Vakantiewoningen zoeken en boeken in Frankrijk

Vakantiewoningen zoeken en boeken in Frankrijk

Wilt u vakantiewoningen in Frankrijk zoeken en direct online boeken, hier ontdekt en boekt u uw ideale vakantiehuis ✅ in Frankrijk. Het aanbod varieert van authentieke particuliere vakantiehuizen tot vakantiehuizen op gerenommeerde vakantieparken. Met 15 jaar ervaring in het online verhuren van vakantiehuizen staan wij graag tot uw dienst!


Iedereen wil er af en toe tussenuit. Het geeft je de tijd en ruimte voor wat jij belangrijk vindt. Vakantie draagt bij aan de kwaliteit van leven. En dat verdient iedereen.

Vakantiehuizen, groot of klein, op een vakantiepark of bij een particuliere eigenaar. Met ons ontdek en boek je het ideale vakantiehuis binnen acht uur met de auto. Wij zijn er voor je als dat nodig is. Gewoon dichtbij. 

Vakantiehuizen van particuliere eigenaren, vakantieparken

 


Vakantiewoningen zoeken en boeken in Frankrijk

Maison Chauvieres

 

Rustig gelegen, recent verbouwde, vakantiewoning voor 5 personen met zwembad in de Auvergne, Midden Frankrijk.

 

Typisch Frans vakantiehuis in midden Frankrijk met zwembad ideaal voor 50 plussers of ouders met kleine kinderen.

 

Het vakantiehuis ligt 800 km van Utrecht midden in Frankrijk.

 

Een ruime en zeer gezellig ingerichte vakantiewoning voor 5 personen en een grote tuin welke zeker de moeite waard is om eens te bekijken.

 

Gezellige authentieke Franse keuken met 4 pits gasfornuis en koelkast met apart diepvriesgedeelte. Een koffiezetapparaat is natuurlijk ook aanwezig!

 

Met zwembad en ruime schitterende tuin met mooi uitzicht in prachtige omgeving.

 

Gratis draadloos internet!

 

Hier kunt u echt genieten van de prachtige typisch Franse omgeving Allier, aanbevolen voor natuur- en tuinliefhebbers.

 

Huisdieren toegestaan.

 

Voor meer info kijk hier!

RSS productfeed

FRA009 (zo, 29 mrt 2020)
De woning is zeer rustig gelegen en maakt dat u in alle rust kunt genieten van uw vakantie. De woning heeft een ruime woonkamer met doorloop naar de keuken, welke voorzien is van onder andere een oven, waterkoker, broodrooster en 4-pits kookstel. De woning beschikt over twee slaapkamers. één met twee losse bedden, en één met twee stapelbedden. De badkamer is voorzien van douche en toilet, en verder zijn er een wasmachine en wasdroger aanwezig. Rond het huis vindt u een terras met tuinmeubelen en een parkeerplaats. EUR 380.00 Meer informatie
>> meer lezen

FRA010 (Sun, 29 Mar 2020)
La-Bastides riante vier persoons vakantiehuis "Haute Vienne" heeft haar naam te danken aan de even zo mooie heuvelachtige omgeving. Het huis heeft een fantastisch vrij uitzicht over de weilanden en kijkt uit op het kasteel Coussac-Bonneval. Comfortabele woonkamer met gezellige zithoek en houtkachel (tevens centrale verwarming aanwezig), televisie met schotel (NL kanalen) en DVD-speler. De luxe open keuken met eethoek is voorzien van een koelkast, vaatwasmachine, 90 cm brede roestvrijstalen gasfornuis met 4-pits kookplaat + 1 wokbrander en koffiezetapparaat. De twee slaapkamers hebben ieder twee éénpersoons boxspring bedden. De ene slaapkamer grenst direct aan de woonkamer. De andere slaapkamer is gelegen achter de luxe badkamer, die voorzien is van een ligbad, een aparte douche en een wastafel.Verder vindt u in de bijkeuken een apart toilet. Het woonhuis beschikt over een privé tuin van maar liefst 100 m2 gelegen op het zuiden. Deze is niet afgezet. Zowel zonnen als in de schaduw een boek lezen is mogelijk, want de tuin is compleet voorzien van tuinmeubilair. EUR 560.90 Meer informatie
>> meer lezen

FRA012 (Sun, 29 Mar 2020)
Geen omschrijving EUR 687.72 Meer informatie
>> meer lezen

