smartphones is zelfs berucht vanwege de foute correcties die het programma maakt (al zijn die soms ook erg grappig). Met grote toetsen is dit allemaal niet aan de orde en dat is extra handig voor mensen die slecht zien. Het toestel is bovendien geschikt voor gehoorapparaten. Oftewel, deze draadloze telefoon met grote toetsen biedt gebruiksgemak aan een brede doelgroep, te meer dankzij: - De mogelijkheid van intern bellen en doorverbinden met de tweede handset - Het aantrekkelijke design, dat in een zorgvuldig gekozen interieur of een stijlvolle kantoorsetting past. - Het grote en verlichte display. - De duidelijke cijfers op de toetsen en de goede geluidskwaliteit. Standaard opties bij draadloze telefoon met grote toetsen Een telefoon moet gebruiksvriendelijk zijn en u alle opties bieden die u zoekt. Naast alle genoemde specificaties heeft dit draadloze toestel u natuurlijk nog veel meer te bieden, zoals handsfree bellen, het opslaan van contactgegevens, de terugbelfunctie en de mogelijkheid van een conference call. Kortom: met Fysic kiest u voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit. EUR 65.99 Meer informatie
>> meer lezen

Panasonic senioren telefoon KX-TGE210NLN (Thu, 06 Aug 2020)
Panasonic KX-TGE210 De draadloze KX-TGE210 DECT telefoon is dankzij de handige eigenschappen ideaal voor senioren. De telefoon is eenvoudig te gebruiken met hoortoestellen, heeft een snelle volumeregeling en LED-verlichting waardoor het display zeer zichtbaar is. Oproepblokkering en 'niet storen'-modus De Panasonic KX-TGE210 geeft u de mogelijkheid om bekende en zelfs onbekende oproepen te blokkeren. Voor het blokkeren van onbekende oproepen moet u zich abonneren op een nummerweergave dienst aangeboden door een provider of telefoonmaatschappij. De mogelijkheid om anonieme oproepen te blokkeren hangt af van de serviceprovider of het telefoonbedrijf. Daarnaast kan de handset zodanig geprogrammeerd worden dat u tijdens bepaalde periodes niet gebeld kunt worden. U kunt oproepen van geselecteerde contacten alsnog binnen laten komen als u zich abonneert op een nummerweergave dienst aangeboden door een provider of telefoonmaatschappij. Te gebruiken met een hoortoestel De telefoon voldoet aan de TIA-1083 standaard, waardoor het goed te gebruiken is door gebruikers van een hoortoestel. Het is speciaal ontworpen om perfect te werken met een headset en om geluidsoverlast te verminderen. EUR 62.99 Meer informatie
>> meer lezen

