Grote keus aan kalenders online bestellen

2020 kalenders

Het jaar loopt alweer op het einde, tijd om weer uit te kijken naar een nieuwe kalender !

Wij hebben voor u een leverancier gevonden die meer dan 2000 kalenders waaruit u een keuze kunt maken, de kans is dus groot dat er iets voor u tussen zit en niet onbelangrijk, lekker thuis online zoeken en bestellen!

 

Gratis binnen 30 dagen te retourneren


Kalender Rien Poortvliet

Rien Poortvliet Kalender 2020

 

Groot

Grote Rien Poortvliet Kalender 2020

 

Grote Rien Poortvliet Kalender 2020.

Elke maand een nieuwe grote afbeelding met schrijfruimte.

Formaat; 42 x 50 cm.

 

Gebruikers beoordelingen 5 / 5 (2)

  • LVDoor Lisette Verhoeven aan 30-07-2019 19:27

    5 / 5

    Ik koop al jaren de kalender van Rien Poortvliet en ben er zéér tevreden over.

  • JEDoor J.H.Delzenne aan 29-07-2019 19:33

    5 / 5

    Weer een mooie kalender, gelukkig zijn de datums niet meer in de foto gemonteerd maar er onder was vorig jaar niet zo mooi, wij lijsten de foto's wel eens in en als er dan van die datums er in staan is dat niet mooi.

fonQ.nl

Franciens Katten Bureau Agenda 2020

Franciens Katten Bureau Agenda 2020 Noortje

 

Franciens Katten Bureau Agenda 2020 Noortje

 

Franciens Katten Bureau Agenda 2020 Noortje

Francien van Westering kan met recht de kattentekenares van Nederland genoemd worden. Met haar ragfijne kleurpotlodentechniek weet ze niet alleen het uiterlijk maar ook het karakter van de katten die ze tekent trefzeker over te brengen. Haar warme, levensechte tekeningen en herkenbare verhalen raken iedere dierenliefhebber in het hart.

 

Dit is alweer de 30e agenda van Francien! Naast de vele tekeningen, biedt deze agenda een aantal extra's zoals: een handig opbergvak & stickervel. Met deze stempel geeft u alles een persoonlijk touch! Kortom, weer een unieke agenda!

 

Formaat: 17 x 23 cm

Hardcover

 

 


Kalenderwinkel.nl - Het hele jaar door, de mooiste kalenders

RSS productfeed

Ways and Alleys Verjaardagskalender (do, 23 mrt 2023)
Deze Ways and Alleys Verjaardagskalender id gedrukt op milieuvriendelijk papier en gecertificeerd door de FSC. Formaat 17 x 50 cm EUR 8.99 Meer informatie
>> meer lezen

Songbirds Verjaardagskalender (Thu, 23 Mar 2023)
Mooie Songbirds verjaardagskalenders zodat je geen enkele verjaardag meer vergeet.  12 Maanden bedrukt op kwaliteitspapier met linnenstructuur.  Metalen spiraal met ophangbeugel. Formaat; 19.5 x 39 cm.    EUR 9.95 Meer informatie
>> meer lezen

No.17 - Deck The Halls Puzzel 1000 Stukjes (Thu, 23 Mar 2023)
No.17 - Deck The Halls Puzzel met 1000 stukjes van The House of Puzzles. EUR 18.95 Meer informatie
>> meer lezen

Another Day Farm Puzzel 1000 Stukjes (Thu, 23 Mar 2023)
Met de legpuzzels van Jumbo beleeft u uren puzzelplezier. Het ruime assortiment biedt veel afwisseling in thema's, foto's en illustraties. Alle puzzels van Jumbo worden gesneden met een extra fijn stansmes, wat zorgt voor een bijzonder goede puzzelkwaliteit. Het papier met linnen finish geeft uw puzzel een luxe uitstraling.  Afmeting puzzel: 68 x 49 cm. EUR 13.99 Meer informatie
>> meer lezen

