Zelf brood bakken met de broodbakmachine

Veel mensen zijn er al mee begonnen echter ook nog heel veel mensen nog niet. Wakker worden met de geur van vers gebakken brood ✅ in uw eigen huis. 

Met de komst van de broodbakmachine is dit nu geen probleem meer. 's Avonds de ingrediënten in de bakvorm doen, de timerfunctie inschakelen en de broodbakmachine doet de rest. 


GEZOND, EENVOUDIG EN LEKKER

 

De broodmachine wint nog steeds aan populariteit in de keuken. Mensen willen graag precies weten wat er op hun bord komt en daarom kiezen ze er ook voor zelf brood te gaan bakken. In dit boek vindt u 80 gezonde recepten voor de heerlijkste broden. Dit boek bewijst dat brood bakken helemaal niet moeilijk hoeft te zijn en geeft in elk recept stap voor stap aan wat u precies moet doen. Achter in het boek vindt u bovendien enkele recepten voor mensen die allergisch zijn voor bepaalde ingredinten. Kortom, dit boek is een aanrader voor iedereen die zelf gezond en heerlijk brood wil bakken.

 


Rond brood of stokbrood, zacht of knapperig, wit, goudgeel, bruin of meergranen, brood komt over de hele wereld in duizend-en-een varianten voor. Brood staat symbool voor het leven en is niet alleen gezond, maar kan ook een streling voor uw zintuigen zijn. Leer kwaliteitsbrood herkennen en herontdek de smaak van goed brood. Ga ook zelf aan de slag en bak bijzondere broden aan de hand van de recepten van de Parijse meesterbakker Éric Kayser. In dit boek verzamelde hij recepten uit de hele wereld, van klassiek tot exotisch: vijgen-venkelbrood, kastanjebrood, fougasse met olijven of Libanees pitabrood. Ook selecteerde hij een aantal broodgerechten zoals pizza's, croques en zoute of zoete boterhammen met bijvoorbeeld sint-jakobsnoten of rode vruchten. Alle recepten zijn eenvoudig te bereiden en door Kayser zelf uitgetest met de broodmachine. Ze staan garant voor een overheerlijk ontbijt, een voedzame lunch en verrukkelijke tussendoortjes.

 

F. Gambrelle 

 

 

Auteur

E. Goossens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toch liever een keukenmixer?

Klik dan hieronder!


RSS productfeed

Fontignac Mains Libres Braadpan Ø 24 cm (zo, 15 dec 2019)
Sappige maaltijden vol van smaak en voedingswaarde, bereid je in de Fontignac Mains Libres braadpan. De geëmailleerde gietijzeren pan verdeelt en houdt de warmte perfect vast. Met het fleur de lys-patroon in de deksel wordt eten constant bevochtigd. Bestel Fontignac Mains Libres Braadpan Ø 24 cm online bij fonQ. Alle Fontignac Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 60.00 Meer informatie
>> meer lezen

Fontignac Mains Libres Ovale Braadpan Ø 33 cm (Sun, 15 Dec 2019)
Sappige maaltijden vol van smaak en voedingswaarde, bereid je in de Fontignac Mains Libres braadpan. De geëmailleerde gietijzeren pan verdeelt en houdt de warmte perfect vast. Met het fleur de lys-patroon in de deksel wordt eten constant bevochtigd. Bestel Fontignac Mains Libres Ovale Braadpan Ø 33 cm online bij fonQ. Alle Fontignac Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 79.00 Meer informatie
>> meer lezen

DOMO DO8712W Gourmetstel (Sun, 15 Dec 2019)
"Wokken, bakken en grillen kan vanaf nu tegelijkertijd dankzij het DOMO DO8712W gourmetstel. Samen met z'n vieren geniet je van een gezellig avondje eten. Maak eigen creaties met verschillende ingrediënten. Leuk met de kids of tijdens een feestje. " Bestel DOMO DO8712W Gourmetstel online bij fonQ. Alle Domo Grills uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 60.00 Meer informatie
>> meer lezen

DOMO DO8310TP Teppanyaki Grillplaat (Sun, 15 Dec 2019)
Hoe gezellig is het om met je vrienden of familie samen te eten? Met de teppanyaki bakplaat van DOMO geniet je met z'n allen van een gezellig avondje dineren. Na gebruik veeg je hem zo weer schoon dankzij de antiaanbaklaag. Bestel DOMO DO8310TP Teppanyaki Grillplaat online bij fonQ. Alle Domo Grills uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 50.45 Meer informatie
>> meer lezen

Breville VCF125 Barista Halfautomatische Espressomachine (Sun, 15 Dec 2019)
Als je op zoek bent naar een espressomachine zonder te veel poespas en toch heerlijke koffie, dan is deze Breville VCF125 Barista perfect! Bedien hem eenvoudig via de draaiknoppen en zet twee kopjes koffie tegelijkertijd. Met of zonder melk. Bestel Breville VCF125 Barista Halfautomatische Espressomachine online bij fonQ. Alle Breville Koffie volautomaten uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 289.00 Meer informatie
>> meer lezen

