Een broodrooster altijd een leuk cadeau om te geven met Sinterklaas of onder de kerstboom

Pakjesavond komt er weer aan en wat is nu een leuk cadeau om te geven en niet onbelangrijk, wie hebben er wat aan!

Een broodrooster is het cadeau om dan te geven, iedereen profiteert ervan en laten we nou wel wezen, wat is er nou lekkerder dan een heerlijk geroosterd sneetje!

 

Ook met de kerstdagen natuurlijk leuk om een broodrooster onder de kerstboom cadeau te doen!

 

 Kenwood TTM610 Persona Broodrooster

Productinformatie

 

Maak de lekkerste geroosterde broodjes, bagels panini's en croissants met de Kenwood TTM610 Broodrooster. Met Peek & View kan je tijdens het roosterproces kijken hoe gaat zonder dat de broodrooster stopt. Daarnaast kan je de bruiningsgraad instellen.

 

Instelbare brede opening

Materiaal: RVS en aluminium

Vermogen: 1080 watt

Variabele instelling van de bruiningsgraad

Peek & View: controleren zonder de onderbreken

Kenwood TTM610 Broodrooster

 

Deze broodrooster mag wel gezien worden met zijn hooglans gepolijste design. Hij kan van alles roosteren denk daarbij aan: bagels, pistoletjes, ciabatta's, croissants, wafels en normale sneetjes brood. De brede opening is instelbaar tot maar liefst 6 cm dikte. Daarnaast kan je tijdens het roosteren zien hoe het roosterproces zich vordert, zonder dat de toaster uitschakelt. Dit heet de Peek & View functie. Ook is de bruiningsgraad in te stellen. 

 

Ook heeft deze broodrooster een ontdooistand en annuleerknop en zijn alle knoppen verlicht. Ben je links- of rechtshandig, dat maakt ook niet uit. Bij dit apparaat kan het allebei. Alle kruimels worden in de kruimellade opgevangen door de Hi-Rise kan je makkelijk de meest kleine broodjes eruit halen. De Kenwood broodrooster beschikt daarnaast over een snoeropbergsysteem voor verstelbare lengte en een netter werkblad. 

 

Dit broodrooster of een ander broodrooster bestellen kijk hier!


RSS productfeed

Nordic Ware Chiffon Tulband Bakvorm (vr, 13 dec 2019)
Met de tulband cakevorm van Nordic Ware bereid je in een handomdraai een heerlijke, prachtig gevormde tulband. De bakvorm is gemaakt van zeer duurzaam aluminium, deze vorm gaat gegarandeerd de rest van je leven mee! Bestel Nordic Ware Chiffon Tulband Bakvorm online bij fonQ. Alle Nordic Ware Bakgerei uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 39.90 Meer informatie
>> meer lezen

Bloomingville Houten Adventskalender (Fri, 13 Dec 2019)
"""De dagen aftellen naar kerst is een stuk leuker met deze adventskalender van Bloomingville! De box is gemaakt van hout en staat prachtig bij elk interieur. Tip: Zet de box op een (kleine) verhoging om hem extra goed uit te lichten! "" Bestel Bloomingville Houten Adventskalender online bij fonQ. Alle Bloomingville Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis" EUR 59.99 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Snake Wire Verlichting 10 m (Fri, 13 Dec 2019)
Lampjes in de kerstboom hangen een crime? Hoe kom je daar nu bij. Met het Snake Wire snoer van Luca Lighting heb jij de kerstboom in no time vol met lampjes. De verlichting is mooi gebundeld en geeft sfeervol warm wit licht. Ook geschikt voor buiten! Bestel Luca Lighting Snake Wire Verlichting 10 m online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 39.99 Meer informatie
>> meer lezen

