Een broodrooster altijd een leuk cadeau om te geven met Sinterklaas of onder de kerstboom

Pakjesavond komt er weer aan en wat is nu een leuk cadeau om te geven en niet onbelangrijk, wie hebben er wat aan!

Een broodrooster is het cadeau om dan te geven, iedereen profiteert ervan en laten we nou wel wezen, wat is er nou lekkerder dan een heerlijk geroosterd sneetje!

 

Ook met de kerstdagen natuurlijk leuk om een broodrooster onder de kerstboom cadeau te doen!

 

 Kenwood TTM610 Persona Broodrooster

Productinformatie

 

Maak de lekkerste geroosterde broodjes, bagels panini's en croissants met de Kenwood TTM610 Broodrooster. Met Peek & View kan je tijdens het roosterproces kijken hoe gaat zonder dat de broodrooster stopt. Daarnaast kan je de bruiningsgraad instellen.

 

Instelbare brede opening

Materiaal: RVS en aluminium

Vermogen: 1080 watt

Variabele instelling van de bruiningsgraad

Peek & View: controleren zonder de onderbreken

Kenwood TTM610 Broodrooster

 

Deze broodrooster mag wel gezien worden met zijn hooglans gepolijste design. Hij kan van alles roosteren denk daarbij aan: bagels, pistoletjes, ciabatta's, croissants, wafels en normale sneetjes brood. De brede opening is instelbaar tot maar liefst 6 cm dikte. Daarnaast kan je tijdens het roosteren zien hoe het roosterproces zich vordert, zonder dat de toaster uitschakelt. Dit heet de Peek & View functie. Ook is de bruiningsgraad in te stellen. 

 

Ook heeft deze broodrooster een ontdooistand en annuleerknop en zijn alle knoppen verlicht. Ben je links- of rechtshandig, dat maakt ook niet uit. Bij dit apparaat kan het allebei. Alle kruimels worden in de kruimellade opgevangen door de Hi-Rise kan je makkelijk de meest kleine broodjes eruit halen. De Kenwood broodrooster beschikt daarnaast over een snoeropbergsysteem voor verstelbare lengte en een netter werkblad. 

 

Dit broodrooster of een ander broodrooster bestellen kijk hier!


RSS productfeed

Triumph Tree kunstkerstboom jackson pine maat in cm: 215 x 127 groen (wo, 08 apr 2020)
Triumph Tree kunstkerstboom jackson pine maat in cm: 215 x 127 groen Bestel Triumph Tree kunstkerstboom jackson pine maat in cm: 215 x 127 groen online bij fonQ. Alle Triumph Tree Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, vrijdag in huis EUR 354.00 Meer informatie
>> meer lezen

Alessi Presepe Porseleinen Kerststal (Wed, 08 Apr 2020)
Een kerststal van porselein? Bij Alessi kan dit wel! Alessi maakt van normale producten, fraaie items. Zo ook deze kleurrijke kerststal. De porseleinen poppetjes kunnen zelf worden ingedeeld. Erg leuk onder de kerstboom of bijvoorbeeld op tafel. Bestel Alessi Presepe Porseleinen Kerststal online bij fonQ. Alle Alessi Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 69.99 Meer informatie
>> meer lezen

Bloomingville Houten Adventskalender (Wed, 08 Apr 2020)
"""De dagen aftellen naar kerst is een stuk leuker met deze adventskalender van Bloomingville! De box is gemaakt van hout en staat prachtig bij elk interieur. Tip: Zet de box op een (kleine) verhoging om hem extra goed uit te lichten! "" Bestel Bloomingville Houten Adventskalender online bij fonQ. Alle Bloomingville Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis" EUR 99.45 Meer informatie
>> meer lezen

Born in Sweden Puzzle Kandelaar Set van 2 (Wed, 08 Apr 2020)
Laat je meevoeren langs de strakke lijnen van de stijlvolle Born in Sweden Puzzle kandelaar en je raakt bijna de weg kwijt. Gelukkig is deze metalen kaarsenhouder geen moeilijke puzzel. Tip: combineer meerdere kleuren en maten als mooi geheel. Bestel Born in Sweden Puzzle Kandelaar Set van 2 online bij fonQ. Alle Born in Sweden Kandelaars uit voorraad leverbaar. Voor 22:00 besteld, morgen in huis EUR 28.93 Meer informatie
>> meer lezen

Black Box Glendon Slinger 2,7 m (Wed, 08 Apr 2020)
De Glendon van Black Box is dan wel een nepperd, hij oogt in ieder geval levensecht! De PVC naalden hebben een bruine nerf en een subtiel wit puntje dat voor een écht winters effect zorgt. De lampjes maken hem daarnaast zeer sfeervol. Bestel Black Box Glendon Slinger 2,7 m online bij fonQ. Alle Black Box Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 37.50 Meer informatie
>> meer lezen

