Goedkoop een fotoboek maken van je vakantiefoto's

Fotoboeken
Fotoboeken

Terug van vakantie en heel veel foto's gemaakt en wat nu? Ga een leuk fotoboek ✅  maken van je leukste vakantiefoto's. Altijd leuk om later je vakantie weer her te beleven om door een vakantieboek te bladeren! Zelfs jaren later vinden de kinderen en kleinkinderen het weer leuk om weer even in die vakantieboeken te neuzen!

 

Voor de prijs hoeft u het niet te laten want die zijn tegenwoordig echt niet hoog en u heeft er jaren plezier van!


Fotoboek
Fotoboek

Hema heeft altijd leuke aanbiedingen en online bestellingen kunt u gratis afhalen in de winkel. 

 

Welk fotoboek kies ik?

Bij HEMA vind je het grootste assortiment aan fotoboeken. Er is dus altijd wel een fotoboek die het beste bij jouw foto's en het moment past. Maar welk fotoboek moet je nou kiezen? 

 

Wil je een groot en dik fotoboek met veel foto's maken, kun je het beste kiezen voor een gedrukt fotoboek of een fotoboek op fotopapier. In een gedrukt fotoboek kun je de meeste foto's kwijt en kun je kiezen voor een fotokaft of een mooie linnen kaft in verschillende kleuren. Vind je het mooier als de bladzijdes van je fotoboek wat dikker zijn en je fotoboek helemaal vlak openvalt? Dan kun je kiezen voor een fotoboek op fotopapier.

 

Heb je een kleiner aantal foto's en wil je snel een fotoboek maken? Kies dan voor het pocketfotoboekje of het ringbandboekje. Die zijn ook nog eens heel makkelijk mee te nemen om aan iedereen te laten zien!

 


Fotoboek liggend

 

Liggend_gedrukt_1040_01+Linnen.jpg

Liggend_gedrukt_1040_02

Liggend_gedrukt_1040_03

Liggend_gedrukt_1040_04

Liggend_gedrukt_1040_05_vlak

Liggend_gedrukt_1040_06_vlak

 

 

Omdat de standaard binding van dit liggende fotoboek wat bollend open valt, voelt het direct als een echt boek. Je kunt eventueel ook kiezen voor een vlakliggende binding, waardoor je geen bolling hebt in het midden. Tel daarbij de keuze uit acht verschillende kleuren linnen kaft op of je eigen foto en je hebt een echt persoonlijk cadeau. 

 

Nu een fotoboek maken, proberen kan altijd, bent u tevreden dan kunt u altijd direct bestellen! Kijk hier!!


Goedkoop een fotoboek maken van je vakantiefoto's

Reactie schrijven

Commentaren: 0