Plantenfestijn Groei & Bloei in Sprang Capelle

Op zaterdag 15 juni 2019 organiseert Groei & Bloei ✅ De Langstraat een plantenfestijn. 

Dit gezellige festijn zal worden gehouden op het terrein van kwekerij Struijk, Nieuwevaart 62 in Sprang-Capelle, van 10.00 tot 16.00 uur. Entree is gratis.

Volg de gele bordjes richting de locatie, op de Maasroute afslag 36 Dussen/Sprang-Capelle. 


Als afsluiting van de Nationale Tuinweek wordt deze activiteit georganiseerd. Hier kun je terecht voor leuke vaste planten, struiken en (fruit)bomen, Hortensia’s en ook bijzondere éénjarigen, agapanthussen en dahlia’s en nog veel meer.

 

Veel van deze planten zijn opgekweekt door leden van Groei & Bloei De Langstraat, de vereniging voor mensen met groene vingers. Ook zijn er diverse professionele kwekers aanwezig. Het honinghuisje is aanwezig met een gezellige stand waar je alles over bijen en honing te weten komt. Het thema is dit jaar “de levende tuin” en dat willen we graag demonstreren. 

Tuinplant - Het grootste aanbod met meer dan 15.000 tuinplanten en bomen

 

 

 


De kinderboerderij zal daarom ook vertegenwoordigd zijn met kleine dieren. Neem dus gerust uw [klein]kinderen mee voor een leuk en informatief uitje. Nelleke Haverhals, bekend van “ROOS”, een landelijke strip, zal een kleine aquarel workshop verzorgen. Voor al je tuinvragen en tuinplannen kun je terecht bij tuin-ontwerper Erwin Struijk, hij maakt zo een tuinschets voor je. Er is natuurlijk ook van alles voor de innerlijke mens zoals koffie/thee en taart. Graag verrassen we u ook dit jaar met kleine hapjes uit de groententuin.

Kijk op www.delangstraat.groei.nl voor de complete deelnemerslijst. 

 

De eerste honderd bezoekers mogen een leuk plantje uitzoeken naast de stand van Groei & Bloei.  

 

 

 


Plantenfestijn Groei & Bloei in Sprang Capelle

Reactie schrijven

Commentaren: 0