Data Libelle Zomerweek 2019

Een feest voor vriendinnen

De Libelle Zomerweek ✅ is een hele dag genieten met je vriendinnen, zus, moeder of collega. Je kunt er eindeloos shoppen bij honderden tenten en leukste standjes, inspirerende workshops volgen, lekker eten, gezellig bijkletsen met de Libelle-redactie en nieuwe producten proeven en proberen. Op het grote podium zijn elke dag spetterende modeshows, optredens van geweldige artiesten, interviews met bekende schrijvers en politici. Voor ruim 83.000 vrouwen weer meer dan genoeg redenen om naar de Libelle Zomerweek te komen!


De Libelle Zomerweek wordt dit jaar wel héél zonnig, want van 23 t/m 29 mei geven we een Tropical Party! Aan het Almeerderstrand gaat een tropisch briesje waaien dat de palmbomen laat ritselen en de muziek meevoert over het water. Trek je kleurrijkste kleding uit de kast en kom dansen op de swingende muziek en keihard meezingen met de beste artiesten van ons land! Geniet van de relaxte sfeer met een tropische cocktail onder de palmbomen en kom gezellig shoppen en workshoppen bij de honderden vrolijke tenten en winkeltjes. De Libelle Zomerweek wordt zonniger dan ooit, óók als het regent!En Libelle heeft dit jaar nóg een reden voor een feestje. Het tijdschrift bestaat dit jaar 85 jaar en daarom wordt de Zomerweek mooier, vrolijker en specialer dan ooit! Boordevol inspiratie en alles waar Libelle voor staat: optimistisch, warm, gezellig en voor de vrouw van nu. Mis het niet!

 


De Libelle Zomerweek is samen genieten

Van 23 t/m 29 mei geeft de Libelle Zomerweek een swingende Tropical Party! Kom samen met je moeder, vriendin, zus of collega naar het tropische Almeerderstrand vol wuivende palmbomen en geniet van een onvergetelijk dagje uit. Kom gezellig shoppen, leuke workshops volgen, meezingen met bekende artiesten, heerlijk eten, inspiratie opdoen bij spetterende modeshows en nog veel meer!

 

Bestel nu kaarten met € 4,- korting

 

Ga naar libellezomerweek.nl of naar een winkel van Primera of bel 0900-13 53 (€ 0,45/min, 10.00-22.00 uur).

Kom je met de auto? Bestel dan ook meteen een parkeerkaart. Dan betaal je € 7,50 i.p.v. € 10,-.

 

23 t/m 29 mei 2018 * 10.00-18.00 uur * Almeerderstrand in Almere 


Maak kans op twee vrijkaarten voor de Libelle Zomerweek 2019. Heb je een leuke ervaring met dit evenement, of heb je een leuke hobby waar je wat over wilt vertellen en kan je daar een leuk verhaal van schrijven, stuur ons dat dan op vergezeld van een aantal foto's. Het artikel zal op deze site geplaatst worden. De winnende inzenders belonen wij met twee gratis kaarten twv € 39,00 voor dit evenement. De kaarten worden per email naar je toe gezonden! 

 

Succes Redactie VoorPlussers


Ga naar libellezomerweek.nl voor meer informatie.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!              

Data Libelle Zomerweek 2019

Reactie schrijven

Commentaren: 0