Leuk cadeau voor pakjesavond of voor onder de kerstboom, een broodbakmachine

Wakker worden met de geur van vers gebakken brood, of snel in 1 uur een brood bakken. Verser dan vers! Bak zelf uw eigen brood in deze programmeerbare broodbakmachine, die voorzien is van 12 programma's.

 

 

Beschrijving van de Inventum broodbakmachine BM125Productinformatie

 

Maak grote (glutenvrije) broden van 900 of 1200 gram met de Inventum BM125 broodbakmachine. Ga voor een gezondere variant en experimenteer met spelt of volkoren meel. De 12 automatische programma’s doen het werk voor je!

 

Maakt 900 én 1200 gram brood

12 volledig geautomatiseerde programma’s

Geschikt voor glutenvrij brood

Wordt geleverd met 2 bakblikken en 2 kneedhaken per bakblik

Timer laat het brood ’s nachts bakken

Kneden, mengen, rijzen en bakken

 

De Inventum BM95 broodbakmachine maakt het bakken van brood heel eenvoudig. Doe de ingrediënten in het uitneembare bakblik, stel het juiste programma in en laat de broodbakmachine het werk doen. Kneden, mengen, rijzen of bakken, de Inventum BM95 broodbakmachine doet het allemaal voor je. Je krijgt naast het bakblik een kneedhaak bijgeleverd, wat onmisbaar is voor het kneden van het deeg. Glutenvrij brood, zoet of hartig brood. Brood van 700 of van 900 gram. Maak de broden volledig naar wens dankzij de 12 automatische programma’s.

 

Leuke weetjes

 

De Inventum BM95 broodbakmachine beschikt ook over een supersnel programma. Lang wachten op zelf gemaakt vers brood uit de oven is niet meer nodig, je hebt al na 90 minuten een volledig gebakken brood. Dankzij de timerfunctie kan je er ook voor kiezen dat het brood ’s nachts gebakken wordt, zodat je ’s ochtends geniet van heerlijk vers brood en een lekkere geur in huis. Daarnaast kan je er ook voor kiezen hoe bruin en krokant je het korstje wilt. Lekker! De Inventum BM95 broodbakmachine houdt het brood goed op temperatuur dankzij de warmhoudstand.

 

Twaalf programma’s

 

 • Basis, geschikt voor wit, tarwe of licht volkoren brood
 • Frans, iets langere baktijd waardoor het brood een harde korst krijgt
 • Volkoren, zoals de naam al verraad voor volkoren brood maar ook voor meergranen- en tarwebrood. Deze hebben iets langere kneedtijd nodig.
 • Snel, lekker vers wit brood zonder er lang op te hoeven wachten
 • Zoet, bak zoete broodjes met deze functie. Denk aan rozijnen- en notenbrood.
 • Glutenvrij, een programma voor het kneden, rijzen en bakken van glutenvrij brood
 • Extra snel, in 90 minuten een wit brood van 700 gram of na 100 minuten 900 gram
 • Deeg, maak broodjes of pizza met deze optie
 • Jam, verwijder de pitjes en doe de ingrediënten in het bakblik. Na een tijdje is jouw zelfgemaakte jam klaar!
 • Cake, maak brood op basis van bakpoeder in plaats van gist. Ook cake kun je maken met dit programma (in het bakblik)
 • Sandwich, lekker luchtig brood voor je zelfgemaakte sandwich
 • Bakken, al deeg klaar? Bak het dan in 60 minuten af op de bakken functie

Deze broodbakmachine of een andere broodbakmachine bestellen kijk hier!


