Grote keus aan kalenders online bestellen

2020 kalenders

Het jaar loopt alweer op het einde, tijd om weer uit te kijken naar een nieuwe kalender !

Wij hebben voor u een leverancier gevonden die meer dan 2000 kalenders waaruit u een keuze kunt maken, de kans is dus groot dat er iets voor u tussen zit en niet onbelangrijk, lekker thuis online zoeken en bestellen!

 

Gratis binnen 30 dagen te retourneren


Kalender Rien Poortvliet

Rien Poortvliet Kalender 2020

 

Groot

Grote Rien Poortvliet Kalender 2020

 

Grote Rien Poortvliet Kalender 2020.

Elke maand een nieuwe grote afbeelding met schrijfruimte.

Formaat; 42 x 50 cm.

 

Gebruikers beoordelingen 5 / 5 (2)

  • LVDoor Lisette Verhoeven aan 30-07-2019 19:27

    5 / 5

    Ik koop al jaren de kalender van Rien Poortvliet en ben er zéér tevreden over.

  • JEDoor J.H.Delzenne aan 29-07-2019 19:33

    5 / 5

    Weer een mooie kalender, gelukkig zijn de datums niet meer in de foto gemonteerd maar er onder was vorig jaar niet zo mooi, wij lijsten de foto's wel eens in en als er dan van die datums er in staan is dat niet mooi.

fonQ.nl

Franciens Katten Bureau Agenda 2020

Franciens Katten Bureau Agenda 2020 Noortje

 

Franciens Katten Bureau Agenda 2020 Noortje

 

Franciens Katten Bureau Agenda 2020 Noortje

Francien van Westering kan met recht de kattentekenares van Nederland genoemd worden. Met haar ragfijne kleurpotlodentechniek weet ze niet alleen het uiterlijk maar ook het karakter van de katten die ze tekent trefzeker over te brengen. Haar warme, levensechte tekeningen en herkenbare verhalen raken iedere dierenliefhebber in het hart.

 

Dit is alweer de 30e agenda van Francien! Naast de vele tekeningen, biedt deze agenda een aantal extra's zoals: een handig opbergvak & stickervel. Met deze stempel geeft u alles een persoonlijk touch! Kortom, weer een unieke agenda!

 

Formaat: 17 x 23 cm

Hardcover

 

 


Kalenderwinkel.nl - Het hele jaar door, de mooiste kalenders

RSS productfeed

Wasgij Destiny 21 Highway Hold-Up Puzzel 1000 stukjes (ma, 22 jul 2024)
Puzzel niet wat je ziet, maar gebruik je verbeelding en puzzel de toekomst. Puzzelhints zitten in de doos.  Even onbezorgd spelen en tot rust komen, dat wil jij toch ook? Wasgij is er van overtuigd dat spelende mensen gelukkige mensen zijn en heeft daarom unieke puzzels voor volwassenen gecreëerd. Er zijn drie verschillende concepten in de Wasgij-reeks, met één overeenkomst. Deze unieke puzzels gaan allemaal net een stapje verder dan alle andere puzzels op de markt. Waar je normaal een afbeelding na moet maken, vraagt Wasgij je om zelf je fantasie te gebruiken. Met de legpuzzels van Jumbo beleeft u uren puzzelplezier. Het ruime assortiment biedt veel afwisseling in thema's, foto's en illustraties. Alle puzzels van Jumbo worden gesneden met een extra fijn stansmes, wat zorgt voor een bijzonder goede puzzelkwaliteit. Het papier met linnen finish geeft uw puzzel een luxe uitstraling.  Afmeting puzzel: 68 x 49 cm. EUR 17.99 Meer informatie
>> meer lezen

Janneke Brinkman Puzzel Zomerbloemen 1000 Stukjes (Mon, 22 Jul 2024)
Janneke Brinkman Puzzel Zomerbloemen, 1000 stukjes. Afmeting: 68 x 49 cm. EUR 14.99 Meer informatie
>> meer lezen

Jan van Haasteren - De Wijngaard Puzzel 1000 Stukjes (Mon, 22 Jul 2024)
Met de legpuzzels van Jumbo beleeft u uren puzzelplezier. Het ruime assortiment biedt veel afwisseling in thema's, foto's en illustraties. Alle puzzels van Jumbo worden gesneden met een extra fijn stansmes, wat zorgt voor een bijzonder goede puzzelkwaliteit.  Afmeting puzzel: 68 x 49 cm. EUR 18.99 Meer informatie
>> meer lezen

Puzzel Disney Mickey & Minnie 1000 Stukjes (Mon, 22 Jul 2024)
Puzzel Disney Mickey & Minnie, 1000 stukjes. Afmeting puzzel: 69 x 49 cm. Een puzzel van de Thomas Kinkade Studios, met deze Premium Quality-puzzels wordt puzzelen pas echt genieten! Deze puzzel heeft als thema Mickey & Minnie. EUR 17.99 Meer informatie
>> meer lezen

