Leuk cadeau voor pakjesavond of voor onder de kerstboom, een broodbakmachine

Wakker worden met de geur van vers gebakken brood, of snel in 1 uur een brood bakken. Verser dan vers! Bak zelf uw eigen brood in deze programmeerbare broodbakmachine, die voorzien is van 12 programma's.

 

 

Beschrijving van de Inventum broodbakmachine BM125Productinformatie

 

Maak grote (glutenvrije) broden van 900 of 1200 gram met de Inventum BM125 broodbakmachine. Ga voor een gezondere variant en experimenteer met spelt of volkoren meel. De 12 automatische programma’s doen het werk voor je!

 

Maakt 900 én 1200 gram brood

12 volledig geautomatiseerde programma’s

Geschikt voor glutenvrij brood

Wordt geleverd met 2 bakblikken en 2 kneedhaken per bakblik

Timer laat het brood ’s nachts bakken

Kneden, mengen, rijzen en bakken

 

De Inventum BM95 broodbakmachine maakt het bakken van brood heel eenvoudig. Doe de ingrediënten in het uitneembare bakblik, stel het juiste programma in en laat de broodbakmachine het werk doen. Kneden, mengen, rijzen of bakken, de Inventum BM95 broodbakmachine doet het allemaal voor je. Je krijgt naast het bakblik een kneedhaak bijgeleverd, wat onmisbaar is voor het kneden van het deeg. Glutenvrij brood, zoet of hartig brood. Brood van 700 of van 900 gram. Maak de broden volledig naar wens dankzij de 12 automatische programma’s.

 

Leuke weetjes

 

De Inventum BM95 broodbakmachine beschikt ook over een supersnel programma. Lang wachten op zelf gemaakt vers brood uit de oven is niet meer nodig, je hebt al na 90 minuten een volledig gebakken brood. Dankzij de timerfunctie kan je er ook voor kiezen dat het brood ’s nachts gebakken wordt, zodat je ’s ochtends geniet van heerlijk vers brood en een lekkere geur in huis. Daarnaast kan je er ook voor kiezen hoe bruin en krokant je het korstje wilt. Lekker! De Inventum BM95 broodbakmachine houdt het brood goed op temperatuur dankzij de warmhoudstand.

 

Twaalf programma’s

 

 • Basis, geschikt voor wit, tarwe of licht volkoren brood
 • Frans, iets langere baktijd waardoor het brood een harde korst krijgt
 • Volkoren, zoals de naam al verraad voor volkoren brood maar ook voor meergranen- en tarwebrood. Deze hebben iets langere kneedtijd nodig.
 • Snel, lekker vers wit brood zonder er lang op te hoeven wachten
 • Zoet, bak zoete broodjes met deze functie. Denk aan rozijnen- en notenbrood.
 • Glutenvrij, een programma voor het kneden, rijzen en bakken van glutenvrij brood
 • Extra snel, in 90 minuten een wit brood van 700 gram of na 100 minuten 900 gram
 • Deeg, maak broodjes of pizza met deze optie
 • Jam, verwijder de pitjes en doe de ingrediënten in het bakblik. Na een tijdje is jouw zelfgemaakte jam klaar!
 • Cake, maak brood op basis van bakpoeder in plaats van gist. Ook cake kun je maken met dit programma (in het bakblik)
 • Sandwich, lekker luchtig brood voor je zelfgemaakte sandwich
 • Bakken, al deeg klaar? Bak het dan in 60 minuten af op de bakken functie

Deze broodbakmachine of een andere broodbakmachine bestellen kijk hier!


RSS productfeed

Clayre & Eef Kerstbal Set van 4 Ã 8 cm Zilverkleurig Wit Glas (wo, 04 okt 2023)
Set van vier decoratieve zilverkleurige kerstballen van glas met aan de bovenkant witte veertjes met een afmeting van à 8 cm. Bestel Clayre & Eef Kerstbal Set van 4 à 8 cm Zilverkleurig Wit Glas online bij fonQ. Alle Clayre & Eef uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, donderdag in huis EUR 26.95 Meer informatie
>> meer lezen

Ambiance Kunstkerstboom smal 180 cm (Wed, 04 Oct 2023)
De 180 cm hoge kunstkerstboom van Ambiance is een trendy middelpunt voor je kerstfeestjes. Daarnaast heeft deze smalle PV kerstboom zeer dikke takken en is hij voorzien van 653 punten! Bestel Ambiance Kunstkerstboom smal 180 cm online bij fonQ. Alle Ambiance uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 106.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom met LED's en kerstballen 240 cm PVC blauw (Wed, 04 Oct 2023)
Deze kunstkerstboom is versierd met mooie kerstballen en een piek. Dankzij de LED-verlichting is hij niet alleen overdag maar ook 's avonds een blikvanger. Bestel vidaXL Kunstkerstboom met LED's en kerstballen 240 cm PVC blauw online bij fonQ. Alle vidaXL uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 132.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kerstboomstandaard (Wed, 04 Oct 2023)
Deze boomstandaard is essentieel voor je echte kerstboom. Bestel vidaXL Kerstboomstandaard online bij fonQ. Alle vidaXL uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 34.99 Meer informatie
>> meer lezen