Breville VCF126 Barista MAX Halfautomatische Espressomachine (Sun, 15 Dec 2019)
Gebruik je favoriete koffiebonen en kies vervolgens uit een van de 30 maalstanden. Bedien de Breville VCF126 Barista MAX halfautomatische espressomachine eenvoudig via de draaiknoppen en zet twee kopjes koffie tegelijkertijd. Met of zonder melk. Bestel Breville VCF126 Barista MAX Halfautomatische Espressomachine online bij fonQ. Alle Breville Koffie volautomaten uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 579.00 Meer informatie
>> meer lezen

Breville VFM021 HeatSoft Handmixer (Sun, 15 Dec 2019)
Je hoeft vanaf nu niet meer te wachten totdat de boter op kamer temperatuur is. De Breville VFM021 HeatSoft handmixer blaast namelijk tijdens het mixen warme lucht in de mengkom. Deze handmixer is inclusief 2 kloppers, een bolgarde en 2 deeghaken. Bestel Breville VFM021 HeatSoft Handmixer online bij fonQ. Alle Breville Staaf en handmixers uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 79.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bowls and Dishes Pure Rose Wood Serveerplank 35 x 35 cm (Sun, 15 Dec 2019)
Met de zwarte, metalen handvatten steelt de Pure Rose serveerplank van Bowls and Dishes de show! Hij is een echte eyecatcher met zijn robuuste houten design. Elke serveerplank is uniek door de prachtige tekening van het natuurlijk materiaal. Bestel Bowls and Dishes Pure Rose Wood Serveerplank 35 x 35 cm online bij fonQ. Alle Bowls and Dishes Keukenaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 37.50 Meer informatie
>> meer lezen

Bowls and Dishes Pure Rose Wood Serveerplank 40 x 40 cm (Sun, 15 Dec 2019)
Met de zwarte, metalen handvatten steelt de Pure Rose serveerplank van Bowls and Dishes de show! Hij is een echte eyecatcher met zijn robuuste houten design. Elke serveerplank is uniek door de prachtige tekening van het natuurlijk materiaal. Bestel Bowls and Dishes Pure Rose Wood Serveerplank 40 x 40 cm online bij fonQ. Alle Bowls and Dishes Keukenaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 45.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bowls and Dishes Pure Rose Wood Serveerplank Ø 29 cm (Sun, 15 Dec 2019)
Met twee zwarte, metalen hadvatten steelt de Pure Rose serveerplank van Bowls and Dishes de show! Hij is een echte eyecatcher met zijn robuuste design. Hij is gemaakt van sheesham hout en elke plank is uniek door de prachtige tekening. Bestel Bowls and Dishes Pure Rose Wood Serveerplank Ø 29 cm online bij fonQ. Alle Bowls and Dishes Keukenaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 30.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bowls and Dishes Pure Rose Wood Serveerplank Ø 39 cm (Sun, 15 Dec 2019)
Met twee zwarte, metalen hadvatten steelt de Pure Rose serveerplank van Bowls and Dishes de show! Hij is een echte eyecatcher met zijn robuuste design. Hij is gemaakt van sheesham hout en elke plank is uniek door de prachtige tekening. Bestel Bowls and Dishes Pure Rose Wood Serveerplank Ø 39 cm online bij fonQ. Alle Bowls and Dishes Keukenaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 45.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bowls and Dishes Pure Rose Wood Serveerplank Ø 49 cm (Sun, 15 Dec 2019)
Met twee zwarte, metalen hadvatten steelt de Pure Rose serveerplank van Bowls and Dishes de show! Hij is een echte eyecatcher met zijn robuuste design. Hij is gemaakt van sheesham hout en elke plank is uniek door de prachtige tekening. Bestel Bowls and Dishes Pure Rose Wood Serveerplank Ø 49 cm online bij fonQ. Alle Bowls and Dishes Keukenaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 69.00 Meer informatie
>> meer lezen

Unito C0035-R1086 BWT Filterkop (Sun, 15 Dec 2019)
Het BWT filter met filterkop kan alleen in combinatie gebruikt worden en is geschikt voor de Unito kokendwaterkranen. Bestel Unito C0035-R1086 BWT Filterkop online bij fonQ. Alle Unito Kokendwaterkranen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 99.00 Meer informatie
>> meer lezen

Scanpart Nespresso Capsulehouder - 40 st. (Sun, 15 Dec 2019)
Het design van de Nespresso koffiecapsules ziet er al mooi uit. Helemaal als je ze in deze Scanpart Nespresso capsulehouder sorteert en op het aanrecht plaatst. In deze houder kunnen maar liefst 40 Nespresso koffiecapsules. Bestel Scanpart Nespresso Capsulehouder - 40 st. online bij fonQ. Alle Scanpart Thee en koffieaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 29.99 Meer informatie
>> meer lezen

