Zelf brood bakken met de broodbakmachine

Zelf brood bakken met de broodbakmachine

Veel mensen zijn er al mee begonnen echter ook nog heel veel mensen nog niet. Wakker worden met de geur van vers gebakken brood ✅ in uw eigen huis. 

Met de komst van de broodbakmachine is dit nu geen probleem meer. 's Avonds de ingrediënten in de bakvorm doen, de timerfunctie inschakelen en de broodbakmachine doet de rest. 


Zelf brood bakken met de broodbakmachine

GEZOND, EENVOUDIG EN LEKKER

 

De broodmachine wint nog steeds aan populariteit in de keuken. Mensen willen graag precies weten wat er op hun bord komt en daarom kiezen ze er ook voor zelf brood te gaan bakken. In dit boek vindt u 80 gezonde recepten voor de heerlijkste broden. Dit boek bewijst dat brood bakken helemaal niet moeilijk hoeft te zijn en geeft in elk recept stap voor stap aan wat u precies moet doen. Achter in het boek vindt u bovendien enkele recepten voor mensen die allergisch zijn voor bepaalde ingredinten. Kortom, dit boek is een aanrader voor iedereen die zelf gezond en heerlijk brood wil bakken.

 


Zelf brood bakken met de broodbakmachine

Rond brood of stokbrood, zacht of knapperig, wit, goudgeel, bruin of meergranen, brood komt over de hele wereld in duizend-en-een varianten voor. Brood staat symbool voor het leven en is niet alleen gezond, maar kan ook een streling voor uw zintuigen zijn. Leer kwaliteitsbrood herkennen en herontdek de smaak van goed brood. Ga ook zelf aan de slag en bak bijzondere broden aan de hand van de recepten van de Parijse meesterbakker Éric Kayser. In dit boek verzamelde hij recepten uit de hele wereld, van klassiek tot exotisch: vijgen-venkelbrood, kastanjebrood, fougasse met olijven of Libanees pitabrood. Ook selecteerde hij een aantal broodgerechten zoals pizza's, croques en zoute of zoete boterhammen met bijvoorbeeld sint-jakobsnoten of rode vruchten. Alle recepten zijn eenvoudig te bereiden en door Kayser zelf uitgetest met de broodmachine. Ze staan garant voor een overheerlijk ontbijt, een voedzame lunch en verrukkelijke tussendoortjes.

 

F. Gambrelle 

 

 

Auteur

E. Goossens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toch liever een keukenmixer?

Klik dan hieronder!


RSS productfeed

Iittala Taika Kom Ø 15 cm (ma, 10 aug 2020)
De Taika kom van Iittala is door zijn unieke tekening en prachtige kleurschakeringen elke dag weer een inspiratiebron voor de gebruiker. De sterke, porseleinen kom is perfect te combineren met het overige Taika servies. Bestel Iittala Taika Kom Ø 15 cm online bij fonQ. Alle Iittala Servies uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 26.99 Meer informatie
>> meer lezen

Woll Nowo Inductie Grillpan 28 x 28 cm (Mon, 10 Aug 2020)
Kies voor gezond grillen met de vierkante grillpan van Woll! De Induction Line grillpan is voorzien van een afneembaar handvat en een dikke bodem. Dat maakt hem oven- en inductiebestendig! Ook is de pan geschikt voor reiniging in de vaatwasmachine. Bestel Woll Nowo Inductie Grillpan 28 x 28 cm online bij fonQ. Alle Woll Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 89.60 Meer informatie
>> meer lezen

WMF Antispatdeksel (Mon, 10 Aug 2020)
Het WMF anispatdeksel is dé oplossing tegen spetters! Dankzij het doordachte design is het deksel te gebruiken voor verschillende maten pannen. Het Cromargan RVS is onverwoestbaar, geurvrij en vaatwasserbestendig. Bestel WMF Antispatdeksel online bij fonQ. Alle WMF Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