&k amsterdam Reflection Waxinelichthouder (Fri, 13 Dec 2019)
Creëer een warme sfeer in huis met de &k amsterdam Reflection waxinelichthouder. Door het prachtige, spiegelende glas lijkt het alsof je een oneindige rij kaarsjes hebt staan, sfeervol! Ook handig: hierdoor kun je het waxinelichtje niet omstoten. Bestel &k amsterdam Reflection Waxinelichthouder online bij fonQ. Alle &k amsterdam Kandelaars uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 28.00 Meer informatie
>> meer lezen

&k amsterdam Reflection Waxinelichthouder (Fri, 13 Dec 2019)
Creëer een warme sfeer in huis met de &k amsterdam Reflection waxinelichthouder. Door het prachtige, spiegelende glas lijkt het alsof je een oneindige rij kaarsjes hebt staan, sfeervol! Ook handig: hierdoor kun je het waxinelichtje niet omstoten. Bestel &k amsterdam Reflection Waxinelichthouder online bij fonQ. Alle &k amsterdam Kandelaars uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 39.96 Meer informatie
>> meer lezen

vtwonen Linnen Tafelkleed 250 x 150 cm (Fri, 13 Dec 2019)
"""Dineren als in een chic restaurant? Dan moet je een tafelkleed hebben! Dit tafelkleed van vtwonen heeft een serene aardetint en is de perfecte basis voor een stijlvol gedekte tafel. Kleed de tafel verder aan met mooi servies en je bent klaar. "" Bestel vtwonen Linnen Tafelkleed 250 x 150 cm online bij fonQ. Alle vtwonen Keukenaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis" EUR 89.95 Meer informatie
>> meer lezen

Muuto Open Kandelaar (Fri, 13 Dec 2019)
Hoe langer je naar de Muuto Open kandelaar kijkt, des te meer ga je de vorm en het design waarderen. Het stevige aluminium frame is niet te ingewikkeld gevormd, waardoor hij echt een originele toevoeging zal zijn voor op tafel of in de vensterbank. Bestel Muuto Open Kandelaar online bij fonQ. Alle Muuto Kandelaars uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 79.00 Meer informatie
>> meer lezen

Libbey Hobstar Wijnglazen 0,3 L - 2 st. (Fri, 13 Dec 2019)
Cocktails op vrijdag, shotjes op zaterdag en een vers sapje op zondag. Met de waanzinnig mooie Hobstar glazen van Libbey heb je iedere dag wel iets te vieren. Probeer de lekkerste recepten en ontdek je nieuwe, favoriete (alcoholvrije) drankje! Bestel Libbey Hobstar Wijnglazen 0,3 L - 2 st. online bij fonQ. Alle Libbey Glazen en karaffen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 26.10 Meer informatie
>> meer lezen

DDDDD Cabin Tafelloper 50 x 140 cm - 2 st. (Fri, 13 Dec 2019)
Geef de eettafel een natuurlijke uitstraling, met het luxe linnen uit de Cabin serie van DDDDD. Het duurzame tafellinnen heeft een vormvaste structuur, is prachtig afgewerkt en mag gewoon in de wasmachine en droger. Bestel DDDDD Cabin Tafelloper 50 x 140 cm - 2 st. online bij fonQ. Alle DDDDD Keukenaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 26.95 Meer informatie
>> meer lezen

Powerfood - The Party Edition - Rens Kroes (Fri, 13 Dec 2019)
Het leven is een feestje! In Powerfood - The Party Edition, het vierde boek van Rens Kroes, deelt Rens superfeestelijke recepten, die perfect passen in haar healthy lifestyle. Onweerstaanbare taarten, snacks en drankjes: verwen je gasten en jezelf. Bestel Powerfood - The Party Edition - Rens Kroes online bij fonQ. Alle Books by fonQ Kookboeken uit voorraad leverbaar. Voor 20:00 besteld, morgen in huis EUR 26.07 Meer informatie
>> meer lezen

