Data 50PlusBeurs in de Jaarbeurs Utrecht

50PlusBeurs ✅ met aansluitend Silver Show Concert met Tineke Schouten

 

De 27e editie van de 50PlusBeurs is van 17 tot en met 21 september 2019 in De Jaarbeurs Utrecht, open van 10.00 - 17.00 uur. Aansluitend is er The Silver Show met Tineke Schouten van 17.15 tot 19.00 uur.

 

Voor data 50Plusbeurs 2022 kijk hier!


50PlusBeurs: Silver Event 

 

De 50PlusBeurs is al 27 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met 550 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Thematisch ingedeeld met workshops, presentaties en vele optredens op podia met muziek, modeshow en theater. Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen!

 

 

lentewijnen

Actie van VoorPlussers

 

Maak kans op twee vrijkaarten!

Heeft u een leuke vakantie gehad en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee vrijkaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de 50PlusBeurs met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's.

 

Heeft u een leuke hobby waar u wat over wilt vertellen en heeft u daarbij wat leuke foto's, dan komt u ook in aanmerking!

 

Veel succes,

Redactie VoorPlussers


Ogen en oren tekort!

 

De 50PlusBeurs brengt vele stands met thema’s als Vakantie, Wonen, Vrije Tijd, Mode & Beauty en Gezondheid. Probeer e-bikes op het fietsplein, bezoek het autoplein met actuele modellen, geniet van modeshows en optredens, krijg advies over beleggen en schenkrecht, ontmoet personalities, test je fitheid, volg leerzame en actieve workshops of maak kans met vele winacties op mooie prijzen als een avontuurlijke reis of campervakantie. Maak het mee, je komt ogen en oren tekort!

 


Bijzondere ontmoetingen

 

Ontmoet kunstenaars, acteurs, schrijvers, artiesten en personalities. Geniet van festival-acts, variété,

musical, muziek, theater, dans en show. Swing mee met de Soul Sisters of geniet van hits van Mariska van Kolck. Bekijk de mode van Addy van den Krommenacker of een van de andere modeshows. Leer van presentaties van bijvoorbeeld historicus Maarten van Rossem, cardiologe Janneke Wittekoek, wetenschapsjournalist Govert Schilling, dermatologe Marjolein Leenarts, fitnesstrainer Radmilo Soda en vele auteurs als Simone van der Vlugt, Daphne Deckers en Susan Smit.

 


Beurs-combi: The Silver Show met Tineke Schouten 

 

Bezoek aansluitend aan de beurs de Silver Show met Tineke Schouten. Al jaren behoort Tineke Schouten tot de absolute top van het Nederlandse theatercabaret. In ruim 35 jaar maakte ze meer dan 23 theatershows, ontwikkelde zij ontelbare typetjes, sketches, tv-shows en maakte ze prachtige liedjes waarmee ze door de jaren heen een enorme schare aan trouwe fans opbouwde. Tineke neemt je mee op reis door haar veelzijdige carrière. Hoogtepunten uit haar schatkist aan hilarische sketches, typetjes en liedjes in ‘een nieuw jasje’ passeren de revue. Uiteraard kan Tineke het niet laten om deze show ook met nieuwe liedjes en sketches aan te vullen.

Een bijzondere Silver Show, speciaal voor 50PlusBeurs bezoekers, direct aansluitend aan de beurs. Gegarandeerd een fantastische afsluiting van een heerlijke dag uit!

Bezoek de 50PlusBeurs van 10.00 - 17.00 uur. Direct aansluitend de Silver Show van 17.15 - 19.00 uur.  

 


Praktische info

 

50PlusBeurs & Silver Show

 

17 t/m 21 september 2019

Jaarbeurs Utrecht

Beurs: Open van 10.00 – 17.00 uur

Aansluitend Silver Show van 17.15 – 19.00 uur 

www.50plusbeurs.nl

Ticketservice: 026-3779736

 

 


Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Data 50PlusBeurs in de Jaarbeurs Utrecht

Reactie schrijven

Commentaren: 0