Zelf brood bakken met de broodbakmachine

Veel mensen zijn er al mee begonnen echter ook nog heel veel mensen nog niet. Wakker worden met de geur van vers gebakken brood ✅ in uw eigen huis. 

Met de komst van de broodbakmachine is dit nu geen probleem meer. 's Avonds de ingrediënten in de bakvorm doen, de timerfunctie inschakelen en de broodbakmachine doet de rest. 


GEZOND, EENVOUDIG EN LEKKER

 

De broodmachine wint nog steeds aan populariteit in de keuken. Mensen willen graag precies weten wat er op hun bord komt en daarom kiezen ze er ook voor zelf brood te gaan bakken. In dit boek vindt u 80 gezonde recepten voor de heerlijkste broden. Dit boek bewijst dat brood bakken helemaal niet moeilijk hoeft te zijn en geeft in elk recept stap voor stap aan wat u precies moet doen. Achter in het boek vindt u bovendien enkele recepten voor mensen die allergisch zijn voor bepaalde ingredinten. Kortom, dit boek is een aanrader voor iedereen die zelf gezond en heerlijk brood wil bakken.

 


Rond brood of stokbrood, zacht of knapperig, wit, goudgeel, bruin of meergranen, brood komt over de hele wereld in duizend-en-een varianten voor. Brood staat symbool voor het leven en is niet alleen gezond, maar kan ook een streling voor uw zintuigen zijn. Leer kwaliteitsbrood herkennen en herontdek de smaak van goed brood. Ga ook zelf aan de slag en bak bijzondere broden aan de hand van de recepten van de Parijse meesterbakker Éric Kayser. In dit boek verzamelde hij recepten uit de hele wereld, van klassiek tot exotisch: vijgen-venkelbrood, kastanjebrood, fougasse met olijven of Libanees pitabrood. Ook selecteerde hij een aantal broodgerechten zoals pizza's, croques en zoute of zoete boterhammen met bijvoorbeeld sint-jakobsnoten of rode vruchten. Alle recepten zijn eenvoudig te bereiden en door Kayser zelf uitgetest met de broodmachine. Ze staan garant voor een overheerlijk ontbijt, een voedzame lunch en verrukkelijke tussendoortjes.

 

F. Gambrelle 

 

 

Auteur

E. Goossens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toch liever een keukenmixer?

Klik dan hieronder!


RSS productfeed

Le Creuset Les Forgées Grillpan 28 x 28 cm (zo, 15 dec 2019)
De Les Forgées grillpan is gemaakt van gegoten aluminium en is voorzien van een zeer sterke, duurzame antiaanbaklaag. De grillpan heeft een stevige RVS handgreep en een ribstructuur aan de binnenzijde van de pan om nog makkelijker te grillen. Bestel Le Creuset Les Forgées Grillpan 28 x 28 cm online bij fonQ. Alle Le Creuset Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 81.99 Meer informatie
>> meer lezen

CDN DTP392 Digitale Kernthermometer (Sun, 15 Dec 2019)
Eenvoudig en snel vlees temperaturen? Dat doe je met de CDN DTP392 kernthermometer! Deze thermometer werkt met voelerdraad en zorgt zo voor accurate metingen. De DTP392 meet tot 200 graden en wordt geleverd met batterij en gebruiksaanwijzing. Bestel CDN DTP392 Digitale Kernthermometer online bij fonQ. Alle CDN Keukengerei uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 25.50 Meer informatie
>> meer lezen

Global GS9 Tomatenmes 8 cm (Sun, 15 Dec 2019)
Het GS9 tomatenmes van Global is gemaakt van hoogwaardig cromova staal en is voorzien van het kenmerkende antislip heft met kuiltjes. Door de kleine slijphoek is het mes zeer scherp en snijdt hij moeiteloos door groente en fruit heen. Bestel Global GS9 Tomatenmes 8 cm online bij fonQ. Alle Global Messen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 77.00 Meer informatie
>> meer lezen

Microplane Extra grove rasp Gourmet (Sun, 15 Dec 2019)
Deze rasp van Microplane heeft een vlijmscherp, gelaserd bladoppervlak en is voorzien van een ergonomisch zwarte softgrip handgreep voor optimaal gebruiksgemak. Door de RVS-behuizing en kunststof beschermhoes kan de rasp zeer lang mee gaan. Bestel Microplane Extra grove rasp Gourmet online bij fonQ. Alle Microplane Keukengerei uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

WMF CeraDur Profi Koekenpan Ø 20 cm (Sun, 15 Dec 2019)
De CeraDur Profi koekenpan van WMF heeft een ijzersterke keramische coating en een vormvaste transtherm bodem die warmte perfect geleidt en zorgt voor egaal gegaarde gerechten. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie. Bestel WMF CeraDur Profi Koekenpan Ø 20 cm online bij fonQ. Alle WMF Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 74.99 Meer informatie
>> meer lezen