Black Box Glendon Slinger 2,7 m (Fri, 13 Dec 2019)
De Glendon van Black Box is dan wel een nepperd, hij oogt in ieder geval levensecht! De PVC naalden hebben een bruine nerf en een subtiel wit puntje dat voor een écht winters effect zorgt. De lampjes maken hem daarnaast zeer sfeervol. Bestel Black Box Glendon Slinger 2,7 m online bij fonQ. Alle Black Box Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 26.99 Meer informatie
>> meer lezen

House of Seasons Ornament Kerstboom 115 cm (Fri, 13 Dec 2019)
Ben jij niet zo'n fan van echte kerstbomen? Niet getreurd: met de House of Seasons Ornament kerstboom creëer je toch een gezellige kerstsfeer in jouw kamer! Aan de houten takken hang je de mooiste kerstversieringen. Bestel House of Seasons Ornament Kerstboom 115 cm online bij fonQ. Alle House of Seasons Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 39.99 Meer informatie
>> meer lezen

Black Box Bolton Kunstkerstboom H 120 cm (Fri, 13 Dec 2019)
"""Je ruikt nog net niet de geur van dennennaalden, maar deze Bolton kunstkerstboom van Black Box ziet er toch wel heel echt uit! De naalden zijn gemaakt van verschillende materialen en kleuren, wat zorgt voor een levensechte look. "" Bestel Black Box Bolton Kunstkerstboom H 120 cm online bij fonQ. Alle Black Box Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis" EUR 69.99 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Kabelverlichting Springend Hert (Fri, 13 Dec 2019)
Creëer kerstachtige taferelen met deze Kabelverlichting van Luca Lighting. De lampjes zitten verwerkt in een rubberen koker die rust op een stevig metalen frame. Hij geeft prachtig licht en staat super sfeervol tijdens de donkere kerstdagen! Bestel Luca Lighting Kabelverlichting Springend Hert online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 49.99 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Kabelverlichting Sneeuwvlok (Fri, 13 Dec 2019)
Creëer kerstachtige taferelen met deze Kabelverlichting van Luca Lighting. De lampjes zitten verwerkt in een rubberen koker die rust op een stevig metalen frame. Hij geeft prachtig licht en staat super sfeervol tijdens de donkere kerstdagen! Bestel Luca Lighting Kabelverlichting Sneeuwvlok online bij fonQ. Alle Luca lighting Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 69.99 Meer informatie
>> meer lezen

HKliving Kerstboom Wandplaat Large (Fri, 13 Dec 2019)
Heb je een te kleine woonkamer voor een echte kerstboom? De HKliving Kerstboom wandplaat hang je gewoon aan de muur en neemt dus, ondanks zijn grootte, vrijwel geen ruimte in beslag. Achter het canvasdoek plaats je kerstverlichting: knus en gezellig! Bestel HKliving Kerstboom Wandplaat Large online bij fonQ. Alle HKliving Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 59.00 Meer informatie
>> meer lezen

Jamie Oliver's Kerstkookboek (Fri, 13 Dec 2019)
Cadeaus kun je opeten! Die van Jamie wel in ieder geval. In Kerst met Jamie staan de meest lekkere en feestelijke recepten voor Kerstmis, van traditionele klassiekers tot nieuwe gerechten met een 'wauw' factor. Jouw Kerstmis wordt geweldig lekker. Bestel Jamie Oliver's Kerstkookboek online bij fonQ. Alle Books by fonQ Kookboeken uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 34.99 Meer informatie
>> meer lezen

Alessi Bark for Christmas RVS Boom met Magneten (Fri, 13 Dec 2019)
Voor de stalen Alessi Bark for Christmas boom heb je geen versiertrucs nodig. De kerstballen zijn porseleinen magneten, dus die hang je wel heel gemakkelijk op. Maar nog leuker is om de magneten te gebruiken voor kaarten en fotoâs. Merry Christmas! Bestel Alessi Bark for Christmas RVS Boom met Magneten online bij fonQ. Alle Alessi Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 94.95 Meer informatie
>> meer lezen

