Data Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2019

Gratis kaarten ✅ voor lezersactie Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2019

Van woensdag 9 tot en met zondag 13 oktober vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de Kampeer & Caravan Jaarbeurs plaats. Graag stellen wij u in de gelegenheid om voor dit evenement in aanmerking te komen voor gratis kaarten, zie de Actie hieronder!

Wij stellen hiervoor een aantal gratis entreekaarten ter waarde van € 14,- per kaart ter beschikking.

 


Kampeer en Caravan Jaarbeurs 

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs is er voor iedereen die houdt van het buitenleven. Met bijna 60.000 m2 kampeermiddelen is de Kampeer en Caravan Jaarbeurs de grootste beurs in Nederland die volledig in het teken staat van kamperen.

 

De nieuwste modellen caravans, campers, vouwwagens en (voor)tenten, de laatste kampeergadgets, de mooiste bestemmingen; de bezoeker vindt het allemaal op hét kampeerevent in Utrecht. Behalve van alles bekijken, kunnen bezoekers net als andere jaren ook weer van alles zelf testen. Ook zijn er allerlei informatieve workshops en presentaties te volgen in de theaters. 

 

lentewijnen

Actie van VoorPlussers

 

Maak kans op twee vrijkaarten!

Heeft u een leuke vakantie gehad en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee vrijkaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de Kampeer en Caravanbeurs met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's.

 

Veel succes,

Redactie VoorPlussers


Praktische info

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs vindt plaats van woensdag 9 tot en met zondag 13 oktober 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht.

 

Openingstijden

Dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur.

 

Toegang

Een dagkaart aan de kassa kost € 14,- 

Een middagkaart * aan de kassa kost € 10,-

Overnachtingsvoucher NKC Camping vanaf € 27,50

 

*Geldig vanaf 13.00 uur. 

Meer informatie en voordelige online voorverkoop: https://www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl

 

 


Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Data Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2019

Reactie schrijven

Commentaren: 0