Een broodrooster altijd een leuk cadeau om te geven met Sinterklaas of onder de kerstboom

Pakjesavond komt er weer aan en wat is nu een leuk cadeau om te geven en niet onbelangrijk, wie hebben er wat aan!

Een broodrooster is het cadeau om dan te geven, iedereen profiteert ervan en laten we nou wel wezen, wat is er nou lekkerder dan een heerlijk geroosterd sneetje!

 

Ook met de kerstdagen natuurlijk leuk om een broodrooster onder de kerstboom cadeau te doen!

 

 Kenwood TTM610 Persona Broodrooster

Productinformatie

 

Maak de lekkerste geroosterde broodjes, bagels panini's en croissants met de Kenwood TTM610 Broodrooster. Met Peek & View kan je tijdens het roosterproces kijken hoe gaat zonder dat de broodrooster stopt. Daarnaast kan je de bruiningsgraad instellen.

 

Instelbare brede opening

Materiaal: RVS en aluminium

Vermogen: 1080 watt

Variabele instelling van de bruiningsgraad

Peek & View: controleren zonder de onderbreken

Kenwood TTM610 Broodrooster

 

Deze broodrooster mag wel gezien worden met zijn hooglans gepolijste design. Hij kan van alles roosteren denk daarbij aan: bagels, pistoletjes, ciabatta's, croissants, wafels en normale sneetjes brood. De brede opening is instelbaar tot maar liefst 6 cm dikte. Daarnaast kan je tijdens het roosteren zien hoe het roosterproces zich vordert, zonder dat de toaster uitschakelt. Dit heet de Peek & View functie. Ook is de bruiningsgraad in te stellen. 

 

Ook heeft deze broodrooster een ontdooistand en annuleerknop en zijn alle knoppen verlicht. Ben je links- of rechtshandig, dat maakt ook niet uit. Bij dit apparaat kan het allebei. Alle kruimels worden in de kruimellade opgevangen door de Hi-Rise kan je makkelijk de meest kleine broodjes eruit halen. De Kenwood broodrooster beschikt daarnaast over een snoeropbergsysteem voor verstelbare lengte en een netter werkblad. 

 

Dit broodrooster of een ander broodrooster bestellen kijk hier!


RSS productfeed

House Doctor piek ster capella naturel (za, 25 mrt 2023)
Geef jouw kerstboom dé finshing touch met deze House Doctor piek ster capella naturel. Bestel House Doctor piek ster capella naturel online bij fonQ. Alle House Doctor Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 16:00 besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 28.99 Meer informatie
>> meer lezen

House Doctor Pinus kerstboompje met verlichting (Sat, 25 Mar 2023)
De kerstboom opzetten was nog nooit zo eenvoudig dankzij dit House Doctor Pinus kerstboompje met verlichting. Bestel House Doctor Pinus kerstboompje met verlichting online bij fonQ. Alle House Doctor Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 16:00 besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 25.99 Meer informatie
>> meer lezen

Delight Department sneeuwvlok ster wit (Ã 30 centimeter) (Sat, 25 Mar 2023)
Strak, hip en toch op en top kerst, deze papieren Delight Department sneeuwvlok ster wit is een échte x-mas musthave. Bestel Delight Department sneeuwvlok ster wit (à 30 centimeter) online bij fonQ. Alle Delight Department Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 16:00 besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 36.99 Meer informatie
>> meer lezen

House Doctor Pinus kerstboom met verlichting (60 centimeter) (Sat, 25 Mar 2023)
De kerstboom opzetten was nog nooit zo eenvoudig dankzij dit House Doctor Pinus kerstboom met verlichting. Bestel House Doctor Pinus kerstboom met verlichting (60 centimeter) online bij fonQ. Alle House Doctor Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 16:00 besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 50.99 Meer informatie
>> meer lezen

Royal Cristmas Kunstkerstboom Melfort Frosted 210 cm (Sat, 25 Mar 2023)
Royal Christmas Melfort PP/PVC 210cm Frosted Pine kunstkerstboom Bestel Royal Cristmas Kunstkerstboom Melfort Frosted 210 cm online bij fonQ. Alle Royal Christmas Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk 31 maart in huis EUR 259.00 Meer informatie
>> meer lezen

Beliani FIDDLE Kerstboom met verlichting groen (Sat, 25 Mar 2023)
Geniet jaar na jaar van de perfecte kerstboom zonder onderhoud. De boom is gemaakt van duurzaam kunststof, is eenvoudig te monteren en op te bergen. De flexibele takken zijn naar wens te verstellen voor een vollere uitstraling en de takken zijn erg Bestel Beliani FIDDLE Kerstboom met verlichting groen online bij fonQ. Alle Beliani Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 16:00 besteld, uiterlijk 4 april in huis EUR 459.99 Meer informatie
>> meer lezen

