Leuk cadeau voor pakjesavond of voor onder de kerstboom, een broodbakmachine

Wakker worden met de geur van vers gebakken brood, of snel in 1 uur een brood bakken. Verser dan vers! Bak zelf uw eigen brood in deze programmeerbare broodbakmachine, die voorzien is van 12 programma's.

 

 

Beschrijving van de Inventum broodbakmachine BM125Productinformatie

 

Maak grote (glutenvrije) broden van 900 of 1200 gram met de Inventum BM125 broodbakmachine. Ga voor een gezondere variant en experimenteer met spelt of volkoren meel. De 12 automatische programma’s doen het werk voor je!

 

Maakt 900 én 1200 gram brood

12 volledig geautomatiseerde programma’s

Geschikt voor glutenvrij brood

Wordt geleverd met 2 bakblikken en 2 kneedhaken per bakblik

Timer laat het brood ’s nachts bakken

Kneden, mengen, rijzen en bakken

 

De Inventum BM95 broodbakmachine maakt het bakken van brood heel eenvoudig. Doe de ingrediënten in het uitneembare bakblik, stel het juiste programma in en laat de broodbakmachine het werk doen. Kneden, mengen, rijzen of bakken, de Inventum BM95 broodbakmachine doet het allemaal voor je. Je krijgt naast het bakblik een kneedhaak bijgeleverd, wat onmisbaar is voor het kneden van het deeg. Glutenvrij brood, zoet of hartig brood. Brood van 700 of van 900 gram. Maak de broden volledig naar wens dankzij de 12 automatische programma’s.

 

Leuke weetjes

 

De Inventum BM95 broodbakmachine beschikt ook over een supersnel programma. Lang wachten op zelf gemaakt vers brood uit de oven is niet meer nodig, je hebt al na 90 minuten een volledig gebakken brood. Dankzij de timerfunctie kan je er ook voor kiezen dat het brood ’s nachts gebakken wordt, zodat je ’s ochtends geniet van heerlijk vers brood en een lekkere geur in huis. Daarnaast kan je er ook voor kiezen hoe bruin en krokant je het korstje wilt. Lekker! De Inventum BM95 broodbakmachine houdt het brood goed op temperatuur dankzij de warmhoudstand.

 

Twaalf programma’s

 

 • Basis, geschikt voor wit, tarwe of licht volkoren brood
 • Frans, iets langere baktijd waardoor het brood een harde korst krijgt
 • Volkoren, zoals de naam al verraad voor volkoren brood maar ook voor meergranen- en tarwebrood. Deze hebben iets langere kneedtijd nodig.
 • Snel, lekker vers wit brood zonder er lang op te hoeven wachten
 • Zoet, bak zoete broodjes met deze functie. Denk aan rozijnen- en notenbrood.
 • Glutenvrij, een programma voor het kneden, rijzen en bakken van glutenvrij brood
 • Extra snel, in 90 minuten een wit brood van 700 gram of na 100 minuten 900 gram
 • Deeg, maak broodjes of pizza met deze optie
 • Jam, verwijder de pitjes en doe de ingrediënten in het bakblik. Na een tijdje is jouw zelfgemaakte jam klaar!
 • Cake, maak brood op basis van bakpoeder in plaats van gist. Ook cake kun je maken met dit programma (in het bakblik)
 • Sandwich, lekker luchtig brood voor je zelfgemaakte sandwich
 • Bakken, al deeg klaar? Bak het dan in 60 minuten af op de bakken functie

Deze broodbakmachine of een andere broodbakmachine bestellen kijk hier!


