Een broodrooster altijd een leuk cadeau om te geven met Sinterklaas of onder de kerstboom

Pakjesavond komt er weer aan en wat is nu een leuk cadeau om te geven en niet onbelangrijk, wie hebben er wat aan!

Een broodrooster is het cadeau om dan te geven, iedereen profiteert ervan en laten we nou wel wezen, wat is er nou lekkerder dan een heerlijk geroosterd sneetje!

 

Ook met de kerstdagen natuurlijk leuk om een broodrooster onder de kerstboom cadeau te doen!

 

 Kenwood TTM610 Persona Broodrooster

Productinformatie

 

Maak de lekkerste geroosterde broodjes, bagels panini's en croissants met de Kenwood TTM610 Broodrooster. Met Peek & View kan je tijdens het roosterproces kijken hoe gaat zonder dat de broodrooster stopt. Daarnaast kan je de bruiningsgraad instellen.

 

Instelbare brede opening

Materiaal: RVS en aluminium

Vermogen: 1080 watt

Variabele instelling van de bruiningsgraad

Peek & View: controleren zonder de onderbreken

Kenwood TTM610 Broodrooster

 

Deze broodrooster mag wel gezien worden met zijn hooglans gepolijste design. Hij kan van alles roosteren denk daarbij aan: bagels, pistoletjes, ciabatta's, croissants, wafels en normale sneetjes brood. De brede opening is instelbaar tot maar liefst 6 cm dikte. Daarnaast kan je tijdens het roosteren zien hoe het roosterproces zich vordert, zonder dat de toaster uitschakelt. Dit heet de Peek & View functie. Ook is de bruiningsgraad in te stellen. 

 

Ook heeft deze broodrooster een ontdooistand en annuleerknop en zijn alle knoppen verlicht. Ben je links- of rechtshandig, dat maakt ook niet uit. Bij dit apparaat kan het allebei. Alle kruimels worden in de kruimellade opgevangen door de Hi-Rise kan je makkelijk de meest kleine broodjes eruit halen. De Kenwood broodrooster beschikt daarnaast over een snoeropbergsysteem voor verstelbare lengte en een netter werkblad. 

 

Dit broodrooster of een ander broodrooster bestellen kijk hier!


RSS productfeed

Clayre & Eef Kerstbal Set van 4 Ã 8 cm Zilverkleurig Wit Glas (wo, 04 okt 2023)
Set van vier decoratieve zilverkleurige kerstballen van glas met aan de bovenkant witte veertjes met een afmeting van à 8 cm. Bestel Clayre & Eef Kerstbal Set van 4 à 8 cm Zilverkleurig Wit Glas online bij fonQ. Alle Clayre & Eef uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, donderdag in huis EUR 26.95 Meer informatie
>> meer lezen

Ambiance Kunstkerstboom smal 180 cm (Wed, 04 Oct 2023)
De 180 cm hoge kunstkerstboom van Ambiance is een trendy middelpunt voor je kerstfeestjes. Daarnaast heeft deze smalle PV kerstboom zeer dikke takken en is hij voorzien van 653 punten! Bestel Ambiance Kunstkerstboom smal 180 cm online bij fonQ. Alle Ambiance uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 106.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom met LED's en kerstballen 240 cm PVC blauw (Wed, 04 Oct 2023)
Deze kunstkerstboom is versierd met mooie kerstballen en een piek. Dankzij de LED-verlichting is hij niet alleen overdag maar ook 's avonds een blikvanger. Bestel vidaXL Kunstkerstboom met LED's en kerstballen 240 cm PVC blauw online bij fonQ. Alle vidaXL uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 132.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kerstboomstandaard (Wed, 04 Oct 2023)
Deze boomstandaard is essentieel voor je echte kerstboom. Bestel vidaXL Kerstboomstandaard online bij fonQ. Alle vidaXL uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 34.99 Meer informatie
>> meer lezen

Black Box Trees Dinsmore Guirlande - L270 cm - Frosted Green (Wed, 04 Oct 2023)
Met de Dinsmore kerstslinger uit de collectie van Black Box Trees haal je op een gezellige manier de winter in huis. De volle guirlande bestaat uit een combinatie van harde en zachte PVC naaldjes die zijn afgewerkt met een wit laagje kunstsneeuw. Bestel Black Box Trees Dinsmore Guirlande - L270 cm - Frosted Green online bij fonQ. Alle Black Box uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 28.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Lichtkrans - Warm Witte LED Verlichting - Ã30 cm - Zwart (Wed, 04 Oct 2023)
Lichtkrans met warm witte, speelse LED verlichting. De verlichte krans heeft een diameter van 30 cm. Bestel Luca Lighting Lichtkrans - Warm Witte LED Verlichting - Ã30 cm - Zwart online bij fonQ. Alle Luca lighting uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Lichtkrans - Warm Witte LED Verlichting - Ã40 cm - Zwart (Wed, 04 Oct 2023)
Lichtkranskrans met warm witte, speelse LED verlichting. De verlichte krans heeft een diameter van 40 cm. Bestel Luca Lighting Lichtkrans - Warm Witte LED Verlichting - Ã40 cm - Zwart online bij fonQ. Alle Luca lighting uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 37.95 Meer informatie
>> meer lezen