Kenwood TTM610 Persona Broodrooster (Mon, 10 Aug 2020)
"Maak de lekkerste geroosterde broodjes, bagels panini's en croissants met de Kenwood TTM610 Broodrooster. Met Peek & View kan je tijdens het roosterproces kijken hoe gaat zonder dat de broodrooster stopt. Daarnaast kan je de bruiningsgraad instellen. " Bestel Kenwood TTM610 Persona Broodrooster online bij fonQ. Alle Kenwood Broodroosters uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 109.05 Meer informatie
>> meer lezen

WMF Profi Plus Knoflookpers (Mon, 10 Aug 2020)
Met de Profi Plus Knoflookpers van WMF heb je nooit meer last van handen die naar knoflook ruiken. Je hoeft enkel de knoflook te pellen, hem in de houder te plaatsen en hem er doorheen te drukken. Makkelijk, snel en vooral zonder stinkende handen! Bestel WMF Profi Plus Knoflookpers online bij fonQ. Alle WMF Keukengerei uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

Microplane Mandoline (Mon, 10 Aug 2020)
Flinterdunne plakjes komkommer en perfect geraspte wortel. Deze Microplane mandoline is onmisbaar in de keuken! De mandoline heeft een vlijmscherp mes van roestvrij staal en heeft drie verschillende standen: fijne rasp, dunne plakjes en julienne. Bestel Microplane Mandoline online bij fonQ. Alle Microplane Messen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 34.95 Meer informatie
>> meer lezen

Le Creuset Zoutmolen (Mon, 10 Aug 2020)
Deze stijlvolle zoutmolen van Le Creuset heeft een elegant, traditioneel design dat tijdloos is. De zoutmolen is gemaakt van hoogwaardig kunststof waardoor hij zeer duurzaam is en tegen een stootje kan. Het RVS maalwerk is corrosiebestendig. Bestel Le Creuset Zoutmolen online bij fonQ. Alle Le Creuset Peper en zoutmolens uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 35.00 Meer informatie
>> meer lezen

BK Cuisson Braadpan Ø 20 cm (Mon, 10 Aug 2020)
BK Cuisson brengt ambachtelijke sfeer bij je thuis, zo ook met de Cuisson braadpan. Uitermate geschikt voor het bereiden van vlees, vis, sudder- en stoofpotjes. Gemaakt van geëmailleerd gietijzer en daardoor bestand tegen zeer hoge temperaturen! Bestel BK Cuisson Braadpan Ø 20 cm online bij fonQ. Alle BK Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 48.99 Meer informatie
>> meer lezen

Tefal CB5005 Compact 600 Plancha (Mon, 10 Aug 2020)
Gezellig tafelen wordt nóg leuker met de Plancha Compact 600 van Tefal. Deze compacte tafelgrill is simpel te bedienen en warmt razendsnel op. Dankzij de fameuze anti-aanbaklaag is dit model bovendien eenvoudig schoon te maken. Eet smakelijk! Bestel Tefal CB5005 Compact 600 Plancha online bij fonQ. Alle Tefal Elektrisch keukengerei overig uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 48.40 Meer informatie
>> meer lezen

Tefal HT6151 Powermix Bowl Handmixer (Mon, 10 Aug 2020)
De Tefal HT6151 Powermix Bowl Handmixer, kan met zijn RVS garden en deeghaken alles kloppen, kneden en mengen. De handmixer heeft een handige schuine mengkom, met een inhoud van 3,3 L. Met zijn vijf standen en turbo stand is je beslag zo gemaakt. Bestel Tefal HT6151 Powermix Bowl Handmixer online bij fonQ. Alle Tefal Staaf en handmixers uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 69.25 Meer informatie
>> meer lezen

