Uw tweede woning op de Veluwe!

U als plussers, heeft uw te groot geworden woning ingeruild voor een appartement zonder trappen en mist u nu toch wel de tuin✅, die u jaren lang met veel plezier onderhield, dan kunt u mogelijk een tweede woning aanschaffen op de Veluwe. Op een rustig park, ideaal voor de wat ouderen, is dit chalet te koop. Zeer goed onderhouden chalet (2006) op huurkavel (ca 200 m)  van de eerste eigenaar. Tuin met veel privacy. 

 


Indeling chalet: Woonkamer met open keuken, v.v. koelkast (vernieuwd in 2017), gaskookplaat en afzuigkap. In de keuken staat ook een elektrisch oventje. 

 

In de woonkamer openslaande deuren naar de tuin met ruim terras. 

 

Slaapkamers

 

Twee slaapkamers: Eén voorzien van tweepersoonsbed en vaste kasten, één slaapkamer met een éénpersoonsbed (stapelbed is mogelijk) en een wand met opbergruimte. Verwarming: CV. Eigen parkeerplaats naast het chalet, in de tuin een tuinhuisje. Internet middels een vaste router. Een fijn huisje op een mooie plek!

 

Indeling chalet: Zeer ruime woonkamer met erker en schuifpui naar terras, open keuken met kookplaat, koelkast / vriezer, oven en vaatwasser.

Twee slaapkamers (2 x 2-pers). 

 

 


 

 

 

Vraagprijs: € 43.500

 

Het recreatiepark ligt midden op de Veluwe, in een zeer bos- en heiderijk gebied, waar fietsen en wandelen een ware lust is. De natuur op haar mooist, vlak naast uw deur!

Op ong. 500 meter afstand ligt het Uddelermeer, waar u ’s zomers heerlijk tussen de schapen van bijv. een picknick kunt genieten. U vindt op het park een hertenweide, waar naast herten ook kippen tokkelen, er is een zwembad, een speeltuin met o.a. een speelhuisje en een trampoline en een ruim speelveld om te voetballen, volleyballen of tafeltennissen.

 

Bij het speelveld en de speeltuin vindt u “De Dassenburcht”, een gelegenheid die in de zomer open is voor het nuttigen van een drankje of een ijsje. Ook worden daar in de zomer verschillende activiteiten georganiseerd, zoals bijv. een barbecue, een bingo en kinderfeestjes. Op het moment dat u op het park bent, wordt u daarvan op de hoogte gehouden. Daarnaast is in de omgeving ontzettend veel te doen: Omdat het park zo centraal ligt, bent u weinig tijd kwijt aan reizen.

 

Wat dacht u van een dagje Koningin Julianatoren, de Apenheul, het Dolfinarium of Paleis het Loo?

Ook kunt u ’s zomers lekker snuffelen op de vele zomermarkten in bijv. Elspeet en Garderen. Kortom: als u op het park uw vakantie komt vieren, dan zult u tijd te kort hebben. U kunt kiezen uit een uitgebreid scala aan folders, zodat u zelf kunt bekijken wat u de moeite waard vindt.

 

Vraagprijs: € 43.500

 

Voor meer info zie Bungalowpark Veluwe

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!                


Uw tweede woning op de Veluwe!

Reactie schrijven

Commentaren: 0