Fitbit sporthorloge ALTA BLACK (Large) (Thu, 06 Aug 2020)
De beste motivator om fit te worden en te blijven, je draagt hem gewoon om je pols! De Fitbit Alta is een modieuze, smalle activity tracker die je dag én nacht op de hoogte houdt van je activiteiten en je motiveert om te bewegen. Perfect voor dat extra duwtje in de rug. Zo kom je er wel!Inspireert en motiveert je om te bewegenDe Fitbit Alta houdt voor jou precies bij hoeveel je die dag beweegt. Alleen maar door hem om je pols te dragen. De smalle activity tracker is uitgerust met een stappenteller, vertelt je de afstand die je die dag hebt afgelegd en hoeveel calorieën je daarmee verbrandt hebt.Maar de Fitbit doet niet alleen verslag van wat je al gedaan hebt. Hij helpt je namelijk ook actief te blijven. Wil je die dagelijks aanbevolen 10.000 stappen halen maar ben je er nog niet helemaal? De Fitbit Alta geeft je een vriendelijk geheugensteuntje om ze toch te halen, om je vervolgens te feliciteren als je je doel behaalt hebt. Doorzetten lastig? Je Fitbit trekt je wel over die streep!SMART bekeken, die FitbitDoor middel van Smart Track herkent de Fitbit automatisch je activiteit en legt deze vast. Je hoeft dit dus niet van te voren zelf in te stellen of te activeren. En als je telefoon tijdens het sporten in je tas zit, kun je op je Fitbit toch zien wie jou probeert te bereiken. Bij een berichtje of telefoontje krijg je hiervan een melding doordat hij zachtjes gaat trillen. Op het OLED-display kun je vervolgens zien wie jou probeert te bereiken. Ook agenda items worden doorgestuurd, zo ben je voortaan overal op tijd bij.Met de Fitbit App voor je smartphone krijg je nog meer inzicht in je dagelijkse activiteit. Je kunt bijvoorbeeld nakijken welke route je gelopen hebt en aangeven wat je die dag hebt gegeten. Bovendien kun je je resultaten delen met vrienden en familie. Door de ranking zie je hoe zij er voor staan en kun je elkaar uitdagen en motiveren tot nieuwe records.De accu van de Fitbit gaat, afhankelijk van het gebruik, vijf dagen mee op een acculading.Fitheid begint bij een goede nachtrustNiet alleen overdag biedt de Alta je inzicht in je gewoontes. ‘s Nachts kan hij namelijk bijhouden hoe lang en diep jouw slaap is. Dit helpt je om je slaaproutine te verbeteren waardoor je in de ochtend fris en uitgerust op staat. Klaar om aan de nieuwe dag en je ‘fitgoals’ te beginnen.Find your look! Je Fitbit geeft je inzicht in jouw dagelijkse patronen. Logisch dat je hem eigenlijk niet meer af wilt doen. Maar dan moet ie natuurlijk wel een beetje bij jouw eigen stijl passen. Door de verwisselbare (los verkrijgbare) bandjes kun je je Fitbit helemaal aanpassen aan jouw look. EUR 79.00 Meer informatie
>> meer lezen

Profoon DECT telefoon TX-325 (Thu, 06 Aug 2020)
Bureautelefoon met Naam- en Nummerweergave - 4 directe geheugentoetsen - 12 indirecte 2-toets geheugens - Handenvrij bellen - Naam- en Nummerweergave - Telefoonboek met 199 geheugens - Belvolume instelbaar (3 stappen) - Bellampje Zien dat er gebeld wordt - LED indicatie geeft aan dat toestel in gebruik is - Geschikt voor wandmontage EUR 39.99 Meer informatie
>> meer lezen

Apple Back Cover voor iPhone 7 Plus (grijs) (Thu, 06 Aug 2020)
Het siliconenhoesje past precies over de volumeknoppen, de sluimerknop en natuurlijk de vormen van iPhone 7 Plus zonder dat het geheel veel dikker wordt. Aan de binnenkant zorgt zacht microvezel voor een goede bescherming. En aan de buitenkant voelt de afwerking van silicone heel prettig aan. EUR 49.00 Meer informatie
>> meer lezen

Apple Back Cover voor iPhone 7 Plus (wit) (Thu, 06 Aug 2020)
Het siliconenhoesje past precies over de volumeknoppen, de sluimerknop en natuurlijk de vormen van iPhone 7 Plus zonder dat het geheel veel dikker wordt. Aan de binnenkant zorgt zacht microvezel voor een goede bescherming. En aan de buitenkant voelt de afwerking van silicone heel prettig aan. EUR 49.00 Meer informatie
>> meer lezen

Gigaset DECT set AS405 DUO (Thu, 06 Aug 2020)
Gigaset AS405 Duo Gewoon communiceren - met één extra handset. Zo ben je in twee kamers bereikbaar en hoef je je niet naar een ander vertrek te haasten wanneer de telefoon gaat. Met het verlicht zwart/wit beeldscherm van 1.8 inch met een mooi contrast zie je ook in het donker wie er belt. De eveneens verlichte verzend- en hands-free toets (groene LED) en verlichte bericht toets (rode LED) maken het toestel extra gebruiksvriendelijk.De Gigaset AF405 Duo heeft een perfecte geluidskwaliteit met selecteerbare geluidsprofielen en beltonen. In het telefoonboek sla je tot wel 100 telefoonnummers op waardoor je belangrijke nummers altijd bij de hand hebt. EUR 39.95 Meer informatie
>> meer lezen

