Zelf brood bakken met de broodbakmachine

Zelf brood bakken met de broodbakmachine

Veel mensen zijn er al mee begonnen echter ook nog heel veel mensen nog niet. Wakker worden met de geur van vers gebakken brood ✅ in uw eigen huis. 

Met de komst van de broodbakmachine is dit nu geen probleem meer. 's Avonds de ingrediënten in de bakvorm doen, de timerfunctie inschakelen en de broodbakmachine doet de rest. 


Zelf brood bakken met de broodbakmachine

GEZOND, EENVOUDIG EN LEKKER

 

De broodmachine wint nog steeds aan populariteit in de keuken. Mensen willen graag precies weten wat er op hun bord komt en daarom kiezen ze er ook voor zelf brood te gaan bakken. In dit boek vindt u 80 gezonde recepten voor de heerlijkste broden. Dit boek bewijst dat brood bakken helemaal niet moeilijk hoeft te zijn en geeft in elk recept stap voor stap aan wat u precies moet doen. Achter in het boek vindt u bovendien enkele recepten voor mensen die allergisch zijn voor bepaalde ingredinten. Kortom, dit boek is een aanrader voor iedereen die zelf gezond en heerlijk brood wil bakken.

 


Zelf brood bakken met de broodbakmachine

Rond brood of stokbrood, zacht of knapperig, wit, goudgeel, bruin of meergranen, brood komt over de hele wereld in duizend-en-een varianten voor. Brood staat symbool voor het leven en is niet alleen gezond, maar kan ook een streling voor uw zintuigen zijn. Leer kwaliteitsbrood herkennen en herontdek de smaak van goed brood. Ga ook zelf aan de slag en bak bijzondere broden aan de hand van de recepten van de Parijse meesterbakker Éric Kayser. In dit boek verzamelde hij recepten uit de hele wereld, van klassiek tot exotisch: vijgen-venkelbrood, kastanjebrood, fougasse met olijven of Libanees pitabrood. Ook selecteerde hij een aantal broodgerechten zoals pizza's, croques en zoute of zoete boterhammen met bijvoorbeeld sint-jakobsnoten of rode vruchten. Alle recepten zijn eenvoudig te bereiden en door Kayser zelf uitgetest met de broodmachine. Ze staan garant voor een overheerlijk ontbijt, een voedzame lunch en verrukkelijke tussendoortjes.

 

F. Gambrelle 

 

 

Auteur

E. Goossens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toch liever een keukenmixer?

Klik dan hieronder!


RSS productfeed

Krosno Magnum Whisky karaf 750ml (zo, 02 apr 2023)
Moderne en zeer mooi gevormde handgemaakte whisky karaf Magnum, met een inhoud van 750ml. Gemaakt van zeer hoogwaardig glas.Producent Krosno Bestel Krosno Magnum Whisky karaf 750ml online bij fonQ. Alle Krosno Glazen en karaffen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 51.95 Meer informatie
>> meer lezen

Sola Fair Cooking Koekenpan Ø 24 + 28 cm (Sun, 02 Apr 2023)
De Fair Cooking pannen van Sola zijn gemaakt van gegoten aluminium; mooi, stevig en duurzaam. De binnenkant heeft een keramische coating, waardoor je maar weinig vet nodig hebt. De pannen kunnen op alle warmtebronnen en mogen in de vaatwasser. Bestel Sola Fair Cooking Koekenpan Ø 24 + 28 cm online bij fonQ. Alle Sola Pannen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, maandag in huis EUR 71.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sola Fair Cooking Koekenpan Ø 24+28 en Wokpan Ø 28 cm (Sun, 02 Apr 2023)
De Fair Cooking pannen van Sola zijn gemaakt van gegoten aluminium; mooi, stevig en duurzaam. De binnenkant heeft een keramische coating, waardoor je maar weinig vet nodig hebt. De pannen kunnen op alle warmtebronnen en mogen in de vaatwasser. Bestel Sola Fair Cooking Koekenpan Ø 24+28 en Wokpan Ø 28 cm online bij fonQ. Alle Sola Pannen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, maandag in huis EUR 124.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sola Fair Cooking Profiline Pannenset 9-delig (Sun, 02 Apr 2023)
De Fair Cooking pannen van Sola zijn gemaakt van gegoten aluminium; mooi, stevig en duurzaam. De binnenkant heeft een keramische coating, waardoor je maar weinig vet nodig hebt. De pannen kunnen op alle warmtebronnen en mogen in de vaatwasser. Bestel Sola Fair Cooking Profiline Pannenset 9-delig online bij fonQ. Alle Sola Pannen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, maandag in huis EUR 279.00 Meer informatie
>> meer lezen

Greenpan Padova Hapjespan met Deksel Ø 28 cm (Sun, 02 Apr 2023)
Koken was nog nooit zo mooi én gezond! De stijlvolle pannen uit de Padova serie van Greenpan hebben een keramische antikleeflaag op basis van natuurlijk materialen en RVS handgrepen met beschermende gouden coating. Geschikt voor alle warmtebronnen. Bestel Greenpan Padova Hapjespan met Deksel Ø 28 cm online bij fonQ. Alle GreenPan Pannen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, maandag in huis EUR 89.99 Meer informatie
>> meer lezen