FRA013 (Sun, 29 Mar 2020)
Deze ruim opgezette vakantiewoning Loire is geschakeld en bevind zich samen met vier andere huizen in het pand wat vroeger gebruikt werd als hooi- en koeienschuur. Het huis is ruim 80m2, en bestaat uit twee verdiepingen.Begane grond: comfortabele woonkamer met gezellige zithoek, hoputkachel, televisie met schotel (NL kanalen) en DVD-speler, eethoek, luxe open keuken voorzien van 4-pitskookplaat, koffiezetapparaat, koelkast, vaatwasmachine, en combi-magnetron en toilet. Openslaande deuren naar privé-veranda van ongeveer 30 m2 die gericht is op het zuiden en een uitzicht geeft op beekje en bos. De aanwezigheid van tuinmeubilair inclusief parasol verzekert u van zowel zon- als schaduwmogelijkheden. Eerste verdieping: twee slaapkamers met ieder twee éénpersoons boxspringbedden voorzien van dekbed en kussen. De badkamer is voorzien van een ligbad, een aparte douchecabine, wastafel en op de etage bevind zich een tweede toilet. Tevens bestaat er de mogelijkheid om te eten op La Bastide. Elke week organiseren wij een BBQ en op een andere avond een heerlijk drie gangen verrassingsmenu. Vanaf grotendeels elk punt op ons terrein kunt u met uw eigen laptop wireless internetten. Hiervoor vragen wij 10,00 euro per week. EUR 587.38 Meer informatie
>> meer lezen

FRA014 (Sun, 29 Mar 2020)
Dit luxe gemoedelijke vakantiehuis Bourgogne is geschakeld en bevind zich samen met 4 andere huizen in het pand wat vroeger gebruikt werd als hooi- en koeienschuur. Het huis is ruim 110 m2, en bestaat uit twee verdiepingen. Begane grond: Zeer comfortabele woonkamer met gezellige zithoek, gote openhaard schouw met houtkachel, eethoek, luxe keukeiland voorzien van 90 cm. breed gasfornhuis met 4-kookpitten, wokbrander en aparte oven, koffiezetapparaat , koelkast en vaatwasmachine. Apart toilet en televisie met schotel (NL kanalen) en DVD-speler. Open slaande deuren naar privé terras van ongeveer 40 m2 die gericht is op het zuiden en een uitzicht geeft op bos en beekje.De aanwezigheid van tuinmeubilair verzekert u van zowel zon- als schaduwmogelijkheden. Eerste verdieping: 3 slaapkamers, waarvan twee slaapkamers met ieder twee éénpersoons boxspringbedden voorzien van dekbed en kussen. De derde slaapkamer heeft een twee persoonsbed met boxspringmatrassen en dekbed en kussens. De badkamer is voorzien van een ligbad, een aparte douchecabine 90 cm, wastafel en op de etage bevind zich een 2e toilet. EUR 819.06 Meer informatie
>> meer lezen

FRA015 (Sun, 29 Mar 2020)
Geen omschrijving EUR 587.38 Meer informatie
>> meer lezen

FRA016 (Sun, 29 Mar 2020)
Geen omschrijving EUR 560.90 Meer informatie
>> meer lezen

FRA017 (Sun, 29 Mar 2020)
U beschikt over een heerlijk ruim vakantieverblijf met een kamer/keuken, slaapkamer en badkamer met douche. De splinternieuwe appartementen zijn praktisch, fris en compleet ingericht. Verder zijn onder andere tuinmeubelen, een wasmachine, droger, stofzuiger, strijkbout en een strijkplank aanwezig. De slaapkamers zijn voorzien van boxspringbedden. EUR 567.27 Meer informatie
>> meer lezen

FRA018 (Sun, 29 Mar 2020)
U beschikt over een heerlijk ruim vakantieverblijf met een kamer/keuken, slaapkamer en badkamer met douche. De splinternieuwe appartementen zijn praktisch, fris en compleet ingericht. Verder zijn onder andere tuinmeubelen, een wasmachine, droger, stofzuiger, strijkbout en een strijkplank aanwezig. De slaapkamers zijn voorzien van boxspringbedden. EUR 866.53 Meer informatie
>> meer lezen