Fitbit Blaze accessoire band leer Zwart (Small) (Thu, 06 Aug 2020)
Armband voor Fitbit Blaze (Small) Personaliseer jouw Fitbit Blaze activiteitstracker met een comfortabele armband vervaardigd uit hoogwaardig leer. EUR 99.99 Meer informatie
>> meer lezen

Fitbit Blaze accessoire leer Camel (Large) (Thu, 06 Aug 2020)
Mooi, casual en comfortabel. Deze lederen band voor de Fitbit Blaze zorgt voor een typisch klassieke uitstraling. - Maat: L - Maat pols: 170,2 - 205,7 mm - Breedte: 40,13 mm - Materiaal: Leer EUR 99.99 Meer informatie
>> meer lezen

Fitbit Blaze accessoire band leer Grijs (Large) (Thu, 06 Aug 2020)
Armband voor Fitbit Blaze (Large) Personaliseer jouw Fitbit Blaze activiteitstracker met een comfortabele armband vervaardigd uit hoogwaardig leer. EUR 99.99 Meer informatie
>> meer lezen

Fitbit Blaze accessoire band leer Grijs (Small) (Thu, 06 Aug 2020)
Armband voor Fitbit Blaze (Small) Personaliseer jouw Fitbit Blaze activiteitstracker met een comfortabele armband vervaardigd uit hoogwaardig leer. EUR 99.99 Meer informatie
>> meer lezen

Fitbit Blaze accessoire band Metal Silver (Thu, 06 Aug 2020)
Armband voor Fitbit Blaze Personaliseer jouw Fitbit Blaze activiteitstracker met een comfortabele armband vervaardigd uit hoogwaardig metaal. Deze armband voor de Fitbit Blaze is geschikt voor polsen met een diameter van 14 cm. Het is mogelijk om de armband bij een juwelier kleiner te laten maken. EUR 139.95 Meer informatie
>> meer lezen

Fitbit Blaze accessoire nylon Khaki (Large) (Thu, 06 Aug 2020)
Mooi, sportief en comfortabel. Deze nylon band voor de Fitbit Blaze zorgt voor een nette, maar toch sportieve uitstraling. - Maat: L - Maat pols: 170,2 - 205,7 mm - Breedte: 40,13 mm - Materiaal: Nylon EUR 49.95 Meer informatie
>> meer lezen

Fitbit Blaze accessoire nylon Khaki (Small) (Thu, 06 Aug 2020)
Mooi, sportief en comfortabel. Deze nylon band voor de Fitbit Blaze zorgt voor een nette, maar toch sportieve uitstraling. - Maat: S - Maat pols: 139,7 - 170,2 mm - Breedte: 40,13 mm - Materiaal: Nylon EUR 49.95 Meer informatie
>> meer lezen

Xtorm XTORM AC ADAPTER. USB+USB-C (Thu, 06 Aug 2020)
Deze AC adapter heeft 2 uitgangen; een USB poort en een USB-C poort. Via de USB poort kunt u mobiele apparaten als een smartphone, tablet, e-reader of camera opladen. Daarnaast kunt u ook de nieuwste MacBook modellen (vanaf 2015) opladen door gebruik te maken van de USB-C poort. Met deze adapter kunnen er meerdere apparaten op hetzelfde moment opgeladen kunnen worden, zo kunt u bijvoorbeeld uw smartphone en MacBook op hetzelfde moment opladen. Xtorm AC Adapters zijn van hoge kwaliteit en hebben een strak design. Deze adapter biedt de perfecte oplossing voor het opladen van alle USB apparaten. De AC adapter is ideaal om thuis uw apparaten om één plek op te laden en is daarnaast ook erg handig om mee te nemen op vakantie of tijdens een zakenreis. EUR 27.00 Meer informatie
>> meer lezen