Black Box Trees Dinsmore Guirlande - L270 cm - Frosted Green (Wed, 04 Oct 2023)
Met de Dinsmore kerstslinger uit de collectie van Black Box Trees haal je op een gezellige manier de winter in huis. De volle guirlande bestaat uit een combinatie van harde en zachte PVC naaldjes die zijn afgewerkt met een wit laagje kunstsneeuw. Bestel Black Box Trees Dinsmore Guirlande - L270 cm - Frosted Green online bij fonQ. Alle Black Box uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 28.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Lichtkrans - Warm Witte LED Verlichting - Ã30 cm - Zwart (Wed, 04 Oct 2023)
Lichtkrans met warm witte, speelse LED verlichting. De verlichte krans heeft een diameter van 30 cm. Bestel Luca Lighting Lichtkrans - Warm Witte LED Verlichting - Ã30 cm - Zwart online bij fonQ. Alle Luca lighting uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Lichtkrans - Warm Witte LED Verlichting - Ã40 cm - Zwart (Wed, 04 Oct 2023)
Lichtkranskrans met warm witte, speelse LED verlichting. De verlichte krans heeft een diameter van 40 cm. Bestel Luca Lighting Lichtkrans - Warm Witte LED Verlichting - Ã40 cm - Zwart online bij fonQ. Alle Luca lighting uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 37.95 Meer informatie
>> meer lezen

House of Seasons Plastic Kerstballen Set - 60 Stuks - Ã7 cm - Goud (Wed, 04 Oct 2023)
Gouden kerstballen set. De onbreekbare kerstballen set bestaat uit 60 stuks. Bestel House of Seasons Plastic Kerstballen Set - 60 Stuks - Ã7 cm - Goud online bij fonQ. Alle House of Seasons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 37.95 Meer informatie
>> meer lezen

House of Seasons Plastic Kerstballen Set - 60 Stuks - Ã7cm - Champagne (Wed, 04 Oct 2023)
Champagne kerstballen set. De onbreekbare kerstballen set bestaat uit 60 stuks. Bestel House of Seasons Plastic Kerstballen Set - 60 Stuks - Ã7cm - Champagne online bij fonQ. Alle House of Seasons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 37.95 Meer informatie
>> meer lezen

House of Seasons Plastic Kerstballen Set - 60 Stuks - Ã7 cm - Rood (Wed, 04 Oct 2023)
Rode kerstballen set. De onbreekbare kerstballen set bestaat uit 60 stuks. Bestel House of Seasons Plastic Kerstballen Set - 60 Stuks - Ã7 cm - Rood online bij fonQ. Alle House of Seasons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 37.95 Meer informatie
>> meer lezen

LuVille Kerstdorp Miniatuur Party op de Piste - L16 x B12 x H12,5 cm (Wed, 04 Oct 2023)
LuVille piste party met een afmeting van L16 x B12 x H12,5 cm. Bestel LuVille Kerstdorp Miniatuur Party op de Piste - L16 x B12 x H12,5 cm online bij fonQ. Alle Luville uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 42.95 Meer informatie
>> meer lezen

House of Seasons Lorens Kerstboommand - H21 x Ã50 cm - White Wash (Wed, 04 Oct 2023)
Kerstboommand gemaakt van wilgentakken. De kerstboomrok heeft een white wash kleur en meet H21 x Ã50 cm. Bestel House of Seasons Lorens Kerstboommand - H21 x Ã50 cm - White Wash online bij fonQ. Alle House of Seasons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 32.95 Meer informatie
>> meer lezen

House of Seasons Lorens Kerstboommand - H28 x Ã65 cm - Donkerbruin (Wed, 04 Oct 2023)
Kerstboommand gemaakt van wilgentakken. De kerstboomrok heeft een donkerbruine kleur en meet H28 x Ã65 cm. Bestel House of Seasons Lorens Kerstboommand - H28 x Ã65 cm - Donkerbruin online bij fonQ. Alle House of Seasons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 49.95 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom met LED's en kerstballen 210 cm PVC en PE groen (Wed, 04 Oct 2023)
Deze kunstkerstboom is versierd met mooie kerstballen en een piek. Dankzij de LED-verlichting is hij niet alleen overdag maar ook 's avonds een blikvanger. Bestel vidaXL Kunstkerstboom met LED's en kerstballen 210 cm PVC en PE groen online bij fonQ. Alle vidaXL uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 172.99 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Kerstverlichting Paardenbloem - 160 Warm Wit LED Ã80 cm (Wed, 04 Oct 2023)
Warm witte kerstverlichting om op te hangen. De dandelion hanger heeft een diameter van 80 cm. Bestel Luca Lighting Kerstverlichting Paardenbloem - 160 Warm Wit LED Ã80 cm online bij fonQ. Alle Luca lighting uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 39.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Ster Hangend met Witte LED Verlichting - H108 x Ã38 cm (Wed, 04 Oct 2023)
Ster met kerstverlichting om buiten op te hangen. De witte hanger meet H108 x Ã38 cm en telt 140 klassiek witte LED lampjes. Bestel Luca Lighting Ster Hangend met Witte LED Verlichting - H108 x Ã38 cm online bij fonQ. Alle Luca lighting uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 34.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Ster Tuinsteker - LED - L60 x H73 cm - Klassiek Wit (Wed, 04 Oct 2023)
Tuinsteker in de vorm van een ster met 150 klassiek witte LED lampjes. Voorzien van een timer en keuze uit 8 verschillende functies. De afmetingen zijn L60 x B73 cm. Bestel Luca Lighting Ster Tuinsteker - LED - L60 x H73 cm - Klassiek Wit online bij fonQ. Alle Luca lighting uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 44.95 Meer informatie
>> meer lezen