FRA028 (Sun, 29 Mar 2020)
Het chalet is voorzien van een gezellige moderne keuken en zithoek en is geschikt voor maximaal 5 personen. De woonkamer is voorzien van (sateliet) TV en DVD, radio/cd speler en draadloos internet. De keuken heeft een koelkast met vriesvakje, een magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Alle bedden zijn voorzien van een dekbed ( 140 x 200 ). De badkamer heeft een douche en wastafel en een haardroger. Tevens is er een apart toilet.  Ook heeft u de beschikking over een terras voorzien van tuinmeubilair en een electrische barbeque. Op het park kunnen de kinderen eindeloos spelen op de speelweide met de speeltoestellen, voetballen, jeu de boules, tafeltennis, beachvolleybal en natuurlijk lekker spetteren in het zwembad en verwarmd kleuterbad. Het park is voorzien van een restaurant, met tijdens de zomermaanden een brood-, wijn- en krantenservice. EUR 436.00 Meer informatie
>> meer lezen

FRA029 (Sun, 29 Mar 2020)
Het chalet is voorzien van een gezellige moderne keuken en zithoek en is geschikt voor maximaal 5 personen. De woonkamer is voorzien van (sateliet) TV en DVD, radio/cd speler en draadloos internet. De keuken heeft een koelkast met vriesvakje, een magnetron, waterkoker en senseo. Er is 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 3 eenpersoonsbedden. Alle bedden zijn voorzien van een dekbed ( 140 x 200 ). De badkamer heeft een douche en wastafel en een haardroger. Tevens is er een apart toilet.  Ook heeft u de beschikking over een terras voorzien van tuinmeubilair en een electrische barbeque. Op het park kunnen de kinderen eindeloos spelen op de speelweide met de speeltoestellen, voetballen, jeu de boules, tafeltennis, beachvolleybal en natuurlijk lekker spetteren in het zwembad en verwarmd kleuterbad. Het park is voorzien van een restaurant, met tijdens de zomermaanden een brood-, wijn- en krantenservice. EUR 639.63 Meer informatie
>> meer lezen

FRA055 (Sun, 29 Mar 2020)
Appartement Type 40 De appartementen type 40 zijn ongeveer 32 m2 en bestaan uit een ruime leefruimte met flatscreen tv (Franse zenders). De open keuken is uitgerust met onder andere een koelkast, magnetron en vaatwasser. Er zijn 2 slaapkamers welke elk over een tweepersoonsbed beschikken. De badkamer beschikt over een bad of douche, wastafel en toilet. Buiten vindt u nog een privé terras met tuinmeubelen. Let op: De appartementen kunnen qua inrichting van elkaar, en de foto's, verschillen. Het comfortlevel van de appartementen zijn echter gelijk. Gaat er in uw gezin een kind jonger dan 13 jaar mee? Of bent u ouder dan 55 jaar? Dan ontvangt u 15% Jonge Gezinnen/55+ korting op de huursom. Indien u in aanmerking komt voor de korting kunt u dit tijdens het reserveringsproces in het opmerkingenveld aangeven, en wordt dit na reservering handmatig berekend. Indien u dit niet aangeeft kunt u na het ontvangen van de factuur helaas geen aanspraak meer op de korting maken. De korting geldt niet in combinatie met een eventuele vroegboek- of lastminutekorting. EUR 609.08 Meer informatie
>> meer lezen

FRA056 (Sun, 29 Mar 2020)
Appartement Type 50 De appartementen type 50 zijn ongeveer 35 m2 en bestaan uit een ruime leefruimte met flatscreen tv (Franse zenders). De open keuken is uitgerust met onder andere een koelkast, magnetron en vaatwasser. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed, en een afgescheiden slaaphoek met stapelbed voor 3 personen. De badkamer beschikt over een bad of douche, wastafel en toilet. Buiten vindt u nog een privé terras met tuinmeubelen. Let op: De appartementen kunnen qua inrichting van elkaar, en de foto's, verschillen. Het comfortlevel van de appartementen zijn echter gelijk. Gaat er in uw gezin een kind jonger dan 13 jaar mee? Of bent u ouder dan 55 jaar? Dan ontvangt u 15% Jonge Gezinnen/55+ korting op de huursom. Indien u in aanmerking komt voor de korting kunt u dit tijdens het reserveringsproces in het opmerkingenveld aangeven, en wordt dit na reservering handmatig berekend. Indien u dit niet aangeeft kunt u na het ontvangen van de factuur helaas geen aanspraak meer op de korting maken. De korting geldt niet in combinatie met een eventuele vroegboek- of lastminutekorting. EUR 602.97 Meer informatie
>> meer lezen

