Leuk cadeau voor pakjesavond of voor onder de kerstboom, een broodbakmachine

Wakker worden met de geur van vers gebakken brood, of snel in 1 uur een brood bakken. Verser dan vers! Bak zelf uw eigen brood in deze programmeerbare broodbakmachine, die voorzien is van 12 programma's.

 

 

Beschrijving van de Inventum broodbakmachine BM125Productinformatie

 

Maak grote (glutenvrije) broden van 900 of 1200 gram met de Inventum BM125 broodbakmachine. Ga voor een gezondere variant en experimenteer met spelt of volkoren meel. De 12 automatische programma’s doen het werk voor je!

 

Maakt 900 én 1200 gram brood

12 volledig geautomatiseerde programma’s

Geschikt voor glutenvrij brood

Wordt geleverd met 2 bakblikken en 2 kneedhaken per bakblik

Timer laat het brood ’s nachts bakken

Kneden, mengen, rijzen en bakken

 

De Inventum BM95 broodbakmachine maakt het bakken van brood heel eenvoudig. Doe de ingrediënten in het uitneembare bakblik, stel het juiste programma in en laat de broodbakmachine het werk doen. Kneden, mengen, rijzen of bakken, de Inventum BM95 broodbakmachine doet het allemaal voor je. Je krijgt naast het bakblik een kneedhaak bijgeleverd, wat onmisbaar is voor het kneden van het deeg. Glutenvrij brood, zoet of hartig brood. Brood van 700 of van 900 gram. Maak de broden volledig naar wens dankzij de 12 automatische programma’s.

 

Leuke weetjes

 

De Inventum BM95 broodbakmachine beschikt ook over een supersnel programma. Lang wachten op zelf gemaakt vers brood uit de oven is niet meer nodig, je hebt al na 90 minuten een volledig gebakken brood. Dankzij de timerfunctie kan je er ook voor kiezen dat het brood ’s nachts gebakken wordt, zodat je ’s ochtends geniet van heerlijk vers brood en een lekkere geur in huis. Daarnaast kan je er ook voor kiezen hoe bruin en krokant je het korstje wilt. Lekker! De Inventum BM95 broodbakmachine houdt het brood goed op temperatuur dankzij de warmhoudstand.

 

Twaalf programma’s

 

 • Basis, geschikt voor wit, tarwe of licht volkoren brood
 • Frans, iets langere baktijd waardoor het brood een harde korst krijgt
 • Volkoren, zoals de naam al verraad voor volkoren brood maar ook voor meergranen- en tarwebrood. Deze hebben iets langere kneedtijd nodig.
 • Snel, lekker vers wit brood zonder er lang op te hoeven wachten
 • Zoet, bak zoete broodjes met deze functie. Denk aan rozijnen- en notenbrood.
 • Glutenvrij, een programma voor het kneden, rijzen en bakken van glutenvrij brood
 • Extra snel, in 90 minuten een wit brood van 700 gram of na 100 minuten 900 gram
 • Deeg, maak broodjes of pizza met deze optie
 • Jam, verwijder de pitjes en doe de ingrediënten in het bakblik. Na een tijdje is jouw zelfgemaakte jam klaar!
 • Cake, maak brood op basis van bakpoeder in plaats van gist. Ook cake kun je maken met dit programma (in het bakblik)
 • Sandwich, lekker luchtig brood voor je zelfgemaakte sandwich
 • Bakken, al deeg klaar? Bak het dan in 60 minuten af op de bakken functie

Deze broodbakmachine of een andere broodbakmachine bestellen kijk hier!


RSS productfeed

Nordic Ware Chiffon Tulband Bakvorm (ma, 18 nov 2019)
Met de tulband cakevorm van Nordic Ware bereid je in een handomdraai een heerlijke, prachtig gevormde tulband. De bakvorm is gemaakt van zeer duurzaam aluminium, deze vorm gaat gegarandeerd de rest van je leven mee! Bestel Nordic Ware Chiffon Tulband Bakvorm online bij fonQ. Alle Nordic Ware Bakgerei uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 39.90 Meer informatie
>> meer lezen