RSS productfeed

Bloomingville Adventskandelaar Set van 24 (zo, 29 mrt 2020)
Aftellen naar kerst doe je met deze originele set kandelaars van Bloomingville. De 24 verschillende houders kun je naar eigen wens neerzetten en elke dag een kaars aansteken. Sfeervol! Bestel Bloomingville Adventskandelaar Set van 24 online bij fonQ. Alle Bloomingville Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 dagen in huis EUR 26.90 Meer informatie
>> meer lezen

Bloomingville Houten Adventskalender (Sun, 29 Mar 2020)
"""De dagen aftellen naar kerst is een stuk leuker met deze adventskalender van Bloomingville! De box is gemaakt van hout en staat prachtig bij elk interieur. Tip: Zet de box op een (kleine) verhoging om hem extra goed uit te lichten! "" Bestel Bloomingville Houten Adventskalender online bij fonQ. Alle Bloomingville Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 dagen in huis" EUR 39.99 Meer informatie
>> meer lezen

Born in Sweden Puzzle Kandelaar Set van 2 (Sun, 29 Mar 2020)
Laat je meevoeren langs de strakke lijnen van de stijlvolle Born in Sweden Puzzle kandelaar en je raakt bijna de weg kwijt. Gelukkig is deze metalen kaarsenhouder geen moeilijke puzzel. Tip: combineer meerdere kleuren en maten als mooi geheel. Bestel Born in Sweden Puzzle Kandelaar Set van 2 online bij fonQ. Alle Born in Sweden Kandelaars uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 28.93 Meer informatie
>> meer lezen

Black Box Glendon Slinger 2,7 m (Sun, 29 Mar 2020)
De Glendon van Black Box is dan wel een nepperd, hij oogt in ieder geval levensecht! De PVC naalden hebben een bruine nerf en een subtiel wit puntje dat voor een écht winters effect zorgt. De lampjes maken hem daarnaast zeer sfeervol. Bestel Black Box Glendon Slinger 2,7 m online bij fonQ. Alle Black Box Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 dagen in huis EUR 37.50 Meer informatie
>> meer lezen

Black Box Bolton Kunstkerstboom H 155 cm (Sun, 29 Mar 2020)
"""Je ruikt nog net niet de geur van dennennaalden, maar deze Bolton kunstkerstboom van Black Box ziet er toch wel heel echt uit! De naalden zijn gemaakt van verschillende materialen en kleuren, wat zorgt voor een levensechte look. "" Bestel Black Box Bolton Kunstkerstboom H 155 cm online bij fonQ. Alle Black Box Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 dagen in huis" EUR 239.00 Meer informatie
>> meer lezen

Alessi Bark for Christmas RVS Boom met Magneten (Sun, 29 Mar 2020)
Voor de stalen Alessi Bark for Christmas boom heb je geen versiertrucs nodig. De kerstballen zijn porseleinen magneten, dus die hang je wel heel gemakkelijk op. Maar nog leuker is om de magneten te gebruiken voor kaarten en fotoâs. Merry Christmas! Bestel Alessi Bark for Christmas RVS Boom met Magneten online bij fonQ. Alle Alessi Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 dagen in huis EUR 79.99 Meer informatie
>> meer lezen

Alessi Happy Eternity Baby Porseleinen Kerststal (Sun, 29 Mar 2020)
Een kerststal oubollig? Dan heb je de Alessi Happy Eternity Baby vast nog niet gezien. De figuurtjes zijn handgeschilderd en gemaakt van porselein. Eén blik op dit kleurrijke tafereel en jij begrijpt waar de term âvrolijk kerstfeestâ vandaan komt! Bestel Alessi Happy Eternity Baby Porseleinen Kerststal online bij fonQ. Alle Alessi Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 dagen in huis EUR 66.99 Meer informatie
>> meer lezen

Alessi Bark for Christmas RVS Boom met Magneten (Sun, 29 Mar 2020)
Voor de stalen Alessi Bark for Christmas boom heb je geen versiertrucs nodig. De kerstballen zijn porseleinen magneten, dus die hang je wel heel gemakkelijk op. Maar nog leuker is om de magneten te gebruiken voor kaarten en fotoâs. Merry Christmas! Bestel Alessi Bark for Christmas RVS Boom met Magneten online bij fonQ. Alle Alessi Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 dagen in huis EUR 48.99 Meer informatie
>> meer lezen

Menu POV Hangende Kaarsenstandaard (Sun, 29 Mar 2020)
De naam verklapt het al: bij de POV kaarsenhouder van Menu is je 'point of view' écht belangrijk. Sta je er recht voor, dan lijkt de cirkel plat tegen de muur te hangen. Kijk je van de zijkant, dan zie je dat dit niet zo is. Hij beweegt met je mee! Bestel Menu POV Hangende Kaarsenstandaard online bij fonQ. Alle Menu Kandelaars uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 dagen in huis EUR 58.99 Meer informatie
>> meer lezen

