Agendatip: Workshop biologische onkruidbestrijding in Vrijbroekpark

Zondag 19 mei, 14.30 uur, Vrijbroekpark Mechelen

Meer en meer mensen bestrijden het onkruid in hun tuin op een milieuvriendelijke manier. Ook in het Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark gebeurt de onkruidbestrijding op een biologische manier. We onderhouden ons park en onze collecties zonder gebruik van chemische onkruidverdelgers. Onze tuinexperten leggen je graag uit hoe zij het aanpakken.
Met hun nuttige tips en ervaring kun je thuis ook aan de slag.

 

De workshop biologische onkruidbestrijding gaat door op vrijdag 17 mei en zondag 19 mei. De workshop van vrijdag is reeds volzet, maar voor zondag 19 mei kun je nog inschrijven. We starten om 14.30 uur in het bezoekerscentrum en eindigen daar om 17 uur. Deelnemen is gratis, maar je moet wel vooraf inschrijven. Meer informatie vind je op de website, waar je ook kunt inschrijven, www.provincieantwerpen.be > kalender Vrijbroekpark.


PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

Wanneer:

Vrijdag 17 mei en zondag 19 mei, van 14.30 tot 17 uur

 

Waar: 

Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark, 

Ridder Dessainlaan 65,

2800 Mechelen

 

Deelnameprijs:

gratis

Website:

http://www.provincieantwerpen.be > kalender Vrijbroekpark

 

Meer info:

Onthaal Vrijbroekpark 

015 45 13 80

vrijbroekpark@provincieantwerpen.be 

 

 

 

 

 


 

 

 


Agendatip workshop biologische onkruidbestrijding in Vrijbroekpark

Reactie schrijven

Commentaren: 0