Bloomingville Adventskandelaar Set van 24 (Mon, 18 Nov 2019)
Aftellen naar kerst doe je met deze originele set kandelaars van Bloomingville. De 24 verschillende houders kun je naar eigen wens neerzetten en elke dag een kaars aansteken. Sfeervol! Bestel Bloomingville Adventskandelaar Set van 24 online bij fonQ. Alle Bloomingville Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 34.99 Meer informatie
>> meer lezen

Bloomingville Houten Adventskalender (Mon, 18 Nov 2019)
"""De dagen aftellen naar kerst is een stuk leuker met deze adventskalender van Bloomingville! De box is gemaakt van hout en staat prachtig bij elk interieur. Tip: Zet de box op een (kleine) verhoging om hem extra goed uit te lichten! "" Bestel Bloomingville Houten Adventskalender online bij fonQ. Alle Bloomingville Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis" EUR 99.99 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Snake Wire Verlichting 10 m (Mon, 18 Nov 2019)
Lampjes in de kerstboom hangen een crime? Hoe kom je daar nu bij. Met het Snake Wire snoer van Luca Lighting heb jij de kerstboom in no time vol met lampjes. De verlichting is mooi gebundeld en geeft sfeervol warm wit licht. Ook geschikt voor buiten! Bestel Luca Lighting Snake Wire Verlichting 10 m online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, morgen in huis EUR 44.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Snake Wire Verlichting 10 m (Mon, 18 Nov 2019)
Lampjes in de kerstboom hangen een crime? Hoe kom je daar nu bij. Met het Snake Wire snoer van Luca Lighting heb jij de kerstboom in no time vol met lampjes. De verlichting is mooi gebundeld en geeft sfeervol warm wit licht. Ook geschikt voor buiten! Bestel Luca Lighting Snake Wire Verlichting 10 m online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 52.99 Meer informatie
>> meer lezen

&k amsterdam Reflection Waxinelichthouder (Mon, 18 Nov 2019)
Creëer een warme sfeer in huis met de &k amsterdam Reflection waxinelichthouder. Door het prachtige, spiegelende glas lijkt het alsof je een oneindige rij kaarsjes hebt staan, sfeervol! Ook handig: hierdoor kun je het waxinelichtje niet omstoten. Bestel &k amsterdam Reflection Waxinelichthouder online bij fonQ. Alle &k amsterdam Kandelaars uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 25.46 Meer informatie
>> meer lezen

&k amsterdam Reflection Waxinelichthouder (Mon, 18 Nov 2019)
Creëer een warme sfeer in huis met de &k amsterdam Reflection waxinelichthouder. Door het prachtige, spiegelende glas lijkt het alsof je een oneindige rij kaarsjes hebt staan, sfeervol! Ook handig: hierdoor kun je het waxinelichtje niet omstoten. Bestel &k amsterdam Reflection Waxinelichthouder online bij fonQ. Alle &k amsterdam Kandelaars uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 29.75 Meer informatie
>> meer lezen

&k amsterdam Reflection Waxinelichthouder (Mon, 18 Nov 2019)
Creëer een warme sfeer in huis met de &k amsterdam Reflection waxinelichthouder. Door het prachtige, spiegelende glas lijkt het alsof je een oneindige rij kaarsjes hebt staan, sfeervol! Ook handig: hierdoor kun je het waxinelichtje niet omstoten. Bestel &k amsterdam Reflection Waxinelichthouder online bij fonQ. Alle &k amsterdam Kandelaars uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 42.46 Meer informatie
>> meer lezen

vtwonen Linnen Tafelkleed 250 x 150 cm (Mon, 18 Nov 2019)
"""Dineren als in een chic restaurant? Dan moet je een tafelkleed hebben! Dit tafelkleed van vtwonen heeft een serene aardetint en is de perfecte basis voor een stijlvol gedekte tafel. Kleed de tafel verder aan met mooi servies en je bent klaar. "" Bestel vtwonen Linnen Tafelkleed 250 x 150 cm online bij fonQ. Alle vtwonen Keukenaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis" EUR 89.95 Meer informatie
>> meer lezen