Triumph Tree Pittsburgh Kunstkerstboom Jute - H60 x Ã38 cm - Groen (Sat, 25 Mar 2023)
Op zoek naar een leuk boompje van een bescheiden formaat? Ga voor deze Pittsburgh kunstkerstboom van Triumph Tree. Het kerstboompje heeft een hoogte van 60 cm en een diameter van 38 cm. Daar is vast nog wel een plekje voor te vinden! Bestel Triumph Tree Pittsburgh Kunstkerstboom Jute - H60 x Ã38 cm - Groen online bij fonQ. Alle Triumph Tree Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 20:00 besteld, dinsdag in huis EUR 32.95 Meer informatie
>> meer lezen

Clayre & Eef Kersthanger à 7x23 cm Beige Hout Kerstbal Kersversiering (Sat, 25 Mar 2023)
Landelijke beige houten hanger ornament inclusief touw. Zo kun je de kerstbal makkelijk ergens in hangen! Kerstbal Kersversiering Kerstboomversiering Bestel Clayre & Eef Kersthanger à 7x23 cm Beige Hout Kerstbal Kersversiering online bij fonQ. Alle Clayre & Eef Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, maandag in huis EUR 25.20 Meer informatie
>> meer lezen

Clayre & Eef Kerstbal XL Ã 15x15 cm Zilverkleurig Glas (Sat, 25 Mar 2023)
Kerstbal XL Kerstboomversiering Zilverkleurig Glas Bestel Clayre & Eef Kerstbal XL Ã 15x15 cm Zilverkleurig Glas online bij fonQ. Alle Clayre & Eef Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, maandag in huis EUR 26.95 Meer informatie
>> meer lezen

Clayre & Eef Hanger set van 5 Notenkraker 4x4x13 cm Rood Groen (Sat, 25 Mar 2023)
Voor in de kerstboom of aan een kerstkrans, set van vijf decoratieve kleurrijke notenkrakers om op te hangen, in een klassieke stijl, gemaakt van polyresin, van het merk Clayre & Eef. Afmeting 4*4*13 cm. Kerst Hanger Decoratieve Accessoires Bestel Clayre & Eef Hanger set van 5 Notenkraker 4x4x13 cm Rood Groen online bij fonQ. Alle Clayre & Eef Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, maandag in huis EUR 37.95 Meer informatie
>> meer lezen

Clayre & Eef Kerstballen set van 4 Ã 8 cm Zwart Wit Glas Kerstbomen (Sat, 25 Mar 2023)
Set van vier decoratieve, luxe, zwarte glazen kerstballen met een motief van witte kerstbomen, in een moderne stijl, van het merk Clayre & Eef. Afmeting à 8x8 cm. Kerstdecoratie Kerstversiering Kerstboomversiering Bestel Clayre & Eef Kerstballen set van 4 à 8 cm Zwart Wit Glas Kerstbomen online bij fonQ. Alle Clayre & Eef Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, maandag in huis EUR 25.70 Meer informatie
>> meer lezen

Clayre & Eef Kerstbal XL Ã 15 cm Wit Grijs Glas Kerstboomversiering (Sat, 25 Mar 2023)
Kerstbal XL Kerstboomversiering Wit Grijs Glas Kerstboomversiering Kerstversiering Kerstdecoratie Bestel Clayre & Eef Kerstbal XL Ã 15 cm Wit Grijs Glas Kerstboomversiering online bij fonQ. Alle Clayre & Eef Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, maandag in huis EUR 25.20 Meer informatie
>> meer lezen

Unique Living - Treeskirt Coby 110cm à avocado green - Kerstboomkleed (Sat, 25 Mar 2023)
Ben jij op zoek naar de ideale aankleding om jouw kerstboom helemaal af te maken? Dan is deze kerstboomrok perfect! Bestel Unique Living - Treeskirt Coby 110cm à avocado green - Kerstboomkleed online bij fonQ. Alle Unique Living Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis EUR 26.99 Meer informatie
>> meer lezen

Unique Living - Treeskirt Coby 110cm à red - Kerstboomkleed (Sat, 25 Mar 2023)
Ben jij op zoek naar de ideale aankleding om jouw kerstboom helemaal af te maken? Dan is deze kerstboomrok perfect! Bestel Unique Living - Treeskirt Coby 110cm à red - Kerstboomkleed online bij fonQ. Alle Unique Living Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis EUR 26.99 Meer informatie
>> meer lezen

Unique Living - Jolly Christmas treeskirt groen -90 - Kerstboomkleed (Sat, 25 Mar 2023)
Ben jij op zoek naar de ideale aankleding om jouw kerstboom helemaal af te maken? Dan is deze kerstboomrok perfect! Bestel Unique Living - Jolly Christmas treeskirt groen -90 - Kerstboomkleed online bij fonQ. Alle Unique Living Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk donderdag in huis EUR 25.99 Meer informatie
>> meer lezen