House of Seasons Plastic Kerstballen Set - 60 Stuks - Ã7 cm - Goud (Wed, 04 Oct 2023)
Gouden kerstballen set. De onbreekbare kerstballen set bestaat uit 60 stuks. Bestel House of Seasons Plastic Kerstballen Set - 60 Stuks - Ã7 cm - Goud online bij fonQ. Alle House of Seasons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 37.95 Meer informatie
>> meer lezen

House of Seasons Plastic Kerstballen Set - 60 Stuks - Ã7cm - Champagne (Wed, 04 Oct 2023)
Champagne kerstballen set. De onbreekbare kerstballen set bestaat uit 60 stuks. Bestel House of Seasons Plastic Kerstballen Set - 60 Stuks - Ã7cm - Champagne online bij fonQ. Alle House of Seasons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 37.95 Meer informatie
>> meer lezen

House of Seasons Plastic Kerstballen Set - 60 Stuks - Ã7 cm - Rood (Wed, 04 Oct 2023)
Rode kerstballen set. De onbreekbare kerstballen set bestaat uit 60 stuks. Bestel House of Seasons Plastic Kerstballen Set - 60 Stuks - Ã7 cm - Rood online bij fonQ. Alle House of Seasons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 37.95 Meer informatie
>> meer lezen

LuVille Kerstdorp Miniatuur Party op de Piste - L16 x B12 x H12,5 cm (Wed, 04 Oct 2023)
LuVille piste party met een afmeting van L16 x B12 x H12,5 cm. Bestel LuVille Kerstdorp Miniatuur Party op de Piste - L16 x B12 x H12,5 cm online bij fonQ. Alle Luville uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 42.95 Meer informatie
>> meer lezen

House of Seasons Lorens Kerstboommand - H21 x Ã50 cm - White Wash (Wed, 04 Oct 2023)
Kerstboommand gemaakt van wilgentakken. De kerstboomrok heeft een white wash kleur en meet H21 x Ã50 cm. Bestel House of Seasons Lorens Kerstboommand - H21 x Ã50 cm - White Wash online bij fonQ. Alle House of Seasons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 32.95 Meer informatie
>> meer lezen

House of Seasons Lorens Kerstboommand - H28 x Ã65 cm - Donkerbruin (Wed, 04 Oct 2023)
Kerstboommand gemaakt van wilgentakken. De kerstboomrok heeft een donkerbruine kleur en meet H28 x Ã65 cm. Bestel House of Seasons Lorens Kerstboommand - H28 x Ã65 cm - Donkerbruin online bij fonQ. Alle House of Seasons uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 49.95 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kunstkerstboom met LED's en kerstballen 210 cm PVC en PE groen (Wed, 04 Oct 2023)
Deze kunstkerstboom is versierd met mooie kerstballen en een piek. Dankzij de LED-verlichting is hij niet alleen overdag maar ook 's avonds een blikvanger. Bestel vidaXL Kunstkerstboom met LED's en kerstballen 210 cm PVC en PE groen online bij fonQ. Alle vidaXL uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 172.99 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Kerstverlichting Paardenbloem - 160 Warm Wit LED Ã80 cm (Wed, 04 Oct 2023)
Warm witte kerstverlichting om op te hangen. De dandelion hanger heeft een diameter van 80 cm. Bestel Luca Lighting Kerstverlichting Paardenbloem - 160 Warm Wit LED Ã80 cm online bij fonQ. Alle Luca lighting uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 39.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Ster Hangend met Witte LED Verlichting - H108 x Ã38 cm (Wed, 04 Oct 2023)
Ster met kerstverlichting om buiten op te hangen. De witte hanger meet H108 x Ã38 cm en telt 140 klassiek witte LED lampjes. Bestel Luca Lighting Ster Hangend met Witte LED Verlichting - H108 x Ã38 cm online bij fonQ. Alle Luca lighting uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 34.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Ster Tuinsteker - LED - L60 x H73 cm - Klassiek Wit (Wed, 04 Oct 2023)
Tuinsteker in de vorm van een ster met 150 klassiek witte LED lampjes. Voorzien van een timer en keuze uit 8 verschillende functies. De afmetingen zijn L60 x B73 cm. Bestel Luca Lighting Ster Tuinsteker - LED - L60 x H73 cm - Klassiek Wit online bij fonQ. Alle Luca lighting uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 44.95 Meer informatie
>> meer lezen

