Leuk cadeau voor pakjesavond of voor onder de kerstboom, een broodbakmachine

Wakker worden met de geur van vers gebakken brood, of snel in 1 uur een brood bakken. Verser dan vers! Bak zelf uw eigen brood in deze programmeerbare broodbakmachine, die voorzien is van 12 programma's.

 

 

Beschrijving van de Inventum broodbakmachine BM125Productinformatie

 

Maak grote (glutenvrije) broden van 900 of 1200 gram met de Inventum BM125 broodbakmachine. Ga voor een gezondere variant en experimenteer met spelt of volkoren meel. De 12 automatische programma’s doen het werk voor je!

 

Maakt 900 én 1200 gram brood

12 volledig geautomatiseerde programma’s

Geschikt voor glutenvrij brood

Wordt geleverd met 2 bakblikken en 2 kneedhaken per bakblik

Timer laat het brood ’s nachts bakken

Kneden, mengen, rijzen en bakken

 

De Inventum BM95 broodbakmachine maakt het bakken van brood heel eenvoudig. Doe de ingrediënten in het uitneembare bakblik, stel het juiste programma in en laat de broodbakmachine het werk doen. Kneden, mengen, rijzen of bakken, de Inventum BM95 broodbakmachine doet het allemaal voor je. Je krijgt naast het bakblik een kneedhaak bijgeleverd, wat onmisbaar is voor het kneden van het deeg. Glutenvrij brood, zoet of hartig brood. Brood van 700 of van 900 gram. Maak de broden volledig naar wens dankzij de 12 automatische programma’s.

 

Leuke weetjes

 

De Inventum BM95 broodbakmachine beschikt ook over een supersnel programma. Lang wachten op zelf gemaakt vers brood uit de oven is niet meer nodig, je hebt al na 90 minuten een volledig gebakken brood. Dankzij de timerfunctie kan je er ook voor kiezen dat het brood ’s nachts gebakken wordt, zodat je ’s ochtends geniet van heerlijk vers brood en een lekkere geur in huis. Daarnaast kan je er ook voor kiezen hoe bruin en krokant je het korstje wilt. Lekker! De Inventum BM95 broodbakmachine houdt het brood goed op temperatuur dankzij de warmhoudstand.

 

Twaalf programma’s

 

 • Basis, geschikt voor wit, tarwe of licht volkoren brood
 • Frans, iets langere baktijd waardoor het brood een harde korst krijgt
 • Volkoren, zoals de naam al verraad voor volkoren brood maar ook voor meergranen- en tarwebrood. Deze hebben iets langere kneedtijd nodig.
 • Snel, lekker vers wit brood zonder er lang op te hoeven wachten
 • Zoet, bak zoete broodjes met deze functie. Denk aan rozijnen- en notenbrood.
 • Glutenvrij, een programma voor het kneden, rijzen en bakken van glutenvrij brood
 • Extra snel, in 90 minuten een wit brood van 700 gram of na 100 minuten 900 gram
 • Deeg, maak broodjes of pizza met deze optie
 • Jam, verwijder de pitjes en doe de ingrediënten in het bakblik. Na een tijdje is jouw zelfgemaakte jam klaar!
 • Cake, maak brood op basis van bakpoeder in plaats van gist. Ook cake kun je maken met dit programma (in het bakblik)
 • Sandwich, lekker luchtig brood voor je zelfgemaakte sandwich
 • Bakken, al deeg klaar? Bak het dan in 60 minuten af op de bakken functie

Deze broodbakmachine of een andere broodbakmachine bestellen kijk hier!