FRA057 (Sun, 29 Mar 2020)
Appartement Type 60 De appartementen type 60 zijn ongeveer 42 m2 en bestaan uit een ruime leefruimte met flatscreen tv (Franse zenders). De open keuken is uitgerust met onder andere een koelkast, magnetron en vaatwasser. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een afgescheiden slaaphoek met stapelbed en in de woonkamer vindt u een bedbank voor 2 personen. De badkamer beschikt over een bad of douche, wastafel en toilet. Buiten vindt u nog een privé terras met tuinmeubelen. Let op: De appartementen kunnen qua inrichting van elkaar, en de foto's, verschillen. Het comfortlevel van de appartementen zijn echter gelijk. Gaat er in uw gezin een kind jonger dan 13 jaar mee? Of bent u ouder dan 55 jaar? Dan ontvangt u 15% Jonge Gezinnen/55+ korting op de huursom. Indien u in aanmerking komt voor de korting kunt u dit tijdens het reserveringsproces in het opmerkingenveld aangeven, en wordt dit na reservering handmatig berekend. Indien u dit niet aangeeft kunt u na het ontvangen van de factuur helaas geen aanspraak meer op de korting maken. De korting geldt niet in combinatie met een eventuele vroegboek- of lastminutekorting. EUR 609.08 Meer informatie
>> meer lezen

FRA040 (Sun, 29 Mar 2020)
Type 60: Deze villa is ca. 60m2 en geschikt voor maximaal 6 personen. In de villa vindt u een woonkamer met televisie en DVD-speler. De volledig uitgeruste keuken beschikt over onder andere een vaatwasser, magnetron en koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met 2 losse bedden een bedbank in de woonkamer. De badkamer beschikt over een bad of douche en toilet. Buiten vindt u nog een privé tuin met terras en tuinmeubelen. De villa biedt zijdelings zeezicht. Het is mogelijk om te parkeren op het terrein (tegen betaling). Gaat er in uw gezin een kind jonger dan 13 jaar mee? Of bent u ouder dan 55 jaar? Dan ontvangt u 15% Jonge Gezinnen/55+ korting op de huursom. Indien u in aanmerking komt voor de korting kunt u dit tijdens het reserveringsproces in het opmerkingenveld aangeven, en wordt dit na reservering handmatig berekend. Indien u dit niet aangeeft kunt u na het ontvangen van de factuur helaas geen aanspraak meer op de korting maken. De korting geldt niet in combinatie met een eventuele vroegboek- of lastminutekorting. EUR 700.71 Meer informatie
>> meer lezen

FRA041 (Sun, 29 Mar 2020)
Type 61: Deze villa is ca. 60m2 en geschikt voor maximaal 6 personen. In de villa vindt u een woonkamer met televisie en DVD-speler. De volledig uitgeruste keuken beschikt over onder andere een vaatwasser, magnetron en koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met 2 losse bedden een bedbank in de woonkamer. De badkamer beschikt over een bad of douche en toilet. Buiten vindt u nog een privé tuin met terras en tuinmeubelen. De villa biedt zeezicht. Het is mogelijk om te parkeren op het terrein (tegen betaling). Gaat er in uw gezin een kind jonger dan 13 jaar mee? Of bent u ouder dan 55 jaar? Dan ontvangt u 15% Jonge Gezinnen/55+ korting op de huursom. Indien u in aanmerking komt voor de korting kunt u dit tijdens het reserveringsproces in het opmerkingenveld aangeven, en wordt dit na reservering handmatig berekend. Indien u dit niet aangeeft kunt u na het ontvangen van de factuur helaas geen aanspraak meer op de korting maken. De korting geldt niet in combinatie met een eventuele vroegboek- of lastminutekorting. U dient de waarborgsom á €250 per bankoverschrijving of creditcard aan onze partnerorganisatie te betalen. Deze borg ontvangt u binnen 14 dagen na terugkomst terug. EUR 774.02 Meer informatie
>> meer lezen

