Data VerzamelaarsJaarbeurs en Mega Platen & CD Beurs in de Jaarbeurs in Utrecht

Data VerzamelaarsJaarbeurs en Mega Platen & CD Beurs

Europa’s grootste Vintage Evenement

Op zaterdag 16 en zondag 17 november komt u weer naar de Jaarbeurs in Utrecht voor de VerzamelaarsJaarbeurs. Dé plek met de grootste keus voor verzamelaars en liefhebbers van curiosa, antiek en tweedehands spullen.          

Kleding met de geur van vervlogen tijden. Vintage stoeltjes die een nostalgisch gevoel oproepen. Opbergblikken van merken van weleer. Complete serviezen uit het begin van de vorige eeuw, antiek glaswerk, ouderwets horecabestek, broches en pins, speelgoed van hout of blik, bijous uit de jaren vijftig, zestig, zeventig…

Verdeeld over vijf hallen bieden meer dan 1.500 deelnemers honderdduizenden voorwerpen aan.


Data VerzamelaarsJaarbeurs en Mega Platen & CD Beurs

De ruim 40.000 m2 is overzichtelijk ingedeeld op thema: speelgoed, glas, aardewerk, postzegels en munten, archeologie, ansichtkaarten en ‘platte zaken’.

Er is een gedeelte met van alles uit de fifties én een segment met curiosa en vintage en design woon- en interieurartikelen. En op vrijwel elk gebied zijn aanbieders uit binnen- en buitenland.

 

Snuffelen, speuren en scoren

Je komt natuurlijk naar de VerzamelaarsJaarbeurs voor de ‘ultimum score’. Dat ene item, dat je verzameling compleet maakt. Maar de VerzamelaarsJaarsbeurs is veel meer. Het is een fantastische plek om je collega-collectors te ontmoeten. Je hebt alle tijd om met elkaar af te spreken op een van de terrassen. Waar je – onder het genot van een kop koffie – elkaar kunt aftroeven met de nieuwste aanwinsten. En waar je tips en ideeën kunt uitwisselen.

 


Data VerzamelaarsJaarbeurs en Mega Platen & CD Beurs

Mega Platen & CD Beurs

Vind je YouTube en streamen iets noodzakelijks, iets wat hoort bij deze tijd? Maar geniet je eigenlijk veel meer van de lichte tik van een veel gedraaide elpee? Of wil je juist dat ene meesterwerk nu eindelijk ook als CD in je collectie? Loop dan door naar de 52e Mega Platen & CD Beurs. Ook nu weer een vast onderdeel. Dit walhalla voor liefhebbers van popmuziek biedt een gigantisch aanbod aan singles, elpees, cd’s, dvd’s én bijpassende merchandise.

 

Maar er is nog veel meer te doen en te zien. Zie hiervoor onze site www.verzamelaarsjaarbeurs.nl

 


Actie van VoorPlussers voor gratis vrijkaarten!

 

Als u een leuk artikel schrijft over uw verzamel hobby (vergezeld van meerdere foto's) dan maakt u kans op twee gratis toegangsbewijzen voor de VerzamelaarsJaarbeurs. U dient dan dit artikel aan ons op te sturen en wij zullen dat dit artikel op deze site plaatsen. Onder de inzenders zullen wij meerdere personen belonen met twee vrijkaarten. Rechts boven in staat Contact, hiermede kunt u contact met ons opnemen, wij zullen dan verder aan u doorgeven wat u moet doen. Veel succes! Redactie VoorPlussers

 

Neuzelbeurs

Algemene informatie en voorverkoop

 

Wat:                      VerzamelaarsJaarbeurs | Mega Platen & CD Beurs

Waar:                   Jaarbeurs

Jaarbeursplein 6, Utrecht

Wanneer:           zaterdag 16 november (9.00 tot 17.00 uur) en op zondag 17 november (10.00 tot 17.00 uur)

Toegang:             Online voorverkoop via de website: € 12,50 | Kassaprijs tijdens beurs € 14,00

 

Ga voor meer informatie naar:

www.verzamelaarsjaarbeurs.nl

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!                

Data VerzamelaarsJaarbeurs en Mega Platen & CD Beurs in de Jaarbeurs in Utrecht

Reactie schrijven

Commentaren: 0