Xtorm XTORM POWER CAR-PLUG USB-C (Thu, 06 Aug 2020)
Met de Xtorm autolader kan je tot twee apparaten tegelijk opladen. Je sluit je USB C apparaat aan via de vaste kabel en kiest je eigen aansluiting voor de extra USB poort. EUR 29.00 Meer informatie
>> meer lezen

D. Bramante backcover Billund voor Apple iPhone 7 (Thu, 06 Aug 2020)
D. Bramante Billund back cover Hunter voor iPhone 7 De Billund van D. Bramante 1928 is een back cover case met ultra-slim "snap-in" design. Het is een hard shell waar de iPhone in geklikt wordt en zorgt daardoor voor maximale zichtbaarheid van het display. Onbeperkte toegang tot alle knoppen, microfoon en speakers. De hard shell is bekleed met echt leer, is dun en past perfect. De iPhone kan gewoon in de case blijven voor opladen of foto's maken dus is het nooit nodig om de iPhone uit de case te halen. EUR 29.99 Meer informatie
>> meer lezen

Gigaset DECT telefoon AS405 (Zwart) (Thu, 06 Aug 2020)
Gigaset DECT telefoon AS405 Maak kennis met de Gigaset AS405 - een moderne, ultra comfortabele draadloze telefoon. Sla maar liefst 100 contacten op in het telefoonboek en geniet van het grote zwart-wit scherm. Verlichte toetsen Doordat de bel- en ophangknop groen en rood verlicht zijn, maak je geen missers meer met het starten of ophangen van een gesprek. Ook kunnen de groene knop gebruikt worden om tijdens een gesprek over de luidspreker te bellen. EUR 37.95 Meer informatie
>> meer lezen

Gigaset DECT set A220 DUO (zwart) (Thu, 06 Aug 2020)
Het betaalbare telefoontoestel met handsfree en een extra handset voor comfortabel telefoneren. Ervaar het comfort van een ongecompliceerde en complete bundel voor al uw standaard telefoonwensen met de Gigaset A220 DUO. Dit toestel wordt geleverd met een extra handset voor een groter belbereik in uw woning. De handsets zijn voorzien van gebruiksvriendelijke toetsen met een duidelijk en gevoelig drukpunt en een verlichte handsfree-toets waarmee u met één toetsdruk overschakelt op handsfree-telefoneren. De installatie is plug & play, want de handsets zijn bij levering al aangemeld bij het basisstation. Bovendien haalt u met de Gigaset A220 DUO een milieuvriendelijk toestel in huis, want het toestel is voorzien van de Eco Mode Plus-technologie. EUR 39.95 Meer informatie
>> meer lezen