Joseph Joseph SwitchScale Digitale Keukenweegschaal (Mon, 10 Aug 2020)
De Joseph Joseph SwitchScale is een praktische digitale keukenweegschaal met afneembare schaal waar je losse ingrediënten in kunt afwegen. De weegschaal weegt per gram nauwkeurig tot maximaal 5 kilo en heeft een duidelijk leesbaar, verlicht display. Bestel Joseph Joseph SwitchScale Digitale Keukenweegschaal online bij fonQ. Alle Joseph Joseph Keukengerei uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 64.99 Meer informatie
>> meer lezen

Spiegelau Authentis Witte wijnglazen 0,42 L - 4 st. (Mon, 10 Aug 2020)
Glazen uit de Spiegelau Authentis serie hebben een zeer fijn geblazen kelk met elegante dunne rand. De vorm van de glazen zorgt voor optimale beleving van het aroma en het boeket van wijn, waardoor de serie populair is onder sommeliers en wijnkenners. Bestel Spiegelau Authentis Witte wijnglazen 0,42 L - 4 st. online bij fonQ. Alle Spiegelau Glazen en karaffen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 30.99 Meer informatie
>> meer lezen

Le Creuset Signature Ronde Braad/Stoofpan Ø 24 cm (Mon, 10 Aug 2020)
De Signature braadpan van Le Creuset is onmisbaar voor het bereiden van heerlijke stoof- en suddergerechten! De pan heeft een duurzame kras- en vlekbestendige email coating. De ultragladde bodem zorgt voor een optimale en zeer snelle warmteverdeling. Bestel Le Creuset Signature Ronde Braad/Stoofpan Ø 24 cm online bij fonQ. Alle Le Creuset Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 202.65 Meer informatie
>> meer lezen

Le Creuset Signature Ronde Braad/Stoofpan Ø 26 cm (Mon, 10 Aug 2020)
De Signature braadpan van Le Creuset is onmisbaar voor het bereiden van heerlijke stoof- en suddergerechten! De pan heeft een duurzame kras- en vlekbestendige email coating. De ultragladde bodem zorgt voor een optimale en zeer snelle warmteverdeling. Bestel Le Creuset Signature Ronde Braad/Stoofpan Ø 26 cm online bij fonQ. Alle Le Creuset Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 195.00 Meer informatie
>> meer lezen

Global Waterslijper Plus 3 (Mon, 10 Aug 2020)
Houd je messen vlijmscherp met de Global waterslijper plus. De waterslijper heeft drie keramische wieltjes die samen met de slijpgleuf in een nauwgezette hoek staan, wat zorgt voor perfect geslepen messen. De slijper is voorzien van antislip handgreep! Bestel Global Waterslijper Plus 3 online bij fonQ. Alle Global Messen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 72.50 Meer informatie
>> meer lezen

Bredemeijer Lund Theepot 1 L (Mon, 10 Aug 2020)
De Lund theepot van Bredemeijer heeft een stoer, minimalistisch design en is gemaakt van hoogwaardig mat geglazuurd aardewerk. De theepot bevat een RVS theefilter voor losse thee en is daarnaast vaatwasmachinebestendig. Bestel Bredemeijer Lund Theepot 1 L online bij fonQ. Alle Bredemeijer Thee en koffieaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 42.99 Meer informatie
>> meer lezen

Boska Mr. Big Party Kaasfondueset 6,5 L (Mon, 10 Aug 2020)
Niets zo gezellig als met een groep vrienden of familie kaasfonduen! De supergrote Party Fondue Mr. Big van Boska is groot genoeg om met 12 personen te fonduen. Perfect dus voor een feestje of voor als je geen zin hebt om uitgebreid te koken! Bestel Boska Mr. Big Party Kaasfondueset 6,5 L online bij fonQ. Alle Boska Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 187.99 Meer informatie
>> meer lezen

Blomus Leverman Kurkentrekker (Mon, 10 Aug 2020)
De Blomus kurkentrekker heeft mooie vormen en is eenvoudig te gebruiken. Open een wijnfles vanaf nu in stijl met deze kurkentrekker en geniet! Een automatische kurkentrekker van Blomus met klasse en stijl. Bestel Blomus Leverman Kurkentrekker online bij fonQ. Alle Blomus Wijnaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 35.60 Meer informatie
>> meer lezen

