Datum Pennenzakkenrock 2019 in Mol

Bangelijk straffe affiche ✅ voor Pennenzakkenrock 2019

27/06 – De 25e editie van Pennenzakkenrock belooft een dag vol topartiesten, dj’s en verrassende randanimatie.

 

Jaargang 2020 afgelast!

 

Het einde van het schooljaar komt al met rasse schreden dichterbij, wat betekent dat Pennenzakkenrock niet meer veraf is. Op donderdag 27 juni kunnen enthousiaste leerlingen en leerkrachten volledig uit de bol gaan tijdens de 25efeesteditie van het festival. Met getalenteerde artiesten op het hoofdpodium, een evenwaardig dj-podium en meer dan 50 randanimaties belooft het weer een topdag te worden. Bovendien trommelt Pennenzakkenrock samen met Urbanus echte vuilnishelden op om het festivalterrein proper te houden om zo een steentje bij te dragen voor een beter milieu.

 

Het hoofdpodium ontvangt bekende toppers zoals de KetnetBand en de cast van #LikeMe. Beleef samen met Caro, Vince, Camille, Yemi en Kyona een wervelende show boordevol dans en natuurlijk jouw favoriete hits.

 

Deze feesteditie mag er eens extra hard uit de bol gegaan worden. Er komt maar liefst een 2e dj-podium bij op het strand. Begin die dansbenen maar al te trainen want Regi en DJ FRANK zijn opnieuw van de partij. Natuurlijk is de affiche nog lang niet af, dit is slechts het begin van een line-up om u tegen te zeggen.


Echte vuilnishelden worden beloond

 

De organisatie van Pennenzakkenrock probeert elk jaar opnieuw zijn steentje bij te dragen voor een beter milieu. Iedere editie sensibiliseert Pennenzakkenrock de leerkrachten én leerlingen rond afvalpreventie en –sortering in de aanloop naar het festival. Op de dag van het festival zelf worden alle bezoekers aangezet om o.a. met het openbaar vervoer te komen, correct te sorteren en het festivalterrein proper te houden.

 

Dit jaar kon de organisatie van Pennenzakkenrock een straffe vertegenwoordiger strikken: Urbanus! Leerkrachten en leerlingen kunnen zich omtoveren tot echte vuilnishelden op het festivalterrein en misschien krijgen ze er nog een leuke verrassing voor in de plaats. Meer info op www.pennenzakkenrock.be

 

 

 

 


Vrijwillig je mee?

 

Zin om met jouw vrienden een topdag als vrijwilliger randanimatie te beleven op Pennenzakkenrock? Je zorgt ervoor dat 23.000 kinderen een geweldige dag kunnen beleven op de vele attracties. Sfeer verzekerd! Registreer je snel viawww.pennenzakkenrock.be/crew, inschrijven kan tot en met 5 mei.

 

PRAKTISCHE INFO

Wanneer:

Donderdag 27 juni 2019, van 8 tot 17 uur

 

Waar: 

Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol

 

Meer info:

www.pennenzakkenrock.be

info@pennenzakkenrock.be

www.facebook.com/Pennenzakkenrock

 

 

 

 

 

 


 

 

 


Datum Pennenzakkenrock 2019 in Mol

Reactie schrijven

Commentaren: 0