FRA042 (Sun, 29 Mar 2020)
Type 80: Deze villa is ca. 120 m2 en geschikt voor maximaal 8 personen. In de villa vindt u een grote woonkamer met televisie en DVD-speler. De volledig uitgeruste keuken beschikt over onder andere een vaatwasser, magnetron en koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met 2 losse bedden een een slaapkamer met 2 stapelbedden. De badkamer beschikt over een bad of douche en toilet. Buiten vindt u nog een privé tuin met terras en tuinmeubelen. Het is mogelijk om te parkeren op het terrein (tegen betaling). Gaat er in uw gezin een kind jonger dan 13 jaar mee? Of bent u ouder dan 55 jaar? Dan ontvangt u 15% Jonge Gezinnen/55+ korting op de huursom. Indien u in aanmerking komt voor de korting kunt u dit tijdens het reserveringsproces in het opmerkingenveld aangeven, en wordt dit na reservering handmatig berekend. Indien u dit niet aangeeft kunt u na het ontvangen van de factuur helaas geen aanspraak meer op de korting maken. De korting geldt niet in combinatie met een eventuele vroegboek- of lastminutekorting. EUR 954.31 Meer informatie
>> meer lezen

FRA043 (Sun, 29 Mar 2020)
Type 81: Deze villa is geschikt voor maximaal 8 personen. In de villa vindt u een woonkamer met televisie en DVD-speler. De volledig uitgeruste keuken beschikt over onder andere een vaatwasser, magnetron en koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met 2 losse bedden een een slaapkamer met 2 stapelbedden De badkamer beschikt over een bad of douche en toilet. Buiten vindt u nog een privé tuin met terras en tuinmeubelen. De villa biedt zeezicht. Het is mogelijk om te parkeren op het terrein (tegen betaling). Gaat er in uw gezin een kind jonger dan 13 jaar mee? Of bent u ouder dan 55 jaar? Dan ontvangt u 15% Jonge Gezinnen/55+ korting op de huursom. Indien u in aanmerking komt voor de korting kunt u dit tijdens het reserveringsproces in het opmerkingenveld aangeven, en wordt dit na reservering handmatig berekend. Indien u dit niet aangeeft kunt u na het ontvangen van de factuur helaas geen aanspraak meer op de korting maken. De korting geldt niet in combinatie met een eventuele vroegboek- of lastminutekorting. EUR 810.67 Meer informatie
>> meer lezen

FRA051 (Sun, 29 Mar 2020)
Type 40 Dit appartement van 35m2 is geschikt voor 4 personen. De open keuken is volledig uitgerust met een koelkast, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, potten en pannen etc. In de woonkamer staat een flatscreen televisie. Er is een slaapkamer voor 2 personen en een slaaphoek met stapelbed voor 2 kinderen. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Gaat er in uw gezin een kind jonger dan 13 jaar mee? Of bent u ouder dan 55 jaar? Dan ontvangt u 15% Jonge Gezinnen/55+ korting op de huursom. Indien u in aanmerking komt voor de korting kunt u dit tijdens het reserveringsproces in het opmerkingenveld aangeven, en wordt dit na reservering handmatig berekend. Indien u dit niet aangeeft kunt u na het ontvangen van de factuur helaas geen aanspraak meer op de korting maken. De korting geldt niet in combinatie met een eventuele vroegboek- of lastminutekorting. EUR 538.83 Meer informatie
>> meer lezen

FRA052 (Sun, 29 Mar 2020)
Dit type appartement van circa 65m2 is geschikt voor zes personen en bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw. De toegang tot het appartement is via een buitentrap. De open keuken is volledig uitgerust met een koelkast, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, potten en pannen. In de woonkamer staat er een flat screen televisie. De eerste slaapkamer is voor twee personen. De andere slaapkamer is voorzien van twee stapelbedden voor vier personen in totaal. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. EUR 624.35 Meer informatie
>> meer lezen

FRA001 (Sun, 29 Mar 2020)
Dit gezellige appartement, met een oppervlakte van 30m², is geschikt voor twee personen en bevindt zich op de begane grond. Het appartement is standaard uitgerust met centrale verwarming, gratis internet, wasmachine en een satelliet/kabel TV met Nederlandse en Duitse zenders. Het appartement heeft een zit-/ eetkamer met televisie, radio en boekenkast. De open keuken is ingericht met vier-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vriescombinatie, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en sinaasappelpers. Het appartement beschikt over één badkamer met douche en toilet en heeft één wastafelmeubel. Er is één slaapkamer welke beschikt over een tweepersoons boxspringbed. Via de tuindeuren komt u op het overdekte terras met tuin. Het terras beschikt over tuinmeubelen met tuinstoelkussens, een parasol, een zonnescherm, een picknicktafel en een barbecue. Tevens heeft u de beschikking over een eigen privé parkeerplaats. Vanaf het terras bent u binnen een paar treden bij het zwembad waar u een heerlijke, frisse duik kunt nemen! EUR 613.26 Meer informatie
>> meer lezen

