Het programma van de Hengelsport- en Botenbeurs 2019

De voorbereidingen voor de Hengelsport- en Botenbeurs ✅ op 29, 30 november en 1 december in de Jaarbeurs Utrecht zijn in volle gang. Het eerste deel van het programma is inmiddels afgerond, de komende weken werken we aan de verdere invulling van het programma. Achter de coulissen wordt, bijvoorbeeld, weer druk gewerkt aan een randprogramma voor de kinderen. Daarnaast zijn we druk bezig met de lezingen van bekende sportvissers, demonstraties, workshops en spetterende publieksacties.


Lijkt het je leuk om deze prachtige beurs van dichtbij mee te maken? Bestel dan nu je ticket tijdens onze SUPER DEAL actie. Gebruik de code HENGELSPORTBEURS en bestel je entreekaartje voor maar €10,- (exclusief €1,- service kosten) i.p.v. €15,- aan de kassa. Deze actie loopt t/m donderdag 17 oktober. Bestel hier je online ticket.

Gratis lokvoer voor de jeugd

Berendsen Visvoeders ‘Berlok’ staat al jarenlang klaar voor haar sportvissers en stimuleert de jeugd mede door sponsoring. Berendsen Visvoeders vindt het erg belangrijk dat de jeugd interesse krijgt in het vissen. Door de jeugd te interesseren voor het vissen, kunnen ze rust en ontspanning vinden aan de waterkant. Ook tijdens de Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht heeft Berendsen Visvoeders zoals voorgaande jaren een actie voor de jeugd. Berendsen Visvoeders stelt iedere dag tijdens de beursdagen voor de eerste 250 jeugdige bezoekers 1 kg lokvoer ter beschikking. Bij de ingang kan de jeugd afhaalcoupons ophalen met het standnummer om een 1 kg lokvoer op te halen. Website: www.berlok.com.

 

lentewijnen

Daiwa Infinity Boat-Pod

De Daiwa Infinity Boat-Pod is op praktisch iedere boot te bevestigen en in te stellen in iedere gewenste houding. Er kunnen drie hengels op. Gemaakt van degelijk roestvast staal en wordt geleverd in een degelijke tas. www.daiwa.de

 

Realistische onderwater-taferelen

Onderwaterkunstenaar Jeroen Verhoeff toont voor het eerst zijn werk op de Utrechtse Hengelsport- en Botenbeurs. Zijn schilderijen zijn zo levensecht en zo gedetailleerd dat het publiek ze regelmatig voor foto’s aanzien. Zijn ongeëvenaard realistische onderwater-taferelen van vissen en dolfijnen zorgen dat je het gevoel krijgt er zelf tussen te zwemmen. Wereldwijd duikt hij onder in zoet en zout water om het onderwaterleven intensief te bestuderen, van poldersloot tot oerwoud stroompje en van Oosterschelde tot tropisch koraalrif. De wijze waarop hij zijn schilderijen ontwerpt is uniek. Hij maakt eerst uitgebreid modellen van vissen en dolfijnen op schaal die hij als voorbeeld gebruikt. Website: www.jeroenverhoeff.nl .

 

De ‘perfecte’ groene boot

 

Yamaha presenteert dit najaar zijn inspirerende Electric Drive serie aan elektrische buitenboordmotoren, ontworpen om vaarplezier te combineren met milieuvriendelijkheid. De gloednieuwe Electric Drive serie, variërend van de zoetwaterserie tot een nieuw zoutwatermodel, is eenvoudig en comfortabel in het gebruik. Met een Electric Drive kunnen vaarliefhebbers op een volledig veilige, moderne en schone manier genieten van een heerlijke dag op het water. Het compacte maar krachtige nieuwe M32 model zit boordevol functies waarmee je jouw boot precies daar kunt brengen waar je hem nodig hebt - dag in, dag uit. De M32 is de nieuwste toevoeging aan de handige M20 en M26 modellen. Website: www.yamaha-motor.nl.

 

Over forelshop.be

 

ForelShop.be  is er door forelvissers en voor forelvissers. Het is niet alléén maar een webwinkel. Het zijn forelvissers die al jaren actief zijn in het forelvisgebeuren en streven ernaar het niveau op gelijk niveau te brengen als in de omringende buurlanden. Ons promoteam forelshop.nl promoot aan de vijvers in Nederland materiaal, montages en technieken op forelvisgebied en staat iedereen bij die enige uitleg of hulp behoeft!  Forelshop.be organiseert ook ‘De Forelshop Trout Cup – Belgium’ die garant staat voor spektakel, ambiance en brengt forelvissers van alle landen samen. Het laat hen ervaringen delen en daardoor ontstaan veel nieuwe vriendschappen. Website: www.forelshop.be.

 

 

Schilderijen in wording

Ook dit jaar is de bekende kunstschilder Remko van den Berg weer aanwezig op de Hengelsport- 

en Botenbeurs. Op stand nummer 130 kun je Remko persoonlijk aan het werk zien. Neem er eens een kijkje en wie weet, hangt er iets moois bij, waar je al zo lang naar op zoek bent. Website: www.kunstschilderremko.nl.

 

Actie van VoorPlussers

 

Maak kans op twee vrijkaarten!

Heeft u een leuke vakantie gehad en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee vrijkaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de Hengelsport- en Botenbeurs met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's.

 

Heeft u een leuke hobby waar u wat over wilt vertellen en heeft u daarbij wat leuke foto's, dan komt u ook in aanmerking!

 

Veel succes,

Redactie VoorPlussers


Nieuwe Raptor bellyboten

 

 

Diverse karpervissers, die in de winter achter de roofvis aangaan, hebben Raptor gevraagd of zij ook een bellyboot kunnen ontwikkelen. Op dit moment nog volop in ontwikkeling, maar op de beurs in Utrecht kun je de eerste primeur gaan bezichtigen op de stand! Daarnaast gaan er opblaasbare boten met een motorbevestiging op de boeg beschikbaar komen. Net als bij de karperboten hanteert Raptor een hoge afwerking, goede kwaliteit en oog voor details. Dat alles voor een betaalbare prijs, zoals sportvissers gewend zijn van Raptor. Website: www.raptorboats.nl


Hengelsport- en Botenbeurs 2019 feiten:

 

• Waar: Jaarbeurs Utrecht

• Wanneer: vrijdag 29 november t/m zondag 1 december 2019

• Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur

• Online boeking met 25% korting én maak tevens kans op een visreis!

• Groot aanbod nationale en internationale standhouders

• 20.000 m² beursoppervlak

• Grootste hengelsportbeurs- en Botenbeurs van Europa

• Belangrijke websites: www.hengelsportbeurzen.nl 

• Belangrijke Facebookpagina’s: @hengelsportbeurs en @Carpsquare

• Instagram: @hengelsportbeurs

Bestel hier uw ticket 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 


Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Het programma van de Hengelsport- en Botenbeurs 2019

Reactie schrijven

Commentaren: 0