WMF CeraDur Profi Koekenpan Ø 24 cm (Sun, 15 Dec 2019)
De CeraDur Profi koekenpan van WMF heeft een ijzersterke keramische coating en een vormvaste transtherm bodem die warmte perfect geleidt en zorgt voor egaal gegaarde gerechten. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie. Bestel WMF CeraDur Profi Koekenpan Ø 24 cm online bij fonQ. Alle WMF Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 74.99 Meer informatie
>> meer lezen

WMF CeraDur Profi Koekenpan Ø 28 cm (Sun, 15 Dec 2019)
De CeraDur Profi koekenpan van WMF heeft een ijzersterke keramische coating en een vormvaste transtherm bodem die warmte perfect geleidt en zorgt voor egaal gegaarde gerechten. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie. Bestel WMF CeraDur Profi Koekenpan Ø 28 cm online bij fonQ. Alle WMF Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 98.99 Meer informatie
>> meer lezen

Terra.Cotto kook/braadpan met deksel 16,5 cm - Sambonet (Sun, 15 Dec 2019)
Terra.Cotto kook/braadpan met deksel 16,5 cm van Sambonet Kleur: beigeFormaat: 16,5 cmInhoud: 2,2 liter Bestel Terra.Cotto kook/braadpan met deksel 16,5 cm - Sambonet online bij fonQ. Alle Sambonet Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 20:00 besteld, morgen in huis EUR 70.05 Meer informatie
>> meer lezen

Terra Cotto braadpan 24,5 cm - Sambonet (Sun, 15 Dec 2019)
Terra.Cotto braadpan 24,5 cm van Sambonet Kleur: bruinDiameter: 24,5 cmInhoud: 4 liter Bestel Terra Cotto braadpan 24,5 cm - Sambonet online bij fonQ. Alle Sambonet Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 20:00 besteld, morgen in huis EUR 80.18 Meer informatie
>> meer lezen

Terra.Cotto lage braadpan met deksel 28 cm - Sambonet (Sun, 15 Dec 2019)
Terra.Cotto lage braadpan met deksel 28 cm van Sambonet Kleur: mintFormaat: 28 cmInhoud: 3,1 liter Bestel Terra.Cotto lage braadpan met deksel 28 cm - Sambonet online bij fonQ. Alle Sambonet Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 12:00 besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 105.00 Meer informatie
>> meer lezen

Terra.Cotto ovale kook/braadpan met deksel - Sambonet (Sun, 15 Dec 2019)
Kookpan Terracotta Ovaal met deksel hoog 26 cm van Sambonet Kleur: grijs Formaat: 30 x 25 x 15 (ovaal) Inhoud: 6 liter Bestel Terra.Cotto ovale kook/braadpan met deksel - Sambonet online bij fonQ. Alle Sambonet Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 20:00 besteld, morgen in huis EUR 93.85 Meer informatie
>> meer lezen

Tefal GC3050 Ultra Compact Classic Contactgrill (Sun, 15 Dec 2019)
Tefal Ultra Compact GC3050 heeft drie standen waardoor je hem als grill en als barbecue kan gebruiken. De uitneembare grillplaten hebben een antiaanbaklaag en zijn vaatwasmachinebestendig. De grill heeft een ruim oppervlak van 600cm2. Bestel Tefal GC3050 Ultra Compact Classic Contactgrill online bij fonQ. Alle Tefal Grills uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 70.99 Meer informatie
>> meer lezen

Fissler Ceramic Comfort Koekenpan Ø 24 cm (Sun, 15 Dec 2019)
De Fissler Ceramic Comfort koekenpan is voorzien van een keramische antiaanbaklaag. De laag is ijzersterk, krasvast en vrij van schadelijke stoffen. Hiermee krijg je een knapperig randje aan je gebakken ei, stukken vlees of nasi goreng. Heerlijk! Bestel Fissler Ceramic Comfort Koekenpan Ø 24 cm online bij fonQ. Alle Fissler Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 124.80 Meer informatie
>> meer lezen

Fissler Viseo Pannenset 5-delig (Sun, 15 Dec 2019)
De Fissler Viseo pannenset bestaat uit drie kookpannen, een lage kookpan en een steelpan. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie en zijn vaatwasser en ovenbestendig. De efficiënte bodem zorgt voor optimale warmteverdeling. Bestel Fissler Viseo Pannenset 5-delig online bij fonQ. Alle Fissler Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 329.00 Meer informatie
>> meer lezen

Fissler viseo pannenset, 4-delig (Sun, 15 Dec 2019)
Fissler viseo pannenset, 4-delig Bestel Fissler viseo pannenset, 4-delig online bij fonQ. Alle Fissler Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 299.00 Meer informatie
>> meer lezen