FRA002 (Sun, 29 Mar 2020)
Dit gezellige appartement, met een oppervlakte van 30 m², is geschikt voor twee volwassenen en één kind tot tien jaar. Het appartement is standaard uitgerust met centrale verwarming, gratis internet, wasmachine en een satelliet/ kabel TV met Nederlandse en Duitse zenders. Het appartement heeft een zit-/ eetkamer met televisie, radio en boekenkast. In de woonkamer bevindt zich één twee persoons slaapbank. De open keuken is ingericht met vier-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vriescombinatie, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en sinaasappelpers. Het appartement beschikt over één badkamer met douche en toilet en heeft één wastafelmeubel. Er is één slaapkamer welke beschikt over één tweepersoons boxspringbed. Via de tuindeuren komt u op het overdekte terras met tuin. Het terras beschikt over tuinmeubelen met tuinstoelkussens, een parasol, een zonnescherm, een picknicktafel en een barbecue. Tevens heeft u de beschikking over een eigen privé parkeerplaats. Vanaf het terras bent u binnen een paar treden bij het zwembad waar u een heerlijke, frisse duik kunt nemen! EUR 786.35 Meer informatie
>> meer lezen

FRA003 (Sun, 29 Mar 2020)
Dit leuke, frisse appartement, met een oppervlakte van 30 m² en is geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen tot tien jaar. Het appartement is standaard uitgerust met centrale verwarming, gratis internet, wasmachine en een satelliet/kabel TV met Nederlandse en Duitse zenders. Het appartement heeft een zit-/ eetkamer met televisie, radio en boekenkast. De open keuken is ingericht met vier-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vriescombinatie, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en sinaasappelpers. Het appartement beschikt over één badkamer met douche en toilet en heeft één wastafelmeubel. Er zijn twee slaapkamers waarvan één is voorzien van een tweepersoons boxspringbed en één slaapkamer is voorzien van een stapelbed. Via de tuindeuren komt u op het overdekte terras met tuin. Het terras beschikt over tuinmeubelen met tuinstoelkussens, een parasol, een zonnescherm, een picknicktafel en een barbecue. Tevens heeft u de beschikking over een eigen privé parkeerplaats. Vanaf het terras bent u binnen een paar treden bij het zwembad waar u een heerlijke, frisse duik kunt nemen! EUR 786.35 Meer informatie
>> meer lezen

FRA059 (Sun, 29 Mar 2020)
Dit twee persoons vakantiehuis bestaat uit een gezellige woonkamer met een zithoek, eethoek, televisie en dvd-speler. Daarnaast heeft u beschikking over een open keuken met elektronische kookplaat, grill, koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker. Op de eerste verdieping vindt u een twee persoons slaapkamer met boxspringbedden, een inloopkast en een badkamer met een een douche en toilet. Buiten op het terras kunt u heerlijk genieten in het Franse zonnetje. EUR 862.62 Meer informatie
>> meer lezen

FRA061 (Sun, 29 Mar 2020)
Dit vier persoons appartement is luxe en modern ingericht. Op de begane grond vindt u de woonkamer met een prachtig uitzicht en openslaande deuren naar een frans balkon. De luxe keuken heeft een combimagnetron, vaatwasser en een inductie kookplaat. Daarnaast heeft u de beschikking tot een slaapkamer met één tweepersoonsboxspring en een slaapkamer met twee keer een éénpersoonsboxspring op de vide. Het grote buiten terras gelegen aan het zwembad is voorzien van een tafel met zes stoelen. EUR 953.89 Meer informatie
>> meer lezen

Een schitterende vakantiewoning boeken op een rustige plek met zwembad kijk dan hier!

Een zeer rustig stek midden in Frankrijk!

 

 

 

Vakantiewoningen zoeken en boeken in Frankrijk


Reactie schrijven

Commentaren: 0