Lang Leve de Boerderij Verjaardagskalender A4 (Thu, 23 Mar 2023)
Een prachtige verjaardagskalender met een uitstekende druk en afwerking met vrolijke tekeningen.  Kalender formaat: 21x30cm (A4) EUR 9.99 Meer informatie
>> meer lezen

House of Stairs Verjaardagskalender (Thu, 23 Mar 2023)
Leuke Verjaardagskalender met elke maand een nieuwe afbeelding/foto van House of Stairs. Dit is een wandmodel, heeft een metalen spiraal met ophangoog. Afmeting kalender: 17 x 30 cm. M.C. Escher EUR 8.99 Meer informatie
>> meer lezen

Johannes Vermeer Verjaardagskalender (Thu, 23 Mar 2023)
Leuke Verjaardagskalender met elke maand een nieuwe afbeelding/foto van Johannes Vermeer. Dit is een wandmodel, heeft een metalen spiraal met ophangoog. Afmeting kalender: 17 x 30 cm. EUR 9.99 Meer informatie
>> meer lezen

Aadje Piraatje Verjaardagskalender (Thu, 23 Mar 2023)
Mooie Verjaardagskalender met elke maand een nieuwe afbeelding/foto van Aadje Piraatje. Dit is een wandmodel, heeft een metalen spiraal met ophangoog. Afmeting kalender: 17 x 30 cm. Sieb Posthuma EUR 9.99 Meer informatie
>> meer lezen

Tulipa, Anita Walsmit Sachs Verjaardagskalender (Thu, 23 Mar 2023)
Mooie Verjaardagskalender met elke maand een nieuwe afbeelding/foto van Tulipa, Anita Walsmit Sachs. Dit is een wandmodel, heeft een metalen spiraal met ophangoog. Afmeting kalender: 17 x 30 cm. EUR 9.99 Meer informatie
>> meer lezen

Jan van Haasteren - NK Legpuzzelen 1000 Stukjes (Thu, 23 Mar 2023)
Met de legpuzzels van Jumbo beleeft u uren puzzelplezier. Het ruime assortiment biedt veel afwisseling in thema's, foto's en illustraties. Alle puzzels van Jumbo worden gesneden met een extra fijn stansmes, wat zorgt voor een bijzonder goede puzzelkwaliteit.  Afmeting puzzel: 68 x 49 cm. EUR 17.99 Meer informatie
>> meer lezen

Autumn Leaves Puzzel 250 XL stukjes (Thu, 23 Mar 2023)
Autumn Leaves Puzzel met 250 XL stukjes van The House of Puzzles Mooie en Unieke puzzels, fijne afwerking en geen enkel stukje is gelijk, de stukjes van de Big 250 zijn bijna 3,6 cm groot!. Wat is The House of Puzzels? The House of Puzzels is van een Britse ontwerper en fabrikant van hoogwaardige legpuzzels. Deze puzzels zijn voorzien van eigen unieke en gevarieerde puzzelstukjes welke bij dragen aan het plezier van het leggen van uw puzzels. Legpuzzel Autumn Leaves De puzzel heeft in totaal 250 XL verschillende full-color puzzelstukjes. Afmeting puzzel wanneer klaar 48,3 x 43,3 cm. Autumn Leaves Puzzel ophalen bij Kalenderwinkel.nl of laten bezorgen? De puzzel kan na bestelling worden (thuis)bezorgd in een stevige kartonnen verpakking door onze vervoerder DHL of opgehaald bij Kalenderwinkel.nl in Zeewolde. Zeewolde ligt vlakbij Amersfoort in het midden van Nederland. Geeft u EUR 14.95 Meer informatie
>> meer lezen