RSS productfeed

Bloomingville Houten Adventskalender (di, 14 jul 2020)
"""De dagen aftellen naar kerst is een stuk leuker met deze adventskalender van Bloomingville! De box is gemaakt van hout en staat prachtig bij elk interieur. Tip: Zet de box op een (kleine) verhoging om hem extra goed uit te lichten! "" Bestel Bloomingville Houten Adventskalender online bij fonQ. Alle Bloomingville Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 werkdagen in huis" EUR 104.99 Meer informatie
>> meer lezen

Alessi Bark for Christmas RVS Boom met Magneten (Tue, 14 Jul 2020)
Voor de stalen Alessi Bark for Christmas boom heb je geen versiertrucs nodig. De kerstballen zijn porseleinen magneten, dus die hang je wel heel gemakkelijk op. Maar nog leuker is om de magneten te gebruiken voor kaarten en fotoâs. Merry Christmas! Bestel Alessi Bark for Christmas RVS Boom met Magneten online bij fonQ. Alle Alessi Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 werkdagen in huis EUR 81.99 Meer informatie
>> meer lezen

Menu POV Hangende Kaarsenstandaard (Tue, 14 Jul 2020)
De naam verklapt het al: bij de POV kaarsenhouder van Menu is je 'point of view' écht belangrijk. Sta je er recht voor, dan lijkt de cirkel plat tegen de muur te hangen. Kijk je van de zijkant, dan zie je dat dit niet zo is. Hij beweegt met je mee! Bestel Menu POV Hangende Kaarsenstandaard online bij fonQ. Alle Menu Kandelaars uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 werkdagen in huis EUR 69.95 Meer informatie
>> meer lezen

House of Seasons Advent Kerstman (Tue, 14 Jul 2020)
De dagen voor kerst vliegen voorbij. Deze vilten kerstman van House of Seasons heeft voor elke dag in de adventsperiode namelijk een zakje. Stop er cadeautjes of lieve briefjes in en het is zo 25 december. En niet stiekem al in alle zakjes kijken hè! Bestel House of Seasons Advent Kerstman online bij fonQ. Alle House of Seasons Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 werkdagen in huis EUR 25.80 Meer informatie
>> meer lezen

House of Seasons Ornament Kerstboom 65 cm (Tue, 14 Jul 2020)
Deze kerst doen we het compleet anders: met deze ijzeren kerstboom van House of Seasons krijgt jouw feestelijk versierde interieur een unieke look. Aan de oogjes hang je kerstballen of leuke hangers; mooi en gezellig! Bestel House of Seasons Ornament Kerstboom 65 cm online bij fonQ. Alle House of Seasons Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 werkdagen in huis EUR 27.90 Meer informatie
>> meer lezen

Lumineo Gordijnverlichting Balkon 4 m (Tue, 14 Jul 2020)
Snoer een saai balkon deze kerst de mond! Dit leuke lichtgordijn van Lumineo heeft verschillende verticale snoeren met kleine led-lampjes. Hang hem over de rand van jouw balkon, kies uit vijf lichtstanden en jouw balkon is helemaal in de kerstsferen. Bestel Lumineo Gordijnverlichting Balkon 4 m online bij fonQ. Alle Lumineo Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 werkdagen in huis EUR 51.99 Meer informatie
>> meer lezen