RSS productfeed

PTMD Lune champagne aluminium dienblad - 70 x 70 x 3 - Goud (za, 10 jun 2023)
PTMD Lune champagne aluminium dienblad vierkant maat in cm: 70 x 70 x 3 - Goud Bestel PTMD Lune champagne aluminium dienblad - 70 x 70 x 3 - Goud online bij fonQ. Alle PTMD Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, maandag in huis EUR 78.00 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Krans Paardebloem Verlichting - Ã60 - 400 led - Warmwit (Sat, 10 Jun 2023)
Luca Lighting Krans Paardebloem Verlichting - Ã60 cm - 400 led lampjes - Warmwit Bestel Luca Lighting Krans Paardebloem Verlichting - Ã60 - 400 led - Warmwit online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 22:00 besteld, woensdag in huis EUR 108.90 Meer informatie
>> meer lezen

Clayre & Eef Kerstballen Set van 4 Ã 10 cm Rood Glas Rond (Sat, 10 Jun 2023)
Set van 4 decoratie hangers in de vorm van een kerstbal van rood glas van het merk Clayre & Eef in kerst stijl met een romantische uitstraling. Luxe glazen kerstballen. Kerstboomversiering Kerstversiering Kerstdecoratie Bestel Clayre & Eef Kerstballen Set van 4 Ã 10 cm Rood Glas Rond online bij fonQ. Alle Clayre & Eef Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis EUR 29.70 Meer informatie
>> meer lezen

PTMD Gedroogde Krans Bessen - 40 x 12 x 40 cm - Bevroren wit (Sat, 10 Jun 2023)
PTMD Gedroogde Krans Bessen - 40 x 12 x 40 cm - Bevroren wit Bestel PTMD Gedroogde Krans Bessen - 40 x 12 x 40 cm - Bevroren wit online bij fonQ. Alle PTMD Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 22:00 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 34.50 Meer informatie
>> meer lezen

Black Box Tamarack Kunstkerstboom - H260 x Ã150 cm - Groen (Sat, 10 Jun 2023)
Black Box Tamarack Kunstkerstboom - H260 x Ã150 cm - Groen Bestel Black Box Tamarack Kunstkerstboom - H260 x Ã150 cm - Groen online bij fonQ. Alle Black Box Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 22:00 besteld, woensdag in huis EUR 896.50 Meer informatie
>> meer lezen

Beliani TATLOW Kerstboom met verlichting groen (Sat, 10 Jun 2023)
Droom niet van een witte kerst maar zorg dat je er een krijgt. Haal deze mooie, besneeuwde boom naar binnen om je huis een echt feestelijke uitstraling te geven. De kerstboom is gemaakt van robuust synthetisch materiaal en is zeker jarenlang een gew Bestel Beliani TATLOW Kerstboom met verlichting groen online bij fonQ. Alle Beliani Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 16:00 besteld, uiterlijk 20 juni in huis EUR 269.99 Meer informatie
>> meer lezen

Beliani PALOMAR Kerstboom met verlichting groen (Sat, 10 Jun 2023)
Haal de wintervakantie in huis met deze prachtige kerstboom. De takken zijn bedekt met kunstsneeuw en versierd met schattige dennenappels voor een natuurlijke uitstraling. Ze kunnen gemakkelijk worden gebogen om een vollere look te krijgen. De boo Bestel Beliani PALOMAR Kerstboom met verlichting groen online bij fonQ. Alle Beliani Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 16:00 besteld, uiterlijk 20 juni in huis EUR 89.99 Meer informatie
>> meer lezen

Beliani PAIMIO Krans groen (Sat, 10 Jun 2023)
Maak je interieur kerstklaar met deze stijlvolle kerstkrans met LED-verlichting. Het warme licht zal je interieur zeker een feestelijke sfeer geven. De krans is ook voorzien van nep bessen en dennenappels die het stuk extra bijzonder maken. De krans Bestel Beliani PAIMIO Krans groen online bij fonQ. Alle Beliani Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 16:00 besteld, uiterlijk 20 juni in huis EUR 54.99 Meer informatie
>> meer lezen

Steellish Grachtenpand theelichthouder Large Zwart (Sat, 10 Jun 2023)
Haal deze gezelligheid nu in huis met de theelichthouder van het grachtenpand. Deze metalen grachtenpanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat ze in elk huishouden passen. Bestel Steellish Grachtenpand theelichthouder Large Zwart online bij fonQ. Alle Steellish Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 49.90 Meer informatie
>> meer lezen