Fissler VitaQuick Snelkookpan 10 L (Sun, 15 Dec 2019)
De VitaQuick snelkookpan van Fissler is zeer makkelijk en veilig in gebruik. De pan heeft een verbeterde sluiting waardoor scheef sluiten niet mogelijk is. De ergonomische handgrepen liggen fijn in de hand en de snelkookpan is energiezuinig. Bestel Fissler VitaQuick Snelkookpan 10 L online bij fonQ. Alle Fissler Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 199.00 Meer informatie
>> meer lezen

Fissler intensa pannenset, 5-delig zwart (Sun, 15 Dec 2019)
Fissler intensa pannenset, 5-delig zwart Bestel Fissler intensa pannenset, 5-delig zwart online bij fonQ. Alle Fissler Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 290.00 Meer informatie
>> meer lezen

Fissler family line pannenset, 4-delig (Sun, 15 Dec 2019)
Fissler family line pannenset, 4-delig Bestel Fissler family line pannenset, 4-delig online bij fonQ. Alle Fissler Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 199.00 Meer informatie
>> meer lezen

Fissler vitavit edition, 4,5l + vitacontrol (Sun, 15 Dec 2019)
Fissler vitavit edition, 4,5l + vitacontrol Bestel Fissler vitavit edition, 4,5l + vitacontrol online bij fonQ. Alle Fissler Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 329.00 Meer informatie
>> meer lezen

Nespresso Magimix Inissia M105-11350 Koffiemachine (Sun, 15 Dec 2019)
De Nespresso Inissia koffiemachine past dankzij het compacte en lichtgewicht design in elk interieur. Deze Nespresso machine is eenvoudig in gebruik en biedt keuze uit twee kopgroottes, espresso en lungo, zodat je lekker varieert in sterkte en smaak! Bestel Nespresso Magimix Inissia M105-11350 Koffiemachine online bij fonQ. Alle Magimix Koffie cup en padmachines uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 69.99 Meer informatie
>> meer lezen

Magimix L'expresso & Filtre Automatic Halfautomatische Espressomachine (Sun, 15 Dec 2019)
Een lekkere espresso of een hele kan vol met koffie voor als je visite hebt. De Magimix Espressomachine L'expresso & Filtre Automatic kan het allebei. Een mooi strak design en hij zet tot twee espresso's of 10 normale koppen koffie per keer. Bestel Magimix L'expresso & Filtre Automatic Halfautomatische Espressomachine online bij fonQ. Alle Magimix Koffie pistonmachines uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 230.05 Meer informatie
>> meer lezen

SOLIS Type 572 EasyVac Vacumeermachine (Sun, 15 Dec 2019)
Een vacuümmachine is enorm handig! Het vacuüm verpakken van allerlei ingrediënten verlengt de versheid van de producten. Ook voor marineren is het zeer geschikt. De Solis EasyVac werkt snel en eenvoudig en is geschikt voor zowel folie als zakken. Bestel SOLIS Type 572 EasyVac Vacumeermachine online bij fonQ. Alle SOLIS Vacumeermachines uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 289.00 Meer informatie
>> meer lezen

Le Creuset Vierkante Ovenschaal 30/23 cm (Sun, 15 Dec 2019)
De multifunctionele ovenschaal van Le Creuset is gemaakt van sterk geëmailleerd aardewerk. De schaal schilfert niet en is kras- en vlekbestendig. De schaal kan gebruikt worden bij temperaturen van -18°C tot 260°C en is vaatwasbestendig. Bestel Le Creuset Vierkante Ovenschaal 30/23 cm online bij fonQ. Alle Le Creuset Bakgerei uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 48.45 Meer informatie
>> meer lezen

Graef UNA 9 Glad mes (Sun, 15 Dec 2019)
Het gladde mes van Graef is geschikt voor de UNA 9 Snijmachine. Een glad mes is zeer handig om vleeswaren en kaas mee te snijden. Het mes is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een diameter van 17 cm. Bestel Graef UNA 9 Glad mes online bij fonQ. Alle Graef Elektrisch keukengerei overig uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 35.00 Meer informatie
>> meer lezen

Graef Gegolfd mes voor EVO E10/E20 (Sun, 15 Dec 2019)
Het gegolfde mes van Graef is geschikt voor de EVO E10/E20 Snijmachines. Het mes is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en heeft een diameter van 17 cm. Het mes is gegolfd en hierdoor geschikt voor vele toepassingen. Bestel Graef Gegolfd mes voor EVO E10/E20 online bij fonQ. Alle Graef Elektrisch keukengerei overig uit voorraad leverbaar. Voor 12:00 besteld, morgen in huis EUR 44.95 Meer informatie
>> meer lezen

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

Zelf brood bakken met de broodbakmachine

Reactie schrijven

Commentaren: 0