Decoris Kunstkerstboom Glitter 90 cm (Tue, 14 Jul 2020)
Dit kunststof boompje van Decoris heeft helemaal geen kerstballen of andere versiering nodig. Hij beschikt namelijk over iets veel beters: glitters. Als dat niet voor een feestelijk sfeertje zorgt. O, glitterboom, wat ben je wonderschoon! Bestel Decoris Kunstkerstboom Glitter 90 cm online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 werkdagen in huis EUR 85.99 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Imperial Pine Kunstkerstboom 240 cm (Tue, 14 Jul 2020)
Als je een kerstcadeautje was, dan wilde je toch onder deze kerstboom liggen? De zachte naalden geven de Imperial Pine een natuurlijke uitstraling en door de mooie, dichte structuur is de Everlands kunstkerstboom een cadeau op zich! Bestel Everlands Imperial Pine Kunstkerstboom 240 cm online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 werkdagen in huis EUR 108.45 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Grandis Fir Kunstkerstboom 120 cm (Tue, 14 Jul 2020)
O, (kunst)dennenboom, jouw takken zijn pas echt wonderschoon! De naalden zijn haast niet van echt te onderscheiden en door de zijtakken in verschillende lengtes moet je twee keer kijken om te geloven dat de Grandis Fir van Everlands een nepper is. Bestel Everlands Grandis Fir Kunstkerstboom 120 cm online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 werkdagen in huis EUR 80.00 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Allison Pine Kunstkerstboom 120 cm (Tue, 14 Jul 2020)
Heb jij een kleine ruimte, maar wil je wel graag een opvallende kerstboom? Zing dan maar âall I want for Christmas is youâ tegen de Allison Pine kunstkerstboom van Everlands, want die is dankzij het smalle design perfect voor kleinere kamers. Bestel Everlands Allison Pine Kunstkerstboom 120 cm online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 werkdagen in huis EUR 69.95 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Allison Pine Kunstkerstboom 180 cm (Tue, 14 Jul 2020)
Heb jij een kleine ruimte, maar wil je wel graag een opvallende kerstboom? Zing dan maar âall I want for Christmas is youâ tegen de Allison Pine kunstkerstboom van Everlands, want die is dankzij het smalle design perfect voor kleinere kamers. Bestel Everlands Allison Pine Kunstkerstboom 180 cm online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 werkdagen in huis EUR 119.95 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Kunstkerstoom Glitter (Tue, 14 Jul 2020)
"""Geen gedoe meer met uitvallende naalden: met deze Everlands kunstkerstboom kun je de stofzuiger in de kast laten. Hij staat stevig op zijn metalen voet en het leukste van alles? Hij bevat subtiele glitters én is blauw van kleur. Mooi! "" Bestel Everlands Kunstkerstoom Glitter online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 werkdagen in huis" EUR 126.50 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Kunstkerstoom Glitter (Tue, 14 Jul 2020)
"""Geen gedoe meer met uitvallende naalden: met deze Everlands kunstkerstboom kun je de stofzuiger in de kast laten. Hij staat stevig op zijn metalen voet en het leukste van alles? Hij bevat subtiele glitters én is blauw van kleur. Mooi! "" Bestel Everlands Kunstkerstoom Glitter online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 werkdagen in huis" EUR 159.95 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Kunstkerstoom Glitter (Tue, 14 Jul 2020)
"""Geen gedoe meer met uitvallende naalden: met deze Everlands kunstkerstboom kun je de stofzuiger in de kast laten. Hij staat stevig op zijn metalen voet en het leukste van alles? Hij bevat subtiele glitters én is blauw van kleur. Mooi! "" Bestel Everlands Kunstkerstoom Glitter online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 werkdagen in huis" EUR 219.95 Meer informatie
>> meer lezen

Lumineo LED Kerstboom (Tue, 14 Jul 2020)
Geen ruimte voor een Kerstboom, of is het voor jou nooit genoeg met de kerstversiering en wil je iedere hoek van je huis voorzien van leuke decoratie? Ga dan voor deze spiraalvormige kerstboom van Lumineo. Staat leuk én je hebt er geen omkijken naar! Bestel Lumineo LED Kerstboom online bij fonQ. Alle Lumineo Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 werkdagen in huis EUR 85.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lumineo Metalen Kerstboom 90 cm (Tue, 14 Jul 2020)
Wil je niet achterblijven met de kerstsfeer in huis, maar is een kerstboom niet helemaal jouw ding, of heb je er geen ruimte voor? Dit Lumineo rek is dé oplossing. Zo breng je toch het kerstgevoel naar binnen (of buiten!) zonder een boom te kopen. Bestel Lumineo Metalen Kerstboom 90 cm online bij fonQ. Alle Lumineo Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 werkdagen in huis EUR 37.95 Meer informatie
>> meer lezen

Lumineo Guirlande kersttak (Tue, 14 Jul 2020)
Als je aan kerst denkt, denk je guirlande! Dit leuke exemplaar van Lumineo bevat kleine, besneeuwde besjes: schattig! De subtiele LED lampjes maken hem helemaal af en zorgen voor een sfeervol licht. Waar zou jij hem ophangen? Bestel Lumineo Guirlande kersttak online bij fonQ. Alle Lumineo Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 werkdagen in huis EUR 41.50 Meer informatie
>> meer lezen