Seagull View Puzzel 250 XL stukjes (Thu, 23 Mar 2023)
Seagull View Puzzel met 250 XL stukjes van The House of Puzzles Mooie en Unieke puzzels, fijne afwerking en geen enkel stukje is gelijk, de stukjes van de Big 250 zijn bijna 3,6 cm groot!. Wat is The House of Puzzels? The House of Puzzels is van een Britse ontwerper en fabrikant van hoogwaardige legpuzzels. Deze puzzels zijn voorzien van eigen unieke en gevarieerde puzzelstukjes welke bij dragen aan het plezier van het leggen van uw puzzels. Legpuzzel Seagull View De puzzel heeft in totaal 250 XL verschillende full-color puzzelstukjes. Afmeting puzzel wanneer klaar 48,3 x 43,3 cm. Seagull View Puzzel ophalen bij Kalenderwinkel.nl of laten bezorgen? De puzzel kan na bestelling worden (thuis)bezorgd in een stevige kartonnen verpakking door onze vervoerder DHL of opgehaald bij Kalenderwinkel.nl in Zeewolde. Zeewolde ligt vlakbij Amersfoort in het midden van Nederland. Geeft u de Puzzel als cadeau? Met de EUR 14.95 Meer informatie
>> meer lezen

Wasgij Destiny 20 De Speelgoedwinkel Puzzel 1000 stukjes (Thu, 23 Mar 2023)
Even onbezorgd spelen en tot rust komen, dat wil jij toch ook? Wasgij is er van overtuigd dat spelende mensen gelukkige mensen zijn en heeft daarom unieke puzzels voor volwassenen gecreëerd. Er zijn drie verschillende concepten in de Wasgij-reeks, met één overeenkomst. Deze unieke puzzels gaan allemaal net een stapje verder dan alle andere puzzels op de markt. Waar je normaal een afbeelding na moet maken, vraagt Wasgij je om zelf je fantasie te gebruiken. Met de legpuzzels van Jumbo beleeft u uren puzzelplezier. Het ruime assortiment biedt veel afwisseling in thema's, foto's en illustraties. Alle puzzels van Jumbo worden gesneden met een extra fijn stansmes, wat zorgt voor een bijzonder goede puzzelkwaliteit. Het papier met linnen finish geeft uw puzzel een luxe uitstraling.  Afmeting puzzel: 68 x 49 cm. EUR 17.99 Meer informatie
>> meer lezen

Jan van Haasteren - De Drogisterij Puzzel 1000 Stukjes (Thu, 23 Mar 2023)
Met de legpuzzels van Jumbo beleeft u uren puzzelplezier. Het ruime assortiment biedt veel afwisseling in thema's, foto's en illustraties. Alle puzzels van Jumbo worden gesneden met een extra fijn stansmes, wat zorgt voor een bijzonder goede puzzelkwaliteit.  Afmeting puzzel: 68 x 49 cm. EUR 17.99 Meer informatie
>> meer lezen

Jan van Haasteren - Goochelbeurs Puzzel 1000 Stukjes (Thu, 23 Mar 2023)
Met de legpuzzels van Jumbo beleeft u uren puzzelplezier. Het ruime assortiment biedt veel afwisseling in thema's, foto's en illustraties. Alle puzzels van Jumbo worden gesneden met een extra fijn stansmes, wat zorgt voor een bijzonder goede puzzelkwaliteit.  Afmeting puzzel: 68 x 49 cm. EUR 13.99 Meer informatie
>> meer lezen

Jan van Haasteren - De Veemarkt Puzzel 1000 Stukjes (Thu, 23 Mar 2023)
Met de legpuzzels van Jumbo beleeft u uren puzzelplezier. Het ruime assortiment biedt veel afwisseling in thema's, foto's en illustraties. Alle puzzels van Jumbo worden gesneden met een extra fijn stansmes, wat zorgt voor een bijzonder goede puzzelkwaliteit.  Afmeting puzzel: 68 x 49 cm. EUR 17.99 Meer informatie
>> meer lezen

