Leuke wandeling onder begeleiding van een gids en uitleg over de goden voor de mensen in de plantenwereld

Godenwandeling ✅ in De Schorre 

15 augustus 2019, 9.00 uur, Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Schommelei 1, Boom

 

Wil je De Schorre en haar natuur op een andere manier leren kennen? Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit op (antwerpse) moederdag? Schrijf je dan in voor een unieke wandeling met huisgids Jan Vaeck. Op 15 augustus neemt hij je mee op een godenwandeling. Wat betekenden de Goden en Godinnen vroeger voor de mensen in de plantenwereld en wat is er hedendaags nog merkbaar?  Inschrijven via www.deschorre.be.

 

Huisgids Jan werkte 30 jaar in De Schorre en kent het domein dan ook als zijn broekzak. Hij kent de namen van alle planten en bloemen, vertelt je meer over geneeskrachtige planten en neemt je mee in de wereld van de (planten)mythologie. 

 

De wandeling begint in het onthaal van Congrescentrum De Pitte. Ook bij slecht weer gaat de wandeling door. Voorzie hiervoor dus de gepaste kledij. De wandeling duurt ongeveer 2u. Inschrijven op voorhand is verplicht. 


 

Wandelen in De Schorre- Copyright: Yannig Van de Wouwer

 

 

PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

 

Wanneer:

15 augustus 2019, om 9.00 uur.   

 

Waar: 

Verzamelen in Congrescentrum De Pitte, Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Schommelei 1, Boom 

 

Deelnameprijs:

€ 5 per persoon

 

Inschrijven op voorhand is verplicht.

 

Website: www.deschorre.be

 

 

Meer info: onthaal@deschorre.be of 03 880 76 00

 

 

 


 

 

 


Leuke wandeling onder begeleiding van een gids en uitleg over de goden voor de mensen  in de plantenwereld

Reactie schrijven

Commentaren: 0