Profoon mobiele telefoon PM-778 (Thu, 06 Aug 2020)
Basic gsm met grote toetsen en alarmknop Wie gaat er tegenwoordig nou nog op stap zonder mobiele telefoon? Het is toch wel erg prettig om ook buitenshuis bereikbaar te zijn en te kunnen bellen. Natuurlijk hoeft een mobiele telefoon geen uitgebreid toestel te zijn met camera en internetverbinding. Onze basic gsm zonder toeters en bellen voldoet in elk opzicht aan de basisbehoefte van mobiele telefonie. Natuurlijk wel aangevuld met een aantal hele praktische functionaliteiten, zoals sms-en, een wekker en een ingebouwde zaklamp. Erg handig op vakantie of als je een weekendje weg gaat. Bovendien heeft het toestel een alarmknop, zodat je in geval van nood direct iemand kunt inseinen. Het gebruiksgemak van een basic gsm Hoe minder mogelijkheden, hoe eenvoudiger jouw mobiele telefoon te bedienen is. Het gebruiksgemak staat bij ons altijd op de eerste plaats, zo ook bij deze basic gsm. Iedereen kan met dit toestel uit de voeten, onder meer dankzij: De grote toetsen met duidelijke cijfers. De praktische informatie in het beeldscherm, dat je vertelt of het belsignaal sterk genoeg is, hoe vol de batterij nog is en hoe lang je heeft gebeld. De mogelijkheid om twee telefoonnummers te programmeren die je kunt bellen met één druk op de knop. Zoals de nummers van jouw kind(eren) of beste vriend(en). Basic gsm van uitstekende kwaliteit Profoon ontwikkelt al 45 jaar elektronica voor consumenten. Bij alle producten gaan ze uit van de persoon die het product gaat gebruiken. Is het bij een basic gsm handig als je zelf het belvolume kunt instellen? Wij vinden van wel. En het gesprekvolume? Ook dat regel je zelf. Door deze en vele andere vragen te stellen bepalen we de definitieve functionaliteiten van een product. Je kunt erop vertrouwen dat je met Profoon voor een doordacht product kiest van hoge kwaliteit. EUR 34.00 Meer informatie
>> meer lezen

Samsung WALL CHARGER FAST CHARGING (USB-C) (Thu, 06 Aug 2020)
Samsung oplader die gebruik maakt van de Adaptive Fast Charging om de batterij van de smartphone nog sneller op te laden dan de reguliere oplader. Let op, niet iedere smartphone ondersteunt deze techniek. EUR 24.99 Meer informatie
>> meer lezen

Samsung oplader (snelladen) + USB-C kabel (Thu, 06 Aug 2020)
Adaptive Fast Charging met de Samsung oplader Ofwel snelladen, dat doet deze zwarte Samsung oplader geleverd met een USB-C kabel die je kunt aansluiten aan je apparaten. Wat vooraf uitgezocht dient te worden, is of het snelladen/de Fast-charging-technologie wel ondersteunt wordt op jouw smartphone of tablet. Wist je dat: Na ongeveer 30% de batterij al met 50% opgeladen kan zijn met deze oplader! EUR 24.99 Meer informatie
>> meer lezen

Samsung CAR CHARGER DUAL FAST CHARGING (USB-C) (Thu, 06 Aug 2020)
Samsung Car Charger Dual Fast Charging (USB-C) Reist u vaak met meerdere personen en is het dan vechten geblazen wie die ene autolader mag gebruiken? Dan is deze autolader met twee USB poorten echt wat voor u. De autolader heeft naast de twee USB-poorten ook nog eens een Fast Charging techniek. Dit zorgt ervoor dat uw smartphone in no time een volle batterij heeft. Wanneer u beschikt over een toestel met een Fast Charging techniek laadt u met deze autolader uw smartphone enorm snel op. De autolader heeft twee verschillende type poorten. De één heeft een uitgansspanning van 5V met een stroomsterkte van 2 ampère. De ander heeft een output van 9V met een stroomsterkte van 1.67 ampère. Het komt erop neer dat uw toestel tot wel 30% sneller op wordt geladen. Uiteraard werkt deze autolader alleen met smartphones die Fast Charging ondersteunen. EUR 29.99 Meer informatie
>> meer lezen

Samsung Wireless Charger Convertible (Thu, 06 Aug 2020)
Draadloze oplader Zie het als een stijlvol interieur-item voor je Galaxy S8 of S8+. Met deze nieuwe draadloze lader wordt opladen niets meer dan alleen je telefoon even neerleggen. Hij werkt als pad of als standaard waarop je de telefoon kunt neerleggen of neerzetten. Terwijl je telefoon oplaadt, kan je dus iets anders gaan doen, of hem gewoon blijven gebruiken. EUR 79.99 Meer informatie
>> meer lezen

TomTom GO, de nieuwste aanbiedingen

Reactie schrijven

Commentaren: 0