Jan van Haasteren - Hoera Nijntje 65 jaar Puzzel 1000 Stukjes (Thu, 23 Mar 2023)
Met de legpuzzels van Jumbo beleeft u uren puzzelplezier. Het ruime assortiment biedt veel afwisseling in thema's, foto's en illustraties. Alle puzzels van Jumbo worden gesneden met een extra fijn stansmes, wat zorgt voor een bijzonder goede puzzelkwaliteit.  Afmeting puzzel: 68 x 49 cm. EUR 13.99 Meer informatie
>> meer lezen

Down at the Allotment Puzzel 1000 Stukjes (Thu, 23 Mar 2023)
Met de legpuzzels van Jumbo beleeft u uren puzzelplezier. Het ruime assortiment biedt veel afwisseling in thema's, foto's en illustraties. Alle puzzels van Jumbo worden gesneden met een extra fijn stansmes, wat zorgt voor een bijzonder goede puzzelkwaliteit. Het papier met linnen finish geeft uw puzzel een luxe uitstraling.  Afmeting puzzel: 68 x 49 cm. EUR 17.99 Meer informatie
>> meer lezen

An Afternoon in the Bookshop Puzzel 1000 Stukjes (Thu, 23 Mar 2023)
Met de legpuzzels van Jumbo beleeft u uren puzzelplezier. Het ruime assortiment biedt veel afwisseling in thema's, foto's en illustraties. Alle puzzels van Jumbo worden gesneden met een extra fijn stansmes, wat zorgt voor een bijzonder goede puzzelkwaliteit. Het papier met linnen finish geeft uw puzzel een luxe uitstraling.  Afmeting puzzel: 68 x 49 cm. EUR 17.99 Meer informatie
>> meer lezen

The Farmer's Cottage Puzzel 3000 Stukjes (Thu, 23 Mar 2023)
Met de legpuzzels van Jumbo beleeft u uren puzzelplezier. Het ruime assortiment biedt veel afwisseling in thema's, foto's en illustraties. Alle puzzels van Jumbo worden gesneden met een extra fijn stansmes, wat zorgt voor een bijzonder goede puzzelkwaliteit. Het papier met linnen finish geeft uw puzzel een luxe uitstraling.  Afmeting puzzel: 122  x 85 cm. EUR 31.99 Meer informatie
>> meer lezen

Jan van Haasteren Puzzel - Krijt op tijd! 1500 Stukjes (Thu, 23 Mar 2023)
Met de legpuzzels van Jumbo beleeft u uren puzzelplezier. Het ruime assortiment biedt veel afwisseling in thema's, foto's en illustraties. Alle puzzels van Jumbo worden gesneden met een extra fijn stansmes, wat zorgt voor een bijzonder goede puzzelkwaliteit.  Afmeting puzzel: 90 x 60 cm. EUR 21.99 Meer informatie
>> meer lezen

Dieren, Daan Remmerts de Vries Verjaardagskalender (Thu, 23 Mar 2023)
Mooie Verjaardagskalender met elke maand een nieuwe afbeelding/foto van Dieren, Daan Remmerts de Vries. Dit is een wandmodel, heeft een metalen spiraal met ophangoog. Afmeting kalender: 17 x 30 cm. Max Velthuijs EUR 9.99 Meer informatie
>> meer lezen

Duitse Herder Waakbord - Ik waak voor mijn baas (Thu, 23 Mar 2023)
Laat onbevoegden weten met dit waakbord dat er een Duitse Herder aanwezig is. Het bord heeft een witte achtergrond met een opdruk en is gemakkelijk te bevestigen door middel van de gaatjes aan de zijkanten. Afmetingen 25 x 20 x 0,1 cm. EUR 6.95 Meer informatie
>> meer lezen

Old Mill Puzzel 1000 stukjes (Thu, 23 Mar 2023)
Old Mill Puzzel met 1000 stukjes van The House of Puzzles. EUR 18.95 Meer informatie
>> meer lezen

Out For The Weekend Puzzel 1000 stukjes (Thu, 23 Mar 2023)
Out For The Weekend Puzzel met 1000 stukjes van The House of Puzzles. EUR 18.95 Meer informatie
>> meer lezen

Grote keus aan kalenders online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0