LuVille Kerstdorp Miniatuur Duitse Bar - L11 x B8,5 x H19 cm (Wed, 04 Oct 2023)
Geef jouw miniatuur kerstdorp een Duitse uitstraling met deze bar van LuVille. Net alsof je op wintersport bent! De bar valt op door de karakteristieke gevel met de gezellige luifel. Rondom de ingang branden LED lampjes de lantaarnpaal staat aan. Bestel LuVille Kerstdorp Miniatuur Duitse Bar - L11 x B8,5 x H19 cm online bij fonQ. Alle Luville uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 39.95 Meer informatie
>> meer lezen

Black Box Trees Norton 2 Kunstkerstbomen|1 Kerstkrans - LED -H90xÃ45cm (Wed, 04 Oct 2023)
Set van 2 kunstkerstbomen en 1 kerstkrans met winterse, witte topjes. De kunstbomen zijn 90 cm hoog en de krans heeft een diameter van 45 cm. Bestel Black Box Trees Norton 2 Kunstkerstbomen|1 Kerstkrans - LED -H90xÃ45cm online bij fonQ. Alle Black Box uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 64.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Kerstboomverlichting - 370 LED - L740 cm - Klassiek Wit (Wed, 04 Oct 2023)
Snakelight kerstverlichting voor buiten van 7,4 meter lang. Het lichtsnoer telt 370 klassiek witte LED lampjes en is in te stellen met een timer en 8 verschillende functies. Bestel Luca Lighting Kerstboomverlichting - 370 LED - L740 cm - Klassiek Wit online bij fonQ. Alle Luca lighting uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 25.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Cluster Kerstboomverlichting - 2000 LED - L1280 cm - Wit (Wed, 04 Oct 2023)
Met de cluster kerstboomverlichting uit de collectie van Luca Lighting creëer je in een mum van tijd een zee van lichtjes in de kerstboom. De lampjes zitten zo dicht op elkaar, dat er geen snoer meer zichtbaar is. Bestel Luca Lighting Cluster Kerstboomverlichting - 2000 LED - L1280 cm - Wit online bij fonQ. Alle Luca lighting uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 115.00 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Kerstboomverlichting Bes - 550 LED - L1400 cm - Wit (Wed, 04 Oct 2023)
Maak het in of om het huis extra gezellig met deze kerstboomverlichting uit de collectie van Luca Lighting. Aan het lichtsnoer zitten maar liefst 550 ronde LED lampjes. Net kleine besjes! De verlichting heeft een klassiek witte kleur. Bestel Luca Lighting Kerstboomverlichting Bes - 550 LED - L1400 cm - Wit online bij fonQ. Alle Luca lighting uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 49.95 Meer informatie
>> meer lezen

Clayre & Eef Kerstdecoratie Kerstboom 20 cm Goudkleurig Ijzer (Wed, 04 Oct 2023)
Maak de woonkamer nog gezelliger tijdens kerst met deze decoratieve goudkleurige, ijzeren kerstboom, in een landelijke stijl, met een romantische uitstraling van het merk Clayre & Eef. Afmeting à 8x20 cm Bestel Clayre & Eef Kerstdecoratie Kerstboom 20 cm Goudkleurig Ijzer online bij fonQ. Alle Clayre & Eef uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, donderdag in huis EUR 36.20 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kerstnetverlichting 306 LED's binnen|buiten 3x3 m meerkleurig (Wed, 04 Oct 2023)
Deze LED-netverlichting is perfect voor binnen- en buitengebruik en is perfect voor tijdens de kerst, nieuwjaar, verjaardagen, huwelijken, enz. Bestel vidaXL Kerstnetverlichting 306 LED's binnen|buiten 3x3 m meerkleurig online bij fonQ. Alle vidaXL uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 47.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kerstnetverlichting 544 LED's binnen en buiten 4x4 m koudwit (Wed, 04 Oct 2023)
Deze LED-netverlichting is perfect voor binnen- en buitengebruik en is perfect voor tijdens de kerst, nieuwjaar, verjaardagen, huwelijken, enz. Bestel vidaXL Kerstnetverlichting 544 LED's binnen en buiten 4x4 m koudwit online bij fonQ. Alle vidaXL uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 67.99 Meer informatie
>> meer lezen

Leuk cadeau voor pakjesavond of voor onder de kerstboom, een broodbakmachine

Reactie schrijven

Commentaren: 0