Franciens Katten Horoscope Puzzel 1000 Stukjes (Mon, 22 Jul 2024)
Met de Katten Horoscopelegpuzzels van Jumbo beleeft u uren puzzelplezier. EUR 17.99 Meer informatie
>> meer lezen

Jan van Haasteren - Eurovisie Songfestival Puzzel 1000 Stukjes (Mon, 22 Jul 2024)
Met de legpuzzels van Jumbo beleeft u uren puzzelplezier. Het ruime assortiment biedt veel afwisseling in thema's, foto's en illustraties. Alle puzzels van Jumbo worden gesneden met een extra fijn stansmes, wat zorgt voor een bijzonder goede puzzelkwaliteit.  Afmeting puzzel: 68 x 49 cm. EUR 17.99 Meer informatie
>> meer lezen

Jan van Haasteren - Kamperen in het Bos Puzzel 2000 Stukjes (Mon, 22 Jul 2024)
Met de legpuzzels van Jumbo beleeft u uren puzzelplezier. Het ruime assortiment biedt veel afwisseling in thema's, foto's en illustraties. Alle puzzels van Jumbo worden gesneden met een extra fijn stansmes, wat zorgt voor een bijzonder goede puzzelkwaliteit.  Afmeting puzzel: 68 x 98 cm. EUR 20.99 Meer informatie
>> meer lezen

The Car Show Puzzel 1000 Stukjes (Mon, 22 Jul 2024)
Met de legpuzzels van Jumbo beleeft u uren puzzelplezier. Het ruime assortiment biedt veel afwisseling in thema's, foto's en illustraties. Alle puzzels van Jumbo worden gesneden met een extra fijn stansmes, wat zorgt voor een bijzonder goede puzzelkwaliteit. Het papier met linnen finish geeft uw puzzel een luxe uitstraling.  Afmeting puzzel: 68 x 49 cm. EUR 17.99 Meer informatie
>> meer lezen

Tropical Conservatory Puzzel 1000 Stukjes (Mon, 22 Jul 2024)
Met de legpuzzels van Jumbo beleeft u uren puzzelplezier. Het ruime assortiment biedt veel afwisseling in thema's, foto's en illustraties. Alle puzzels van Jumbo worden gesneden met een extra fijn stansmes, wat zorgt voor een bijzonder goede puzzelkwaliteit. Het papier met linnen finish geeft uw puzzel een luxe uitstraling.  Afmeting puzzel: 68 x 49 cm. EUR 17.99 Meer informatie
>> meer lezen

Puzzel Disney Sneeuwwitje 1000 Stukjes (Mon, 22 Jul 2024)
Puzzel Disney Sneeuwwitje, 1000 stukjes. Afmeting puzzel: 69 x 49 cm. Een puzzel van de Thomas Kinkade Studios, met deze Premium Quality-puzzels wordt puzzelen pas echt genieten! Deze puzzel heeft als thema Sneeuwwitje. EUR 15.99 Meer informatie
>> meer lezen

The World in Me Puzzel 260 Stukjes (Mon, 22 Jul 2024)
Deze Unieke Art Puzzel bevat 260 stukjes en worden gesneden met puzzel monoblokmessen. Elk stukje heeft verschillende sneden, geen enkel stuk is gelijk. De achterkant van de puzzel is voorzien met 2 mm blauw karton. Formaat 48 x 34 cm. EUR 10.95 Meer informatie
>> meer lezen

Love in the Jungle Puzzel 260 Stukjes (Mon, 22 Jul 2024)
Deze Unieke Art Puzzel bevat 260 stukjes en worden gesneden met puzzel monoblokmessen. Elk stukje heeft verschillende sneden, geen enkel stuk is gelijk. De achterkant van de puzzel is voorzien met 2 mm blauw karton. Formaat 48 x 34 cm. EUR 10.95 Meer informatie
>> meer lezen

Noah's Ark Puzzel 260 Stukjes (Mon, 22 Jul 2024)
Deze Unieke Art Puzzel bevat 260 stukjes en worden gesneden met puzzel monoblokmessen. Elk stukje heeft verschillende sneden, geen enkel stuk is gelijk. De achterkant van de puzzel is voorzien met 2 mm blauw karton. Formaat 48 x 34 cm. EUR 10.95 Meer informatie
>> meer lezen

Evening Hook Puzzel 500 Stukjes (Mon, 22 Jul 2024)
Deze Unieke Art Puzzel bevat 500 stukjes en worden gesneden met puzzel monoblokmessen. Elk stukje heeft verschillende sneden, geen enkel stuk is gelijk. De achterkant van de puzzel is voorzien met 2 mm blauw karton. Formaat 48 x 34 cm. EUR 12.95 Meer informatie
>> meer lezen