Black Box Finest Kunstkerstboom - 120 warmwitte led - H155 cm (Sat, 10 Jun 2023)
Black Box Finest Kunstkerstboom - 120 warmwitte led lampjes - H155 x Ã86 - Groen - GROEN Bestel Black Box Finest Kunstkerstboom - 120 warmwitte led - H155 cm online bij fonQ. Alle Black Box Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 22:00 besteld, woensdag in huis EUR 247.50 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Tak Verlichting - L300 cm - 288 witte led - Bruin (Sat, 10 Jun 2023)
Luca Lighting Tak Verlichting - L300 cm - 288 witte led lampjes - Bruin Bestel Luca Lighting Tak Verlichting - L300 cm - 288 witte led - Bruin online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 22:00 besteld, woensdag in huis EUR 88.00 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Ster Paardebloem Verlichting - Ã58cm - 300 led - Warmwit (Sat, 10 Jun 2023)
Luca Lighting Ster Paardebloem Verlichting - Ã58 cm - 300 led lampjes - Warmwit Bestel Luca Lighting Ster Paardebloem Verlichting - Ã58cm - 300 led - Warmwit online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, dinsdag in huis EUR 94.95 Meer informatie
>> meer lezen

Alice's Garden - LED Lichtslinger, 4,5m (Sat, 10 Jun 2023)
Een lichtslinger met grote bolletjes, ideaal als sfeerverlichting in uw tuin! Bestel Alice's Garden - LED Lichtslinger, 4,5m online bij fonQ. Alle Alice's Garden Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 16 juni in huis EUR 26.99 Meer informatie
>> meer lezen

Triumph Tree Forest Frosted Guirlande met LED - L270 cm - Groen (Sat, 10 Jun 2023)
Deze Forest Frosted guirlande van Triumph Tree heeft iets bijzonders. Elk naaldje heeft door de witte kern namelijk een frosted puntje, waardoor het lijkt alsof de slinger zo uit een winters dennenbos komt. Een goed begin van een witte kerst! Bestel Triumph Tree Forest Frosted Guirlande met LED - L270 cm - Groen online bij fonQ. Alle Triumph Tree Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 22:00 besteld, woensdag in huis EUR 137.50 Meer informatie
>> meer lezen

Beliani TATLOW Kerstboom met verlichting groen (Sat, 10 Jun 2023)
Droom niet van een witte kerst maar zorg dat je er een krijgt. Haal deze mooie, besneeuwde boom naar binnen om je huis een echt feestelijke uitstraling te geven. De kerstboom is gemaakt van robuust synthetisch materiaal en is zeker jarenlang een gew Bestel Beliani TATLOW Kerstboom met verlichting groen online bij fonQ. Alle Beliani Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 16:00 besteld, uiterlijk 20 juni in huis EUR 109.99 Meer informatie
>> meer lezen

Beliani TATLOW Kerstboom met verlichting groen (Sat, 10 Jun 2023)
Droom niet van een witte kerst maar zorg dat je er een krijgt. Haal deze mooie, besneeuwde boom naar binnen om je huis een echt feestelijke uitstraling te geven. De kerstboom is gemaakt van robuust synthetisch materiaal en is zeker jarenlang een gew Bestel Beliani TATLOW Kerstboom met verlichting groen online bij fonQ. Alle Beliani Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 16:00 besteld, uiterlijk 20 juni in huis EUR 329.99 Meer informatie
>> meer lezen

Beliani PALOMAR Kerstboom met verlichting groen (Sat, 10 Jun 2023)
Haal de wintervakantie in huis met deze prachtige kerstboom. De takken zijn bedekt met kunstsneeuw en versierd met schattige dennenappels voor een natuurlijke uitstraling. Ze kunnen gemakkelijk worden gebogen om een vollere look te krijgen. De boo Bestel Beliani PALOMAR Kerstboom met verlichting groen online bij fonQ. Alle Beliani Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 16:00 besteld, uiterlijk 20 juni in huis EUR 249.99 Meer informatie
>> meer lezen