Muuto Open Kandelaar (Mon, 18 Nov 2019)
Hoe langer je naar de Muuto Open kandelaar kijkt, des te meer ga je de vorm en het design waarderen. Het stevige aluminium frame is niet te ingewikkeld gevormd, waardoor hij echt een originele toevoeging zal zijn voor op tafel of in de vensterbank. Bestel Muuto Open Kandelaar online bij fonQ. Alle Muuto Kandelaars uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 79.00 Meer informatie
>> meer lezen

Nordic Ware Vintage Star Tulband Bakvorm (Mon, 18 Nov 2019)
Met de tulband cakevorm van Nordic Ware bereid je in een handomdraai een heerlijke, prachtig gevormde tulband. De bakvorm is gemaakt van zeer duurzaam aluminium, deze vorm gaat gegarandeerd de rest van je leven mee! Bestel Nordic Ware Vintage Star Tulband Bakvorm online bij fonQ. Alle Nordic Ware Bakgerei uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 39.90 Meer informatie
>> meer lezen

Libbey Hobstar Wijnglazen 0,3 L - 2 st. (Mon, 18 Nov 2019)
Cocktails op vrijdag, shotjes op zaterdag en een vers sapje op zondag. Met de waanzinnig mooie Hobstar glazen van Libbey heb je iedere dag wel iets te vieren. Probeer de lekkerste recepten en ontdek je nieuwe, favoriete (alcoholvrije) drankje! Bestel Libbey Hobstar Wijnglazen 0,3 L - 2 st. online bij fonQ. Alle Libbey Glazen en karaffen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 26.10 Meer informatie
>> meer lezen

Powerfood - The Party Edition - Rens Kroes (Mon, 18 Nov 2019)
Het leven is een feestje! In Powerfood - The Party Edition, het vierde boek van Rens Kroes, deelt Rens superfeestelijke recepten, die perfect passen in haar healthy lifestyle. Onweerstaanbare taarten, snacks en drankjes: verwen je gasten en jezelf. Bestel Powerfood - The Party Edition - Rens Kroes online bij fonQ. Alle Books by fonQ Kookboeken uit voorraad leverbaar. Voor 20:00 besteld, morgen in huis EUR 26.07 Meer informatie
>> meer lezen

Blomus Nero Kandelaar (Mon, 18 Nov 2019)
Op zoek naar een decoratie-item dat écht opvalt? Stop met zoeken: de Blomus Nero kandelaar is er namelijk zo eentje. Hij is gemaakt van gepoedercoat staal en ondanks zijn stoere looks heeft de kandelaar een warme uitstraling. Zo zien we het graag! Bestel Blomus Nero Kandelaar online bij fonQ. Alle Blomus Woonaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 22:00 besteld, morgen in huis EUR 52.50 Meer informatie
>> meer lezen

Iittala Nappula Kandelaar 10,7 cm (Mon, 18 Nov 2019)
De Iittala Nappula kaarsenhouder combineert een vintage vormgeving met hedendaags design. Het resultaat is strak, stijlvol en uniek. Door de grote voet valt de kandelaar niet om en de poedercoating zorgt voor zachtheid in het design. Bestel Iittala Nappula Kandelaar 10,7 cm online bij fonQ. Alle Iittala Woonaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 49.90 Meer informatie
>> meer lezen

Iittala Nappula Kandelaar 18,3 cm (Mon, 18 Nov 2019)
De Iittala Nappula kaarsenhouder combineert een vintage vormgeving met hedendaags design. Het resultaat is strak, stijlvol en uniek. Door de grote voet valt de kandelaar niet om en de poedercoating zorgt voor zachtheid in het design. Bestel Iittala Nappula Kandelaar 18,3 cm online bij fonQ. Alle Iittala Woonaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 56.90 Meer informatie
>> meer lezen

House Doctor Move Kandelaar (Mon, 18 Nov 2019)
Spelen met vuur gevaarlijk? Speciaal voor de waaghalzen is er de House Doctor Move kandelaar! Hij is opgebouwd uit meerdere messing elementen die je in verschillende hoeken draait. Zo geef je de kandelaar gemakkelijk én veilig een nieuwe look. Bestel House Doctor Move Kandelaar online bij fonQ. Alle House Doctor Kandelaars uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 85.00 Meer informatie
>> meer lezen