Unique Living - Treeskirt Riga D90 cm santa - Kerstboomkleed (Sat, 25 Mar 2023)
Ben jij op zoek naar de ideale aankleding om jouw kerstboom helemaal af te maken? Dan is deze kerstboomrok perfect! Bestel Unique Living - Treeskirt Riga D90 cm santa - Kerstboomkleed online bij fonQ. Alle Unique Living Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis EUR 26.99 Meer informatie
>> meer lezen

Unique Living - Treeskirt Winterland 90cm à santa - Kerstboomkleed (Sat, 25 Mar 2023)
Ben jij op zoek naar de ideale aankleding om jouw kerstboom helemaal af te maken? Dan is deze kerstboomrok perfect! Bestel Unique Living - Treeskirt Winterland 90cm à santa - Kerstboomkleed online bij fonQ. Alle Unique Living Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis EUR 25.99 Meer informatie
>> meer lezen

Unique Living - Treeskirt Noud 90cm à dessin 2 - Kerstboomkleed (Sat, 25 Mar 2023)
Ben jij op zoek naar de ideale aankleding om jouw kerstboom helemaal af te maken? Dan is deze kerstboomrok perfect! Bestel Unique Living - Treeskirt Noud 90cm à dessin 2 - Kerstboomkleed online bij fonQ. Alle Unique Living Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis EUR 27.99 Meer informatie
>> meer lezen

Unique Living - Treeskirt Coby 110cm à curry - Kerstboomkleed (Sat, 25 Mar 2023)
Ben jij op zoek naar de ideale aankleding om jouw kerstboom helemaal af te maken? Dan is deze kerstboomrok perfect! Bestel Unique Living - Treeskirt Coby 110cm à curry - Kerstboomkleed online bij fonQ. Alle Unique Living Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis EUR 26.99 Meer informatie
>> meer lezen

Unique Living - Treeskirt Winterland 90cm à snowman - Kerstboomkleed (Sat, 25 Mar 2023)
Ben jij op zoek naar de ideale aankleding om jouw kerstboom helemaal af te maken? Dan is deze kerstboomrok perfect! Bestel Unique Living - Treeskirt Winterland 90cm à snowman - Kerstboomkleed online bij fonQ. Alle Unique Living Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis EUR 25.99 Meer informatie
>> meer lezen

Unique Living - Treeskirt Kelsey 120Ãcm dark green - Kerstboomkleed (Sat, 25 Mar 2023)
Ben jij op zoek naar de ideale aankleding om jouw kerstboom helemaal af te maken? Dan is deze kerstboomrok perfect! Bestel Unique Living - Treeskirt Kelsey 120Ãcm dark green - Kerstboomkleed online bij fonQ. Alle Unique Living Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis EUR 27.99 Meer informatie
>> meer lezen

Unique Living - White Christmas treeskirt 90cm à white (Sat, 25 Mar 2023)
Ben jij op zoek naar de ideale aankleding om jouw kerstboom helemaal af te maken? Dan is deze kerstboomrok perfect! Bestel Unique Living - White Christmas treeskirt 90cm à white online bij fonQ. Alle Unique Living Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis EUR 25.99 Meer informatie
>> meer lezen

Unique Living - Cosy Christmas treeskirt 90cm à red - Kerstboomkleed (Sat, 25 Mar 2023)
Ben jij op zoek naar de ideale aankleding om jouw kerstboom helemaal af te maken? Dan is deze kerstboomrok perfect! Bestel Unique Living - Cosy Christmas treeskirt 90cm à red - Kerstboomkleed online bij fonQ. Alle Unique Living Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis EUR 32.99 Meer informatie
>> meer lezen

Nkuku Ramya Rendieren Van Draad - Set Van 3 (Sat, 25 Mar 2023)
Nkuku Ramya Rendieren Van Draad - Set Van 3 Bestel Nkuku Ramya Rendieren Van Draad - Set Van 3 online bij fonQ. Alle Nkuku Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 37.99 Meer informatie
>> meer lezen

Leonardo Hert - 46 cm - Wit (Sat, 25 Mar 2023)
Dit mooie Leonardo hert past perfect in elk interieur en is erg geschikt om extra sfeer te creëren tijdens de feestdagen. Het staat mooi als decoratie op tafel of dressoir. Zeker een leuke aandachtstrekker die elke bezoeker bij binnenkomst opvalt. Bestel Leonardo Hert - 46 cm - Wit online bij fonQ. Alle Leonardo Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 27.99 Meer informatie
>> meer lezen

Een broodrooster altijd een leuk cadeau om te geven met Sinterklaas of onder de kerstboom

Reactie schrijven

Commentaren: 0