Een nieuwe, spannende zomerzoektocht ‘De Reeënridder

Wie helpt de Reeënridder  ✅ de natuur beschermen?

 

Provinciaal Groendomein Hertberg zet de zomer in met een nieuwe, spannende zomerzoektocht ‘De Reeënridder’. De ridder is een echte natuurliefhebber, hij verdedigt planten en dieren. Maar dat kan hij niet alleen, de ridder zoekt helpers die mee het milieu beschermen. De zoektocht is voor alle leeftijden en loopt van maandag 24 juni tot en met vrijdag 13 september 2019.

 

Na het succes van de eerste zoektocht vorig jaar, neemt deze zomer ‘De Reeënridder’ bezoekers mee in een fantasiewereld doorheen Hertberg. Het domein biedt met de nieuwe zoektocht jong en oud de kans om natuur in een spel te integreren en zo te ontdekken. Al speurend en spelend ontdekken ze het speelbos tegenover taverne Mie Maan in Herselt.

 

Zowel natuurbeleving als –kennis komen aan bod. Leuke opdrachten zitten verstopt in bomen en struiken en je kan ook natuurkennis vergaren. De Reeënridder is een echte natuurliefhebber en trekt er regelmatig op uit om platen en dieren te verdedigen. Hij is op zoek naar meer helpers, kom jij mee de natuur beschermen?


Het derde leerjaar van De Bolster uit Ramsel wordt tot natuurridder geslagen - Copyright: Provincie Antwerpen

 

De opdrachten in het speelbos zijn gericht op 8- tot 10-jarigen, maar ook jongere en oudere bezoekers zullen genieten van deze uitstap. Let wel op: het bos is enkel toegankelijk te voet of met rolstoelen, loopfietsen en buggy’s met grote wielen!

 

PRAKTISCHE INFO

 

Wanneer:

De zoektocht loopt van maandag 24 juni tot en met vrijdag 13 september 2019.

 

Waar: 

Provinciaal Groendomein Hertberg, Diestsebaan 28, 2230 Herselt

 

Meer info:

www.provincieantwerpen.be > hertberg

 Een nieuwe, spannende zomerzoektocht ‘De Reeënridder

Reactie schrijven

Commentaren: 0