Vakantiechalet op de Veluwe, De Eekhoorn

Vakantiechalet op de Veluwe, De Eekhoorn

Te huur luxe en compleet vakantiehuisje op de Veluwe te midden van bos en heide ideaal voor kinderen en 50 plussers!

 

Met mogelijkheid van ADSL!

 

Het chalet, Paardeweide 6, “De Eekhoorn”, is geschikt voor 4 personen en is geheel nieuw, er zijn twee slaapkamers, een ruime ouderslaapkamer met een 2-persoonsbed en een ruime slaapkamer met twee 1-persoonsbedden, centrale verwarming, ruime badkamer met douchecabine en een mooie open keuken met vaatwasser, combioven, afzuigkap, koelkast en apart diepvriesgedeelte.


Het is sfeervol ingericht, TV met CAI-aansluiting.

U kunt parkeren bij het chalet en er is een blokhut waar twee fietsen voor u klaar staan. Aansluiting ADSL kan geregeld worden!

Huisdieren niet toegestaan.


Ruime eettafel voor 8 personen!

 

Het recreatiepark ligt midden op de Veluwe, in een zeer bos- en heiderijk gebied, waar fietsen en wandelen een ware lust is. De natuur op haar mooist, vlak naast uw deur! Op ong. 500 meter afstand ligt het Uddelermeer, waar u ’s zomers heerlijk tussen de schapen van bijv. een picknick kunt genieten.

 

U vindt op het park een hertenweide, waar naast herten ook kippen tokkelen, er is een (kinder-) zwembad, een speeltuin met o.a. een speelhuisje en een trampoline,en een ruim speelveld om te voetballen,volleyballen of tafeltennissen.


Ruime slaapkamers met heerlijke bedden!

 

Bij het speelveld en de speeltuin vindt u “De Dassenburcht”, een gelegenheid die in de zomer open is voor het nuttigen van een drankje of een ijsje. Ook worden daar in de zomer verschillende activiteiten georganiseerd, zoals bijv. een barbecue,een bingo en kinderfeestjes.

Op het moment dat u op het park bent, wordt u daarvan op de hoogte gehouden.


Complete keuken met o.a vaatwasser en combioven!

 

Daarnaast is in de omgeving ontzettend veel te doen: Omdat het park zo centraal ligt, bent u weinig tijd kwijt aan reizen. Wat dacht u van een dagje Koningin Julianatoren, de Apenheul, het Dolfinarium of Paleis het Loo? Ook kunt u ’s zomers lekker snuffelen op de vele zomermarkten in bijv.Elspeet en Garderen. Kortom: als u op het park uw vakantie komt vieren, dan zult u tijd te kort hebben.

Leuke blokhut waar twee fietsen voor u klaar staan!

 

U kunt kiezen uit een uitgebreid scala aan folders, zodat u zelf kunt bekijken wat u de moeite waard vindt.

 

Voor meer info zie "De Eekhoorn".

 

o.a. breedbeeld t.v.

dvd speler

cd speler

diepvriezer

combimagnetron

vaatwasser

douche

wasmachine

droger

twee fietsen


Vakantiechalet op de Veluwe, De Eekhoorn

Reactie schrijven

Commentaren: 0