Leifheit Proline Passeerzeef (Mon, 10 Aug 2020)
Met de passeerzeef van Leifheit zeef je gemakkelijk groente, fruit en soep, maar je kan er ook zelf appelmoes of babyvoeding mee maken! De traditionele zeef wordt geleverd met drie verschillende inzetstukken en past op alle pannen tot 28 centimeter. Bestel Leifheit Proline Passeerzeef online bij fonQ. Alle Leifheit Keukengerei uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 29.99 Meer informatie
>> meer lezen

Riedel Veritas Old World Syrah Wijnglazen 0,6 L - 2 st. (Mon, 10 Aug 2020)
'Druifspecifiek' en de dunste Riedel glazen van kristalglas: op en top chic, deze Riedel Veritas wijnglazen. De glazen zijn niet alleen fantastisch om te zien, ook komen in dit glas alle smaken en aroma's tot hun recht. De ultieme smaakbeleving! Bestel Riedel Veritas Old World Syrah Wijnglazen 0,6 L - 2 st. online bij fonQ. Alle Riedel Glazen en karaffen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 49.00 Meer informatie
>> meer lezen

Magimix Le Mini Plus Foodprocessor (Mon, 10 Aug 2020)
De Magimix Foodprocessor Le Mini Plus is ideaal voor koks die een wat compactere keukenmachine op het aanrecht willen. Pers citrusvruchten, hak, rasp, maal, én maak het lekkerste beslag, eiwitschuim en soepen dankzij de uitgebreide accessoireset! Bestel Magimix Le Mini Plus Foodprocessor online bij fonQ. Alle Magimix Foodprocessors uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 189.00 Meer informatie
>> meer lezen

Rig-Tig Broodbox (Mon, 10 Aug 2020)
Twee in één. De trendy broodbox geeft nieuw licht op de retro broodtrommels. Rig-Tig raakt de juiste moderne snaar en maakt de box nog praktischer! De deksel is namelijk ook de snijplank. Geniet iedere dag weer van vers brood. Bak jij het al zelf? Bestel Rig-Tig Broodbox online bij fonQ. Alle RIG-TIG Bewaarbussen en trommels uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 57.99 Meer informatie
>> meer lezen

Peugeot Paris Pepermolen 22 cm (Mon, 10 Aug 2020)
De Peugeot Paris molens hebben een prachtig klassiek design. Met het knopje bovenop de molen stel je de grofheid van de maling in. Dit maalwerk is oersterk en extreem duurzaam! Bestel Peugeot Paris Pepermolen 22 cm online bij fonQ. Alle Peugeot Peper en zoutmolens uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 42.00 Meer informatie
>> meer lezen

WMF Peel Fruitschaal (Mon, 10 Aug 2020)
"Zowel met als zonder inhoud is deze WMF Peel fruitschaal, die lijkt op een appelschil, mooi om te zien! De stijlvolle fruitschaal is gemaakt van Cromargan roestvrij staal, waardoor je de schaal makkelijk kan reinigen en hij onverwoestbaar is. " Bestel WMF Peel Fruitschaal online bij fonQ. Alle WMF Keukenaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 99.00 Meer informatie
>> meer lezen

Chemex Koffiemaker 6 kops (Mon, 10 Aug 2020)
"Slow koffie in eigen huis! Als sinds 1941 is de Chemex Koffiemaker een favoriet onder de koffie- en designliefhebbers! Dankzij het speciale glas en de vorm trekt het alle smaken uit de koffiebonen en levert het een pure en verfijnde kop koffie op. " Bestel Chemex Koffiemaker 6 kops online bij fonQ. Alle Chemex Thee en koffieaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 42.05 Meer informatie
>> meer lezen

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

Zelf brood bakken met de broodbakmachine

Reactie schrijven

Commentaren: 0