LuVille Kerstdorp Miniatuur Duitse Bar - L11 x B8,5 x H19 cm (Wed, 04 Oct 2023)
Geef jouw miniatuur kerstdorp een Duitse uitstraling met deze bar van LuVille. Net alsof je op wintersport bent! De bar valt op door de karakteristieke gevel met de gezellige luifel. Rondom de ingang branden LED lampjes de lantaarnpaal staat aan. Bestel LuVille Kerstdorp Miniatuur Duitse Bar - L11 x B8,5 x H19 cm online bij fonQ. Alle Luville uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 39.95 Meer informatie
>> meer lezen

Black Box Trees Norton 2 Kunstkerstbomen|1 Kerstkrans - LED -H90xÃ45cm (Wed, 04 Oct 2023)
Set van 2 kunstkerstbomen en 1 kerstkrans met winterse, witte topjes. De kunstbomen zijn 90 cm hoog en de krans heeft een diameter van 45 cm. Bestel Black Box Trees Norton 2 Kunstkerstbomen|1 Kerstkrans - LED -H90xÃ45cm online bij fonQ. Alle Black Box uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 64.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Kerstboomverlichting - 370 LED - L740 cm - Klassiek Wit (Wed, 04 Oct 2023)
Snakelight kerstverlichting voor buiten van 7,4 meter lang. Het lichtsnoer telt 370 klassiek witte LED lampjes en is in te stellen met een timer en 8 verschillende functies. Bestel Luca Lighting Kerstboomverlichting - 370 LED - L740 cm - Klassiek Wit online bij fonQ. Alle Luca lighting uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 25.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Cluster Kerstboomverlichting - 2000 LED - L1280 cm - Wit (Wed, 04 Oct 2023)
Met de cluster kerstboomverlichting uit de collectie van Luca Lighting creëer je in een mum van tijd een zee van lichtjes in de kerstboom. De lampjes zitten zo dicht op elkaar, dat er geen snoer meer zichtbaar is. Bestel Luca Lighting Cluster Kerstboomverlichting - 2000 LED - L1280 cm - Wit online bij fonQ. Alle Luca lighting uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 115.00 Meer informatie
>> meer lezen

Luca Lighting Kerstboomverlichting Bes - 550 LED - L1400 cm - Wit (Wed, 04 Oct 2023)
Maak het in of om het huis extra gezellig met deze kerstboomverlichting uit de collectie van Luca Lighting. Aan het lichtsnoer zitten maar liefst 550 ronde LED lampjes. Net kleine besjes! De verlichting heeft een klassiek witte kleur. Bestel Luca Lighting Kerstboomverlichting Bes - 550 LED - L1400 cm - Wit online bij fonQ. Alle Luca lighting uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk 10 oktober in huis EUR 49.95 Meer informatie
>> meer lezen

Clayre & Eef Kerstdecoratie Kerstboom 20 cm Goudkleurig Ijzer (Wed, 04 Oct 2023)
Maak de woonkamer nog gezelliger tijdens kerst met deze decoratieve goudkleurige, ijzeren kerstboom, in een landelijke stijl, met een romantische uitstraling van het merk Clayre & Eef. Afmeting à 8x20 cm Bestel Clayre & Eef Kerstdecoratie Kerstboom 20 cm Goudkleurig Ijzer online bij fonQ. Alle Clayre & Eef uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, donderdag in huis EUR 36.20 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kerstnetverlichting 306 LED's binnen|buiten 3x3 m meerkleurig (Wed, 04 Oct 2023)
Deze LED-netverlichting is perfect voor binnen- en buitengebruik en is perfect voor tijdens de kerst, nieuwjaar, verjaardagen, huwelijken, enz. Bestel vidaXL Kerstnetverlichting 306 LED's binnen|buiten 3x3 m meerkleurig online bij fonQ. Alle vidaXL uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 47.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Kerstnetverlichting 544 LED's binnen en buiten 4x4 m koudwit (Wed, 04 Oct 2023)
Deze LED-netverlichting is perfect voor binnen- en buitengebruik en is perfect voor tijdens de kerst, nieuwjaar, verjaardagen, huwelijken, enz. Bestel vidaXL Kerstnetverlichting 544 LED's binnen en buiten 4x4 m koudwit online bij fonQ. Alle vidaXL uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 67.99 Meer informatie
>> meer lezen

Een broodrooster altijd een leuk cadeau om te geven met Sinterklaas of onder de kerstboom

Reactie schrijven

Commentaren: 0