Leuke activiteiten rondom de treinen van de tv-serie Chuggington

Chuggington ✅ doe-dagen in het Spoorwegmuseum

In de herfstvakantie van 18 t/m 22 oktober kunnen kinderen van 2 tot en met 6 jaar hun hart ophalen tijdens de Chuggington doe-dagen in het Spoorwegmuseum. De museumhal is omgetoverd in één groot Chuggington speelparadijs en er zijn allerlei leuke activiteiten rondom de treinen van de tv-serie Chuggington. Kom spelen op het speelkleed, meezingen met de liedjes uit de musical en ga op de foto met hoofdrolspeler Wilson. Win een medaille met de speurtocht en timmer je eigen trein in het timmerdorp. Een feest voor het hele gezin! Kaarten zijn te koop via chuggingtondoedagen.spoorwegmuseum.nl.

 


Wat is er tijdens de Chuggington doe-dagen allemaal te doen:

 

• Speel met Chuggington speelgoed op het speelkleed en de speciale speeltafels;

• Ga op de foto met hoofdrolspeler Wilson;

• De Telekids Musicalschool verzorgt musicallessen voor kinderen in heel Nederland en heeft speciaal voor de Chuggington doe-dagen een gezellig programma samengesteld met liedjes uit het tv-programma. Zing en dans mee met met Eddie en Lorry op het podium bij Chugger Wilson;

• Doe de speurtocht met opdrachten en verdien een speciale medaille;

• In het timmerdorp kun je onder begeleiding, en tegen een kleine vergoeding, je eigen trein timmeren;

 

• Draai eindeloos rondjes op de treinendraaimolen;

• Op de draaischijf van het museum kunnen treinen worden omgedraaid. Doe mee met het draaischijfspel: draai het rad en zorg dat de juiste trein op de juiste plek uitkomt;

• Maak de reuzenpuzzel op de puzzeltafel;

• Neem een rustmomentje in de Chuggington bioscoop;

• Voor de ouders zijn er verschillende plekken waar lekker gegeten en gedronken kan worden.

• Naast alle Chuggington activiteiten zijn alle museum-attracties normaal geopend. Bezoek ook de Grote Ontdekking, Stalen Monsters, de Vuurproef of het Techlab.

 

• In het Stoomtheater wordt het nieuwe toneelstuk ‘Dominique en het verzoek van de Sultan’ gespeeld.


Over Chuggington

 

Vooral bij peuters en kleuters zijn ze razend populair, de treinen uit de tv-serie Chuggington. De tv-serie speelt zich af in het fictieve stadje Chuggington waar een groot spoorcomplex is gevestigd. De hoofdfiguren zijn drie leerling-treinen genaamd Wilson, Brewster en Koko. Chuggington heeft een educatief karakter; iedere aflevering beleven de drie locomotieven avonturen, waarbij het leren van belangrijke waarden als vriendschap, eerlijkheid en goed luisteren centraal staan. Chuggington is iedere dag te zien bij RTL Telekids op RTL8, de serie wordt in maar liefst 175 landen uitgezonden.

Kaartverkoop

 

Kaarten zijn te koop via chuggingtondoedagen.spoorwegmuseum.nl. Voor kinderen van 1 t/m 3 jaar is een speciaal peuterticket te koop:

Reguliere tickets: €17,50 euro (>4 jaar)

Peuterticket: €5,00 (1-3 jaar)

 


Spoorwegmuseum

Maliebaanstation 16

3581 XW Utrecht

 

www.spoorwegmuseum.nl

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!              

Leuke activiteiten rondom de treinen van de tv-serie Chuggington

Reactie schrijven

Commentaren: 0