Gers Pardoel komt naar Pennenzakkenrock 2019

De Nederlandse rapper ✅ zorgt voor een fijne afsluiter van het schooljaar 

 

De line up voor de 25e editie van Pennenzakkenrock 2019 op 27 juni is compleet. De spanning werd al enkele maanden stevig opgevoerd, maar iedereen kan nu opgelucht ademhalen want de affiche is straf, om niet te zeggen spectaculair. Met Gers Pardoel als headliner, Gio Kemper en Regi haalt de organisatie weer grote kleppers binnen. Op 27 juni zakken 404 scholen met meer dan 23.000 leerlingen af naar het provinciaal Zilvermeer in Mol om het einde van het schooljaar te vieren en een fantastische afsluiter van het jaar te beleven.

 

Jaargang 2020 afgelast!


Het hoofdpodium mag al bekende toppers ontvangen zoals De KetnetBand en de cast van #LikeMe. Maar dat is nog maar het begin van een indrukwekkende lijst. Wie komt er onze harten verwarmen met toffe meezingers en geeft ons een instant goed gevoel? De Nederlandse rapper Gers Pardoel! Of heb je zin in een portie Schlager? Pennenzakkenrock wist dit jaar De Romeo’s te strikken. Echte podiumbeesten zoals Gio Kemper en CoolKids mogen ook niet ontbreken. 

 

Meer info op www.pennenzakkenrock.be

 

 

 

 


Op het tweede dj-podium op het strand kan je je dansbenen strekken met DJ F.R.A.N.K. die de sfeer van Legacy Festival naar Pennenzakkenrock brengt. Bengels die nog meer beats willen, kunnen terecht bij de enige echte Regi. Waar zijn die handjes? DJ Partyslam, DJ WanMix, DJ Tom La Barraca en de winnaar van de dj-contest 2019 zullen de sfeer erin houden. DJ Fridch sluit het feest af. Het volledige programma kan je bekijken op www.pennenzakkenrock.be.

 

Attracties in overvloed

 

Geen zin in muziek? Bij de meer dan 60 randanimaties zitten er dit jaar weer een heleboel verrassingen. In 2019 zijn de alpaca’s van Alpaca Pachmana opnieuw van de partij. Ze brengen het knuffelgehalte van Pennenzakkenrock omhoog met een mini-alpacaboerderij.

 

Voor de durvers zal het zipline-parcours ook opnieuw opengesteld worden. Uitrusten kan in een splinternieuwe relaxhoek.

 

Voor de 25e feesteditie pakt de organisatie uit met een belevingsstraat die alle bezoekers meeneemt doorheen de 25 edities van Pennenzakkenrock. Zeker de moeite waard!

 

PRAKTISCHE INFO

Wanneer:

Donderdag 27 juni 2019, van 8 tot 17 uur

 

Waar: 

Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol

 

Meer info:

www.pennenzakkenrock.be

info@pennenzakkenrock.be

www.facebook.com/Pennenzakkenrock

 

 

 

 

 

 


 

 

 


Gers Pardoel komt naar Pennenzakkenrock 2019

Reactie schrijven

Commentaren: 0