Stelton Broodzak (Sun, 15 Dec 2019)
Deze broodzak van Stelton is ontworpen door Klaus Rath en gemaakt van katoen. Hij houdt niet alleen jouw brood vers, maar staat ook nog eens heel gezellig op tafel. Hij is verkrijgbaar in maar liefst vier verschillende uitvoeringen. Bestel Stelton Broodzak online bij fonQ. Alle Stelton Bewaarbussen en trommels uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 34.45 Meer informatie
>> meer lezen

Stelton EM77 Vacuüm Thermoskan 1 L (Sun, 15 Dec 2019)
Geniet van een bakkie waar je ook bent! Houd koffie en thee op temperatuur in de stijlvolle Stelton Classic EM77 thermoskan. De kan heeft een handige, gepatenteerde kanteldop, die automatisch open gaat als je de kan schuin houdt. Bestel Stelton EM77 Vacuüm Thermoskan 1 L online bij fonQ. Alle Stelton Thee en koffieaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 52.45 Meer informatie
>> meer lezen

Stelton EM77 Vacuüm Thermoskan 1 L (Sun, 15 Dec 2019)
Geniet van een bakkie waar je ook bent! Houd koffie en thee op temperatuur in de stijlvolle Stelton Classic EM77 thermoskan. De kan heeft een handige, gepatenteerde kanteldop, die automatisch open gaat als je de kan schuin houdt. Bestel Stelton EM77 Vacuüm Thermoskan 1 L online bij fonQ. Alle Stelton Thee en koffieaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 58.85 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Wijnrek voor 13 flessen massief acaciahout (Sun, 15 Dec 2019)
Dit houten wijnrek heeft een capaciteit van maximaal 13 flessen en is een praktische en decoratieve aanvulling op je interieur. Bestel vidaXL Wijnrek voor 13 flessen massief acaciahout online bij fonQ. Alle vidaXL Wijnrekken uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 44.09 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Wijnrek 55x23x85 cm massief gerecycled hout (Sun, 15 Dec 2019)
Dit wijnrek in antieke stijl is ideaal voor het opbergen van meerdere flessen en is een perfecte keuze voor wijnliefhebbers. Bestel vidaXL Wijnrek 55x23x85 cm massief gerecycled hout online bij fonQ. Alle vidaXL Wijnrekken uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 82.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Wijnrek voor 21 flessen metaal (Sun, 15 Dec 2019)
Dit is een perfect wijnrek voor wijnliefhebbers! Het rek is gemaakt van metaal en heeft plaats voor 21 flessen. Bestel vidaXL Wijnrek voor 21 flessen metaal online bij fonQ. Alle vidaXL Wijnrekken uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 29.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Barkast 85x40x95 cm massief sheeshamhout (Sun, 15 Dec 2019)
Deze barkast is gemaakt van massief sheeshamhout en is een tijdloze toevoeging aan uw interieur. De kast heeft een geïntegreerd wijnrek, een groot bovenvak dat volledig geopend kan worden, een lade en handige schappen aan de zijkant. De prachtige ho Bestel vidaXL Barkast 85x40x95 cm massief sheeshamhout online bij fonQ. Alle vidaXL Wijnrekken uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 292.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Wijnrek Abreu wit (Sun, 15 Dec 2019)
Deze wijnkast is een prachtige toevoeging aan ieder interieur. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en derhalve erg duurzaam. Bestel vidaXL Wijnrek Abreu wit online bij fonQ. Alle vidaXL Wijnrekken uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 65.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Wijnkast 70x22,5x70,5 cm MDF zwart (Sun, 15 Dec 2019)
Deze wijnkast is een prachtige toevoeging aan ieder interieur. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en derhalve erg duurzaam. Bestel vidaXL Wijnkast 70x22,5x70,5 cm MDF zwart online bij fonQ. Alle vidaXL Wijnrekken uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 71.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Wijnrek voor 9 flessen massief gerecycled hout (Sun, 15 Dec 2019)
Dit wijnrek in antieke stijl is gemaakt van massief gerecycled hout en is perfect voor wijnliefhebbers. Er passen tot wel 9 flessen wijn in en het heeft 4 handige lades. De verschillen in de nerf en kleur geven dit meubelstuk een uniek karakter. Bestel vidaXL Wijnrek voor 9 flessen massief gerecycled hout online bij fonQ. Alle vidaXL Wijnrekken uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 154.99 Meer informatie
>> meer lezen

vidaXL Wijnkast 70x22,5x70,5 cm MDF wit (Sun, 15 Dec 2019)
Deze wijnkast is een prachtige toevoeging aan ieder interieur. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en derhalve erg duurzaam. Bestel vidaXL Wijnkast 70x22,5x70,5 cm MDF wit online bij fonQ. Alle vidaXL Wijnrekken uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 74.99 Meer informatie
>> meer lezen

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

Zelf brood bakken met de broodbakmachine

Reactie schrijven

Commentaren: 0