Greenpan Padova Koekenpan Ø 20 cm (Sun, 02 Apr 2023)
Koken was nog nooit zo mooi én gezond! De stijlvolle pannen uit de Padova serie van Greenpan hebben een keramische antikleeflaag op basis van natuurlijk materialen en RVS handgrepen met beschermende gouden coating. Geschikt voor alle warmtebronnen. Bestel Greenpan Padova Koekenpan Ø 20 cm online bij fonQ. Alle GreenPan Pannen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, maandag in huis EUR 49.99 Meer informatie
>> meer lezen

Ronneby Bruk Ultra Light Original Hapjespan - 28 cm - met glazen (Sun, 02 Apr 2023)
✓ Geschikt voor alle warmtebronnen ✓ Niet geschikt voor in de vaatwasmachine✓ 30 jaar garantie Bestel Ronneby Bruk Ultra Light Original Hapjespan - 28 cm - met glazen online bij fonQ. Alle Ronneby Bruk Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, maandag in huis EUR 179.99 Meer informatie
>> meer lezen

Combekk Alu-x Koekenpan Keramisch - Ø 28 cm (Sun, 02 Apr 2023)
De eerste pan van gerecycled aluminium met een gezonde keramische antiaanbaklaag! De Alu-x koekenpan van Combekk is echt een alleskunner en ideaal voor eenpansgerechten. Het design is, zoals alle Combekk pannen, een lust voor het oog. Bestel Combekk Alu-x Koekenpan Keramisch - Ø 28 cm online bij fonQ. Alle Combekk Pannen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, maandag in huis EUR 46.99 Meer informatie
>> meer lezen

Menu New Norm Bottle Zout- en Pepermolenset (Sun, 02 Apr 2023)
De New Norm zout- en pepermolen set van Menu heeft een stijlvol design en is eenvoudig in gebruik. Omdat het maalmechanisme bovenin de 'fles' zit en hij dus omgedraaid moet worden voor gebruik, wordt er vrijwel niet geknoeid met de korrels! Bestel Menu New Norm Bottle Zout- en Pepermolenset online bij fonQ. Alle Menu Peper en zoutmolens uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, maandag in huis EUR 84.99 Meer informatie
>> meer lezen

Global G-261 Messenset 2-delig (Sun, 02 Apr 2023)
Met de Global G-261 messenset heb je voor elke taak een bijpassend mes. De G2 koksmes en GS61 broodmes zijn gemaakt van ijzersterk en vlijmscherp Cromova staal. Met deze tweedelige messenset ben je goed uitgerust voor je volgende keukenproject! Bestel Global G-261 Messenset 2-delig online bij fonQ. Alle Global Messen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis EUR 186.00 Meer informatie
>> meer lezen

Le Creuset Wokpan Anti-aanbaklaag Met Deksel Ø 30 cm (Sun, 02 Apr 2023)
Heerlijke Oosterse gerechten kun je eenvoudig bereiden in de Le Creuset wokpan met bijbehorende deksel. De wokpan zal de beste smaken uit ieder recept halen. Dankzij de antiaanbaklaag branden je gerechten niet aan en kun je de pan goed schoonmaken. Bestel Le Creuset Wokpan Anti-aanbaklaag Met Deksel Ø 30 cm online bij fonQ. Alle Le Creuset Pannen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, maandag in huis EUR 179.00 Meer informatie
>> meer lezen

Le Creuset Taartvorm Ø 24 cm (Sun, 02 Apr 2023)
Mis je iets zoets bij de koffie of thee? Bak nu zelf taarten in de Le Creuset taartvorm. Deze vorm kun je vaker gebruiken, waardoor je de kans hebt om je bakkunsten te perfectioneren. Na het bakken presenteer je de taart meteen in deze vorm. Bestel Le Creuset Taartvorm Ø 24 cm online bij fonQ. Alle Le Creuset Keukengerei en accessoires uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, maandag in huis EUR 39.49 Meer informatie
>> meer lezen

Le Creuset Ramekins 100 ml - 6 st. (Sun, 02 Apr 2023)
De Le Creuset ramekins kun je gebruiken voor het bereiden en opdienen van je dessert of voor een lekkere fruitsnack. Er kan van alles in het potje. De ramekins zijn gemaakt van aardewerk wat ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Bestel Le Creuset Ramekins 100 ml - 6 st. online bij fonQ. Alle Le Creuset Servies uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, maandag in huis EUR 38.99 Meer informatie
>> meer lezen

HKliving Gradient Ceramics Diep Bord Set van 2 (Sun, 02 Apr 2023)
In stijl eten? Dat kan heel goed met het Gradient Ceramics servies van HKliving. Dit gezellig gespikkelde servies is er om jouw moeizame ochtend makkelijker te maken of jouw langdurige avond gezelliger te maken. Tafel dekken wordt vanaf nu leuk! Bestel HKliving Gradient Ceramics Diep Bord Set van 2 online bij fonQ. Alle HKliving Servies uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, maandag in huis EUR 26.00 Meer informatie
>> meer lezen