Räder theelichthouder bomen (Sat, 10 Jun 2023)
Breng sfeer in jouw (kerst)huis met deze prachtige Räder theelichthouder bomen. Bestel Räder theelichthouder bomen online bij fonQ. Alle Räder Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 16:00 besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 44.99 Meer informatie
>> meer lezen

House Doctor ornament cone groot set van 6 (3,5 centimeter x 9 (Sat, 10 Jun 2023)
Dit House Doctor ornament cone groot is een stijlvolle toevoeging aan jouw kerstdecoratie. Bestel House Doctor ornament cone groot set van 6 (3,5 centimeter x 9 online bij fonQ. Alle House Doctor Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 16:00 besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 29.99 Meer informatie
>> meer lezen

Black Box Finest Kunstkerstboom - 240 warmwitte led - H215 cm (Sat, 10 Jun 2023)
Black Box Finest Kunstkerstboom - 240 warmwitte led lampjes - H215 x Ã117 - Groen - GROEN Bestel Black Box Finest Kunstkerstboom - 240 warmwitte led - H215 cm online bij fonQ. Alle Black Box Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 22:00 besteld, woensdag in huis EUR 394.90 Meer informatie
>> meer lezen

Clayre & Eef Kerstdecoratie Kerstboom 20 cm Goudkleurig Ijzer (Sat, 10 Jun 2023)
Maak de woonkamer nog gezelliger tijdens kerst met deze decoratieve goudkleurige, ijzeren kerstboom, in een landelijke stijl, met een romantische uitstraling van het merk Clayre & Eef. Afmeting à 8*20 cm. Decoratief Figuur Decoratieve Accessoires Bestel Clayre & Eef Kerstdecoratie Kerstboom 20 cm Goudkleurig Ijzer online bij fonQ. Alle Clayre & Eef Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis EUR 36.20 Meer informatie
>> meer lezen

Bloomique - Kerst combi King Tree - Kerstkrans - Kunstkerstboom (Sat, 10 Jun 2023)
Deze sfeervolle voordeur set bestaat uit 1 kerstkrans en 2 kunstkerstbomen Bestel Bloomique - Kerst combi King Tree - Kerstkrans - Kunstkerstboom online bij fonQ. Alle Bloomique Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, maandag in huis EUR 86.95 Meer informatie
>> meer lezen

Beliani FIDDLE Kerstboom met verlichting groen (Sat, 10 Jun 2023)
Geniet jaar na jaar van de perfecte kerstboom zonder onderhoud. De boom is gemaakt van duurzaam kunststof, is eenvoudig te monteren en op te bergen. De flexibele takken zijn naar wens te verstellen voor een vollere uitstraling en de takken zijn erg Bestel Beliani FIDDLE Kerstboom met verlichting groen online bij fonQ. Alle Beliani Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 16:00 besteld, uiterlijk 20 juni in huis EUR 429.99 Meer informatie
>> meer lezen

Beliani MIETTE Kerstboom met verlichting wit (Sat, 10 Jun 2023)
Bereid je huis voor op Kerstmis en investeer in een boom waar je jarenlang plezier van zult hebben. Dit kunststuk is gemaakt van synthetische materialen, is gemakkelijk te onderhouden, eenvoudig te monteren en op te bergen. De takken zijn bedekt met Bestel Beliani MIETTE Kerstboom met verlichting wit online bij fonQ. Alle Beliani Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 16:00 besteld, uiterlijk 20 juni in huis EUR 279.99 Meer informatie
>> meer lezen

Beliani FIDDLE Kerstboom met verlichting groen (Sat, 10 Jun 2023)
Geniet jaar na jaar van de perfecte kerstboom zonder onderhoud. De boom is gemaakt van duurzaam kunststof, is eenvoudig te monteren en op te bergen. De flexibele takken zijn naar wens te verstellen voor een vollere uitstraling en de takken zijn erg Bestel Beliani FIDDLE Kerstboom met verlichting groen online bij fonQ. Alle Beliani Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 16:00 besteld, uiterlijk 20 juni in huis EUR 289.99 Meer informatie
>> meer lezen

Leuk cadeau voor pakjesavond of voor onder de kerstboom, een broodbakmachine

Reactie schrijven

Commentaren: 0