Black Box Glendon Dennengroen Set van 3 (Sun, 29 Mar 2020)
Je ruikt nog net niet de geur van dennennaalden, maar de twee kerstboompjes en de krans uit de Glendon set van Black Box zien er toch wel heel echt uit! Plaats ze bij jouw voordeur, zet de lampjes aan en het kerstgevoel begint al zodra je binnenkomt. Bestel Black Box Glendon Dennengroen Set van 3 online bij fonQ. Alle Black Box Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 dagen in huis EUR 66.99 Meer informatie
>> meer lezen

House of Seasons Hangende Ster Pailletten (Sun, 29 Mar 2020)
Weet je wat wij wel zouden willen zijn? Een gouden glittergordijn! En dan wel eentje zoals deze van House of Seasons, waarbij de gouden lovertjes een mooie, grote ster vormen. Hang hem op aan de muur en je zult zien: hij is een ster in schitteren. Bestel House of Seasons Hangende Ster Pailletten online bij fonQ. Alle House of Seasons Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 dagen in huis EUR 52.99 Meer informatie
>> meer lezen

House of Seasons Addy Krans (Sun, 29 Mar 2020)
Hang deze mooie kerstkrans van House of Seasons op je voordeur en je krijgt al kerstkriebels voordat je binnen bent. De dennengroen takken zijn bijna niet van echt te onderscheiden en blijven nog heel veel kerstperiodes mooi. Ook leuk voor op tafel! Bestel House of Seasons Addy Krans online bij fonQ. Alle House of Seasons Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 dagen in huis EUR 30.99 Meer informatie
>> meer lezen

House of Seasons Hardy Krans (Sun, 29 Mar 2020)
Hang deze mooie kerstkrans van House of Seasons op je voordeur en je krijgt al kerstkriebels voordat je binnen bent. De dennengroen takken zijn bijna niet van echt te onderscheiden en blijven nog heel veel kerstperiodes mooi. Ook leuk voor op tafel! Bestel House of Seasons Hardy Krans online bij fonQ. Alle House of Seasons Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 dagen in huis EUR 39.99 Meer informatie
>> meer lezen

House of Seasons Ornament Kerstboom 65 cm (Sun, 29 Mar 2020)
Deze kerst doen we het compleet anders: met deze ijzeren kerstboom van House of Seasons krijgt jouw feestelijk versierde interieur een unieke look. Aan de oogjes hang je kerstballen of leuke hangers; mooi en gezellig! Bestel House of Seasons Ornament Kerstboom 65 cm online bij fonQ. Alle House of Seasons Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 dagen in huis EUR 25.70 Meer informatie
>> meer lezen

Lumineo 1-2 Glow Compact Verlichting Warm Wit 1,8 m/540 Lampjes (Sun, 29 Mar 2020)
Deze kerst hebben we géén ruzie met de lampjes. De 1-2 Glow Compact verlichting van Lumineo hang je namelijk in 5 minuten in de boom. Hang het speciale systeem op aan de top en wikkel de losse snoeren om de boom. Dat noemen wij pas een vredige kerst. Bestel Lumineo 1-2 Glow Compact Verlichting Warm Wit 1,8 m/540 Lampjes online bij fonQ. Alle Lumineo Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 dagen in huis EUR 26.40 Meer informatie
>> meer lezen