HKliving 70's Dessert Kom Set van 4 (Sun, 02 Apr 2023)
Back to the seventies met dit hippe 70's servies van HKliving. Dit stoere servies zorgt voor een echte vintage look dat zeker in de spotlight staat tijdens elke gelegenheid. Door de stoere aardse kleuren creëer je een speels effect op tafel, leuk! Bestel HKliving 70's Dessert Kom Set van 4 online bij fonQ. Alle HKliving Servies uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, maandag in huis EUR 39.95 Meer informatie
>> meer lezen

HAY S&B Theedoek - 2 stuks (Sun, 02 Apr 2023)
Deze prachtige S&B theedoeken van HAY mogen niet ontbreken in je keuken! De doeken zijn gemaakt van katoen, zijn lekker groot, absorberen goed en zijn slijtvast. Deze doeken worden ook gekenmerkt door een mooie print van diamanten erop. Bestel HAY S&B Theedoek - 2 stuks online bij fonQ. Alle HAY Keukengerei en accessoires uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, maandag in huis EUR 29.99 Meer informatie
>> meer lezen

Villeroy & Boch Voice Basic Witte Wijnglas - 4 st. (Sun, 02 Apr 2023)
Lekkere witte wijn drink je uit een Voice Basic wijnglas van het merk Villeroy & Boch. Door het materiaal, hoogwaardig kristalglas, komt het aroma van de witte wijn volledig tot ontwikkeling. De glazen kunnen na gebruik in de vaatwasser. Bestel Villeroy & Boch Voice Basic Witte Wijnglas - 4 st. online bij fonQ. Alle Villeroy & Boch Glazen en karaffen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, maandag in huis EUR 39.99 Meer informatie
>> meer lezen

Villeroy & Boch Basic White Serviesset 30-delig (Sun, 02 Apr 2023)
Serveer elke maaltijd met modern serviesgoed van Villeroy & Boch. De Basic White serviesset bestaat uit 30 delen en heeft een klassieke, tijdloze vorm die makkelijk te combineren is. De set is van hoge kwaliteit en geschikt voor elke gelegenheid. Bestel Villeroy & Boch Basic White Serviesset 30-delig online bij fonQ. Alle Villeroy & Boch Servies uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, maandag in huis EUR 159.00 Meer informatie
>> meer lezen

Joseph Joseph Vijzel - Grijs (Sun, 02 Apr 2023)
Met de vijzel van Joseph Joseph heb je er een handige keukenhulp bij. De vijzel heeft een bamboe deksel, waardoor de kom stofvrij blijft. Daarnaast kan de deksel ook worden gebruikt om ingrediënten op te leggen. Een mooie toevoeging op het aanrecht! Bestel Joseph Joseph Vijzel - Grijs online bij fonQ. Alle Joseph Joseph Keukengerei en accessoires uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, maandag in huis EUR 49.49 Meer informatie
>> meer lezen

Alessi Sweetheart Notenkraker (Sun, 02 Apr 2023)
Deze krokodil weet wel hoe hij nootjes moet kraken! Met de Alessi Sweetheart notenkraker kraak je eenvoudig kleine nootjes met de tanden van de krokodil en grotere noten met de staart. Hij is gemaakt van aluminium en heeft een mooie matte afwerking. Bestel Alessi Sweetheart Notenkraker online bij fonQ. Alle Alessi Keukengerei en accessoires uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, maandag in huis EUR 52.00 Meer informatie
>> meer lezen

Light & Living Dienblad FLORO - Tin/Koper (Sun, 02 Apr 2023)
Maak een thuis van jouw huis met onze musthaves in woonaccessoires! Bestel Light & Living Dienblad FLORO - Tin/Koper online bij fonQ. Alle Light & Living Keukengerei en accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 42.45 Meer informatie
>> meer lezen

Domo Family Crepes Do8709P (Sun, 02 Apr 2023)
Domo Family Crepes Do8709P Bestel Domo Family Crepes Do8709P online bij fonQ. Alle Domo Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 62.99 Meer informatie
>> meer lezen

Demeyere Industry soeppot met deksel 24 cm (Sun, 02 Apr 2023)
Demeyere Industry soeppot met deksel 24 cm Bestel Demeyere Industry soeppot met deksel 24 cm online bij fonQ. Alle Demeyere Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, maandag in huis EUR 215.00 Meer informatie
>> meer lezen

Demeyere Glazen deksel 32 cm (Sun, 02 Apr 2023)
Demeyere Glazen deksel 32 cm Bestel Demeyere Glazen deksel 32 cm online bij fonQ. Alle Demeyere Pannen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 43.99 Meer informatie
>> meer lezen

Rosle Vershouddeksel Glas15732 (Sun, 02 Apr 2023)
Rosle Vershouddeksel Glas15732 Bestel Rosle Vershouddeksel Glas15732 online bij fonQ. Alle Rosle Pannen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, maandag in huis EUR 31.26 Meer informatie
>> meer lezen

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

Zelf brood bakken met de broodbakmachine

Reactie schrijven

Commentaren: 0