House of Seasons Ornament Kerstboom 115 cm (Wed, 08 Apr 2020)
Ben jij niet zo'n fan van echte kerstbomen? Niet getreurd: met de House of Seasons Ornament kerstboom creëer je toch een gezellige kerstsfeer in jouw kamer! Aan de houten takken hang je de mooiste kerstversieringen. Bestel House of Seasons Ornament Kerstboom 115 cm online bij fonQ. Alle House of Seasons Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 54.20 Meer informatie
>> meer lezen

Black Box Bolton Kunstkerstboom H 155 cm (Wed, 08 Apr 2020)
"""Je ruikt nog net niet de geur van dennennaalden, maar deze Bolton kunstkerstboom van Black Box ziet er toch wel heel echt uit! De naalden zijn gemaakt van verschillende materialen en kleuren, wat zorgt voor een levensechte look. "" Bestel Black Box Bolton Kunstkerstboom H 155 cm online bij fonQ. Alle Black Box Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis" EUR 239.00 Meer informatie
>> meer lezen

Alessi Bark for Christmas RVS Boom met Magneten (Wed, 08 Apr 2020)
Voor de stalen Alessi Bark for Christmas boom heb je geen versiertrucs nodig. De kerstballen zijn porseleinen magneten, dus die hang je wel heel gemakkelijk op. Maar nog leuker is om de magneten te gebruiken voor kaarten en fotoâs. Merry Christmas! Bestel Alessi Bark for Christmas RVS Boom met Magneten online bij fonQ. Alle Alessi Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 74.99 Meer informatie
>> meer lezen

Alessi Bark for Christmas RVS Boom met Magneten (Wed, 08 Apr 2020)
Voor de stalen Alessi Bark for Christmas boom heb je geen versiertrucs nodig. De kerstballen zijn porseleinen magneten, dus die hang je wel heel gemakkelijk op. Maar nog leuker is om de magneten te gebruiken voor kaarten en fotoâs. Merry Christmas! Bestel Alessi Bark for Christmas RVS Boom met Magneten online bij fonQ. Alle Alessi Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 43.99 Meer informatie
>> meer lezen

Menu POV Hangende Kaarsenstandaard (Wed, 08 Apr 2020)
De naam verklapt het al: bij de POV kaarsenhouder van Menu is je 'point of view' écht belangrijk. Sta je er recht voor, dan lijkt de cirkel plat tegen de muur te hangen. Kijk je van de zijkant, dan zie je dat dit niet zo is. Hij beweegt met je mee! Bestel Menu POV Hangende Kaarsenstandaard online bij fonQ. Alle Menu Kandelaars uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 69.95 Meer informatie
>> meer lezen

Black Box Glendon Dennengroen Set van 3 (Wed, 08 Apr 2020)
Je ruikt nog net niet de geur van dennennaalden, maar de twee kerstboompjes en de krans uit de Glendon set van Black Box zien er toch wel heel echt uit! Plaats ze bij jouw voordeur, zet de lampjes aan en het kerstgevoel begint al zodra je binnenkomt. Bestel Black Box Glendon Dennengroen Set van 3 online bij fonQ. Alle Black Box Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 67.80 Meer informatie
>> meer lezen

House of Seasons Hangende Ster Pailletten (Wed, 08 Apr 2020)
Weet je wat wij wel zouden willen zijn? Een gouden glittergordijn! En dan wel eentje zoals deze van House of Seasons, waarbij de gouden lovertjes een mooie, grote ster vormen. Hang hem op aan de muur en je zult zien: hij is een ster in schitteren. Bestel House of Seasons Hangende Ster Pailletten online bij fonQ. Alle House of Seasons Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 41.99 Meer informatie
>> meer lezen

House of Seasons Addy Krans (Wed, 08 Apr 2020)
Hang deze mooie kerstkrans van House of Seasons op je voordeur en je krijgt al kerstkriebels voordat je binnen bent. De dennengroen takken zijn bijna niet van echt te onderscheiden en blijven nog heel veel kerstperiodes mooi. Ook leuk voor op tafel! Bestel House of Seasons Addy Krans online bij fonQ. Alle House of Seasons Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 27.90 Meer informatie
>> meer lezen

House of Seasons Hardy Krans (Wed, 08 Apr 2020)
Hang deze mooie kerstkrans van House of Seasons op je voordeur en je krijgt al kerstkriebels voordat je binnen bent. De dennengroen takken zijn bijna niet van echt te onderscheiden en blijven nog heel veel kerstperiodes mooi. Ook leuk voor op tafel! Bestel House of Seasons Hardy Krans online bij fonQ. Alle House of Seasons Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 39.99 Meer informatie
>> meer lezen

Lumineo Gordijnverlichting Balkon 2 m (Wed, 08 Apr 2020)
Snoer een saai balkon deze kerst de mond! Dit leuke lichtgordijn van Lumineo heeft verschillende verticale snoeren met kleine led-lampjes. Hang hem over de rand van jouw balkon, kies uit vijf lichtstanden en jouw balkon is helemaal in de kerstsferen. Bestel Lumineo Gordijnverlichting Balkon 2 m online bij fonQ. Alle Lumineo Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 27.99 Meer informatie
>> meer lezen