Lumineo LED bollen à 60 en à 75 - set van 2 (Tue, 14 Jul 2020)
Deze mooie LED bollen zijn perfect voor tijdens de feestdagen. In deze set vind je 2 verschillende maten, wat zorgt voor een speels, verrassend effect. Je hangt de bollen gemakkelijk op aan het ringetje. Super sfeervol! Bestel Lumineo LED bollen à 60 en à 75 - set van 2 online bij fonQ. Alle Lumineo Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 werkdagen in huis EUR 229.00 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Decoratieve Kerstkrans (Tue, 14 Jul 2020)
Breng ook jouw entree helemaal in de kerststemming met deze mooie krans van Lumineo. Prachtig, die dennenappels en verschillende takken, gecombineerd met dat hout. Daar worden jouw gasten zéker blij van! Bestel Everlands Decoratieve Kerstkrans online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 werkdagen in huis EUR 34.95 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Krans Met Kandelaren (Tue, 14 Jul 2020)
Tijdens het kerstdiner gaat het niet alleen om het eten: de kersttafel moet er natuurlijk ook tip top uitzien. Met deze krans met kandelaren van Decoris komt dat helemaal goed. Plaats er mooie kaarsen in voor de ultieme kerstsfeer! Bestel Everlands Krans Met Kandelaren online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 werkdagen in huis EUR 54.95 Meer informatie
>> meer lezen

Bloomingville Adventskandelaar Set van 24 (Tue, 14 Jul 2020)
Aftellen naar kerst doe je met deze originele set kandelaars van Bloomingville. De 24 verschillende houders kun je naar eigen wens neerzetten en elke dag een kaars aansteken. Sfeervol! Bestel Bloomingville Adventskandelaar Set van 24 online bij fonQ. Alle Bloomingville Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 werkdagen in huis EUR 34.99 Meer informatie
>> meer lezen

Black Box Glendon Slinger 2,7 m (Tue, 14 Jul 2020)
De Glendon van Black Box is dan wel een nepperd, hij oogt in ieder geval levensecht! De PVC naalden hebben een bruine nerf en een subtiel wit puntje dat voor een écht winters effect zorgt. De lampjes maken hem daarnaast zeer sfeervol. Bestel Black Box Glendon Slinger 2,7 m online bij fonQ. Alle Black Box Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 werkdagen in huis EUR 34.99 Meer informatie
>> meer lezen

House of Seasons Ornament Kerstboom 115 cm (Tue, 14 Jul 2020)
Ben jij niet zo'n fan van echte kerstbomen? Niet getreurd: met de House of Seasons Ornament kerstboom creëer je toch een gezellige kerstsfeer in jouw kamer! Aan de houten takken hang je de mooiste kerstversieringen. Bestel House of Seasons Ornament Kerstboom 115 cm online bij fonQ. Alle House of Seasons Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 werkdagen in huis EUR 52.99 Meer informatie
>> meer lezen

Black Box Bolton Kunstkerstboom H 155 cm (Tue, 14 Jul 2020)
"""Je ruikt nog net niet de geur van dennennaalden, maar deze Bolton kunstkerstboom van Black Box ziet er toch wel heel echt uit! De naalden zijn gemaakt van verschillende materialen en kleuren, wat zorgt voor een levensechte look. "" Bestel Black Box Bolton Kunstkerstboom H 155 cm online bij fonQ. Alle Black Box Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 werkdagen in huis" EUR 239.00 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Kabelverlichting Springend Hert (Tue, 14 Jul 2020)
Creëer kerstachtige taferelen met deze Kabelverlichting van Luca Lighting. De lampjes zitten verwerkt in een rubberen koker die rust op een stevig metalen frame. Hij geeft prachtig licht en staat super sfeervol tijdens de donkere kerstdagen! Bestel Luca Lighting Kabelverlichting Springend Hert online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 werkdagen in huis EUR 62.99 Meer informatie
>> meer lezen

Leuk cadeau voor pakjesavond of voor onder de kerstboom, een broodbakmachine

Reactie schrijven

Commentaren: 0