Alessi Bark for Christmas RVS Boom met Magneten (Fri, 13 Dec 2019)
Voor de stalen Alessi Bark for Christmas boom heb je geen versiertrucs nodig. De kerstballen zijn porseleinen magneten, dus die hang je wel heel gemakkelijk op. Maar nog leuker is om de magneten te gebruiken voor kaarten en fotoâs. Merry Christmas! Bestel Alessi Bark for Christmas RVS Boom met Magneten online bij fonQ. Alle Alessi Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 69.99 Meer informatie
>> meer lezen

Alessi Bark for Christman Stalen Boom met Magneten (Fri, 13 Dec 2019)
Voor de stalen Alessi Bark for Christmas boom heb je geen versiertrucs nodig. De kerstballen zijn porseleinen magneten, dus die hang je wel heel gemakkelijk op. Maar nog leuker is om de magneten te gebruiken voor kaarten en fotoâs. Merry Christmas! Bestel Alessi Bark for Christman Stalen Boom met Magneten online bij fonQ. Alle Alessi Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 74.95 Meer informatie
>> meer lezen

Alessi Happy Eternity Baby Porseleinen Kerststal (Fri, 13 Dec 2019)
Een kerststal oubollig? Dan heb je de Alessi Happy Eternity Baby vast nog niet gezien. De figuurtjes zijn handgeschilderd en gemaakt van porselein. Eén blik op dit kleurrijke tafereel en jij begrijpt waar de term âvrolijk kerstfeestâ vandaan komt! Bestel Alessi Happy Eternity Baby Porseleinen Kerststal online bij fonQ. Alle Alessi Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 79.00 Meer informatie
>> meer lezen

Alessi Happy Eternity Baby Porseleinen Kerstfiguren (Fri, 13 Dec 2019)
Een kerststal oubollig? Dan heb je de Alessi Happy Eternity Baby vast nog niet gezien. De figuurtjes zijn handgeschilderd en gemaakt van porselein. Eén blik op dit kleurrijke tafereel en jij begrijpt waar de term âvrolijk kerstfeestâ vandaan komt! Bestel Alessi Happy Eternity Baby Porseleinen Kerstfiguren online bij fonQ. Alle Alessi Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 36.00 Meer informatie
>> meer lezen

Alessi Bark Crib RVS Kerststal (Fri, 13 Dec 2019)
Een kerststal met een moderne twist; dat is de kerststal Alessi. De Alessi Bark Crib is gemaakt van staal voor een luxe en moderne uitstraling. Wie durft er nu nog te beweren dat een kerststal oubollig is? Bestel Alessi Bark Crib RVS Kerststal online bij fonQ. Alle Alessi Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 79.00 Meer informatie
>> meer lezen

Alessi Bark Crib Stalen Kerststal (Fri, 13 Dec 2019)
Een kerststal met een moderne twist; dat is de kerststal Alessi. De Alessi Bark Crib is gemaakt van staal voor een luxe en moderne uitstraling. Wie durft er nu nog te beweren dat een kerststal oubollig is? Bestel Alessi Bark Crib Stalen Kerststal online bij fonQ. Alle Alessi Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 59.95 Meer informatie
>> meer lezen

Alessi Bark for Christmas RVS Boom met Magneten (Fri, 13 Dec 2019)
Voor de stalen Alessi Bark for Christmas boom heb je geen versiertrucs nodig. De kerstballen zijn porseleinen magneten, dus die hang je wel heel gemakkelijk op. Maar nog leuker is om de magneten te gebruiken voor kaarten en fotoâs. Merry Christmas! Bestel Alessi Bark for Christmas RVS Boom met Magneten online bij fonQ. Alle Alessi Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 67.95 Meer informatie
>> meer lezen

Een broodrooster altijd een leuk cadeau om te geven met Sinterklaas of onder de kerstboom

Reactie schrijven

Commentaren: 0