Werkende afslank shakes online bestellen

De beste kwaliteit aan natuurlijke voedingssupplementen online bestellen

Wilt u wat kilootjes ✅ kwijt en dit op een eenvoudige manier bereiken, probeer dan deze shakes eens, u zult verbaasd zijn hoe snel u resultaat heeft!

U vervangt eenvoudig twee maaltijden door deze uitgebalanceerde shakes, simpel en eenvoudig te breiden! Gemakkelijker gaat het niet worden!

Door de unieke mix van deze shakes en uitgekiende dosering van micro- en macronutriënten is dit product de crème de la crème onder de uitgebalanceerde maaltijdvervangers! Daarnaast vinden de klanten ze ook nog eens heel erg lekker!

 


Eenvoudig vol te houden en gemakkelijk in te passen in uw dagelijks leven.

 

Voor het avondeten bereidt u uw eigen maaltijd met mager vlees of vis en groenten volgens onze smakelijke en eenvoudig te bereiden recepten die vetvrij en koolhydraatarm (brandstof uit aardappelen, brood, pasta etc. worden tijdelijk geweerd) zijn. Uw gezinsleven en sociale leven hoeven nu dus niet meer te lijden omdat u wilt afvallen.

 

U kunt dus gewoon (met een kleine aanpassing) deelnemen aan de avondmaaltijd of met uw gezin uit eten gaan.`

De lekkerste smaken shakes voor de echte fruitliefhebbers.

Wetenschappelijk bewezen en niet onbelangrijk in Nederland geproduceerd! Timfit SX5 werkt echt!


Persoonlijke begeleiding door onze specialist Dianne!

 

U krijgt persoonlijk advies en kunt op elk gewenst moment contact zoeken met de specialist Dianne.

U kunt zelf kiezen hoe intensief u begeleidt wilt worden. Het is namelijk geheel gratis en vrijblijvend. Heeft u behoefte aan advies dan zoekt u gewoon contact met Dianne. Hiervoor is de begeleiding zeer handig. Dianne kunt u vertellen wat u kunt eten en welke dingen u kunt combineren.

 


 

Echte unieke ingrediënten

 

Deze 4 extra ingrediënten vindt u ook niet terug bij andere maaltijdvervangers

1. L-Choline

2. L-Carnitine

3. Chroom

4. Groene thee

Eiwitten dragen bij tot de instandhouding van de spiermassa, Chroom draagt bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten én tot een normaal metabolisme van macronutriënten. Daarnaast draagt Choline bij tot een normaal metabolisme & homocysteïne.

 


 

6,6 gram per maaltijd: dubbel zo veel én drie keer zo veel vezels dan andere maaltijdvervangers!

1. Inuline

2. Acaciagom

3. Fructo oligosacchariden

Uw lichaam heeft met het TimFit voedingspatroon niet kampen met tekorten doordat u uw lichaam voorziet van essentiële voedingsstoffen.

Het is namelijk van cruciaal belang dat u tijdens het afvallen alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt en dus geen schade aan uw lichaam toebrengt. Pleeg tijdens het afvallen dus geen roofbouw op uw lichaam en kies voor het uitgebalanceerde en uitgekiende voedingspatroon van TimFit.

 

Uiteraard zijn aan de officiële TimFit maaltijdvervangers alle essentiële voedingsstoffen (macro, micro en essentiële nutriënten) toegevoegd waaronder 23 vitaminen en mineralen, linolzuur, koolhydraten en vetten.

Er zijn namelijk ook genoeg eiwit/proteïne shakes verkrijgbaar die belangrijke vitaminen en mineralen of andere nutriënten missen (bijvoorbeeld het zeer essentiële mineraal kalium of linolzuur). Hierdoor zou u, zonder dat u het weet, mogelijk schade toebrengen aan uw lichaam.

Deze type eiwit/proteïne shakes worden vaak gebruikt om een maaltijd te vervangen terwijl deze uitsluitend dienen als toevoeging op uw dagelijkse eetpatroon. 

 


Meest effectieve formule van dit moment.

 

Met TimFit ga je serieus aan de slag met je gezondheid en krijg weer grip op je gewicht! TimFit geeft verbluffende afslankresultaten.

 

Staffelkortingen; meer bestellen is meer korting!

• 1 doos – 9 dagen afvallen

Van €49,50 Voor €32,50

• 2 dozen – 18 dagen afvallen

Van €89,00 Voor €59,00

• 3 dozen – 27 dagen afvallen

Van €123,00 Voor €82,00

• 4 dozen – 36 dagen afvallen

Van €174,00 Voor €99,00

• 5 of meer dozen tijdelijk 25% extra korting

De korting wordt automatisch berekend

De cadeau’s worden automatisch toegevoegd

 

TimFit SX5 is een wetenschappelijk onderbouwde  afslankmethode!

Gegarandeerd Resultaat!

 

Afvallen: De vervanging van twee dagelijkse maaltijden van een energiebeperkt dieet door een maaltijd vervangend product (TimFit SX-5 ) draagt bij tot gewichtsverlies.

Blijf op gewicht: De vervanging van één dagelijkse maaltijd van een energiebeperkt dieet door een maaltijd vervangend product (TimFit SX-5) draagt bij tot het behoud van het gewicht na gewichtsverlies. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Goedgekeurd: TimFit SX-5 is genotificeerd (onder nummer NUT/AS 1850/1/2/4/8) door de federale overheidsdienst volksgezondheid, veiligheid van de voedselketen en leefmilieu.

 

Probeer de beste afslankshake van Nederland en Belgie!

10 maaltijden, een shakebeker, lekkere recepten & persoonlijke begeleiding voor slechts 19,95!

Met dit proefpakket kun je alle smaken uitproberen daarnaast kun je hiermee ook een start maken om effectief, lekker en verantwoord af te vallen!

De smaken zijn met één woord fantastisch te noemen, dat zal je zelf ook ervaren! Kijk eens naar de ervaringen van anderen!


Werkende afslank shakes online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0