Zelf brood bakken met de broodbakmachine

Zelf brood bakken met de broodbakmachine

Veel mensen zijn er al mee begonnen echter ook nog heel veel mensen nog niet. Wakker worden met de geur van vers gebakken brood ✅ in uw eigen huis. 

Met de komst van de broodbakmachine is dit nu geen probleem meer. 's Avonds de ingrediënten in de bakvorm doen, de timerfunctie inschakelen en de broodbakmachine doet de rest. 


Zelf brood bakken met de broodbakmachine

GEZOND, EENVOUDIG EN LEKKER

 

De broodmachine wint nog steeds aan populariteit in de keuken. Mensen willen graag precies weten wat er op hun bord komt en daarom kiezen ze er ook voor zelf brood te gaan bakken. In dit boek vindt u 80 gezonde recepten voor de heerlijkste broden. Dit boek bewijst dat brood bakken helemaal niet moeilijk hoeft te zijn en geeft in elk recept stap voor stap aan wat u precies moet doen. Achter in het boek vindt u bovendien enkele recepten voor mensen die allergisch zijn voor bepaalde ingredinten. Kortom, dit boek is een aanrader voor iedereen die zelf gezond en heerlijk brood wil bakken.

 


Zelf brood bakken met de broodbakmachine

Rond brood of stokbrood, zacht of knapperig, wit, goudgeel, bruin of meergranen, brood komt over de hele wereld in duizend-en-een varianten voor. Brood staat symbool voor het leven en is niet alleen gezond, maar kan ook een streling voor uw zintuigen zijn. Leer kwaliteitsbrood herkennen en herontdek de smaak van goed brood. Ga ook zelf aan de slag en bak bijzondere broden aan de hand van de recepten van de Parijse meesterbakker Éric Kayser. In dit boek verzamelde hij recepten uit de hele wereld, van klassiek tot exotisch: vijgen-venkelbrood, kastanjebrood, fougasse met olijven of Libanees pitabrood. Ook selecteerde hij een aantal broodgerechten zoals pizza's, croques en zoute of zoete boterhammen met bijvoorbeeld sint-jakobsnoten of rode vruchten. Alle recepten zijn eenvoudig te bereiden en door Kayser zelf uitgetest met de broodmachine. Ze staan garant voor een overheerlijk ontbijt, een voedzame lunch en verrukkelijke tussendoortjes.

 

F. Gambrelle 

 

 

Auteur

E. Goossens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toch liever een keukenmixer?

Klik dan hieronder!


RSS productfeed

HKliving Swirl Wijnglas 0,35 L - Set van 4 (ma, 15 apr 2024)
De originele voet van het HKliving Swirl wijnglas valt meteen op en geeft het glas een speelse look. Zo geniet je nog meer van je wijntje of van een ander drankje. Ook leuk: gebruik hem als hip woonaccessoire! Bestel HKliving Swirl Wijnglas 0,35 L - Set van 4 online bij fonQ. Alle HKliving Glazen en karaffen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 51.99 Meer informatie
>> meer lezen

WMF Function 4 Pannenset 5-delig (Mon, 15 Apr 2024)
De WMF Function 4 pannenset bevat pannen die voorzien zijn van een unieke deksel. Dit maakt afgieten van pasta, rijst of groenten makkelijk door het geïntegreerde afgietsysteem. Fijn, je maakt de pannen schoon in de vaatwasser! Bestel WMF Function 4 Pannenset 5-delig online bij fonQ. Alle WMF Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 419.00 Meer informatie
>> meer lezen

HKliving 70's Dessert Kommen Ø 12,5 cm - Set van 4 - Reef (Mon, 15 Apr 2024)
Back to the seventies met dit retro 70's servies van HKliving. De kommen zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek en hebben stoere, aardse tinten. Zo creëer je een speels effect op tafel. Onze favoriet! Bestel HKliving 70's Dessert Kommen Ø 12,5 cm - Set van 4 - Reef online bij fonQ. Alle HKliving Servies uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 32.49 Meer informatie
>> meer lezen

Sola Montreux Bestekset 50-delig (Mon, 15 Apr 2024)
Je eten is nóg lekkerder met goed bestek. Deze Montreux bestekset van Sola heeft een klassieke uitstraling en ligt fijn in je handen. Je hebt voor ieder gerecht het juiste bestek en de set wordt geleverd in cadeauverpakking. Leuk! Bestel Sola Montreux Bestekset 50-delig online bij fonQ. Alle Sola Bestek uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 131.99 Meer informatie
>> meer lezen

Greenpan Craft Koekenpannenset - Groen 2-delig (Mon, 15 Apr 2024)
Het stoere design, de contrasterende structuren en matte handgrepen van deze Craft koekenpannen van GreenPan maken het geen alledaagse set. Ze zorgen met de dikke, gesmeden boden voor een perfect bakresultaat. Kom maar op met die heerlijke gerechten! Bestel Greenpan Craft Koekenpannenset - Groen 2-delig online bij fonQ. Alle GreenPan Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 129.00 Meer informatie
>> meer lezen

HKliving 70's Mokken 0,2 L - Set van 6 - Grounding (Mon, 15 Apr 2024)
Back to the seventies met deze hippe 70's kopjes van HKliving. De mokken zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek en hebben een stoere, aardse kleur. Zo creëer je een speels effect op tafel. Onze favoriet! Bestel HKliving 70's Mokken 0,2 L - Set van 6 - Grounding online bij fonQ. Alle HKliving Servies uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 32.99 Meer informatie
>> meer lezen

HKliving 70's Cappuccinomok 0,3 L - Set van 4 - Solid (Mon, 15 Apr 2024)
Back to the seventies met deze hippe 70's kopjes van HKliving. De mokken zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek en hebben een stoere, aardse kleur. Zo creëer je een speels effect op tafel. Onze favoriet! Bestel HKliving 70's Cappuccinomok 0,3 L - Set van 4 - Solid online bij fonQ. Alle HKliving Servies uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 29.49 Meer informatie
>> meer lezen

Zwilling TrueFlow Pannenset 5-delig (Mon, 15 Apr 2024)
Kook jij graag de mooiste gerechten? Dan is een goede pannenset helemaal op zijn plek in jouw keuken. Zo ook de TrueFlow 5-delige pannenset van Zwilling! Deze pannen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en hebben een handige schenkteut. Bestel Zwilling TrueFlow Pannenset 5-delig online bij fonQ. Alle Zwilling Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 156.99 Meer informatie
>> meer lezen

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

Zelf brood bakken met de broodbakmachine

Reactie schrijven

Commentaren: 0