Sunday Breakfast Puzzel 500 Stukjes (Mon, 22 Jul 2024)
Deze Unieke Art Puzzel bevat 500 stukjes en worden gesneden met puzzel monoblokmessen. Elk stukje heeft verschillende sneden, geen enkel stuk is gelijk. De achterkant van de puzzel is voorzien met 2 mm blauw karton. Formaat 48 x 34 cm. EUR 12.95 Meer informatie
>> meer lezen

The Little Fishermann Puzzel 1000 Stukjes (Mon, 22 Jul 2024)
Deze Unieke Art Puzzel bevat 1000 stukjes en worden gesneden met puzzel monoblokmessen. Elk stukje heeft verschillende sneden, geen enkel stuk is gelijk. De achterkant van de puzzel is voorzien met 2 mm blauw karton. Formaat 68 x 48 cm. EUR 16.95 Meer informatie
>> meer lezen

Magic Forest Puzzel 1000 Stukjes (Mon, 22 Jul 2024)
Deze Unieke Art Puzzel bevat 1000 stukjes en worden gesneden met puzzel monoblokmessen. Elk stukje heeft verschillende sneden, geen enkel stuk is gelijk. De achterkant van de puzzel is voorzien met 2 mm blauw karton. Formaat 68 x 48 cm. EUR 16.95 Meer informatie
>> meer lezen

Tabby Road Puzzel 1000 Stukjes (Mon, 22 Jul 2024)
Deze Unieke Art Puzzel bevat 1000 stukjes en worden gesneden met puzzel monoblokmessen. Elk stukje heeft verschillende sneden, geen enkel stuk is gelijk. De achterkant van de puzzel is voorzien met 2 mm blauw karton. Formaat 68 x 48 cm. EUR 16.95 Meer informatie
>> meer lezen

The Toy Shop Puzzel 1000 Stukjes (Mon, 22 Jul 2024)
Met de legpuzzels van Jumbo beleeft u uren puzzelplezier. Het ruime assortiment biedt veel afwisseling in thema's, foto's en illustraties. Alle puzzels van Jumbo worden gesneden met een extra fijn stansmes, wat zorgt voor een bijzonder goede puzzelkwaliteit. Het papier met linnen finish geeft uw puzzel een luxe uitstraling.  Afmeting puzzel: 68 x 49 cm. EUR 17.99 Meer informatie
>> meer lezen

Parcel for Canal Cottage Puzzel 1000 Stukjes (Mon, 22 Jul 2024)
Met de legpuzzels van Jumbo beleeft u uren puzzelplezier. Het ruime assortiment biedt veel afwisseling in thema's, foto's en illustraties. Alle puzzels van Jumbo worden gesneden met een extra fijn stansmes, wat zorgt voor een bijzonder goede puzzelkwaliteit. Het papier met linnen finish geeft uw puzzel een luxe uitstraling.  Afmeting puzzel: 68 x 49 cm. EUR 14.99 Meer informatie
>> meer lezen

Jan van Haasteren -Vang de Muis Puzzel 500 Stukjes (Mon, 22 Jul 2024)
Met de legpuzzels van Jumbo beleeft u uren puzzelplezier. Het ruime assortiment biedt veel afwisseling in thema's, foto's en illustraties. Alle puzzels van Jumbo worden gesneden met een extra fijn stansmes, wat zorgt voor een bijzonder goede puzzelkwaliteit.  Afmeting puzzel: 49 x 35 cm. EUR 12.95 Meer informatie
>> meer lezen

Jan van Haasteren - Wild Water Raften Puzzel 1500 Stukjes (Mon, 22 Jul 2024)
Met de legpuzzels van Jumbo beleeft u uren puzzelplezier. Het ruime assortiment biedt veel afwisseling in thema's, foto's en illustraties. Alle puzzels van Jumbo worden gesneden met een extra fijn stansmes, wat zorgt voor een bijzonder goede puzzelkwaliteit.  Afmeting puzzel: 90 x 60 cm. EUR 24.99 Meer informatie
>> meer lezen

Donald Duck De Duckwacht Puzzel 1000 Stukjes (Mon, 22 Jul 2024)
Donald Duck De Duckwacht Puzzel 1000 Stukjes, geïnspireerd op de Nachtwacht.  EUR 17.99 Meer informatie
>> meer lezen

Simon's Cat Verjaardagskalender (Mon, 22 Jul 2024)
Simon's Cat verjaardagskalender met elke maand een nieuwe afbeelding. EUR 8.95 Meer informatie
>> meer lezen

Jan van Haasteren - De Sluizen Puzzel 2000 Stukjes (Mon, 22 Jul 2024)
Met de legpuzzels van Jumbo beleeft u uren puzzelplezier. Het ruime assortiment biedt veel afwisseling in thema's, foto's en illustraties. Alle puzzels van Jumbo worden gesneden met een extra fijn stansmes, wat zorgt voor een bijzonder goede puzzelkwaliteit.  Afmeting puzzel: 98 x 68 cm. EUR 26.99 Meer informatie
>> meer lezen

Grote keus aan kalenders online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0