Lumineo Gordijnverlichting Balkon 4 m (Wed, 08 Apr 2020)
Snoer een saai balkon deze kerst de mond! Dit leuke lichtgordijn van Lumineo heeft verschillende verticale snoeren met kleine led-lampjes. Hang hem over de rand van jouw balkon, kies uit vijf lichtstanden en jouw balkon is helemaal in de kerstsferen. Bestel Lumineo Gordijnverlichting Balkon 4 m online bij fonQ. Alle Lumineo Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 43.80 Meer informatie
>> meer lezen

Decoris Kunstkerstboom Glitter 90 cm (Wed, 08 Apr 2020)
Dit kunststof boompje van Decoris heeft helemaal geen kerstballen of andere versiering nodig. Hij beschikt namelijk over iets veel beters: glitters. Als dat niet voor een feestelijk sfeertje zorgt. O, glitterboom, wat ben je wonderschoon! Bestel Decoris Kunstkerstboom Glitter 90 cm online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 60.85 Meer informatie
>> meer lezen

Decoris Kunstkerstboom Glitter 90 cm (Wed, 08 Apr 2020)
Dit kunststof boompje van Decoris heeft helemaal geen kerstballen of andere versiering nodig. Hij beschikt namelijk over iets veel beters: glitters. Als dat niet voor een feestelijk sfeertje zorgt. O, glitterboom, wat ben je wonderschoon! Bestel Decoris Kunstkerstboom Glitter 90 cm online bij fonQ. Alle Decoris Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 34.99 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Imperial Pine Kunstkerstboom met Verlichting 120 cm (Wed, 08 Apr 2020)
Als je een kerstcadeautje was, dan wilde je toch onder deze kerstboom liggen? De zachte naalden geven de Imperial Pine een natuurlijke uitstraling en door de mooie, dichte structuur is de Everlands kunstkerstboom een cadeau op zich! Bestel Everlands Imperial Pine Kunstkerstboom met Verlichting 120 cm online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 63.95 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Imperial Pine Kunstkerstboom 150 cm (Wed, 08 Apr 2020)
Als je een kerstcadeautje was, dan wilde je toch onder deze kerstboom liggen? De zachte naalden geven de Imperial Pine een natuurlijke uitstraling en door de mooie, dichte structuur is de Everlands kunstkerstboom een cadeau op zich! Bestel Everlands Imperial Pine Kunstkerstboom 150 cm online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 29.99 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Imperial Pine Kunstkerstboom 180 cm (Wed, 08 Apr 2020)
Als je een kerstcadeautje was, dan wilde je toch onder deze kerstboom liggen? De zachte naalden geven de Imperial Pine een natuurlijke uitstraling en door de mooie, dichte structuur is de Everlands kunstkerstboom een cadeau op zich! Bestel Everlands Imperial Pine Kunstkerstboom 180 cm online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 62.95 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Imperial Pine Kunstkerstboom 210 cm (Wed, 08 Apr 2020)
Als je een kerstcadeautje was, dan wilde je toch onder deze kerstboom liggen? De zachte naalden geven de Imperial Pine een natuurlijke uitstraling en door de mooie, dichte structuur is de Everlands kunstkerstboom een cadeau op zich! Bestel Everlands Imperial Pine Kunstkerstboom 210 cm online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 87.95 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Imperial Pine Kunstkerstboom 240 cm (Wed, 08 Apr 2020)
Als je een kerstcadeautje was, dan wilde je toch onder deze kerstboom liggen? De zachte naalden geven de Imperial Pine een natuurlijke uitstraling en door de mooie, dichte structuur is de Everlands kunstkerstboom een cadeau op zich! Bestel Everlands Imperial Pine Kunstkerstboom 240 cm online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 120.50 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Grandis Fir Kunstkerstboom 120 cm (Wed, 08 Apr 2020)
O, (kunst)dennenboom, jouw takken zijn pas echt wonderschoon! De naalden zijn haast niet van echt te onderscheiden en door de zijtakken in verschillende lengtes moet je twee keer kijken om te geloven dat de Grandis Fir van Everlands een nepper is. Bestel Everlands Grandis Fir Kunstkerstboom 120 cm online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 80.00 Meer informatie
>> meer lezen

Everlands Grandis Fir Kunstkerstboom 180 cm (Wed, 08 Apr 2020)
O, (kunst)dennenboom, jouw takken zijn pas echt wonderschoon! De naalden zijn haast niet van echt te onderscheiden en door de zijtakken in verschillende lengtes moet je twee keer kijken om te geloven dat de Grandis Fir van Everlands een nepper is. Bestel Everlands Grandis Fir Kunstkerstboom 180 cm online bij fonQ. Alle Everlands Kerstartikelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, over 1-4 werkdagen in huis EUR 176.95 Meer informatie
>> meer lezen

Een broodrooster altijd een leuk cadeau om te geven met Sinterklaas of onder de kerstboom

Reactie schrijven

Commentaren: 0