Wanneer is het Keukenhof weer open

Nog nooit in het Keukenhof geweest, dan wordt het de hoogste tijd dat u eens gaat kijken! Het kan natuurlijk niet dat u in Nederland woont en nog nooit in het Keukenhof geweest bent!

 

Hier kunt u de openingstijden vinden van het jaar 2020.

Veel plezier in dit schitterend park!


Openingstijden Keukenhof

Openingstijden

 

Openingstijden 2020: 21 maart - 10 mei. 

Bezoekadvies

In alle rust genieten van Keukenhof? Voor 10:30 uur en na 16:00 uur is het minder druk in Keukenhof. Met de ochtend- en avondzon kun je prachtig foto's maken. Daarnaast is het op maandag, dinsdag en woensdag rustiger dan op andere dagen.

Wi-Fi

 

Bij de paviljoens in het park kunt u gebruik maken van gratis Wi-Fi.

Plattegrond

Een plattegrond is gratis verkrijgbaar bij de kassa, informatiebalie en entree. In ons park vindt u op diverse plekken ook plattegrondsborden. Thuis al het park verkennen? Klik op de plattegrond om te vergroten.

Lockers

 

Voor uw bagage zijn er gratis lockers beschikbaar bij de Hoofdingang.

Honden op het park

Honden zijn toegestaan in Keukenhof, als ze zijn aangelijnd. In de paviljoens en restaurants worden honden niet toegelaten, met uitzondering van geleidehonden voor hulpbehoevenden. Hondenpoepzakjes zijn gratis af te halen bij onze toegangscontroleurs.

 

Rolstoelen

 

Het park is goed toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels en is ruim voorzien van aangepaste toiletten. Eigen scootmobielen zijn toegestaan. Niet te reserveren via Keukenhof.

Voor mensen met een beperking, zijn er rolstoelen beschikbaar. Het gebruik van een rolstoel is gratis.

Let op: Voor het gebruik van een rolstoel wordt er een contante borg van €20,00. Dit bedrag krijgt u bij inlevering van de rolstoel weer retour. Alleen rolstoelen, rollators, kinderwagens of kinderbuggys zijn toegestaan in het park. Andere voortbewegingsmiddelen zijn niet toegestaan.

U kunt een rolstoel tot de dag vóór uw bezoek vóór 17.00 uur reserveren. Er zijn een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar, dus we adviseren u zo spoedig mogelijk te reserveren.

Als er in de reservering geen optie "rolstoel" verschijnt, zijn deze opties voor die dag niet beschikbaar.


Gevonden Voorwerpen

Ben je iets verloren? Wij plaatsen alle gevonden voorwerpen online. Klik op de iLost-button om te zien of je voorwerp gevonden is. Staat je voorwerp na een week nog niet op onze website? Dan hebben wij het helaas niet gevonden.

 

Staat je verloren voorwerp er wel tussen? Geef dit dan snel aan! Door het beantwoorden van een paar vragen, weten we zeker dat het bij jou hoort. Daarna is het eenvoudig: je haalt je gevonden voorwerp op of laat het thuisbezorgen.

 

Voor meer info kijk hier!


 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Wanneer is het Keukenhof weer open

Reactie schrijven

Commentaren: 0