Nordic Ware Snowflake Taartvorm (Mon, 18 Nov 2019)
Zit jij al op de sneeuw te wachten? De Nordic Ware Snowflake taartvorm zorgt voor een winterse sfeer in huis en maakt je kerst, zelfs zonder echte sneeuw, helemaal compleet. Versier de taart met wat frosting of poedersuiker, gegarandeerd succes. Bestel Nordic Ware Snowflake Taartvorm online bij fonQ. Alle Nordic Ware Bakgerei uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 39.95 Meer informatie
>> meer lezen

Black Box Glendon Slinger 2,7 m (Mon, 18 Nov 2019)
De Glendon van Black Box is dan wel een nepperd, hij oogt in ieder geval levensecht! De PVC naalden hebben een bruine nerf en een subtiel wit puntje dat voor een écht winters effect zorgt. De lampjes maken hem daarnaast zeer sfeervol. Bestel Black Box Glendon Slinger 2,7 m online bij fonQ. Alle Black Box Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 26.99 Meer informatie
>> meer lezen

House of Seasons Ornament Kerstboom 115 cm (Mon, 18 Nov 2019)
Ben jij niet zo'n fan van echte kerstbomen? Niet getreurd: met de House of Seasons Ornament kerstboom creëer je toch een gezellige kerstsfeer in jouw kamer! Aan de houten takken hang je de mooiste kerstversieringen. Bestel House of Seasons Ornament Kerstboom 115 cm online bij fonQ. Alle House of Seasons Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 54.99 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Cluster Lichtsnoer 7,7 meter (Mon, 18 Nov 2019)
Of het nou kerst is of niet: dit Cluster lichtsnoer van Luca Lighting is een super sfeervolle aanvulling voor in de tuin, in de boom of in de vensterbank. De LED lampjes geven warm wit licht en zijn mooi afgewerkt met een klein parelvormig bolletje. Bestel Luca Lighting Cluster Lichtsnoer 7,7 meter online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 38.99 Meer informatie
>> meer lezen

Black Box Bolton Kunstkerstboom H 120 cm (Mon, 18 Nov 2019)
"""Je ruikt nog net niet de geur van dennennaalden, maar deze Bolton kunstkerstboom van Black Box ziet er toch wel heel echt uit! De naalden zijn gemaakt van verschillende materialen en kleuren, wat zorgt voor een levensechte look. "" Bestel Black Box Bolton Kunstkerstboom H 120 cm online bij fonQ. Alle Black Box Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis" EUR 86.99 Meer informatie
>> meer lezen

Black Box Bolton Kunstkerstboom H 185 cm (Mon, 18 Nov 2019)
"""Je ruikt nog net niet de geur van dennennaalden, maar deze Bolton kunstkerstboom van Black Box ziet er toch wel heel echt uit! De naalden zijn gemaakt van verschillende materialen en kleuren, wat zorgt voor een levensechte look. "" Bestel Black Box Bolton Kunstkerstboom H 185 cm online bij fonQ. Alle Black Box Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis" EUR 199.99 Meer informatie
>> meer lezen

Black Box Bolton Kunstkerstboom H 215 cm (Mon, 18 Nov 2019)
"""Je ruikt nog net niet de geur van dennennaalden, maar deze Bolton kunstkerstboom van Black Box ziet er toch wel heel echt uit! De naalden zijn gemaakt van verschillende materialen en kleuren, wat zorgt voor een levensechte look. "" Bestel Black Box Bolton Kunstkerstboom H 215 cm online bij fonQ. Alle Black Box Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis" EUR 229.99 Meer informatie
>> meer lezen

Black Box Kingston Kunstkerstboom H 155 cm (Mon, 18 Nov 2019)
"""De Kingston kunstkerstboom van Black Box is een prachtig smal exemplaar. De levensechte boom heeft een natuurlijke look en opzetten is zo gepiept. Wij kunnen niet stoppen met zingen: """"Oh dennenboom, oh dennenboom, wat zijn je takken wonderschoon!"""""" Bestel Black Box Kingston Kunstkerstboom H 155 cm online bij fonQ. Alle Black Box Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis" EUR 69.95 Meer informatie
>> meer lezen

Leuk cadeau voor pakjesavond of voor onder de kerstboom, een broodbakmachine

Reactie schrijven

Commentaren: 0