Winter cruise naar warme streken, volledig verzorgd

Winter cruise naar warme streken, volledig verzorgd

Wilt u deze winter op een cruise  ✅er heerlijk even uit en u compleet laten verzorgen en u zich even aan de natte koude winter ontrekken, maak dan een prachtige cruise.

Wij hebben een mooie cruise voor u gevonden. 

Totaalprijs inclusief vluchten en transfers

Deze prijzen zijn inclusief vluchten en transfers (luchthaven - haven en haven - luchthaven)


Winter cruise naar warme streken, volledig verzorgd

Actievoorwaarden: Alle reizen zijn ook te personaliseren naar wens: Business class-vluchten, privé-transfers en één of meerdere hotelovernachtingen voor of na de cruise zijn bij hier bijvoorbeeld op maat te boeken. De cruisespecialisten van deze aanbieder kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen. Dit is een aanbieding uit de nieuwsbrief van 05 oktober 2019.

 

8 dagen Canarische Eilanden

 

Rederij:AIDA

Schip:AIDAnova

 

Vanaf €799,-

Inclusief Fooien | Havengelden | Koffie, thee, tafelwijn, bier en frisdrank tijdens de buffetmaaltijden | Maaltijden (ontbijt, lunch, diner en snacks) 

Winter cruise naar warme streken, volledig verzorgd

Schip

U vaart aan boord van dit schip 

AIDA haar nieuwste schip is AIDAnova en vaart volledig op vloeibaar gas. Aan boord zult u zich niet vervelen: er is veel avontuur, ontspanning en plezier te vinden op het schip. Bezoek bijvoorbeeld een Wellness of fitnessparadijs. Met maar liefst 21 eetgelegenheden heeft u ruim de keuze uit verschillende wereldkeukens.

 

Wat is er te doen aan boord

 

Van alles! En het leuke is dat alles mag, maar niets moet. Als u rustig met een boek aan dek wilt zitten, dan is daar alle ruimte voor. Had u altijd al de tango willen leren dansen? Dat kan ook. Gaat u liever wat sporten of zwemmen – ga uw gang! ’s Avonds is er volop amusement, een show in het theater of een cabaretvoorstelling, een film, dansen op live muziek of een rondje casino. In het dagprogramma (boordkrant) dat in uw hut wordt bezorgd, leest u iedere dag wat en hoe laat de verschillende activiteiten plaatsvinden. Hierin staat ook een kledingadvies en wordt vermeld hoe laat u kunt eten en wat de openingstijden van de bars, winkels en het excursiebureau zijn. Het dagprogramma is, afhankelijk van de nationaliteit van de rederij, in het Engels, Duits of een andere vreemde taal. Wanneer een Cruise Travel host(ess) uw reis begeleidt , dan wordt dit dagprogramma voor u in het Nederlands vertaald.

Winter cruise naar warme streken, volledig verzorgd

Hutten

 

Balkonhutten

Balkonhutten zijn weer wat prijziger dan de binnen- en buitenhut, maar komen wel mer een privé balkon. Qua oppervlakte is een balkonhut vaak groter dan een binnen- en buitenhut en liggen ze op hogere passagiersdekken. Naast het bed bevind zich meestal kleine bank en salontafeltje. Op het balkon staan aparte stoelen waar u kunt relaxen terwijl u de zon ziet ondergaan!

Suites en penthouses

De duurste en grootste hutten zijn suites en penthouses. Deze bevinden zich meestal op de hoogste dekken en zijn zowel binnen als op het balkon groter dan standaardhutten. Hier heeft u altijd meer kastruimte en een extra zitgedeelte. Meestal is er een apart slaapgedeelte en soms zelfs een inloopkast, butlerservice of een whirlpool.

Winter cruise naar warme streken, volledig verzorgd

2-, 3- en 4-persoonshutten

Een tweepersoonshut heeft meestal twee vrijstaande bedden, die afhankelijk van uw voorkeur als tweepersoonsbed kunnen worden opgemaakt. Sommige rederijen bieden ook vaste tweepersoonsbedden. Drie- en vierpersoonshutten hebben één of twee opklapbare bovenbedden, een bedbank die ’s avonds als bed wordt opgemaakt en overdag als zitbank fungeert, of een ‘rollaway’ bed voor kinderen.

 

Gegarandeerd het gewenste huttype

Het is niet altijd mogelijk om u meteen een hutnummer te geven. De rederij kan dan wel een garantie afgeven voor het gewenste huttype en het bijbehorende tarief. Mocht het geboekte huttype niet meer beschikbaar zijn, dan wordt u zonder bijbetaling ondergebracht in een duurdere hutcategorie met bijvoobeeld wel een raam of balkon. De ligging van de duurdere hut kan wel afwijken van uw boeking.

Route

Hier gaat u allemaal heen

 

Gran Canaria

Madeira, Portugal

Tenerife

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische eilanden. Wetenschappers hebben op het “grotteneiland” zoals Tenerife door middeleeuwse schrijvers werd genoemd, tien klimaatzones vastgesteld; vier verschillend gevormde bergen bepalen het reliëf, uitgestrekte bossen gaan over in woestenijen van losliggende stenen, die aan maanlandschappen doen denken, en er zijn brede zandstranden.

 

Fuerteventura

Lanzarote

Arrecife is de hoofdstad van het eiland met een maanlandschap van 300 vulkanen. Deze streek heeft zijn interesse gewekt bij wetenschappers (Nationaal park van Timanfaya).

Gran Canaria

Tussendoor zijn er dan nog twee zeedagen, waar u zich natuurlijk laat verwennen aan boord en waar u zich zeker niet zult vervelen, daar zorgt het personeel wel voor!


Meer info over deze reis kijk hier!

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!                


Winter cruise naar warme streken, volledig verzorgd

Reactie schrijven

Commentaren: 0