Decoris Kunstkerstboom Glitter 90 cm (Sun, 29 Mar 2020)
Dit kunststof boompje van Decoris heeft helemaal geen kerstballen of andere versiering nodig. Hij beschikt namelijk over iets veel beters: glitters. Als dat niet voor een feestelijk sfeertje zorgt. O, glitterboom, wat ben je wonderschoon! Bestel Decoris Kunstkerstboom Glitter 90 cm online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 dagen in huis EUR 40.99 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Imperial Pine Kunstkerstboom met Verlichting 120 cm (Sun, 29 Mar 2020)
Als je een kerstcadeautje was, dan wilde je toch onder deze kerstboom liggen? De zachte naalden geven de Imperial Pine een natuurlijke uitstraling en door de mooie, dichte structuur is de Everlands kunstkerstboom een cadeau op zich! Bestel Everlands Imperial Pine Kunstkerstboom met Verlichting 120 cm online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 dagen in huis EUR 63.95 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Imperial Pine Kunstkerstboom 150 cm (Sun, 29 Mar 2020)
Als je een kerstcadeautje was, dan wilde je toch onder deze kerstboom liggen? De zachte naalden geven de Imperial Pine een natuurlijke uitstraling en door de mooie, dichte structuur is de Everlands kunstkerstboom een cadeau op zich! Bestel Everlands Imperial Pine Kunstkerstboom 150 cm online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 dagen in huis EUR 33.99 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Imperial Pine Kunstkerstboom 180 cm (Sun, 29 Mar 2020)
Als je een kerstcadeautje was, dan wilde je toch onder deze kerstboom liggen? De zachte naalden geven de Imperial Pine een natuurlijke uitstraling en door de mooie, dichte structuur is de Everlands kunstkerstboom een cadeau op zich! Bestel Everlands Imperial Pine Kunstkerstboom 180 cm online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 dagen in huis EUR 54.99 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Imperial Pine Kunstkerstboom 210 cm (Sun, 29 Mar 2020)
Als je een kerstcadeautje was, dan wilde je toch onder deze kerstboom liggen? De zachte naalden geven de Imperial Pine een natuurlijke uitstraling en door de mooie, dichte structuur is de Everlands kunstkerstboom een cadeau op zich! Bestel Everlands Imperial Pine Kunstkerstboom 210 cm online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 dagen in huis EUR 87.95 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Imperial Pine Kunstkerstboom 240 cm (Sun, 29 Mar 2020)
Als je een kerstcadeautje was, dan wilde je toch onder deze kerstboom liggen? De zachte naalden geven de Imperial Pine een natuurlijke uitstraling en door de mooie, dichte structuur is de Everlands kunstkerstboom een cadeau op zich! Bestel Everlands Imperial Pine Kunstkerstboom 240 cm online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 dagen in huis EUR 114.35 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Grandis Fir Kunstkerstboom 120 cm (Sun, 29 Mar 2020)
O, (kunst)dennenboom, jouw takken zijn pas echt wonderschoon! De naalden zijn haast niet van echt te onderscheiden en door de zijtakken in verschillende lengtes moet je twee keer kijken om te geloven dat de Grandis Fir van Everlands een nepper is. Bestel Everlands Grandis Fir Kunstkerstboom 120 cm online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 dagen in huis EUR 80.00 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Grandis Fir Kunstkerstboom 180 cm (Sun, 29 Mar 2020)
O, (kunst)dennenboom, jouw takken zijn pas echt wonderschoon! De naalden zijn haast niet van echt te onderscheiden en door de zijtakken in verschillende lengtes moet je twee keer kijken om te geloven dat de Grandis Fir van Everlands een nepper is. Bestel Everlands Grandis Fir Kunstkerstboom 180 cm online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 dagen in huis EUR 176.95 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Allison Pine Kunstkerstboom 120 cm (Sun, 29 Mar 2020)
Heb jij een kleine ruimte, maar wil je wel graag een opvallende kerstboom? Zing dan maar âall I want for Christmas is youâ tegen de Allison Pine kunstkerstboom van Everlands, want die is dankzij het smalle design perfect voor kleinere kamers. Bestel Everlands Allison Pine Kunstkerstboom 120 cm online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 dagen in huis EUR 69.95 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Allison Pine Kunstkerstboom 180 cm (Sun, 29 Mar 2020)
Heb jij een kleine ruimte, maar wil je wel graag een opvallende kerstboom? Zing dan maar âall I want for Christmas is youâ tegen de Allison Pine kunstkerstboom van Everlands, want die is dankzij het smalle design perfect voor kleinere kamers. Bestel Everlands Allison Pine Kunstkerstboom 180 cm online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-2 dagen in huis EUR 119.95 Meer informatie
>> meer lezen

Leuk cadeau voor pakjesavond of voor onder de kerstboom, een broodbakmachine

Reactie schrijven

Commentaren: 0